אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מאורר של 120 שעושה לי מלא רעש ויש לי עוד 3 מאוררים חוץ ממנו של 80 ממ" ואחר מהם יש לי SF2 עכשיו אני רוצה לדעת איזה בורר סיבובים יהיה לי יותר טוב בשביל כולם יחד האם זה יספיק לי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6678 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי בעיה אצלו , אני לא מצליח להעלות את המעבד ל2.4 לא חשוב מה אני עושה וכמה אני מעלה... , והמעבד הזה לא רק אמור לעלות ל2.4 , הוא אמור לעשות 2.8 אפילו עם כזה מפרט... עכשיו , זה המפרט שלו : P4 1.6Ghz Northwood Core @ 133Bus(533) 2128MHZ A-DATA PC3200 400MHZ 256MB(not dual) WD 80GB 8MB ABIT IS7-E Palit GF 4 MX 4000(will be replaced in Peak 9600PRO) RaidMax Scorpio 868 - Yellow - עם ספק 420W ג'נרי(שני מאוררים יש לספק) , ספק ממש מאפן , מתחים מהתחת , 2X80MM מוציאים מאחורה(חזקים) 2X 80MM מכניסים מקדימה(אחד חזק) , 1X80MM בדלת מכניס(בינוני) זרימת אוויר לא רעה... קירור מקורי של אינטל , מעבד על 46-51מעלות...(אחרי OC , וגם בלי , אותם מעלות.) ניסיתי להעלות מתח , ניסיתי גם לשנות תיזמ…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 1 ישן שברצוני להפעיל. הבעיה היא, שחסר מאוורר. הצלחתי להשיג מאוורר של אינטל, אך alas, הוא בעל 3 פינים - אחד שחור, באמצע צהוב, והאחרון ירוק, ועל הלוח יש חיבור למאוורר עם 2 פינים. האם יש דרך להפעיל את המאוורר בכל זאת? כל פתרון, כולל התעסקות, חפירה ופיתרונות מאולתרים יתקבלו תודה.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ ומה השם שלו בעברית ?? (או במוסכניקית ....)
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD 20X2 יש לי את התוכנה CrystalControl נחמד אבל לא משהו אני רוצה תוכנה שנותנת טמפרטורות של CPU ו אקולייזר של WINAMP יש למישהו את לינק משהו ????
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רדאון 8500 le לפני כמה ימים קראתי את הכתבה באתר על oc לפייר gl הלכתי בדיוק לפי התאור בכתבה ושידרגתי את הביוס של הכרטיס אך פתאום חשכו עיני כשגרביג עיטר את המסך ולא ראו כלום מזלי שעשיתי בק אפ על עיוור ועבד לא מומלץ לנסות אלא אם רוצים ממש להתאבד!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלומות, חשבתי לקנות משהו שישקיט לי את המחשב ומצאתי מה שאני צריך. ניתקתי את המאוררים של המארז ואת המאורר של המעבד [ונטק] לחמש דקות [עם בדיקת טמפרטורות למקרה שהטמפרטורות יעלו יותר מידי] והנמכתי את הולטים למאורר של הצ'יםסט מ 12 ואט ל 7 ואט וקיבלתי את המחשב השקט ביותר! לא שמעתי דבר מבלבד קצת רעש חלש מן הארד דיסק שד"א, הצלילים שהוא מפיק נחסמים ע"י קירור של קולר מאסטר . יש לי את הספק של אנטק שעלה לי 600 שקל הוא עובד על 430 וואט ומשתמש בטכנולוגית מאוררים שקטה במיוחד יש לי גם את הוגה סילנסר אז מהספק ומהכרטיס מסך אני לא אשמע כלום בזמן הקרוב... הבעיה שלי היא הרעש ... אני לא רוצה לשמוע את המחשב הזה אז החלטתי לשאול בפורום חומרה ותוכנה את השאלות... מי שרוצה להבין יותר מה אני רוצה שיכנ…
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וואו ראיתי את זה נגנבתי www.omgwtf.biz/tembel/OC/OC_5000_(www.laflaf.co.il).avi הם הגיעו עד ל 5300 MHZ נ.ב אני לא יודע אם נתנו את זה פה כבר אם נתנו אני ממש מצטער ומנהלים למחוק... אם לא נתנו אז תהנו
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אלו כל הפרטים שהוצאתי על הלוח אם שלי מAIDA32 Motherboard Properties Motherboard ID 63-0100-000001-00101111-092002-i845$P845E10A Motherboard Name Intel Billings 2 D845EBG2 Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2133 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated D…
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
או אלי משהו אחר עד 200 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ממ אז ככה יש לי אינטל סלרון 1.7 עכשיו אני מפעיל תוכנות כמו AIDA32 , SPEED FAN ותוכנות דומות והטמפרטורה של המעבד כל שניה משתנה באופן קיצוני... כלומר פעם 9 פעם 24 פעם 45 פעם 68 - דברים כאלו.... נראה לי הוא התחרפן או משהו בקיצור יש לי גוף קירור שבא עם המחשב ואני יכול לעשות בו חור והלכניס לתוכו חיישן וככה זה ימדוד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות חיישן ככה לבד? אם כן כמה זה עולה? או שאפשר אפילו לבנות את זה? נ.ב אני לא רוצה שתמליצו על צג + חיישנים אני לא אוהב קנוי אני אוהב לבנות חוץ מזה כבר הזמנתי צג LCD (אני בונה לבד את כל המעגל והכל) אז ככה שצג עם חיישנים לא בא בחשבון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
AMD 64 ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512 DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER SATA LITE ON 52X32X52 TOSHIBA 16X SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT וקניתי את המארז של COMPUCASE דגם 6A19 , ואני יודע שהוא בא עם מאורר 120 מ"מ אחד, השאלה אם המאוורר הזה יספיק לקרור כל המערכת הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רדאון 9800 פרו 2500+ ואני צריך מאווררים למארז יש לי שני מקומות מאחורה ואחד מקדימה כולם בגודל 80 מ"מ אני צריך שתגידו לי בבקשה איזה מאווררים לקנות דגמים ספציפים והאם כדאי לי לעשות חור בדלת ממול למעבד ועם כן באי זה גודל אז בבקשה תגידו לי איזה מאווררים לקנת ואיפה למקם אותם ושהמחיר של כולם יצא בסביבות 150 שקלים תודה
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
סביר להניח שאני אקנה עוד זמן לא רב את ה VGA SILNENCER REV.3 אז השאלה שלי היא האם תהיה לי אפשרות להשתמש בקירור סטוק הרגיל שיש עכשיו על הכרטיס מסך ללוח אם(צ'יפסט. גשר צפוני)? אם כן, סביר להניח שאצטרך להדביקו בדבק ת'רמי, האם זה עלול להוות סיכון כלשהו? אשמח לקבל תשובות בנושא
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני ממש חייב לדעת זה חלק מהמוד שאני מתכנן לו. בבקשה תבררו לי אני לא מצאתי איפה רשום...
-
אני מחפש את ה80 מ"מ הכי חזק שקיים בשביל המוד שלי לוי ג'י איי סיילנסר[תחרות מדריכים] מוני איז נו אובג'קט. אגב זאת לא עצלנות שאני לא מחפש לבד אלא שאני פשוט לא יודע מה הכי חזק... ואם יהיו לו לדים זה יהיה עוד יותק טוב
-
שלום, אני מחפש היטסינק חדש, הכי פשוט שיש (של אינטל כזה), אבל שיתאים לסוקט 423pin. זה מעבד 1.5ghz מישהו יודע איפה לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה (MBM5 or (MotherBoard Monitor והיא בודקת את הטמפ' של המעב+לוח אם... עד כמה המדידה הזאת מדוייקת?? נ.ב. יכול להיות שהמעבד שלי (3.0 NORTHWOOD) יגיע ל 47 מעלות במאמץ??
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9600pro 128mb כרגע הוא רץ ב400/300 אני רוצה לעשות לו OC יש תוכנה שבאה עם הכרטיס V-TUNER אפשר לעשות שם אוברקלוק אבל כל פעם שאני מפעיל מחשב מחדש הוא חוזר להגדרות הישנות. אותו דבר קורה גם עם שאר תוכנות אוברקלוק אני ניסיתי power strip ו דרייברים של cataclyst אז איך אני עושה אוברקלוק לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כמה יעיל יהיה פאנפלו 120 מ"מ עם מתאם 120 ל- 80? בעיקרון אני רוצה את זה בשביל איזה אלתור להיטסינק, למאוורר 120 הזה יש 103CFM... כמה הוא יהיה יעיל על מתאם 120 מ"מ ל- 80 מ"מ? יש הצעות למתאמים? בכלל, זה אפשרי להרכיב כזה דבר על היטסינק?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לפני יום וחצי הייתי אצל חבר, והתעסקתי לו קצת עם הביוס לראות איזה אוברקלוק אפשר לעשות לו למחשב. לפי מה שרשום למטה (והיה בביוס) אני הבנתי שהעלאת תדרים אצלו מעלה גם תדרים ל- PCI, אבל אני לא יודע אם זה מעלה גם ל- AGP...: CPU HOST/PCI Clock: 133/33MHz ... ... 160/40MHz יש לו GF2MX 400, ואני תוהה אם הכרטיס מסוגל לקבל כזה תדר בלי שיקרה לו כלום במידה וזה משפיע גם על ה- AGP? בקשר לתזמונים: אני חושב שזה קשור לתזמונים, אבל זה לוח P3 ולא יצא לי להתעסק איתם בזה, אז אולי אני טועה Bank 0/1 DRAM Timing Bank 2/3 DRAM Timing Bank 4/5 DRAM Timing כאשר לכל אחד מהם האפשרויות הן כאלו: SDRAM 8/10 ns Normal Medium Fast Turbo שורה אחרי זה מופיע: DRAM Clock: שהאפשרויות שלו הן כאלה: …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אם כן אז: לכמה הגעת איתו? עם איזה קירור והאם הוא טוב? (אם אפשר לינק לקירור) איזה מפרט יש לך? תודה לעונים...!
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני קורא לזה שיכבה כי אני לא יודע איך לקרוא לזה, זה מין שיכבה כזאת כמו גומי דק שמשתמשים בה במקום משחה טרמית, מישהו מכיר את זה? האם זה טוב במקום משחה למעבד?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 6A19 מבית קומפיוקייס, ואני רוצה לשפר לו את זרימת האוויר, כרגע יש לו 120 קידמי של וואנטק סטלט' שדוחף ממש מעט 53CFM וגלובפאן אחורי שדוחף משהו כמו 60+-. אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80 מ"מ בדלת ו92 מ"מ בגג, ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים להם פילטרים כאלה לסנן את האוויר שיהיה כמה שפחות אבק, איך אני עושה את זה? זה יהיה מספיק טוב, או שצריך אולי שני 80 מ"מ בדלת? המלצות למאווררים גם יכולות לעזור. וכמה טיפים שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל יתקבלו בברכה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-