עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gshhar,

מה זה החלון הזה ואיך אני מפעיל את התוכנה? דרך אגב יש לי בארטון 2500.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by the duck,

שלום, אני מחפש קירור למעבד שלי ואני לא יודע אם עדיף קירור מים או קירור רגיל, בנתיים אני מתלבט בין שתי אלה: zalman cnps9700 או קירור מים של thermaltake BigWater 735 מה הכי טוב מבחינת הקירור ורמת הרעש? או אולי בכלל עדיף ללכת על משהוא אחר? התקציב הוא עד 600 שקל. המפרט שלי: I מעבד: AMD Athalon 64 x2 Dual core processor 5200+ I לוח אם: ASUS M2N32-SLI DELUXE I זיכרון: Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 (2x1024) I כ.מסך: ASUS EN8800GTS GeForce 8800GTS 320MB PCIe I ספק: Enermax Liberty 500W Active PFC I מארז: ENERMAX UberChakra ועוד שאלה מישהוא יודע על איזה טפרטוררת אמור לעבור הכרטיס מסך הזה? תודה!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  3. ec8025m12s תודה.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by Omega81,

שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by michfir,

אהלן, רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה לעשות אוברקלוקינג עם הE6600, אם כן, אז אפשר קצת פרטים?.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by Ron707,

עד 200 שקל, רוצה להגיע ל-3.6 (q6600) עד עכשיו רציתי ללכת על ה-7 freezer pro ואז שקלתי freezer extreme אני לא יודע אם שווה להוסיף ויש הבל משמעותי.. כדי שלא יהיו אי הבנות, זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הבנתי שהלוח מגביל אותי ל-420, זאת אומרת 3.78, אבל אולי זה לא ממש משנה כי אני לא מתכנן לעבור את ה-3.6 עדיף לי ללכת על ה-extreme? ועוד שאלה.. אם אני עושה 50…

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  8. Started by lion03,

לאיזה רגלים של הפוטנציומטר אני מחבר את ה+ וה-

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  9. Started by Bengo5,

איפה שמשנים את המכפלה יש אופצייה כמו שאמרתי בכותרת..מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by korn666,

יש לי מעבד אינטל 1500 MH אבל שאני נכנס לביוס אני לא מצליח למצוא איך אני עושה אובר קלוק יש אפשרות אחרת לאובר קלוק בלי הביוס המחורבן

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by LevyVista,

מה קורה חברים, הרצתי בדיקת יציבות של שעה בOCCT ואלו התוצאות.. לכמה בערך אוכל להגיע עם המערכת שברשותי? תמונה פרטים על המערכת במפרט. תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  12. Started by y10,

יש לי מחשב לפני כ-3 שנים ובירצוני לדעת אם הטמפרטורות שלו בסדר... זה המחשב מעבדIntel Pentium 4 2000 לוח אם DFI NS35-SL זיכרון 256MB דיסק קשיח40GB הנה תמונה: קישור של התמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1134851123.bmp

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Radical Dreamer,

אהלן אנשים. המאוורר שעל לוח ה-Asus A8N-E שלי החליט למות ולעבור לעולם טוב יותר. בחנות עושים לי בעיות עם האחריות בטענה שאין אחריות על המאוורר למרות שהוא חלק מהלוח אם. בכל מקרה, החלטתי להחליף את המאוורר הזה בלית ברירה. יש המלצות ?

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  14. יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות. מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי. אבל איפה כל השאר ? בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by tulicooli,

מה אתם אומרים על מארז מפרספקס האם יהיה לו קירור טוב?? איך הכי כדאי לעשות את הקירור (יענו את כיוון זרימת האויר בכל המארז)? איזה מאוררים הם זולים שקטים וחזקים? אם אפשר גם קישורים המפרט שלי נמצא למטה בחתימה שלי תוכלו לעין בו ואין לי מושג קלוש בקירור אז אם תוכלו תנו יותר תמונות תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ (Venice core) - 840 AMD K8 64 Bit / Opteron DEEPCOOL Jagon AMD - 46 DFI NF4 ULTRA INFINITY - 735 Memory ? (מחיר עד 700 ש"ח לשני סטיקים של 512 MB) RADEON X800GTO - 1280 MAXTOR 200GB 7200 8M - 530 CASE - 197 Channel well (350W) - 100 LG DVD RW GSA-4163B 16x16 Double Layer Super Multi+Software - 270 BENQ FP71G+ - 1462 המחשב מיועד למשחקים וOC. 1. איך הספק כוח? חברה איכותית? 2. איזה זיכרון יביא לי את תוצאות הOC הטובות ביותר ביחס למחיר? (350 ש"ח לכל סטיק של 512MB). 3. מה דעתכם על המפרט בכללי, האם יש הצעות להחלפה, הוספה של חלק/ים במפרט הזה לשם OC מוצלח יותר? חשוב שלא יעבור את ה-6250 ש"ח. תודה…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by ratzabi,

בתוכנות בדיקה של המחשב כמו סנדרה וכל אלה, אני רואה שהOC המקסימלי שאני יכול להגיע אליו הוא 3000Mhz. אם זה נכון אז איך זה שיש אנשים שגם להם רשום את זה ובכל זאת הם עקפו אז מה שרשום? המעבד שלי A64 +3000

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by aviramb,

התקנתי מערכת: מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice ועליו Thermaltake Sonictower (ללא OC). מאוורר המארז 12 ס"מ נמצא בדיוק מול המגדל וכשהוא עובד על 12V 1500RPM המעבד תחת עומס עובד בטמפרטורה של 39 מעלות. הורדתי את הוולט למאוורר ל 5 וולט על מנת להשקיט את המערכת וכרגע המעבד עובד תחת עומס בטמפרטורה של 49 מעלות. נראה לכם סביר לשמור על הקונפיגורציה הזו של 5 וולט או שכדאי לעלות את המתח ולהוריד את הטמפרטורה? אם כן חשבתי על כמה פתרונות: 1. להוסיף עוד מאוורר ב 5V על ה Sonic. 2. להשתמש ב FanMate או כל בקר אחר על מנת להעלות את המתח ל 7V או יותר כנדרש. מה דעתכם? אגב, עוד שאלה שהתקנתי את הסוניק שמתי לב לעובדה שהוא לא מקובע על המעבד אלא "צף" מעליו- כלומר אם אני דוחף אותו מצד לצד הוא זז מעל המעב…

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by kinggil,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1759 איך זה ? לי הוא נראה מצוין יש עוד קישור http://www.thermaltake.com/xaserCase/swing/bns/bns.htm הדרישות: ללא ספק ללא חלון, מארז טוב בלי יותר מדיי סיבוכים, שהייה נוח, בלי דלת מעצבנת. המארז שכרגע יש לי זזה שבתמונה והוא מזה לא נוח. תודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by shloosh,

שידרגתי את המחשב ועכשיו יש לי AMD BARTON 2600 ולוח EPOX 8RDA+ והחלפתי מארז מtsuanami virgo ל RAIDMX SCORPIO 868 . עכשיו טמפ' הלוח לפי sandra ו-speedfan זה 25 מעלות, המעבד על 36 מעלות. ההארד דיסק על 29-30 מעלות. עכשיו יש לי שאלה, קיבלתי עם המארז 2 מאווררים עם חיישן טמפ' משלהם. יכל להיות שהמעלות ב-2 התוכנות שאני משתמש זה המעלות של החיישנים במאווררים? 4 מאוררים 80 מ"מ. 2 מוציאים מאחורה, 1 בדלת מכניס ועוד 1 מקדימה מכניס. על המעבד SK-7 +SF2.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by eranisra,

רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

שלחתי מייל לTR ואמרו לי שצריך לצאת תוך שבוע שבועיים, אבל אני משער שזה אקטואלי יותר לגבי אירופה, אפשר לקבל מזה מושג מתי בערך זה יגיע אלינו?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. אז ככה, אני יודע שזה נשמע מוזר... א-ב-ל, יש לי כרגע קירור מעבד EVERCOOL ג'נרי, נחושת, ויש לי אופציה לקחת לאחי ת VOLCANO 7 פלוס שלו, הבעייה היחידה היא שאין לי שום משחה תרמית, ובפעם הראשונה שחיברתי תמחשב בלי התרמית המעבד היה על 60 מעלות, ושנייה אחרי זה עם התרמית על 42 מעלות, השאלה מה לעשות? האם זה יזיק לי\לאחי? האם לא כדאית ההחלפה? והאם יש איזה דרך חלופית ומהירה למצוא משחה תרמית? (הזמנה מאתר כרוכה בזמן שאין לי אני צריך להחליט עד מחר או שאני חוזר לעוד חודש בבסיס ) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by ant-,

אז ככה, יש לי מעבד של אינטל (נורטווד) 2.66 על לוח של GIGABYTE GA-8S648FX. הטמפרטורה ב IDLE בערך 43 מעלות, בעומס אני מאמין שזה עובר את ה 50. במארז יש שני מאווררים (הוא לא משהו) כשאחד מכניס אויר ואחד מוציא. אני מחפש מערכת קירור במחיר סביר, שתוכל לקרר לי את המעבד באוברקלוק ( נגיד ל 3.2 GHZ). שמעתי דברים טובים על הזלמן 700BALCU , אבל לא נראה לי שאני יכול להתקין אותו במארז שלי כי הרווח בין הסוקט והספק הוא פחות מסנטינטר אחד (ככה כתוב בהוראות באתר שלהם). שמעתי שיש דרכים בכל מקרה "לדחוס" אותו פנימה אבל לא הייתי רוצה להתעסק בזה (או שיש איזה קומבינה יותר פשוטה? ). הייתי רוצה לשמוע מה תציעו לי לקנות ומה יהיו הביצועים לאותו גוף קירור. אה, חוץ מזה לאחי יש מעבד PRESCOTT 3.0 על לוח …

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Jack_g,

קניתי את הצג טמפ' הנ"ל ENERMAX UC-A3FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm רציתי לשאול אם אולי מישהו פה יכול להסביר או להביא קישור לאיזשהו MANUAL איך אני יכול להרכיב את החיישן חום למעבד מבלי להרוס אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.