אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הלכתי לפנדה לפני כמה ימים וכששאלתי את המוכר על משכה טרמית הוא אמר לי שהיא מדביקה לפי מה שהיבנתי משכה טרמית ודבק טרמי הם לא אותו דבר. לכן כשקניתי את ה"דבק" שרציתי, להפתעתי המרובה הוא לא הידביק... אז רציתי לשאול באילו עוד אמצעים ניתן להדביק צלעות קירור לג'וק במחשב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם השארתו של המארז פתוח עלולה להוריד את המעלות? האם יש לזה סיכונים אחרים כגון הצטברות אבק מוגזמת?(בהשוואה להצטברות הרגילה במצב סגור).
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
פינים שסתם מפוזרים על הלוח ?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה של המחשב זה שבא לו הוא עושה רעש חזק מאוד ואין לי מושג מאיפה זה מגיע...כשהיה את הרעש,כיביתי את המחשב הוצאתי את המכסה ופתאום הרעש נעלם..ככה זה תמיד שהמחשב רועש אני פותח אותו ופתאום נעלם,יש לי את התוכנה SPEED FUN ששם אני רואה את הRPM של 2 המאווררים שיש לי,ושניהם מראים 17 אלף +-, האחוז טמפרטורה אצלי הוא 55 מעלות..לפי מה שהבנתי זה לא הרבה אך עדיין אני רוצה "לשפר" את זה איכשהו,אם זה לקנות לו מאוורר יותר חזק או כל דבר אחד,כמובן במחיר הגיוני. מדובר במחשב קצת יישן עם מעבד 775,למי שלא יודע המעבדים האלה מתחממים יחסית מהר,אז אני כמעט בטוח כשיש את הרעש זה בא מהמעבד.. מה אתם אומרים איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד וגם על הדרך לעשות את המחשב יותר שקט? יש מאוורר משו…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אם אני קונה בקר, וגם מוסיף מאוורר או שניים, אז את המאוורר שאני קונה, אם זה מאוורר שיש לו כמה גרסאות של RPM, אז לקחת את ההכי גבוה, נכון ? כי עם הבקר אני אוכל לקבוע אותו על מהירות מסוימת שהוא יהיה שקט, אבל כשאני אצתרך את כל הכוח שלו אני אוכל להגביר אותו עד הסוף, כן ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אובר קלוק - פנטיום 3 733 - 866 קטן בשביל ההתחלה טמפ' מעבד Idle - 28 לאחר שעה מאמץ ב Prime 95 קיבלתי 39 מעלות המעלות הם לפי HardCano כך שהם 99 מדויקות אז איך ? המעלות ? טובות ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים אוברקלוק תכלס אני עשיתי אוברקלוק למחשב ישן לא היה אכפת לי להתעלעל בו 133MHS הרמתי ל- 188MHS שחתקתי אם השמפרים אבל שמעתי שלמחשבים חדשים עושים את זה מהביוס רציתי לדעת מאיפה בדיוק ואיך צריך לחשב את הנתונים מה צריך לעלות ומה להוריד עדיף אם יש נוסחא בשביל זה בשביל לא לשרוף את המעבד תודה.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רדאון 8500 le לפני כמה ימים קראתי את הכתבה באתר על oc לפייר gl הלכתי בדיוק לפי התאור בכתבה ושידרגתי את הביוס של הכרטיס אך פתאום חשכו עיני כשגרביג עיטר את המסך ולא ראו כלום מזלי שעשיתי בק אפ על עיוור ועבד לא מומלץ לנסות אלא אם רוצים ממש להתאבד!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה מתפקד מצויין עם אוברקלוק, אבל הבנתי שאת המכפלה שלו אי אפשר לשנות, רק את הבאס. אז כדי לעשות לו אוברקלוק, מה שאני צריך לעשות זה פשוט להעלות את הבאס? אני צריך לשנות עוד משהו? אולי את המתחים שהוא מקבל? ועד כמה בערך אני יכול להעלות את הבאס?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
וכמו שנאמר תמונה אחת שווה אלף מילים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה כבר התחיל לעצבן אותי המאוורר מסתובב רק 1600 RPM לא איכפת לי מהרעש אני רוצה שהוא יהיה על 4000 RPM אפילו יותר ואני יודע שזה קצת קשור וכל זה אבל זה חשוב לי לוח ASUS P5GD1 המאוורר זה של הקירור סטוק של אינטל איך אני מגביר את ה RPM?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון ,אבל כאשר אני מעלה את המכפלה של המעבד הנ"ל מעל 10.5 ,המחשב לא נדלק וכאשר אני מאפס את הביוס אני מקבל הודעה : The CPU core tu bus ratio or VID configuration failed אני לא מבין מה אני לא עושה נכון , ניסיתי גם להוריד את ה-FSB ל-200 ולא עוזר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני יודע שאני משגע אתכם אם הת'רדים שאני פותח אבל תדעו שהכל מאהבה אז ככה השאלות: 1.האם זה שהחברה של הזכרונות שלי היא לא מהידועות (Micron) יימנע\יגביל אותי במהלך האוברקלוק? 2.האם ספק של 300W ג'נרי יספיק לי לביצוע האוברקלוק?-קחו בחשבון שאני מוסיף אמצעי קירור לביצוע האוברקלוק,אלה הפריטים שאני מוסיף: קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling ATi Silencer מאוורר למעבד: ENERMAX 120MM Ball Bearing fan לוח קירור למעבד: Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 קירור לזיכרון של הכרטיס מסך: Zalman VGA RAM Heatsink ZM-RHS
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן.. ראיתי באשכול של "החורף עושה טוב למחשבים שלנו" שלהמון אנשים יש טמפ' של 15-20 מעלות, ורק אצלי המחשב נשאר על טמפ' הרבה יותר.. הוא נמצא על שולחן, מצד ימין שלו יש בערך 10-15 ס"מ מרחק מהקיר (אבל אין שם מאוררים) מאחורה יש כ20-30 ס"מ עד הקיר, מצד שמאל ומקדימה שטח פתוח.. (הוא נמצא בפינה הימנית הקיצונית של החדר) המפרט בצד< התמונות מצורפות.. מה לא (או כן) בסדר? תודה לעונים! נ.ב- אם לא הבנתם איפה הוא בחדר.. --------- |X | | | --------- [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני חדש בתחום של האוברקלוקינג וקולינג, כיום אני משתמש עם המאוורר וההיטסינק שקיבלתי עם המעבד (מקורי של אינטל). הוא עובד בטמפ של 41 בלי מאמץ וב 50 בעומס. חשבתי לקנות מאוורר למעבד, משהו בסביבות 150 שקל (עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך) מה דעתכם על VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 ? קישור לביקורת : http://www.ocaddiction.com/reviews/cooling/vantec7040s/
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתייצב על יותר מ3.00GHZ עכשיו אני מנסה להעלות ל350FSB במכפלה 9 ואפילו במתח של 1.475V זה לא יציב אולי שמישהו ירים את הכפפה וייתן איזה טיפ
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד חדש בקרוב,רציתי לדעת אם הוא יחיה במארז שלי כרגע?? המעבד הוא amd 2600 והמארז הוא tsunami 350w . אני חייב להגיד שהספק יציב וטוב אבל מה שמטריד אותי זה האיוורור. כרגע יש לי amd 2000 0.18 יחד עם קירור sk7+SF2 והמעבד על 49-50 במנוחה ו55 בערך במאמץ. מה אתם אומרים ה-2600 יהיה בסדר??
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אופציות לעזרה באובר קלוק אני אשמח אם מישהו ינחה אותי להגדרות הטובות ביותר יש לי מעבד 1900 וזיכרון xtreme ddr 256 266 pc2700
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקיי כמו שהבנתי הלוח אם שלי די מתאים לאוברקלוק וגם מהמעבד אני אמור להוציא תוצאה לא רעה ורק הזכרונות המסריחים זה מה שמגביל אותי אז כמו שהסבירו לי אני שם את הזכרונות על 333mhz ועל תיזמונים 3-3-3-8 ובהגדרות שם החלפתי משהו ל 2T לא זוכר איך קוראים לזה ואת המכפלה אני שם על X5 אני מעלה את המתח על המעבד מ 1.4 ל 1.5 כמו שבנתי האוברקלוק אמור ללכת די חלק עד שהזכרונות מגיעים בחזרה ל 200mhz לא? כי אני מצליח להעלות את המעבד עד ל 235X11 שזה 2588MHZ והזכרונות במצב הזה על 184MHZ בערך ואני חושב שאני יכול להמשיך יותר אבל אני לא מצליח להעלות יותר ובדיקת הSUPERPIE אפילו ב 236 כבר נכשלת כאשר ב 235 הכל עובד חלק למישהו יש מושג מה מגביל אותי? ואיך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב ויחד אם זה שיהיה שקט(כמה שיותר..) אחשו הבנתי שהנתונים שהחברות רושמות לגבי הרעש של המאווררים הוא לא אמין...נכון?? גודל המאוורר רצוי 120mm או 140mm בכל מיקרה איזה מאוורר אתם ממליצים לי??(120mm , 140mm) בבקה עזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
רגע לא הבנתי עם הנוזל מתאדה מאיזור של המעבד ומתאבה באיזור אחר שרחוק מהמעבד ואז נוזל לקצה השני של הצינור אז הוא לא יתאדה יותר לא הלך פה קצת ביצועים???? ואם זה ככה הלוחות קירור האלו לדוגמא XP-90 או 120 וכו לא שווים הרבה אחרי הכל הם אף פעם לא יעילים אלא אם הם בישיבה כמו במחשבים הישנים לא בעמידה כמו כל המחשבים שיש היום
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-