אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הגעתי ל-155FSB וכשאני מעלה עוד המערכת מפסיקה להיות יציבה.. אחרי בערך דקה של 3DMark היא נתקעת, חלונות נסגרים סתם, וכדומה.. לא נראה לי שזאת בעיית זכרון, יש לי זכרונות מהירים יחסית.. אולי אני צריך להוסיף וולטג'? דרך אגב, בלוח שלי אני יכול להעלות את ה-FSB עד 165. מה אני עושה אחרי שאני מגיע, אם אגיע, לשם?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 945 של אינטל והמאוורר שעל המעבד מסתובב במהירות של 1.3 פעם הצלחתי איכשהו שהוא יסתובב על 4.0 ואני לא זוכר איך... איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד amd 1800 אם זה משנה ונראה לי שזה קצת משנה הוא 0.18 מיקרון והלוח שלי זה GA-7N400-L1 והמעלות שלי הם 54 ואני אם קירור של volcno 11+ אם משחה וגם עוד כמה ונטות שמוציאות אוויר אז מישהו אולי יודע מה הבעיה זה אולי קשור לביוס שהקריאה שלו לא נכונה
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני פועל עם היטסינק של AX7 אבל עם מאוורר חלש מאוד בשביל שלא יהיה לי רעש ובלי שום מאוורר בתוך המארז חוץ מהקירור של הספק וה SUMA Geforce 4 Ti4200SE אין אוברקלוק על המחשב ועכשיו שמתחיל להיות חם בדקתי את הטמפרטורות ואני רואה שטמפרטורת המערכת נעה בין 47-53 וטמפרטורת המעבד נעה בין 63-69 האם אני צריך לנקוט בצעדים להורדת הטמפרטורה? או שזה בסדר? ואם כן מה אתם ממליצים בשביל לשמור על מחשב שקט וקריר ככל האפשר חוץ מקירור מים או דברים מהסוג הזה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1) מה הטמ'פ שמעבד פנטיום 4 2.8 צריכה להיות בזמן מנוחה (שלי 60-65 וזה גבוה מידי נכון?) 2)איזה גוף קירור אתם ממליצים לי ליקנות למעבד אבל לא יקר מידי
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V ניסיתי להעלות מתח ל 1.4 ואז להעלות את התדר ל3.2 אבל אני נכנס למשחק לבדיקה אחרי 2 דקות משחק המחשב קורס.
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משהו שיתאם לי בין חיבור של מאוורר ללוח אם לחיבור הרגיל הזה דרך הספק שמחברים מאווררים ודיסק קשיח וכ'ו כיאלו אני צריך מתאם מחיבור לחיבור יש כזה דבר??
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם הסטיקים של 256 מ"ב - וינבונד ? איזה תזמון מומלץ עבורם ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחפש מאורר thermlake spark 7 בנרות אם מישהוא מכיר חנות שיש לה כרגע במלאי את המאורר או מאורר באותו קטגורייה היבואן של thermlake מורח אותי כבר חודש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם זה אמין? הטמפרטורות שרשומות אלה הטמפרטורות הנכטנות? הורדתי את גירסא 0.27 בשביל הכ.מ שלי X1550 עד כמה כדאי להמהיר אותו ומה לשנות? (הוא מגיע 550\400) בינתיים המהרתי ל- 607\454 אבל לא שמתי לב לשום שינוי... צריך להפעיל מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פתחתי מ12 צינורות ל16 ואז ניסיתי לעשות OC ואחרי שאמרו לי שאני אמור להגיע ל560 בליבה אז באתי עם הרבה ציפיות וכשהתחלתי לעשות את הOC כבר ב440 מתחיל להיות לי ארטיפקטים ואז ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס ולא עזר.. למישהו יש רעיון איך אני יכול בכל זאת למשוך עוד קצת בOC?? להעלות מתח?איך? טמפ' במאמץ - 58-62 בנתיים התדרים על- ליבה : 423 זיכרונות: 540
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לרכוש את גוף הקירור הנל ל P4 3.0 - 631. אני יודע שהוא מגיע עם מדבקה טרמית ואני לא מעוניין להשתמש בה. השאלה: אם אפשר להוריד אותה? ואם כן זה יפגע בהעברת החום מהמעבד לגוף?(בגלל חלקים שישארו) ואם כן ניתן להוריד אז איך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי radeon 96000 ואני רוצה לקרוע אותו... כרע בoc אני על: core:435 memory:445 אם אני ממשיך אני מקבל ארטיפקטים... יש למישהו רעיון איך להמשיך?? אולי שינוי תדר זיכרונות?? אולי עיפרון מוד?? או צריבה בביוס ל9600 pro?? אם יש למישהו רעיון או אחד מאלה שהצעתי אז בבקשה לפרט כי אין לי מושג איך עושים אותם.
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אבקש לדעת על ביצועי המעבד שלי האם עלי לעשות את כל הטסטים ב 3DMARK או רק ל CPU ? אני רואה הרבה תוצאות ברשת השאלה איזה טסטים עשו שם בכדיי שאני אדע להשוות?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות קרור אקטיבי או פסיבי לראדון 9800 שלי אני מחפש גם שקט וגם קרור יעיל מישהו מכיר איזה קרור שהוא יכול להמליץ עלו שמספק את שתיהם
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי P4 2.8, ולוח אם ABIT IC7-G על שניהם קירור מקורי שמרעיש המון אני רוצה שקט מוחלט אם אפשר ואם לא הכי קרוב לזה, מה לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אוקיי, אז זה הולך ככה, אני רוצה לעשות אוברקלוק (פעם ראשונה) למערכת חזקה (Athlon 64 3700+ San-Diego) וכמובן שישר חשבתי על ה-tower112 (שלפי הבנתי הוא הקירור הפסיבי הטוב ביותר) + 2 מאווררים, רציתי לדעת מבחינה תקציבית כמה כדאי לי לחבר לו את המאווררים האלא או שאני יגיע לכמעט אותה טמפרטורה גם בלי... תתחשבו בזה שאני רוצה את המה"ץ שלי ומצידי שהמחשב יעשה רעש של בואינג 777...... תודה רבה לעוזר!
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי את הפרייזר 7 פרו ומשחה טרמית של זלמן יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה במחשב מרחתי משכה אני חייב לציין לא התקמצנתי והכול טוב ויפה והמעבד במנוחה עומד על 48 מעלות בערך זה מעבד פרסקוט 2 מגה מה שמוזר שאחרי שבוע בערך (זה קרה לי כבר פעמיים) המעבד מתחיל להתחמם ולהגיע לטמ"פ של 65 70 אני פותח את המאורר מפרק רואה שהמשחה הפכה להיות בועות כאלה מורח עוד שכבה מחזיר והטמ"פ שוב יורדת למה זה קורה לי כול פעם??? האם המשחה של זלמן דפוקה???
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
באיזה משחה כדאי להשתמש ? האם במשחה שמגיעה עם הגוף קירור או משחה אחרת.. תודה מראש עידן..
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היה לי מחשב 586 שפירקתי, לקחתי לו את כל החלקים, ונהנתי מאוד, אבל מה אני יכול לעשות לו עכשיו שיהיה שימושי למחשב שלי או שסתם יהיה מהנה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקחת פשוט את גירסת הXXX שלXFX בעוד כ60 ש'ח סה"כ..או לקחת את הLeadtek ב60 שח פחות ולעשות לו oc שיגיע לXXX. השאלה היא האם בעצם אצליח להגיע לתדר גבוה כמו הXXX או גבוה יותר עם הלידטק.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-