אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי וולקנו 12, ושמתי את גוף הקירור המקורי של AMD בצד. עכשיו אני רוצה לעשות OC קטן לכרטיס מסך שיש לי: RADEON 9200 128MB DVI TV OUT. אבל הבעיה היא שהטמפ' שלו די גבוהה: 40C. אז רציתי לדעת אם יש אפשרות למקם את ההיטסינק של AMD על הכרטיס מסך הזה? יש מדריך או משהו? וכרגע יש לי מאוורר אחד על הכרטיס מסך, נדמה לי הוא נמצא על הליבה של הכרטיס מן הסתם.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מאמר מעניין מאוד. שווה קריאה: http://www.pcekspert.com/articles/228-1.html
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי NF7 + AMD 2500 זכרון CROSSAIR 2700 DDR333 256 MB +MUSHKIN BLUE 2700 DDR333 500 MB BH5 קירור לא רע(SILENT TOWER+מארז COMPUCASE 6A19) לפני OC הייתי יציב PRIME 9 שעות ללא ERROR, לאחר שהתחלתי OC מינימלי ל - 170 BUS WINDOWS זרק לי ERROR כבר אחרי 5 דק' למה?????? אני מתאר לעצמי שהזיכרון הגביל אותי אבל עד כדי כך. למישהו יש תוכנת מאמץ כדי שאבדוק את פוטנציאל ה OC של הזיכרון? נ.ב ה AGP שלי על 66 לפי מה שאני מבין זה אומר שהוא נעול לא?
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לפורום! בעקבות עצות שלכם וקריאה באתר המעולה www.buildsilentpc.com החלטתי לקנות אוורור שקט שאוכל למען השם לישון בלילה עם מחשב דלוק! אני קונה את המאוורר הזה שהוא כאמור ממש שקט : 25 דציבל ! אז קודם כל - האם מאוורר זה טוב? יש עליו עוד המלצות? דבר שני - 30000 שעות - למה הכוונה? 30000 שעות עבודה או 30000 שעות רגילות (שאלה טיפשית אבל רצוי לדעת). האם מאוורר זה אמין? ולשאלה החשובה : כמה כאלה לקנות? אם אני לא טועה יש לי רק מאוורר אחד למארז . שמתי את היד והרגשתי רק אחד נושב ואילו יש עוד אחד שהוא של ספק כוח שאליו נגיע מיד . הבעיה היא שאני לא יודע אם אחד מספיק ואני לא יודע איך לדעת אם יש לי חלקות לעוד מאווררים כאלה. והאם עוד מאוורר יגדיל את הרעש וכבר לא יהיה בסה'כ 25 דציבל ? טו…
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג להשיג צלעות קירור, משטח לשייף אותן ומשחה טרמית??? בתודה מראש orlupo
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה כבר נשאלה כאמור. רק אולי חשוב לציין שעדיין לא עדכנתי ביוס מאז שקניתי את המחשב.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שיניתי ת'ג'אמפר עכשיו מ2.4 הוא ירד ל1.8 ועדיין אני לא מצליח לא מצליח לשנות בלשונית CPU SPEED לMANUAL ההוא שאמר שצריך לעבור לג'אמפר פרי מוד מה בידיוק עשית??? מה אני אמור לעשות עכשיו?ולמה אתם מתעלמים לעזאזל????
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי R9100 של ספייר עכשיו שאלה ראשונה .. איך מוציא את הסינק? הוא מודבק ! שאלה שניייה על איזה פיתרון קירור לכרטיס זה אתם ממליצים ? כיוון שלכרטיס אין חריצי הרחבה שאפשר להכניס עליו היטסינקים שונים וכד' (צריך דבק טרמי לא ? ) תודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לפורום ;D מהיום שבו קניתי ת'מחשב הוא רועש מאוד ואני לא יכול להימצא איתו באותו חדר אני תולה את האשמה באוורור משום שההארד דיסק עובד בסדר ואני לא יודע מה עוד יכול להיות הסיבה... אז אני שואל אותכם ידידיי... מה עושים!? האם כדאי לי לקחת את המחשב למעבדה? דיברתי איתם אך הם אמרו שהם לא מספקים מאווררים שקטים אלא רק ג'נריים פשוטים ב40 ש"ח. אני זקוק למאווררים סוסים שיהיו שקטים ברמה של ה25 דציבל פלוס מינוס... אבל הקטע הוא שאין לי מושג אילו מהם רועשים או אולי בגלל שיש הרבה מאווררים נוצר כזה רעש (למרות שאני חושד שיש לי אך ורק 2 מאווררים למארז וכמובן מאוורר למעבד שהוא לא רלוונטי לדעתי)... אז אני זקוק להמלצות על מאווררים (אם אפשר שיהיה ניתן להזמינם מהאתר של PCH או חנות חומרה …
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בזמן האחרון המעלות במחשב שלי עלו בצורה דרמטית פעם הם היו על 35-40 עכשיו הם 50-60 P-4 2.53 Ghz Radeon X800 XT (שבוע הבא) . עכשיו R 9700PRO 1GB ram יש לי 5 מאוורים כולל עברתי בכמה אתרים ושמעתי על ה Thermalright SP94 for Pen 4 רובם אומרים שהוא המקרר הכי טוב בינתיים אבל יש כמה שאומרים שלא כדאי לקנות אז אני רוצה לשאול אותכם , האם כדאי לי? ולא אני לא רוצה בשביל אוברקלוקינג ואין לי בעיה שזה עולה 200-300 שקל נ.ב: אם כבר פתחו כזה THREAD אז סליחה אני פשוט חדש ;D
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברגעים אלה אני מזמין את הכרטיס + הקירור אז אני שואל בשביל להיות בטוח.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
עשוי מגוש בעובי 1ס"מ . הניסור עוד לא מוכן סופית -העמקת החריצים. התכנון קורא לכניסה מרכזית ו 4 יציאות מהפינות. עדכון : זה הבסיס של בלוק מים כלומר תבוא על זה הפלטה עם צנרת כניסה יציאה. 324 פינים. 18X18 4X4סמ , הבסיס 1סמ הכיסוי 0.5 סמ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הכנסתי את זה פה - כי יש כאן אולי אפשרות ל OC רציני עם היתרונות של הציפסט החדש ללא צורך במעבדי פרסקוט!!! מגיע עם: Socket 478 Pentium 4/Celeron Intel 915P Intel ICH6 800 / 533 MHz DDR400/333 4slot 4.0GB 1 个PCI Express x16 3 个 PCI Express x1 3 个 PCI RAID ICH6 *1 个ATA *4个 SATA ITE IDE RAID 2 个ATA133/100/66 RAID 0, 1, 0+1 AI NET2 USB 8 USB2.0 AI Proactive AI NOS AI NET2 CrashFree BIOS 2 BIOS MyLogo Q-Fan Anti-virus software (OEM version) ATX תמונה: http://www.asus.com.cn/trends/newp/P4GD1.htm הבעיה שאני רואה ב OC ללוח הזה - עדיין לא שמעתי על לוח לציפסט 915 עם נעילת PCI EXPRESS ו SATA. לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2600 ואני חושב שהוא מתחהם יותר מדי אך לא בטוח בכך. הטמפרטורה שנמדדה ב-MBM היא 58 ב-CPU ו-46 ב-CASE. זה תקין??? ??? דרך אגב שום רכיב במחשב לא נמצא תחת אוברקלוקינג... בתודה מראש
-
אז ככה, הורדתי את התוכנה מהאתר, פתחתי את הזיפ. אני מעלה את התוכנה, שואל אותי פרטים אישיים, לוחץ OK. מבקש ממני להתחבר ל PrimeNet בפרוטוקול HTTP. לוחץ OK ואז הוא נשאר על CONNECTING הרבה זמן עד שהא עושה ERROR. מה עושים? עשיתי משהו לא בסדר? תודה
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 ואני חושב שהוא מתחממם לי יותר מדי. שאני משחק משחקים חלשים כמו CS הוא מגיע ל-54 מעלות. עדיין לא ניסיתי משחקים כבדים, כשאני אנסה אני אעדכן פה. היום העתקתי שירים מדיסק להארד דיסק והמעלות של המעבד הגיעו ל-61, אבל ירדו מיד שזה סיים. אתם לא חושבים שהמעבד מתחמם יותר מדי? מה אני יכול לעשות כדי להוריד קצת את המעלות בבלי לקנות היטסינק (גוף קירור) חדש למעבד? תודה לעוזרים ולנותנים חוות דעת!
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה פעם יכלתי לעשות בעזרת התוכנה easy tune4 אובר קלוק מ-2400@3600 עכשיו בזמן האחרון נכנס לי משחה טרמית לחור של המעבד של אינטל אני לא יודע בדיוק אם זה קשור או לא ... בקיצור יש לי לוח אם gigabyte ga-8s648fx זיכרון geil 256 2700 333mhz ומעבד 2.4 של אינטל בקיצור אנשים תעזרו עצות בבקשה משהו... תודה מראש :-[
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב יש לי מאוורר SF2 שאין לי מה לעשות איתו (אין שום מקום במארז שינצל אותו כמו שצריך) אז חשבתי להשים אותו על ההיטסינק אז יש לי את ההיטסינק שמקבלים עם ה P4 מה שרציתי לשאול זה: 1. האם אפשר להשים עליו את הSF2 ? 2. האם זה יעזור ? 3. איך מוציאים את המאוורר שכרגע על ההיטסינק ? 4. איך מרכיבים את ה SF על ההיטסינק בלי שיפול ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תגידו לי מזה: אני נכנס ל ביוס ויש לי במקום איפה כול הבס והמטח יש לי agp/pci frequency (mhz) ואז יש שם 66.66.33.33 ויש לי מלה דברים שאני יכול לעלות תסבירו לי מזה ואם אני צריך לעולת את זה!
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
קניתי השבוע כמה דברים חלק הספקתי להתקין חלק עוד לא..בקרוב http://photos.walla.co.il/gteam2 מה אתם אומרים סידרתי טוב? אני עכשיו בשלבי התקנת הסליבים וזה מפרך ומעצבן.. :-\ בהזדמנות אני גם ישאל, האם כדי לי להעלות את הבאס מעל מה שהלוח אמור לעבוד בו? יש לי AMD2500+@3200+ עם NF7-SL של ABIT וזכרונות OCZ Platinum Edition PC3200 וספק TT 420W APFC 2fans אני עכשיו על 200 BUS עדי לי להעלות עוד? הרי אני שם בסיכון את הזכרונות והלוח אם שבכך הם חורגים מהמהירות שמקורית שלהם, אתם חושבים שצפויות בעיות אם אני יעלה עוד?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שמתאים ל-AMD של חברת GIGABYTE דגם ga-7n400-l. מצאתי בחוברת שלו אפשרות לשינוי המכפלה בגאמפרים שבלוח אם. האם זה יביא לאוברקלוקינג ואם בכלל הוא יהיה אפקטיבי?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שקוראים לה EVEREST home edition ויש שם אפשרות של בנצ'מרק וראיתי שכמה שכולם משתמשים בזה אז מה זה ויש שם כתיבה וקריאה... יש לי פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS p4s800d כרטיס מסך ATIradeon9200SE האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג והטמפרטורה המממוצעת של המעבד- 42C
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ראיתי אותו במקרה באתר של 3דיגיימאן: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm נראה מצויין, בביקרות וידאו עשו אוברקלוק של 3.0@3.8 מתח 1.7 טמפ' חדר 27C ולוח IS7 של אביט: טמפ: מנוחה - 36 מאמץ - 49 די טוב לא? (אגב, המאוורר שהולבש עליו היה טורנאדו 90 מ"מ) שווה לקנות אותו, אני חושב פשוט לקנות קירור חדש ואני מחכה בינתיים לXP120 אבל לבינתיים אני מסתכל על עוד אלטרנטיבות. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים החלפתי את הלוח הקודם שלי ג'יגה בייט 7NNXP לאביט NF7 במיוחד ביגלל שבג'יגה בייט לא היו חורים מסביב לסוקט כדי לתפוס גופי קירור גדולים... עכשיו קניתי גם גוף קירור של THERMALRIGHT דגם SP97 בשילוב של DELTA 92MM וגם החלפתי קירור ל 9800XT שלי ל ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP בשילוב של נחשו נה..... DELTA 92MM ובגלל שהיה לי בעיה בבאסים גבוהים פירקתי את ההיט סינק המקורי של הצ'יפסט וליטשתי את הצ'יפסט עצמו עם נייר זכוכית מים ( רובכם בטח יודעים שהצ'יפסט לא ישר והסינק לא נוגע בוא מספיק טוב ) והחלפתי את הקירור שלו ל Thermalright NB-1 בשילוב של... כן כן DELTA קטן וחמוד ( ועצבני ביותר שמסתובב ב 7000 RPM ) וכדי שהכל יהיה יציב וסבבה החלפתי ספק ל ANTEC TRUE POW…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלחתי מייל לTR ואמרו לי שצריך לצאת תוך שבוע שבועיים, אבל אני משער שזה אקטואלי יותר לגבי אירופה, אפשר לקבל מזה מושג מתי בערך זה יגיע אלינו?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-