עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם אני כבר כמה זמן תקוע באוברקלוק שאני עושה למעבד ואני לא מצליח לעבור את באס 182. בכל מקרה חשבתי אולי זה בגלל הספק כוח המעפן שלי כי המחשב יחסית עמוס במאוררים וכל מיני דברים שצורכים חשמל. אז רציתי לשאול האם המתחים שלי ניראים בסדר?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by pc student,

אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, ל-C2D שלי אני מודד טמפ' בעזרת REALTEMP, האם זה מתאים למדידה גם לPRESCOTT או שEVEREST יתן גם תוצאה מדויקת? תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. צריך קירור למעבד הנ"ל ללא OC סוקט 775 הגבול הוא 200 שח והדגש הוא על שקט

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by CocaCola,

שלום,יש לי מערכת קירור מים של THERMALTAKE/BIGWATER SE החלפתי את המשאבה אצל היבואן פעם אחת,והמעבד כנראה נשרף כתוצאה מהמשאבה. יש עצות למשאבה יותר טובה שתתאים בזרימה שלה למערכת הזאת? אני רוצה להחליף את המשאבה הדפוקה שיש לי עם משאבה נורמלית בלי להחליף את כל הערכה(נמאס לפרק את זה ולהרכיב ) תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by matteo,

רציתי לשאול על קירור Thermaltake Street Fighter - 80mm Fan איך הוא? הוא פועל בצורה טובה אני מבקש בלי הערות על רעשש או משהו זה לא מזיז לי הרעש ועוד משהו בקשר למאווררים למארז אז נגיד יש מאורר שמכניס אוויר מבחוץ מן הסתם אויר בטמפרטורות נמוכות בכול מקרה הוא גרם לסבתוכה עם האויר החם שבתוך המארז אז רציתי לשאול בקשר ל x blower 2 שמוציא אויר זה גימיק או שזה משהו טוב? ותודה רבה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. חברה רציתי לשאול איזה תוכנת בנצ'מרקינג כללית היא הכי טובה? ויש לי בעיה בזכרונות הם עושים ארטיפקטים תחת קלוק מקסימלי האם זה בגלל חום?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. האם אני צריך לעלות מתח בהתאמה לבאס שאני נותן?....או שאם זה על אוטומט....אז זה יעשה את זה לבד? או שבכלל אין קשר לשניים ....ואפשר רק לעלות את הבאס?....... :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  9. אני צריך חנות טוב באזור המרכז לא רמאים שגם יעזרו לי להתקין את המאורר ויתנו אחריות וכל זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך האינטרנט

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  10. היי, אני מציג פה פתרון לבעיה שניתקלתי בה באובר קלוקינג עם הלוח הנ"ל. לפני מספר שבועות הרכבתי מערכת עם Core i7 920. למרות שהקירור מעולה והרכיבים טובים מאוד, לא הצלחתי להעלות תדר BLK מעבר ל 160, מה שנתן 3200MHz, ו 3360 עם טורבו. כל עליה נוספת גרמה להתרסקות (מסך כחול) ב FARCRY2. שום העלאת מתח לא עזרה, הורדת תדר לזיכרונות וכ"ו, תמיד תקיעה במשחק לאחר מספר שניות. אתמול גיליתי באחד הפורומים שכדאי לקבוע את תדר ה PCIe ל 100 קבוע במקום AUTO. ניסיתי והופ - בנסיון ראשון המעבד ב 3600MHz עם BLK 180, תדר של 3780 עם טורבו מופעל.כל הגדרות המתח על auto עם hyper threading מופעל. המחשב יציב לגמרי תחת עומס מלא. לא ניסיתי עדיין להעלות עוד, נראה לי מספיק בהחלט. אני מקווה שזה יעזור למי שעובד עם …

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by Hekenshlish,

לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by americium,

מהו האורך המומלץ של כבלים מעוגלים במארז מידי-טאואר רגיל (Compucase 6A19 למשל)? 18" או 24"? יש לי במארז כרגע כבלים רגילים של ATA133 והם מספיקים בהחלט, אבל אני לא יודע מה האורך שלהם. מעולם לא מדדתי.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by wollmann,

לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by Henry,

שלום. אני רוצה לעשות OC למעבד. וכשאני נכנס כדי לעשות OC למעבד, הוא מבקש ממני PPL. מה זה PPL? ואיך אני יכול לדעת מה הPPL שלי? מה אני צריך לכתוב בגוגל כדי למצוא את הPPL שלי? אני לא יכול לעשות OC דרך הביוס - בגלל הלוח אם שלי. אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by Jules Winnfield,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by zohare62,

ברשותי 2 מחשבים שהכרטיסים בהם היו מתחממים p2 p3 הכנסתי מאורר כמו שבספק כוח לכל מחשב בתוך המארז מדיוק במרכז קדחתי חור קטן והגבעתי את המאורר פתר לי המון בעיות של התחממות כרטיסים והרד דיסק שהיה רותח בהתחלה מומלץ בחום לעשות כמוני יפתור לכם הרבה בעיות.. שלכם זוהר ידיד טוב :saint:

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by picasso,

שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנה ובה אפשרות לבצע רישום טמפ' מעבד LOG FILE לאורך זמן ?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי מעבד amd 1800 אם זה משנה ונראה לי שזה קצת משנה הוא 0.18 מיקרון והלוח שלי זה GA-7N400-L1 והמעלות שלי הם 54 ואני אם קירור של volcno 11+ אם משחה וגם עוד כמה ונטות שמוציאות אוויר אז מישהו אולי יודע מה הבעיה זה אולי קשור לביוס שהקריאה שלו לא נכונה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. אהלן, רציתי לקנות קירור למעבד מ-KSP למחשב החדש שלי והמוכר עושה לי בעיות חשבתי על Mugen 2 והוא אומר לי שזה לא יתאים ללוח וכל מיני שטויות כאלו (כאילו הוא מתחמק מלתת לי את הקירור) הלוח זה Asus P6T Deluxe והמארז Antec 900 ואיך הקירור Thermaltake V1 AX 110MM שהוא דחף לי במקום?.. והאם הMUGEN 2 יתאים גם ללוח UD3R X58 של ג'יגהבייט באותו מארז? חוץ ממכם בדקתי את זה, והבנתי שאני יכול לחבר את הקירור ללוח אבל אני אצטרך להוציא מאוורר שנמצא מאחורי המארז (אבל אפשר לחבר אותו מחוץ למארז אז מה זה משנה )

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by s0d,

טוב הינה קצת פרטים להתחלה: e4600 2.4GHZ זכרונות corsair 2GB 800MHZ DHX 4-4-4-12 לוח אם: abit ip35-e טוב הבעיה שלי , שמתי מכפלה 10 העליתי באס ל320 מה שאומר שאני על 3.2GHZ הרצתי את כל הבדיקות הכל SM , Super PI, Hyper PI הכל עובר בהצלחה רק יש לי בעיה אחת, שאני עושה ריסט המחשב פתאום מחליט שהוא לא עולה והוא קורס, אבל אחרי כמה פעמים שאני מנתק את הכבל חשמל מאחורה ומחזיר אז פתאום הוא נדלק, יכול להיות שמשהו לא טוב במתחים שלי?: מעבד: 1.485 זכרונות: 2.10 VTT : 1.350 גשר צפוני : 1.410 היחס: 1:1.20 אני חייב עזרה ממש מעצבן הדבר הזה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Rinkadink,

לפני אחרי

22. יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by 14renegade,

שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by 1tanai,

איפה המדריך ועוד שאלה קטנה:איך משנים את המתח במעבד

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. מה אתם אומרים יש לי 40 של ווסטרן 7200 8 קאש יש טעם לקרר אותו ..הוא מתחמם בצורה מפחידה אבל לפי מה שידוע לי לא יתן בביצועי הארדיסק קירור כלשהו.. מה אתם אומרים להשים פשוט מאוורר 120 מילימטר למסילה במולקס של ה5 וולט וזהו...? ? :

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים