עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Esparco,

הרצתי בדיקה ב S&M ה CPU עבר הכל אבל משום מה בזכרונות הוא נופל לי ב SINGLE ERROR או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי למה??

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. I probobly will buy the Prolimatech Megahalems CPU cooler in a couple of days and want to attach to it 2 Scythe S-Flex'es in a push-pull configeration, But don't know which S-Flex'es to choose.. The 1200RPM's or 1600RPM's? I am going to overclock my Q6600 to 3.6GHz and I need alot of cooling.. Will I feel a diffrence between the 1200RPM and the 1600RPM? If so can you assume if the diffrence is going to be minor or major? If it's going to be a 1-2 degrees diffrence between them then I'll go for the 1200RPM, since it's much more quieter but if it's going to be a 4+ degrees diffrence then I'll go for the 1600RPM's.. Can you assume? Thanks.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  3. השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  4. ec8025m12s תודה.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. במהירות 400 3200 זכרונות רגילים מבין שניהם אילו עדיפים ל oc

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב המבוסס על E4300, ולהביא אותו לסביב 3GHZ. הבעיה היא שאני קונה את המחשב ב-KSP ואין להם את ה LIBERTY 400 WATT המומלץ כאן, ולא את ה Tuniq Tower/SCYTHE INFINITY. הספק שכן יש להם הוא ‎Enermax ‎Noisetaker EG425P-VE 420W‎ במחיר 355 ש"ח, והקירור הנורמלי היחיד שמצאתי שם הוא ‏ Artic Cooling Freezer 7 Pro. האם כדאי לי ללכת על החלקים האלו? עד כמה הספק הזה פחות טוב ל-OC ביחס לליברטי? כמו כן, לגבי המאוורר? אם אכן, החלקים האלה נחותים משמעותית, אני ילך על liberty + SCYTHE INFINITY/TUNIC tower מIQPC. מה כדאי לעשות? לא איכפת לי להשקיע עוד כמה שקלים על מנת להגיע ל-OC טוב, אבל אני די מעדיף לקנות הכל במקום אחד.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. אני צריך מאוורר שהעובי שלו לא יעלה על 25 מלימטר ושיהיה מאוורר 80

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by gilloze,

1.האם הוא הקירור הכי טוב שיש? 2.האם הוא גדול ?ויכול לניכס בקלות לכל מארז 3.האם הוא שווה יחס+תועלת+מחיר 4.והאם הקירור של הBT VX החדש הזה שיצא האם הוא יותר טוב תודה רבה גיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by OC,

שלום אני צריך לוח חזק פלוס קרור... יש לי מעבד 2.6 אני רוצה לעשות 3.4 אני צריך קירור חזק ולוח שמתאים ל OC תקציב כמה שצריך היקר שהיה לי OC מוצלח או שכדי לי לעשות OC לכרטיס מסך וליקנות קירור קיבלתי ב תוכנה 3DMARK2003 5521 ויש לי radeon 9800 pro לפני שלוש שבעות בערך קיבלתי אותו והוא של ATI והתדכוונתי את הדרייברים הכי חדשים ויש תוצאות נמוכות

11. Started by anarchio,

אם אני משחק באיזה משחק שקצת מאמץ את המחשב אז הוא נכבה לי אחרי איזה 20 דקות אני לא ממש מבין משהו מהתמונה שצירפתי מקווה שאתם תבינו ותשכילו אותי קצת(הוינאמפ פעל כשעשיתי פרינט סקרין) ואי אחרי שקראתי את זה אני בהלם שהמחשב שלי זז בכלל...ודווקא פועל טוב יחסית.... http://www.faqil.com/guides/ham.html [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by vipnisim,

4 * 120 + 4 * 80 עם לדים תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. עד עכשיו השתמשתי בריויה טונר, אבל יצאו דרייברים חדשים ועדיין אין עידכון לתוכנה לדרייברים האלו, ולמרות שבדקתי והOC עובד, אני חושב שעדיף שהתוכנה תתמוך בהם רישמית, אבל עבר מלא זמן ועדיין לא יצאו [GEFORCE 8800GTS, גירסא של דרייברים 169.25]. יש תוכנה שכבר תומכת בהם שעובדת בצורה זהה [פשוט]?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  14. הפוסט נוצר בפורום ספקים ומארזים אבל כנראה פה המקום המתאים.. ככה... המחשב שלי מאייבורי.. ספק ומארז ג'ינרים CPU: Pentium D 3.0Ghz M.B: ASUS P5LD2 RAM: 2x512mb, 2x1gb (667Mhz) HD: 2x 80gb 1x 250gb G. Card: Gigabyte 9500 Passive Cooling המחשב דיי ישן ואולי בקרוב אני יחליף מעבד ולוח אם אבל עם בוא הקיץ המחשב התחיל להרעיש בגלל שמערכת האיוורור מתאמצת, ניקיתי אבק והכל כבר ועדיין לא עוזר המעבד מגיע ל 50 מעלות בIDLE וגם הכרטיס מסך לכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן למארז ופתרונות קירור איכותיים חשבתי על: מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver או NZXT Trinity Silver NO PSU (חשוב! אני לא צריך ספק!) מבחינת קירור חשבתי על: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support Arctic Cooling MX-2 חשוב מאוד שכל המחשב…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. Started by mng,

כפי שציינתי בנושא, איך בודקים את הטמפ של הכרטיס מסך ומהי טמפ סבירה לכרטיס מסך: GeForce 4 ti 4800 se

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. אני קניתי סינק חדש למעבד קניתי את ה coolmaster auro7+ ולדעתי הוא דפוק או שמשהו עשיתי לא טוב יש לי מעבד AMD2400 ואחרי שהתקנתי את הסינק החדש הטמפ' של העבד לא השתנתה בכלל אולי היא ירדה ב 3 מעלות ברגע שהדלקתי את המחשב גיליתי שהמעבד על טמפ' של 52 מעלות שזה בערך 7 מעלות פחות ממה שהיה לי לפני זה ולפני זה היה לי את הסינק שקיבלתי עם המעבד AMD קודם כל : זה סינק טוב מה שקניתי לא? מה יכול לגרום לזה שהטמפ' לא השתנתה? מה עשיתי לא טוב?! זה דחוף לי אז בבקשה תענו לי... תודה רבה רבה רבה ד"א לאיזה ביצועים לצפות מaero7+ של קולרמאסטר? כאלה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  17. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בצד, הטמפרטורה במנוחה 47 מעלות למעבד ובמאמץ עד 58 עם כלים לבדיקת מאמץ. לכמה נראה לכם שאוכל לדחוף את המערכת ללא העלאת מתחים? דרך אגב, מדובר במארז גדול עם סירקולציה טובה יחסית.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום לכולם, עברתי לויסטה 64 ביט לפני כשבוע ומאז בספידפן אני לא רואה את הטמפרטורה של של ההארדיסק, הדיסק שלי: AAKS250 של ווסטרן דיגיטל כמובן שהוא מזהה אותו במנהל ההתקנים והכל כמו שצריך. אך בספידפן הוא לא מזהה אותו גם בחלק של ההארדדיסק של הSMART. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. אני לא בטוח שעשיתי תדברים נכון כמו שצריך אז רציתי לדעת אם עשיתי נכון . אז העלתי תFSB ל133 והינה תמונות ומשם נתקעתי. ולמה מהירות המעבד לא עולה לי ? ואני פתאום רואה שבMEMORY יש 133 במקום 100 וזהו משם לא הבנתי עוד איך לעלות את מהירות המעבד (2400) אז תעזרוו לי ובכלל עשיתי טוב כשהפכתי מ100 ל133 אני לא יודע אז תעזרו .... תודה לכולם. הינה קישור לתמונה http://img79.echo.cx/img79/6955/150015001488151315015kn.jpg

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by roeiw,

1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by WaRez.,

שאלום.. יש לי את המעבד 805 של אינטל עם BT+ לוח 8i945p-g של גיהבייט. עכשיו כשאני ניכנס לBIOS אני מעלה מ100 ל166, מה שאמור ליהיות יציב על המעבד הזה עם הקירור שלו. עכשיו המחשב לא מוכן לעלות עם ההגדרות האלו. מה אתם חושבים הבעיה? הורדתי את המחלקים ל3.33. [ זכרונות של KINGMAX 1 גיגה RAM במהירות 533,. ] חשוב לציין שלא ניסיתי להעלות לאט לאט מ100 עד 166, עשיתי את זה בקפיצה אחת.. [ יכולה ליהיות הבעיה? ]

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by Dimer,

שלום לכולם אני מחפש זיכרונות (2GB (2X1GB מסוג DDR ואני רוצה שהם יגיעו לאיזור 250MHZ ב-OC על תיזמונים של 2.5-3-3 יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Smgr,

יש לי 5700LE עם 256 מגה והמאוורר שקיבלתי איתו מרעיש בצורה מטורפת , החלפתי את הכרטיס איזה שלוש פעמים ונמאס , יש איזה רעיון למאוורר לא יקר ? לא צריך איזה מאוורר ל OVERCLOCK סה"כ מאוורר שלא יעשה רעש. תודה.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  24. השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.

25. Started by SensatioN,

חזרתי ממעבדה שירכיבו לי את המחשב.. התכנאי אומר לי שהגוף קירור [טוניק] גדול מדי ואין מקום לקירור של הלוח אם [המאורר הקטן הזה] ראיתי בעניים שלי זה משנה אם הוא לא ירכיב אותו ? אני עושה אובר רציני..

• 7 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים