אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הי, האם אפשרי לחבר במקביל יותר ממאוורר יחיד על הקונקטור של המאוורר למארז? א - העניין הוא שמבחינת מתחים לא תהיה בעיה, לא אמורה להיות בעיה מבחינת הספק, נכון? ב - מן הסתם זה יחרפן את המדידה של המהירות בפועל של המאוור, יה יכול לפגוע במשהו? (ואם כבר, לא מצאתי לזה תשובה, אבל איך תכל'ס הוא מבצע את המדידה של ה-RPM? מישהו יודע איך הסנסור הזה עובד?)
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להזמין 2 מאוורים של Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN לשים במארז. יש את המאוור הזה בכמה סל"ד קבועים: 800 1200 1600 1900 רציתי להזמין את הדגם עם 1600סל"ד האם זה מרעיש מדי? למישהו יש כזה? או שהמאווררים האלה לא מרעישים גם ב 1900סל"ד.. האם כדי בנוסף להרכיב 2 מאווררים כאלה על MUGEN 2 : http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-cpu-cooler.html או שעדיף כבר להשאיר את המאוור המקורי על הגוף קירור? אשמח לשמוע ביקורת
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המעבד שלי מקורר על ידי thermalright xp 90 עם מאוורר tt sf2....... יש לי בבית עוד מאוורר vantec thermoflow ורציתי לדעת האם זה יהיה אפקטיבי לשים את המאווררים אחד על השני עם הגבהה קטנה כדי שלא יווצר חיקוח ביניהם וששניהם ידחפו אוויר לגוף קירור? יש לי את האמצעים לעשות את זה......אבל האם זה כדי ואפקטיבי? דרך אגב שני המאווררים הם שווי גודל....שניהם 92mm נ.ב כתבתי את השאלה הזאת בטעות גם בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות......אז אם זה לא חוקי/לא בסדר אני מצטער.....
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הספק יהיה במרפסת, מעבר ודרך הקיר/חלון . המאורר הכרחי לספק ! ניסיתי להפעיל את הספק ללא מכסה ( מסוכן !!!! ) ובלי מאורר אך הוא מתחמם. הפתח שיווצר בהעדר הספק ישמש לאורור פסיבי. כמובן שכבל מאריך חשמלי רגיל אינו הבעיה , אלא הצורך לחתוך חוטי הספק עצמו . הבעיה שאיני יודע איפה להשיג זכר ונקבה של חיבור ה ATX , עדיף מאריך במובן המקובל, אך אם לא אז חיתוך והלחמת מאריכים. בנוסף צריך לתת תשובה למפסק , או אולי לדאוג לכך דרך הכבל המאריך החשמלי בדרך טריוויאלית. בנוסף אם מישהו יודע איזה חוטים לקנות ( עובי .. אנא עארף) אז לפני שאני מתחיל לחתוך .. רעיונות והצעות אה כן, בלי בלופים בבקשה , אם אינך בטוח, אמור זאת. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה עם התוכנה pc wizard 2005 וגם בביוס זה מראה לי ככה זה טוב או שצריך עוד קירור??? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
פינים שסתם מפוזרים על הלוח ?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חושב שראיתי את זה איפה שהוא אבל עכשיו אני לא מוצא...
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המהירות של המעבד יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 אני רוצה בדרכים הכי קלות והכי פשוטות אם אפשר. תודה לעוזרים...!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהבנתי באשכול הקודם(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403229.20) שהטמפ' שלי גבוהות מדיי... ושיניתי את הRPM דרך SPEEDFAN, הדרך לשנות שם ל ON/OFF ארוכה ומסורבלת האם יש תוכנה\דרך אחרת לשינוי RPM בקליק אחד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן חברה אתם יכולים לתת פה חסרונות ויתרונות של שתי סוגי הקרור האלה ומה עדיף לדעתכם
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יכול להיות שלא עשיתי את זה טוב? השתמשתי ב Riviatuner סימנתי V בכל הצינורות יש עוד משו שצריך לעשות?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות לגבי מתחים ואני ישמח אם תסבירו לי אותם[= דבר ראשון,אשמח אם תסבירו לי מה עושה פה כל שורה ולמה היא אחראית ( כמו מתח למעבד,לגשר צפוני וכו'.) ועוד דבר,אשמח אם תכתבו לי מה המתחים המקסימלים שאסור לעבור אותם כי אם אני יעבור אותם הם כבר יתחילו לגרום לי נזק(הכוונה במעבדי 45NM או במעבד שלי Q9550). תודה רבה לעוזרים בבקשה תפרטו ככל האפשר[= עריכה: עוד שאלה קטנה,אם אני רוצה לקנות לוח אם איך אני יודע לכמה מקסימום FSB הוא יכול להגיע כדי שלא ישמש לי כגבול בOC?. Motherboard Voltage Control******* Load-Line Calibration [enabled] CPU Vcore [1.4875V] CPU Termination [1.500V] CPU PLL [1.670V] CPU Reference [0.935V] MCH Core [1.620V] MCH Reference [1.120V] MC…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בחיים לא עשיתי אוברקלוק ויש לי מחשב די גרוע ואני רוצה קצת לחזק אותו עם אוברקלוק עכשיו אני רוצה לבדוק אם כדאי לי אני רוצה לעשות למעבד לכרטיס מסך ואם אפשר לראם שלי ככה יש לי כרטיס מסך geforce 440 mx מעבד תמונה מה-cpuz http://img58.imageshack.us/img58/8797/proccesorsy0.jpg זיכרון RAm תמונה מה-cpuz http://img79.imageshack.us/img79/5577/ramdi3.jpg כדאי לי לעשות? האם ישימו לב לשיפור? ומה אני צריך לעשות ולבדוק ודרך מה לפני אוברקלוק?
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633
-
- 13 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בהיותי חדש לגמרי בנושא האוברקלוקינג רציתי לדעת האם המערכת שלי תחזיק OC למעבד והאם זה יתן שיפור ביצועים (המפרט שלי בצד)? כמו כן המעבד באיורור סטוק.אם ניתן לבצע OC איפה אפשר הסבר איך בדיוק לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
השאלה היא אך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי?? אמרו לי שזה אפשרי דרך תוכנה איזשהי...
-
- 5 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הבנאדם מקרר את המחשב שלו בדרך מאוד מוזרה! http://www.metacafe.com/watch/1350057/cool_down_his_computer_with_some_oil/ מישהו הבין באיזה שמן הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה אני כבר ממש מפחד... לאחר התארד ש sub פתח החלטתי לראות כמה פרוייקטיים מחו"ל אז דפדפתי שצת בין הדפים של האתר של metku.net באחד הדפים נתקלתי בדבר הזה : הנה עוד תמונה קצת יותר מרחוק : מה זה הדבר הזה ?!?! מאיפה הוא הביא את זה ?! מנוע סילון של מטוס.. זה האפשרות היחידה... אם מישהו יודע מה זה אז בבקשה ספרו לי קצת.. :-\
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה הגיוני שהמאוורר אמור להפסיק את פעולתו מדי פעם שמתי לב לזה רק כאשר התחיל להיות רעש מהמארז, לא ידעתי איזה מאורר מרעיש ואז שמתי לב שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד ואז ממשיך. כנראה שהוא עומד לשבוק חיים? מה לעשות? נ.ב. האם זה בסדר לנתק את המאוורר של הגשר הצפוני כדי לראות האם הוא מרעיש?
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום תראו מה הeverest מראה לי: מה זה אומר???????
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה ויש לו שלט שעובד אבל היייתי אוצה לדעת אם יש תוכנה שמישתמשת בקרן של הכרטיס ובשלט ככה שאני יכול לישלוט במחשב עם הקרן?
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-