עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mr Gadget,

הצלחתי לבנתיים ליייצב את המעבד על 3.7GHZ עם טמפ' טובות מאוד(וזה לאחר בדיקה ברחבי האינטרנט)

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. תודה, אלי. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  3. שלום, האם לפי הנסיון שלכם, אם ארצה להעלות את הFSB של הE8200 שלי ל400(להגיע לOC של 3.2 GHZ) אני אצטרך להעלות את המתח?

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  4. רכשתי לאחרונה כרטיס מסך-gigabyte windforce hd 7950. התחלתי לעשות לו oc וראיתי שאין באפשרותי להעלות מעבר ל 1100mhz,ניסיתי בכמה תכנות והאופציה חסומה בכל אחת מהן.(חושב לי להדגיש שהבעיה היא לא יציבות בתדר מעל 1100mhz,או טמפרטורה אלה אין לי את האפשרות הפיזית להעלות את התדר מעל זה). השאלה שלי האם המצב הזה קבוע ואי אפשר לשנותו? אם אפשר לשנותו,כיצד? לצרוב bios של חברה אחרת לכרטיס? חשבו לציין שבmsi afterburner אפשרתי את מצב unofficial overclocking אך ברגע שמעלים מעבד ל1100mhz המסך מתחיל לרצד ואני חייב להוריד את התדרים חזרה ולהוריד את הunofficial overclocking. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה,שכן זה בזבוז של הכרטיס שהוא אוברקלוקר מצוין ולא יכול למצות את הפוטנציאל המלא של…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ccc,

Post your MAX FSB (stable) and the cpu-ram-mobo cooling that you used It's im[prtant to me... tnx

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. בוקר טוב, כרגע יש לי מאורר של ZALMAN 7500 הוא אמור להיות איכותי אבל האמת שהוא מאוד מרעיש, כאשר ניתקתי אותו המחשב היה מאוד שקט. השאלה היא אם אין ביררה וכל מאורר למעבד רועש או שיש מאורר טוב יותר עד 200 ש"ח ? תודה.

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  7. לפי CPU-Z לכל זיכרון יש לי תזמונים שונים..כיצד משנים אותם והאם זה יכול לפגוע בביצועים? זה הולך ככה: ב512 MB CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 256-1 CL-2.5 RC-3 RP-3 T-8 256-2 CL-2.0 RC-2 RP-2 T-6 בתזמונים של כולם, חוץ מב512 התזמונים מסומנים על זה של 133MH איך זה יכול להיות?? מצטער על החפירה פשוט זה מאוד דחוף לי, בבקשה עזרה

8. Started by HydroIT,

אני מנסה לעשות OC קטן למחשב Intel Pentium 3, עם לוח-אם MS-6323. לא ממש מצאתי אפשרות טובה ב-BIOS (רק אפשרות של להגביר את הבאס של הזכרון ב-33...), אבל אולי פספסתי משהו. יש דרך?

• 0 תגובות
    • 389 צפיות
  9. שלום, באחרונה קניתי e8400 עם ביג טיפון, לוח של אסוס p5Q pro, זכרון של OCZ 4 GB 800mhz , ו4870 של אסוס. המארז הוא סופר טלנט עם מאורר מאחורה שמוציא ועוד מאורר בצד שמכניס. הזמנתי כמה מאוררי לדים, שישלימו את כל המקומות הפנויים במארז - 2 מקדימה ועוד אחד מאחורה. נכון לעכשיו רק העלתי את הבאס ל390, מה שנותן לי 3510. בעזרת רייל טמפ' אני רואה שהטמפ' מנוחה היא בערך 35-40 מעלות. האם כדאי להמשיך?להזכיר יש לי ביג טיפון על המעבד. האם כדאי לעשות OC לכרטיס מסך?איך הפוטנציאל שלו?הוא על 65 מעלות במנוחה. ועוד משהו, האם אפשר לבטל את הפונקציה הזאת שמורידה את המהירות של הליבות במנוחה?זה מעצבן שאני צריך להריץ OCCT וסופר פי בשביל לבדוק טמפ'.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  10. יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים הלוח שלי : Asus p4p800 se Deluxe מעבד : prescot 2.8 איך משנים בביוס את התיזמונים ( אני חדש בזה....)

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by tsr,

חיפשתי בכל הביוס ואיני מוצא איפה האפשרות של ה OC בביוס. Intel Garibaldi D850GB תודה לכל העוזרים עריכה : ערכתי חיפוש בפורום ובכל זאת לא מצאתי דרכים

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by THE FOX,

התוכנה Core Temp מראה הבדל של כ10 מעלות יותר מהאוורסט והביוס על מה להסתמך? ???

13. Started by ras81,

שלום יש לי את הWATER LEVEL INDICATOR הבעיה היא שחיברתי אותו למערכת שלי (פסיבית - דומה לזלמן הפסיבית) עם 3 ליטר מים קשה שיהיה חסר מים (: הבעיה היא שהמיכל הנ"ל שחיברתי מתמלא רק חצי ולא עד הסוף, שמתי עוד מים במיכל שלי גם אחרי שחיברתי את הINDICATOR ועדיין ללא שינוי - מתמלא עד החצי. מה אפשר לעשות? יכול להיות שיש לי אוויר במערכת ובגלל זה הכל קורה? אם כן איך מרוקנים אותו?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  14. Started by pc student,

תגידו חברה מה טוב יותר vantec aeroflow או Tt volcano 12 ???

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by sroolik,

פתחתי את הנושא בפורום הלא נכון, מצטער

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by Coca Cola,

אני יודע שהוא מפלצת אבל אולי היא לא מספיקה? אני חשוב שהיא מספיקה אבל אני שואל על מנת לאמת את ההשערות שלי, הוא מספיק? ד"א אם כבר פתחתי ת'רד אז אני אשאל עוד שאלה, לאחר קניית ביג טייפון האם הזכרונות הללו יספיקו לי לעשות OC עד ל2400? והאם מגיע עם הטייפון משחה? משחה טובה? איזו משחה מומלצת לטייפון? תודה רבה לעוזרים

17. שבוע שעבר התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהמארז, אז החלטתי לפתוח את המחשב תוך כדי עבודה ולנסות לאתר את מקור הרעש, אך ללא הצלחה. כיביתי את המחשב, ניתקתי את הדיסקים הקשיחים וחיברתי אחד כל פעם. ניתקתי את המאווררים של המארזים ואפילו את המאוורר של המעבד למספר שניות. בסופו של דבר רק כשניתקתי את חיבור המולקס של כרטיס המסך-הרעשים פסקו. מדובר בכרטיס מסך מסוג Geforce FX5900XT של Albatron והוא משרת אותי נאמנה, כך שאני לא מוצא סיבה מספיק טובה להחליף אותו. היום שלפתי את כרטיס המסך וניקיתי את המאוורר שלו עם ספריי אוויר בלחץ, אך גם זה לא הועיל. בקיצור, מה אפשר לעשות כדי להיפתר מהרעשים המטרידים? ואיך בכלל מפרקים את ה-heat sink של כרטיס המסך בלי להרוס את הכרטיס עצמו? צרפתי לת'ראד תמונה של ה-He…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  18. שלום. האם טמפרטורת החדר משפיעה על בדיקת טמפרטורת המעבד תחת Stress Testing. ברור שהטמפרטורה משפיעה על טמפרטורת המעבד במנוחה, אבל מה לגבי המקס? תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Bear Cub,

שיחקתי משהו כמו חצי שעה במשחק תלת מימדי, פתאום באמצע המשחק נכבה המחשב לגמרי. אני מדליק אותו מחדש, נכנס ל BIOS ורואה שהטמפ' של המעבד היא 76 מעלות וכל 2 שניות ברעך פתאום זה יורד, עד בערך 35 מעלות. למישהו יש מושג מה קרה כאן?! זה לא אמור להיות נכון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Classify,

המאורר של המארז שלי (נראה לי זה 120MM) התחיל להרעיש פתאום (זה מאורר סטנדרתי שבא עם המארז -HEC), ולא בא לי להוציא כסף על מאורר חדש. יש משהו שאפשר לעשות? ניסיתי להוציא אותו להבריג יותר חזק, לנקות בקטנה עם נייר טואלט כי אין לי פראון אבל זה לא עוזר. האם זהו סימן שצריך לקנות חדש? הוא מסתובב ב-1385RPM, הוא אמור להסתובב ב-1800 לא?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  21. קניתי בחודש אגוסוט( בשבוע-שבועיים הראשונים) את E6400. עכשיו אני רוצה לדעת באיזה תאריך הוא נוצר ואיזה סטיפנג( יש B וA כאלה דברים) כדי לדעת עד כמה הוא טוב באוברקלוק שאני לא אצפה ממנו ליותר מדי(למרות שיש לי גם זיכרונות מגבילים אבל אפשר להסתדר) ד"א אין לי את הקופסא..

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  22. אני קונה מחשב ורוצה לעשות OC לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות את הריבועי נחושות ששמים על הזיכרון של הכרטיס....לקירור איך אני יכול לדעת איזה צורה של פלטת קירור לקנות יש צורות הבנתי......מלבן וריבוע אני לא יודע תשם של המוצר הזה ולא יודע סוג או משהו אני צריך שם ותמונה...לראות מה זה ולהוסיף את זה למפרט זה אולי Thermaltake RAM Heatsink Copper ש"ח ?????? או משהו אחר..שאני לא יקנה משהו שלא מתאים תודה! כרטיס של MSI R9800PRO כדי שאני יקנה הכל במרוכז.... זה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Video Cards : MSI RADEON 9800 PRO [12…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. שלום לכולם, אני אחרי שדרוג המחשב, היה ברשותי גוף קירור מאוד גדול Mugen II. פרקתי אותו וכרגע אני נמצא סטוק (מקורי לחלוטין) אני מעוניין עדיין לעשות OC לכן אני רוצה לשדרג את הגוף המקורי. קבלתי הצעות מאחד מנהלי הפורום לגופי הקירור של KATANA / Freezer והתרשמתי דיי לטובה. סה"כ הם לא יתנו לי OC גבוה כמו של הMugen אבל עדיין ייתנו משהו. מטרת האשכול הוא עזרה לבחירת הגוף המתאים. דרישות: 1: עד כמה שיותר שקט לפחות כמו הזאלמן 9500. למה? כי אני יושן בערך 1.20 מטר מהמחשב (לכן זה חשוב שיהיה פחות או יותר כמו הזאלמן שאיתו כן הצלחתי לישון.) 2: גוף קירור יחסית קטן, לא במשקל כבד ובגודל המטורף של הMugen אחרת לא עשיתי כאן כלום. 3: שיתן לי תוצאות OC טובות עד כמה שאפשר לבקש מהגופים ה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by cganir,

שלום לכל המומחים ! למישהו יש שמץ של מושג מאיפה משיגים פילטרים למאווררים ? יש לי שניים שמכניסים אויר, ועוד שניים שמוציאים, ועוד שניים של הספק (Enermax Case + PSU). תודה

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. סתכלו אני רוצה להזמין את המוצרים האלו אבל אני צריך דעה שלכם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=2490 אני מחפש מאוורר פשוט ומצאתי את זה אני רוצה בלי חיישן בלי שום דבר רק שיסתובב אבל שיהיה מחברה טובה ביגלל שאני רוצה שיהיה איכותי ויעבוד כמו שצריך למשך הרבה זמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 ומה אתם אומרים על הסט הזה הפאן באס הזה בידיוק מה שאני רוצה עם מפסק לאור וג מקבלים איתו 2 קטודות שזה מעולה אז איך הקטודות הם טובות? והפאן באס? אם יש הצעות לשיפור אודה לכם מאוד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.