עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DrizziTx,

הבנתי שהמאוורר שמגיע עם הכרטיס לא יעשה את העבודה אם אני אעשה אוברקלוק לכרטיס כך שישתווה ל-xt. כל אותם חכמולוגים שעשו את הפתיחה של הכרטיס + המהרה אמרו שצריך קרור טוב יותר אבהמה, הם לא אמרו איזה קרור חלופי יעשה את העבודה ואני לא ראיתי עדיין קרור כזה בשום מקום(ולא, אני לא רוצה קרור מים!) ... כל עצה שהיא תתקבל בברכה 8) נ.ב. לא אין לי x800pro אבל יש לי הצעה לרכוש אחד ואני מברר כל מיני אופציות לגביו מראש, תודה ^^

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by hack man,

אני רוצה לקנות היום ברטון 2500+ ויש לי כמה התלבטויות בksp מוכרים אותו הכי זול האם יש סיבה לכך ? האם הסטפינג שיש עכשיו בשוק הוא טוב לאוברקלוקינג? ושאלה אחרונה האם כדי לקחת איתי NF-7 או 8RDA3I? תענו מהר כי אני חייב ללכת לשם לקנות

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. Started by gilibong,

תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. ?? כמה ב-OC קטן? וכמה ב-OC גדול??

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  5. כאמור, יש לי מעבד AXP 2000, כשהטמפרטורה שלו במאמץ עוברת את ה 60 מעלות. היום החליפו לי את הלוח באחריות (קבלים מפוצצים) ואמרו לי שכדאי לקחת את גוף הקירור הזה (שכולל מאוורר) ב-100 ש"ח: http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm אני שואל, כי אני יכול להחזיר את ה MX440 שלי ולקבל עליו זיכוי של 100-150 ש"ח ולקחת משהו אחר. בחנות אמרו שאני אראה הבדל גדול בינו לבין גוף הקירור הנוכחי (של AMD) והטמפרטורות ירדו לסביבות ה-40 מעלות. בדיקה ב ZAP הראתה שהוא נמכר בארץ בסביבות ה 100 ש"ח (60 לרכיב + משלוח), כך שהמחיר נראה סביר. עשיתי גם חיפוש באינטרנט והביקורות עליו הן דיי חיוביות (ציון 8-8.5 מתוך 10). חיפוש באתר לא מצא המלצה (לטוב או לרע) לגבי הרכיב הנ"ל, אבל מישהו פירסם שאיתו הוא מגיע ל…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  6. יש לי gf4 ti 4600 ואני רוצה לקרר אותו עוד קצת כדי שיהיה יציב בOC. יש לי היטסינק של זלמן ואת ה"ידית" שמחזיקה את המאוורר מעליו. על הידית יש עוד מקום לתלות מאוורר, בדיוק מעל כרטיס המסך. חשבתי לתלות שם מאוורר ג'נרי 80ממ כדי שיקרר קצת. הבעיה היא שהמאוורר של הכרטיס פולט אוויר לכיוון שבו המאוור אמור לדחוף את האוויר. האם יש מצב שזה יפגום במאוורר של הכרטיס? או שאין לי מה לדאוג הנה תמונה (יש קישור למקרה שהתמונה לא תעבוד..) http://ag-or.i8.com/cgi-bin/i/Oren/IMAG0050.JPG

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. יש לי עכשיו GF2 32mb ואני דיי סובל ממנו לצערי אבל אני לא כזה גיימר שאני ישקיע בR9600 או 9800.. יש לי טמפ' מעולות במארז ואין לי בעיה לארגן קירור מיוחד לכרטיס מסך אני רוצה כרטיס שלא עולה הרבה כסף אבל שיש לו יכולת OC גבוהה.. שאני יקבל ביצועים מעולים ביחס למחיר שאני ישלם.. יש כרטיס ספציפי וחברה שידועים ביכולת גבוהה כזאתי?

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  8. איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל. יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי פאן באס של קולר מאסטר אבל מה אני אמור לעשות? אי אפשר לקבל את הטמפרטורות המדויקות של המעבד וזה מה שאני רוצה! יש לי את ההיטניקס של אנטק אבל לא מצאתי דרך לשים את החישן... גם איך אני אשים את החישנים האחרים? ממש אי אפשר לעשות כלום...

• 16 תגובות
    • 933 צפיות
  10. שלום לכולם, בלוח ה-Gigabyte GA-7N400-L שברשותי ישנה אפשרות לקבוע בג'מפרים את המכפיל וכמובן לשנות ב-BIOS את ה-FSB. אם ברשותי מעבד AMD Athlon 2000+ שעובד ב: 12.5 x 133Mhz = 1674Mhz האם ע"י אני יכול להפוך אותו ל: 10 x 166Mhz = 1660Mhz תודה לכל העונים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by le011,

היי איך מדביקים את גוןפי הקרור(נחושת או אלומיניום) לזיכרונות(כרטיס מסך)? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by what the fuck,

לא AIDA, משהו מקצועי ומדוייק (ולא ביוס P:). תודה.

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by pc student,

מה יותר טוב crystal orb או vantec iceberq4 ???

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מאוררר גאנרי 120 ממ" 12v 0.58A אז איזה יותר טוב לי מכול הבוררי סיבוב שקימים הנה דוגמה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_158&newitem=true

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. היי היום אני חוזר מבי"הס בשיא החום, ובא ומדליק את המזגן, ואתמול בטעות שמתי כמה היט-סינקים על המזגן, לאחר זמן מה אני ראיתי את הסינקים, ונגעתי בהם והצמדתי אותם לעור הגוף, ולפתעתי הם עשו לי מכת קור (!!! ) אז חשבתי עם אפשר לקחת את הבלוק קירור מים ולמלא אותו בגז מזגנים, זה יעבוד? ואם יש דרך אחרת לעשות זאת, אולי יצירת מזגן קטן? למי שיש דרך, ומוכן להישתתף בפרוייקט הקירור (הענק ) הזה, אז בבקשה לעזור או להגיב. אם נצליח לעלות רעיון יהיה ממש יפה אם נצליח גם לממש אותו. בתודה מראש Install

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by arpa,

יש לי מעבד Intel P4 2.8GHz ומעבד ASUS P4C800-E Deluxe יש לי בביוס אפשרות לעשות אוברקלוק בין 10%-30% השאלה שלי היא איך אני עושה אוברקלוק דרך החומרה עצמה.. (הזזת ג'אמפרים או איך שלא עושים את זה) כי אני מניח שאני יכול להגיע ליותר מ30% אוברקלוק שאני יגיע דרך הביוס... וגם אם לא אני הייתי רוצה לדעת לידע כללי.. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. חברה... אני מזמין מהם עוד מעט את המאוורר הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm 1) זה בא עם המשחה ...??? 2) האם זה מגיע עם ההוראות הרכבה ??? 3) תוך כמה זמן זה מגיע ??? 4) יש אחריות ???

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. אני צריך דחוף תוכנה לבדיקת טמפרטורה של כרטיס מסך דרך הווינדוס עם בכלל קיים דבר כזה ושהתוכנה עם אפשר גם תבדוק טמפרטורת מעבד תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

אני בונה מערכת קירור מים יש מצב ליבנות בלוק מים ועם כן יש למישהו הסבר מדריך לינק

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  20. תודה לכל מי שעזר לי הצלחתי להחזיק מעמד 7 שעות בPRIME95 מה אתם אומרים על התזמונים? מתחים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 801 צפיות
  21. אהלן....... יש לאחי מיניבר שהוא לא בדיקו זקוק לו ונראה לי שעם קצת שכנוע אני אוכל לקחת את המיניבר ולעשות לו טיפה מודינג ולהכניס לתוכו מחשב......... כמובן שהמעבד והכרטיס מסך ישרדו בטמפ' נמוכה של מיניבר אבל האם בכלל חומרה כמו הארדיסקים וסידירומים ישרדו בטמפ' נמוכה? והאם יכול להיות שיהיה לח מדי וזה יצור קצר וישרוף את כל העניין?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. מה המצב אנשים? אז ככה: אני מתכנן כרגע בניית מערכת קירור מים, שאמורה לקרר בעתיד(בינתיים הכל בתיאוריה) Amd Mobile XP 2600+ OCZ 433MHz 2-2-3-6 Platinum Abit NF7-S ואולי גם איזה כרטיס מסך בהמשך... ראיתי את המערכת קירור החדשה שיצאה(נדמה לי של TT לא TT אלא זלמן Reserator) שם הם השתמשו במיכל בגודל 2 ליטר בערך ו"עטפו" את המיכל בצלעות קירור, והקירור היה סביר, אך לא יותר מזה. מצד אחד אני רוצה אוברקלוק טוב, אבל מה שיותר חשוב פה הוא השקט. אז השאלה היא אם מיכל בגודל של 14-15 ליטר בערך ושטח מגע של בערך 1800 סמ"ר עם האוויר, יקורר מספיק באופן פסיבי ויחסוך ממני את השימור ברדיאטור? או שאני אהיה חייב להוסיף איזשהו אמצעי קירור אקטיבי? (המארז פתוח מאחד מצדדיו באופן קבוע בכדי ליצור אוורור טב…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי סתם מאורר ג'נרי ועוד מאורר EVERCOOL שזורקים בערך אותה כמות אוויר הייתי רוצה לדעת בערך (סביבות) כמה CFM כמובן שזה דבר שמשתנה ממאורר למאורר במיוחד בג'נריים אבל בכללי בערך אני צריך לדעת טווח תודה (:

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by menacex,

שלום , ברצוני לעשות אוור קלוק למעבד שלי.. AMD XP 2500 BARTON חדש בן כמה שעות... רציתי לדעת איך אני אמור לעשות זאת , כאשר הלוח אם שלי לא מאפשר לי לעבור את ה 166 ... ? GIGABYTE VAXP תודה

• 11 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים