עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BLASTER,

שלום יש לי במארז 2 מאוררים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא שניהם של 120 מ"מ ויש לי מעל הגוף קירור של המעבד ארובה שיוצאת לדלת השמאלית עכשיו אני מתלבט אם להחליף את הארובה במאורר שיוצא אוויר ??? מה נראה לכם ???

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by tfo,

האם מאוורר ה - DEFAULT של amd 64 ביט יתאים למעבד של AMD ATHLON 1000?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by gilibong,

אהלן חברייייים רק רציתי להראות לך את המחשב שלי בפנים ושתגידו לי אם זה טוב מה שעשיתי ועם זה מספיק הנה הפנים של המחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  4. Started by BLASTER,

גופי קירור ??מה לקחת?? Zalman CNPS7000A-Cu Cooler או Zalman CNPS7000A-ALCu Cooler שישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  6. רציתי לדעת עם אני עושה קירור למעבד זה אומר שלא יהיה לי רעש בכלל מהמחשב יש לי ספק שקט ביותר ומאורר אחד פועל הקירור במים שקט לגמרי? תציעו לי משהו לא הכי יקר וטוב !

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  7. היי קניתי את ה CASE FAN הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2014 (Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm) והתקנתי אותו במצב של SMART שבו הוא אמור לשנות מהירות לפי החום את הסנסור הדבקתי עם המדבקה הטרמית המצורפת לHD המאורר הוריד לי את טמפ' הHD מ-45 ל-35 מעלות במנוחה, אבל כאשר הHD עובד, הוא מתחמם ומגיע ל50 מעלות והמאורר נשאר במהירות המינימלית שלו 1300RPM 1. האם יש סיכוי שפספסתי משהו בהתקנה? (היא נראית די פשוטה...) 2. האם אני יכול לנתק את הכבל עם הסנסור ולחבר במקומו את הג'מפר *תוך כדי שהמחשב דלוק ועובד* ? (הג'מפר אמור לגרום למאורר לעבוד במהירות מקסימום) תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by ben007,

Thermalright SP-94 with Enermax 92m"m Fan האם זה הקירור הכי משתלם לפנטיום 4? ואם אתם יכולים להגיד לי כמה זה עולה ( אם לינק לחנות - תבורכו ) ואם יש עוד מומלצים ( רק לפנטיום 4 ) תודה מראש 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pc student,

אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by pc student,

פעם ראיתי בגלריית המודינג שלכם משהו הניראה כמו מאוורר למעבד שעומד על הצד אתם יכולים לבדוק?להסביר לי מה זה?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  11. שלום אני כרגע מפתח צורת קרור חדשה למעבד נכון לרגע זה זה די סודי אך אני זקוק לעזרה כזאת שמעתי רכיב אלקטרוני וכאשר עובר דרכו זרם הוא גורם לקרור אני לא יודע איך קוראים לו ואני יודה מאוד למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by BLASTER,

שלום ! מישהו יכול להסביר לי או להביא מדריך איך למרוח גריז טרמי למעבד? ??? ???\ דחוף דחוף! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by darkman,

אז ככה זה לחבר המעבד שלו עוד קבוע על 65 אחרי מספר שניות של PRIME 95 המחשב הגיע ל70 הוא מתולנן על ריסטים בזמן עבודה על המחשב וגם לא במאמץ אני חושב שהבעיה היא במעבד (1.9) הוא רוצה קירור טוב עד 150 שקל אם אתם חושבים שזה בה ממקור אחר אשמח לשמוע תגובות *לא מתוכנן OC לוח אם Gigabyte K7 Triton

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by shmatul,

שלום, אני חושב לבנות מחשב "שישב" בסלון בלי לשלם יותר מדיי.. החלטתי לפרסם כאן אבל יש לי מס' שאלות: 1. באיזה לוח להשתמש - ובאיזה מארז (שיהיה קטן ככל האפשר + בלוח אנ ירוצה יציאה אופטית SPDIF-OUT עבור המגבר שלי)? אני רוצה גם לשים HD רגיל וכונן DVD אז המארז צריך לתמוך בשניהם.... 2. באיזה מאוורר כדאי להשתמש- הדגש על שקט שקט שקט!!! לא רוצה לראות סרט והמאורר ידפוק לי בראש.... תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BLASTER,

אם מרחתי גריז טרמי ואני רוצה להחליף את הקירור אני צריך למרוח עוד פעם ??? יש לי עוד שאלה... האם בגופי קירור המקוריים של אינטל מקבלים גם גריז טרמי?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by fransis,

היי, קניתי לאחרונה R9800P של ספיר וניסיתי לעשות לו קצת אוברקלוק.. המקסימום שהצלחתי להגיע היה 390 ל core ו 350 לזיכרון... (במקור זה 378/338) אני יודע שמאוד הגיוני שזה בגלל שאין לי קירור טוב (זה הקירור סטוק) אז אני מתכנן לקנות VGA Silencer.... אבל בכל זאת , קראתי על הרבה אנשים שהגיעו ל מהירויות הרבה יותר גבוהות עם קירור סטוק.... נראה לי שזה רק בגלל הקירור ...כי הכרטיס ממש רותח כשנוגעים בו.. (אהה וגם בדקתי אם יש מספיק דבק טרמי מתחת לליבה ואכן היה מספיק..) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by BLASTER,

יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל {9800פרו של ספיר} ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לקירור אני רוצה לקנות לכרטיס קירור ואני רוצה לדעת אם באמת כדי..?אני לא מבצע אוברקלוק .. האם באמת כדי להשקיע כסף בקירור לכרטיס מסך???

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  18. אני רוצה לקנות השבוע כמה מוצרים למודינג מזיגזג, ובנוסף אני החלטתי לקנות גוף קירור למעבד שלי כך שאני אוכל סוף סוף לעשות OC ל-3200. עכשיו, אני מתלבט בין שני הגופים האלה: VOLCANO 12 ALX-800+SF2 80MM איזה גוף קירור כדאי לי לקחת? מי מהם יותר שקט? ה-VOLCANO 12 זול יותר מה-ALX 800+SF2 ב-30 ש"ח. זה אולי נשמע לכם מגוחך, אבל ה-30 ש"ח האלה יכולים לעזור לי כך שאני הולך יותר לכיוון הוולקנו 12. מה אתם אומרים? ד"א: אם זה עוזר אז המארז שלי מקורר די טוב: TT 120MM מקדימה מכניס TT 120MM מאחורה מוציא ג'נרי 120MM על הגג מוציא ג'נרי 120MM על הדלת מול המעבד מכניס טמפ' מעבד/לוח אם: 25/39 ; 33/50 במאמץ. (טמפ' כאלה דפוקות בגלל גוף הקירור הנוכחי שיש לי: המקורי של AMD+הפד הטרמי שלו).

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. 9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by BLASTER,

שלום, יש ברשותי מחשב : intel 2.8 perrsocet 1mb bonanaza 875 512 400mhz ddr 80gb 8mb sata ati redeon 9800 pro מארז של raidmax+2 FANS בדקתי בביוס את הטמפרטורה של המעבד ..היא עומדת על 55-65 ללא מאמץ ואני צריך המלצה על קירור כל שהו למארז או למעבד שיכול להוריד את הטמפרטורה תודה מראש..!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לייצר ארובה להתקנה בחלקו האחורי של המארז, מבפנים, אשר תשאב את האוויר מאזור המעבד והצ'יפסט ותזרוק אותו אל מחוץ למארז. מאוורר נוסף יכניס אוויר ויותקן מתחת לארובה. לצורך כך אני צריך חומר פולימרי כלשהו שאוכל לחבר בתוכו את המאוורר (או לחילופין, להבריג אותו למאוורר שמחובר למארז בעצמו). הרעיון המרכזי הוא כזה: | ===============| |F| --> --> --> |A| |N| ===============| | |F| <-- <-- <-- |A| |N| …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. אתם יכולים להבין בעזרת הכותרת (רעש לא פוגע בי) ;D

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by integral,

רץ טוב?

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אוקיי אז כפי שאתם יודעים התחתית של הוואנק היא עיגול נחושת מבריק למטה שהואמעולה למעבדי AMD ששם המגע הוא מלא אבל במעבדי אינטל המצב הוא שונה, כי יש להם שטח כיסוי גדול יותר והוואנטק לא מכסה ותו לגמרי, אז חשבתי אולי כדאי לנסות לשייף את התחתית של הוואנטק עד למגע מלא? מה אתם חושבים כדי לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT רק בלי הדריבר של OMEGA שממש דריבר לא נוח ומשנה לי כל פעם הגדרות. תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים