אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול על קירור Thermaltake Street Fighter - 80mm Fan איך הוא? הוא פועל בצורה טובה אני מבקש בלי הערות על רעשש או משהו זה לא מזיז לי הרעש ועוד משהו בקשר למאווררים למארז אז נגיד יש מאורר שמכניס אוויר מבחוץ מן הסתם אויר בטמפרטורות נמוכות בכול מקרה הוא גרם לסבתוכה עם האויר החם שבתוך המארז אז רציתי לשאול בקשר ל x blower 2 שמוציא אויר זה גימיק או שזה משהו טוב? ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמחשב שלי מאוד חם והוא הגיע לטמפ' של 78 מעלות אז פתחתי את המארז וראיתי שיש רק מאוורר אחד על המעבד (אין לי מושג איך לא שמתי לב לטמפ' ולמאווררים עד עכשיו), אז הלכתי לחנות מחשבים קניתי איזה 2 מאווררים זולים, ופה זה זמן טוב לציין שאין לי ממש מושג בלהרכיב דברים למחשב, אז בקיצור שמתי מאוורר אחד מאחורה מתחת לספק שמוציא אויר, אבל אני לא רואה איפה אפשר לשים את השני, אמרו לי ליד ההארד דיסק או משהו אבל לא ממש ראיתי אם אתם יכולים להסביר לי איפה לשים את המאוורר השני, בנתיים עם מאוורר אחד הטמפ' ירדה ל65, אבל זה עדיין לא מספיק... אם אתם צריכים לדעת יש לי AMD ATHLON 2400+ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זה הלוח שלי.. אני התחלתי בפרוייקט בניית מערכת קירור מים... איך אני מחבר את הבלוק ללוח?? אין לי שם חורים .. מה אני אעשה? והדגם.... Gigabyte GA7N400L
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אווקי אני צריך מאוורר למארז 120mm ושהיה איכותי .. לא חשוב ממש המחיר כי גם ככה לפי מה שראיתי גם ההכי יקר לא מגיע לשמים .. תודה מראש ד'ר רצוי עם לדים כי גם ככה המארז לא משו מבחינת כל השטויות של הלדים וזה ..אז לפחות המאוור שהיה תודה =]
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברים. ניסיתי לעשות OC באמצעות המדריכים שכאן, וכל מה שיצא זה שאיך שיצאתי מהביוס המחשב כבה. ראיתי במאגר ההמהרה נתונים לא רעים של OC ל 930D (תמונה מצורפת) אז... איך אני מגיע למצב דומה? ;D הנה הנתונים של המחשב שלי: Mainboard : MSI 945P/G Neo-F (MS-7176) Chipset : Intel i945P Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) OCZ EL DDR2 PC2-5400 / 667MHz / Gold Gamer eXtreme / XTC Edition Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GS Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ATA Device DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B ATA Device DVD-Rom Drive : DH1725B BHO951U SCSI CdRom Device DVD-Rom…
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ציטוט מהסטיקי שבראש הפורום: " 3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. " הייתי שמח אם מישהו (אולי אפילו SUB) יוכל להפנות אותי מאיפה המידע הזה לקוח? באתר של אינטל לא מצאתי טמפ' מומלצות, אז אני אשמח לעזרה...
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש ברשותי את הזיכרון Corsair TwinX 512x2 PC400PRO, וכשאני מנסה להעלות מעל 250FSB הוא פשוט מריץ מלא Errors ב Memtest, התזמונים של הזכרונות הם 3-4-4-7 (שאר המפרט בחתימה) , העלתי מתח לזכרונות ל 2.7 ולמעבד 1.525 , מה אני יכול לעשות ? שכחתי לציין שהHTT הוא על 4. הנה תמונה (ניסיתי אפילו להוריד מכפלה ל8 ועדיין Errors ב 250): http://rotter.name/User_files/nor/424984f80c0873a7.jpg תודה .
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות OC למעבד. וכשאני נכנס כדי לעשות OC למעבד, הוא מבקש ממני PPL. מה זה PPL? ואיך אני יכול לדעת מה הPPL שלי? מה אני צריך לכתוב בגוגל כדי למצוא את הPPL שלי? אני לא יכול לעשות OC דרך הביוס - בגלל הלוח אם שלי. אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך (9600SE) עכשיו אני מעלה בליבה מ324 ל 330 ואחר שתי דקות הליבה ביכלל יורדת ל80 לבד מה הבעיה פה??? והאם אפשר ליקנות קירור לכרטיס מסך הזה הוא בא עם קירור פאסיבי
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שיניתי טיפה את מהירות השעון של המעבד ועכשיו כשאני מריץ את הבדיקה S&M test הוא כותב שהבדיקה לcache 1 לא עברה... מה זה בכלל?? והאם יש ליחס לכך חשיבות רבה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שני ספקים... http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8406 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 האם יש בראשון תוספות או משהו כזה שיבטא את מחירו הגבוה לעומת השני ..?כי אני רואה שבשני יש הספק גבוה יותר... הנה מה שמצאתי באתרי הבית אבל עדיין לא ברור מי יותר טוב זה שיותר יקר השחור.. עם פחות הספק נראה פחות טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=83 והשני עם 535 וואט נראה יותר טוב http://www.enermaxusa.com/catalog/p...?products_id=71 האם נכון הדבר? ועוד שאלה מצאתי את הספקים בחנות שלמעלה...האם יש מקום יותר זול למוצרים אלה?? תודה
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים שהכרטיסים בהם היו מתחממים p2 p3 הכנסתי מאורר כמו שבספק כוח לכל מחשב בתוך המארז מדיוק במרכז קדחתי חור קטן והגבעתי את המאורר פתר לי המון בעיות של התחממות כרטיסים והרד דיסק שהיה רותח בהתחלה מומלץ בחום לעשות כמוני יפתור לכם הרבה בעיות.. שלכם זוהר ידיד טוב :saint:
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת ,קיבלתי אותם עם הלוח , אבל היא בכלל לא מעלה בכלום, היא רק מעלה את חום המעבד.! מישהו יכול להסביר כיצד לעבוד עם תוכנה זאת? :s05:, בבקשה. דרך אגב, איך המאוור הזה???Thermaltake Volcano Silent Bost? 150 שקל ב KSP ,שווה משהו? Fan Speed 2450±10% RPM Fan Dimension 80x80x25 mm Max Air Flow 27.5 CFM Heatsink Dimension 82x70x49 mm (41 fins) Air Pressure 25.97 Pa-min Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Noise 21 dBA Bearing Type Ball Bearing Rated Current 0.13A Life Expectation 60,000 hours Power Input 1.56W Connector 3 PIN
-
יש מתאם או משהו של מולקס ל3 פין (או החיבור של המאוור בלוח אם לא יודע איך קוראים לו)? תודה
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אוברקלוק .... מסקרן אותי לדעת אם אני מסוגל להוציא מהמחשב שלי (ראו מפרט) סכום של 3000 נקודות ב3D MARK ? לאחר אוברקלוק אינטנסיבי שלא יעלה לי ממש יקר בערך 300-400 שקל.. כרגע ללא אוברקלוק בכלל אני מוציא 1500 :-X אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי מה ההבדל בין מתח של המעבד, לבין VTT ומה הערכים שצריך בערך שיהו בהם? אני יודע מה הם בערך, אבל רוצה הסבר מדוייק יותר כמו כן במעבדים מרובעי ליבות סטיל Q9450 וQX9650 וQX9770 מה המתחים הרצוים להשיג OC? ומאיזה מתח צריך להתחיל לדאוג? (כלומר יותר מידי מתח) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות קירור למעבד מ-KSP למחשב החדש שלי והמוכר עושה לי בעיות חשבתי על Mugen 2 והוא אומר לי שזה לא יתאים ללוח וכל מיני שטויות כאלו (כאילו הוא מתחמק מלתת לי את הקירור) הלוח זה Asus P6T Deluxe והמארז Antec 900 ואיך הקירור Thermaltake V1 AX 110MM שהוא דחף לי במקום?.. והאם הMUGEN 2 יתאים גם ללוח UD3R X58 של ג'יגהבייט באותו מארז? חוץ ממכם בדקתי את זה, והבנתי שאני יכול לחבר את הקירור ללוח אבל אני אצטרך להוציא מאוורר שנמצא מאחורי המארז (אבל אפשר לחבר אותו מחוץ למארז אז מה זה משנה )
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שאני עם מזגן בחדר זה 45 מעלות הCPU (מזגן מיני מרכזי זה לא כזה קר בחדר) ויש לי 991RPM לפי everst במאוורר של המעבד. זה אומר שהמאוורר לא טוב וצריך להחליף? צירפתי את המפרט והמעלות לפי everest צולם ביום חם בלי מזגן :-| [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה בתמונה ... אני נוגע בקירור שלו .. והוא ממש חם אבל ממש ... יותר מ- 3 שניות אי אפשר לגעת בו... מה זה????? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם רואים בתמונות המצורפות מהירויות המאווררים מטורפות, מה שגורם לחדר שלי להשמע כמו כביש מהיר... אני משתמש בתוכנה MSI CoreCenter אבל אינני מיומן בה ולא רוצה לגרום נזק... מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אפשרי או צריך ספק יותר גדול?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי הזדמנות לקנות את הקירור המפלצתי הזה במחיר ממש זול, אני יודע שהמארז שלי הוא יותר שייך למגזר המארזי מיקרו ATX מאשר לMIDI. אבל כשפותחים אותו יש הרבה מקום בפנים, הכוונה העומק של הלוח אם עד לדלת המארז. עכשיו אני לא יודע בדיוק מה המידות של הקירור הזה. אז אני רוצה לבדוק אם מישהו התנסה בקירור הזה במארז כמו שלי. במידה וההתקנה אפשרית, יש לי עוד שתי שאלות, האם אין סכנה בחיבור של קירור כזה כבד למעבד בתושבת AM2, באמצעות 2 קליפסות מסכנות? אשכרה טרמלטק חשבו שזה קירור סטוק או משהו בסיגנון. והאם החיסרון בתעלת אוויר תפגע משמועתית בביצועי הקירור (תחנוק את זרימת האוויר או משהו בסיגנון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-