אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי שניי בעיות: 1)קניתי לפני כמה זמן מאוורר של zalman cnps7000-cu ועשיתי אובר קלוק מ-2.8גיגה הרץ ל-3.2 והמחש כל הזמן מגיע ל-100% שימוש ב-cpu ובגלל זה המחשב נתקע כל הזמן והטמפרטורות נשארו באותו טמפרטורה כמו לפני שעשיתי אובר קלוק 2)עשיתי את האוברקלוק דרך התוכנה EasyTune5 של gigabyte אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק תמחשב האוברקלוק מתאפס (חוזר ל-2.8 גיגה הרץ) מה לעשות!!!!! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני במהלך של בנייה של מחשב חדש ומתעד לעשות OC לא רצחני כמו שאתם מכנים זאת. הרכבים שנרכשו עד כה : מארז:Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ספק:Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI W0103 לוח אם:ASUS P5KR (P35) - DDR2 - ATX המעבד טרם נרכש: Q6600 או Q9300 אים תהיה לי סבלנות להמתין 1.שאלתי אם הרכבים הנל מתאמים ? 2.המלצה לגבי זכרונות שיעבדו טוב עם OC וגם בלי במחיר סביר עד 600 ש"ח ל 2G . 3.המלצה למאוורר שקט לחלק האחורי של המארז שלא מסופק 120 ממ ? 4.המלצה לקירור למעבד שלא יהיה בומבסתי בהתחשב במאוורר הצד של המארז ומשהו לא יקר עד 220 ש"ח לערך והסבר האם OC עושים רק למעבד וזה משליך לשאר החלקים או כל חלק בנפרד מחייב OC או שניתן לבצע רק למעבד?…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם יש איזהו מוד מX850PRO לX850XT או X850XT PE... ואם יש מוד מX800 לX800XL...תודה...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
עשיתי לפני חודשיים +- עדכון ביוס לF6, ובאמת כשאני מדליק את המחשב רשום למעלה ביוס F6.....אבל היום סתם במיקרה הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שבלשונית של הלוח רשום שהביוס שלי הוא F3, זה טעות בCPU-Z הוא שהעידכון לא הצליח?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תאורתית,מה התזמונים הכי נמוכים שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? אחרי שהורדתי תזמונים לזכרונות איך אני בודק שהם יציבים? בCPUZ הוא מראה גם שיש יחס של 3:4 מה זה אומר והאם זה הכי טוב שאפשר להגיע עם זכרונות DDR2? עוד דבר מה עדיף תזמונים או מגה הארץ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום לכל התותחים לפני שהיה לי את הדיסק קשיח: maxtor diamondmax 160GB sata 16MB הייתי יכול לשים את הFSB על 250 מקס' (מקורי: 200) השיפור היה עצום. אני לא יכול לעבור את ה250 בגלל שאין לי אפשרות בלוח להוסיף מתח למעבד. מעל הFSB הזה(250) המחשב פשוט לא נדלק. וניסיתי להוריד את התדר של הזכרונות עד לתדר זנותי של 100MHZ כדי לסחוט אפילו MHZ אחד. לא הצליח לעבור את ה250. אז, הרכבתי את הדיסק קשיח החדש. בFSB של250 הדיסק קשיח לא מזוהה! המקסימום שהצלחתי לעלות זה 220MHZ. גרוע. מפרט: AMD AThlon 3000 64BIT S754 Gigabyte k8vm800m rev1.0 (חרא של לוח) חשבתי על הפיתרון של לחבר כרטיס PCI שייתן לי SATA. זה יכול לעזור? יש עוד פתרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי לוח של חברת גיגבייט מדגם GA-8IRX ומעבד 1600A INTEL PENTIUM 4 רציתצי לעשות למעבד OC כי שמעתי שהוא טוב לזה אבל לפני שהתחלתי בדקתי כמה פרטים על הלוח. קראתי בהתחלה ביקורת עליו וראיתי שכמו אצלי בביוס אין אפשרות להעלות VCORE אבל אז המשכתי לחפש ומצאתי שתי אתרים שבהם מוזכרת אפשרות להעלאת VCORE מנהלים בבקשה אם מישהו יכול לחפש לי ביוס כזה תודה רבה. והאם זה קשה לעדכן את הביוס כי פעם אחרונה שעידכנתי היה בעזרת הדיסק שקיבלתי והכול עבר חלק. http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=02boardi845d000gigabyte8irx00000105-זה האתר שאומר שאין VCORE בדיוק כמו אצלי בביוס אלה האתרים שמזכירים VCORE http://www.abcd.com.au/motherboard/ga8-irx-pentium4-socket478.htm http://www.noticias3…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום זו הפעם הראשונה שאני עושה oc. את הoc אני עושה למעבד e6400 על לוח msi neo p965 גיגה גיכרון 667 ורציתי לדעת אם מה שעשיתי עד עכשיו זה בסדר לפי התמונות האלו http://www.2send.us/uploads/67f23a8411.JPG http://www.2send.us/uploads/146bade871.JPG ועוד משהו אניביטלתי את האפשרות של הורדת מהירותהמעב שאין בו שימוש אך המהירות עדיין יורדת לי למה זה? ואיך אני משנה את יחס הזכרונות ל1:1
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם 45-46 מעלות למעבד E6300 במצב סטוק ללא OC במצב מנוחה זה בסדר.? להיתחשב בזה שהחדר שלי כמו תנור..
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הורדתי coretemp ושמתי לב שהמכפלה המופיעה היא 6, ומהירות המעבד הייתה 1.6 ghz. נכנסתי ל - BIOS Setup וגיליתי שבאמת המכפללה הייתה 6. שיניתי אותה ל - 9ץ השאלה שלי אם המכפלה הזאת היא מכפלת ברירת המחדל המוגדרת למעבד הנ"ל? ולמה לאחר ששיניתי אותה בחזרה ל - 9 coretemp עדיין מציג אותה כ - 6? שאלה נוספת היא האם הפונקציה cpu temprature warning אמורה להיות פעילה או לא?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן. יש לי 8800GTX + קירור סטוק.. עכשיו אני רוצה לדעת מה הם הקלוקים הכי גבוהים שניתן להגיע אליהם? כי הייתי על 576MHZ על הליבה ועכשיו אני 671MHZ, בשיידר על1350במקור ועכשיו 1572MHZ. וזכרון הייתי על 900MHZ ועכשיו אני על 1093MHZ.. זה נחשב מכובד? הטמפרטורה לא השתנתה הרבה... במנוחה הוא על 60 כמו שהיה תמיד... ומאמץ על 70-75. כשאני עובר ל680 לליבה המסך עושה פלאשים כאלה וקיצור מתחילים הבעיות... אם אני מפנק את הGTX עם קירור טוב אפשר לעבור את ה700 לליבה?
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המאוורר האחורי של המארז שלי מסרב לפעול.... ממה זה יכול לנבוע איך לתקן את זה והאם מותר בכלל להשאיר את המחשב דולק במצב כזה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע קניתי את ה- ATHLON 64 3000+ של AMD בגרסאת ה-BOX. הבנתי שעם המעבד מגיע גוף קירור ומאורר ג'נרי שכתוב עליו AMD. רציתי לדעת האם זה מספיק (אני לא עושה אוברקלוק בשלב זה), ואיזה כמות רעש מייצר המאורר? בנוסף אם המאורר הזה רועש, אז האם למישהו יש המלצה על גוף קירור שקט וזול יחסית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל המושגים האלו ומה זה אומר?: באס,מכפלה,באס DDR,זיכרון מטמון ומהירות תו. מה זה לפתוח מכפלה כי אני שומע את זה כל הזמן בהקשרים של לוחות אם.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אנשים! יש לי בעיה מוזרה... עשיתי OC למערכת שלי לפי ההוראות באתר הבא:http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 הכל עבד חלק כמה ימים והמערכת הייתה יציבה ביותר... (נבדקה ע"י PRIME וMEMTEST) היום החלטתי להריץ 3DMARK ושמתי לב שלאחר הריצה כשעשיתי ריסטרט המחשב כיבה את עצמו והחזיר לי את התדר למקור ללא OC... מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מאוורר 8 ס"מ מתוצרת Thermaltake דגם A1214. מישהו מכיר חנות שבה יש את המאוורר זמין ? (לא משנה באיזה עיר) תודה !
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני בונה מחשב A64 3200+ Socket 939 + OCZ Plat. PC3200 Memory ומחפש מארז טוב ואיכותי עם דגש על *שקט* שיתן לי גם טמפ' טובה גם כאשר אני אעשה OC למעבד/זיכרון כרטיס המסך שבחרתי הוא Radeon 9800 אבל יתכן ועוד שנה+ אשדרג למשהו יותר כמו ה - 6800 הסתכלתי על ה - ANTEC SONATA אבל אני לא בטוח עד כמה הוא יכול לתמוך ב- OC גם בגלל שהספק שלו רק 380, ועל ה - SUPER LANBOY שהבנתי שהוא לא הכי שקט. מישהו מכיר את ה - Thermaltke SViking VA4000 Black ? איזה עוד מארזים יתנו לי איכות מארז, *שקט* ותמיכה ב- OC סטנדרטי, לא משהו מטורף תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל ל 775 מתאים גם לקונרו??
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
במחשב AMD +3000 64 Bit, שעושים מאפיינים על ה"מחשב שלי" ומתחת לפרטים של המחשב בסוף רשום "הרחבת כתובת פיזית". מזה אומר ? שיש אוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=680#download יש לי ATI X300 PCI-E ואיך אח"כ אני עושה אוברקלוקינג???????? בבקשהההההה זה דחוף......
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
קניתי X1950Pro שיגיע עוד מעט ועשיתי משתמש חדש כי קיבלתי באן מוזר מאיזה "מנהל" שמוק פה באתר שאני לא אזכיר את שמו.... ("כי אז הוא יכעס") עכשיו התקזזתי לשתי אשפרויות כלומר סיננתי הכל והגעתי לשתי אפשרויות: 1. Arctic Cooling Accelero X2 שמעתי ביקורות מעולות... 2. Zalman V900 המוצלח מניסיון היה לי אחד כזה הוא מעולה!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-