אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכותרת לא בדיוק מסבירה את הבעיה אז ככה: יש לי כרטיס מסך חרא אז הווספתי לו קירור ועשיתי לו אוברקלוק עם התוכנה RIVATUNER הבעיה זה שהגעתי עד הסוף בהרצים של הליבה ואני רוצה עד ואין לי כבר לאן ללכת... הוא לא נותן לי יותר (הגעתי ל 365 MHZ) הכרטיס מחזיק כמו שור לא עובר את ה41 מעלות אז אני רוצה לדחוף אותו עוד מישהו מכיר תוכנה שתיתן לי עוד או שזה תלוי בכרטיס? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אווקי אני צריך מאוורר למארז 120mm ושהיה איכותי .. לא חשוב ממש המחיר כי גם ככה לפי מה שראיתי גם ההכי יקר לא מגיע לשמים .. תודה מראש ד'ר רצוי עם לדים כי גם ככה המארז לא משו מבחינת כל השטויות של הלדים וזה ..אז לפחות המאוור שהיה תודה =]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
rivatuner לא עובד אצלי משום מה מערכת הפעלה vista 64bit האם יש תוכנה שגם קלה להפעלה וניתן לעשות בה OC ולשמור אותו
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש קומבינה להדביק היטסינק לזכרון או להיטסינק אחר יש משהו כזה שזה גם דבק וגם משחה טרמית ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ציטוט מהסטיקי שבראש הפורום: " 3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. " הייתי שמח אם מישהו (אולי אפילו SUB) יוכל להפנות אותי מאיפה המידע הזה לקוח? באתר של אינטל לא מצאתי טמפ' מומלצות, אז אני אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
תגידו איפה וכמה עולה גומיות H ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6555 לא כתוב שם שכן, וגם באתר של AC לא. תודה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים שהכרטיסים בהם היו מתחממים p2 p3 הכנסתי מאורר כמו שבספק כוח לכל מחשב בתוך המארז מדיוק במרכז קדחתי חור קטן והגבעתי את המאורר פתר לי המון בעיות של התחממות כרטיסים והרד דיסק שהיה רותח בהתחלה מומלץ בחום לעשות כמוני יפתור לכם הרבה בעיות.. שלכם זוהר ידיד טוב :saint:
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי ספק כח FSP BlueStorm II 500W. הוא היה שקט להפליא בשנתיים האחרונות אך לפני יומיים התחיל להרעיש בצורה בלתי נסבלת לאחר זמן מסויים של עבודה. לוקחות מספר שעות של עבודה עד שהוא מתחיל להרעיש. לפעמים הוא מפסיק לבד, אבל הרעש מתחדש אחרי זמן מסויים. לפי מה שאוורסט אומר לי המאוורר רץ על 3700 RPM. לא הבדל רציני מה 3650 שהוא רץ עליו עם הפעלת המחשב. לפני שאני גורר אותו למעבדה, מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi p965 neo ואני לא מוצא איכן שולטים על המתח למעבד ועל התזמונים של הזכרונות אני רוצה להוריד מ667 ל533 בשביך יחס של 1:1 אבל אני לא מוצא את זהאשמחאם תגידו לי איפה זה נמצא
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות את המארז NZXT ZERO ואני מעוניין להוסיף לו בקר, השאלה היא איזה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נלקח מאוורסט: CPU 42 °c GPU 56 °c GPU Ambient 46 °c WDC WD2000JD-00HBB0 47 °c הכל ב IDLE...הטמפ של המעבד ידוע לי שבסדר (זה המעבד שבחתימה) אבל ההרדיסק.. לא קצת חם ? WD 200GBSATA האם קירור אקטיבי להרדיסק משפר משהו או סתם עושה "רוח"? תרתיי משמע.. שאלה נוספת למה אני לא רואה טמפ של המובו ? אין סנסור של ג'יגה בייט ? נראה לי משונה לא ? עוד שאלה.. ברשותי XFX 6600GT בלשונית OC של אוורסט זה מראה לי ה GPU הוא 299MHZ.. זה לא קצת..אבל קצת נמוך ?! הוא אמור להיות 1100 לא ? לא ברור לי כלכך מה קורה פה..
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום! אני כבר הרבה זמן מחפש מאורר 80mm כמה שיותר חזק. כבר הזמנתי מפנדה את המאורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=6927 אבל אמרו לי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה. :-\ תוכלו בבקשה להמליץ לי על מאורר חזק אחר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם הסטיקים של 256 מ"ב - וינבונד ? איזה תזמון מומלץ עבורם ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה להגביר רת מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% דרך ה ntune זה בסדר זה לא פוגע או משו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה יותר טוב? מאוורר מאלומיניום או מאוורר מפלסטיק? ומה ההבדלים ביניהם?(רעש וכו)?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חברים ! עליתי מ200/250 ושמתי את הזכרונות ביחס של 5:4 במתח של 2.65 וזה אומר כרגע שהם על המהירות הרגילה שלהם רציתי לדעת אם תיזמונים כאלו הם סבירים לזכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי שאלה, בעת מריחת המשחה רצוי להוריד את המדבקה שמודבקת על המעבד?? או שאין צורך??.. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם גוף קרור של אינטל עבור 775 יתאים לסוקט 478? כמובן אחרי פירוק של השילדה שמגיע עם הלוח
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
השתמשתי במדריך הזה : http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הגעתי לשלב שבוא צריך לחבר את המאורר ללוח אם ואין לי מושג איפה בדיוק אמור להיות המקום שאני צריך להכניס אליו את הדבר ששימש חיבור לכונן הדיסקטים. איפה זה ממוקם? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעבד : P4 1.7 S478 מתח : 3.056 מכפלה : X17.0 קוד ליבה : Willamette מהירות באס : 100MHZ FSB : 399.0 לוח אם : INTEL D805MV אהה ועוד משהו, יש לי מקלדת אלחוטית שלא עובדת אחרי ריסט, יענו רק כשאני מגיע לווינדוס, אז איך אני יכול להיכנס לביוס?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעבד INTEL PENTIUM III 1000 Mhz לוח אם Intel Corporation D815EPEA2
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
במערכת ביג טייפון של תרמלטייק יש משאבה של 90-120 ליטר בשעה [תלוי אם זה החדשה או הישנה יותר] במדריך באתר רשום 2000 בין 120 ל-2000 יש הרבה הבדל...אז רציתי להבין קצת יותר בקשר לזה? איך זה הגיוני? ובכלליות האם אתם ממליצים על קירור מים ביג טייפון של תרמלטייק?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים SP94+V_TORNADO 92 M"M או XP 120 +ENERMAX 120 M"M FULL SPEED כי אמרו פה בפורום שXP 120 עם המאוורר המוזכר נותן יותר ביצועים מאשר הSP94 + המאוורר שניהם במהירות מלאה :
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-