אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי,אז כמו שכתבתי בכותרת,אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי,אינטל פנטיום 4 3 גיגהרץ,זה פרסקוט. הלוח p4p 800 se של אסוס. הקירור- arctic colling silent 4 ultra tc אנני מאוד חדש בזה,ערכתי חיפוש לאוברקלוק לפנטיום 4 ולא ככ מצאתי.. איך מתחילים? שלבים וכ? והאם אני יכול להגיע עם מה שכתבתי ל 3.4 גיגהרץ? תודה לכולם בברכת חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לוח ECS M925 V1.3 עם פנטיום 1.7 ושתי זכרונות 256 + 128 SDRAM של 133MHZ הבאס הוא 100 והמכפלה של המעבד 17 הבאס של הזכרון גם 100 למרות שהוא מסוגל 133 , ההבדל הוא 800MB/S לעומת 1GB/S להעלות את הבאס של הלוח ל-133 ישגע לי את כל המחשב? גם את ה-PCI? ויהיה צריך להוריד את המכפלה של המעבד? האם אפשר להעלות רק את הבאס של הזכרון ל-133?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש איזה היט סינק טוב ללוח אם שמתחמם לי בטירוף, מה יש לכם להמליץ??
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק.. ונגיד אחרי כמה דק' או שזה יוצא והכל בצבעים מכוערים והכל גדול או שזה עושה ריסטרט ניראה לי שיש עומס יתר כי אני יודע שהמחשב עושה ריסטרט לבד כאשר הוא מתחמם יותתר מדי.. =\ אז מה לעשות לדעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב אז ככה. צינורות פתוחים והצלחתי להגיע ל 386/813 בלי כל בעיה ואפילו לא שינוי של מעלה אחת בטמפרטורה עכשיו ככה יש לי שאלה: נגיד שאני עושה OC והכול טוב ויפה אני יכול להריץ בדיקות לשחק חופשי והכול,יש מצב שהמחשב פתאום לא יעלה או משהוא לא יעבוד כשורה? תודה לעוזרים אה אגב הסטוק הוא 325/750
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מנסה להגיע ל250 באס. כרגע אני עומד על 240 שזה 2880MHZ (משהוא כזה)......... הזכרונות ביחס של 1:1 עם המעבד וזה אומר שהם על 440MHZ עם תזמונים של 3-4-4-8 ב2.65V איך אני יכול לדעת אם הזכרונות מתחממים יותר מידי ? ב250 באס על כמה היחס והתזמונים שלהם צריכים להיות ? והאם זה נורמלי שהמעבד במאמץ מגיע ל52 מעלות אבל יורד מהר חזרה ל43-45 ? אההה ועוד משהו קטן איך אני יכול לדעת אם המעבד מסוג C (שזה הסוג הטוב לפי מה שהבנתי)
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חברה מה אתם חושבים על הקירור החדש לזיכרונות של tt , האם הוא שווה או לא ? תודה
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
זו שאלה בשביל קרוב משפחה שלי =P אמממ... הוא שואל ככה: אם ה: Thermaltake BigWater SE - 12cm Liquid או Thermaltake BigWater 12cm Liquid יקררו את המעבד שלו יותר טוב מקירור סטוק של amd 64bit 3000+ venice ... פשוט המעבד שלו על 45 בלי OC בIDLE ובלי OC על פול לואוד - 57 והוא רוצה קירור מים כי... הוא רוצה קירור מים אז אל תנסו להציע לו קירורי אוויר תודה, אור והבן דוד שלו =O
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה... צבעתי את הכוננים שלי באמצעות ספריי לצבע כסף מראה, אבל אחריי יום יומיים הכוננים נראים זוועה בגלל שהם התכלכו, רציתי לדעת אם אתם מכירים פתרון לבעיה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה ... איך עושים OC ? (: אם אני אגיד לכם את פרטי המעבד שלי + כל המחשב יש מצב אתם אומרים לי עד כמה בערך אני יכול להגיע ב - OC ?.. תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח אם אסוס A7N8X-X ומעבד ברטון 2500 וכשאני מעלה רק את המכפלה או רק את הבאס זה פועל אבל כשאני מעלה את שניהם ביחד זה לא מעלה לי את המחשב... מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל מס' שאלות לגבי האצת ה AMD 3200 שלי. ראיתי בביוס שהוא נמצא על מהירות 2000MHZ ע"י מכפלה של 200X10 רציתי לדעת מהם שני הפרמטרים האלו ? וכדי שאוכל קצת להעלות את המהירות שלו מה כדי לי לעלות או להוריד ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היום לקחתי את הסיילנט בוסט, למרות שביקשתי מהמוכר שיזמין בשבילי וולקנו 12, אבל לא היה במלאי וכו' אז החלטתי לקחת את מה שיש את הסיילנט בוסט... עלה לי 100 ש"ח. רציתי לדעת מה ההבדל חוץ מזה שבוולקנו 12 יש אפשרות לשלוט על המהירות? ההיטסינקים אותו הדבר? אם אפשר אשמח אם תתנו פירוט קטן מה היתרון בכל אחד מהם ביחס לשני. כל זה פשוט יוביל אותי למטרה העיקרית זה האם לבקש במקום מה שלקחתי וולקנו 12... יש לי GA7VAXP, athlon2000 המעלות עם הקירור סטוק של AMD עמדו לי בערך על 46, עכשיו עם הסיילנט עומד על 33.. אשמח לקבל תשובות ועוד שאלה..יש לי ספק ג'נרי..ניתקתי את כל המאווררים שיכולתי ושמתי לב שהמאוורר של הספק עושה די הרבה רעש..מה אוכל לעשות? לשמן ולנקות? ואם זה לא עוזר?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חיבור יש למאווררי generic . חיבור 3 פינים או חיבור 4 פינים ?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ספיר x1950pro (לא הדגם שמגיע עם מאוורר טוב של זלמן) (הוא נקי וחדש בערך חודש) והוא מתחמם עד ל80 מעלות במעבד, ה-VRM מגיע לטמפרטורה של 126 מעלות (בדקתי וזה אמיתי) ואפילו אחרי ששידרגתי את המארז הספת מאווררים וגם אחרי ניקיון (והכל לפי המדריכים שיש באתר) הכל נשאר אותו דבר. אז אני צריך קירור חזק מאוד לכרטיס מסך הזה ולא משנה לי הרעש (רק שלא יהיה רעש של מטוס קרב). מישהו יכול להמליץ? הסכומים הם עד 200 שקל. תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך להחליט בין שני מאוורירים שאני אקנה, Aero Cool Extreme או Thermaltake Volcano 11. אבל זאת לא השאלה! השאלה היא: שמתי לב שבוולקנו יש אפשרות לשנות את המהירות של המאוורר, הם כשאני אשים אותו על הכי נמוך, הוא יהיה שקט כמו ה-Aerocool אבל בוא זמנית גם במהירות כמו של Aerocool??
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות אלה סבירות כי נראה לי הכרטיס מסך חם מדי כל הטמרטורות נמדדו במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לוח אסוס P4S533 256 SAMSUNG gf2 pro מעלות.. CPU 35 26MB 45 CPU 30 MB
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים בלבד, בלי להתחשב במחיר. אהם.. מישהו? אולי לינק לאיזשהיא השוואה? תודה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 22:05:28 הקפצה, התראד עבר לעמוד השני.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/intel_core_i7_overclocking_on_thermaltake_xpressar_rcs100/1 http://www.xpressar.com/ מתי יצא הקירור ומחירו למשהו יש מידע
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שבעולם אני לא רוצה מידע ונתונים וגרפים אני רק רוצה שיהיה אפשר לשנות את המהירות של הזיכרון ומהעבד של המאיץ הגרפי
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
I got my new computer with Thermaltake v10 cpu cooler and 2 fans, the freaking fans are doing REALLY hot air to the room!!! I'm sitting here with 2 big fans behind me but i'm still wet here! I guess the fans turns out the heat, BUT I CANNOT LEAVE THIS WAY! Any suggestions!? URGENT! :'(
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמו שניתן להתרשם מהכותרת, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי המערכות קירור מים הללו? איזו מציגה ביצועים עדיפים ואיזו יותר משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות באף תוכנה את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב שלי, יש לציין שבעבר כן ראיתי וEVEREST זיהתה את הטמפרטורה של המעבד שני הHD וגם של כ.הסמך והלוח אם. בBIOS אני מצליח לראות את הטמפרטורה של המעבד שלי והלוח אם. יש למישהו עיצה? לוח אם PT880 של MSI...
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-