אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 (כמו שכבר ציינתי אין לי מוסג איזה) ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, אייך אני עושה את זה? ואייך אני בודק מה טפ' המעבד שלי?
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 עם SF2 ואני ממש לא מרוצה מהגוף קירור הזה. אני חושב להזמין SK7,מה יהיו ההבדלים בקירור לדעתכם?(יש לי את ה-XASER 3 עם ה-7 מאווררים),האם ה-SK7 טוב משמעותית מהוולקנו 9?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. למטה מכניס אוויר (בקושי רב) ישירות על ההרדיסק 2. מערבל את האוויר וזורק רוח על המעבד מכיוון מפרצי ה5.25" (הפאנלים סגורים) 3. מוציא אוויר חם מאחורה 1-2 מאוררי 80 מ"מ ג'נרי 3. סמארט פאן 2 אני חושב על זה ככה נכון תפקיד חשוב לסמארט פאן להוציא אוויר חם ואני מרגיש מאחורה המון המון המון אוויר יוצא! אבל מאיפה לאזעזל נכנס כל כך הרבה אוויר? שאני שם יד ליד המאורר שמכניס אוויר למטה (מאורר מספר 1) אני מרגיש משב רוח חלש מאוד המאורר השני רק מערבל את האוויר ולא ממש מכניס אוויר אז לא יותר חשוב לשים את סמארט פאן בתור מאורר מספר 1 שיכניס כמה שיותר אוויר ? ומאיפה לאזעזל נכנס כל כך הרבה אוויר שהסמארט פאן מוציא מאחורה ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7818 הקירור הזה טוב בכלל?? הוא נראה לי זול מדיי והוא מתאים לסוקט 478? והוא בא רק עם בלוק למעבד לא? אם יש לכם עוד המלצות לקירור עד מקסימום 600 שח תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe כרטיס קול Creative Live 7.1 24Bit צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי Athlon xp 1800+ עכשיו הוא מגיע בIDLE ל-כמעט 60 ובLOAD הוא פשוט נתקע...עכשיו אני יודע שזה בגלל שקירור לא יושב טוב איך אני מסדר את זה? בדקתי את זה על ידי דחיפה של הקירור לכיוון הלוח כאילו לקרב בין הליבה למעבד והטמפ "צנחה" ב-4-5 מעלות!!!!! עכשיו מה אני צריך לעשות? להחליף משחה? שאגב היא ג'נרית כזאת שבאה עם גוף קירור ג'נרי שקניתי ב-איזה 40 שקל עם מאוור לדים שהיה עליו... עוד שאלה הגוף קירור אמור להיות רופף במקצת? כאילו בעדינות נגעתי בו והוא טיפטיפה רופף...אם זה לא אמור להיות ככה איך אני מתקן?!? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי במיקום של המאוורר דבר כזה: http://img156.imageshack.us/my.php?image=img00327cu.jpg והבעיה היא שכשהרכבתי את המאוורר שלי במחשב הוא בקושי זורק אוויר ונראה לי שזה חוסם את האוויר ושזה בכלל לא אמור לשמש כגריל מישהו יכול להגיד לי מה הולך לי במחשב? צריך להוריד את הפסים האלה? איך ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הוא ממוקם בגשר הצפוני. למה אני שואל? שמעו פעם (שבוע שעבר) היה לי את המעבד על 2315 מה"ץ מתח 1.7 והכל היה יציב, טוסט רץ 10 וחצי שעות, ולא היו ריסטים או קיי, החלפתי את הקירור לNB ולSB ושמתי קירור לזכרונותב כרטיס מסך וניסיתי לשים קצת דבק חם עם מוספטים איזה כמה פעמים כדי להדביק סינקים אבל לא הלך.. נדביק אותם מחר עם משהו יותר טוב בכל מקרה, מאז שעשיתי את כל הפעולות הנ"ל המעבד באותם הגדרות בדיוק שהיו לי לא עושה אפילו חצי דקה בטוסט בדקתי בביוס שהמתח הוא אותו מתח באמת, בדקתי טמפ' והכל עכשיו אם החיישן של הלוח ממוקם בצפוני אני יוכל לראות אם זה בגלל החלפת הקירור ( שכן אולי לא חיברתי את החדש טוב) אז אני מבקש מכל מי שיש לו לוח כזה, שיבדוק בתוכנות כמה מעלות הלוח שלו נותן…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב: מעבד INTEL כרטיס מסך NVIDIA לוח אם MSI
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד axp2600 barton core ואני עכשיו באובר של 200 fsb ולפעמים 190 fsb על מתח של 1.75-1.8 טמפ במנוחה 45-46 במאמץ 50. רציתי לדעת אם אני הורג אתך המעבד שלי הרבה לפני זמנו או שזה מעבד "מתוכנן" לאוברקלוק ושזה לא ממש הורג אותו?אני דיי מסופק ממנו ואם אני הורג אותו עם האובר הזה מצדי להוריד אותו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כותרת .... מישהו יכול להביא לי את הקבצים לOC כלומר הקובץ רג'סטרי הזה או מה שזה לא יהיה ... ועוד משהו מה הקירור הכי טוב שקיים שלא עובר את ה400 ש"ח (כרגע הכרטיס 70 מעלות ....) אני רוצה להפוך ל6600 לGT ... אז בערך כמה קווים ( כל קו MHZ אם אני לא טועה .... ) אני צריך להזיז בדריבר של נוידיה ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
טוב הרגע סיימתי להתקין את הac alpine 64 ההתקנה הייתה פשוטה אפילו שבהוראות כתוב שיש לחזק את הברגים עד שגוף הקירור לא יוכל להתנועע במקום. אבל אצלי לא היה מקום או אפשרות להידוק הברגים, יכול להיות שהברגים כבר היו מחוזקים אבל בהוראות לא כתוב שיש לשחררם בכל מקרה הגוף קירור נכנס לאחר דחיפה עם קצת כוח. הסיבה המרכזית שרכשתי את הגוף קירור הזה היה כדי להחליף את הthermaltake tr2 הרועש יחסית לשאר המערכת וגם לאחר שהתרשמתי לטובה מהומצרים של ac עם ה nv silencer שמותקן על ה6600gt שלי. בבקרה על מהירות המאורר (ע"י speed fan ו eversest) כתוב שהמאורר פועל על 2400 rpm בעוד שהוא אמרו לעבוד על 2000 למה זה אין ךי מושג. חוץ מזה הרעש- המאורר לא יותר שקט מהtr2 שלי ועוד ניתן לשמוע אותו בבירור (יש לו …
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
שלום לכם! אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון (התלבטתי רבות). אך מכיוון שזה פורום שעוסק גם בקירור, ואתם הרי המומחים בקירור, חשבתי שכאן הכי טוב יכירו את העניין. ידידה שלי נתקלה בבעיה של רעשים מאזור המאוורר במחשב הנייד (Compaq Armada). מכיוון שהוא כבר לא באחריות ויחסית מיושן, ועלויות התיקון גבוהות, ניסיתי לסדר את העניין בעצמי. פתחתי את המחשב בדיוק לפי ההוראות שהיו בחוברת (ה-maintenance) שהגיעה עם המחשב. לאחר שפירקתי את ההיטסינק ופתרתי את בעיית הרעש (שנבעה מגוף זר שנכנס לתוך חלל המאוורר) נתקלתי בבעיה. מתחת להיטסינק (שפירקתי) בסביבות המקום בו נמצא המעבד היו שתי לוחיות מתכת, שלא מופיעות בחוברת ואין לי מושג איך להחזיר אותן. הלוחיות נראות כך (צילמתי בלי פלאש, בגל…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חזק מאוד, אך הבעיה שלו שהוא מרעיש מאוד. כשאני לא עושה כלום, פשוט לא נוגע בו, הוא מרעיש בקצת מעל הרגיל ובכל זאת זה מעצבן כי זה לא אמור להיות ככה. לאומת זאת כשאני מעלה איזשהוא אתר או תמונה מסוימת הרעשים גודלים יחסית הרבה, וכאשר אני מפעיל משחק קטן ועלוב או תוכנה זעירה הוא מרעיש עוד יותר. וכאשר אני מפעיל משחק כבד כמו ( FEAR ) או סתם מפעיל סרט דרך התוכנה BS-PLAYER אז המחשב עושה רעשים עצומים ומעצבנים (אני לא בטוח שזה לא אמור להיות ככה שמפעילים משחקים כבדים, אבל מה שכן מוזר זה הרעשים שהמחשב עושה כאשר אני שם סרט ) אני מניח שהרעשים באים מאחד המאווררים, ואם הייתם שואלים אותי אני הייתי אומר שזה בא מהמאוורר של ה-CPU (לא שאני מבין גדול ). *יש עוד דבר אחד חש…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הלוח שלי ASUS P5Q מגיע לטמפ' גבוה של 60 מעלות במנוחה (פעם הוא לא היהה עובד את ה 45 ) צריך עזרה איך לפתור את זה? ללכת לממש אחריות מה לעשות? נ.ב אני רוצה להתחיל OC אבל ככה אני לא יכול להתחיל
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לקירור P4 3000 LGA 775 לא עם אוברקלוקינג או משהו אבל שיהיה לו קריר ונעים. במנוחה הוא 47-48 מעלות ובמאמץ 55-56. תודה רבה Elad8
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעוניין בקירור לכרטיס מסך שיהיה מחברה איכותית,שקט,ושייתן ביצועים טובים וטמפרטורה נמוכה. יש הרבה אופציות ואני לא יודע מה להחליט וכמה שווה להשקיע. אפשר להעזר פה: TMS.co.il - קירור לכרטיס מסך בכל אופן השמח להמלצה מאנשים שמבינים ולא סתם. לפי סקירה ב- hwzone הקירורים המומלצים: HWzone - פורטל המחשבים הישראלי - ביקורות - גופי קירור לכרטיסי מסך - הקרב הגדול קשה להחליט ואני מוכן להשקיע עם צריך (250-300) ש''ח. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Zalman ZM-STG1 ל MX-2, זאת פעם ראשונה שאני מורח משחה אז השאלה היא האם עדיף ללכת על הנוחות של הזלמן?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה + -: Q9550 BOX HD4870 toxic 1gb INTEL P43DS3L CM690 גרסאת הBOX מגיהע עם קירור של אינטל , הבנתי שהוא מעפן, האם יש צורך בקירור אחר כמו ה7PRO? קירור לכרטיס מסך: הכרטיס הזה הוא מגרסת TOXIC שמגיע עם קירור משופר מהגרסא הרגילה של הכרטיס, יש צורך בקירור לכרטיס? כנ"ל לגבי המארז שמגיע עם 3 מאווררים ונחשב מארז טוב.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי שני שאלות האחד יש לי 2 מאווררים של SLFEX איך אני שולט עליהם במהירות בעזרת SPEED FAN היה לי מאווררים ישנים ללא החיבור עם ה4 פינים ויכלתי לשלוט דרך ASUS עם החדשים שאני מחבר את החיבור איני יכול דרך ה ASUS ועוד שאלה האם 1.272V מתח למעבד זה בסדר/< תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום.. המאוור של המעבד של האורגינל נהרס וקניתי מאוור עם גוף קירור http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ושאני מחבר את החשמל של המאוור ללוח אם ב cpu fan הוא מגיע למהירות 900Prm גג..ושאני מחבר ל sys fan הוא מגיע ל1150 !! ובטמפרטורה זה מופיע עד 43בערך! שזה טמפרטורה טובה אני חושב! אז מה מוזר פו אולי ביגלל שזה גוף קירור גדול? כי בדרך כלל מימה שזכור לי זה אמור לעבוד על ה1800 prm! למה זה ככה? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אבל בגלל שללוח שלי אין את האפשרויות האלה בביוס אני מעדיף עם קלוקגן פנטיום 4 2.4 תושבת 478 .. לכמה אני אוכל להגיע? ויש אפשרויות של העלאת מתחים וכדומה?
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-