אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מה הגודל של משאבה כזאתי? כתוב במדריך כאן שהיא צריכה לספק 2000 ליטר בשעה... זה לא קצת הרבה? יש לי משאבה דיי פיצפונת,מה המידות של משאבה בריאה צריכות להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אותו סוג שנמכר בKSP ב480-490 ש"ח, הרגילים, לא Vitesta מה המקסימום FSB שהזכרונות שלכם הגיעו ובאיזה מתח ?
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש תוכנה שאומרת? יש לי SHAPPIR RADEON 9600XT איך בודקים? תודה נ.ב אני מקווה שזה קשור לפורום הזה כי זה קירור :Q מצטער אם לא ...
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אפשר להשיג בלוק לקירור מים לA64? זה אותו בלוק כמו של Athlon XP? הסתכלתי בEMP, כבר הרבה זמן לא ראיתי שם עדכון, אני רואה את The Byter גולש כאן בפורומים אבל באתר לא מצאתי מילה על A64. אילו ערכות מושלמות של קירור מים מומלצות? כמה שיותר ביצועים ביחס למחיר. (דברו מספרים )
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
האם המאורר דוחף אוויר לכיוון המעבד או מוציא את האוויר?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אאני לא יודע איפו אפשר למצוא דבק טרמי או לעשות לו תחליף אתם יכולים לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלי עושה 4040RPM וחבר אמר לי שאצלו 5600, מה זה אומר? ששלי פחות טוב ממאוורר רגיל או ששלו טוב יותר מרגיל? (ד"א הטמפ אצלי גבוהה)
-
- 11 תגובות
- 588 צפיות
-
-
התחלתי להיכנס לתחום של האוברקלוקינג ומודינג, אבל עד עכשיו רק בעיות ותקלות. הרכיבים שקניתי : amd athlon xp 1700+ epox 8rda3i מאוד נוח לאוברקלוקינג קירור : slk 600/800 בלי דלתא אלא מאוורר יותר חלש. זיכרון : geil pc3200 512 mg 400 mhz . מארז atx פשוט , עם ספק 400 וואט גם משהו פשוט. לא מורכבים עוד מאווררים נוספים. בפעם הראשונה העלאתי אותו ל2600+ והוא עבד כרגיל, אך ברגע שהפעלתי משהו כבד הכל קרס, המחשב נכבה והלוח אם צפצף. הדבר הראשון שחשבתי שמפריע הוא המארז משום שהוא דיי קטן midi atx ונראה כאילו המעבד נחנק שם. לכן פתחתי את הכל , הבאתי מאוור ביתי שישמש כ blower מאולתר, הכל עבד כרגיל . אך שוב ברגע שהפעלתי משהו כבד הכל קרס רק שבפעם השניה שהוא קרס הוא ההרדיסק נדפ…
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש לי כמה היתסינקים שהוצאתי ממחשב ישן ואני חושב לשים אותם על הכרטיס מסך. איך מדביקים אותם? צריך דבק מיוחד או שכל SUPER GLUE ממוצע יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מומלץ להשאיר את המארז פתוח לצורך איוורור המחשב? :-\
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתראה לי במדיוק -מה הטמפרטורה של המעבד -מה הטמפרטורה של הלוח אם - מה הטמפרטורה של ההארד דיסק.. וכל דבר נוסף גם טוב תודה רבה לכל העוזרים.. [אני מקווה שזה שייך לפה כי זה קשור לקירור..]
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
אוקיי אז השגתי CNC ועכשו אני צריך שני דברים מכם חבריי המודרים P: אני רוצה לדעת איפה אני קונה COPPER כמה זה עולה בערך? ואני רוצה אם אפשר את התוכניות של ה WHITE WATER או כל בלוק טוב אחר (אבל חובה 2 יציאות מיים) תוכניות זה אומר גובה עומק חריטה גובה בלוק כללי וכו למה בעצם אני לא מעצב לעצמי? כי א) אין לי נסיון בזה ב) אני לא בונה את זה לבד ג) אם אני כבר עושה עם ראוטר למה לא משהו מקצועי? למה אני פשוט לא מזמין? כי זה סיפור.. משלוח בנק והכל וגם נראה לי שככה יצא לי יותר זול - וגם אני יכול להגיד שהכנתי לבד ;D
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1800+ היתי רוצה לעלות מכפלה אבל אין לי את האפשרות הזאת בביוס מה אני עושה יש אולי איזה מדריך ואיך אפשר להוריד את המתח???? פשוט ליפני כמה זמן ניסרף לי הלוח שהוא היה כמו שלי רק עם L1 אז החליפו לי ל L שזה הגירסה היותר חדשה שלו ככה הסבירו לי ופה אין אפשרות להוריד מתח ולשנות מכפלה
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו מחדש בכל מאמץ. לא מדובר בכיבוי מסודר של מערכת ההפעלה אלא בכיבוי חשמלי של המחשב. לום האם של ABIT IS7-E2, והמעבד סלרון 2.4 התקנתי תוכנת בדיקת טמפרטורות של אביט והטמפרטורה של המעבד היא 50 מעלות ללא מאמץ, בתחילת המאמץ הטמפ' עולה ל53 מעלות ובשיא המאמץ ל57 מעלות (ואז המחשב מאתחל עצמו). האם אני יכול להניח בוודאות שמקור התקלה בחימום המעבד? האם טמפ' כזו נורמלית לסלרון? האם יש לאינטל טבלת טמפ' רשמית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
--לא מתוכנן OC-- אני חשבתי ללכת על הVolacano 12 ... אבל יש כרגע גם את הPOLO ועוד HSF אחרים (ככה קוראים לזה נכון..?) רציתי לדעת איזה קירור יביא לי שקט יחסי, ביצועים טובים בטווח מחירים של200 NIS.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תקשיבו אני פשוט חייב עזרה אני הולך להשתגע,זה הסיפור:התחלתי להתעסק קצת בoc הכל הלך כמו שצריך ובבעיית החום טיפלתי הטמפרטורות עמדו על משהו כמו 31 מעלות למעבד ו26 ללוח. את התוצאות(הטובות לדעתי) האלה השגתי עם סירקולציה נכונה ו4 מאווררים.הפסקתי עם הoc ומשום מה הטמפרטורות זינקו למשהו כמו 39 40.די נבהלתי אז התחלתי בסידור מאסיבי של 10 מאווררים (סה"כ) וסירקולציה עם המון אבל המון תכנון,לא עזר... לאחר מכן פשוט התחלתי להפציץ אוויר קר כמה שאני יכול והאוויר החם נפלט מ2 מאווררים,נשמע רעיון טוב אבל הוא לא כי לא הושקעה כל סרקולציה כאן והטמפרטורות עדיין עומדות על 39 40.רציתי לדעת אם למישהו יש איזשהו רעיון למקרה הכי מוזר שיש(יותר חם בלי oc מאשר עם...)תכנוון לסירקולציה או אפילו חומרה חדשה,הרב…
-
- 13 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי מעבד amd athlon 2500 xp ויש לי עליו מאוור טירמאלטק volcano 11 והציעו לי על המאוור הזה http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm מה אתם אומרים המאוור הזה טוב?
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ברשותי GF5900XT ולפני מספר ימים החלפתי את הגוף הקירור המקורי ב-GIANT III. ההתקנה הראשונה נכשלה, אבל בהתקנה השנייה הצלחתי להתקין את הקירור כראוי, אני חושב. עכשיו יש לי מספר שאלות על הטמפרטורה. א. מהי הטמפרטורה הממוצעת ל GF5900XT? ב. הדרייורים של Nvidia מאפשרים לבדוק טמפרטורה, עד כמה הם אמינים? ג. כשבחדר עובד מזגן, כרטיס המסך נמצא במנוחה וגוף הקירור עובד במהירות נמוכה טמפרטורת הליבה נמצאת על 48 - 47 מעלות. זה אומר שהקירור מקרר היטב?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על גוף קירור הכי שקט שיש{שמקרר טוב} בלי מגבלת תקציב{לא קירור מים..} חשבו שיתמוך בלוח אם של אינטל בוננזה 875...ובמעבד 2.8 פרסוקט{הגוף שהטכנאי שלי שם מקרר אחלה אבל הוא עושה רעש בתי נסבל..} ????????????????? ??? ??? ??? ??? תודה לעוזרים
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הסרתי היום את הIHS ובאתי לפרסם תמונות וביצועים. כבר כתבתי על זה בת'רד המדריכים, אז הנה הלינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 בכל מקרה, באתי כדי לכתוב את השיפור בביצועים שהוא עצום. במנוחה שיפרתי בבערך מעלה שתיים ובזמן עבודה שיפרתי בכ9 מעלות! אם קוראים את המדריך הסיכון הוא לא כזה גדול (אבל עדיין קיים). אני חושב שזה משתלם. אם מישהו אחר עשה את זה, שיגיב, אני רוצה רוצה לדעת מה עשיתי דפוק כ: . אני חושב שגם צריך לעשות רשימה של היט סינקים ש"תומכים" במעבד בלי IHS. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 738 צפיות
-
-
או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ
-
- 11 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות את האיירוגייט 2, אולי מישהו יודע אם עוצמת המאווררים נשמרת בכל הדלקה, כלומר אם הנמכתי את אחד המאווררים שלי, האם בפעם הבאה שאני ידליק את המחשב הוא יתחיל נמוך או שבכל פעם צריך לכוון מחדש?? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
אני רוצה קירור חדש ל chipset ואני מתלבת בין ה ucberq1 לבין ה Tt spirit
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-