אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לעולם כרגע הבאתי מעבד MOBILE 2500 והגעתי איתו בלי שום בעיה ל 2700MHZ בבאס 245 !! עכשיו השאלה שלי כי כזאת, מעבד 3200+ הוא 2200MHZ אז 2700MHZ כמה זה ב + הזה ??? איזה חישוב אני צריך לעשות ???
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ככה אין לי מושג בOC אז: 1.למה שמישהו ירצה בכלל לעשות OC ???(תנו דוגמא למצב...) 2.איך עושים OC?? 3אם אני שורף משהו יכולים לדעת שעשיתי OC?? תודה מראש איתן
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
כל האזור מסביב למאוורר של הקיירו 2 (הרקולס) פשוט מלא באבק, אני תוהה אם זה יכול להסב נזק למאוורר\לכרטיס בעתיד. איך מנקים? air can?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה לציין שהוא היה מתצוגה אז אני מקווה שהוא לא יהיה דפוק... דבר שני רציתי לשאול איך בדיוק אני מפרק את הקירור הישן (סטוק של אינטל) מהלוח אם. תודה מראש ואני אעדכן אותכם על הטמפרטורות. מקווה לטוב תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני חושש שהחיישן מזייף קשות, ולכן אני צריך למדוד את טמפ' הליבה. יש דרך לעשות זאת? אני יודע שלC2D יש את TAT. אבל מה עושים עם פנטיום D?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V ניסיתי להעלות מתח ל 1.4 ואז להעלות את התדר ל3.2 אבל אני נכנס למשחק לבדיקה אחרי 2 דקות משחק המחשב קורס.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אפשרי או צריך ספק יותר גדול?
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המעבד שלי על 2250 מגה הרץ במקום הוא 2000 זה 12 אחוז אוברקלוק.. וכשאני מריץ איתו בדיקה ב 3Dmark05 אני מקבל ציון יותר נמוך מאשר כשהוא לא באובר קלוק.. ד"א הזיכרון גם מומהר ל 450 מגה הרץ (400 אורגינל)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש מבוסס איי אמ די 64 . הייתי רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות שלי בגלל שראיתי באתר החברה שהם מעולים וביצוע האוברקלוק אינו מוריד את האחריות. לינק לאתר : http://www.ocztechnology.com/products/memory דגם: OCZ OCZ400512ELPE המחשב שלי מורכב מלוח אם של אביט av8 (מכפלה פתוחה) ומעבד 3000 כמובן 939 השאלה החשובה היא אם בכלל יש לי צורך באוברקלוק כרגע ולכמה אני אוכל להגיע עם הזיכרון הזה. הוא 400 מגה הרץ. ממה שראיתי התיזמונים שהלוח אם הגדיר אוטומטית הם די דפוקים. באתר של החברה אמרו שהוא יכול להגיע יותר נמוך .. פשוט יש שם איזה 8 סעיפים ולא בא לי בדיוק להתעסק עם דברים שאני לא יודע.. אז מי שיכול להסביר לי בדיוק מה לשנות אני אשמח עדיף גם מישהו שיש לו א…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר חדש על הCPU של AMD 2500 . חשוב לי שהוא יהיה שקט וקר , אני לא עושה על המחשב overclocking אבל אני כן עובד עם תוכנות גרפיות, שמעמיסות עליו. תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב ובו המעבד E6300. בצעתי עליו OC לאחר הביצוע הליבה הגיע ל 1910 במקום 1860, בדקתי ב speedfan מה הטמפרטורה של המעבד והיא 16 מעלות עם קירור stock שלו. עד כמה אני יכול להאיץ את המעבד ואיך אני אדע באיזה שלב הוא יכול להישרף? ד"א, עד כמה ישפיע הOC על הביצועים של המחשב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עד 200 שקל, רוצה להגיע ל-3.6 (q6600) עד עכשיו רציתי ללכת על ה-7 freezer pro ואז שקלתי freezer extreme אני לא יודע אם שווה להוסיף ויש הבל משמעותי.. כדי שלא יהיו אי הבנות, זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הבנתי שהלוח מגביל אותי ל-420, זאת אומרת 3.78, אבל אולי זה לא ממש משנה כי אני לא מתכנן לעבור את ה-3.6 עדיף לי ללכת על ה-extreme? ועוד שאלה.. אם אני עושה 50…
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם עדיף להשאיר את החורים הקטנים במארז שאליהם בד"כ מחוברים המאווררים או ליצור פתח למאוורר ומאחוריו פשוט לשים גריל ( רגיל ) ? . מבחינת רעש ותועלת . כמו כן אודה לעוד הצעות עלמנת להפחית את הרעש שהמחשב עושה .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
שלום לחבריה ! אני שומע רבות פה-שם על מושג "פתיחת צינורות עיבוד" והפתיחה שלהם בכ. מסך. אף על פי שאני טכנאי מחשבים כבר קרוב ל 9 שנים, אף פעם לא התעסקתי ב OC , והתחלתי עם זה רק בזמן האחרון. עכשיו לשאלה: מה זה הצינורות האלה אני יודע, אבל קיבינימט, איך פותחים אותם ? והאים אני יכול לעשות את זה אצלי ? כ. מסך שלי הוא ASUS GEFIRCE 6800 GT AGP V9999 GT/TD 256 מגה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ליתי את הוולט במחשב אסוס ועכשיו הוא לא עולה המחשב מראה לי רק את השקופית הראשונה אך לא נותן להיכנס לביוס או נותן למקלדת לעבוד ( כאילו אין חשמל למקלדת ) מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי שני מאוררים אחד 80 מ"מ מאולתר והשני 120 מ"מ קנוי עכשיו חיברתי את ה80 מ"מ ליציאה בלוח אם איפה שמראים במדריך לאלתור מאוררים לאן אני יכול לחבר את השני??
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לינק למארז: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=PS02&area=usa
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המתח במעבד לא יציב בכלל התנודות נעות בין 1.45 - 1.48 דבר המשפיע גם על פעולת המעבד, בין 2025-2031 MHZ לדעתי זה לא תקין... מה דעתכם? לא עשיתי OC המפרט שלי מופיע בפרטים שלי
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי 3 מאווררים שאני רוצה לחבר למחשב אבל אני לא יודע איך. אני רוצה לחבר אותם ככה שאני אוכל להגיד למחשב שיעלה להם את המהירות או שיוריד את המהירות שלהם. אני שמעתי שצריך לחבר אותם ללוח אם. יש לי לוח אם של asus p4xpx תודה מראש ! נ.ב. תביאו לי גם תוכנה כדי שאני אבדוק את הטמפ' של המחשב שלי. עכשיו אל תגידו לי לחפש באתר כי אני לא מצאתי כלום. תביאו לי איזה לינק ישיר או שם של תוכנה תודה!!!!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה קורה חברים, הרצתי בדיקת יציבות של שעה בOCCT ואלו התוצאות.. לכמה בערך אוכל להגיע עם המערכת שברשותי? תמונה פרטים על המערכת במפרט. תודה מראש, רון.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני מנסה להגיע ל250 באס. כרגע אני עומד על 240 שזה 2880MHZ (משהוא כזה)......... הזכרונות ביחס של 1:1 עם המעבד וזה אומר שהם על 440MHZ עם תזמונים של 3-4-4-8 ב2.65V איך אני יכול לדעת אם הזכרונות מתחממים יותר מידי ? ב250 באס על כמה היחס והתזמונים שלהם צריכים להיות ? והאם זה נורמלי שהמעבד במאמץ מגיע ל52 מעלות אבל יורד מהר חזרה ל43-45 ? אההה ועוד משהו קטן איך אני יכול לדעת אם המעבד מסוג C (שזה הסוג הטוב לפי מה שהבנתי)
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-