אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי 4870X2 של ספייר אתמול הרכבתי לכרטיס מסך קירור Arctic Cooling Accelero XTREME 4870X2 עכשיו הכרטיס עומד על 34 32 מעלות בלי מאמץ כמובן השאלה שלי איך אני עושה לו OC יציב לא יותר מדי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז ככה,דבר ראשון אני צריך המלצה למאוורים כמה שיותר שקטים וחזקים למארז שלי הCM 690. דבר שני, כרגע יש לי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר, מהצד מכניס אוויר, למעלה מוציא אוויר ואחורה מוציא. יש לי עוד מקום לאחד למעלה ואחד למטה, השאלה שלי היא כמה מאווררים אני צריך שיהיו לי ואיפה להציב אותם?
-
התמונה נלקחה מהתוכנה AIDA 32 בקיצר אני מסתכל על המעבד וזה רושם לי שהמעבד על 13 מעלות ואין לי שום אובר קלוק והמאוורר הוא סטוק! יש מצב? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם !!! את מחשבי אתם יכולים לראות במפרט שלי... בכל אופן יש לי סירקולציית אוויר מושלמת 2 מאווררים מלמטה מכניסים אוויר שניים למעלה מוציאים ואחד בדלת מכניס סינק SK-7 עם SF2 ובכל זאת הטמפ' בIDLE היא 39-37 מעלות... שזה הרבה יחסית למה שיש לי... מרחתי משחה טרמית והכל... ובכל זאת הטמפ' גבוהות או שמה הם נראות גבוהות רק לי? אם יש לכם רעיון איך להוריד ת'טמפ' אל תתביישו להשמיע את קולכם... תודה לכל עוזרים עריכה: אני אחרי אוברקלוקינג קטנטן של במקום 133*13 אני עכשיו על 150*13 ויש לציין שהמאוורר במלוא כוחו הטמפ' יורדת ל34-35 מעלות... אבל הרעש לא הכי נסבל....... בכל אופן אני עדיין פתוח להצעות...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CHIEFTEC FULL TOWER DA-01BLD+window 750.46 ש"ח מארז FULL TOWER הכולל 6 מקומות ל-5.25 עד 8 מקומות ל-HDD או 6 מקומות ו-2 כונני 1.44. 2 מגירות נשלפות ל-HHD לנוחות עבודה מקסימלית. (ניתן לחבר עד 3 הארד דיסקים בכל מגירה). כולל 4 מאווררים מקוריים של היצרן, מתוך 6 אפשריים. צבע כחול, ללא ספק. בתוספת של חלון מדהים, כפי שמופיע בתמונה. גם כיפה אדומה לא הייתה מתנגדת לחלון כזה... מול הים ללא ספק. ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing 52.58 ש"ח Thermaltake HardCano II Hard Disk Drive Cooler 133.84 ש"ח SPECIFICATION P/N A1278 Fan Dimension 40x40x20 mm silent fan Rated Voltage 12V Started Voltage 7.0V Rated Current 0.11A FAN Speed 5000±10% RPM Air P…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8ST800 האם הוא טוב לאוברקלוק? על איזה לוח אתם ממליצים לאוברקלוק לפנטיום 4?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבצע אובר קלוק למעבד שאני ירכוש כשהו יצא שזה ה amd 3200+ ווינצ'סטר ליבת venice עכשיו כשאני מביא את המחשב אני יוכל לרכוש איתו בו בזמן את הזלמן 7700cu השאלה אם שווה להשאר עם הamd בקירור סטוק בינתיים ולא לעשות לו אובר קלוק ובעוד כחודש להביא את ה xp 120 עם מאוורר טוב? אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל 2.4-2.5
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, אני חושב על להתקין את קיט הקרור שיש לי EK-KIT X360 (שוכב בצד) מחוץ למארז הנוכחי - Raven RV02. קראתי והסתכלתי ברשת והתקנה בתוך המארז די מסובכת ומגבילה את אורך כרטיסי המסך שאפשר לשים. כרגע המחשבה היא להתקין את הקיט מאחורי המארז, באזור הספק, עם מרווח מספק לתצורת Push Pull ולקדוח שני חורים במארז להעברת הצינורות. המאגר והמשאבה יהיו בתוך המארז. אשמח לרעיונות צירפתי שתי תמונות להמחשה, מצטער על האיכות
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מגם XFX GEFORCE 8800GTX שמתי לב שהכרטיס פולט חום בצורה אדירה....ומחמם את המארז בטרוף רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הגוף קרור שלו לאחד יותר יעיל....אם בכלל יש כאלה.....?? ???
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מתלבט אני מחפש פילטר ומצאתי את זה עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למאורר 120 מקדימה שואב האם זרימת האוויר בו טוב http://tms.co.il/product/3015 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 390 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות שכל אחת מהן מראה שיש לי מעבד אחר! אוורסט-פרסקוט cpu-z-פרסקוט fuzy logic(התוכנה ללוח אם של msi)-נורת'ווד מה מהם נכון???
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אתמול קניתי את ה-sunbeam tuniq שהומלץ לי עליו כאן, שאלתי , האם לצורך צימוד בין המעבד עדיף להשתמש בפד-תרמי, משחה תרמית או אולי בשניהם אודה מאוד למתייחסים
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אז כך מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.. ויש לי שאלה.. אני מצליח להגיע ל4.35 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שבתדר הזה הוא יותר נכון מ4.3 גיגה הרץ אני שומע את הספק שלי tt 480 w מעלה ומוריד את המאוורים שלו או לא יודע מה שם אבל אני שומע כאילו יש עלייה וירידה של מתח כאילו הוא רגע אחד מתאמץ ורגע אחד נירגע מוזר לגמרי... עכשיו השאלה שלי היא כזו העם זה קורה בגלל הלוח שכאילו הלוח רגע אחד צורך מתח גבוהה ורגע אחר צורך מתח נמוך.? או שאולי הבעייה היא בספק? ועוד משהו העם הספק יכול להשפיע באופן משמעותי על האוברקלוק או לא?? נ.ב עוד משהו מוזר הספק הזה לא מצליח להחזיק לי את הvapochill שלי לפי הספרים המערכת דורשת 15 אמפר מינימום והספק הזה נותן 18 אבל משום מה שאני מחבר אותו אז הvapochill אומר לי שהמתח נ…
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב לוח אם GA-7DXE ומעבד AMD DURON 800 הבעייה היא שהטמפ של המעבד היא בסביבות 56-57 מעלות במצב רגיל זאת אומרת בלי עומס של תוכנות (השתמשתי במשחה טרמית ) מה יכולה להיות הבעייה ? ועוד שאלה ,כשרוצים להתקין דרייברים חדשים ללוח אם, האם יש צורך קודם להסיר את הקודמים ואם כן אז איך עושים זאת?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
מה מתח הסף ב-OC למעבד E6420 שאותו לא מומלץ לעבור עם מקרר TUNIQ. יש לי כרגע מע": 1. מעבד E6420 (1.45V FSB=415,+0.3v זיכרון: G.skill 800M cl-4 (F2-6400CL4D-2GBPK x2 2.2V 3. לוח: GA-965-DS3 4. ספק LIBERTY 400W כרגע אני לא מצליח לעלות ב-OC מעבר ל-3.3G , נראה לי קצת מוזר שאני במקסימום מצליח לעשות OC לזיכרון עד 850M שמעתי מאנשים שעלו גם ל-915M עם הזיכרון הזה. אנא עזרתכם בנושא , (אולי הבעיה בכלל לא מהזיכרון?)
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי STRIKER EXTREME Q6600 880GT NZXT LEXA המארז נקי מאבק והחוטים מסודרים בתוך התעלות יפה הבעיה שלא רק שהמאורר לא ניתן לכיוון הוא פשוט עובד חלש לא מקרר ורק ב 1100RPM ( לא סגור על הסיפרה ) הבנתי שהמאורר סטוק של הנינג'ה הוא לא משהו אבל השאלה שלי אם כדאי להחליף אותו ולשים מאורר/שניים רצינים או פשוט לקנות גוף קירור אחר כבר יוגב
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רואה הרבה באינטרנט כל מניי חברות שמשחררות עדכונים ל BIOS עבור כרטיס 8800GT שהמאוורר לא באמת משנה את המהירות שלו עם מאמץ ועוד כמה דברים, מישהו יודע במה מדובר? יש לי כרטיס של TWINTECH תודה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים? בתודה דניאל נורמן
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רואה שיש הבדל קטן במחיר, אבל מה ההבדל מעבר לזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3029 מול http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=4213
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-