עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sahargt,

קבלתי את החליקים שהזמנתי לוח אביט וזכירונות 2 סטקים ADATA-500 אז חברתי הכול התחלתי בOC CPU BUS 125 STRAP CPU המעבד מחליט DRAM RATO 3:4 AGP RATIO CPU AGP PCI 4:2:1 FIXED AGP/PCI 66/33 מתח למעבד 1.5 זיכרונות 2.60 AGP מתח 1.55 המחשב עובד בלי בעייה אבל שאני שם את הבאס על 130 המחשב לא מעלה את חלונות החום של המעבד עומד על בשקט 36-38 בעבודה 43-46 אני משתמש בקירור של אינטל על המעבד ויש עוד שתי מאוררים למארז אני חושב שאלי אני צריך לקנות קירור יותר רצני למעבד וגם להחליף את הספק הישן שבא אם המארז שעובד כבר 2 ++ שנים מה את אומרים

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RAID2010,

גם במנוחה, ובלילה, המעבד שלי מגיע ל59 מעלות בלי לעשות כלום ! אני חייב לציין שאין לו מאוורר מקורי של אינטל אלא משהו תחליפי זול מה הטמפרטורה התקינה של מעבד אינטל Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz צריכה להיות ? כמה ברגע שמערכת ההפעלה עולה וחוץ מזה הוא לא עושה כלום וכמה באימוץ מירבי של הCPU ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לנסות להשיג סטפינג טוב ולעשות אוברקלוק ואני צריך המלצה לגוף קירור+מאוורר טובים ב- 200 שקל~ הצד של המחשב שלי תמיד פתוח אבל הוא נמצא מתחת לשולחן (מקום סגור) המחשב מאוורר די בסדר.

• 18 תגובות
    • 941 צפיות
  4. לוח: GA-P31-ES3G זכרונות: 5-5-5-15 OCZ XTC 800Mhz Platinum Edition היי חברים , עשיתי OC למעבד מאכזב כי ב 3.3Ghz הוא כבר קורס. כרגע אני על 3.1GHz 12.5X248 יציב Burntest. הסקתי שאני צריך להתחיל להעלות מתחים בצורה מבוקרת , ולכן עשיתי זאת. אבל משום מה, הקריאת מתחים בתוכנות הנ"ל נשארת זהה כל הזמן. כאילו שאני לא באמת משפיע. הורדתי ב BIOS את System Voltage Managment ל- Manual. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by sdfzxc,

מבית pcmag http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273825,00.html למישהו יש ניסיון עם הערכת השקטה ל sonata 2?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by INFERNO,

לך על הזלמנים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by nahum8,

אהלן חבר'ה, לאחרונה קניתי INNO3D 470GTX (הרגיל, לא HAWK), וביצעתי OC נחמד. עד כמה נחמד, אתם תגידו. תמונה מGPU-Z http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/enp.png טמפ' ללא מאמץ http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/4vx.png טמפ' מאמץ מלא Kombustor http://gpuz.techpowerup.com/10/08/21/ex0.png ניקוד ב3DMARK VINTAGE = 21900 באנצ'ים בדרך...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by moshe_ha,

סליחה על הבורות אבל אני חדש....

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  9. אני רוצה לדעת אפשר לסחוט אותם כי אני בטוח שזה לא הפוצנטיאל המקסימלי שלהם.. נ.ב אני עדיין מתחרפן שאני לא יודע מה הציפ שלהם....איזושהי דרך לגלות את זה(לא פיזית). ומה אומר מצב "cpu/11"?

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  10. חברת ASRock עושה זאת שנית, ומציעה למשתמשים האצה של מעבדי סקיילייק ללא מכפלה פתוחה בזוג לוחות אם חדשים אותה היא משיקה לפני כחודש וחצי הביאה חברת ASRock בשורה משמחתלבעלי מעבדי סקיילייק עם מכפלה סגורה: ניתן להאיץ את המעבדים שלכם בעזרת לוחות האם שלנו, זאת בשל מה שנראה כבאג בלתי מכוון במעבדיה של אינטל. יחד אליה הצטרפו שאר החברות ואפשרו גם הן אוברקלוקינג שכזה על גבי לוחות האם שלהן. לרוע המזל, החגיגה הסתיימה מהר יחסית, כשחברת אינטל שלא חיבבה כל כך את העניין מיהרה להורות לחברות הנ"ל להוציא עדכוני BIOS המבטלים את האפשרות הנ"ל, מה שהחזיר אותן ואת חברת ASRock במיוחד עם הזנב בין הרגליים. ASRock משלבת אמצעים עקיפים בכדי לאפשר אוברקלוקינג למעבדי סקיילייק נעולים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, התלהבתי כשראיתי בגלריית המודינג באתר אנשיםשעשו מודינג עם מארז כמו שלי, אז אמרתי למה לא? יש לי מארז סימבדה שחור עם חלון....עם מאוורר 80 מ"מ מקדימה מכניס ו80 מ"מ מאחורה מוציא אוויר. עשיתי לא מזמן OC למעבד 2733@2400, והטמפ' של המעבד הייתה 52 מעלות!!! אז החלטתי שאני מוסיף לו מאווררים.... לקחתי את החלון (העשוי מפרספקט), וקדחתי בו עם מקדח כוס לעץ 2 חורים, אחד למעלה (בתור "אגזוז" כי לא יכלתי לקדוח בגג מכיוון שהיה לי רק מקדח לעץ), ואחד למטה מול הכרטיס מסך. קניתי בזיגזג 2 מאווררים של SUNBEAM אחד ירוק קטודה רגילה, ואחד כחול UV. קניתי גם שני גרילים מאותה חברה אחד דרקון, ואחד עקרב. בקיצור קדחתי בפרספקט, הרכבתי ת'מאווררים וזה יצא פשוט מדהים!!!!! זה נראה כמו אקווריום ממש!!! הבעיה…

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by cupra,

יחדת הקירור תוצרת איש הקירור #1 בארץ - the byter מעט פרטים על המערכת, מדחס וגז (404) זהים mach2gt , ראש נבנה על ידי איש הקירור מספר 1 בעולם - chilly1 . ביצועים - ה evap עומד על מספרים מדהימים , למרות שהמעבד שלי נחשב לפולט חום כבד המערכת הסתדרה איתו בצורה מפליאה כמעט גם ברגעים קיצונים של 1.84vcore ובעומס לא ירדה המערכת ממינוס 36, ובמנוחה תחת vcore רגוע יותר המערכת נעה סביב -60 ל - 55, אם מעבדי 0.09 ננו מדובר במספרים אחרים לגמרי. ללא ספק מערכת phase change מהחזקות שקיימות - וכן יותר מכל מערכת של asetek או מה mach2gt . המחיר למערכת הקירור עדיין לא נקבע, לפי מה שהבנתי הוא אמור לנוע סביב ה 3500 ש"ח. ומילה טובה מאוד מגיעה ליובל ונועה מחשבים שמביאים חלקים יחודיים שעד ל…

• 75 תגובות
    • 7.4k צפיות
  13. Started by mtao21,

אם המשאבה ה Swiftech MCP35X-BK™ 12 VDC Pump יכולה לסחוב עם 2 רדיאטורים ה XSPC RX360 Extreme Performance Radiator Version 2 העבים? גם בלוק למעבד+2בלוקים כרטיס מסך או אפילו 3.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Or Banay,

מחליף מארז ועובר ל NZXT S340 White ,שמעתי שהקירור שלו [אחורה ולמעלה] הוא לא הכי איכותי שיש אז אשמח לדעת למי שיש חוות דעת ובנוסף לקבל המלצה על זוג מאווררים 140ממ לקדימה ,1 140ממ ללמעלה ועוד אחד 120ממ לאחורה. המערכת: i5 6600 + arctic freezer 7 pro rev.2 msi gtx 970 gaming msi h170a gaming pro samsung 850 evo antec hcg 520w

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by scarymovie,

הטמפרטורה בלי מאמץ היא 68 מעלות של ה GPU ו ה- GPU AMBIENT היא 50 זה נורמלי? ואם אני רוצה לעשות אוברקלוק קטנטן ממה אסור לי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  16. היי אנשים, לפני חצי שנה קניתי מחשב חדש בעל מעבד כפול ליבה. לאחרונה, הטמפ' של כל אחת מהליבות בזמן מנוחה מגיעה ל- 43 מעלות. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוכחי שיש ברשותי ( COOLER MASTER LGA775 CM775 ) לגוף קירור איכותי שיקרר יותר טוב את המעבד והליבות. אשמח לשמוע את המלצתכם לגוף קירור איכותי. המפרט של המחשב שלי: מעבד: INTEL DUAL CORE E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 זיכון :OCZ 1GB 800MHZ ספק: EZCOOLER 500W

• 14 תגובות
    • 696 צפיות
  17. ביטלתי EIST וC1E ואחרי שאני מעלה את זה מCPUZ "Rejected by CPU-Z 1.51" בדקתי לפני זה וזה אישר יש הסבר למה?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  18. מה המצב אנשים נתחיל במפרט E6600 2 GIGA GEIL ASUS P5B DELUXE THERMELTAKE 400 POWER SUPPLY 3D ROCKET 2 CPU COOLER - אני יודע שהוא לא משהו ARUORA 3D X1950XT 256 המחשב לא יורד לי מ52 - 56 מעלות במאמץ הסיבה שיש לי ROCKET 3D זה בגלל ששמתי ZALMAN 7700 לפני ולא הוריד לי מעלות אז ניסיתי את זה החלפתי לוח אם עדין המעלות לא יורדות בדקו לי מעבד והוא בסדר האם יכול להיות שהספק חלש מידי??? אני חייב עזרה מחשב חדש ועוד לא נגעתי בו תודה

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת i7 ואני מתלבט בין שני הקירורים הנ"ל למעבד. גיגלתי קצת ומצאתי מבחן ביצועים בין השניים ובו ה TR השיג תוצאה של 2 מעלות פחות מה SCYTHE במאמץ. האם עדיף להשקיע עוד ~150 ש"ח עבור ה TR או שאפשר להסתפק ב SCYTHE? לא מתוכנן OC כבד למעבד. לפחות בהתחלה לא מתוכנן כלל ומאוחר יותר OC של לא יותר מ 3.5ghz.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by yonik,

המאווררים פועלים מצויין יש אחלה טמפרטורות,רק המאוורר הקדמי שקניתי ב30 שקל סתם מציק כי הוא עושה רעש לא נורמלי,נראה כי הוא עובד מהר מדי אבל עדיין לא מצאתי תוכנה שתזהה אותו(הוא מחובר לחשמל של ההארד דיסק ולא ללוח אם) התוכנה של הלוח לא מאפשרת הורדת מהירות(abiteq) נראה לי וגם ככה לא מזהה אותו ואותו דבר ספיד פאן יש רעיון איך להוריד תמהירות?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  21. שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  22. עים מישהו יודע למה אני מתכוון. תודה. 8)

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by asafay1,

??? ???חברים מה המצב אז ככה אני בדילמה יש לי 9600XT של גייקיוב מהירות ליבה 500MHZ ומהירות זיכרון 500MHZ עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן לכרטיס אני חשבתי בכיוון של המהרה ל: 540NHZ ליבה ו580MHZ לזיכרון מה אתם אומרים?שווה כדאי זה ישפיע על מתח הAGP שלי על הלוח על הספק [480W גנרי]מה שכן עשיתי מאוורר לד של ארו קול [3020RPM] בחלון השקוף בצד ממש מול הכרטיס מסך כדי לשפר תקירור אז תתחשבו בנתון זה ותגידו לי מה דעתכם על המהירויות החדשות שאני רוצה לעשות לכרטיס אם ניראה לכם שהכרטיס ישאר יציב..... ???

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  24. אני רק עכשיו מתחיל להיכנס לענייני האוברקלוק ורציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך באופן כללי - לי יש כרטיס 8600 של אסוס מעבד 9550 ו 2 ג'יגה זיכרון של GSKILL במהירות 667[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 15:11:44 זה הלינק לאתר היצרן של כרטיס המסך שלי אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  25. שלום, יש לי מעבד Core 2 duo E6600 ואני צריך קירור למעבד חשוב שיהיה שקט וכמובן שיהיה אפקטיבי. תודה רבה. תקציב: עד 300-250 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.