עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום , אני צריך עזרה ביבצוע אוברקלוק למעבד. זה המפרט שלי. asus striker extreme 8800gts 640mb 2gb 800mhz Tuniq tower E6600 עד עכשיו עשיתי אוברקלוק של 20% אוטומטי , היה לי אפשרות כזו. וזה הגיע ל 2.87ghz , עכשיו זה סתם בזבבוז להיות עם סטרייקר ולעשות רק 20% אז אני מצרף כאן כמה תמונות שחשבתי שיעזרו ואשמח אם תגידו לי מה לשנות פרט פרט. תודה רבה והנה לינקים לתמונות שתוכלו לפתוח בדף מלא. http://jifim.info/1.JPG http://jifim.info/2.JPG http://jifim.info/3.JPG http://jifim.info/4.JPG

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by igor7,

אני צריך קירור למעבד שלי פנטיום 4 3 גיגה עד 300 שח בערך אבל מהשהוא מקרר ממש טוב תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by danielzy,

חשוב מאוד השקט!! למארז Sonata II

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. Started by pc student,

חברה בדקתי ומצאתי את ה sk6 של thermalright מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. Started by urich,

טוב הרגע סיימתי להתקין את הac alpine 64 ההתקנה הייתה פשוטה אפילו שבהוראות כתוב שיש לחזק את הברגים עד שגוף הקירור לא יוכל להתנועע במקום. אבל אצלי לא היה מקום או אפשרות להידוק הברגים, יכול להיות שהברגים כבר היו מחוזקים אבל בהוראות לא כתוב שיש לשחררם בכל מקרה הגוף קירור נכנס לאחר דחיפה עם קצת כוח. הסיבה המרכזית שרכשתי את הגוף קירור הזה היה כדי להחליף את הthermaltake tr2 הרועש יחסית לשאר המערכת וגם לאחר שהתרשמתי לטובה מהומצרים של ac עם ה nv silencer שמותקן על ה6600gt שלי. בבקרה על מהירות המאורר (ע"י speed fan ו eversest) כתוב שהמאורר פועל על 2400 rpm בעוד שהוא אמרו לעבוד על 2000 למה זה אין ךי מושג. חוץ מזה הרעש- המאורר לא יותר שקט מהtr2 שלי ועוד ניתן לשמוע אותו בבירור (יש לו …

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. בביקורת צוין לגבי גוף הקירור: "כמו כן, הקירור שהורכב לטובת המערכת אינו קירור אוויר סטנדרטי, שכן עמלנו רבות בביצוע שיפצור מסיבי לגוף הקירור הפופולרי - Scythe Infinity." לדעתי היה הרבה יותר טוב לעשות את הביקורת עם גוף קירור סטנדרטי, ולא משופצר על מנת להראות לקהל הרחב למה לכאורה כל אחד מהם יכול להגיע. לפי מיטב הבנתי זוהי מטרתם של ביקורות/מדריכים אלו להמליץ לקהל הרחב, כיצד לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. מה שנעשה בביקורת בפועל הוא יותר ניסיון לשבור שיא/להראות יכולות שזה פחות רלוונטי ומועיל לכולם מאשר הצגה של כיצד ניתן לעשות OC סטנדרטי לאותו מעבד. לסיכום, לדעתי הכיוון שצריך ללכת עליו בביקורת הקרובות הוא כיצד ניתן לעשות פעולה כלשהי/לקנות רכיב מסוים הרלוונטית לקהל הרחב ביותר א…

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  7. התקנתי אחד כזה בדופן צד של המארז שלי אבל התמפרטורה הכללית לא יורדת כל כך מהר למה והאם ספק של hec 400 יחזיק אותו טוב ומישהו אולי יודע עמה וואט זה 29 אמפר ב12 וולט תודה ניסים http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1810091

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by supercars,

מצטער על הבורות אבל, מותר לנקות צלעות קירור עם מקל אוזניים לדוגמה? או שאסור לגעת בהן?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  9. Started by Vissor,

האם שווה לעשות OC למעבד שלי ככה עד 3.2 ghz או 3.4?? ואם כן צריך להוסיף מערכת קירור למחשב?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. אני מעוניין בקירור לכרטיס מסך שיהיה מחברה איכותית,שקט,ושייתן ביצועים טובים וטמפרטורה נמוכה. יש הרבה אופציות ואני לא יודע מה להחליט וכמה שווה להשקיע. אפשר להעזר פה: TMS.co.il - קירור לכרטיס מסך בכל אופן השמח להמלצה מאנשים שמבינים ולא סתם. לפי סקירה ב- hwzone הקירורים המומלצים: HWzone - פורטל המחשבים הישראלי - ביקורות - גופי קירור לכרטיסי מסך - הקרב הגדול קשה להחליט ואני מוכן להשקיע עם צריך (250-300) ש''ח. תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by DOR_2911,

כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by vipic,

שלום חברים. ניסיתי לעשות OC באמצעות המדריכים שכאן, וכל מה שיצא זה שאיך שיצאתי מהביוס המחשב כבה. ראיתי במאגר ההמהרה נתונים לא רעים של OC ל 930D (תמונה מצורפת) אז... איך אני מגיע למצב דומה? ;D הנה הנתונים של המחשב שלי: Mainboard : MSI 945P/G Neo-F (MS-7176) Chipset : Intel i945P Processor : Intel Pentium D 930 @ 3000 MHz Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2-SDRAM ) OCZ EL DDR2 PC2-5400 / 667MHz / Gold Gamer eXtreme / XTC Edition Video Card : Nvidia Corp GeForce 7600 GS Hard Disk : WDC (250 GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ATA Device DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-ROM GDR8164B ATA Device DVD-Rom Drive : DH1725B BHO951U SCSI CdRom Device DVD-Rom…

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  14. המלצה על קירור לCONRO שקט עם חיבור מהיר. לא רוצה להתעסק עם חיבורים מתחת ללוח כמו בטייפון וכו . אני רוצה להניח על המעבד ולחבר כמו בקירור STOK חשוב שיהיה שקט

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by m.l,

איך הגוף קירור הזה? כמה הוא יעיל? האם הוא יותר שקט מהפריזר פרו 7?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by DJPOWER,

מה כל זה אומר?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

יש לי את התוכנה הזאת ,קיבלתי אותם עם הלוח , אבל היא בכלל לא מעלה בכלום, היא רק מעלה את חום המעבד.! מישהו יכול להסביר כיצד לעבוד עם תוכנה זאת? :s05:, בבקשה. דרך אגב, איך המאוור הזה???Thermaltake Volcano Silent Bost? 150 שקל ב KSP ,שווה משהו? Fan Speed 2450±10% RPM Fan Dimension 80x80x25 mm Max Air Flow 27.5 CFM Heatsink Dimension 82x70x49 mm (41 fins) Air Pressure 25.97 Pa-min Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Noise 21 dBA Bearing Type Ball Bearing Rated Current 0.13A Life Expectation 60,000 hours Power Input 1.56W Connector 3 PIN

• 10 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by pazer001,

אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by WarSoul,

שלום , אני מעוניין להוסיף שני מאווריר 80 מ"מ למארז שלי , המיקום של המאוורים לא אידיאלי אבל זה שתי המקומות היחידים שאני יכול להוסיף אותם במארז . קבלו תמונה -> לי ניראה שזה יכול לפחות לקרר לי את המעבד והצ'יפסט בכמה מעלות כדי שלא יהרסו לי כל כך מהר . מה אתם חושבים ?

20. Started by swisaavi,

ראיתי ב rivatuner שלוש אפשרויות של אוברקלוק- 2d standard, low-power 3d, performance 3d. למה אני עושה אוברקלוק בדיוק? ועוד שאלה, זה בסדר להשאיר את המהירויות המואצות איך שהם במשך כל הזמן? זתומרת, לאפשר להגדרות של האוברקלוק לעלות אחרי ריסט?

21. Started by nimrodim,

קראתי את הכתבה הבאה בקשר ללוחGA-P35C-DS35 http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_6.html#sect0 מהכתבה עולה שישנה בעיה בהמהרת זכרונות DDR2 על לוח זה (בהנחה שמשתמשים ב MULTI נמוך יותר) באותו עמוד הם גם מתיחסים לגשר הצפוני אשר לטענתם מאוד מתחמם בזמן ה -O.C. - שהם נאלצו להוסיף קירור אקטבי מאליו. רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיות אלו גם ב - GIGABYTE GA-P35-DS3 שאין לו תמיכה ב DDR 3? האם הגשר הצפוני של GIGABYTE GA-P35-DS3 מתחמם גם הוא מאוד?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by amirsource,

שלום לכולם!!! המחשב יגיע בקרוב ואני צריך טיפים לOC כל דבר יתקבל השימחה טיפים העצות אל תעשה ותעשה כל דבר שמתאים למתחיל.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  23. אהלן, רציתי לקנות קירור למעבד מ-KSP למחשב החדש שלי והמוכר עושה לי בעיות חשבתי על Mugen 2 והוא אומר לי שזה לא יתאים ללוח וכל מיני שטויות כאלו (כאילו הוא מתחמק מלתת לי את הקירור) הלוח זה Asus P6T Deluxe והמארז Antec 900 ואיך הקירור Thermaltake V1 AX 110MM שהוא דחף לי במקום?.. והאם הMUGEN 2 יתאים גם ללוח UD3R X58 של ג'יגהבייט באותו מארז? חוץ ממכם בדקתי את זה, והבנתי שאני יכול לחבר את הקירור ללוח אבל אני אצטרך להוציא מאוורר שנמצא מאחורי המארז (אבל אפשר לחבר אותו מחוץ למארז אז מה זה משנה )

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

האם הטמ"פ האלה נורמליות על המעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? במנוחה הוא עומד על 63 מעלות במעמץ כימעט 70 הקירור שלו זה ?Thermaltake Volcano Silent Bost? מעפן מה אומרים צריך ליקנות ? ?Thermaltake BIG Typhoon ומה עם הטמפ ? גבוהות מידי למעבד כזה?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by Rinkadink,

לפני אחרי

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.