אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
זו שאלה בשביל קרוב משפחה שלי =P אמממ... הוא שואל ככה: אם ה: Thermaltake BigWater SE - 12cm Liquid או Thermaltake BigWater 12cm Liquid יקררו את המעבד שלו יותר טוב מקירור סטוק של amd 64bit 3000+ venice ... פשוט המעבד שלו על 45 בלי OC בIDLE ובלי OC על פול לואוד - 57 והוא רוצה קירור מים כי... הוא רוצה קירור מים אז אל תנסו להציע לו קירורי אוויר תודה, אור והבן דוד שלו =O
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה ... איך עושים OC ? (: אם אני אגיד לכם את פרטי המעבד שלי + כל המחשב יש מצב אתם אומרים לי עד כמה בערך אני יכול להגיע ב - OC ?.. תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משחה טרמית למעבד היות וההטמפ' שלו גבוהה מדיי ואני ולאחר בדיקות שונות אני מקווה שזה יועיל. יש משחה מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש שמוע שאומרת שלכרטיס הזה יש צונורות עיבוד ''רדומים'' כמו של ה6200 רציתי לדעת עם זה נכון ועם כן אז איך אפשר לפתוח אותם??
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות אלה סבירות כי נראה לי הכרטיס מסך חם מדי כל הטמרטורות נמדדו במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אחרי המלצה פה על AC Frezer 7 הלכתי לחנות והמוכר הציע לי את זה (אמנם יקר יותר - עולה 250 שקל) מה דעתכם על המאורר הזה ? יש לי מעבד P-D 2.8 ולוח Asus P5LD2
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הי, לחברה שלי יש פרסקוט 3.0 עם מארז Compucase 6A19?. אין OC, קירור STOCK וכו'. בתחילה הטמפרטורה של המעבד היתה על 45 מעלות ב-IDLE, מכסימום 50. לאחרונה: 1. המאוורר התחיל להיות רועש יותר 2. הטמפרטורה ב-IDLE עומדת על 56 מעלות המחשב לא הוזז ונותר באותו מקום. מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי פעם שאבק יכול לגרום לצרות, אך המחשב סה"כ בן חודשיים וקצת. תודה מוטי
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אין לי נסיון קודם ב-OC למעבד אבל תיאורתית אני יודע בערך איך עושים את זה... ממה שהבנתי ה-MB שלי לא תומך ב-OC למעבד הMB שלי הוא: MSI MS-7173 (מיקרו ATX) יש דרך לעקוף את ה-MB ולעשות בכל זאת לעשות OC כי אני ממש חייב את זה! שלא יעשה לי bottelneck לכרטיס מסך שאני הולך לקנות
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הזמנתי AMD 940BE Gigabyte 790x UD3P Mugen 2 במטרה להכנס לתחום ה OC. קראתי כמה מדריכים ועדיין יש כמה דברים שאני לא בטוח ולא מבין. 1. OC מסיר אחריות או לא ? איך בכלל החנות יכולה לדעת אם עשיתי OC או לא ? 2. לא הבנתי את עניין המכפלה וה FSB. 3. עם מעבד וצ'יפסט AMD כמו שלי, אפשר לעשות OC דרך הווינדווס ולא דרך הביוס, נכון ? נניח שקיבלתי את המעבד והלוח שלי, אני נכנס לביוס או דרך התוכנה של AMD.. מעלה נניח את התדר ל 3.4, מריץ בדיקות יציבות.. במידה ויציב מעלה את התדר עוד ועוד עד אשר לא יציב. כאשר לא יציב, מעלה את המתח ובודק אם כרגע התדר יציב, וכך הלאה, כל זאת תוך כדי השגחה אל הטמפ'. הבנתי נכון ? בכל לוח יש כפתור איפוס ביוס ? לפעמים אני רואה אנשים כותבים "יציב 24\7" מה ז…
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1 על איזה גודל צינורית כדאי ללכת בקירור מים ? 8\3 או 2\1 ? 2 האם המחבר,לא זה שמתחבר לצינורית אלא הקצה השני שלו שמתחבר לרדיאטור,משאבה,בלוק הוא גודל קבוע ולא תלוי אם אני לוקח למשל 8\3 או שגם הוא 8\3 או 2\1 ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/intel_core_i7_overclocking_on_thermaltake_xpressar_rcs100/1 http://www.xpressar.com/ מתי יצא הקירור ומחירו למשהו יש מידע
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני אף פעם לא עשיתי אוברקלוק ואני רוצה לעשות איך עושים אוברקלוק למעבד P4 2.0GHZ ולמעבד PD 930 3.0GHZ ? * אני קראתי את המדריך באתר ועשיתי בפורום חיפוש... אני קראתי שצריך להגדיל את מהירות הבאס וככה גם יגדל מהירות המעבד=GHZ (ושחשוב להשים קרור למעבד...) אבל הבעיה שלי היא שאני לא יודע להגדיל את מהירות הבאס... עושים את זה עם תוכנה במחשב או צריך לשנות משהו ידנית במעבד עצמו? אם צריך לשנות משהו במעבד עצמו אז (1) מה?(2) איך זה נראה? (3) איך משנים אותו? (4) ואיפה כתובה המהירות החדשה של המעבד, GHZ? במחשב שלי-> מאפיינים, ואז יהיה כתובה מהירות חדשה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני התייאשתי מלחפש בלוקי מים יש מבחר מאוד קטן בחנויות מחשבים גם במכוונות או שאני מחפש במקומות הלא נכונים מישהו מכיר אתרים בהם יש מבחר רחב כמה שיותר של בלוקי מים? אני בונה מערכת קירור במים רכשתי כבר משאבה אבל איני מוצא בלוקי מים נורמליים
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
I got my new computer with Thermaltake v10 cpu cooler and 2 fans, the freaking fans are doing REALLY hot air to the room!!! I'm sitting here with 2 big fans behind me but i'm still wet here! I guess the fans turns out the heat, BUT I CANNOT LEAVE THIS WAY! Any suggestions!? URGENT! :'(
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, הטמפרטורה של הציפסט שלי לפי אברסט היא 45 מעלות בממנוחה, לפי מה שהבנתי מהסטיקי זה גבוהה מדי, אתם יכולים להמליץ לי על דרך בה אני יכול לקרר אותו? (המפרט בפרופיל, בנוסף יש לי Antec Sonata 2 עם 2 מאווררים 120 מ"מ, אני יכול לצלם תמונה של המארז מבפנים אם זה יעזור)
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש עם מעבד E6600, אני יודע ב100% שאני אף פעם לא יעשה OC למעבד, אבל בכל זאת אני יודע שהקירור המקורי של המעבד הוא לפעמים רועש והוא די גרוע, לכן אני הולך לקנות את המעבד באריזת Tray. אני זקוק להמלצה לקירור שקט מאוד לE6600, בתקציב של עד 90 שקל ואין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב זה המפרט: מעבד: AMD 2500+ לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-PRO2 זיכרונות: 2X256 CORSAIR XMS 3200LL מאוורר: AERO7+ -------------------------- אני נסיתי לעשות OC לבד וכמובן שרפתי את הלוח אם והמעבד! אז עכשיו אני מבקש עזרה ( אני חושב שאני צריך אותה ) הדבר היחיד שעשיתי זה לשנות את המהירות מ 166MHZ ל 200MHZ עכשיו המעבד עובד על 3200+ ואני רוצה לעשות אותו יותר מהיר. מה אתה ממליצים לי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
תמיד ידעתי שאני לא סתם ממליץ על ה Thermalright SP94 תוצאות סופיות ה"בעיה" היחידה שלו שהוא עולה קצת יותר מגופי קירור אחרים - אבל לא בהרבה.
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 3800+ Msi K9N neo-f Inno3d Geforce 7600 GS 256 MB OCZ 1G DDR2 667 mhz 160 GB STAT2 8 mb זאת המערכת, 2 מאווררים במארז אחד בספק כולם מוציאים אוויר, (אין מאוורר שמכניס אוויר למארז) 1) כדאי לי לשנות את אחד המאווררים שעל המארז לכיוון השני שיכניס אוויר מבחוץ בשביל שתהייה סירקולציה? 2) המעבד בטמפ' 44-5 במנוחה, תקין? 3) הכרטיס מסך 55 במנוחה , תקין? 4) הלוח אם עומד על 39 מעלות, תקין?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-