עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 64bit,

שלום, לפני שבוע קניתי את ה- ATHLON 64 3000+ של AMD בגרסאת ה-BOX. הבנתי שעם המעבד מגיע גוף קירור ומאורר ג'נרי שכתוב עליו AMD. רציתי לדעת האם זה מספיק (אני לא עושה אוברקלוק בשלב זה), ואיזה כמות רעש מייצר המאורר? בנוסף אם המאורר הזה רועש, אז האם למישהו יש המלצה על גוף קירור שקט וזול יחסית? תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. הכרטיס מיסוג-EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, ל-C2D שלי אני מודד טמפ' בעזרת REALTEMP, האם זה מתאים למדידה גם לPRESCOTT או שEVEREST יתן גם תוצאה מדויקת? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by fidelcastro,

ABIT NF7 AMD 1700 TWINMOS 3200 2X256 יש מצב לתוצאות טובות? אני עכשיו על 200 מכפלה 10 1.65V פריים רץ טוב 3DMARK נתקע בCPU TEST יש הצעות ?

5. Started by gggilad13,

יש לי GFORCE 2 MX. אני בדקתי בRIVATUNER בCORE CLOCK זה עומד על 200 ובMEMORY זה עומד על 334 (בשניהם בלי אפשרות להזיז את החץ, לא מוגדר אוברקלוקינג) השאלה שלי זה האם אפשר להוציא עוד קצת ביצועים מהכרטיס בעזרת OC ואם כן אז לכמה להעלות בלי שהכרטיס ישרף לגמרי?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  6. כמו שהכותרת אומרת ;D

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by dark crystal,

עשיתי המהרה למעבד של אחי מ2.6GHZ ל3.2GHZ, יש לו קירור Arctic Cooling Alphine 7.. ויש לי כמה שאלות. הגדרתי בביוס שהלוח ישנה את הVCORE אוטומטי ולפי OCCT הוא עומד על 1.41-1.39 [משתנה(?)] ובהרצת הבדיקה (לאחר כחצי שעה) המעלות עומדות על 68 מעלות ובמצב idle עומד על ~37 מעלות, הקירור במהירות של ~1200RPM.. מהירות הבאס עומדת על 400MHz אני לא מבין גדול בזה, רואים בטח לפי כל מה שרשמתי למעלה.. האם השינוי תמידי בזרם של הVCore מראה על אי יציבות, ואם כן האם יש לרדת בבאס? והאם המעלות טובות?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by Goliath,

שלום, זה שוב אני זה שפתח לפני כמה ימים את הדיון על הסופרטאלנט, שנעלו לי :-\ בכל מקרה, אמרו לי שאין עוד מקום מובנה למאווררים, ואם אני רוצה אני יכול לקדוח אחד. יש לי דרך אגב, מאוורר נוסף עם "coolmod" בשביל החלון שאותו אני רוצה להתקין. הבעיה היא, שאין לי שמץ של מושג איך, אז מישהו יכול לתת הסבר מפורט איך לעשות את הקידוח?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום יש כרגע ברשותי את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=34 אני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב ואני לא יודע איזה . חשבתי על הקירור הזה בשבילו... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1302 האם זה הקירור הכי טוב שיכול להיות לתקציב שכזה לכרטיס כמו שלי ? אם יש לכם עוד הצעות או את אותו קירור במחיר יותר זול אני אשמח. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by ohad_intel,

היום קניתי צג LCD ! הלחמתי וחיברתי אותו למולקס וליצאה של המדפסת. התקנתי תוכנה (/ות!!) וזה עדיין נשאר במצב של השורה של הריבועים!!! מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. יש לי GEFORCE 6800LE ואני רוצה לפתוח לו צינורות אבל לפני זה אני רוצה לדעת כמה דברים... אני רוצה לדעת אם פתיחת צינורות גורמת ל- 1.התחחממות של הכרטיס מסך? 2.צריכת חשמל גובהה יותר? ואני רוצה גם לדעת האם היא מבטלת את האחריות? שאלתי את זה כבר בדיון אחר פה אבל נעלו לי אותו כי שאלתי שם עוד משהו שלא התאים לפורום ולכן לא הספיקו ממש לענות לי אז אני שואל שוב... אני מבקש שרק מי שעשה כבר פתיחת צינרות ו/או יודע בוודאות על מה הוא מדבר יענה לי על השאלות..אני לא רוצה סתם אחרי זה להידפק אם כרטיס מסך הרוס...

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by Esparco,

אני משתמש ב EVERST ורשום לי השם של החיישן זה MAXTOR 6Y060L0 עכשיו אני בטוח שזה החיישן של הארדיסק.. מישהו אם זה החיישן של המעבד או שיש אחד אחר וצריך תוכנה אחרת.. יש לי Intel Pentium 4 1.7Ghz i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.9Ghz

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by manticore,

התקנתי היום את הווינדואוס מחדש וEVEREST עושה לי בעיות.. כשאני מפעיל אותה היא תוקעת את רוב התוכונות שפועלות באותו זמן ונתקעת בעצמה... כשאני נכנס ללשונית הSENSOR הוא טוען וטוען ואחרי כמה זמן נתקע בעצמו... מה יכולה להיות הבעיה, או אולי יש תוכנה חלופית טובה (למדידת טמפ' של מעבד, כ.מסך וכו)?

14. Started by sagi5,

המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by Screw_Master,

השאלה שלי היא כזאת , דבר ראשון בררתי וARCTIC COOLING ACCELRO X2 תומך בסדרת X1950 , דבר שני , יש למישהו השוואה בין יכולות הקירור והרעש של של שניי הקרורים? כלומר על קרור הSTOCK של ATI לכרטיס X1950XTX (שלפי ATI אמור להיות יותר שקט מקודמיו המרבים להרעיש) מול הACCELRO X2 כשהוא מורכב עליו?

16. Started by kobi_af,

יש לי 9600xt ותוך שנה פעמיים נשרפו לי המאוררים של היצרן תמליצו על משהו זול וטוב שיחזיק מעמד תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by Henry,

שלום. אני רוצה לעשות OC למעבד. וכשאני נכנס כדי לעשות OC למעבד, הוא מבקש ממני PPL. מה זה PPL? ואיך אני יכול לדעת מה הPPL שלי? מה אני צריך לכתוב בגוגל כדי למצוא את הPPL שלי? אני לא יכול לעשות OC דרך הביוס - בגלל הלוח אם שלי. אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. שלום אחים שלי מה נישמע? ראיתי קירור מיפלצתי שיעיל כמו קירור מים http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=pal8150&page=2 אם אני לא טועה הישווא אותו למערכות קירור מים נכון? אז זה קירור אוויר הכי חזק שיש לא?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by niro007,

קודם כל שנה טובה לכולם! אני חדש פה והתייאשתי לחפש בפורומים... קיצר יש לי מארז עם צד שקוף(פרספקט), ואני רוצה לעשות בו פתחים למאווררים, אבל אני לא יודע איך אני מחבר את המאווררים לפרספקט!!! כדי שיהיה נורמלי ואסטטי ויישב טוב..... (תושבות מיוחדות, ברגים??) תודה מראש על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  20. שלום לכולם מצטער אם הנושא דובר בעבר, פשוט אין לי מושג בקירור ומה אני צריך לחפש אז אני פשוט אשאל.. יש לי מעבד 2.4 P4 עם סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB ATA טמפרטורות בימי קיץ חמים שכאלה 39-44 מעבד 45-48 דיסק קשיח הרעש.. זה מטריף לי את השכל.. המערכת שלי בתמונה ובחתימה והמאוורר נשמע בכל ווליום כך שחשוב שהמאווררים יהיו סופר שקטים ויעילים. תודה, יוסי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. Started by EAD,

היי מה ההבדל בין מתח של המעבד, לבין VTT ומה הערכים שצריך בערך שיהו בהם? אני יודע מה הם בערך, אבל רוצה הסבר מדוייק יותר כמו כן במעבדים מרובעי ליבות סטיל Q9450 וQX9650 וQX9770 מה המתחים הרצוים להשיג OC? ומאיזה מתח צריך להתחיל לדאוג? (כלומר יותר מידי מתח) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by Screw_Master,

אזהרה : ייתכן שמדובר בשאלה טיפשית של N00B , אז אל תקטלו אותי ישר השאלה שלי היא כזאת , האם ניתן לפתוח מכפלת של מעבד שלא פתוחה בסטוק (כמו במעבדיי FX של AMD למינייהם) , ואם כן , איך עושים את זה? צריך לפתוח את המחשב ולהתחיל להתעלל במעבד או שעושים את זה תוכנתית ? אני שואל כי המעבד הישן שלי AMD ATHLON XP 2500+ מתחיל כבר לקרטע במשחקים , וחשבתי אולי לדחוף אותו קצת קדימה (העליתי אותו כבר קצת , מהירות סטוק : 1833 מגה, מהירות עכשיו :1925 , אני קונה עוד מעט מחשב חדש אז אני לא רואה טעם לשפר את זה מעבר לקרור הסטוק שלו , אגב , את מתח הליבה השארתי על 1.6 , גם סטוק) הערה : התלבטתי קשות אם לשים את השאלה פה או בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות , תעבירו את הת'רד לשם אם בחרתי לא נכון...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by wrecker,

שלום אני חדש פה... חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בהאצת המחשב יש לי בעיות איתו בזמן האחרון וכבר החלפתי מאוורר לא פעם אחת אבל אחרי כמה זמן הטמפרטורה מגיעה לי ל 60 מעלות כשבחודשים הראשונים שאני מתקין את המאוורר הוא עומד על 45 מעלות.... כרגע אני שוב צריך לקנות מאוור חדש וחשבתי שכדאי לי לקנות משהו טוב וחזק ולא ב50 שקל כמו הקודם.. וגם היה לי רעיון שאם אקנה משהו טוב אוכל להאיץ אותו.. בעבר ניסיתי להאיץ אותו מהסטנדרט שזה 1.67 ל1.75 ויותר עם המאוור הסטנדרתי וכמובן שלא הרגשתי הבדל משמעותי..אבל הפעם אני רוצה לנסות להגיע ל2.0 ועכשיו השאלות.. איזה מאוור אתם הכי ממליצים? ואיפה להשיג.. כשהאצתי את המחשב היה רשום לי בביוס 133 שזה הסטנדרת והאצתי את זה ל44 -45 כשעברתי את זה המחשב לא עלה ונ…

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by kobibo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by darklight,

בביוס יש פרמטר שנקרא auto voltege שעושה אופטימיזה של המתח למעבד במידה ונעשה אוברקלוק. אם אני מבטל את זה יש אזהרה שקופצת בתפריט "שאין אופטימיזה של המתח למעבד". אז הפעלתי את זה, האם זה נחוץ וכדאי להפעיל את האופציה הזו או פשוט להעדיף הגדרה ידנית של המתח למעבד? המעבד הוא Q6600 G0 והלוח אם הוא P35-DS3L תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.