עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by QuAKeR_996,

טוב כמה דברים שאני אודה לכם אם תענו לי: 1. כשעושים אובקלוק, איך אני "מקבע" את התדרים שבחרתי? האם הם מקובעים מיידית ישירות דרך התוכנה?, ואם התוכנה לא תעלה עם XP אז ה OC לא מתבצע? ובכלל האם כל פעם ש XP עולה, התדרים משתנים ?, או שהתוכנה משנה אותם לצמיתות ללא תלות בהפעלה שלה? 2. איך אני מתחיל OC (לכרטיס מסך) איך אני יודע מתי להמשיך ומתי לעצור? ואם הכרטיס ישרף לי יש סיכוי שהוא יקח איתו עוד כמה רכיבים? 3. מהו גבול התדרים המותר לכרטיס מסוגSAPPEIR RADEON 9800 PRO ודבר אחרון, הורדתי את התוכנה ATI TRAY TOOLS http://www.radeon2.ru/atitray/ היא די נחמדה עם המון אפשרויות. האם מישהו התעסק איתה ויודע על בעיות אפשריות איתה? תודה רבה לכל מי שמגיב או סתם מסתכל על הת'רד הזה

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  2. שלא יהיה יקר מדי... הבנתי שהIS7\IC7\ לא נותנים להעלות יותר מ2.8 מתחים לזכרונות אז מה משתלם בטווח מחירים שלהם?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by overload,

התקנתי את הOMEGA האחרון - 2.6.42. יש לי כרטיס 9500 NP עם זכרונות בצורת I, לא L, אני לא יודע כמה BIT אבל (הכרטיס לא שלי). ואחרי ההתקנה זה מה שרשום לי בהגדרות שלו (תמונה מצורפת). ובכלל איך אני יודע אם הSOFTMOD פעל או לא? תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  4. זה מה שיש לי עכשיו הטמפרטורות במנוחה 33 במאמץ 63 לתת עוד קצת במתח ולהגיע ל 500 FSB ? או שהמתח מספיק גבוה ואני יפגע במעבד ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by dankken,

שלום לכם ברשותי ההמפרט הבא : לוח מסוג MSI P45 DIAMOND 4G Kingstone DDR3 1333Mhz לגבי המעבד האפשרויות שיש לי היםו הם :Q8200 או E6750 השאלות שלי היא: 1) איזה מעבד מתאים יותר ל OC 2) האם יש לכם הוראות ספציפיות לגבי הלוח הנ"ל איך לבצע OC נורמלי? 3) ללוח הנ"ל יש גופי קירור וכן תשתית לקירור מים לגשרים הצפוני והדרומי ורציתי לדעת במידה ואעשה OC האם אהיה חייב להוסיף את הקירור מים למערכת? 4) לגבי המעבד, איזה גוף קרור אתם ממליצים עבור OC לא חריג השימוש במחשב הוא בעיקר למשרד + קצת משחקים(לא רציניים) תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by the kooks,

שלום רב. עשיתי כבר O.C למחשב שלי עם קירור שם עוד מאוור אחד דווקא די נחמד, הגעתי מ1.6ghz ל2.0ghz הFSB עלה מ100MHZ ל 123MHZ ולא היו כל בעיות חימום הטמפרטורה הייתה 53c, עכשיו לעיניין אני רוצה גם לעשות O.C לזיכרונות שלי או לכרטיס מסך, רציתי לברר עוד בקשר לאוברקלוקינג האם אני יכול לעשות O.C לכרטיס מסך שלי? וגם לזיכרונות? ואיך אני אוכל לברר אם זה יכול להיות מסוכן בשבילי ?(לפני שאני אשרוף את הזיכרונות רצוי ) תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  7. אני מחפש מאוורר שאני יוכל לשלוט לו על הלדים לכבות ולהדליק דרך המארז כמו שיש לי עכשיו מיקדימה המארז הוא Cooler Master Haf922 אני יודע איך מחברים את המאוורר רק אני לא מוצא עוד מאוורר כזה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. התכונות של הבקר: Model number: RFC-01 Model name: Six Eyes 6 Fan Controller 6 Temperature Monitor Passive Safety Alarm Feature Build-in Safe Retractable Dial Dimensions: 148 x 42 x 100 mm / 6.3 x 3.93 x1.65 in Temperature: 6 Channels Temperature Range 0 ~ 100oC / 32 ~ 199oF Fan Channels: 6 Channels Display colors: Blue / Light Blue / Red / Purple / White Green / Apple Green DC output: 3.7V ~ 12V (± 10%) Output Amps: 1Channel MAX. 1A התכונות של המאווררים (כולם מהסוג הזה):[table][tr][td]Size 120mm x 25mm [/td][/tr][/table][table][tr][td]Operating Voltage 7V – 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td] Performance at 12V [/td][/tr][/table][table][tr][td]Airflow[table][tr][td]6…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום יש לי בלוק קירור מים ללוח אם ויש לי את הלוח ?965P-S3 s775 במקום איזה מהקירורים הפסיבים של הלוח אני שם את הקירור מים? זה שליד המאוורר או זה שמתחת לזכרונות ? דרך אגב אני קצת מאוכזב מהלוח איכול הרכיבים לא משהו. יש כמה פיוזים שכל מה שמחזיק אותם זה חיבור חלש של שני ברזלים והוא מאוד חלש.... די מאכזב.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Sake,

היי,המעבד שלי הוא 19 מעלות ללא מאמץ ו21-22 כשהוא במאמץ...עם קירור רגיל שבא עם המארז לא הוספתי כלום...אז רציתי לשאול, זה לא קצת מידי ה19 מעלות? ??? זה בסדר שזה ככה?

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by Dman12,

יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום רב, אני קונה מערכת חדשה השבוע ואין סיבה לא להוציא עוד קצת מיץ אבל יש לי כמה שאלות (פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה אבל אני לא פוחד להכנס לקרבי המחשב או של הBIOS): הערה: אני לא הולך להפוך את התהליך לספורט של לנסות להגיע למהירויות מטורפות עם השקעה כספית מטורפת. מתנצל מראש על היותי noob לגמרי. הרכיבים : מעבד Core i5 3750k או i7 3770k. די בטוח שלא אנסה לעקוף את ה4.2GHZ. לוח אם: עוד לא סגור על דגם (כנראה משהו לא זול של ASUS או Giga) עם ערכת שבבים Z77. GPU : עוד לא יודע אבל ככל הנראה GTX650 או GTX660 (אשמח לקבל חוות דעת והערות, אני גם לא מתמצא בדגמים כ"כ אז כל הכוון יעזור לי מאוד) זיכרון : כנראה שcorsair. מה שבטוח 8GB ומהירות 1600 ללא גוף קירור מובנה מיוחד כלשהו (אל…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. |שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by Zvuv,

טוב ברור שה-SP-97 טוב יותר. השאלה היא האם הוא שווה את ההפרש במחיר ??? 288 לעומת 160שח זה הפרש לא קטן ... לפי הציון בסטיקי 9.6 לעומת 9.4 התשובה היא לא. יש עוד דעות ?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by dima_s,

שלום לכולם! שאלה שלי האם קירור מים בסכום עד 1500 ש"ח תעשה לי הרבה הבדל מהמאוורר של TT TMG IA1? מה אתם חושבים על ערכות של TT ו של COOLERMASTER במיוחד AQUAGATE MAX? אני מתכוון לקרר רק את המעבד Q9550 @3.8. הטמפ' עם המאוורר הקיים בסביביות 46-48 מעלות במצב IDLE. מגיעות עד 65 אחרי שמשחקים הרבה מאוד זמן. תודה .

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by danieln9,

יש לי SWIFTECH MCX462-V עם מאוורר 92 שעובד ב0.3 A והטמפרטורת הם 41 כזה בOC ל2200 (BARTON 3200) עם BARTON 2500 יש לי את הטורנדו 92 אבל עוד לא שמתי אותו כי אני שם לו איזה נגד מישתנה של 15 WATTS בכל מיקרה יש לי שני מאוורים שמכניסים אחד בצד (בדלת) ואחד מקדימה. אם למישהו יש את ההיט סינק הזה תגידו מהטמפרטורה בבקשה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  17. הדברים הלא ברורים מסומנים בכתום.. האם GPU מתייחס לכרטיס הגרפי שלי, לטמפ' המעבד שלו ולמהירות המאוורר שלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by x-niko,

שלום .לכולם מה אתם אומרים כדאי לשים פילטר למאוורר האחורי שמוציא אוויר . זה לא יפגע בביצועים ? ואיך שמים אותו מפנים המארז או מאחורה?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי מעבד של פנטיום 3-800-370P הטמפרטורה שלו נעה בין 45 - 52 השאלה אם זה תקין . כי באתר היצרן קראתי 60-70 מעלות. תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  20. האם יש תוכנה שבודקת את מהירות מאוורר המעבד, טמפרטורות המחשב וביצועיו?, או שיש תוכנה דומה לזו?...אם מישהו יודע בבקשה שיספר לי ואם הוא נחמד אז גם אפשר להביא לינק תודה רבה! ;D

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. ב10:15 אספתי מזיגזג את המוצר החמוד בשם TR2M3 של טרמלטייק. נאלצתי לחכות כמה זמן בגלל שלזיגזג קרס המחשב עם ההזמנות. חזרתי הביתה והתחלתי להסתכל על ההיטסינק. פירקתי את המאורר והתחלתי למדוד מימדים שלו, של ההיטסינק ושל האזור הפנוי סביב הליבה של הR350. קראתי כמה ביקורות על גוף קירור זה ובאחת מהן הזכירו גם את העובדה שבסיס הנחושת מוברג לאלומיניום. באותה ביקורת לא טרחו להזכיר את העובדה שבין הנחושת לאלומיניום נמצאת שכבה שמנה של גריז טרמי. (דבר שבדקתי) אני לא יודע כמה זה משפיע על הביצועים אבל זה נראה לי מוזר. כעבור שעתיים בערך בהן עשיתי כל מיני ניסויים על ההיטסינק, הלכתי ליזמ"צ. כשחזרתי, בסביבות חמש אחרה"צ, אצתי רצתי לבדוק דבר אחרון בהיטסינק ולשים אותו על הליבה. אך אבוי! קבלים וקריסט…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד ACER 5520G עם מעבד TK55 1.8GHZ אני מעוניין לבצע בו C@ אך אינני יודע איך בביוס שלי אין אפשרות של C@ כלל. הבנתי שבכדי לבצע אוברקלוקינג צריך לבצע downvolting למעבד,איך עושים? אני מעוניין לבצע C@ לפני שהRM 70 שהזמנתי יגיע אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Sting,

שלום חבר'ה קניתי לפני שבועיים בערך Leadtek 6800GT אחת הסיבות שקניתי דווקא אותו היא בגלל גוף הקירור הענק שיש לו... אך לאור הבעיות האחרונות של פריזים במשחקים שונים ומסכים כחולים שהובילו אותי כניראה למסקנה שיש בעיית חום בכרטיס לאחר משחק קצר בBF2 מתחילים פריזים מעצבנים מאוד אחרי שיצאתי מהמשחק ובדקתי את הטמפרטורה היא היתה על 66c ! כל זה ללא שום OC אחרי ששמתי את האצבע על ההיט סינק הוא היה ממש רותח והמאוורר כאילו שלא עבד היה ממש קשה לראות אם הוא עובד בכלל מה עוד שכאשר העמדתי מאוורר גדול מול המארז הפריזים כמעט נעלמו איך אני יכול לבדוק בדיוק מה הטמפ' הכי גבוהה שהכרטיס מגיע ? מה הטמפ' שנחשבת כבר לא בריאה לכרטיס ? האם יש איזה שהיא דרך אולי בדריוור לשנות את המאפיינים של המא…

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by cupra,

הסטפינג הכי מוצלח שיצרו : 0516wpmw בגלל זה לקח זמן להביא אותו הנה נתוצאות אחריי 3 ימים. נתוני קור: evap=-65, בוט -40 255=0 מעלות. כמה תמונות : סביבת עבודה : ביצועים : מצב סטוק , 200x14 : מתחיל להעלות 3.12 גיגה: ממשיך להעלות 3.45 גיגה pi 24.750 - כמו טייפון ~ סמקסימום pi יציב - 3.6 גיגה - זיכרון 277 בתיזמונים 1.5-2-2-5-7-0 - 23.484 שניות. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=38129 מקסימום mhz - לא יציב היה 3.8 גיגה ~ http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=37901 זה הכל לבינתניים, אבל זה רק ניסיון ראשון על גז, עוד מעט יהיה כיף יותר (עם קירור אחר ;D ) עידכונים בהמשך

• 70 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. אחרי שדיברתי עם מספר חנויות אלו המאווררים שאני הכי חושב שיתאימו לי .. הכרטיס הוא כרטיס של ג'יגה ביייט עם קירור מאוד חלש שהכרטיס מגיע כמעט ל70 מעלות חום במאמץויציב על 61 במנוחה .. כרטיס א' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12270&catid=571 כרטיס ב' : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=212 יאללה מה נראה לכם יותר מתאים לי ? אני צריך כמה שפחות שקט אבל הכי חשוב שיוריד בכמה שיותר מעלות את הטמפ' של הכרטיס . אני אישית יותר בכיוון של קירור לכרטיסי מסך EverCool VGA COOLER Turbo2 VC-RHC אבל עדיין יש מצב אני ישנה את דעתי .. יאללה מה נראה לכם עדיף לי ? ============================= אפשר לנעול עזרו לי באשכול אחר אני לוקח בסוף את הז…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.