אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי תקיעות לא מוסברות. שמתי לב גם שהמחשב חם כשנוגעים בו - בעיקר האיזור של ספק הכוח (תמיד הוא היה ככה אבל זה אף פעם לא השפיע) בקיצור, אני רוצה להיות בטוח שהכל תקין, אני רק צריך לדעת בערך מאיזה טווח של טמפ' משהו כבר לא תקין? כרגע הטמפ' שלי הן - 46 בחיישן אחד ו - 59-60 בשני.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
I Tryed to read one of the guides on the site but none of them is up to date... -- few days ago i bought some upgrade parts for my PC: Intel Pentium D 805 2.66 Dual core GIGABYTE GA-8i945P-G-RH (NO one of the normal models left) SAMSUNG DDR2-667 512Mb (256X2) Original HEC 400TR-TF And a video card... so i see that most of people that have the 805D Overclock it so i want too... but i dont need BIG Clock speed i want to go 3.3Ghz per core and make my memory run at 677 and get good timings the only thing that makes me Afraid is the Memory.. Some Say That Samsung DDR2 is good For Overclocking and some say it is Value memory and not for overclock and will DIE if ill try to o…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש ב PCH את המשחה הזו רציתי לקבל עליה דעות - כי אני לא מצליח להשיג ARCTIC SILVER משום מקום. עוד דבר שרציתי לדעת זה כל כמה זמן יש למרוח את המשחה מחדש - כי הבנתי שהן "נעלמות" עם הזמן.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בתאוריה, ככל שהמאוור גדול יותר, הוא יוכל לנוע במהירות פחותה יותר(=>פחות רעש) ולהכניס כמות אוויר גדולה יותר למארז. אבל כשאני משווה את המאווררים הבאים בנתונים(מדובר באותו דגם של מאווררים): 140: http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-140xt.html 120: http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120.html אין שום יתרון בנתונים בין ה120 ל-140; לא ברעש, ולא בדחיסת אוויר. מישהו יכול להאיר את עיניי?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זה גבול ה OC שלי רציתי לדעת לפני שאני מעלה אותו לDB של האתר האם אני יכול למשוך עוד קצת. מתח המעבד הוא 1.4 האם אני יכול לתת לו עוד מתח כדי למשוך אותו יותר למעלה? דרך אגב ה AGP נעול והזכרון רץ על 266 כלומר ביחס של 2:3 מה אתם ממליצים לעשות עוד? הזכרון שלי הוא dragon 466 לוח אם : p4p800 של asus ציפסט 865 תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה... צבעתי את הכוננים שלי באמצעות ספריי לצבע כסף מראה, אבל אחריי יום יומיים הכוננים נראים זוועה בגלל שהם התכלכו, רציתי לדעת אם אתם מכירים פתרון לבעיה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אז זה התכנון שלי לאיוורור של המארז על החלון פרספקס: http://www34.brinkster.com/ivrite/ColdWar_Case.jpg {מומלץ לשם צפיה בתמונה: 1) להעתיק את הכתובת ולהדביק אותה בחלון חדש או 2) לשמור אותה זמנית במחשב, הגודל שלה מזערי ביותר} מה אתם אומרים? עדיף אולי להעביר את המאוורר העליון שמוציא את האוויר החוצה מהמארז, אל הדופן הפנימית של הספק, ככה שהאוויר שעולה יעבור דרך הספק ויגביר את הסירקולציה שעוברת בוא? אולי יעזור לקרר אותו? וכמו תמיד, תודה מראש, תומר.ש
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי 8800gtx q6600 3.2Ghz וocz gold 2gb duel-channel 800Mhz אם אני יעשה לזכרונות oc ל1066 נגיד?זה ישפר ביצועים? אם כן...איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר שיוציא לי אוויר מתוך המארז. רציתי לדעת אם יש על הלוח אם חיבור חשמל נוסף למאוורר כזה? היכן הוא ממוקם פחות או יותר? ובאיזה תצורה? 3 או 4 פין?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
לאחר הרכבת גוף קרור arctic cooling freezer pro 64 על מעבד amd athlon 4800+ x2 טמפרטורת המעבד היא:30-35 במצב רגיל ובמאמץ 55 האים זה נורמלי? הישתמשתי במישחה שבאה על גוף הקרור לא שמתי מישחה לאחר שניקיתי את המישחה מהמעבד כך אמרו לי בחנות שקניתי מימנה את גוף הקרור האים הטעו אותי כי גוף קרור כזה אמור לדעתי לתת טמפרטורות טובות יותר לא?????????
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הטמפרטורה של המעבד שלי היא 40 במנוחה ו55 במאמץ ואני מפקד להאיץ כי אז הטמפרטורה כבר תהיה גבוה מדי ויש סיכון לנזק. לכן אני צריך עצות לקירור מארז זולות יש לי מארז simmbada master L עם חלון ויש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר ושניים שמוצאים וממש לא בא לי על קידוחים אבל אם אין ברירה אני אעשה את זה. המאדר בורד הוא via 266E ואני רוצה להאיץ אותו וצריך עצות.
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם - Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.0 מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz (21 x 133) זיכרון 4 כרטיסים של 4 GB (16GB) Gskill דיסק קשיח - 4 דיסקים בגודל 3.5" 7200 RPM כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) ספק כוח - Corsair vx550w קירור למעבד - Cooler master V8 מארז - Cooler Master CM 690 מאווררים - מצ"ב צילום מסך של הכמות וכיצד מוגדרת הסירקולציה (נראה לי מאווררים של 120 מ"מ) טמ"פ מערכת 49 מעלות טמ"פ CPU 44 מעלות טמ"פ MCH 52 מעלות מהירויות מאווררים כפי שמופיעים ב BIOS מהירות מאוור CPU 1040RPM Power Fan 1870 RPM System Fan1 1580 RPM אני יושב בחדש שקט ומה אני אגיד לכם ... המחשב עושה רעש !! ברמה שלאחר 5 דקות ישיבה לידו כוא…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לעשות חלון במארז . עשיתי חיתוך יפה של הגודל שרציתי בפאנל הצדדי, חייב לציין שיצא לי ממש טוב למודר מתחיל. קניתי פרספקס בגודל מתאים (יותר גדול מהחור, מן הסתם) ואני צריך רעיון איך לתפוס את הפרספקס בצורה יעילה. חשבתי על לתפוס אותו עם ברגים או עם דבק. איזה שיטה תהיה יותר טובה? או שיטה אחרת בכלל? ואם אפשר איזה לינק איך איך בונים מוד ל"לד" (LED) ואיפה קונים את המוצרים? ???
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל בקרוב את הGigabyte aurora 3d 570 , וחשבתי על כמה דרכים לייעל את הסירקולציה בו.. המארז במצב סטוק מגיע עם שתי מאווררים 120 מאחורה (מוציאים) ואחד מקדימה (מכניס) קודם כל אני מחליף את שלושת המאוורים למאווררי AC (כפי שהומלץ לי בפורום השבוע).. בנוסף לכך חשבתי לעשות שתי חורים 120mm בצד, אחד לאזור המעבד והשני לאזור הכרטיס מסך (שניהם מכניסים). כך הקירורים שנמצאים עליהם יקבלו תמיד אוויר קר, והאוויר החם שיפלט מהם יצא מהר דרך שני המאווררים מאחורה. המאוורר מאחורה די חסום ע"י כלוב ההארד-דיסקים, ככה שרק אותם הוא יקרר. והדבר האחרון שחשבתי עליו, הוא חור למאוורר 120 בגג המארז שיוציא אוויר (הרי חום עולה למעלה, לא?) יש לכם אולי רעיון אחר? יותר יעיל\שקט? המא…
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שלושה מאווררים שיתנו לי גם שקט וגם דחיסת אוויר טובה למארז יש את גירסת ה 1450RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/051/d1225c12b1ap_detail.html גירסת ה1200RPM http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=12&lng=en&set=1 אם זה חשוב אז יש לי מארז די פשוט של HEC 6a19 אני בצעד להפוך את המחשב לחרישי למי שמכיר את המאווררים מקרוב ושמע אותם זה יעזור תודה. נ.ב לא כתבתי תקציב כי איני מעונין באחרים ואני יודע את המחירים של המאווררים הנ"ל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מוד שאתם מכירים תכתבו אותו ואם אפשר אולי גם אתר שיש בו מדריך לעשיית המוד.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
-
אפשר לראות את המפרט הטכני שלי שעודכן בפרטים - בבוקר המחשב שלי פעל בערך שעה רק עם אקספלורר אייסיקיו, מדיה פלייר.. וזהו המעבד היה על 48\49 מעלות, (היה חם בחדר..) שהדלקתי את המחשב זה עמד על 42 מעלות (טמפרטורה התחלתית) המאורר של המעבד עובד תמיד על 3900 סלד -------------- שטמפרטורת החדר בערך על 22-24 והמעבד נשאר אותו דבר כנוו קודם (וינאמפ אייסיקיו אקספלורר) הוא ירד ל 40-43 מעלות כמו שכתבתי מקודם, בלי מיזוג הוא היה על 49-48 ------------- אתמול שחזרתי בלילה הביתה והמחשב פעל כל הזמן הזה וראיתי שהשעון נתקע על 6 בערב (אז המחשב נתקע.. או הוינדוס לא יודע) מהשעה 6 ועד 1 בלילה שחזרתי המחשב כנראה לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מלהשאר תקוע... הנורה של ההרדיסק במארז דלקה ברציפות עשיתי ריסט ונכנ…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כרגע אני עם spire easy strame 3 שעובד על 3900 סל"ד - דיי שקט.. חמוד מאוד, סקסי אבל המעבד שלי כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת, סלרון 2.4 במנוחה על 45 מעלות, בעבודה על 55 מעלות. ללא מזגן עם מזגן, 5 מעלות פחות במנוחה וגם בעבודה. הציעו לי על tt spark7 שעובד על 6000 סל"ד השאלה שלי היא, האם הכסף שווה ? (אני לא מיליונר..) האם הוא יראה תוצאות תאחלס?, יתן שיפור מספק? האם ההרכבה שלו קלה?- מה קורה עם משחה טרמית, צריך למרוח לבד? מסופק עם המוצר? על האיזי סטרים 3 היה ריבוע (על הסטיק) של משחה טרמית ככה שלא הייתי צריך למרוח כלום... ובכלל מי שיש לו את הספרק7 או שיצא לו לעבוד, להרכיב אותו. מוזמן לתת עליו ביקורת בכל נושא שהוא ומי שממליץ על קירור אחר, גם כן מוזמן לשפוך ----------------…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי קנה מחשב חדש עם D805+ פריזר7 פרו,והוא רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד. מספר שאלות: 1)הכי מומלץ זה להעלות את FSB ל166 נכון? 2)הקירור בסדר? 3)כל מה שצריך זה להעלות ל166 וזהו? לא צריך לשנות מתחים וכולי? 4)אם הוא מעלה ל166,זה לא ישנה תמהירות באס\תזמונים של הזכרונות? 5)המהירות באס שלו 533 מגה הרץ,אייך עושים שזה יהיה 800 ? בתודה מראש,דן. עריכה: על הדרך החלטתי גם אני בפעם הראשונה לעשות OC למעבד, המעבד שלי זה P4 3.0GH HT 775 פרסקוט,עם קירור סטוק..אתם אומרים הוא טוב באוברקלוק? או שזה סיכון? עריכה2: שכחתי לציין שהלוח שלו זה גיגה בייט PG-RH. וחבר שלי שואל אם יש טעם להחליף לביג טייפון?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות אבל מי שעשה את הפרויקטים הבאים הוא גאון במיוחד ה LANPC הוא עשה פשוט הכל http://www.zapwizard.com/main.html אני מעריץ אותו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-