עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tom123,

הטמפרטורות במעבד שלי הם 50-45 במנוחה ו- 55-58 במאמץ יש לי IC7MAX3 יכול להיות שהוא מזייף? עידכנתי את הביוס ויש לי מארז מסריח XASER3 אה ועל המעבד יש קירור סטוק של אינטל מקורי. אין משחה על המעבד שאמרתי למוכר לשים הוא צחק עלי... (חוסר מקצועיות) מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  2. אני מבין שבמרכז זה הסוקט ששם אני מכניס את המעבד... אבל מה זה: ???

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  4. מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by SmeNmen,

שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!

6. יש לי leadtek 880 gts 640mb שעשיתי לו overclocking קטן דרך rivatuner מה שהעלה לו את הטמפ במאמץ ל78-80 מעלות. ניסיתי להגביר את המהירות של המאורר דרך rivetuner אבל לא נראה או נשמע (הכרטיס נורא שקט) כאילו יש שנוי. 1. האם טמפ של 80 מעלות היא סבירה במצב כזה (580\850)? 2. האם יש עוד דרך לשנות את המהירות של המאוררים? תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by שועל האש,

:-X > 8) קניתי שתיים כאלו בשביל המחשב בכל אחד היה דיסק של 80 גי'גה+ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 קניתי אותם לפני פחות משנה ומאד כל כמה זמן המאווררים מפסיקים לפעול אני מחפש איזה תחליף לזה שישב על כונן גודל 5 וחצי אינטש ויהיהו לו 2 מאווררים קטנים או אחד גדול למישהו יש איזה רעיון מה להח…

8. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.

10. שלום, המחשב שלי שקט מאוד, פרט לכרטיס מסך שרועש. חשבתי להשקיע בקירור הזה בשביל השקט וגם במקרה הצורך אפשר להוסיף מאורר ולעשות OC רציני. ההתלבטויות שלי הן: 1. הכרטיס שלי היום שווה 500 ש"ח (חדש), האם כדאי להשקיע יותר מ200 ש"ח עליו? 2. אם אני אוסיף ברבות הימים מאורר 92 מ"מ, הוא יהיה יחסית שקט או שהם רועשים? תודה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by lamborghini,

מתי אני יודע שהאובר קלוקינג הגיע לסימו כאילו איך אני יודע שהכ מסך חם מידי .. אני יודע שזה מתחיל להראות תמונות שבורות אבל מה עוד ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by yossi_s1,

אני מתכנן אוברקלוקינג למחשב שלי ורציתי לשאול מספר דברים בתור התחלה ואני מאמין שאני יעזר בכם גם בהמשך.. בנתיים דברים שאני לא מוצא תשובות להם ממש... ככה לגבי מהירות באס (FSB) אם הזיכרון שלי הוא מסוג DDR2 ומהירות שלו היא 800MHZ אז מהירות הבאס היא למעשה 400MHZ?? ואם הלוח שלי תומך בזיכרונות של עד 800MHZ אני יוכל לעשות אוברקלוק ל1066 זה יעבוד? ואני מאמין שיעלו לי עוד שאלות אחר כך.. תודה בנתיים...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by lamborghini,

קניתי לא מזמן וניסיתי לחבר ללוח אם שלי (3 פינים) אבל לא עבד .. לא הגיב לא זז לא הראה כלום המחשב .. - asus p4p800.. אז חיברתי לספק דרך 4 פינים .. - חיבור של ההארד דיסק וזה עובד יפה אבל מה אני לא יכול לדעת כמה סיבובים הוא עושה... וגם יש בעייה בשליטה בו .. אומרים בקופסה שיש לו שלושה מצבים ואני אל ידוע על איזה מצב אני כל פעם .. וגם המגעים של המפסק מהירויות לא טובים כל כך כאילו אני רק נוגע בהם חזק זה משנה מהירות .. לא משנה לאן אני מסובב. .. בבקשה תעזרו לי .. . תודה.

14. שלום רב, אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש (Geforce6800NU), ולהחליף את הישן (Radeon9600SE), אז סתם אני רוצה לעשות לו אוברקלוק בינתיים. ניסיתי את ATI Tool, Power Strip, Riva Tuner.... בכולם נכשלתי ובמקום לעלות על מהירויות הסטוק זה ירד... אז החזרתי למהירויות הסטוק בעזרת ה-RedLinker שהגיע עם הדרייברים של אומגה. באחד הדיונים פה ראיתי שמישהו המליץ על RedLinker לעשות אוברקלוק הורדתי את הגירסה החדשה. מהירויות הסטוק הם: Core - 324MHz Memory - 179MHz התחלתי לעלות ב-10Mhz כל אחד, וזה עבד רק ב-Memory, ועד עכשיו כבר העלתי אותו ל-200Mhz וזה עובד מצויין. בליבה עצמה משום מה הוא לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by Gnome,

ערב טוב, רציתי לדעת למה במתח של המעבדים החדשים, למשל 2.4C הוא 1.6V ולעומת זאת, המתח של שלי שהוא 866MHZ הוא 1.75. וגם בלוח אם IC7 המקסימום זה 1.925V אם אני לא טועה ובשלי שהוא CUVX4 זה יכול להגיע למעל 2.2V? מה הרעיון מאחורי צריכת החשמל... תודה לכל העונים עריכה: העניין הוא שגם ב OC אצלי ל 949MHZ העליתי את המתח ל 1.8V ואנשים שעושים OC ב 2.4C לאיזה 2.7GHZ מעלים מתח ל 1.65V... ???

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by gshhar,

מה אתם אומרים יהיה השיפור אם בכלל אם אשים על המעבד שלי שני SF2 במקום אחד?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by d-undertaker,

התקנתי היום מאוורר ג'נרי יש לי עוד אחד אבל אני עושה איתו אחר כך משהו הקיצור למה המחשב לא מזהה בביוס ובתוכנות שיש לי אותו? הוא מזהה תמאוורר של המעבד והקודם שלי למה הוא לא מזהה את החדש?

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by ed1,

של המעבד AMD 64 3000+ בלוח ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 איזה תוכנה מה-CD שבא עם הלוח הזה יודעת לקרוא את הטמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by TheShadow,

והפך אותו לאולטרה? עם מישהו פה עשה את זה אז בבקשה שיסביר איזה איוורור הוא הוסיף.. ולאיזה מתח הוא שינה ל כרטיס...

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by Par-C,

אני בונה מפרט שכולל את ה E4300, ורוצה לשלב אותו עם הלוח של גיגה מדגם 945-S3. האם יש מצב לעשות את השילוב הזה, או שחבל על הזמן? על הדרך, האם יהיה יעיל לעשות OC עם זכרונות של 667?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  21. יש לי P4 2GHZ עם 1GB זיכרון 2.5cls (שתי יחידות של 512MB של קינגסרון) המעבד עובד ב 400MHZ (סוקט 478). לוח אם של אסוס כפי שצויין בכותרת. כ. מסך Gaindward FX5200 שכנראה יוחלף ל 6600 בשביל קידוד HD חומרתי . הכל יושב בתוך מארז באך של TT . חשוב שהמחשב יהיה שקט (מה שהוא עכשיו עם הקירור המקורי של interl למעבד). כמה "מיץ" אפשר עוד לסחוט מהמעבד , עד כמה OC ניתן לעשות ובאיזה קרור מומלץ להשתמש? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by arikg,

היי חבר'ה, כמה שאלות בקשר לטמפרטורות -( מחשב עם Q9450 - לוח EP45DS4 - גראפי ATI4870 ) בתוכנות EVEREST - SIW - HWMONITOR טמפרטורות CORE זהות לחלוטין ! 42 43 43 43 לעומת זאת , בתוכנה REAL TEMP 2.7 ההבדל הוא 10 מעלות כלפי מטה 33 33 33 32 :s05: האם זה סביר ? האם יש צורך לבצע קליברצייה בתוכנה ב - SETTINGS . ומה זה TJ MAX אם מישהו יודע ... המעניין שבביוס הטמפרטורות CURRENT SYSTEM TEMPERATURE > 43 מה הטמפרטורה הזו אומרת ? המפתיע ביותר שטמפרטורת המעבד בביוס 23 מעלות !? יכול להיות ? ולמי מכל התוכנות הנ"ל " להאמין " ? תודה רבה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה הבעיה שאני רוצה לקנות לו מאוורר טוב. האם ה enermax 92 עם בקרת המהירות הידנית וה52cmf יספיקו לי... או שכדאי tornado 112 cmf אני רוצה לעשות OC של 20 אחוז ויותר בערך. האם 52 על מקסימום יספיקו? הבעיה שאני לא רוצה שזה יהיה רועש מדי ואני רוצה לכוון את המהירות.. כי לפעמים אני לא משחק ואני לא רוצה שיחשבו שזה מנחת מטוסים . או שיש פתרון לכוון את ה TORNADO ידנית עם איזה בקר. אם כן איך ואיפה אפשר לקנות. יש לי בקר מהירות של smart fan 2 הבעיה שאני לא יודע אם זה יכול להתחבר לטורנדו. תודה!!! איפו אפשר לקנות sMART fan 2 92mm + link color

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  24. יש ברשותי מעבד axp2600 barton core ואני עכשיו באובר של 200 fsb ולפעמים 190 fsb על מתח של 1.75-1.8 טמפ במנוחה 45-46 במאמץ 50. רציתי לדעת אם אני הורג אתך המעבד שלי הרבה לפני זמנו או שזה מעבד "מתוכנן" לאוברקלוק ושזה לא ממש הורג אותו?אני דיי מסופק ממנו ואם אני הורג אותו עם האובר הזה מצדי להוריד אותו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by carock,

אם אני ישים אינפניטי במארז שבכותרת אני יהרוס את הסירקולציה במארז..? והאם המקס אורב מומלץ??האם הוא שקט??? כמה DBA הוא..? האם הוא יחזיק לי Q6600 על 3.2 בטמפרטורות טובות כשוהא לא על המקס..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.