אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך (9600SE) עכשיו אני מעלה בליבה מ324 ל 330 ואחר שתי דקות הליבה ביכלל יורדת ל80 לבד מה הבעיה פה??? והאם אפשר ליקנות קירור לכרטיס מסך הזה הוא בא עם קירור פאסיבי
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם מצטער אם הנושא דובר בעבר, פשוט אין לי מושג בקירור ומה אני צריך לחפש אז אני פשוט אשאל.. יש לי מעבד 2.4 P4 עם סוקט 478 דיסק קשיח WD 80 GB ATA טמפרטורות בימי קיץ חמים שכאלה 39-44 מעבד 45-48 דיסק קשיח הרעש.. זה מטריף לי את השכל.. המערכת שלי בתמונה ובחתימה והמאוורר נשמע בכל ווליום כך שחשוב שהמאווררים יהיו סופר שקטים ויעילים. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אם אני מחבר רק בלוק למעבד,סביר שמעבד יהיה יותר קריר מאשר קירור מים שעובר דרך בלוק למעבד בלוק לכ.מסך ובלוק לצי'פסט ? האם זה משנה ברמות גבוהות מאוד ? או במעלות בודדות? אני שוקל אם לחבר רק מעבד לקירור מים או גם ת'כרטיסי מסך. תודה לכולם =]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הבאה בקשר ללוחGA-P35C-DS35 http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_6.html#sect0 מהכתבה עולה שישנה בעיה בהמהרת זכרונות DDR2 על לוח זה (בהנחה שמשתמשים ב MULTI נמוך יותר) באותו עמוד הם גם מתיחסים לגשר הצפוני אשר לטענתם מאוד מתחמם בזמן ה -O.C. - שהם נאלצו להוסיף קירור אקטבי מאליו. רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיות אלו גם ב - GIGABYTE GA-P35-DS3 שאין לו תמיכה ב DDR 3? האם הגשר הצפוני של GIGABYTE GA-P35-DS3 מתחמם גם הוא מאוד?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנה ובה אפשרות לבצע רישום טמפ' מעבד LOG FILE לאורך זמן ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב הינה קצת פרטים להתחלה: e4600 2.4GHZ זכרונות corsair 2GB 800MHZ DHX 4-4-4-12 לוח אם: abit ip35-e טוב הבעיה שלי , שמתי מכפלה 10 העליתי באס ל320 מה שאומר שאני על 3.2GHZ הרצתי את כל הבדיקות הכל SM , Super PI, Hyper PI הכל עובר בהצלחה רק יש לי בעיה אחת, שאני עושה ריסט המחשב פתאום מחליט שהוא לא עולה והוא קורס, אבל אחרי כמה פעמים שאני מנתק את הכבל חשמל מאחורה ומחזיר אז פתאום הוא נדלק, יכול להיות שמשהו לא טוב במתחים שלי?: מעבד: 1.485 זכרונות: 2.10 VTT : 1.350 גשר צפוני : 1.410 היחס: 1:1.20 אני חייב עזרה ממש מעצבן הדבר הזה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות קירור למעבד Dual Fan למעבד Newcastle עכשיו אני צריך שMount של הסינק על הלוח ישאיר לי מרווח של כ- 2-3 ס"מ בין הסינק ללוח אני מעריך שקירור כמו ה Silent Tower ממה שראיתי מתחבר ללוח בעזרת 4 ברגים יחסית ארוכים ולהערכתי יהיה לי את ה- 2-3 ס"מ של רווח מישהו יכול לתת דעה? רמה מעל הST נמצא הסינק של איירוקול HT-101 עכשיו לפי מה שראיתי הוא מתחבר ללוח בעזרת מין חתיכת מתכת שמתחברת ללוח עם 2 ברגים נראה לי שאני יכול להרים אותו ב-2 ס"מ ככה שזה מספיק לי אבל אני לא בטוח והייתי רוצה לדעת אם זה אפשר.. ואיזה סינק עדיף?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
או שאין הרבה הבדל מה winbond 3200
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה קירור חדש(פתתחתי ת'רד על זה לא מזמן) ואני רוצה לעשות OC מטורף.. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ורציתי לדעת באיזה מהירות באס הוא יגביל אותי. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V ניסיתי להעלות מתח ל 1.4 ואז להעלות את התדר ל3.2 אבל אני נכנס למשחק לבדיקה אחרי 2 דקות משחק המחשב קורס.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משהו שיתאם לי בין חיבור של מאוורר ללוח אם לחיבור הרגיל הזה דרך הספק שמחברים מאווררים ודיסק קשיח וכ'ו כיאלו אני צריך מתאם מחיבור לחיבור יש כזה דבר??
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מודינג זה סבבה אבל למה צריך לעשות אוברקלוקינג זה סתם מקטין את אורך החיים של הרכיבים ובמקרים מסוימים לשרוף את הרכיבים
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס מסך עושה יותר מדי רעש לטעמי והייתי רוצה לקנות קירור שקט יותר אשמח לקבל הצעות לקירור שקטות עד 200 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם זה אמין? הטמפרטורות שרשומות אלה הטמפרטורות הנכטנות? הורדתי את גירסא 0.27 בשביל הכ.מ שלי X1550 עד כמה כדאי להמהיר אותו ומה לשנות? (הוא מגיע 550\400) בינתיים המהרתי ל- 607\454 אבל לא שמתי לב לשום שינוי... צריך להפעיל מחדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בביוס יש פרמטר שנקרא auto voltege שעושה אופטימיזה של המתח למעבד במידה ונעשה אוברקלוק. אם אני מבטל את זה יש אזהרה שקופצת בתפריט "שאין אופטימיזה של המתח למעבד". אז הפעלתי את זה, האם זה נחוץ וכדאי להפעיל את האופציה הזו או פשוט להעדיף הגדרה ידנית של המתח למעבד? המעבד הוא Q6600 G0 והלוח אם הוא P35-DS3L תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני שמעתי שיש קירור חדש למעבד מבית gigabyte האם הוא טוב או לא
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי radeon 96000 ואני רוצה לקרוע אותו... כרע בoc אני על: core:435 memory:445 אם אני ממשיך אני מקבל ארטיפקטים... יש למישהו רעיון איך להמשיך?? אולי שינוי תדר זיכרונות?? אולי עיפרון מוד?? או צריבה בביוס ל9600 pro?? אם יש למישהו רעיון או אחד מאלה שהצעתי אז בבקשה לפרט כי אין לי מושג איך עושים אותם.
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הבנתי שאם אני מוריד אותה אז הלכה האחריות.. אבל אם אני לא מוריד זה פוגע בביצועים של הפיזור חום. מה לעשות ??? ועוד שאלה.. יש לי קירור סטוק של אינטל ל 775 פנטיום D 920 עכשיו על איזה מהירות המאוור אמור להסתובב?? הוא כל הזמן עבד לי בערך על 2400 פלוס מינוס עכשיו הוא עובד על 2986 סיבובים לדקה מה הטווח שלו??
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , קבלו קישורים לביוסים מעניינים ללוח אם של אביט NF7 V.2.0 בלבד http://forums.amdmb.com/showthread.php?s=df6ab14fcf32ecd67fbe74f8ea133b7f&threadid=287064&perpage=15&pagenumber=1 תהנו ודווחו תוצאות
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אוכל לשלוט במהירות מאווררים אלו?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-