אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
http://www.HWZONE.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1571 יש משהו יותר טוב לאוברקלוק כבד ביותר לXP1700 ב200 ככה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום , מחפש גוף קירור למעבד שירכש בקרוב (כחלק משידרוג ) . לא יבוצע אוברקלוק בכלל. יש היצע גדול של קירורים בטווח המחיר ואני צריך משהו שנחשב באמת שקט כי המארז שלי לא בדיוק מבודד רעשים..החלפתי לו כבר מאוורר אחורי שקט והספק המקורי שלי מאוד שקט ..כך שעקב האכילס הינו הקירור של המעבד . ראיתי בהיצע הקירורים הרבה סוגים של GLACIALTECH ו-AC ועוד.. מישהו יכול בבקשה להמליץ על קירור ? עדיף ללא צורך בפירוק לוח האם . לגבי חנות עדיפות ל-IQPC אבל אם יש משהו טוב באיזור ראשלצ (ואפילו קצת חורג בתקציב אם זה ממש שקט) , אז אין בעיה .
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים בידי מעבד פרסקוט 3.2 שעליו מאוור מקורי של אינטל שמגיע ל4500 RPM במאמץ. תמליצו לי בבקשה על מאוור שקט וטוב (לא למטרת אובר קלוק) שקל להרכיב אותו (שלא צריך להוציא את הלוח אם כדי להרכיבו) ושהוא מכוון את המהירות שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורת המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס סוקט 478 מעבד 3.0 לוח אם p4s800 של אסוס. מאתמול המחשב שלי נכבה לי ובבדיקה שלי מול הביוס מתברר שהטמפ' מגיע עד ל 95 מעלות צלסיוס. המאוור נראה עובד תקין משהו כמו 3400 סיבובים לדקה. האם זה הסוף של המאוור האם כדי לקנות חדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן הלוח שלי ASUS P4S533-MX אני מחפש ביוס שאני יוכל לשים מעבד פרסקוט...כי ניסיתי והוא לא עשה בוט... לא איכפת לי הHT...כי במילא הלוח לא תומך..אני מועניין במהירות שלו (2800MHZ)...
-
- 2 תגובות
- 436 צפיות
-
-
-
כותרת. הטמפ' הן במנוחה. לוח אם- msi g31m [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד - I5 3470 3.2GHz כרטיס מסך - Nvidia Geforce 560TI לוח אם - ga-p61a-d3 ספק כוח - eco 80+ 620w מארז - hoplite eca3220 יש לי בעיה קטנה ואני לא יודע מה לעשות.. יש לי לבנתיים 4 מאווררים(שתיים שבאו עם המארז,ושתיים שקבלתי,כולם 12 ס"מ אבל השתיים שקבלתי שונים ואני לא יודע מה הRPM והCFM שלהם) ו3 מהם מוציאים אוויר כי אני מתכוון לקנות קירור למעבד ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות קירור בתקציב של 300 ש"ח,או לקנות קירור פחות טוב ועוד מאווררים למארז(חשוב לציין שאני יכול עד 5 מאווררים ולא 6 כי הלוח אם מגביל אותי) ולבנתיים יש לי קירור למעבד igloo 1100 pwm e והטמפ' של המעבד מגיע ל70 מעלות בזמן מאמץ. אז מה כדאי?לקנות קירור יותר טוב בכל התקציב שיש לי(300 ש"ח)או לקנות קירור בסדר ש…
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי אמר לי לאחרונה שיש אפשרות להפוך כרטיס מדרת geforce 6200 לכרטיס מסוג geforce 6600 בעזרת כמה פעולות פשוטות. האם דבר כזה אפשרי? אם כן, מישהו יודע על זה משהו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו כרגע סיימתי לנקות את המחשב יסודי אבל שאני אומר יסודי אז את הכל. עכשיו יש לי מעבד intel p4 3.2ghz with HT והמאורר הוא מקורי של אינטל סיבבתי לו 4 צ'ופצ'יקים כאלה בעזרת מברג שטוח ולא הצלחתי להוציא. ויתרתי על כל הקטע ושאבתי לבסוף עם שואב אבק. יצא פשוט מושלם אבל אחרי זה הצלחתי לסובב את הצ'ופצ'יקים בעזרת האצבע בלבד.... פגעתי במשהו יכול להיות אני ממש פוחד שנדפק לי שם הקירור שזה לא יושב טוב על המעבד ופשוט יתחמם ויוכל לשרוף אותו! אז עכשיו הורדתי את Everest ובדקתי את הטמפרטורה:
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל58 מעלות. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
Ok, here goes: A while ago I opened a thread asking how to clear my airflow and i did it correctly... then I checked my CPU temperature and had a nice (and pretty amazing actually) 32c degrees with my AMD stock cooling... then i realized i didn't put my DDR on the dual DDR slots and i fixed that, and in the same opertunity i rearranged some cables in my case.. now all of a sudden my CPU reaches temperatures such as 40... at idle and maybe 50 at work.. what can be the cause? help me please I plan to buy a new CPU cooling soon either the SLK800/600 + Tt SF2 or the Tt Volcano 11 but i still want to optimize everything else but the CPU cooling itself..
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי הרבה דיונים על זה אבל תיראו את זה: באופן סופי ה6200 שלי הוא כמו ה6600GT !!! שיניתי את ההגדרות שלו בריווה ועכשיו הוא מזוהה כ6600GT והיתקנתי מחדש את הדריברים וניפתחו לי אפשרויות חדשות בדריורים ותיראו לאן היגעתי!!! ליפני זה השיא שלי היה 2939 נקודות ב05 על 550/650 ועכשיו עידכון!! 3345 נקודות!!!! על 550/700!! זה כמו הGT!!! וזה ללא תוספת קירור ומודים!!! וללא OC למחשב!!! ותיזכרו שהכרטיס התחיל עם 1500 נקודות בילבד!!
-
- 86 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
Mainboard : Gigabyte EX38-DS4 Processor : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz Video Card : ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) מקרר למעבד SYCHE NINJA מארז ANTEC sonata 3 שהרכבתי עוד מאוורר של 120 על איפה שיש את הHD'ס יש לי שלושה. תראו את הטמפרטורות זה הגיוני הכמויות האלה של המספר 50+? זה מאוד מדכא אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
יש לי במחשב מ"ס מאווררים, ויש אחד שממש עובד כמו טרקטור... הבעיה שאני לא מצליח לזהות איזה, ניקיתי את כולם כמה שאפשר, זה לא הכי עוזר... יש מאוורר למארז, ספק, כרטיס מסך ומעבד... יש איזה דרך שאני יכול לבדוק איזה מהם מרעיש ? אני מעדיף לא להפעיל את המחשב ולפתוח את המארז כדי לא לגרום נזק לחלקים מסויימים בטעות...
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הרצתי TAT לכמה דק' והמעלות הגיעו ל 63-62~, זה הגיוני? אני עם קירור סטוק, כמה רעש הוא עושה שיהיה בריא. בחנות אמרו לי שמרחו לי למעבד AS5. הוא יחזיק OC אם בסטוק הוא מגיע למעלות האלה? גם אני רוצה לקנות או AC: Freezer 7 / Scythe Infinity, הם יורידו את המעלות בצורה משמועתית, והם לא יעשו רעש במהירויות גבוהות? כמו שאמרתי, זה עם E6600. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
חברה אני קיבלתי את המחשב החדש ועכשיו אני חושב על אובר קלוק סולידי.. יש לי קירור סטוק ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי לוח של אסוס p5w dh delux ובתוכנות שמה הוא מראה לי : system 47-8 מעלות בתוכנה ai booster ובתוכנה pc probe הוא מראה לי התראה שה-mb מגיע ל-47-8 מעלות. אני לא יודע מזה. אם מישהו יכול להסביר לי מזה ואם זה מסוכן. בקשר לאובר האם אני יכול לעשות דרך ה-ai booster אובר קלוק . אני לא רוצה אובר גבוהה משהו סבבה כזה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השאלה היא איזה נזק יכול להגרם (אפילו אם זה לאורך טווח) ובמקרה ויש בעיה עם הלוח-אם או המעבד, איך כן אפשר להשיג אחריות (אני לא מעלה מתח למעבד) האם זה יכול לפגוע בכרטיסים שיש על הלוח (AGP\PCI) ובזכרונות (DDR 333)
-
- 44 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי E6300 עם לוח GIGABYE DS3 וזכרונות TwinMos 667 1GB הזולים (600 ש"ח). אני מתכנן OC בעתיד אבל לא צריך להגיע הכי רחוק- רק שיהיה בסביבות באס 400~ אפשר גם קצת פחות או יותר בכל מקרה- ראיתי שהמלצתם פה למישהו לקחת במקומם את ה CORSAIR VALUE 667. אני לא יודע מה ה CL של ה TWINMOS או ה CORSAIR ואניח לא יודע מה הדגם המסויים שלהם אבל הם עולים 100 ש"ח יותר מה TWINMOS. אפשר להגיע לבאס שציינתי עם הזכרונות שלי? לעלות ל CORSAIR? או לעלות ל 800MHZ (קפיצה גדולה במחיר אלא אם הולכים על הפשוטים ביותר ואז זה אותו הדבר אבל צריך להזמין מחנות אחרת ולשלם משלוח וכו'). המחשב מגיע מחר זקוק לתגובות במהירות תודה
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-