עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן חברים, לאחר המון נסיונות ובדיקות הצלחתי לייצב את הQ9550 על 3.82GHZ , עם מתח Vcore של 1.2675 שלדעתי זה לא רע בכלל העניין הוא שהמעבד מתחמם הרבה יותר עכשיו ומגיע במאמץ ל-75 מעלות (בעיקר בבדיקות small FFT) נבדק במאמץ עם PRIME95/OCCT בבדיקות LARGE/MEDIUM/SMALL וטמפ' ע"י Realtemp/HWmonitor בינתיים חזרתי לOC של 3.6ghz וכמובן הורדתי מתחים בהתאם והטמפ' במקסימום מגיעה ל67 מעלות במאמץ. חשבתי לקנות קירור רציני למעבד ולהחזיר את ה-OC ל3.8 ואפילו יותר תלוי בטמפ', אז איזה קירור אתם מציעים? אזמין מ-EBAY בכל מקרה ( לאחר חיפוש הכיוון הוא NHD14 של NOCTUA) יש לציין שהחלפתי את המשחה תרמית לפני כמה ימים, המצב היה שם קטסטרופה מפרט: Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, Intel P4…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by The_Byter,

שלום לכולם ותודה רבה על קבלת הפנים החמה הגיע לידי Conroe E6600 ES ואשמח לשתף אתכם בתוצאות שיושגו איתו. נתחיל ? למנה ראשונה נגיש Conroe בתדר המקורי 2.4GHz על מצע של זיכרון DDR2 בתדר המקורי וכמו כן תזמונים ללא שינוי. המתחים לא שונו, מה שמאפשר לכל אחד ללמוד איזה ביצועים הוא צפוי לקבל ממעבד כזה ללא כל שינוי... המנה הראשונה תוגש ברוטב Super PI 1MB. להזכירכם השיא המקומי הוא כ23 שניות של cupra שהושג ע"י FX57 בתדר 3.5GHz, זיכרון DDR1 בתדר 277 בתיזמונים 2-2-2. לאכול בביסים קטנים.... http://img187.imageshack.us/img187/4562/14qi.jpg מנות נוספות בהמשך... תהיו רעבים Setup: CPU: Conroe E6600 ES B0 stepping 4 Cooling: Scythe Ninja Plus MOBO: Intel D975XBX rev304 bi…

• 90 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  4. אני לא בטוח שעשיתי תדברים נכון כמו שצריך אז רציתי לדעת אם עשיתי נכון . אז העלתי תFSB ל133 והינה תמונות ומשם נתקעתי. ולמה מהירות המעבד לא עולה לי ? ואני פתאום רואה שבMEMORY יש 133 במקום 100 וזהו משם לא הבנתי עוד איך לעלות את מהירות המעבד (2400) אז תעזרוו לי ובכלל עשיתי טוב כשהפכתי מ100 ל133 אני לא יודע אז תעזרו .... תודה לכולם. הינה קישור לתמונה http://img79.echo.cx/img79/6955/150015001488151315015kn.jpg

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by lol_minbet,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1577 אני רוצה לקנות בשביל לתלות בדלת של המארז, כי נכנס הרבה אבק בחלונית למישהו יש ניסיון עם המוצר?

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=559 אשמח לקבל תגובות/הצעות בנושא

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  7. שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC. יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה: 1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה. אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם. בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. שלום לכולם. פירקתי היום את המאורר בכדי לנקות אותו מאבק, ובדרך לראונה ראיתי שיש סדק על המאורר.... האם אפשר לבקש להחליף מאורר? קניתי את הקירור מ"פנדה" ניראה לי בחודש 10. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 678 צפיות
  9. ככה היום השלמתי את המודינג שלי במארז...(הקדמה לשאלה שתבוא בסוף) הוספתי מאוורר 120מ"מ בחלקו העליון של המארז מסוג I-FLASH של חברת Tt-מכניס אוויר. http://thermaltakeusa.com/product/DCfan/LEDfan/a2346/a2346.asp חוץ ממנו יש לי שני מאווררים של 80מ"מ על הדלת השמאלית של המארז . אחד ממוקם ממול לBT VX ומוציא את כל האוויר החם שהBT VX פולט . ואחד ממוקם מעל לכרטיס המסך מכניס אוויר.(כרטיס מסך במאמץ לא עובר את ה60 מעלות). בדלת הימנית של המארז יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ מכניס אוויר. בחלק האחורי של המארז יש לי עוד 80מ"מ מוציא אוויר.(כל המאווררים מקוריים של המארז מלבד החדש שהוספתי בעצמי). ומקדימה יש לי עוד 120 מ"מ שמכניס אוויר. ועכשיו לשאלה... לפני שעשיתי את המודינג והוספתי את המאוורר החדש הט…

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by zoloboy,

אני מחפש מאוורר למעבד super שקט ל p4 יש המלצות אנשים

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  11. Started by DoR TnT,

באחד: E6750 אני רוצה להעלות אותו שיהיה יציב על 3.0 עם קירור סטוק ואני לא יודע כמה מתח לשים. בשני: E8200 אני רוצה להעלות אותו ל3.2 עם קירור של זלמן אני לא יודע כמה לשים מתח. לשני המחשבים יש לוחות של ג'יגה בייט P35 DS3L ואחד P35 S3L ועוד משהו איך אני משנה בלוח את היחס של הזכרונות והFSB ל1:1. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  12. זה המפרט P35E Abit IP35-E ATX450PNR FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ samsung 2253bw ¤ F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK ¤ NX88T512HP Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail ¤ OC I'm Instested in CPU Overclockin ¤ Q6600TBU Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Schyte katana3 .just bought it now.¤ SAGITTA223CM Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU ¤ S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 ¤ WD3200AAKS Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤ עכשיו אני על 3ghz q6600 . מעלות : 34MIN 58MAX אני יכול להמשיך ולהעלות את ה OC ? במידה והספק לא…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by rani,

Tuniq Tower לתושבת 478 למעבד P4 3GHz כמו שאמרתי התקציב שלי הוא 250 אני יכול לחרוג קצת.. מה שאני צריך עכשיו זה מקום שאני יכול לקנות אותו.. אני מעדייף לעשות את זה בהזמנה... מישהו מכיר אתר כזה שעושה הזמנות.. ואם כן ויש אתר כזה והוא לא מוכר את זה,אשמח לשמוע איזה קירורים הוא מוכר..

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  14. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי מהאתר את התוכנה NVIDIA BIOS editor ועכשיו אני בא לבפעיל אותה והיא מבקשת ממני (כאילו כשאני עושה open) קובץ bios image... איזה קובץ אני צריך לפתוח ואיפה אני מוצא אותו ?!? עריכה ------------------ הנה ההודעה סליחה מראש אם זה ענק...

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  15. מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  16. מה הסיבה? ומאיפה נמדדת הטמפ בלוח?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by asafgolan,

עד כמה אפקטיבית אופצית הEIST בחסכון בצריכת החשמל? אפשר להשאיר אותה במידה והמעבד שלי בOC?

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  18. יש לי מאוורר 120 ג'נרי ואני רוצה לעשות לו את המוד של ה- 7V הבעיה שהוא לא מתחבר לספק אלא ללוח אם ולא מצאתי דרך לשלוט עליו, גם לא עם SPEEDFAN משום מה, קיצור אפשר לעשות מוד שקט לאמוורר כזה ? ד"א החיבור שלו הוא חיבור קטן כזה בגודל של 3 ס"מ שמתחבר ללוח אם...

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ל Overclock? והאם יש לוח שממש מומלץ?

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by stingeR-,

שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?

• 10 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by yambtz,

לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה עכשיו 3800X2 עם קירור סטוק. במקרה והוא ירצה לקנות אח"כ קירור נגיד ארקטיק קולינג פריזר 64 תהיה בעיה להרכיב אותו?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  23. שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה המלצה על שמן מיוחד לציר של ה מאוורר שעל גבי המארז כמובן לתחזוקה, דבר 2 צריך המלצה איך אני יכול להוריד בטמפרטורה של המערכת חוץ מהאוורר וסליבינג

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by FastJack,

מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by lipa,

מומלץ ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RR-CCH-ANU2-GP&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 9 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.