עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ftzahi22,

האם כדאי לחבר את המאוורר הזה ישירות ללוח האם ללא הווסת ?? אני לא עוסק בOC ? האם זה ייצור בעיות ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by GZA3,

קניתי מחשב חדש ואני ריצטרך להכין לו מערכת קירור טובה. מארז אלומיניום כבר יש לי. יש גם הרבה מאוררים רגילים. אבל אני רוצה מערכת קירור קצת יותר רצינית כדי שאני יוכל לעשות OC טוב למחשב. יש לכם הצעות ?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  3. שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש, ואחרי שבשעה טובה השלמתי את המפרט הטכני שאני מעוניין בו, נשאר רק עוד דבר אחד: קירור. אז המפרט של המחשב הוא ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by AsD[eyal],

אני עושה oc עד 2.9 אם over voltage ומתי הטמפ מגיעה ל 58 נדפק לי הקול במחשב ואני לא שומע כלום הלוח שלי הוא ASUSPV800-x

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by Dym,

האם מספיק קירור סטנדרטי למעבד E6750, במידה ולא מתוכנן OC, או שכדאי להשקיע בקירור "מקצועי" יותר? ואם כן, מה מומלץ בתקציב של עד 250 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by pokibatz1212,

איזה קירור למעבד עדיף? (מעבד קוואד) ומה ההבדלים ביניהם? Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 vs Arctic Cooling Freezer 7 Pro ?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by morientes,

שלום לכולם יש לי כ.מסך gigabyte radeon9550 128MB 128bit ואני רוצה לעשות לו O.C הבעיה שאין על הכרטיס מאורר (רק צלעות קירור) האם בכל זאת ניתן לעשות. http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R955128D.htm# דרך אגב אף פעם לא עשיתי O.C ,הייתי שמח מאד אם יש למישהו מדריך איך לעשות תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by mor_anter,

יש לי מעבד 3ghz אינטל פרסקוט עשיתי לו אובר ל3.2 ואני עם קירור סטוק עכשיו בsuper-pi עשיתי בדיקה של ה 16m וזה עבר בהצלחה זה סימן שהמעבד שלי יציב או שזה לא אומר כלום

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by IGk,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס עכשיו אני לא בטוח עם כדאי כל פעם להחזיר אותו למצב DEFAULT(למצב לפני האוברקלוק) או להשאיר אותו באוברקלוק בעיקרון לפני שאני משחק אני מעלה וכשאני סתם גולש אני מוריד מה כדאי?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by avivlevy,

במחשב של אחותי המעבד על 55~ מעולת, הקטע שהיא לא מאמצת את המחשב , הוא רק לאינטרנט ולאיסי אבל יכל לגרום איזשהו נזק למעבד? (חוץ מאורך חיים)

• 10 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by pc student,

אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  12. יש לי את המארז Thermaltake Xaser VI ולמי שמכיר וקיימת בו אופציה להוציא כלוב שמיועד ל-5 דיסקים קשיחים ומגיע איתו גם מאורר 140 מ"מ נוסף שלא מחובר למארז ואפשר לחבר אותו לאנשהו. העניין הוא כזה, מכיוון שאת פנים המארז אפשר לשנות לפי צורה מסוימת אני מעדיף לנצל את המקסימום של זה רק שאני לא בטוח שמה שאני רוצה לעשות הכרחי בכלל או יעיל. חשבתי להוציא את הכלוב שיכול להכיל עד 5 דיסקים קשיחים, ובמקומו לשם כלוב קטן יותר שיכול להכיל דיסק קשיח אחד (יחסום פחות כניסת אוויר קר מהמאוורר) ולשים את המאוורר הנוסף שלא מגיע מחובר במקום הימני שבו ניתן לאחסן מאורר של 14 מ"מ נוסף (ראו תמונה). האם צורת הסידור שאני חשבתי עליה באמת פחות תחסום את כניסת האוויר הקר מהמאורר ובכך גם הדיסק הקשיח יתקרר טיפה …

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by eranro,

שלום לכולם... זו ההודעה הראשונה שלי פה. נראה שיש לכם אחלה של קהילה. מישהו יכול לומר לי לאיזו טמפ' גוף קירור רגיל יכול להגיע? אני מדבר על גוף קירור רגיל לצ'יפסט שיושב עליו מאוורר. אני לא מצפה לתשובה מדוייקת כי זה ברור שזה תלוי בדגם גוף הקירור והמאוורר אלא לטמפ' משוערת. זה אמור להיות 20, 10, 5 מעלות... הערכה גסה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by manenbu,

יש לי ככה: AMD AthlonXP 2500+ Barton Abit NF7-S 2.0 (מבוסס nf2) זוג Twinmos 256MB PC3200 בעקרון המחשב רץ על FSB 166 ומכפיל של 11, נותן 1833 מהצ עשיתי דבר כזה - הרמתי באס ל-200 והורדתי מכפלה ל-10 ככה שיש לי עכשיו 2000 מהצ ובאס יותר מהיר. טיפה הרמתי מתח למעבד וזה רץ מצוין. עכשיו התחלתי להרים קצת את הבאס בקפיצות קטנות כל פעם... 202 עבד טוב, 203 עבד טוב, 204 ומעלה לא עובדים! המחשב אפילו לא עולה. מצפצף וצריך לאפס את ה BIOS עם הג'אמפר שבלוח כדי להדליק אותו מחדש.. מישהו יודע מה הסיבה? זה לא שהוא מתחמם או משהו, Prime95 על 203 מחמם אותו רק לאיזה 48 מעלות, לא קריטי.. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  15. שלום, הינה אחריי שניקיתי הכל ומרחתי הינה הכרטיס כמו שאמור להראות במקורי... אבל אני עדיין לא מבין למה הקירור תלוי בשיפוע, הינה תמונות של השיפוע ולמה זה ככה והוא רק נוגע בחלק מן המעבד? תמונות שיפוע: http://img416.imageshack.us/img416/4351/6600regularr002iv5.jpg עוד אחת.... תראו אם תראו טוב שחצי מן המעבד לא נוגע בגוף הקירור שם... ואני רואה את זה עוד יותר טוב במציאות... אבל הבעיה שככה הכרטיס מגיע במקורי.., מה הקטעשל זה זה בסדר? מישהו מכיר את זה? היה לו נסיון עם זה? שמע על זה? http://img88.imageshack.us/img88/4241/6600regularr003jd7.jpg ככה הוא במקורי אחרי ישסיימתי הכל: http://img409.imageshack.us/img409/9562/6600regularr001ay0.jpg ועכשיו חלק שני.... כאשר הורדתי את הקירור זה …

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. אני בונה מחשב A64 3200+ Socket 939 + OCZ Plat. PC3200 Memory ומחפש מארז טוב ואיכותי עם דגש על *שקט* שיתן לי גם טמפ' טובה גם כאשר אני אעשה OC למעבד/זיכרון כרטיס המסך שבחרתי הוא Radeon 9800 אבל יתכן ועוד שנה+ אשדרג למשהו יותר כמו ה - 6800 הסתכלתי על ה - ANTEC SONATA אבל אני לא בטוח עד כמה הוא יכול לתמוך ב- OC גם בגלל שהספק שלו רק 380, ועל ה - SUPER LANBOY שהבנתי שהוא לא הכי שקט. מישהו מכיר את ה - Thermaltke SViking VA4000 Black ? איזה עוד מארזים יתנו לי איכות מארז, *שקט* ותמיכה ב- OC סטנדרטי, לא משהו מטורף תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by אורי חן,

קניתי מחשב חדש עם ההפעלה הראשונית המאוור נשמע רועש מאוד מאוד האם זה סביר בהפעלה ראשונית?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. גרסא אחת היא 3.00 ואחת(שהשתמשתי בה עד היום) היא ה2.7 למה יש הבדל כזה גדול בינהן? מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by 6600GT,

שלום , קניתי לוח חדש gigabyte GA - 8I945GMH-RH המעבד שלי הוא אינטל פנטיום 4 3.0... המעבד היה בלוח אחר asus p5p800s שם בקלות בביוס הצלחתי לעשות אובר קלוק למעבד... בלוח שיש לי עכשיו אני נכנס לביוס ופשוט האפשרות של האובר קלוק למעבד לא קיימת... יש גם תוכנה שמקבלים עם הלוח easy tuner 5 שאני מתקין את התוכנה הכפתור של האובר קלוק צבוע באפור ובלתי ניתן ללחוץ עליו... כאילו חסמו לי את האפשרות לעשות אובר קלוקינג... מישהו מבין על מה אני מדבר? תודה....

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום אני מחפש מאוורר 90 ממ למארז וחשוב שיהיה שקט. מה הייתם ממליצים לי? בחנות המליצו לי על Vantec Stealth 92mm Case Fan - נראה לי שהזרמה שלו חלשה יחסית לא? חשבתי אולי כדאי לי את ה TT UFO - על פניו נראה כמאוורר עם זרימה טובה ורעש נמוך יחיסת. יש למישהו ניסיון איתו או המלצה אחרת?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by StarMo,

הגעתי ל-155FSB וכשאני מעלה עוד המערכת מפסיקה להיות יציבה.. אחרי בערך דקה של 3DMark היא נתקעת, חלונות נסגרים סתם, וכדומה.. לא נראה לי שזאת בעיית זכרון, יש לי זכרונות מהירים יחסית.. אולי אני צריך להוסיף וולטג'? דרך אגב, בלוח שלי אני יכול להעלות את ה-FSB עד 165. מה אני עושה אחרי שאני מגיע, אם אגיע, לשם?

22. אווקי אני צריך מאוורר למארז 120mm ושהיה איכותי .. לא חשוב ממש המחיר כי גם ככה לפי מה שראיתי גם ההכי יקר לא מגיע לשמים .. תודה מראש ד'ר רצוי עם לדים כי גם ככה המארז לא משו מבחינת כל השטויות של הלדים וזה ..אז לפחות המאוור שהיה תודה =]

23. ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!

25. Started by vipic,

שלום חברים. ניסיתי לעשות OC באמצעות המדריכים שכאן, וכל מה שיצא זה שאיך שיצאתי מהביוס המחשב כבה. ראיתי במאגר ההמהרה נתונים לא רעים של OC ל 930D (תמונה מצורפת) אז... איך אני מגיע למצב דומה? ;D הנה הנתונים של המחשב שלי: Mainboard : MSI 945P/G Neo-F (MS-7176) Chipset : Intel i945P Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) OCZ EL DDR2 PC2-5400 / 667MHz / Gold Gamer eXtreme / XTC Edition Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GS Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ATA Device DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B ATA Device DVD-Rom Drive : DH1725B BHO951U SCSI CdRom Device DVD-Rom…

• 6 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים