עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nivezrati,

שלום לכולם כאמור עכשיו הצלחתי להדליק את התאורה האחורית של הצג שלי הצג ממש סבבה והכל אבל הוא ממש מתחמם וחשבתי לשים לו את ההנגד של ה100 אוהם לכיוון התאורה ומה שהכי מפריע לי זה שהקונטרסט (התווים) שלא בשימוש כל כך כהים שבזוויות מסוימות כמעט קשה לקרוא את הכתוב יש לי נגד של 1000 אוהם ואני מתכוון לשים אותו לקונטרסט אבל אני לא יודע בבירור איך לחבר אותו אז מי ששם אחד כזה בבקשה שיעזור לי? ולמי שלא שם זה לא מפריע לכם? איך אתם מתגברים על זה? בתודהההה ניב ;D

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by Esparco,

יש לי ספק 350W עכשיו רציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול להוסיף בלי שיהיו לי בעיות מתח אחרי OC יש לי HD אחד ו CDRW אחד מחוברים היו לי 4 מאווררים ואחרי OC ל 1900 מ 1700 הוא היה יציב אבל לפעמים נופל או שלא עובד אחרי ריסט מבעיות שנראה לי נבעו בגלל ספק חלש

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by e-d-a,

סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. היי אני מחפש קירור טוב למעבד E8400 שיקרר טוב אחרי הOC... תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by shalbik,

מה אומרים על שילוב של שניהם? לכמה מהירות אפשר להגיע וכמה טמפ' זה יוריד?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  6. אני כבר קונה את Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" ואני רוצה לקנות עוד 1 או 2 לדחוף במארז! חשבתי להסתפק ב-2 מאווררי Generic 80mm Fan ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by carman,

היי! יש לי מאורר 12 ס"מ של ARCTIC COOLING. זה מהדגמים האלו עם הגומיות. אני לא מוצא מקום לברגים שבאים איתו, זאת אומרת אין הברגה בכלל! איך מבריגים אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. ec8025m12s תודה.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by McLarenF1,

צריך קירור רציני עד 400 ש"ח למעבד AMD 1700+ (איך שקוראים לו עם 0.13 מיקרון)... עכשיו אני עם יותר מ45 של רעש וזה לא מפריע לי , אז לא כל כך משנה לי איזה רעש הוא יעשה תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  11. תגידו עד כמה אפשר להגיע עם 8800GTS? אני הצלחתי עד 650 בליבה 1512 בשיידר ו-1900 בזיכרונות. עד כמה אתם חושבים אני יכול להעלות וישיהיה יציב? אני רוצה להשיג את האוברקלוקינג המקסימלי מישהו יודע? ומה הדרך הכי יעילה לבדיקת יציבות? תודה רבה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by itayalter,

למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. ניסתי לעשות אוברקלוקינג עם התוכנות NTUNE RIVA TUNER בשני המקרים הכרטיס לא מוכן לעשות אוברקלוק של מגה הרץ אחר ומחזיר את ההגדרות להגדרה המקורית. יש לי דרייברים הכי מעודכנים. עובד עם ויסטה 32. מה אני מפספס? למה הכרטיס חוזר אוטומטית להגדרות המקוריות כל פעם?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by sarkise,

אז ככה, עשיתי OC מאוד קטן (300MHZ, כאילו שעכשיו המעבד הוא 5600+) למעבד מסוג 4800 מהסטפינג החדש (BRISBANE 65NM) בזמן ביצוע הOC נתקלתי בכמה בעיות, כמו : לא מצאתי איפה הSPREAD SPECTRUM (לפי המדריך של HWZONE), הלוח שלי נמצא במפרט במצד. לא מצאתי איפה זה הCPU THERMAL TROTTLING, היחידי שמצאתי זהCool'n'quiet שאותו כיביתי. נעלתי את הPCI-EXPRESS לא מצאתי איפה יש את המחלק זכרון, לכן לא נגעתי בו ... (גם את הDRAM BANK INTERLEAVE לא מצאתי) בקיצור כל מה שעשיתי זה להעלות את הבאס למעלה, בקיצור הגעתי ל2.8Ghz במקום 2.5 (וזה עם תוספת של מתח למעבד, לזכרונות ולצ'יפסט) הפעלתי למשך 5 שעות ו55דקות את הPRIME95, לאחר הוספת עוד מעט מתח לצ'יפסט הPRIME95 הגיב ללא כל תקלה (הזמן שהייתי בבית הספר). כרגע …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by y10,

יש לי מחשב לפני כ-3 שנים ובירצוני לדעת אם הטמפרטורות שלו בסדר... זה המחשב מעבדIntel Pentium 4 2000 לוח אם DFI NS35-SL זיכרון 256MB דיסק קשיח40GB הנה תמונה: קישור של התמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1134851123.bmp

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by Radical Dreamer,

אהלן אנשים. המאוורר שעל לוח ה-Asus A8N-E שלי החליט למות ולעבור לעולם טוב יותר. בחנות עושים לי בעיות עם האחריות בטענה שאין אחריות על המאוורר למרות שהוא חלק מהלוח אם. בכל מקרה, החלטתי להחליף את המאוורר הזה בלית ברירה. יש המלצות ?

• 9 תגובות
    • 546 צפיות
  17. היי מה המצב? אני רוצה לעשות OC למערכת שלי (ראו מפרט)... שיחקתי קצת בביוס וממה שקראתי בדיונים אחרים על המעבד שלי הורדתי מכפלה ל 9 וLDT ל3 וזכרונות שמתי על 133 ככה שלא יפריעו והגעתי ל 2300 255@1.45V איך אני מגיע ליותר ושם זכרונות על 200? נ.ב, בOC לכרטיס מסך שלי שמתי לב שה2D על 275, זה בסדר? להעלות אותו עם OC?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by --Adidas,

שלום יש לי את המחשב הנל אינטל 3.0 2 זיכרונות של 512 ddr 2 Adata וכרטיס מסך 7300gs של חברה לא מוכרת הוא 128 mb בקיצור אני רוצה לעשות אובקלוק אני לא מבין בזה אבל הכרטיס לא משהו האמת והיתי רוצה ממנו יותר אז מה אתם אומרים כדאי יהיה שיפור ? וגם אני לא רוצה שישרף לי או משהו למה אני חייב אותו לחצי שנה ואחרי זה אני כבר קונה מחשב חדש אז לא אכפת לי אם החיים שלו התקצרו רק שלא ישרף בקיצור שווה לעשות אוברקלוק ואם כן תנו לי מידע איך ומה ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by dani44,

אז ככה הבעיה של המחשב זה שבא לו הוא עושה רעש חזק מאוד ואין לי מושג מאיפה זה מגיע...כשהיה את הרעש,כיביתי את המחשב הוצאתי את המכסה ופתאום הרעש נעלם..ככה זה תמיד שהמחשב רועש אני פותח אותו ופתאום נעלם,יש לי את התוכנה SPEED FUN ששם אני רואה את הRPM של 2 המאווררים שיש לי,ושניהם מראים 17 אלף +-, האחוז טמפרטורה אצלי הוא 55 מעלות..לפי מה שהבנתי זה לא הרבה אך עדיין אני רוצה "לשפר" את זה איכשהו,אם זה לקנות לו מאוורר יותר חזק או כל דבר אחד,כמובן במחיר הגיוני. מדובר במחשב קצת יישן עם מעבד 775,למי שלא יודע המעבדים האלה מתחממים יחסית מהר,אז אני כמעט בטוח כשיש את הרעש זה בא מהמעבד.. מה אתם אומרים איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה של המעבד וגם על הדרך לעשות את המחשב יותר שקט? יש מאוורר משו…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by 114508534,

היי חברים בוקר טוב יש לי C690 והוספתי מאורורים למארז ואני מצטער לרגע שעשיתי את זה , יש לי שניים מקדימדה 120 אחד מקורי והשני זאלמן ירוק בדלת שניים 120 אחד מקורי אחד HEC שמטריף לי תחיים למעלה 2 מאורורים 1 HEC120 ועוד אחד 80 של אבורקול ואחד מאחורה מקורי של המארז, אני כבר לא יודע מה לעשות, המאורורים של HEC יש להם דיודת חום שאמורה לעשות אותם חכמים אבל זה לא ככה, הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by IMT,

אני מחפש מדריכים בסיסיים לאוברקלוקינג. המדריכים שיצא לי לקרוא עד עכשיו הסבירו לי איך לעלות את הבאס, לעלות את המכפלה וכו' .רק הבעיה שהם לא הסבירו מזה בכלל מכפלה או באס או כל שאר המושגים האלה. אני מחפש המלצות למדריכים שמסבירים הכל מההתחלה

23. כידוע,יש לי 7800GT של GAINWARD. ובכן,לאחר החורף הכרטיס השתגע ועמד על כ90-100 מעלות במנוחה ואני מדגיש מנוחה. היום הלכתי לחנות של חבר שלי לרענן משחה קצת אולי זה יעזור לפני הניסיון ללכת לחנות שרכשתי את הכרטיס משם. למה לא לנסות? רכשתי מזרק של MX1 משחה טרמית ב30 שקלים,חבר שלי (בעל החנות) פתח את הסיילנסר ניקה את המשחה הטרמית במקצועיות ומרח לי שוב,חזרתי הביתה וכולי אושר. 40 מעלות!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40 מעלות במנוחה!! במאמץ לא יכולתי אפילו לראות את הטמפ' כי לאחר התחלת משחק כגון NFS U2 וכד' המחשב פשוט נפל. אז אני שמח מאוד שריעננתי משחה ורציתי לשתף אתכם שאם יש לכם בעיות טמפ' לפני שאתם שוברים את הכרטיס מרוב עצבים תרעננו משחה ותראו אם עוזר. חסכתי לעצמי עכשיו המון דלק לנסיעה לח…

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by noambaum,

אני מחפש מארז חדש כי נמאס לי משלי אבל אני מחפש מארז שיש לו פילטרים לפני המאווררים וגם שיהיה לו אפשרות ל-2 מאוררים מאחורה ו-2 מקדימה אני גם צריך המלצה לקירור אוויר זול למעבד והכרטיס מסך תנסו רק לרחם על הכיס שלי כי קניתי עכשיו R9800P ואני לא ממש עמוס כסף לגבי המארז אני יכול למשוך לכיוון ה- 600 שקל אבל אני ממש ממש לא רוצה להגיע לסעום הזה תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=43

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.