עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המאוורר של הכרטיס מסך עושה יותר מדי רעש לטעמי והייתי רוצה לקנות קירור שקט יותר אשמח לקבל הצעות לקירור שקטות עד 200 ש"ח

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  2. שלום. 1. יש לי כרטיס מסך ASUS 9600XT. הכרטיס כבר ישן והמאוורר שלו לא עובד בכלל. לכרטיס יש גוף קירור די גדול. במנוחה הטמפ' של הכרטיס עומדת על בין 45 ל50 מעלות. לא משחקים במחשב שהוא מותקן עליו, אבל כן רואים הרבה סרטים. לא כל כך מתאים לי להוציא איזה 150 שקל על קירור לכרטיס הזה. חשבתי בכיוון של לארגון מאוורר שישב מתחתיו ויזרוק עליו אוויר. ראיתי הרבה מאווררים שמתחברים לסלוט של כרטיס, אבל הם שואבים אוויר החוצה מהמארז וזה לא נראה לי יעיל במקרה הזה. מה אתם אומרים? 2. באותו מחשב, יש על הצ'יפסט מאוורר 40MM. לאיזה כיוון הוא צריך להסתובב? בבקשה רק מי שבטוח שיענה. תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by NmAn,

היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש, כמובן בעזרתם האדיבה של האנשים באתר, אני מאוד מרוצה מתפקודו של המחשב. אבל ישנה בעיה שקיימת אצלי כבר דיי מההתחלה, ניסיתי פתרונות שונים, אך לא הולך. בכל פעם שאני מפעיל משחק או יישום כבד אחר, המחשב לפתע בשלב כלשהו נתקע, המסך מתחיל להבהב כזה והמפחשב לא מגיב לשום פעולה, פתחתי את דלת המארז, המצב השתפר במעט אך עדיין נתקע, וכאשר אני מפעיל מאוורר אל מול המארז הפתוח המחשב מתפקד כרגיל. המארז שיש ברשותי הוא - Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case המעבד - AMD 64 3000+ Socket 939 והמאוורר שיושב עליו הוא TR2 הפשוט של טרמלטק כרטיס מסך - ATI RADEON X800 256 mb PCI EXPRESS Retail TV OUT DVI זה כבר מציק לי במשך תקופה ארוכה, תודה מרא…

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  4. אני שמעתי שיש קירור חדש למעבד מבית gigabyte האם הוא טוב או לא

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by full_clip,

מארז thermaltake סופרנו לוח asus P5K-E/WIFI-AP מעבד Q6600 מהו המשקל והאורך שלו? והאם יש קירורים קטנים יותר שלא נופלים ממנו בהרבה כי אני מעדיף קטן יותר

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by GaLaBoa,

אוקי תשמעו התחלתי לעשות OC והגעתי ל3.8 ! ועכשיו שמתי תבאס על ה422 וזיכרונות על ה844 ידני ובבדיקה של הOCCT שאני עושה שעה זה עושה לי התסק !! לא הצליח לא ייצב לא יודע למה בבקשה עזרה gal242@013.net מחובר . לוח DFI P45 DK PLOS זיכרוונת G.SKILL 1066 PI CL5 מעבד E8500 של אינטל כמובן וקיורור אולטרה 120 !

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. Started by ori444,

למישהוא יש אותו ? איפה הוא נגיד בהשוואה ל sk-7 ? אמור להיות שקט האם גם יעיל ?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. מטרה של ה-OC: להגיע עם מעבד P4 2.4A FBS533 למהירות 2.7GHZ -/+. תקציב: עד 450 שקל. אני מאוד רוצה שהיה מהחנות הזאת http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=5&cat=MainboardforIntel תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  9. האם יש צורך לשייף את האייאקס 478 ? האם ההבדלים בהיטסינק הנ"ל (בלבד) יהיו משמעותיים? זה קצת דחוף לי כי אני עומד פה עם מעבד ביד

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by -neo-,

אוקיי, אז זה הולך ככה, אני רוצה לעשות אוברקלוק (פעם ראשונה) למערכת חזקה (Athlon 64 3700+ San-Diego) וכמובן שישר חשבתי על ה-tower112 (שלפי הבנתי הוא הקירור הפסיבי הטוב ביותר) + 2 מאווררים, רציתי לדעת מבחינה תקציבית כמה כדאי לי לחבר לו את המאווררים האלא או שאני יגיע לכמעט אותה טמפרטורה גם בלי... תתחשבו בזה שאני רוצה את המה"ץ שלי ומצידי שהמחשב יעשה רעש של בואינג 777...... תודה רבה לעוזר!

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים קניתי את הפרייזר 7 פרו ומשחה טרמית של זלמן יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה במחשב מרחתי משכה אני חייב לציין לא התקמצנתי והכול טוב ויפה והמעבד במנוחה עומד על 48 מעלות בערך זה מעבד פרסקוט 2 מגה מה שמוזר שאחרי שבוע בערך (זה קרה לי כבר פעמיים) המעבד מתחיל להתחמם ולהגיע לטמ"פ של 65 70 אני פותח את המאורר מפרק רואה שהמשחה הפכה להיות בועות כאלה מורח עוד שכבה מחזיר והטמ"פ שוב יורדת למה זה קורה לי כול פעם??? האם המשחה של זלמן דפוקה???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by mushies,

שלום חברים יש לי מעבד socket 478 - intel pentium 4 3.4 Ghz Northwood אני לא יודע למה, אבל הוא מגיע לטמפרטורה של 51 מעלות!!! וזה לא הגיוני לפי מה שקראתי יש לי קירור למעבד של Thermaltake מדגם Big Typhoon והוא אמור לעשות את העבודה נראה לי שהתקנתי אותו אז לא הסרתי את המדפבקה של המעבד שבא בגרסאת TRAY (מדפקה קטנה לבנה כזאת על גב המעבד, כמו של אחריות או משהו כזה) אבל חוץ מזה עשיתי הכל כמו שצריך... כולל המשחה התרמית. אודה לכם על רעיונות בברכה, רמי

• 9 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by guy1235,

תגידו חברה מה קורה למאגר ה- OCDB? אני מפרסם את הפרוייקטים שלי ולא מפרסמים אותם.. זה ככה כבר קרוב לחודש.. וכבר היו עידכונים ואת שלי לא מכניסים.. מישהו יודע למה? זה ממש מוזר.. מה בגלל שאני שחור? LOL שלחתי הודעות למעכרת בתקווה שיעזרו לי אך לא חזרו אלי או עידכנו לי את הפרוייקטים... אולי מישהו מפה יוכל להגיד לי מה קורה.. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. אני נכנס למשחק.. ונגיד אחרי כמה דק' או שזה יוצא והכל בצבעים מכוערים והכל גדול או שזה עושה ריסטרט ניראה לי שיש עומס יתר כי אני יודע שהמחשב עושה ריסטרט לבד כאשר הוא מתחמם יותתר מדי.. =\ אז מה לעשות לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by IG,

אני רוצה לעשות OC קל לכרטיס שמופיע בחתימה שלי. עם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד? אני רוצה תוכנה שתעשה את הOC למצב האופטימאלי, ושתיבדוק את היציבות, ושאמי לא אצתרך להפעיל אותה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש כדי לשחזר את ההגדרות של הOC. שאלה נוספת: עידכנתי דריבר לפני 3 חודשים. כדאי לי לעדכן שוב לפני הOC?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by ofer_mat,

זה גבול ה OC שלי רציתי לדעת לפני שאני מעלה אותו לDB של האתר האם אני יכול למשוך עוד קצת. מתח המעבד הוא 1.4 האם אני יכול לתת לו עוד מתח כדי למשוך אותו יותר למעלה? דרך אגב ה AGP נעול והזכרון רץ על 266 כלומר ביחס של 2:3 מה אתם ממליצים לעשות עוד? הזכרון שלי הוא dragon 466 לוח אם : p4p800 של asus ציפסט 865 תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by amit355,

משהו ניסה לבנות את הבקר הפשוט שמתואר במאמר הזה http://www.heatsink-guide.com/tempcontrol.htm משהו דומה ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by bad-sector,

שמישהו בבקשה יעזור לי, מרחתי את כל ה NMII שלי כבר ואני רק מבזבז אותה הקליפסים שלו גרועים ולא נתפסים, יש למישהו איזה מדריך או טיפ?

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by ROEY--1,

שלום לאחרונה חשבתי ועשיתי OC למחשב שלי..זהו OC ראשון אני חייב לציין ורציתי חוות דעת (אולי אפשר לשפר ,או עשיתי טעות כלשהיא) מחשב AMD 3200+ MSI K8N NEO4 2X512 שעובדים בדול 400MHZ .... (200 מגה הרץ כאילו) הורדתי את הזכרונות לעבודה של 166 MHZ ... הורדתי את מכפלת ה HT ל X4 (היתה על X5)... והתחלתי לעלות באיטיות את ה FSB ...עד שהגעתי והשארתי אותו על 245 (מקורי היה 200) עכשיו הזכרונות על 204.2 ו HT על 980 (במקור היה 1000..האם זה משנה?) כמה שאלות: ה CR שלי על 2T ייתן משהו להוריד אותו ל 1T .? עד כמה אני יכול לעלות (במגה הרץ) עוד את הזכרונות...(תנו סכום ממוצע...של זכרונות נגיד פשוטים)? האם יש תוכנה שתוכל להראות לי כי ה PCI EXPRESS של…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by Ram23,

אז ככה,יש לי Q9450 עם TUNIQ TOWER בלי OC. החום של הCPU נמוך,29 מעלות כשהטוניק על פול,אבל הליבות בסביבות ה50-60! מה לעשות? [attachment deleted by admin]

21. אז ככה, אני יודע שזה נשמע מוזר... א-ב-ל, יש לי כרגע קירור מעבד EVERCOOL ג'נרי, נחושת, ויש לי אופציה לקחת לאחי ת VOLCANO 7 פלוס שלו, הבעייה היחידה היא שאין לי שום משחה תרמית, ובפעם הראשונה שחיברתי תמחשב בלי התרמית המעבד היה על 60 מעלות, ושנייה אחרי זה עם התרמית על 42 מעלות, השאלה מה לעשות? האם זה יזיק לי\לאחי? האם לא כדאית ההחלפה? והאם יש איזה דרך חלופית ומהירה למצוא משחה תרמית? (הזמנה מאתר כרוכה בזמן שאין לי אני צריך להחליט עד מחר או שאני חוזר לעוד חודש בבסיס ) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by gania23,

יש לי מעבד e6300 על לוח של gigabyte 945p-s3 וספק fsp400GLN מה אני אמור לעשותכדי להאיץ את המעבד מצטער על השאלה הזאת אני פשוט חדש בקטע של האוברקלוק ואני לא ממש מבין בזה..

23. Started by Cosmic Gate,

עשיתי OC לQUAD שלי עכשיו במצב רגיל שכמה תוכנות עובדות הוא על 57 מעלות נכון לעכשיו במאמץ אני מניח 65 בדקתי בCPU Z בCore Voltage:1.3XX וזה משתנה כל פעם אין קפיצות משמעותיות בין 1.2 ל1.3 רציתי לדעת אם הטמפ' גבוהות מידי? ולהפסיק ת'OC לאלתר?או להשאיר? חשוב לציין שלא התעסקתי במתחים ולא בכלום..פשוט העלתי ת'FSB הזה נדמה לי ל333MHZ עשיתי משו לא נכון פה?

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  24. ראו במפרט שלי - יש לי זכרון של קינגסטון עם תזמונים: 2.5-3-3-7. אם אני משנה את התזמונים של הזכרון האם הוא יכול להשרף? איך אני יכול לעקוב אחריו? לאיזה תזמונים כדאי לי לשנות?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by THE FOX,

מעבד 3200+ סוקט 939. ישנו מדריך המסביר איך לעשות זאת? מהו שיפור הטמפרטורה המושג בממוצע? והאם כדאי להסיר כלל את מכסה המעבד?

• 7 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.