אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז עם מקום לשני מאווררים של 80. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה סבירה עד כמה שניתן. לעניינינו: האם הדבר החכם ביותר הוא לשים את אחד מהם כINTAKE ואחד כEXHAUST? ראיתי שהיום המארזים המודרניים באים בדרך כלל עם שילוב בין שתי האופציות. ניסיתי את שתי האופציות, ובנתיים אני לא רואה שום הבדל ביניהן : כמו כן, האם לEXHAUST נמכרים מאווררים "מיוחדים" או שזה תמיד אותם מאווררים?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום זו הפעם הראשונה שאני עושה oc. את הoc אני עושה למעבד e6400 על לוח msi neo p965 גיגה גיכרון 667 ורציתי לדעת אם מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר לפי התמונות האלו http://www.2send.us/uploads/67f23a8411.JPG http://www.2send.us/uploads/146bade871.JPG ועוד משהו אניביטלתי את האפשרות של הורדת מהירותהמעב שאין בו שימוש אך המהירות עדיין יורדת לי למה זה? ואיך אני משנה את יחס הזכרונות ל1:1
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: INTEL P4 2.4 533MHZ intel Brownsville2 Kingston 256MB 266MHZ X2 (512MB IBM 60GB 7200RPM SAMSUNG 80GB 7200RPM Gigacube Radeon 9200 LG 52X Plextor PX-708A הציפסט של הלוח אם הוא i845GE כשאני נכנס ל bios אני לא יכול לשנות את ה FSB מישהו יודע אולי איך לפתור את זה? שאלה שניה : מישהו אמר לי שאני לא יכול לעשות OC עם הסידרה של 845 בגלל זה הבעיה? תודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי את הספק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 של אנטק, כחלק מבאנדל ספק+מארז (AMG 1088), במטרה לבצע OC רציני למערכת. קראתי על הספק הזה רק דברים טובים (שינויי מתח של כל הריילים נשארו בסטיית תקן של 1% (!) בלבד גם בעומס גבוה מאוד לפי ביקורת שקראתי) למרבה הצער, לא שמתי לב שמסילות ה-12V שלו הן "רק" 18A, לעומת ספקים איכותיים אחרים, שייש להם 20A ואפילו 22A... השאלה שלי היא איך זה ישפיע על יכולות הOC של המערכת שלי? אני מעוניין להגיע ב-OC התחלתי לסביבות ה-3ghz עם המעבד (עם OC מזערי לזכרונות). המערכת היא: C2D E6300 Scythe NINGA plus GIGABYTE 965- S-3 1GB g.skill 800mhz bhz(אגב מה הצ'יפ של הזכרונות? איך הזמן תגובה שלו?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
צריך המלצה לבקר מאווררים טוב. 4 מאווררים. שיהיה נוח ויעיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
גוף קירור גרוע + מאוורר רועש מקורי של אינטל, ברצוני להחליפו . המעבד: p4 3.06 socket 478. אנא המליצו לי על גוף קירור שקט אך זול, עדיף מחנות זמינה בנתניה (אפשר קיאספי) + מחשה תרמית טובה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רכשתי את היום את הקירור הזה לאסוס 9800XT הזקן שלי, הוא עלה לי 150 ש"ח (סביר לא?). בכל אופן לפני ששמתי אותו הכרטיס היה רותח, והליבה הייתה מגיעה ל74 מעלות ואף יותר, במנוחה מנימום היה 60 מעלות, מידי פעם גם משחקים היה נתקעים לי (המסך נכבה). בATI TOOL גם במהירויות סטוק היה לי ארטפקטים, כך שנאלצתי להוריד מהירות! אבל עכשיו אחרי שהתקנתי את הקירור הכל נפתר, חברים 42 מעלות במנוחה, 47 מעלות במאמץ מלא! המחשב יציב יותר, הלוח אם קר בהרבה. אפילו הטמפרטורות של המעבד השתפרו. לא האמנתי למה שגוף קירור יהיה מסוגל להוריד כמעט 30 מעלות. מה גם שהקירור שאסוס סיפקה עם הכרטיס היה נחשב למשהו יחודי, עם 2 מאווררים. החיסרון היחידי של הקירור הזה, הוא שאין קירור נוסף לזיכרונות, אבל בקרוב אני …
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהיא לאחד בין הLow 3D ל Performance 3D? ומה זה בכלל הלוו 3D? מתי זה מופעל? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כנראה רק אני שמתי לב אבל שני סינקים דיי חדשים נראים ממש דומה. הוולקנו 11 מבית TT והXDream מבית CM. הנה הדף לשניהם. http://www.coolermaster.com.hk/en/products/cooler/hsc-v83.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המעבד E7200, את הלוח gugabye EP35-DS3 וזכרונות, יש לי 3 אפשרויות ואני עדין בהתלבטות: 1. OCZ OCZ2RPR800C44GK 4096MB (2GBX2) DDR2 800MHZ CL4-4-4-15 REAPER שעולים 577 שקל. 2. CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS שעולים 544 שקל. 3. Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE שעולים 487 שקל. אני רוצה לשאול לאיזה תדר סופי של המעבד אני יכול להגיע עם החלקים הללו (ואיך אתם מחשבים אותו) ועל הדרך אם אפשר, המלצה לאחד הזכרונות שרשומים פה ... תודה מראש, עידו.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 945 של אינטל והמאוורר שעל המעבד מסתובב במהירות של 1.3 פעם הצלחתי איכשהו שהוא יסתובב על 4.0 ואני לא זוכר איך... איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תיראו חבר'ה זה טוב אם אני ישים מאורר אחד למלע שמוצאי אויר ואחד מיתחתב שמכניס אויר או ההפך למלע מכניס אויר ומיתחתב מוצאי אויר? ועוד משהו קניתי שתי מאוררים חדשים אבל יש לי בעיה קטנה אין לי מושג לאן אני מחבר אותם ביכלל שיעבדו בבקשה עזרה מודה מראש לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני מרכיב את המאוורר על הגוף קירור אני לא מצליח יש 4 גומיות
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חברי פורום אוברקלוק .... מסקרן אותי לדעת אם אני מסוגל להוציא מהמחשב שלי (ראו מפרט) סכום של 3000 נקודות ב3D MARK ? לאחר אוברקלוק אינטנסיבי שלא יעלה לי ממש יקר בערך 300-400 שקל.. כרגע ללא אוברקלוק בכלל אני מוציא 1500 :-X אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנה ובה אפשרות לבצע רישום טמפ' מעבד LOG FILE לאורך זמן ?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם מישהו יודע עד כמה מעבד זה טוב מבחינת OC לקירור רגיל ? אני רוצה להמהיר אותו למקסימום ..
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם יש מישהו כזה שמזמין מחו"ל אשמח להצטרף לקניה - לתגובות אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב הינה קצת פרטים להתחלה: e4600 2.4GHZ זכרונות corsair 2GB 800MHZ DHX 4-4-4-12 לוח אם: abit ip35-e טוב הבעיה שלי , שמתי מכפלה 10 העליתי באס ל320 מה שאומר שאני על 3.2GHZ הרצתי את כל הבדיקות הכל SM , Super PI, Hyper PI הכל עובר בהצלחה רק יש לי בעיה אחת, שאני עושה ריסט המחשב פתאום מחליט שהוא לא עולה והוא קורס, אבל אחרי כמה פעמים שאני מנתק את הכבל חשמל מאחורה ומחזיר אז פתאום הוא נדלק, יכול להיות שמשהו לא טוב במתחים שלי?: מעבד: 1.485 זכרונות: 2.10 VTT : 1.350 גשר צפוני : 1.410 היחס: 1:1.20 אני חייב עזרה ממש מעצבן הדבר הזה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אין לי לא כסף לבוסטר ולא מקום (סלוטים) יש איזה שהיא דרך להוסיף מתח כמובן שדרך הביוס כבר הוספתי.. תודה, אלי.
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: Intel E2180 65nm 1MB 2GHZ Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium DDR2 800MHz CL4 1024 X 2 Hec Compucase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני רוצה להגיע כמה שיותר עם המפרט הזה, המחשב שלי בן שבוע, תיכננתי להגיע בכלל ל 3.5GHZ ואני רואה שאין מצב. כי על 3.2GHZ המחשב לא יציב. אז ככה. נתונים של כרגע: תדר מעבד : 3GHz מתח זכרונות: 2.0V מתח מעבד: 1.35V ניסיתי להעלות מתח ל 1.4 ואז להעלות את התדר ל3.2 אבל אני נכנס למשחק לבדיקה אחרי 2 דקות משחק המחשב קורס.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-