אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה איך מעלים את מהירות המאוורר של המעבד דרך הביוס?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ ל OC כי אף פעם לא עשיתי את זה. מעבד E6300 לוח P965-S3 זיכרון 512X2 של TWINMOS ב CL5 מהירות 553 כרטיס מסך 9800GT מארז HEC CI-6A21 עם מאוורר נוסף המחשב שלי פעם בכמה זמן נתקע לכמה שניות, מראה מסך כחול, ועושה RESTART..יכול להיות שזה בגלל הזיכרון.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג את הזיכרון ואני מתלבט אם להעיף את מה שיש לי ולקנות 2GB, או להוסיף למה שיש לי. ואם אני קונה, אז מה לקנות? זה משנה ה CL ?.. אני מתכנן להשקיע 115 ש''ח על 7 PRO ועוד איזה 150 ש''ח +- על זכרונות.. תודה
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס 6800GT AGP של CLUB3D שהרכבתי עליו קירור של AC SILENCER הכי חדש שיש. הטמפרטורות בסדר גמור והכל אבל משהו מוזר שקורה לי מדי פעם רק במשחקים זה שלפעמים בהתחלת המשחק הוא נתקע לאיזה 5-6 שניות ואז הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום. מה זה יכול להיות??? לא הגיוני שזה התחממות כי הוא 48 במנוחה ובסביבות 59 במאמץ. אשמח לדעת אם יש למישהו מושג מזה יכול להיות.... 8) בתודה מראש ליאור
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/index.php?file=1
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש למאוורר הזה שני בקרי מהירות אחד בכונן הפלופי ואחד בא כסלוט. יש לכל אחד מהם תפקיד שונה? או שהחברה עשתה ככה שזה יהיה נוח לחלק מהאנשים שמעדיפים דרך הפלופי ולחלק דרך הסלוט{PCI SLOT}? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בSTOCK FAN והייתי על טמפרטורה של 52-55 מעלות. קבלתי ALX-800 ומאורר 80MM של VANTEC ועשיתי OC ל 2800 והטמפ' היא על 52 מעלות, נראה לכם סביר? לא קצת חם...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ עם 1GB זיכרון 2.5cls (שתי יחידות של 512MB של קינגסרון) המעבד עובד ב 400MHZ (סוקט 478). לוח אם של אסוס כפי שצויין בכותרת. כ. מסך Gaindward FX5200 שכנראה יוחלף ל 6600 בשביל קידוד HD חומרתי . הכל יושב בתוך מארז באך של TT . חשוב שהמחשב יהיה שקט (מה שהוא עכשיו עם הקירור המקורי של interl למעבד). כמה "מיץ" אפשר עוד לסחוט מהמעבד , עד כמה OC ניתן לעשות ובאיזה קרור מומלץ להשתמש? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 564 צפיות
-
-
איך הספק הזה??? הוא יחזיק לי את המערכת שבמפרט שלי?!!? מישהו יכול להמליץ לי על עוד ספקים טובים במחיר הזה?? אבל חשוב שיהיו עם תמיכה ב EPS 12V עם חיבור של 8 פינים ל 12V !!! תודה רבההההה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי קצת בפורום מידע קונקרטי לגבי מערכות קירור מים ולא ממש מצאתי תשובות למה שרציתי: 1. לאיזה מערכות מומלץ להוסיף קירור מים? 2. איזה מערכות קירור הם המומלצות ביותר ( עד עכשיו נתקלתי רק בטרמלטק)? 3. מה היתרונות ולאיזה טמפ' זה מוריד את הרכיבים? אם יש כבר תרד בנושא אמח אם תפנו אותי לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
כגון: סוג הקירור, טמפ', ונתונים על המהרה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המאוורר האחורי של המארז שלי מסרב לפעול.... ממה זה יכול לנבוע איך לתקן את זה והאם מותר בכלל להשאיר את המחשב דולק במצב כזה?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל, מותר לנקות צלעות קירור עם מקל אוזניים לדוגמה? או שאסור לגעת בהן?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה דיברתי עם דוד שלי ואיכשהו השיחה התפתחה והוא אמר לי שאם אני צריך להכין משהו עם CNC אז הוא יכול לסדר לי. אז ישר קפץ לי הרעיון של הקירור מים עכשיו הסתובבתי בכל מיני אתרים וחיפשתי מידע על הבלוקים אבל עדיין יש לי מלא שאלות. ראיתי שיש הבדל בין הקטרים של הצינורות והחיבורים, למה זה משנה? ובאיזה כדאי לי לבחור? ראיתי שיש לבלוקים 2 חיבורים לצינורות (מן הסתם אחד נכנס ואחד יוצא) אבל אז ראיתי בלוקים עם 3 חיבורים, למה החיבור השלישי? איפה אני יכול למצוא הסברים איך אמור להראות הבלוק? אבא שלי עובד הרבה עם Autocad ויש לו מחשב דיי בשביל זה (כרטיס מסך FireGL 3200) אז הוא מן הסתם יכול לעזור לי ביצירת המודל. אבל עדיין אני לא יודע מה המשמעות של כל העיקולים בתוך הבלוק, יש לה…
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אני חושב לבנות מערכת קירור מים מישהו יכול להמליץ על משאבה שנמכרת בארץ שעובדת על 12V? איך הבלוק הבא למעבד? [אני יכול לארגן תבלוק הזה...] בתיכנון לשים ראדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ... השאלה הכי חשובה האם זה שווה? האם יהיה שיפור טמפרטורות רציני לעומת קירור אוויר?
-
- 11 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי מחו"ל כשבאמתחתי 3 מאווריי 120MM של thermaltake. חיפשתי דגם שקט במיוחד אז לקחתי את ה Thermaltake Silentcat 120MM על האריזה שלו היה מצויין שהוא מפיק 16db. מיותר לציין שכאשר יצרן מציין כמות רעש שרכיב מייצר, זו אמורה להיות כמות הרעש המירבית שאותו רכיב עשוי לייצר, בשימוש תקין. מיד לאחר שהחלפתי את המאוורר הישן שלי ( גנרי, הגיע עם המארז 3d-aurora של גיגהבייט ) ב- Silentcat החל הזמזום הטורדני. רק כדי להיות בטוח שזה לא איזה פגם בייצור, בדקתי את זה גם כן מול שני המאווררים הנוספים, והתוצרה זהה. כדי להפטר ממרבית הרעש הורדתי את המתח ( ע"י בקר מאוררים) עד ל 800 סל"ד. עדיין, הרעש היה גבוה יותר מאשר היה לפני כן. עוד מספר הבהרות : 1. המאוררים הישנים עבדו ב 800 סל"ד תמיד. 2. …
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חברה רציתי לשאול איזה תוכנת בנצ'מרקינג כללית היא הכי טובה? ויש לי בעיה בזכרונות הם עושים ארטיפקטים תחת קלוק מקסימלי האם זה בגלל חום?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ברשותי מאוורר 40ממ ואני רוצה לחבר אותו על הצ'יפסט שלי שעליו יש קירור פסיבי. את המאורר אני רוצה לשים על הגוף קירור הפסיבי שיש על הצ'יפסט. למאוורר יש חיבור של שקע בעל שני חורים ששימש קודם לכן כמאוורר לכרטיס מסך. איך אני אמור לחבר את המאוורר ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מהו האורך המומלץ של כבלים מעוגלים במארז מידי-טאואר רגיל (Compucase 6A19 למשל)? 18" או 24"? יש לי במארז כרגע כבלים רגילים של ATA133 והם מספיקים בהחלט, אבל אני לא יודע מה האורך שלהם. מעולם לא מדדתי.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה + -: Q9550 BOX HD4870 toxic 1gb INTEL P43DS3L CM690 גרסאת הBOX מגיהע עם קירור של אינטל , הבנתי שהוא מעפן, האם יש צורך בקירור אחר כמו ה7PRO? קירור לכרטיס מסך: הכרטיס הזה הוא מגרסת TOXIC שמגיע עם קירור משופר מהגרסא הרגילה של הכרטיס, יש צורך בקירור לכרטיס? כנ"ל לגבי המארז שמגיע עם 3 מאווררים ונחשב מארז טוב.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המעבד E7200, את הלוח gugabye EP35-DS3 וזכרונות, יש לי 3 אפשרויות ואני עדין בהתלבטות: 1. OCZ OCZ2RPR800C44GK 4096MB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 REAPER שעולים 577 שקל. 2. CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS שעולים 544 שקל. 3. Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE שעולים 487 שקל. אני רוצה לשאול לאיזה תדר סופי של המעבד אני יכול להגיע עם החלקים הללו (ואיך אתם מחשבים אותו) ועל הדרך אם אפשר, המלצה לאחד הזכרונות שרשומים פה ... תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-