אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקינו לי 2 מאוורים של 92ממ קדמיים שלא עובדים (כנראה לא מחוברים).. איך אני מחבר אותם ? יש לי את ה- ANTEC ATLAS (מארז) והמאוורים הקדמיים הם 9925 של: http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=82
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום ברשותי המעבד : 530J שזהו מעבד פנטיום 4 על תדר 3GHZ עם טכנולוגיית HT, בייצור PROSCOTT . שאני בודק בביוס הוא על 70 מעלות וגם המאוורר שלו רועש ! המאוורר שומן והגוף קירור הוברק לפני שבוע והבעיה ממשיכה ! לפי מה שקראתי והבנתי הבעיה היחידה היא סוף סוף להחליף את הגוף קיור הג'נרי מפאן של אינטל במשהוא יותר סביר. ראאיתי פה את ש AC7 PRO אבל הבנתי שהוא לא מאוד שקט ואני חייב שקט כי אני ישן עם החשב בלילה, האם יש משהו יותר שקט ממנו ? תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם כאמור עכשיו הצלחתי להדליק את התאורה האחורית של הצג שלי הצג ממש סבבה והכל אבל הוא ממש מתחמם וחשבתי לשים לו את ההנגד של ה100 אוהם לכיוון התאורה ומה שהכי מפריע לי זה שהקונטרסט (התווים) שלא בשימוש כל כך כהים שבזוויות מסוימות כמעט קשה לקרוא את הכתוב יש לי נגד של 1000 אוהם ואני מתכוון לשים אותו לקונטרסט אבל אני לא יודע בבירור איך לחבר אותו אז מי ששם אחד כזה בבקשה שיעזור לי? ולמי שלא שם זה לא מפריע לכם? איך אתם מתגברים על זה? בתודהההה ניב ;D
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים ! עליתי מ200/250 ושמתי את הזכרונות ביחס של 5:4 במתח של 2.65 וזה אומר כרגע שהם על המהירות הרגילה שלהם רציתי לדעת אם תיזמונים כאלו הם סבירים לזכרונות ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אוקי תשמעו התחלתי לעשות OC והגעתי ל3.8 ! ועכשיו שמתי תבאס על ה422 וזיכרונות על ה844 ידני ובבדיקה של הOCCT שאני עושה שעה זה עושה לי התסק !! לא הצליח לא ייצב לא יודע למה בבקשה עזרה gal242@013.net מחובר . לוח DFI P45 DK PLOS זיכרוונת G.SKILL 1066 PI CL5 מעבד E8500 של אינטל כמובן וקיורור אולטרה 120 !
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי radeon 96000 ואני רוצה לקרוע אותו... כרע בoc אני על: core:435 memory:445 אם אני ממשיך אני מקבל ארטיפקטים... יש למישהו רעיון איך להמשיך?? אולי שינוי תדר זיכרונות?? אולי עיפרון מוד?? או צריבה בביוס ל9600 pro?? אם יש למישהו רעיון או אחד מאלה שהצעתי אז בבקשה לפרט כי אין לי מושג איך עושים אותם.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם צריך קירור למעבד? Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb מה לגבי המעבד הזה? *לא יודע למה אבל יש לי הרגשה ששאלתי שאלה מטופשת*... : תודה.
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלוקינג עם הE6600, אם כן, אז אפשר קצת פרטים?.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עד 200 שקל, רוצה להגיע ל-3.6 (q6600) עד עכשיו רציתי ללכת על ה-7 freezer pro ואז שקלתי freezer extreme אני לא יודע אם שווה להוסיף ויש הבל משמעותי.. כדי שלא יהיו אי הבנות, זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הבנתי שהלוח מגביל אותי ל-420, זאת אומרת 3.78, אבל אולי זה לא ממש משנה כי אני לא מתכנן לעבור את ה-3.6 עדיף לי ללכת על ה-extreme? ועוד שאלה.. אם אני עושה 50…
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
ליתי את הוולט במחשב אסוס ועכשיו הוא לא עולה המחשב מראה לי רק את השקופית הראשונה אך לא נותן להיכנס לביוס או נותן למקלדת לעבוד ( כאילו אין חשמל למקלדת ) מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
זקוק למדריך לגבי VOLT-מודינג לזיכרון ללוח של -GIGABYTE-K8NS-ULTRA-939 אני מודה מודה מודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני כרגע מצליח לייצב לחלוטין ב4Ghz על 422*9.5 במתח 1.381 כאשר אני מנסה להעלות ל4.1Ghz אני נתקע בהרבה אי יציבות בווינדוס. הצלחתי יחסית לייצב את המערכת עם ההגדרות הבאות (עבר 10 לופים של intelBurnTest אבל עם טמפ' מפחידות , בOCCT זה קרס אחרי שעה וחצי ) מה דעתכם על המתחים? הNB לא קצת גבוה? הבנתי שחייבים להיזהר עם המתח של הFSB .. אני לא מצליח להגיע לשילוב נורמלי , אם למישהו יש טיפ על איך לשפר יציבות אני אשמח תודה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מארז מפרספקס האם יהיה לו קירור טוב?? איך הכי כדאי לעשות את הקירור (יענו את כיוון זרימת האויר בכל המארז)? איזה מאוררים הם זולים שקטים וחזקים? אם אפשר גם קישורים המפרט שלי נמצא למטה בחתימה שלי תוכלו לעין בו ואין לי מושג קלוש בקירור אז אם תוכלו תנו יותר תמונות תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הטמפרטורות במעבד שלי הם 50-45 במנוחה ו- 55-58 במאמץ יש לי IC7MAX3 יכול להיות שהוא מזייף? עידכנתי את הביוס ויש לי מארז מסריח XASER3 אה ועל המעבד יש קירור סטוק של אינטל מקורי. אין משחה על המעבד שאמרתי למוכר לשים הוא צחק עלי... (חוסר מקצועיות) מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בתוכנות בדיקה של המחשב כמו סנדרה וכל אלה, אני רואה שהOC המקסימלי שאני יכול להגיע אליו הוא 3000Mhz. אם זה נכון אז איך זה שיש אנשים שגם להם רשום את זה ובכל זאת הם עקפו אז מה שרשום? המעבד שלי A64 +3000
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בריויה טונר, אבל יצאו דרייברים חדשים ועדיין אין עידכון לתוכנה לדרייברים האלו, ולמרות שבדקתי והOC עובד, אני חושב שעדיף שהתוכנה תתמוך בהם רישמית, אבל עבר מלא זמן ועדיין לא יצאו [GEFORCE 8800GTS, גירסא של דרייברים 169.25]. יש תוכנה שכבר תומכת בהם שעובדת בצורה זהה [פשוט]?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
האם חשוב לעשות לאפינק גם למעבד וגם לקירור של המעבד? או שמספיק לעשות רק לאחד מהם? אני רוצה לעשות רק לקירור של המעבד, בגלל שאני חושש לפגוע במעבד, וזה יהיה פשוט בזבוז כסף נוראי אם אני אהרוס אותו :-\ האם יהיה שיפור בטמפרטורה אם אני אעשה לאפינג רק לקירור?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
זה טוב? צריך משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-