עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי המערכת הקודמת שלי הייתה מבוססת על 939 של AMD ואני מתכנן לקנות לוח אם חדש מבוסס P35, ליתר דיוק P5KE/WIFI של אסוס ומעבד E8400. אני יודע שהקירור הנוכחי שלי(בכותרת) שנשאר לי מהמערכת הקודמת תומך גם בסוקט 775 אך האם באמת לא תהיה לי בעיה להרכיב אותו על הלוח אם החדש? ההברגות לא השתנו? ולאיזה טמפרטורה מקסימלית וטמפרטורת מנוחה המעבד צריך להגיע עם הקירור הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by YAKIRS4,

יש לי מעבד 2.4 800 מגה הרץ והוא בא עם ספיר פרידג רוק שהוא לא מי יודע מה חשבתי ללכת על THERMALTAKE Spark 7 אבל אני לא מבין כל כך בזה אני צריך עזרה בזה גם יש לי בעייה שהוצאתי פעם את המאוורר ונתלש לי גם המעבד כי המשחה הטרמית נדבקה ממש חזק אם מישהו יודע מאיפה לקנות משחה טרמית זה ממש יעזור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by e-d-a,

סתכלו על המפרט שלי שם יש הסבר מפורט על איך מסודר אצלי (ואני חייב לציין שהמאורר בחלון מכניס אוויר בצורה של מאורר ביתי ובכל זאת יש לי טמפ לא כמו שאמורים להיות, שהם 50 למעבד ו43 לצ'יפ הוונטק על 3150 rpm. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by dorish,

שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Internal,

אז חבר'ה כל נושא האוברקלוק דיי מעניין אז לפני מחשב חדש היתי רוצה לשחק קצת עם הישן אז יש לי פ500 עם לוח של gigabyte. ניכנסתי לביוס ואין שם שום דבר שקשור להלאת המתח או מכפלות אז איך אני יכול להמהיר אותו קצת?

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by Red-AnGel,

קירור אחד לכל הזיכרון כמו זה: או קירור לכל ציפ כמו זה: מהם היתרונות ומהם החיסרונות של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by ProSoldier,

בס"ד אני מתלבט כבר כמה ימים מה לקחת XP-90 XP120 או XP-90C? אני הבנתי שה-XP-120 גדול וה- XP-90C כבד. ממש חשוב לי שהמעבד יהיה הכי קר שיכול להיות משלושת המוצרים האלה. המחיר לא בעיה, לגבי XP-120 אין לי בעיה שהוא יקח pci אחד (כי אני קונה כרטיס של רדון). מה דעתכם לקחת?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  8. היי אני מחפש קירור טוב למעבד E8400 שיקרר טוב אחרי הOC... תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. האם יש צורך לשייף את האייאקס 478 ? האם ההבדלים בהיטסינק הנ"ל (בלבד) יהיו משמעותיים? זה קצת דחוף לי כי אני עומד פה עם מעבד ביד

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. ec8025m12s תודה.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by nozza,

שלום, פעם ראשונה שאני מבצע אוברקלוקינג ולא מצליח לי. חשבתי להתייעץ עם המנוסים. המערכת שלי: Asus P5Q E8400 + Freezer Xtreme 2G Dram Kingston 800MHz 9400GT כיוונתי את ה-FSB בביוס ל 400MHz, זכרון השארתי על 800MHz (מכפלה X2) וגם את ה PCIE השארתי על 100MHz. בלי להעלות מתחים המערכת עלתה אך לא היתה יציבה. ניסיתי להעלות את מתח ה-VCORE עד ל 1.4 וולט אך זה לא עזר. האם אני מפספס משהו? האם יש עוד מתחים שכדאי להעלות? כמו-כן, לא ראיתי אפשרות שליטה על מהירות ה-PCI. האם היא נשארת 33MHz? זה חשוב לי כי יש לי שני כרטיסים מחוברים. תודה, נועם.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by lion03,

לאיזה רגלים של הפוטנציומטר אני מחבר את ה+ וה-

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אפילו OC אחד ברשת של המעבד AMD 6000 X2 65nm. יכול להיות שפשוט לא חיפשתי במקומות הנכונים, אבל מישהו אולי יכול לכוון אולי לסקירה/תואות OC של המעבד הזה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by JaIgor,

טוב אז ככה אני חדש בפורום. אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוקינג למחשב.. עכשיו הבעיה היא שיש לי לוח אם של אינטל וכמו שידוע לי אין אפשרות לעשות ללוח אם של אינטל. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם:Intel D915PGN מעבד:Intel Pentium 4 530, 3000 MHz LGA 775 כרטיס מסך:חלש אחו שליניג קניתי תמחשב לפני כ3+ שנים ולא עשיתי שום שידרוג... SAPPHIRE RADEON X300SE 128 מגה.... זיכרון:2*256 400MHZ... יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by -Tal-,

שלום לכם, אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש, זה המפרט: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY COOLER MASTER DI5 CPU COOLER Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS השאלה שלי - האם הקירור והאיוורור הנ"ל, מספיקים על מנת שהמחשב לא יתחמם וישמור על טמפרטורה טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by esaly,

אשמח אם תוכלו לייעץ לי: החלפתי ספק לליברטי וביצעתי את אותם השלבים כמו באתר הבא: http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1]]http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 לאחר ריצה נורמלית ויציבה של המערכת במשך שבועיים מרגע החלפת הספק ועבודה על תדר של 3.0GHZ למעבד ו752MHZ לזיכרון ,ביצעתי ריסטרט באחת הפעמים והמערכת כבתה שוב ואיתחלה את עצמה בהגדרות המקור של הלוח אם, השאלה שלי למה זה קורה? האם אני צריך להוסיף מתח למעבד? בבקשה עזרה....אני ממש לא מבין מה לא בסדר...

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by miky,

חברה אני רוצה לבנות לדיאטור למערכת קירור המים שלי האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by korn666,

יש לי מעבד אינטל 1500 MH אבל שאני נכנס לביוס אני לא מצליח למצוא איך אני עושה אובר קלוק יש אפשרות אחרת לאובר קלוק בלי הביוס המחורבן

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by AMITOC,

שלום לפני מספר ימים קיבלתי את הלוח הזה ויש לי מספר בעיות: 1.למרות עידכון לביוס חדש המדד של הFSB עדיין 100-133-166 למרות שבספר של הלוח נאמר בפירוש שאפשר לעלות בקפיצות שבין 2 ל5, מה לעשות? 2.אני עובד כרגע בבאס של 133 והלוח עדיין מסרב לתת לזיכרון תזמון של 2 ולא 2.5 למרות שברור לי שהם יכולים לעמוד בזה באס שכזה. 3.הVCORE מגיע רק עד 1.85 בקיצור ..יש גאמפר או משהו שאני מוציא אותו וגורם ללוח שלי להיות נורמלי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by y10,

יש לי מחשב לפני כ-3 שנים ובירצוני לדעת אם הטמפרטורות שלו בסדר... זה המחשב מעבדIntel Pentium 4 2000 לוח אם DFI NS35-SL זיכרון 256MB דיסק קשיח40GB הנה תמונה: קישור של התמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1134851123.bmp

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by Radical Dreamer,

אהלן אנשים. המאוורר שעל לוח ה-Asus A8N-E שלי החליט למות ולעבור לעולם טוב יותר. בחנות עושים לי בעיות עם האחריות בטענה שאין אחריות על המאוורר למרות שהוא חלק מהלוח אם. בכל מקרה, החלטתי להחליף את המאוורר הזה בלית ברירה. יש המלצות ?

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTS הכי זול (LEADTEK) ולקנות לו קירור איכותי... אני לא ממש מבין בנושא זה אז קודם תגידו מה מומלץ ואז נדבר על מחירים ;D תודה רבה לכולם רז

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by vipnisim,

4 * 120 + 4 * 80 עם לדים תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  24. Started by def,

מהיה המהירות הממוצעת למאוורר שמקבלים עם פ4 2.4??? האם מהירות של 2393 היא נורמלית?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by aviramb,

התקנתי מערכת: מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice ועליו Thermaltake Sonictower (ללא OC). מאוורר המארז 12 ס"מ נמצא בדיוק מול המגדל וכשהוא עובד על 12V 1500RPM המעבד תחת עומס עובד בטמפרטורה של 39 מעלות. הורדתי את הוולט למאוורר ל 5 וולט על מנת להשקיט את המערכת וכרגע המעבד עובד תחת עומס בטמפרטורה של 49 מעלות. נראה לכם סביר לשמור על הקונפיגורציה הזו של 5 וולט או שכדאי לעלות את המתח ולהוריד את הטמפרטורה? אם כן חשבתי על כמה פתרונות: 1. להוסיף עוד מאוורר ב 5V על ה Sonic. 2. להשתמש ב FanMate או כל בקר אחר על מנת להעלות את המתח ל 7V או יותר כנדרש. מה דעתכם? אגב, עוד שאלה שהתקנתי את הסוניק שמתי לב לעובדה שהוא לא מקובע על המעבד אלא "צף" מעליו- כלומר אם אני דוחף אותו מצד לצד הוא זז מעל המעב…

• 6 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים