עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by faceman_007,

יש לי מעבד Intel Pentium 4 וליבת Prescott המעבד עובד בסטוק על 2.8GHZ ואני עכשיו בOC 3.2GHZ ואני יעשה בדיקות עוד מאט. יש לי לוח אם Asus P4S800D : -איפה אם בכלל אני יכול להוריד מכפלה? -עד איזה מעלות אני יכול להגיע עם המעבד הזה בלי לסכן אותו יותר מדי? *יש לי קירור סטוק..

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by TheReaper,

טוב לא יש 7600GS של EVGA עכשיו עשיתי בדיקה בATITOOL (עצרתי בטעות ב11 דקות) אבל מהדקה השלישית זה יציב על 78 עכשיו לאיזה טווח בערך אני צריך להגיע שאני אדע שזה המקסימום שאני יכול להגיע אליו? ובכמה בערך אני אמור להעלות את הליבה והזכרונות כדי לדעת שעשיתי OC טוב לכרטיס מסך הזה (זאתמרת לכמה בערך אנשים מגיעים בלי קירור מיוחד)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by sub_man,

אני צריך אם אתם מכירים את האתרי מודינג עם מדריכים כאלו שווים וזה אולי לא רק מודינג למחשב אבל הרוב כן אז תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by exyo,

היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200. חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט. חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי? תודה

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  5. המפרט: לוח: Motherboard ID06/11/2003-SiS650GX/SIS962/IT8705F-P4SGX-MX Motherboard NameAsus P4SGX-MX Bus Width64-bit Real Clock101 MHz (QDR) Effective Clock406 MHz Bandwidth3244 MB/s RAM Slots2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM Motherboard ChipsetSiS650GX מעבד: CPU TypeIntel Pentium 4A, 2433 MHz (6 x 406) CPU AliasNorthwood, A80532 Original Clock2400 MHz Transistors55 million 6M, 0.13 זכרונות: SDRAM 512 Module TypeUnbuffered Memory SpeedPC133 (133 MHz) Module Width64 bit Highest CAS Latency3.0 (7.5 ns @ 133 MHz) כ.מסך: Video AdapternVIDIA GeForce3 Ti 200 GPU Code NameNV20 Transistors60 million Process Technology0.15u Memory Size64 MB GPU Clock204 MHz RAMDAC Clock350 MHz Real Clock17…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  6. היי כולם, יש לי מעבד e6600 2.40 עכשיו עשיתי oc (הגדלתי מ 266 ל 333) ועכשיו זה על 2556 וזה שינה את ההכפלה מ 6 ל 9 הנה תמונה: עכשיו רציתי לדעת אם זה משנה את הכפלה מ 6 ל 9 או שזה יפגע במעבד ואם אפשר לשנות את ה 284 במקום ואז זה יהיה יותר טוב למעבד/עדיף למעבד **עכשיו עוד שאלה בדקתי מאמץ אחרי ה Oc והטמפ הכי גובה הייתה 58 זה טוב???** **כדי לי לעשות oc יותר גדול?? - לשנות למשל ל 350 ???** עריכה: אני רוצה לקנות מאורר נוסף כדי שהטמפ תיהיה יותר נמוכה יש המלצות למאורר?? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

לא מצליח יותר להעלות מבלי לקבל ארטיפקטים.וזה אחרי שיש לי את הזלמן. טפ' במאמץ לא עוברת את ה-55 מעלות,שזה שיפור מדהים מקירור הסטוק,אבל למה אני לא מצליח להעלות ללא ארטיפקט? האם יש מצב שבביוס אני משנה משהו כמו העלאת מתח או מצב טורבו?יש מצב לשנות בכלל משהו בבביוס לכ.מסך(PCX).

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  8. הגירסה החדשה של EVEREST עכשיו מביאה את הטמפטורה ה TJ ולא את ה TC כפי שאתה רואים השאלה מי מדיוק יותר טוב אני חוזר לישון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by wiz,

אהלן עכשיו שתיקנתי את המאורר של ה-Chipset שלי החלטתי קצת לשחק עם OC כי אני קונה מחשב חדש בקרוב אז שאני ידע מה אני עושה לפחות קצת :> עכשיו, המחשב שלי לא מוכן לעבור את ה-150 =\ ב-150 אני ב1732.. והסטוק זה? 1500 בערך? המעלות ממש סבירות כרגע.. 42 IDLE 46 Load לוח אם 36 Load לא בדקתי. למה הוא לא נותן לי לעשות יותר =\ העלתי את ה- Vcore ל-1.8 וזהו לא שחקתי יותר, אשמח לשמוע הצעות. אה והלוח אם זה MSI kt3 Ultra (מבוסס via apollo kt333).

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by wollmann,

מישהו שמע על הגוף קירור הזה או על החברה הזאת?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by idani1983,

האם אני יכול להתקין מאורר ocz vendetta במארז הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by AppleJack,

קניתי מחשב עם מעבד amd 64 3200 winchester, מ-www.digma.co.il , העניין הוא שעל המעבד יש מדבקה עם קוד - אחריות. אמרו לי שזה מפריע לקירור המעבד ולמגע אופטימלי עם מתקן הקירור (זלמן). התקשרתי לחנות והמוכרת טענה שאם אסיר את המדבקה לא תהיה אחריות יבואן. החלטתי למרוך AS5 על הכל - כולל המדבקה (בינתיים). עכשיו, דיברתי שוב עם המוכרת ונזפתי בה על הטימטום שבכך. היא אמרה לי לתת להם את המעבד או לצלם אותו ולשלוח באימייל, והיא תשלח בקשה\דרישה לספק שהם בעצמם יורידו את המדבקה ויתנו אחריות בתצורה אחרת כלשהי, רק לא על המעבד. עכשיו השאלה שלי: אם אני יוריד את המשחה (AS5) עם צמר גפן, האים המדבקה לא תישחק כך שלא יראו מה רשום ? אני צריך את המדבקה במצב סביר, וחומר המשחה נראה כסוף ו"קטלני". האם הו…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. Started by sub_man,

טוב יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 MX עכשיו אני לא יכול לעשות OC למעבד.... בגלל הצער הזה חשבתי על כרטיס המסך. עכשיו לשאלות.... : 1. מה הסכנות בOC לכרטיס מסך? 2. איך עושים 3. מה התוכנות הדרושות? 4. איך זה יעזור לי עם הכרטיס שיש לי 5. אם יש לי היט סינק+מאוורר של ספק אני יוכל להעזר בהם לפרוייקט? 6. תודה לכל העוזרים

14. אני רוצה לעשות אוסי לכרטיס הגרפי שלי (ראה\ראי מפרט מחשב) אבל הבעיה שאין לו מאוורר ואני לא יודע איך להדביק לו את המאוורר שאני אקנה, אין שם ברגים אין כלום. מה עם דבק? : בבקשה עזרו לי. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by mazoneli,

אפ אפשר להפנות או להסביר כיצד כדאי לקבוע את היחס בין ה FSB למהירות זכרון. 1:1 3:4 3:5 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש, ולפי מה שאני יודע הרכיבים די טובים לOC: AMD ATHLON 64 3000+ 939 box ABIT AV8 A-DATA 256X2 DDR500 ספק 350W של אנרמאקס (מגיע עם המארז) השאלה המרכזית היא אם הקירור מספיק. לקחתי מארז ENERMAX CS-3088TA BLACK ולפי סיקור ישן מפיסי-ספוט שראיתי אחד מהדגמים שדומים לו CS-3181 הוא עם "פוטנציאל קירור מעולה" אז האם זה יספיק? צריך להוסיף מאווררים\היטסינק?

17. הכתורת אומ הכול בבקשה עזרו לי...

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by manenbu,

יש לי ככה: AMD AthlonXP 2500+ Barton Abit NF7-S 2.0 (מבוסס nf2) זוג Twinmos 256MB PC3200 בעקרון המחשב רץ על FSB 166 ומכפיל של 11, נותן 1833 מהצ עשיתי דבר כזה - הרמתי באס ל-200 והורדתי מכפלה ל-10 ככה שיש לי עכשיו 2000 מהצ ובאס יותר מהיר. טיפה הרמתי מתח למעבד וזה רץ מצוין. עכשיו התחלתי להרים קצת את הבאס בקפיצות קטנות כל פעם... 202 עבד טוב, 203 עבד טוב, 204 ומעלה לא עובדים! המחשב אפילו לא עולה. מצפצף וצריך לאפס את ה BIOS עם הג'אמפר שבלוח כדי להדליק אותו מחדש.. מישהו יודע מה הסיבה? זה לא שהוא מתחמם או משהו, Prime95 על 203 מחמם אותו רק לאיזה 48 מעלות, לא קריטי.. למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  19. צריך קירור למעבד הנ"ל ללא OC סוקט 775 הגבול הוא 200 שח והדגש הוא על שקט

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by CrashZone,

יש לי מעבד P4 2.53 באס 533 לוח אם של אסוס p4p800se ושני סטיקים של זכרון ג'נרי בסינגל צ'אנל אחד PC2100 ואחד PC2600. אני בOC ל באס של 164 כלומר 3116MHZ (אני יכול יותר...אבל הזכרון שלי בלע). על פי אוורסט הבאס של הזכרון פועל על 205 . אמרו לי שזה אומר יחס של 4:5, מה זה אומר?איך זה משפיע על הביצועים? איך אני משנה את היחס ל 1:1?הרי אני אשיג תוצאות טובות יותר ב1:1 לא?כי גם ככה הזכרון בOC כבד מ2100 ו2700 ל 3200... בביוס, למי שמכיר, אפשרתי אקסלרטיון מוד וקבעתי את הזכרון בג'מפר פרי על 333. עריכה: אוקיי עכשיו חזרתי לביוס ושיניתי מ333 לאוטו' והבאס לפי אוורסט הוא 164, כלומר יחס 1:1 נכון?זה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. Started by Tommy,

אני חדש בקטע של אנוידיה...היה לי RADEON 9600PRO ושם היה אפשר להשתמש ב ATI TOOL שעושה סריקה ונותן אוברקלוק מומלץ אוטומטית...התקנתי RIVA TUNER עכשיו בשביל ה6800 שלי ... ואני לא יודע איך לעשות אובר קלוק ..יענו לעלות כל פעם ב3 הרץ ל2 השעונים ואז מה ... אין לי מושג שמישהו יתן לי קצת הסבר איך אני יוציא את המקסימום..ואני על STOCK COOLING של LEADTEK... (נחשב די טוב).

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by EgoManiac,

טוב שמעו עד לפני שבועה היה לי 2 מחשבים והמחשב השני במפרט מכרתי אותו ואני מתכנן לקנות עוד חודש וחצי מחשב מבוסס אינטל ואני מתכנן עליו OC אז השאלה שלי הוא לגבי הלוח: Asus P5ND2-SLI יכולות הOC שלו טובים ושווה לקנות את הלוח הזה בשביל OC?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by kobibo,

שתי שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שניתן לעלות באמצעותה מתח ל GTO2 במקום להתעסק עם vmode ? 2. אם לא אפשר הסבר כללי לגבי vmode באמצעות עיפרון? לאיזה מתח צריך להביא את ה vmode באמצעות הנגד? 3.האם מישהו החליף נגד ולאיזה ערך?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by roKp,

יש לי אפשרות במאפיינים של הכרטיס מסך לעשות דינמיק אוברקלוקינג... מה האפשרות הזאת עושה? במה לבחור?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by waizman,

יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים