אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. המאוורר שעל לוח ה-Asus A8N-E שלי החליט למות ולעבור לעולם טוב יותר. בחנות עושים לי בעיות עם האחריות בטענה שאין אחריות על המאוורר למרות שהוא חלק מהלוח אם. בכל מקרה, החלטתי להחליף את המאוורר הזה בלית ברירה. יש המלצות ?
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חובה שיהיה שקט מאוד ולא צבע לבן. עם דחיפה חזקה של אוויר. + המלצה לקנייה מחנות באיזור המרכז.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
משהו ניסה לבנות את הבקר הפשוט שמתואר במאמר הזה http://www.heatsink-guide.com/tempcontrol.htm משהו דומה ?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
צריך לדעת אם זה טוב או לא... המערכת היא זו שיש במפרט...מעבד 3.0 גיגה הרץ.. התוצאה בסטוק.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ועכשיו יש לי AMD BARTON 2600 ולוח EPOX 8RDA+ והחלפתי מארז מtsuanami virgo ל RAIDMX SCORPIO 868 . עכשיו טמפ' הלוח לפי sandra ו-speedfan זה 25 מעלות, המעבד על 36 מעלות. ההארד דיסק על 29-30 מעלות. עכשיו יש לי שאלה, קיבלתי עם המארז 2 מאווררים עם חיישן טמפ' משלהם. יכל להיות שהמעלות ב-2 התוכנות שאני משתמש זה המעלות של החיישנים במאווררים? 4 מאוררים 80 מ"מ. 2 מוציאים מאחורה, 1 בדלת מכניס ועוד 1 מקדימה מכניס. על המעבד SK-7 +SF2.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ולוח של Gigabyte ga-p35c -ds3r בנוסף יש לי גם זכרונות של קורסייר DDR2 XMS2 800MHZ 4CL 2 GB אני רוצה להגיע ל 3 GHZ עם הקירור סטוק שלו. מעולם לא ניסתי לבצע אוברקלוק אז אשמח אם יש מישהו שיוכל להנחות אותי מה לבצע בביוס.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שזה נשמע מוזר... א-ב-ל, יש לי כרגע קירור מעבד EVERCOOL ג'נרי, נחושת, ויש לי אופציה לקחת לאחי ת VOLCANO 7 פלוס שלו, הבעייה היחידה היא שאין לי שום משחה תרמית, ובפעם הראשונה שחיברתי תמחשב בלי התרמית המעבד היה על 60 מעלות, ושנייה אחרי זה עם התרמית על 42 מעלות, השאלה מה לעשות? האם זה יזיק לי\לאחי? האם לא כדאית ההחלפה? והאם יש איזה דרך חלופית ומהירה למצוא משחה תרמית? (הזמנה מאתר כרוכה בזמן שאין לי אני צריך להחליט עד מחר או שאני חוזר לעוד חודש בבסיס ) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ובכן אחרי בדיקת משקל אני החלטתי להיות קצת יותר חכם ולהגדיל ראש אני מחפש מאווררים שיהיה אפשר להרכיב על שני הברגים שיש משני צידי הסוקט 939 שלי.אני לא ממש יודע מה מומלץ אבל אני מניח שה 9500 של זלמן מקבל ציונים די טובים.אשמח לעוד הצעות כי להרכיב משקלים בין 760 ל 940 גרם על שני שפיצים של פלסטיק לא נישמע ממש בטוח...ראיתי מאווררים של זלמן שיושבים על פס מתכת שמתחבר לשני הברגים שיש בסוקט.אם למישהו יש עוד כאלה סוגים בבקשה לתת הצעות. תודה רבה. http://www.thg.ru/mainboard/20050117/images/asus-a8n-sli-big.jpg
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אוקיי, אני ארכז את השאלות שלי (מצאתי כמה תשובות בחיפוש, אבל הן לא סיפקו אותי). 1.איך משפיעה העלתו של הFSB הנ"ל, על תיזמוני הזיכרונות ועל הזיכרונות בכלל? 2.מהו יחס סינכרוני בין המעבד לזכרונות? (לא ממש הבנתי את החישוב שנעשה).. 3.איזה זיכרונות מתאימים יותר\פחות לאוברקלוק? 4.מה בדיוק קורה כאשר מתבצעת המהרת FSB פשוטה? (האם ביצועיו של המעבד עולים על חשבון הזיכרון?!) סורי אם אני מתקרצץ , פשוט אלו דברים שאני ממש חייב לדעת לקראת הרכישה הקרובה שלי [= אשמח אם מישהו יענה על שאלותיי המעיקות. D:
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת אני זקוק להמלצה עבור גוף קירור למחשב בעל לוח MSI Neo2 Platinum ומעבד Athlon64 3000+ Socket 939. לפי מה שהבנתי ,הXP120 של Thermalright לא מתאים ללוח.. תוכלו להמליץ לי על גוף קירור שטוב ממנו או שווה לו מבחינת ביצועים? נ.ב: אני רוצה לעשות אוברקלוק די גדול למעבד לכן אני זקוק לגוף קירור הכי טוב שיש וניתן להשיג בארץ -המחיר לא מהווה בעיה. בטח שמתם לב שפתחתי 2 ת'רדים זהים (פשוט היה לי ת'רד אחר ששיניתי לו את הכותרת ולכן היה בילבול..), אז חיכיתי שהת'רד הקודם יירד ואז כתבתי את הת'רד הזה. תודה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד AMD Athlon64 3200+ 939 ללא אוברקלוקינג. מאוורר אורגינל של המעבד. בגלל מספר סיבות (שחלקן לא צריך לפרט...), ברצוני להחליף את המאוורר למשהו יותר איכותי. להלן המפרט הרצוי של המאוורר: 1. רמת רעש עד 20 dBA 2. משקל עד 300 גרם מצאתי את המאוורר הבא - Thermaltake CL-P0445 אך לצערי אני לא מוצא אותו בארץ. מישהו יודע איפה מאוורר זה נמכר או לחלופין יכול להמליץ על מאוורר בעל תכונות דומות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם הוא מספק לשימושים רגילים מישחקים וחו ובשילוב אם מארז וספק ב 400 שח בערך? צריך להיסחף ולהחליף קירור סטוק? אם אני לא עושה אוברקלוק או משו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא מצליח יותר להעלות מבלי לקבל ארטיפקטים.וזה אחרי שיש לי את הזלמן. טפ' במאמץ לא עוברת את ה-55 מעלות,שזה שיפור מדהים מקירור הסטוק,אבל למה אני לא מצליח להעלות ללא ארטיפקט? האם יש מצב שבביוס אני משנה משהו כמו העלאת מתח או מצב טורבו?יש מצב לשנות בכלל משהו בבביוס לכ.מסך(PCX).
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בSTOCK FAN והייתי על טמפרטורה של 52-55 מעלות. קבלתי ALX-800 ומאורר 80MM של VANTEC ועשיתי OC ל 2800 והטמפ' היא על 52 מעלות, נראה לכם סביר? לא קצת חם...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
-
האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי לוח של חברת גיגבייט מדגם GA-8IRX ומעבד 1600A INTEL PENTIUM 4 רציתצי לעשות למעבד OC כי שמעתי שהוא טוב לזה אבל לפני שהתחלתי בדקתי כמה פרטים על הלוח. קראתי בהתחלה ביקורת עליו וראיתי שכמו אצלי בביוס אין אפשרות להעלות VCORE אבל אז המשכתי לחפש ומצאתי שתי אתרים שבהם מוזכרת אפשרות להעלאת VCORE מנהלים בבקשה אם מישהו יכול לחפש לי ביוס כזה תודה רבה. והאם זה קשה לעדכן את הביוס כי פעם אחרונה שעידכנתי היה בעזרת הדיסק שקיבלתי והכול עבר חלק. http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=02boardi845d000gigabyte8irx00000105-זה האתר שאומר שאין VCORE בדיוק כמו אצלי בביוס אלה האתרים שמזכירים VCORE http://www.abcd.com.au/motherboard/ga8-irx-pentium4-socket478.htm http://www.noticias3…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום זו הפעם הראשונה שאני עושה oc. את הoc אני עושה למעבד e6400 על לוח msi neo p965 גיגה גיכרון 667 ורציתי לדעת אם מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר לפי התמונות האלו http://www.2send.us/uploads/67f23a8411.JPG http://www.2send.us/uploads/146bade871.JPG ועוד משהו אניביטלתי את האפשרות של הורדת מהירותהמעב שאין בו שימוש אך המהירות עדיין יורדת לי למה זה? ואיך אני משנה את יחס הזכרונות ל1:1
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום .. לפני כמה חודשים רכשתי את המוצר הבא.. ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm מוצר נחמד מאוד ..נהנה ממנו מכל רגע אבל אני לא מצליח לראות את הRPM של המאווררים (מהירות) על הצג של הLCD מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר ? ... קראתי את הספר שקיבלתי עם זה והוא פשוט אומר שהצג יראה את הRPM אוטומטית שמחברים אותו לפאן באס
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-