עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AppleJack,

טוב, המחשב שלי כבר דיי ישן ומעולם לא עשיתי לו O/C (חוץ מלכרטיס המסך). הייתי רוצה לדעת איזה O/C כדאי לי לעשות (אם בכלל). קראתי מדריכים, אך זה לא ממש עוזר לי בהחלטה על סוג ההמהרה - הבנתי שאפשר או דרך המכפלה או דרך ה-FSB... מה כדאי וכמה? גם לא ראיתי נעילת AGP/PCI 66/33 . ראיתי רק PCI וגם הוא דיי תלוי ב-System Frequency... - סיקור של לוח האם שלי + תמונות מה-Bios יש כאן: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zMTYmdXJsX2hpc3Rvcnk9LTI= אין לי איוורור מיוחד... יש מאחורה, על המעבד\לוח אם ודלת הצד של המארז פתוחה לגמרי. (כן אני יודע שזה מביא אבק... זה מה יש). אני לא מעוניין בשידרוגים ותוספות. אם זה מעניין משהו אז יש גם 2 על כרטיס המסך, 1 במגירת HD, ומגי…

• 11 תגובות
    • 565 צפיות
  2. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד, הטמפרטורה במנוחה 47 מעלות למעבד ובמאמץ עד 58 עם כלים לבדיקת מאמץ. לכמה נראה לכם שאוכל לדחוף את המערכת ללא העלאת מתחים? דרך אגב, מדובר במארז גדול עם סירקולציה טובה יחסית.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. התקציב לא ממש משנה... אני אוצה את ההכי טוב ושהרעש לא יעלה על 30-32. יש כמה אפשרויות: SunbeamTech Core Contact Freezer * OCZ Vendetta 2 * וגם.... זה אמיתי? http://www.bit-tech.net/hardware/2008/07/06/gigabyte-g-power-2-pro-cooler-review/4 עריכה: הקירור מיועד ל-OC של Q6600.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by matteo,

יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by amirx19,

אני מעוניין לבצע OC למעבד. והלוח מתחיל במתח של 1.45V עד 1.7 אם אני לא טועה.הבעייה היא שהמעבד שלי הוא 1.3V מקסימום.האם יש מעבד אחר שעובד על מתח גבוה יותר.

6. Started by motorishta,

קניתי מארז חדש http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 קיבלתי איתו 3 מאוררים אבל הם עושים טובה שהם מסתובבים בכלל... השאלה שלי היא אם אני קונה בקר למהירות של המאוררים יש מצב שככה הם יעבדו יותר טוב? או שזה לא משנה כי המאוררים מנצלים כבר ככה וככה את מקסימום חשמל...

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  7. אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה הקירור כיום הוא TR2 בסיסי של TT http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm טמפ' כיום 37/32 CPU 46/53 SYSTEM מנוחה/מאמץ חשבתי על וולקנו 12(אבל אני מודאג מהרעש) או ALX800 + המאוורר הקיים אם יתלבש עליו או ה COOLERMASTER AERO 7 אשמח לשמוע הצעות והתרשמויות ממי שיש לו מידע וניסיון בנושא

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. אני שוקל עכשיו לפרק את גוף הקירור ולנקות את המשחה.. רק אני צריך לדעת בדיוק איך אני עושה זאת.. הכוונה- איך אני מנקה את המשחה..? מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. כידוע,יש לי 7800GT של GAINWARD. ובכן,לאחר החורף הכרטיס השתגע ועמד על כ90-100 מעלות במנוחה ואני מדגיש מנוחה. היום הלכתי לחנות של חבר שלי לרענן משחה קצת אולי זה יעזור לפני הניסיון ללכת לחנות שרכשתי את הכרטיס משם. למה לא לנסות? רכשתי מזרק של MX1 משחה טרמית ב30 שקלים,חבר שלי (בעל החנות) פתח את הסיילנסר ניקה את המשחה הטרמית במקצועיות ומרח לי שוב,חזרתי הביתה וכולי אושר. 40 מעלות!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40 מעלות במנוחה!! במאמץ לא יכולתי אפילו לראות את הטמפ' כי לאחר התחלת משחק כגון NFS U2 וכד' המחשב פשוט נפל. אז אני שמח מאוד שריעננתי משחה ורציתי לשתף אתכם שאם יש לכם בעיות טמפ' לפני שאתם שוברים את הכרטיס מרוב עצבים תרעננו משחה ותראו אם עוזר. חסכתי לעצמי עכשיו המון דלק לנסיעה לח…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  10. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by mikezaush,

שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by RawSteel,

היי, המאוורר הזה מאוד מאודדד מרעיש ואני לא יודע איך אני יכול להאט אותו שלא רעיש ככה. יש בכלל דרך? ואם כן, אז מהי? תודה רבה לכולם וחג שמח

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Make_Party,

עשיתי OC למעבד ומאז כול משחק ותוכנה שאני ניכנס תוך 10שניות בארך זה מעיף אותי יש לי לוח Asus P5S800-VM Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 240) Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) עם אתם יודעים מה הבעיה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by TheReaper,

טוב לא יש 7600GS של EVGA עכשיו עשיתי בדיקה בATITOOL (עצרתי בטעות ב11 דקות) אבל מהדקה השלישית זה יציב על 78 עכשיו לאיזה טווח בערך אני צריך להגיע שאני אדע שזה המקסימום שאני יכול להגיע אליו? ובכמה בערך אני אמור להעלות את הליבה והזכרונות כדי לדעת שעשיתי OC טוב לכרטיס מסך הזה (זאתמרת לכמה בערך אנשים מגיעים בלי קירור מיוחד)

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by danigg,

אני התייאשתי מלחפש בלוקי מים יש מבחר מאוד קטן בחנויות מחשבים גם במכוונות או שאני מחפש במקומות הלא נכונים מישהו מכיר אתרים בהם יש מבחר רחב כמה שיותר של בלוקי מים? אני בונה מערכת קירור במים רכשתי כבר משאבה אבל איני מוצא בלוקי מים נורמליים

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  16. יש לי AXP1600 העלתי את הFSB ל143 והטמפרטורות אותו הדבר , גם בפול מאמץ וגם בללא מאמץ 55-62 אני רוצה להעלות אותו לXP1900 שזה יותר מ150 FSB ואני מפחד שהטמפרטורות לא נכונות מה אני עושה יש לי VOLCANO 6 והמארז מאורר היטב מפרט

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=109 תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 18:59:29 אוקיי הבנתי http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_arctic_fan_pwm.pdf פטנט נחמד רק חבל שהוא עלול להיות קצת מסוכן בחיבור של 3 מאווררים-העמסת יתר על חיבור בודד

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by keglevich,

יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by squeal,

אוקי אז ככה, ברשותי המעבד Intel Pentium 4 , 3.0GHz Presscot 1Mb cache S-775. כמו שידוע לכם כמובן, מעבדי הפרסקוט נוהגים להתחמם עד מאוד. אז המצב מעלות שלי במחשב הוא כזה: מנוחה - 48-55 מאמץ - 63-70 , ולפעמים יותר .. עכשיו חשבתי בשביל לפתור את הבעיית חימום, לקנות איזה גוף קירור, כי בהרבה מקומות שמעתי שהמאווררים של אינטל לא עושים את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר. אז אני מתלבט איזה קירור לקנות. חשבתי בהתחלה ללכת על ה BT, אבל ראיתי גם המלצות על הנינג'ה. עכשיו מה שאני מפחד, שאם אני יקנה איזה קירור גדול כמו הנינג'ה זה אם הוא יכנס למארז שלי. המארז שלי הוא sunbeam transformer. אז אני צריך את עזרתכם, מה יותר עדיף BT נינג'ה כל גוף קירור אחר למעבד [עד 300 שקל] תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  22. הקירור הוא Thermaltake TR2 Cooler For Intel 775 Cooper Bas וזה בשביל מעבד ה930 ואני רוצה לציין שאני לא עושה oc או משהו

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by Numi1989,

קניתי מאורר די יקר בשם Vantec Tornado 80MM Case Fan של TT זה מאורר עם חיבור ללוח אם כך שהוא לא יעבוד סתם הכי מהר שהוא יכול (6600RPM)... שזה מלא!!! זה עושה המון רעש אפילו אי אפשר לדבר והוא גם יכול להיתקלקל שלא לדבר שלא צריך כזה דבר... עכשיו יש לי בעיה מוזרה המאורר עובד במלו המהירות כול הזמן כאילו המחשב שלי נישרף כמובן שזה לא נכון... ניסיתי להגדיר את המאורר דרך תוכנה SpeedFun התוכנה אומרת לי שהמאורר פועל במקסימום מהירות 6600RPM ולא משנה מה אני אומר לו לעבוד ב10% מהמהירות אפילו זה לא משנה הוא עובד במלו המהירות מה אני יוכל לעשות כדי להוריד את המהירות ? כמובן שאני יכול לחבר לחות של המאורר "נגד" שלא יתן לו מספיק חשמל לעבוד במהירות הזאת אבל זה פרימיתיבי מידי מה אני יכול לע…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Stick2it,

כרטיס של GIGABYTE... מישהו ניסה? מה התוצאות? דגש: קירור פאסיבי

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך Gigabyte geforce 7800gt ומעבד: INTEL P-D 930 3.0GHZ אני מעוניין לעשות אוברקלוק. על אילו אמצאי קירור אתם ממליצים לי מKSP.CO.IL והאם אני בכלל יכול לעשות אוברקלוק וכו' (שימו לב לפי המפרט הנ"ל בצד ימין) בבקשה לעזור!!! אני צריך את זה מהר בתודה יאן

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים