עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מצאתי Danger Den Copper TDX Block for AMD Athlon 64 754/939/940 במחיר טוב... רק שאלה אחת לגבי הצינורות והמשאבה - האם הם צריכים להיות מותאמים לבלוק? אם כן איזה דרישות אני חייב לבקש מהמוכר כשאני קונה משאבה/צינורות? מפרט: Copper TDX Block for Athlon64 754/939/940 Includes: Complete Block Assembled with Top and O-ring 100% Copper 110! #1 Accelerator Plate High Flow 1/2" or 3/8" OD Fittings Stainless Steel Hold Down Machined Lapped and polished beyond 1200 grit Pressure tested before shipment to 85psi רעיון נוסף: במערכת קירור המים שלי אני בונה מיכל מים גדול מספיק (10LTR) בשביל לחסוך ברדק של רדיאטור. האם לשים בתקרת המיכל מאוורר 120 מ"מ זה יעיל או שמא הכמות מים תקרר מאליה ומאו…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. לנקות אותו? להעיף אותו? הרעש הוא כמו זמזום אבל עם רעש בלתי נסבל, אני פוחד להוציא אותו כדי לא לגרום לאקסטרא חימום של המארז.

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  3. מישהו מכיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by 64bit,

שלום, לפני שבוע קניתי את ה- ATHLON 64 3000+ של AMD בגרסאת ה-BOX. הבנתי שעם המעבד מגיע גוף קירור ומאורר ג'נרי שכתוב עליו AMD. רציתי לדעת האם זה מספיק (אני לא עושה אוברקלוק בשלב זה), ואיזה כמות רעש מייצר המאורר? בנוסף אם המאורר הזה רועש, אז האם למישהו יש המלצה על גוף קירור שקט וזול יחסית? תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by oren13,

עשיתי בזמן האחרון השקעה כספית לא קטנה בשביל יופי אופי וטופי סתם סתם בשביל גם יופי וגם ביצועים טוב זאת המערכת שלי מארז פשוט נחמד ביותר יש עליו 2 מאווררים 80 של חברה לא ידועה ועוד מאוורר של חברה לא ידועה על הדלת מואר עם לדים מובנים יש עליו צורב די וי די של lg יש עליו שני מוצרים של coolermaster אחד cooldrive 4 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LHD-V04&other_title=+LHD-V04+CoolDrive%204 והשני musketeer http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer יש בתוך הcooldrive 4 הארדיסק 80 ג'יגה sata של חברת יונדאי יש לי…

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  6. אנשים! יש לי בעיה מוזרה... עשיתי OC למערכת שלי לפי ההוראות באתר הבא:http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 הכל עבד חלק כמה ימים והמערכת הייתה יציבה ביותר... (נבדקה ע"י PRIME וMEMTEST) היום החלטתי להריץ 3DMARK ושמתי לב שלאחר הריצה כשעשיתי ריסטרט המחשב כיבה את עצמו והחזיר לי את התדר למקור ללא OC... מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. נכון יש את הנייר נחושת שעושים איתו עבודות אומנות וכל זה http://img88.imageshack.us/img88/9696/copperpaper2hn.jpg http://www.cyconpub.com/images/j_art/2005/monogramincopper.jpg ויש את הסינקים של Thermaltake Copper memory heat אז יש מצב לשים אותו (נייר נחושת) על הזכרונות זה יוריד קצת מעלות ?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום התקנתי צי'פ ללוח אם (של זלמן) ובאותה הזדמנות מרחתי משחה של ארטיק סילבר על הXP120 שלי. עכשיו משום מה הטמפ' קופצות לי מ-41 ל47+ תוך שניה או שתיים יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by zoloboy,

איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. אין לו אפילו אי מייל שם...אני רוצה לשאול אותו משהו על הפרוייקט שלו דרך אגב אני מתכוון ל : המארז השקוף של יניב אז אם מישהו יודע מיהו או אי מייל שלו או ICQ אני אשמח לקבל... אני חייב לדעת משהו בקשר למארז תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. האם הייתם מוכנים לשלם עבור מערכת קירור מים מקצועית מתוצרת הארץ 1000-2000ש"ח בהערכה?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by esaly,

מישהו יכול לעזור לי לעשות OC קטן לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. הכרטיס שלי פשוט חם ולא עוזר שום דבר לדעתי הבעיה היא שהמשחה הטרמית שהוא הגיע איתה גרועה....רואים את המשחה כמו ספוג לבן יבש ... בקיצור אני צריך קירור טוב...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. המחשב חדש הגיע אתמול

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. יש לי 9600Gt של twintech. ניסיתי להפעיל את riva tuner ואת ati tool, שתיהן לא מצליחות לזהות את הכרטיס. בעיקרון הכל פועל טוב ואין בעייה במשחקים או משהו כזה, רק עניין אותי למה זה לא מזהה לי את הכרטיס. ועוד שאלה ככה על הדרך - איך אני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב של המאוורר בכרטיס מסך? תודה רבה חברה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שלום לכולם. עם בוא הקיץ ועלית הטמפרטורות והחום במחשב אני אשמח לעזרתכם במחשב שלי. את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. המארז שלי הוא http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6a21.php# מאווררים. 1. על המעבד (סטוק רגיל). 2. מאורר פליטה באחור המארז. 3. מאורר על S1 ACCELERO REV2 שנמצא על הכרטיס מסך. זהו. היה לי מאורר בקידמת המארז שמכניס אוויר קר , אבל הוא הרעיש לי את כל המערכת בצורה מטורפת. חייב לציין שהטמפרטורות של הכרטיס מסך עלו ב8 מעלות בערך ל-42.. ועם המאורר באזור ה35.. אבל זה עשה רעש ובד"כ המחשב דלוק בלילה וזה מפריע.. רציתי לדעת איזה מאורר אתם ממליצים לקנות לשים בקידמת המארז או לשפר לי בכללי את הסירוקלציה.. תודה חבר'ה...יאיר

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  17. לשניהם יש מהירות של X16? זה חשוב לי, יש לי בעיית סירקולצייה במארז..

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by EpoXi,

שלום... יש כמה מאווררים שאני רוצה לחבר... עכשיו נגיד שאני רוצה לחבר שניים לחיבור אחד... (מהספק)... האם ה V ירד ל6V לכל אחד או שזה בסדר לחבר שניים או יותר לחיבור אחד????? תודה רבה לעוזרים דניאל

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by gal2229,

זה המפרט החשוב: E4300 965P-DS3 Enermex Liberty 400W Twinmos 2GB(1024X2) DDR2 800MHZ NXTZ Trinty עד לאיזה באס אני יוכל להגיע בערך? אני יעבור 334 באס?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by chinchi,

שלום. ההבדל בלוגי'ק בין ה 7200L ל 7300 הוא 10 שקל יותר ל7300, שזה זניח ביותר, במה שנראה לעין זה רק העיצוב, אך האם ביצועים טובים יותר אכן יכולים להתקבל ב 7300? האם כדאי ללכת על ה7300? תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by tramp,

בנושא.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. בדרך כלל המאוורר של המעבד עובד ב- 2700RPM ואז הטמפרטורות של המעבד טובות. מדי פעם הוא יורד ל- 1600, ואז המעבד עולה ל- 86 מעלות. למה זה קורה ואיך משאירים את זה ב-2700? מדובר בקירור של אינטל. אם אני מכבה ומדליק מחדש הוא חוזר ל- 2700.

• 10 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by yambtz,

כולנו מראים את התוצאה הסופית, אבל בדרך תמיד יש בעיות מעצבנות שמבזבזות יותר זמן מהעבודה עצמה. הנה כמה משלי, מה שלכם? 1)נכון שכולם תמיד מאבדים ברגים? לי יש כישרון מדהים לאבד מברגים! אני מבלה רבע שעה בחיפושים כל פעם שאני צריך מברג, גם אם לפני 20 שניות השתמשתי בו. ודרך אגב, עוד לא איבדתי אף בורג. 2)מצלמה, אין לי מצלמה דיגיטלית ואין לי איך להראות את ההתקדמות שלי. זה משגע אותי.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by hack man,

אני רוצה לקנות היום ברטון 2500+ ויש לי כמה התלבטויות בksp מוכרים אותו הכי זול האם יש סיבה לכך ? האם הסטפינג שיש עכשיו בשוק הוא טוב לאוברקלוקינג? ושאלה אחרונה האם כדי לקחת איתי NF-7 או 8RDA3I? תענו מהר כי אני חייב ללכת לשם לקנות

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by amir456,

שלום זה כבר פעם שנייה שאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ולא מצליח יש לי כרטיס של ג'יגה ביט 7950GT 512MB עם קירור של זילמן מובנה סטוק : מעבד:550MHZ זיכרון : 700MHZ גירסת דרייבר :93.71 (הכי חדש) עכשיו בהתחלה הישתמשתי ב ForceWare Coolbits הוא עשה לי הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC עכשיו אמרו לי תעבור ל RivaTuner וגם היא עשתה הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC ומה עשיתי בשנייהם הקפצתי רק בתדר של 5MHz את המעבד (ז"א סטוק היה 550MHz הקפצתי ל555MHz) ועשיתי טסט והוא נכשל הינה השלבים : אני ממש לא יודע מה לעשות אם מישהו יודע מה הבעיה שיעזור לי אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים