אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את הקירור סטוק לא במשהו מטורףף משהו טוב שיכול להוריד לי את הטמפ' של מ30 במנוחה 40 + במאמץ ! ואני רוצה להחליף את הקירור מכרטיס מסך הזה למה הוא מתחמם מהר...(80-85 במאמץ במנוחה 53) לא להשתגע במחירים מקסימום מחיר ל-2 המאוררים 300 שקל ואני קונה בSKYPC אז תשתדלו להביא לי את הפריטים מהחנות הזאת תודה. נ.ב. אני לא צריך מאוררים עם לדים ושטויות כאלה !
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי לכולם, באמת השתדלתי לחפש מידע בנושא בפורום שלכם כדי שלא אשאל שאלה שכבר עניתם עליה 500 פעם, אבל לצערי רוב הדברים כאן נשמעים לי כמו סינית.. יש לי לפ טופ של HP שהמאוורר שלו דפוק, רעשים, מתחמם ונכבה.. ל HP אין מאוורר מהסוג הזה (עצה- אף פעם אל תקנו מחשב מחודש, אבל אתם כנראה כבר יודעים את זה) ראיתי מודעה של אופיס דיפו של משטח קירור עם 3 מאווררים, כנראה מניחים עליו את המחשב (??.?( מישהו מכיר ויכול להמליץ לי או שאני זורקת את כספי לשווא? תודה וחג שבועות שמח.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אילו גורמים משפיעים על יכולות אוברקלוק בחלקים שונים במחשב? מה זה מכפלה ו FSB ואיך זה קשור גם כן לאוברקלוק? מה זה סטפינג וגם איך זה קשור ליכולות OC? אני אשמח אם מישהו ייתן לי מאמר או משהו כזה לא ארוך לא איכפת לי שיהיה באנגלית על הנושא הזה ושיסביר את כל המושגים והטכניקות. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך בבקשה עצה לקירור המעבד שלי מגיע ל 80 מעלות בזמן משחק ולפעמיים גם סתם תוך כדי עבודה בוינדוס יש לי כל הזמן תקיעות של מוזיקה ושל משחק לחצי שניה מין לאגים כאלה יש לי מעבד- P4 3 פרוסקוט סוקט 478 טמפ, לוח 47 סביר דיסק 41 סביר אני רוצה לציין שהמחשב פתוח ועל שולחן בבקשה תמליצו לי על מאוור או על כל פתרון קרור אחר בסביבות 300 שח אם זה אפשרי כמובן תןדה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זאת מערכת של טרמלטייק ועולה 708 שקלים... שווה? http://www.pch.co.il/docs/pd-884943059.htm
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני רואה פה המון הודעות אם הנושא פתיחת צינורות וכאלה מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מזאת אומרת פתיחת צינורות? (יש לי מפתח שוודי זה לא הבעיה ) אהה ועוד משהו קטן יש לי את הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache האם אפשרי לפתוח צינורות בכרטיס הזה? אם כן אשמח אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה לינק לאיזה מדריך או משהו..תודה רבה תודה רבה
-
יש לי P4 2.8, ולוח אם ABIT IC7-G על שניהם קירור מקורי שמרעיש המון אני רוצה שקט מוחלט אם אפשר ואם לא הכי קרוב לזה, מה לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז זה הולך ככה, אני רוצה לעשות אוברקלוק (פעם ראשונה) למערכת חזקה (Athlon 64 3700+ San-Diego) וכמובן שישר חשבתי על ה-tower112 (שלפי הבנתי הוא הקירור הפסיבי הטוב ביותר) + 2 מאווררים, רציתי לדעת מבחינה תקציבית כמה כדאי לי לחבר לו את המאווררים האלא או שאני יגיע לכמעט אותה טמפרטורה גם בלי... תתחשבו בזה שאני רוצה את המה"ץ שלי ומצידי שהמחשב יעשה רעש של בואינג 777...... תודה רבה לעוזר!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ניסתי לעשות אוברקלוקינג עם התוכנות NTUNE RIVA TUNER בשני המקרים הכרטיס לא מוכן לעשות אוברקלוק של מגה הרץ אחר ומחזיר את ההגדרות להגדרה המקורית. יש לי דרייברים הכי מעודכנים. עובד עם ויסטה 32. מה אני מפספס? למה הכרטיס חוזר אוטומטית להגדרות המקוריות כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקחת פשוט את גירסת הXXX שלXFX בעוד כ60 ש'ח סה"כ..או לקחת את הLeadtek ב60 שח פחות ולעשות לו oc שיגיע לXXX. השאלה היא האם בעצם אצליח להגיע לתדר גבוה כמו הXXX או גבוה יותר עם הלידטק.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי היום התחלתי OC ונתקעתי (הווינדוס לא עולה) בFSB 333. העלתי FSB ל330 זכרונות שמתי על הכי נמוך 400 ובFSB 330 הזכרונות על 490 (במקור הזכרון 533 אז ככה שעדיין לא הגעתי למגבלה) הגדרות בביוס: מתח מעבד 1.3 מתח לזכרונות 2V בתזמונים 5-5-5-15 מתח לFSB הכי נמוך נראה לי 1.2 טמפ במנוחה 29 במאמץ 42 אם מישהו יכול להגיד לי מה דרוש כדי להמשיך הלאה אולי העלאת מתחים? כמה? ואיפה? ואם מישהו יודע איפה מעלים מתחים לגשר הצפוני והדרומי? תודה רבה לעוזרים והמייעצים
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שיש במיפרט... מישהו יודע מה הטמפ' הגבוהה ביותר שבטוח להגיע איתו??? כרגע במאמץ וOC ל500 לזיכרונות ול2250 למעבד והורדת מכפלה ל4 ללוח הוא מגיע בשיא ל50 מעלות...זה בסדר????
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אם אני משחק באיזה משחק שקצת מאמץ את המחשב אז הוא נכבה לי אחרי איזה 20 דקות אני לא ממש מבין משהו מהתמונה שצירפתי מקווה שאתם תבינו ותשכילו אותי קצת(הוינאמפ פעל כשעשיתי פרינט סקרין) ואי אחרי שקראתי את זה אני בהלם שהמחשב שלי זז בכלל...ודווקא פועל טוב יחסית.... http://www.faqil.com/guides/ham.html [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי מה המצב? אני רוצה לעשות OC למערכת שלי (ראו מפרט)... שיחקתי קצת בביוס וממה שקראתי בדיונים אחרים על המעבד שלי הורדתי מכפלה ל 9 וLDT ל3 וזכרונות שמתי על 133 ככה שלא יפריעו והגעתי ל 2300 255@1.45V איך אני מגיע ליותר ושם זכרונות על 200? נ.ב, בOC לכרטיס מסך שלי שמתי לב שה2D על 275, זה בסדר? להעלות אותו עם OC?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני קונה עוד 20 יום את הספק כוח הזה של Hec 300w ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק לי ... המפרט שלי זה : MotherBoard : Asus a7n266-vm Cpu : Amd 1800 athlon xp Hdd : 40Gb 7200 rpm 8 mgbuffer Memory : twinmos 512 ddr 2700 memory : 256 ddr 2100 3 מנורות קטודות 5 מאווררי לאד מאוורר למעבד http://www.pchardware.co.il/docs/pd-643728676.htm aerocool והשאר לא משנה כבר
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב אז היום נסעתי לי באופננים כמובן לאחר שלקחתי רשימה של כל החומרים הדרושים ונכנסתי לחנות האלקטרוניקה בעיר.... שם הסברתי למוכר האדיב מה אני צריך מה יותר טוב מה יותר כדי הוא עזר קצת וחזרתי לביתי מרוצה לאחר שבידי יש : צג LCD של 2 שורות ו12 תוים, נגד 100 קילו אוהם, בדיל וקבל למדפסת לאחר מכן ביקשתי מאבי שאחרי שישן יעזור לי קצת ויתרום בהבנתו באלקטרוניקה והלחמות, אבי שניסה להיתנגד אך לא מצא דרך הסכים לבסוף. ועכשיו בקיצור אני צריך כמה שאלות לפני ההתחלה. 1. בקבל של המדפסת יש לו שני ראשים אחד עם פינים שמתחבר למחשב ואחד בלי פינים שמתחבק למדפסת איזה מהם הוא זה שאיתו מלחימים לצג? 2. איך אני פותח את הראש כדי להישאר עם החוטים שאיתם אני מלחים? 3. איפה כדאי לשים את הצג? 4. כמה זמן ל…
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, קניתי מאוור volcano7+ והייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי התקנתו. אני מתקין אותו על לוח gigabyte 8pe667 ultre. למאוורר יש שלושה מחברים, אחד לספק, אחד ללוח (ל cpu fan) והשלישי לאן? על יד החיבור בלוח של ה cpu fan יש לי אחד נוסף שרשום עליו pwr-fan האם הוא מתאים לכאן?? תודה מראש eloya
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך המפרט ? מה יהיה אפשר לעשות איתו ? מה שיש במפרט זה מה שאני צריך אז אין צורך בהודעות שיגידו שאין את כל החלקים... הלוח גם נראה טוב אבל ממש יקר יש עוד אופציות במחיר קצת יותר נמוך ?אבל שיהיה לוח לאובר.. ועוד דבר אחד אחרון אני לא רוצה לראות מילה אחת על AMD. בבקשה.. Intel Pentium D 2.80GHz 2X1M Cache 820 Dual Core 800MHz 775 Tray CPU 1 1510 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 240 ¤ ASUS P5WD2 Premium LGA775 Intel 955 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1350 ¤ Corsair TWIN2X1024A-8000UL 1024MB (2x512) DDR II 1000 Ultra DUAL XMS Memory 1 1968.63 ¤ Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 1 427.17 ¤
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-