עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by giloman,

אני חדש פה ובמיוחד באוברקלוקינג אני ראיתי שמישהו העלה את מהירות המעבד שלו ב800 מגה הרץ ואני רווצה לדעת איך לעשות את אותו דבר עם המחשב שלי אז בבקשה תפנו אותי למדריכים בנושא זה אגב המפרט שלי הוא זה: 3ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה , MB512 DDR PC3200 400 MHZ ,לוח אאם ASUS P4 P800S SE תודה רבה לכם.......

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro ותוכנה ל OC v-tuner אני רוצה ליפתוח חלק בתוכנה שנותן אופציה של סל"ד וחום של הכרטיס אך עושים את זה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bob,

שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  4. טוב, יש לי כרגע מאוורר אחדד 80MM מאחורה מוציא ואחד 80MM מקדימה מכניס. אמור להגיע אליי בעוד שבוע בערך מאוורר 80MM עם לד כחול, רק שאני לא יודע איפה הוא יועל יותר: מאחורה או מקדימה? מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  5. קיבלתי סוף כל סוף את הALX800 ובאתי לחבר עליו מאוורר ג'נרי שפירקתי מספק. אבל... הקליפסים להידוק קצרים מידי והם לא מספיק ארוכים בשביל להדק את המאוורר, מה לעשות? מישהו ניתקל בזה כבר?

6. מה אתם אומרים על זה הוצאתי את המחשב מ250 FSB כי היה נראה לי שהוא מתחמם יותר מידי. כרגע הוא בלי OC עם התוצאות האלה .............. המארז עם מאוורר אחד מאחורה שמוציא אוויר ואופציה לאחד מקדימה שמכניס (יש לי כבר הכנה עם מסנן ;D) המעבד עם קירור מקורי של אינטל. ניקיתי לא מזמן אבק וסידרתי חוטים. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by bd,

למעבד? אני יודע שזה שאלה קלה בשבילכם ובשבילי קשה אם אפשר מדריך או הסבר או משהו איך לעבור צעד צעד ב OC ..או ללמוד על זה כהתחלה מאיפשהו כי אני ללמוד לעשות ואני לא יודע מהיכן להתחיל

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  8. Started by dvd21,

שלום לכולם אני זוכר שהיה כאן מדריך איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך מישום מה אני כבר לא מוצא אותו??? ובכלל אני אשמח אם אנשים יביאו לי מדריכים על איך לעשות אוברקלוק לכ. מסך ולמעבד אבל בלי ליפתוח את המארז אלה רק עם תוכנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

שמתי על הכרטיס מסך שלי מאוורר ג'נרי קטן שמתחבר לחריץ של ה- System Fan , וכשבדקתי בביוס ראיתי שהוא מסתובב על 4600+- RPM. עכשיו השאלה שלי אם יש מצב שמאוורר ג'נרי מסתובב במהירות כזאתי (כי זה מהר מאוד בשביל ג'נרי אם אני לא טועה..) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by mayfree,

האם יש צורך בכך ועד כמה זה כדאי(כמה BUSאפשר לסחוט עוד והאם זה בטיחותי מבחינת ההתחממות של המעבד שמטבעו מתחמם) או שאפשר להיסתפק בביצועיו המקוריים מבלי לסכן את המעבד והאחריות . אם כן איזה זיכרונות ולוח אם יעשו את העבודה ל-OC ?(חשבתי על גיגהביט GA-K8N PRO ) ואם לא איזה רכיבים יעשו את העבודה למשחקים כבדים?(כאן המועמד הוא אלבאטרון PRO II) ובבקשה אל תגידו לי לחכות לסוקט ולציפסט החדשים,כי עוד מעט יצמח לפנטיום 2 שלי זקן.. שאלה יותר חשובה:מצאתי מאמר שעוסק בOC לגיגהביט,האם תוכלו להסביר להדיוטות כמוני מה פשר המכפלות וכל המושגים הללו,ואיך עושים את כל מה שהמשוגע הזה עשה שם?(ובאילה תנאי איוורור). [http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=73785] ומה זאת הטבלה הזאת?(מה זה LDT וכו…

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by artur2,

לצורך הOC השתמשתי בArctic Cooling VGA Silencer Rev.3, קרור לזיכרונות בTT Copper RAMsink משחה טרמית Nanotherm Blue II. מפרט: P4 3.0C Ghz Asus P4P800 256x2 Kingston CL3 התוצאות: ליבה 378/זיכרון 337 @ ליבה 432/זיכרון 364.5. לפני הOC קיבלתי ב3dmark03 5780, ואחרי OC קיבלתי 6364. אבקש את חוות דעתכם והאם אפשר להמשיך בOC? מה אתם אומרים? :

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by faza,

קראתי את כל האמור לעיל ויצאתי מבולבל. גם לי יש SP-94 ואני מחפש מאוורר אבל הדרישה שלי שונה. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט (וכמובן יקרר כמו שצריך) השקט חשוב לי לכן ספק כח קניתי של thermaltake xaser silet purepower 480W 2 fan APFC אז מה להחליט? איזה מאוורר רצוי (ללא הגבלת מחיר)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by TheWave,

קניתי לפני שבועיים מחשב חדש AMD AXP 2500 ובדקתי אם המכפלה פתוחה. כשהעליתי את המכפלה המעבד נשאר רגיל אבל כשהורדתי המעבד הפך לחלש יותר. מה הבעיה כאן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  15. יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB לוח אם Asus P4P800 קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040 מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה... ומשכה תרמית Arctic Silver 5... השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ? וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב.... אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב.... תודה מראש לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by j-cool,

אז ככה קניתי מחשב חדש אם מאוור stock 512 זכרון פנימי samsung 3200 רגילים ולוח אם abit nf7-s האם אפשרי להעביר oc ואם כן איך ועד לאן אני יכול להגיע??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/922782.j-pg http://uploaded.fresh.co.il/2004/06/03/657981.j-pg הנה תורידו את המקף מJPG

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by SpecOps,

רקע: לא התקנתי שום מאוורר נוסף, ואני לא בטוח כמה מאווררים יש לי... אני חושב שאחד באיזור של הכרטיסים ואחד בדופן הקדמי של פנים המארז. הורדתי את MBM, ורציתי לדעת מה הטמפרטורה האומפטימלית של CPU ומארז (כשלא עושים כלום, בזמן משחק/משהו מאמץ אחר וכו') תודה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. שללללווםם תקשיבו יש לי מחשב Pentiom 3 733 256mb RAM voodoo 3 (sad sad i know)grrr אין לי מושג איזה כרטיס אם יש מצב שאני הופך איכשהו עם אוברקלוקינג את המחשב הזה עם הוצאה של מקסימום 2500 שקל למחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר בחצי שנה הקרובה על מקסימום איכות?? לא ברזולוציה הכי גבוהה אבל שיריץ טוב וחלק מאוד מאוד משחקים כמו far cry ו Half life 2 דברים ככאלה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by IMT,

אני קורא את המאמר Beginners Guides: 99 Performance Tips for Windows XP http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1590&page=1 יש שם הוראות לOC לFSB. לא כתוב במאמר שום דבר בקשר לטמפרטורות של המעבד והלוח, אז האם באמת הטמפ' לא חשובות, או שהם פשוט שכחו לציין את זה? אני שואל את השאלה הזאת משום שיש לי לוח אם חסר חישני טמפרטורות.

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by IMT,

יש לי זכרונות 256DDR X2 (לא DUAL) בעלי תזמונים 0-3-3-6 דרך הביוס שיניתי אותם ל 0-2-2-5 הרצתי תוכנות בנצ'מארק, אך כלום לא השתנה. האם משהו אמור להשתנות? מה עשיתי לא בסדר? ןהאם אני בכלל יכול לעשות OC לזכרונות?

22. Started by YoniG,

שלום, קראתי באתר כמה מאמרים וביקורות בנושא פתרונות קירור למעבד אבל לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש. אני צריך פתרון קירור כלשהו למעבד (בלי המהרה, עובד רגיל) שפשוט יקרר קצת יותר מהמאוורר שמגיע עם המעבד של אינטל. יש לי מעבד INTEL 2.8 HT FSB800 והוא די מתחמם. האם יש משהו בסביבות ה 50 - 150 שקל שיכול לעזור בקירור המעבד? תודה.

• 14 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by gorfff,

טוב ביגלל שאני לא מצליח להכנס עם החשבון שלי לדיונים של האוברקלוק אני כותב פה. אז אם אתה רואה מנהל תעביר תדיון הזה לשמה יש לי amd 2200+ and defult fan 512 mb ddr singel chan ויש לי את הלוח אם הכי לא מותאם לאובר קלוק טוב ככה באפשרויות ביוס שלי אני לא מצליח לשנות את ה multipleir וכאלה. רק את ה fsb אני יכול איכשהו. אז סבבה אני לא הצלחתי לשנות ל 166 fsb ששינית המחשב פשוט לא עלה עד שהיתי מאתחל את הביוס. אז שיניתי דרף מוד pro(עלק אני מומחה)ל 144 fsb והמעלות עמדו על 45-46 ללא מאמץ. במאמץ אני לא יודע למה כי sisoft sandra לא מראה לי. והדבר הזה הראה לי warnning לא שאכפת לי שיגיד לי כמה שהוא רוצה תוכנה מפגרת בריטית מטומטמת. קיצר אני העלת את המהירות של ghz ל 1950 במקום 1800 אני …

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by ^GunX^,

היי לכולם! רציתי לעשות אוברקלוק למעבד P3 733 ואני לא מצליח הלוח אם שלי : ASUS CUV4X-C יש על גבי הלוח אם ג'מפרים , אולי צריך להזיז אותם כדי שיהיה אפשר לעשותOC ? או שצריך פשוט לשנות משהו בביוס ? תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by noambaum,

אני מחפש מארז חדש כי נמאס לי משלי אבל אני מחפש מארז שיש לו פילטרים לפני המאווררים וגם שיהיה לו אפשרות ל-2 מאוררים מאחורה ו-2 מקדימה אני גם צריך המלצה לקירור אוויר זול למעבד והכרטיס מסך תנסו רק לרחם על הכיס שלי כי קניתי עכשיו R9800P ואני לא ממש עמוס כסף לגבי המארז אני יכול למשוך לכיוון ה- 600 שקל אבל אני ממש ממש לא רוצה להגיע לסעום הזה תודה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים