עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTS הכי זול (LEADTEK) ולקנות לו קירור איכותי... אני לא ממש מבין בנושא זה אז קודם תגידו מה מומלץ ואז נדבר על מחירים ;D תודה רבה לכולם רז

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  2. אורח

אוקי שאלתי פה בקשר לטמ"פ של המעבד במנוחה\עבודה רגילה(אינטרנט ווינאמפ) ואמרו לי שזה בסדר.. אבל הרצתי את התוכנה הזאת של המאמץ והטמ"פ הגיעה ל 45 מעלות!?!?!?!?!?!? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: המאוורר של המעבד שלי הוא לא משהו רציני http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm מה אני אמור לעשות???????

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by def,

מהיה המהירות הממוצעת למאוורר שמקבלים עם פ4 2.4??? האם מהירות של 2393 היא נורמלית?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. חובה שיהיה שקט מאוד ולא צבע לבן. עם דחיפה חזקה של אוויר. + המלצה לקנייה מחנות באיזור המרכז.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. בעבר שמעתי שיש לוחות nforce 2 שפותחים את המכפלה של מעבדי throughbred אוטומטית. יש לי לוח NF7 ומעבד Athlon XP 2500+ רציתי לדעת אם זה אפשרי.

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by WhiteLen,

היי, אני חושב לקנות את GAINWARD BLISS PCX GF 7600GT SILENTFX 256MB DDR3 בעל הקירור הפאסיבי. אין לי כוונה לעשות OC אבל רציתי לדעת אם יש בעיות ביצועים לכרטיס לעומת כרטיסים עם מאורר? תודה

7. Started by 114508534,

היי חברים בוקר טוב יש לי C690 והוספתי מאורורים למארז ואני מצטער לרגע שעשיתי את זה , יש לי שניים מקדימדה 120 אחד מקורי והשני זאלמן ירוק בדלת שניים 120 אחד מקורי אחד HEC שמטריף לי תחיים למעלה 2 מאורורים 1 HEC120 ועוד אחד 80 של אבורקול ואחד מאחורה מקורי של המארז, אני כבר לא יודע מה לעשות, המאורורים של HEC יש להם דיודת חום שאמורה לעשות אותם חכמים אבל זה לא ככה, הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by BarVaZ,

amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  10. אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by Fighter,

מדובר במעבד E6300 שהבאס הוא 266 אם יש לי 2 ג'יגה של שתי סטיקים של 667MHZ הם לא יתנו לי לעבור את 333באס באוברקלוקינג?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  12. שלום לכולם, התקנתי את SPEEDFAN כדי לראות כמה מתח מקבל אצלי כל רכיב.. עכשיו יש כאן כמה מתחים שלא ממש מובנים לי.. (תמונה שווה אלף מילים) למה המתח בפלוס ובמינוס 5V ממש לא קרוב ל5V ?? וגם ממש לא יציב!! כל שניה מתחלף שם מספר אחר - פעם זה על אזור ה4V ..ופעם זה קרוב ל5V ולפעמים כמו שרואים זה יורד גם מתחת ל4V.. והאם זה בסדר שאין לי 12V במדוייק על ה12V ?? מי אחראי יותר על ייצוב המתח ודיוקו ? הספק או לוח האם ?? או ששניהם ביחד?? הוספתי גם תמונה במאמץ מלא - המצב נראה שם הרבה פחות טוב :-[ (מפרט בצד) הייתי שמח לחוות דעת .. תודה. *עריכה- לכל אלה שיגידו שזה ספק ג'נרי ושזה בגללו - אז הוא לא! אני אמנם לא מוצא ברשת השוואת ספקים שכוללת את TOPOWER אבל הנה לינק דיון שמאשר לי פחות או יותר את …

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by spooky,

אני קונה בעוד יומים-שלוש את הלוח Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE וכפי שכתוב בכותרת אני רוצה לדעת אם הוא טוב לOC?

• 8 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by yakir10,

שלום יש לי מחשב כבן שבועיים והשאלה שלי אם המחשב יכול להגיע למשו יותר טוב ממה שהוא היום ... המחשב : intel duo core 6300 gigbyte 945 p-s3 ledtaek geforce 7800 gtx 256 הזיכרון משו אינפניון משו כזה ג'גה זיכרון 667 mhz

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by spongBob,

אוקיי, אני ארכז את השאלות שלי (מצאתי כמה תשובות בחיפוש, אבל הן לא סיפקו אותי). 1.איך משפיעה העלתו של הFSB הנ"ל, על תיזמוני הזיכרונות ועל הזיכרונות בכלל? 2.מהו יחס סינכרוני בין המעבד לזכרונות? (לא ממש הבנתי את החישוב שנעשה).. 3.איזה זיכרונות מתאימים יותר\פחות לאוברקלוק? 4.מה בדיוק קורה כאשר מתבצעת המהרת FSB פשוטה? (האם ביצועיו של המעבד עולים על חשבון הזיכרון?!) סורי אם אני מתקרצץ , פשוט אלו דברים שאני ממש חייב לדעת לקראת הרכישה הקרובה שלי [= אשמח אם מישהו יענה על שאלותיי המעיקות. D:

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by soundf,

שלום אני צריך ליקנות 2 דברים שהדבר הראשון שחשוב פה הוא השקט.... המחשב שלי נועד למחשב ביתי בחדר שינה +השקט חשוב... ברשתי הרבה מאוררים במארז של סאנבאנן, טראנספורמר: 3 מאווררים 80MM אם לייד כחול על 5V של סאנבאן 120MM של טרמנטק שקט 1 על הכ מסך ניראה לי 40MM אחד על הלוח אם ---שאותו אני צריך להחליף 40MM עכשיו ברצוני ליקנות מאוורר\קירור פסיבי 40MM לצ'יפסאט ובנוסף ליקנות את האוקיסטיקה למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9831 עכשיו צצה עוד שאלה... איך אני שם את אם יש לי דלת אחת שקופה והאים אני ירגיש שינוי ביכלל? :s05: תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by idanpc,

יש לי את האמפר ואת ה ווט כמובן 12V 0.18 A

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by EX300,

אם כן , תתנו לי פרוט קצר איך לעשות זאת .......

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by CoNDuReR,

היי יש לי את הכרטיס הרשום בכותרת, הרכבתי לו TT DUORB והוא רץ על טמפרטורות של בין 33-50 עכשיו אני מעוניין לעשות OC לכרטיס איפה אני מתחיל? המפרט שלי אם צריכים C2Q6600@3.0GHz + Tuniq 120 G.Skill 800MHz CL4 2X1GB PK Cooler Master CM-690 (עם כל המאווררים חוץ מה 80 מ"מ וזה על הצד של המארז ליד המעבד כי הטוניק גדול מידי)

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by israelnba,

ברשותי E2140 לוח אם Gigabyte 945gcmx וזכרון 667 של OCZ המהרתי אותו ושמתי לב שיש הבדל של לפחות כ-15-20 מעלות בין הטמפ' הנמדדת ב-Bios לבין הטמפ' הנמדדת על ידי Core Temp, שזה מאוווד משמעותי בשבילי. על פי הביוס, במנוחה כ-32 מעלות על פי Core Temp במנוחה קרוב ל-50 מעלות

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by Swed,

האם היא טובה ? זה הכרטיס שיש לי http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm GPU Clock (Geometric Domain) 648 MHz (original: 650 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1620 MHz (original: 1625 MHz) Real Clock 900 MHz (DDR) (original: 900 MHz) האם זה תוצאה טובה לנתונים האלה ?

22. Started by orengreen,

Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by LRa,

עד היום השתמשתי בSTOCK FAN והייתי על טמפרטורה של 52-55 מעלות. קבלתי ALX-800 ומאורר 80MM של VANTEC ועשיתי OC ל 2800 והטמפ' היא על 52 מעלות, נראה לכם סביר? לא קצת חם...

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by idani1983,

האם אני יכול להתקין מאורר ocz vendetta במארז הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  25. יש לי שלושה מאווררים שאמורים להתחבר לתקע רגיל של החשמל(220V) בגודל של 8CM. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את המאווררים האלה לצ'יפים האלה של הספק.. איפה שמחברים גם את הארד דיסק וכו'. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.