עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש מקום באיזור הדיסקים הקשיחים למאוורר,איך אני בדיוק שם אותו? יש לי מאוורר אחד גדול של 120 ליד הספק,ואחד על החלון מחובר לכרטיס מסך אבל ברצוני לשים עוד מאוורר איפה ששאלתי,ולדעת עם כדאי שיוציא או יכניס אוויר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  2. xtrem ddr 256 333 pc 2700 מישהו קיבל יותר פה?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  3. Started by eshel107,

זקוק למדריך לגבי VOLT-מודינג לזיכרון ללוח של -GIGABYTE-K8NS-ULTRA-939 אני מודה מודה מודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by Yuvky,

אני כרגע מצליח לייצב לחלוטין ב4Ghz על 422*9.5 במתח 1.381 כאשר אני מנסה להעלות ל4.1Ghz אני נתקע בהרבה אי יציבות בווינדוס. הצלחתי יחסית לייצב את המערכת עם ההגדרות הבאות (עבר 10 לופים של intelBurnTest אבל עם טמפ' מפחידות , בOCCT זה קרס אחרי שעה וחצי ) מה דעתכם על המתחים? הNB לא קצת גבוה? הבנתי שחייבים להיזהר עם המתח של הFSB .. אני לא מצליח להגיע לשילוב נורמלי , אם למישהו יש טיפ על איך לשפר יציבות אני אשמח תודה , יובל.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  5. Started by snowbol,

שלום..הורדתי את התוכנה וישר בלי לחשוב פעמיים לחצי על MAX CORE.... הכרטיס הוא כרטיס של POWERCOLOR EXTREME 256 .. בכל אופן הוא הגעי למהירות ליבה של 722...ואז המסך די נהייה שחור והפסיק להגיב... כשהעלתי וינדואס שוב הוא כתב שהמהירות היציבה האחרונה הייתה 722... זה הגיוני בכלל?!?! איך הצלחתי לעלות כל כך את המהירות? האם עשיתי משהו לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין בקירור מים ללא מאווררים - שקט ככל הניתן, שיקרר את ה Q6600 בצורה טובה, אמין וזול ככל הניתן. אשמח לקבל המלצות בנושא. אגב, איך הקירור הבא? שווה משהו? http://www.saletech.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=517659 שאלה נוספת, לכמה מעלות אגיע בעזרת קירור מים? אני כרגע ב OC של 3.4GHZ. הטמפ' במנוחה בין 42-55 מכיוון שהמחשב ממוקם בפינה עם דפנות סגורות. (לא בעיית מיקום היטסינק, מיקמתי 6 פעמים ומרחתי משחה מחדש כל פעם). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  7. לוח ECS M925 V1.3 עם פנטיום 1.7 ושתי זכרונות 256 + 128 SDRAM של 133MHZ הבאס הוא 100 והמכפלה של המעבד 17 הבאס של הזכרון גם 100 למרות שהוא מסוגל 133 , ההבדל הוא 800MB/S לעומת 1GB/S להעלות את הבאס של הלוח ל-133 ישגע לי את כל המחשב? גם את ה-PCI? ויהיה צריך להוריד את המכפלה של המעבד? האם אפשר להעלות רק את הבאס של הזכרון ל-133?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול אם מומלץ לעדכן את הביוס? כרגע יש לי F10 ובאתר של GB יש כבר גירסה F12 אני רואה באתר שיש כל מיני תיקונים לממשק הPCI-E ולאו דווקא עידכוני תמיכה בעוד מעבדים... תודה לעוזרים...

9. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v deluxe k8t800 pro a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  10. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  11. אורח

אוקי שאלתי פה בקשר לטמ"פ של המעבד במנוחה\עבודה רגילה(אינטרנט ווינאמפ) ואמרו לי שזה בסדר.. אבל הרצתי את התוכנה הזאת של המאמץ והטמ"פ הגיעה ל 45 מעלות!?!?!?!?!?!? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: המאוורר של המעבד שלי הוא לא משהו רציני http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm מה אני אמור לעשות???????

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by urich,

טוב בנוגע לכרטיס מסך שלי geforce 6600gt של xfx האם ניתן לעשות לו oc כמו למעבד דרך הביוס (בעת הדלקת המחשב אני רואה הודעה על ביוס של הכרטיס אבל אי אפשר להיכנס. האם ניתן לשלוט על מהירות המאורר כי הוא אחד הרועשים במחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  13. 4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?

• 10 תגובות
    • 600 צפיות
  14. בעבר שמעתי שיש לוחות nforce 2 שפותחים את המכפלה של מעבדי throughbred אוטומטית. יש לי לוח NF7 ומעבד Athlon XP 2500+ רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  15. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסוג radeon 9500 ושאני אוכל לעשות לו אוברקלוקינג הבעיה שלי היא שאני לא יודע מאיזה חברה של כרטיסי מסך לקנות כי אמרו לי שיש כאלה שאי אפשר לעשות איתם OC אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ותאמרו לי איזה כדאי לקנות תודה רבה מראש...

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  16. --לא מתוכנן OC-- אני חשבתי ללכת על הVolacano 12 ... אבל יש כרגע גם את הPOLO ועוד HSF אחרים (ככה קוראים לזה נכון..?) רציתי לדעת איזה קירור יביא לי שקט יחסי, ביצועים טובים בטווח מחירים של200 NIS.. תודה.

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  17. יש לי מחשב ישן שאני רוצה למכור ובמקומו לקנות שני מחשבי פנטיום 3. המחשב הוא פנטיום 4 1700, האם אפשר להפוך אותו ל2600 ובכך למכור אותו ביותר ממה שהוא אמור לעלות? זהו המפרט של המחשב שיהיה לכם יותר קל להעריך אם ניתן בכלל לבצע בו OC ועד כמה בערך אפשר להגיע. והאם לאחר OC תוכנות כמו SANDRA יכתבו בדוחות שלהם על המחשב את הנתונים המקוריים או החדשים שבוצעו על ידי OC? Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz Speed : 1.70GHz Performance Rating : PR1870 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.…

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  18. ראו במפרט שלי - יש לי זכרון של קינגסטון עם תזמונים: 2.5-3-3-7. אם אני משנה את התזמונים של הזכרון האם הוא יכול להשרף? איך אני יכול לעקוב אחריו? לאיזה תזמונים כדאי לי לשנות?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by mikezaush,

שלום לכולם. יש לי מעבד pentium 4 3.0 ghz 800 fsb presscot ומאוורר למעבד zalman CNPS9500 LED. לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם מאוור שכזה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by kobi_af,

אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד שלי שהוא אינטל 2.4 של נורטהוד לוח אם אוקטק ריינו 2 סוקט 478 אני רוצה לבצע oc למעבד אבל שאני מעלה ב fsb אפילו שתיים המחשב שלי אחר כמה דקות שאני משתמש בו קורס , רציתי לדעת איך אפשר לעלות מתח למעבד בביוס וכמה לעלות .?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html נינג'ה מאכזב וביג טייפון מככב.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  22. אני לא כל כך מבין גדול בנושא חומרה, לכן החלטתי לשאול פה. יש לי מעבד פרסקוט שקורס כל פעם שאני מפעיל משחקים, לכן החלטתי לקנות קירור מתאים למעבד. ברשותי בין 300-400 ש"ח, אני מעוניין לקנות את הקירור החזק ביותר שאני יכול להשיג במחיר הזה (בעיות רעש לא מפריעות לי). הציעו לי בעבר את ה Zalman 7000 וגם טרמלטייק Spark (מצטער על הטעויות בדגמים או בשמות) אז לפני הקנייה אני רוצה המלצה חד משמעית ממכם. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני צריך לציין שאני חדש בקטע של הOC אז להסביר כמו למפגרים בבקשה נכנסתי לBIOS...בעצת מישהו פה הורדתי ת'זיכרונות ל333 וניסיתי גם ל266..ואז העלתי FSB ל240 והוא לא עולה לי... מה קורה פה? מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. Started by rlord,

חשבתי לעשות OC למעבד שלי Intel Pentium D 820 2.8 כי קניתי כרטיס מסך חדש 9600GT רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע בערך עם קירור סטוק של המעבד, הטמפרטורה שלו עכשיו במנוחה 46 זה המפרט שיש לי 2X512 ddr2 667 לוח אם וספק של 500W כדי לי בכלל לעשות OC? ואם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מדריך טוב. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. Started by bdcomp,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD Athlon64 3200+ 939 ללא אוברקלוקינג. מאוורר אורגינל של המעבד. בגלל מספר סיבות (שחלקן לא צריך לפרט...), ברצוני להחליף את המאוורר למשהו יותר איכותי. להלן המפרט הרצוי של המאוורר: 1. רמת רעש עד 20 dBA 2. משקל עד 300 גרם מצאתי את המאוורר הבא - Thermaltake CL-P0445 אך לצערי אני לא מוצא אותו בארץ. מישהו יודע איפה מאוורר זה נמכר או לחלופין יכול להמליץ על מאוורר בעל תכונות דומות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים