עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Antigo,

אז ככה המפרט שלי: C2D e6300 Gigabyte 965p DS3 @F10 G.Skill 2*1GB 4-4-4-12 (pk) qqqqq tuniq tower Enermax liberty 500Watt אז ככה עם התיזמון של הזכרונות של 5-5-5-15 , 1.45V מתח על המעבד , 0.4V+ על הזכרונות ו- MCH VOLTAGE CONTROL + 0.2V אז עם ההגדרות הללו הגעתי רק ל-470 אני אני חושב שאפשר ללכת עוד קצת - הבעיה היא שאם אני עובר את 470 המחשב פשוט קופאה תוך כדי הPRIME95 למראות שהוא מצליח לעלות (ד"א עם 470 הטמפ המקסימלית שבTORTURE TEST השני מלמעלה - הטסט הכי כבד - היא 58-59 לפי TAT ) - עכשיו אם אני מנסה לשנות את התיזמונים של הזכרונות אז אני מקבל שגיאות ב-PRIME95 ) אז יש לי שאלה - איך אפשר להגיע יותר רחוק, למה בכלל משנים את התיזמונים של הRAM ואיך צריך לשנות אותם נכון (באיזה ס…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

תגידו זוכרים היה מזמן תחרות שאירגנה חברה לקירור מעבדים מי יעשה אוברקלוק הכי גבוהה אם הקירור שלה אז רציתי לדעת אם למישהו יש קישור לתוצאות מי ניצח כל מידע על זה?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. Started by yossix,

מצורפים נתוני המחשב.המעבד נמצא בדרך כלל על 46 מעלות וההרד דיסק 35-40 מעלות. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by chicks,

שלום, במערכת מותקנים הזיכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS כאשר אני בודק את הזיכרונות דרך CPU-Z, מצורפת תמונה של התוצאות. הוא מזהה לי בלשונית MEMORY את הזיכרון כ CL5 ואילו כאשר אני ניגש לכל זיכרון לחוד דרך לשונית SPD רואים שהזכרונות אכן CL4. מה המשמעות לכך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  5. טוב אני מתכוון לעשות OC למעבד. אז אני פשוט מעלה את ה FSB ואז זה מעלה גם את המהירות של המעבד, נכון ? ולעשות את זה בקפיצות של 5 mhz כל פעם ? וגם שמעתי משהו על לנעול AGP ו- PCI. מה זה ואיך עושים את זה ? [הטמפ' בסדר: 30 למעבד ו 29 לוח]

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by POD,

שלום לכולם, קניתי את המאורר של Vantec, הקטן הזה, לכרטיס שלי. הוא עלה לי 70 ש"ח. מה אתם אומרים יספיק לי לכרטיס עם האוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  7. הפוסט נוצר בפורום ספקים ומארזים אבל כנראה פה המקום המתאים.. ככה... המחשב שלי מאייבורי.. ספק ומארז ג'ינרים CPU: Pentium D 3.0Ghz M.B: ASUS P5LD2 RAM: 2x512mb, 2x1gb (667Mhz) HD: 2x 80gb 1x 250gb G. Card: Gigabyte 9500 Passive Cooling המחשב דיי ישן ואולי בקרוב אני יחליף מעבד ולוח אם אבל עם בוא הקיץ המחשב התחיל להרעיש בגלל שמערכת האיוורור מתאמצת, ניקיתי אבק והכל כבר ועדיין לא עוזר המעבד מגיע ל 50 מעלות בIDLE וגם הכרטיס מסך לכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן למארז ופתרונות קירור איכותיים חשבתי על: מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver או NZXT Trinity Silver NO PSU (חשוב! אני לא צריך ספק!) מבחינת קירור חשבתי על: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support Arctic Cooling MX-2 חשוב מאוד שכל המחשב…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. כמה שיותר זול יותר טוב כי המעבד הזה כבר לא שווה הרבה.. תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by roeiw,

1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by go_go,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש שלדעתי מפרט המחשב הינו ברמה גבוהה (פירוט בהמשך), אחרי OC של 15% המחשב מתחמם לטמפרטורה של 53-55 מעלות. מבקש עצה/עזרה בקרור. להלן מפרט המחשב: מעבד-P4 2.8 לוח-ASUS P4C-800-E DELUX כ.מסך- GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128MB זכרונות-SUMSUNG DDR400 -2GB מארז-ENERMAX SERVER CASE צורב+CD+כל השאר.......... מבחינת מאווררים-2אחוריים+1 עליון+1 קידמי (על המעבד מאוורר סטנדרטי של אינטל) הטמפרטורה הנ"ל נמדדה בעבודה סטנדרטית(לא במשחקים) נא עזרתכם!!!! בתודה מראש GO-GO

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by amirx19,

אני מעוניין לבצע OC למעבד. והלוח מתחיל במתח של 1.45V עד 1.7 אם אני לא טועה.הבעייה היא שהמעבד שלי הוא 1.3V מקסימום.האם יש מעבד אחר שעובד על מתח גבוה יותר.

12. Started by shushon,

אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by motorola,

אוקי ככה.. קירור סטוק. מעבד e2180 לוח אם אסוס שיכול לעבוד על תדר של 1333MHZ זכרונות 667 טמפ' נמוכות יחסית(מתחת ל-30) אז ככה באתי היום התחלתי לעשות אוברקלוק טוב קיצר העלאתי fsb מ-200 ל-220 וואלה הדלקתי את המחשב הוא פועל על 2.2 (200 mhz הבדל) ועכשו אני נתקע יענו תגידו לי מה לעשות ואיך אני אמור לעשות שהמעבד והזכרון יהיו 1:1 תודה..

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by qpalzm,

יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by mb74ever,

היום לקחתי את הסיילנט בוסט, למרות שביקשתי מהמוכר שיזמין בשבילי וולקנו 12, אבל לא היה במלאי וכו' אז החלטתי לקחת את מה שיש את הסיילנט בוסט... עלה לי 100 ש"ח. רציתי לדעת מה ההבדל חוץ מזה שבוולקנו 12 יש אפשרות לשלוט על המהירות? ההיטסינקים אותו הדבר? אם אפשר אשמח אם תתנו פירוט קטן מה היתרון בכל אחד מהם ביחס לשני. כל זה פשוט יוביל אותי למטרה העיקרית זה האם לבקש במקום מה שלקחתי וולקנו 12... יש לי GA7VAXP, athlon2000 המעלות עם הקירור סטוק של AMD עמדו לי בערך על 46, עכשיו עם הסיילנט עומד על 33.. אשמח לקבל תשובות ועוד שאלה..יש לי ספק ג'נרי..ניתקתי את כל המאווררים שיכולתי ושמתי לב שהמאוורר של הספק עושה די הרבה רעש..מה אוכל לעשות? לשמן ולנקות? ואם זה לא עוזר?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. רציתי לדעת איזה חיבור יש למאווררי generic . חיבור 3 פינים או חיבור 4 פינים ?

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by xena,

האם הטמפרטורה בחומרה שלי בסדר? אשמח להצעות לשיפור. אין לי מאווררים מיוחדים מלבד AC למעבד ומאוורר 80 לדיסקים הקשיחים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. שוב שלום היום אני הולך ל- KSP ( סומך עליהם . אחרת על מי אני אסמוך ? ) אני קונה א - מאוורר לצד 120 MM .. השאלות שלי בנוגע למאוורר זה הן : א - מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את המאורר הזה ? ב - שיוצא או יכניס אוויר ? (אני חוש שיוצא - שואב אוויר מבפנים ומוציא אותו .. אבל תייעצו לי אתם ואני אראה לפי התגובה שלכם מה לבחור בסוף .. בכל מקרה אני אראה את השפעתו כאשר הוא מכוון לבפנים וכשאר הוא מכוון לבחוץ ) אני מעוניין לקנות מאוורר למעבד ... יותר נכון מאוורר + גוף קירור חדש ... יש לי תושבת AM2 ( 940 ) מה המאוורר + גוף קירור מומלצים בטוחו המחירים כמובן .. נ.ב המעבד נמצא באוברקלוק - האם להשקיע במאוורר + גוף קירור ברוב הכסף למעבד ומאוורר פחות טוב לטובת הוצאת\הכנסת אוויר ל…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  20. שלום חבר'ה, חשבתי לעשות קצת OC למכונה הקטנה שלי, נכנסתי לביוס אבל האופצייה שם להעלות את הFBS חסומה, ז"א מופיעה אבל אין לי גישה אלייה, יש דרך לפתוח את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by iakovl,

כמו תמיד הקיץ בא והטמפ' עולות עד שאני אסיים את המודים ואת הקירור מיים שלי, יש עוד זמן (אני מניאק, הצבא גוזל ממני המון) אז בנתיים אני חי בשביל השקט עם MK1 שלי (שלא סויים מעולם, אבל עדיין מקורר כמו מפלצת. אני אעלה תמונות כנראה מחר אחרי שאני אחבר את הציוד הנוסף שלי אז בנתיים אני שוקל להחליף את הסוניק בninja (אל תדאגו, כסף זה לא הפקטור במקרה שלי, אני מקמבן) מה הדעות בנושא? שווה להחליף?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by chmmr,

אני חדש בתחום של האוברקלוקינג וקולינג, כיום אני משתמש עם המאוורר וההיטסינק שקיבלתי עם המעבד (מקורי של אינטל). הוא עובד בטמפ של 41 בלי מאמץ וב 50 בעומס. חשבתי לקנות מאוורר למעבד, משהו בסביבות 150 שקל (עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך) מה דעתכם על VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 ? קישור לביקורת : http://www.ocaddiction.com/reviews/cooling/vantec7040s/

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by GQ4U,

הלכתי לי לתומי לקנות מחשב gigabyte knf-9 + amd3200 939 + gigabyte 6600 GT עד כאן אין בעיה . כשהגעתי לנושא המארז (בכותרת ) נאמר לי שהוא לי יחזיק קירור נורמלי של הרכיבים (יש לו OUT של 120 MM מאחור ומאוורר 80 MM IN שלכל הדעות לא משהו ) - האם כדאי לשקול את הסונטה במקום ??

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by Make_Party,

עשיתי OC למעבד ומאז כול משחק ותוכנה שאני ניכנס תוך 10שניות בארך זה מעיף אותי יש לי לוח Asus P5S800-VM Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 240) Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) עם אתם יודעים מה הבעיה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by TheReaper,

טוב לא יש 7600GS של EVGA עכשיו עשיתי בדיקה בATITOOL (עצרתי בטעות ב11 דקות) אבל מהדקה השלישית זה יציב על 78 עכשיו לאיזה טווח בערך אני צריך להגיע שאני אדע שזה המקסימום שאני יכול להגיע אליו? ובכמה בערך אני אמור להעלות את הליבה והזכרונות כדי לדעת שעשיתי OC טוב לכרטיס מסך הזה (זאתמרת לכמה בערך אנשים מגיעים בלי קירור מיוחד)

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.