אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הביוס ואיני מוצא איפה האפשרות של ה OC בביוס. Intel Garibaldi D850GB תודה לכל העוזרים עריכה : ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת לא מצאתי דרכים
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, של מה יכול להיות הטמפ' שבתמונה? יכול להיות צי'פסט או ספק או משהו אחר למשהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מאורר Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED עכשיו רציתי לדעת איך לחבר אותו יש חיבור 3PIN ו 4PIN איך לחבר אותו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים,אני זקוק לעזרתכם למצוא כבל לחיבור המאוורר שלי ללוח על מנת לקרוא את ה RPM מצורפת תמונה של הכבל הנדרש, תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שבק חיים, אני מעוניין במאוורר חדש, איכותי בעל אורך חיים גבוה במחיר של עד 200 שקלים. מאוורר למעבד core2dou אם אלא טועה הchipset הוא 939 אם אתם זקוקים לכל מידע נוסף בכדי לעזור לי אני אשמח לתרום אותו... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני צריך כזה לוח אם שלי כי הוא מתחמם מישהו יודע איפה למצוא אחד? http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2004/1215/opt1-cool-plus.jpg
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעזרת השם עוד מעט אני קונה מחשב חדש. המיפרט שלו הוא פחות או יותר כזה: 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 818 ש"ח 2 Kingston 256MB 400Mhz PC 3200 C2.5 721 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD - קירור לכונן קשיח : SPIRE HD05040B FlowCooler 681 ש"ח + 70 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,864 ש"ח 1 Audiotrak Maya 7.1 Sound Card 511 ש"ח 1 Aopen DVD 16x48 Retail + Software 197 ש"ח 1 ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server 619 ש"ח 1 Thermaltake TT420APD 2-fan APFC 375 ש"ח 1 Sam…
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
גופי הקירור המדוברים הם: 1) Thermalright HR-03 2) Vantec IceBerg 6 Premium
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז לפני כמה חודשים בניתי לופ, אפילו עשיתי דיון שלם על זה יש לי עדיין בעיה שלא ממש הציקה לי אבל עכשיו ניראה לי כדאי שאני אטפל בה מכיוון שאני מתחיל להתעצבן מזה שזה בכלל קורה. כעיקרון יש לי מאגר צינורי שהמשאווה בתחתית והצד השני של הלופ מלמלע, הבעיה היא שכשהמשאבה מגיעה למהירות מסויימת המים שחוזרים למאגר נכנסים בכזה כוח שהם יונקים איתם אוויר שיש במאגר ואז הכל מתמלא בבעות קטנות שאחרכך מתאחדות להן. כמובן הכל יוצא בסוף אבל אני לא אוהב את זה שיש בועות כי זה עולה לראדיאטור. איזה פיטרון יש למצב הזה? יש חלק שאני יכול לשים בצינור שהמים יכנסו במרכז המיכל ולא מלמלע? אולי כדאי לי להלים עוד מים ככה שבצינור מילוי יש מים ופשוט לסגור אותו ככה שאוויר יש רק בצינור מילוי ולא במיכל? אולי משהו אל…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי 2 מאווררי מארז של TT הבליידים הם בצבע אדום הקייס שלו הוא שחור אמצעי הזיהוי שמצאתי עליו הם TT-1225A ו A1225M12S וביצעתי חיפוש ברשת אבל מצאתי בעיקר מאווררים עם לדים של TT ושלי ללא לדים וכו'.... אם אפשר קצת נתונים טכניים עליו זה יהיה מעולה...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני כותב את הודעה זו בשם חבר טוב שלי. לא מזמן הוא קנה מחשב חדש שכולל את כרטיס המסך zotac gtx 670 2 gb ומארז thermaltake versa g1 mid tower. כשהוא ביצע באנצ'מארקים שונים ושיחק במשחקים שונים הוא שם לב שהטמפרטורה שאליה מגיע כרטיס המסך היא יחסית מאוד גבוהה - בערך 80 מעלות צלזיוס ואפילו יותר. חשוב להדגיש שהכרטיס הוא בעל קירור reference והמחשב מיועד רק לגיימינג (משחקים כבדים מאוד). חשבנו על כמה פתרונות: הוספת מאווררים למארז או החלפת הקירור של כרטיס המסך עצמו (לדוגמה לקירור הזה: http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=18.%3F). בנוסף הוא כרגע משחק עם מזגן ולפעמים עם מאוורר ליד המחשב. מה אתם ממליצים לעשות? והאם טמפרטורה שמעל 80 מעלות (מתחת ל-90) מסוכנת? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מה נשמע? לאחרונה עשיתי אוברקלוקינג למעבד E8400 מ3.0 ג'יגה הרץ ל 3.6, כרגע המעלות עומדות על 40 ובזמן מאמץ על 67 (שלפי דעתי זה הרבה), לכן אני מחפש קירור שיהיה טוב ושיקרר לי את המחשב כדי שאוכל להגיע עד 4 ג'יגה הרץ במעלות טובות! הקירור שאותו אני רוצה הוא אך ורק קירור אוויר ושיהיה מ-KSP או מאייבורי (מעדיף KSP), ושיהיה זמין הקירור בסניף ירושלים תלפיות או ירושלים הר חוצבים. אם תוכלו להמליץ לי על משהו אני אשמח, אני קראתי קצת על ביג טייפון, אבל שמעתי שיש יותר טובים. הטווח הוא עד 260 בהתאם לתוצאות.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי את מחשב הבא: p4 1600 mhz via p4x266 256mb sdram של חברה כלשהי :\ המחשב מספק אותי, כי אני בעיקר גולש באינטרנט והייתי רוצה להתנסות באוברקלוק, אז איזה קירור אתם מציעים לי למעבד הזה? ואם תצטרכו עוד פרטים על המחשב, פשוט תשאלו :>
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד 2600K ואני מחפש קירור מתאים שיעשה עבודה טובה ולא רועשת מדי. תקציב - עד אזור ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1)תעזרו לי למצוא את הקירור לכ.מסך הזה (בחנות בישראל כמובן) בבקשה - Thermalright V-1 Ultra . הנה לינק לביקורת שלו - http://www.techpowerup.com/reviews/Thermalright/V1Ultra/1. (אני מדגיש שאני מעוניין בגירסת ה - ultra שתתאים ל - Radeon x850xt ולא בגירסה הרגילה שלא מתאימה לו). 2)במידה ולא מצאתם תציעו לי קירור טוב בסכום של 250 ש"ח( זה - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 אולי? ,או אם יש יותר טובאז תציעו).
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
בוקר טוב- אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה לבדיקת טמפ' של הכרטיס מסך ואני לא מוצא שום תוכנה- תעזרו לי בבקשה. תודה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 385 צפיות
-
-
אני התייאשתי מלחפש בלוקי מים יש מבחר מאוד קטן בחנויות מחשבים גם במכוונות או שאני מחפש במקומות הלא נכונים מישהו מכיר אתרים בהם יש מבחר רחב כמה שיותר של בלוקי מים? אני בונה מערכת קירור במים רכשתי כבר משאבה אבל איני מוצא בלוקי מים נורמליים
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן אמיגוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי בבקשה.. אני בקרוב יקנה משחה טרמית למעבד פנטיום 4 ומיכוון שזו הפעם הראשונה שאני מורח חומר טרמי אני זקוק לעזרתכם.. איפה הליבה אמורה להיות במעבדי פנטיום4 סוקט 478? יהיה לי בעיה למצוא אותה? אממ.. אני מבין שאת המעבד צריך להניח על משטח אנטיסטטי? זה נכון? אם כך, באיזה משטח עליי להשתמש? נייר כסף זה בסדר? אממ.. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מורח ת'חומר?? תעזרו לי פליז אני חסר ניסיון בנושא.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה אחלה אכשיו האם אני יעלה מתח לזיכרון הוא יתן לי משהוא?ומה?והאם זה מסוכן?ועד כמה מתח שמעלים זה מתחיל להיות מסוכן? תודה רבה גיל
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
טוב חברים, אני בעוד כמה ימים מקבל מחשב שתומך אך לא עבר אוברקלוק לפי מה שאני יודע לא קיים קירור מיוחד במחשב אלה מאוורר רגיל על INTEL על המעבד וגם אני לא בטוח כל כך לגבי הספק. רציתי לדעת איזה קירור אצטרך לקנות כדי להגיע לתוצאה חמודה ב OC אני לא מדבר עכשיו על תוצאה מקסימלית. והאם אאלץ גם להחליף ספק. אז ככה [h=1]i7-2700k[/h][h=1]DZ68BC[/h][h=1]4x4GB samsung 1600mhz[/h][h=1]r9 280X Dual-x 3GB[/h][h=1]CoolerMaster GX II 550W 80Plus Bronze rail 12v+[/h] תודה לעוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
טוב לא יש 7600GS של EVGA עכשיו עשיתי בדיקה בATITOOL (עצרתי בטעות ב11 דקות) אבל מהדקה השלישית זה יציב על 78 עכשיו לאיזה טווח בערך אני צריך להגיע שאני אדע שזה המקסימום שאני יכול להגיע אליו? ובכמה בערך אני אמור להעלות את הליבה והזכרונות כדי לדעת שעשיתי OC טוב לכרטיס מסך הזה (זאתמרת לכמה בערך אנשים מגיעים בלי קירור מיוחד)
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מ 0. ממש להסביר כמו לתינוק. מהחלק של איזה תוכנות להוריד. עד לחלק של איזה שלבים לעבור. ועד למעשה עצמו. ממש פירוט לפרטים. ואפילו המלצות לכמה GHZ לעלות שיהיה יציב ללא בעיות המפרט הוא כזה מארז גדול של ANTEC GX505 אם אני לא טועה 3 מאווררים 120MM בפנים. i7-2700K 3.5GHZ-3.9 TURBO אני מעוניין בערך להגיע ל 4.5, אפשרי בקלות? DZ68BC R9 280X dual-X CoolerMaster Gx II 550W 80Plus Bronze 12+ Rail Samsung 4X4GB DDr3 1600MHZ ביומיים הקרובים אני מתכוון לקנות קירור כרגע מתלבט בין h55[נוזלי] לבין mugen/D14 , הרבה תלוי בתקציב. שוב אני לא מעוניין להגזים ב OC להגיע ל 4.4 4.5 גג. איך אני עושה זאת? איזה תוכנות אני צריך? במה זה כרוך? האם הספק בכלל יספיק? ומה הטמפרטורות שאני אמור לקב…
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-