אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לינק למארז: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=PS02&area=usa
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של MSI NVIDA 4 יש שם אפליקצייה שמראה את המעלות ל-CPU -כרטיס מסך ומערכת אצלי על ה-CPU הוא 33 מעלות מערכת 31 מעלות וכרטיס מסך 61 מעלות!!! מהי הטמפרטורה האידאלית לחלקים האלו? 61 זה הגיוני?? יש קירור פאסיבי...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט במיוחד למעבד (ללא התפשרות על איכות הקירור כמובן), צמצמתי את ההתלבטות לפחות או יותר שניים: Scythe Zipang SCZP-1000 ZALMAN CNPS9500 AM2 ע"פ נבירות ברשת, הם נראים לי מתמודדים די אידיאליים. מכיוון שהמחשב כבר מורכב עם הקירור המקורי, כדאי שהרכבתו תיהיה די פשוטה. מי יתן את השקט הטוב ביותר? דעות? הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קיבלתי את הלוח הזה ויש לי מספר בעיות: 1.למרות עידכון לביוס חדש המדד של הFSB עדיין 100-133-166 למרות שבספר של הלוח נאמר בפירוש שאפשר לעלות בקפיצות שבין 2 ל5, מה לעשות? 2.אני עובד כרגע בבאס של 133 והלוח עדיין מסרב לתת לזיכרון תזמון של 2 ולא 2.5 למרות שברור לי שהם יכולים לעמוד בזה באס שכזה. 3.הVCORE מגיע רק עד 1.85 בקיצור ..יש גאמפר או משהו שאני מוציא אותו וגורם ללוח שלי להיות נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך leadtek 6800gt 256mb ? ומה הטמפ' המקסימלית שמותר להגיע אליה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בריויה טונר, אבל יצאו דרייברים חדשים ועדיין אין עידכון לתוכנה לדרייברים האלו, ולמרות שבדקתי והOC עובד, אני חושב שעדיף שהתוכנה תתמוך בהם רישמית, אבל עבר מלא זמן ועדיין לא יצאו [GEFORCE 8800GTS, גירסא של דרייברים 169.25]. יש תוכנה שכבר תומכת בהם שעובדת בצורה זהה [פשוט]?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם חשוב לעשות לאפינק גם למעבד וגם לקירור של המעבד? או שמספיק לעשות רק לאחד מהם? אני רוצה לעשות רק לקירור של המעבד, בגלל שאני חושש לפגוע במעבד, וזה יהיה פשוט בזבוז כסף נוראי אם אני אהרוס אותו :-\ האם יהיה שיפור בטמפרטורה אם אני אעשה לאפינג רק לקירור?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם על מנת להשיג ביצועים טובים יותר אד הוק, או על מנת לרכוש רכיב זול יותר שייתן תפוקה של רכיב רגיל יותר הפועל ללא OC? האם ניתן לבצע OC בלי "לטפל" בו באופן שוטף? כלומר, אני אין לי מושג ב - OC. האם אוכל לתת למישהו לבצע עבורי OC ולפעול עם המחשב בלי בדיקות שוטפות לגבי הביצוע?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
משהו ניסה לבנות את הבקר הפשוט שמתואר במאמר הזה http://www.heatsink-guide.com/tempcontrol.htm משהו דומה ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זה טוב? צריך משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
המליצו לי על זה G POWER 2 PRO GH-PSU23-PB מה אתם אומרים ? 285 ש"ח אמרו לי שזה הדבר הבא 8)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים בסיסיים לאוברקלוקינג. המדריכים שיצא לי לקרוא עד עכשיו הסבירו לי איך לעלות את הבאס, לעלות את המכפלה וכו' .רק הבעיה שהם לא הסבירו מזה בכלל מכפלה או באס או כל שאר המושגים האלה. אני מחפש המלצות למדריכים שמסבירים הכל מההתחלה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אשמח שתזרקו פה כמה שיותר ביוסים שמתאימים ללוח הזה DFI Ultra Infinity NF2 שאר המפרט בחתימה אני רוצה לנסות כמה שיותר ולמצוא את זה שיתאים ללוח שלי כמו "כפפה ליד" נדב
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=43
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מעבד e6300 על לוח של gigabyte 945p-s3 וספק fsp400GLN מה אני אמור לעשותכדי להאיץ את המעבד מצטער על השאלה הזאת אני פשוט חדש בקטע של האוברקלוק ואני לא ממש מבין בזה..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode=: קניתי אותו לפני יומיים... אני מעוניים לעשות לו אוברקלוק.. הוספתי תמונה של הטפ' שלי ושל התוכנה של האוברקלוק של הכרטיס... שתסבירו לי מה לעשות .(הוספתי לקירור מאורר.) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי לוח של Gigabyte מדגם GA-7VT600 מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הPLL שלו? ועוד שאלה האם ניתן להריץ עליו OC סביר? המעבד הוא AMD Athlon 2500+ Barton ו512MB זכרון DDR אה והקירור הוא TT-volcano 11+
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמעו קטע,ההארד דיסק שלי הוא משהו מיוחד כל פעם שהוא מתחמם או שאני מנסה לעשות אובר קלוק הוא מתחיל לעשות רעשים של קליקים כאלה,אחד או שניים ואז המחשב נתקע. נכנסתי לפורומים של ווסטרן דיג'יטל וקראתי שם שמישהו שם את ההארד דיסק שלו במקפיא וזה עזר לו. ניסיתי לעשות אובר קלוק והוא נתקע,עשיתי ריסט אבל כל פעם שהפעלתי משחק הוא נתקע,זה תופעה שקוראת לו כל כמה חודשים. שמתי אותו במקרר ל20 דקות והוא הסתדר! איזה מגניב! אגב הדגם הוא: wd80GB 8M Buffer תמיד היה לי ניסיון טוב עם ווסטרן דיג'יטל אבל היום אני רק מקסטור.
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה .. קיבלתי את 2 הסמארט פאנים שלי ויש לי כמה שאלות - למה הנגד המשתנה בא מחובר למאווררים אני חשבתי שאני אמור לחבר אותו ? מה זה הדבר הכחול הקטנטן הזה שמתחבר לחוט קטן ושחור שיוצא מהמאוורר למה למרות שהמאוורר על הכי חזק מכוון הוא לא עושה כמעט רעש ואת דחיפת האוויר שלו אני בקושי מרגיש ? אותן הבעיות בשתי המאווררים .. מה עושים ? זה נורמלי ? ותגידו יכול ליהיות שהספק 300 וואט של hec שברשותי לא יכול להחזיק תמאווררים ?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני זקוק להמלצה עבור גוף קירור למחשב בעל לוח MSI Neo2 Platinum ומעבד Athlon64 3000+ Socket 939. לפי מה שהבנתי ,הXP120 של Thermalright לא מתאים ללוח.. תוכלו להמליץ לי על גוף קירור שטוב ממנו או שווה לו מבחינת ביצועים? נ.ב: אני רוצה לעשות אוברקלוק די גדול למעבד לכן אני זקוק לגוף קירור הכי טוב שיש וניתן להשיג בארץ -המחיר לא מהווה בעיה. בטח שמתם לב שפתחתי 2 ת'רדים זהים (פשוט היה לי ת'רד אחר ששיניתי לו את הכותרת ולכן היה בילבול..), אז חיכיתי שהת'רד הקודם יירד ואז כתבתי את הת'רד הזה. תודה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמו שניתן להתרשם מהכותרת, השאלה שלי היא מה ההבדל בין שתי המערכות קירור מים הללו? איזו מציגה ביצועים עדיפים ואיזו יותר משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-