עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by R.W.P,

שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקייה בשם: חבילה 2 אני יפרט בקצרצרה על הדברים ניירות זכוכית לשיוף סינקים 400, 800, 1200, 2000 & 2500 גרית נוזל לניקוי משטחים מחומר טרמי אזיקונים רב פעמיים 5 כבלים, 3 פינים ל2 מולקס עם סליבים קירור לזכרון עם אורות של טרמלטק מייצב מתח לזכרונות עם כמובן אפשרות להעלאה והורדה של מתח... והחשמל עצמו מגיע ישר מהספק ולא מהלוח טורנדו 90 2 גרילים 2 פילטרים 80

3. Started by Gadgets4all,

הי, ניסיתי לעשות אוברקלוק לפי הנתונים הבאים: Ai Tweaker Ai Overclock Tuner: Manual BLCK/PCIE Frequency: 100.0 Turbo Ratio: By All Cores By All Cores: 48 Internal PLL Voltage: Disabled Memory Frequency: use the rated speed for your memory DRAM Timing Control: use the rated timings for your memory EPU Power Saving MODE: Disabled Ai Tweaker\ CPU Power Management > CPU Ratio: Auto Enhanced Intel SpeedStep Technology: Enabled Turbo Mode: Enabled Long Duration Power Limit: Auto Long Duration Maintained: Auto Short Duration Power Limit: Auto Additional Turbo Voltage: Auto Primary Plane Current Limi…

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by orhai,

ניסיתי לבצע bsel mod למחשב השני אצלי בבית מפני שהלוח אם אינו מאפשר OC בכלל חוץ מתוכנת setfsb שפעם כן עובדת ופעם תוקעת את המחשב. המפרט הוא: מעבד E5200 לוח אם msi g31m2 v1 זכרונות kingston 1Gx2 667 חקרתי קצת את העניין בהרבה פורומים וראיתי שאנשים הצליחו לעשות לאותו מעבד המהרה בעזרת bsel mod, מfsb 800 לfsb 1066. קיצרתי את שתי הפינים בדיוק כמו בתמונה (בחלק הימני התחתון של המעבד) והדבר היחיד שקרה זה שהזכרונות ירדו לתדר 500 והמחשב לא הצליח אפילו להעלות את הווינדווס. כשהורדתי את הקיצור של שתי הפינים האלה המעבד חזר למצב הרגיל. למישהו יש רעיון מה עשיתי לא נכון או למה הדבר לא מתאפשר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכל חבריי הפורום יש לי מארז (לא מצאתי את השם,אבל אני מאמין שהתיאור יסביר) זה עם הידית הנפוץ. 1.מקום למאורר בכניסת המארז,מתחת לכוננים הקשיחים. 2. שני מקומות למאווררים מתחת לספק. 3.אחד למעלה איפה שהידית. איך להגיד אותם מה יכניס אוויר ומה יוציא? איזה מאוורים כדי לקנות? יש חברות מיוחדות מומלצות? כל מקום של 80 ממ מתאים ל120? תודה.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by lielmar1,

אחים שלי אני צריך קרור למארז ולמעבד לא יקר מאוורר טוב בן 30 ל 50 שח עם לדים אם אפשר תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by waizman,

יש לי כרגע על המעבד את ה CAK II 38 של GlobalWin והוא מחרפן אותי (מבחינת רעש)!!! אני קונה לו מעביר מ 60 מ"מ ל 80 מ"מ כדי שאני יוכל להשתמש במאוורר פחות רועש ויותר חזק, ואני כרגע מתלבט בין 2 (שניהם של Sunon): אחד 39cfm, 32dBA והשני 50cfm, 40dBA אני לא יודע אם לקחת את החזק כי זה הבדל של רק 7 דציבלים מה CAK שלי... יהיה שיפור משמעותי מבחינת רעש במעבר ל 40dBA או שזה עדיין רועש?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by kababz,

על איזה אמצעי קירור אוויר למעבד אתם ממליצים באזור ה-300ש"ח? חשבתי על ה - XP120 \ XP90 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by ThePinkPanther,

עכשיו רק אני מגלה שלוח ה איי בי אמו(IBM) שלי לא יכול לעשות אוברקלוק למעבד,מה עושים? יש אפשרות לשנות את הBIOS שאני אוכל לעשות אוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. ???

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by bublik1,

יש לי 2 כרטיסים של GIGABYTE עם הקירור הזה.R9 270X נגיד ואני מחליט לנקות ולהחליף משחה תרמית\טרמית ראיתי תמונות שיש לו גם פאדים על הזכרונת. כשמפרקים את הקירור צריך להחליף גם אותם? ואם כן ראיתי באיביי כאלה זולים ב10 שקל ל10X10. הם טובים? אם לא איזה אתם ממליצים? ואם כן איזה עובי צריך 1MM או 2MM?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ido.K,

דבר ראשון תודות רבות למתמש: Ninja אז לתוצאות הסופיות: מפרט רשום לכם הכל למטה תמונות מ-Cpu-Z עדיין לא סופי בינתיים המחשב יציב וטמפ' טובות נע בין 36-46 מוציא בSuper-Pi 48 ממש נחמד מה שאפשר לעשות מכאלו דברים, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי היום מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz 6MB L2 Cache LGA 775 65W קיבלתי אותו עם גוף קירור מקורי של אינטל ומאוורר מקורי מרחתי את המשחה טרמית שהייתה על הגוף קירור שמתי על המעבד שכבה דקה(אני מקווה שזה בסדר). עכשיו ככה הטמפרטורות במנוחה אני בודק עם REAL TEMP במנוחה הטמפרטורות 35-38 הרצתי היום 3DMARK 2006 והוא הגיע עד 63 במאמץ. במשחקים הוא מגיע ל58 בערך השאלה שלי האם הטמפרטורות האלה תקינות? ומהוא התחום המסוכן שאסור להגיע? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הלוח האם הזה: Gigabyte GA-G1975X עשיתי אוברקלוקינג עם ה-Stock למעבד והכי גבוה שאני מגיע זה 3.6Ghz כשאני רוצה 4Ghz זה לא נותן לוינדוס לעלות ונשאר ככה אחרי כמה פעמים זה מאפס אותו אוטומטית... מה העיה יכולה להיות?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון למחברים השקופים זכר ונקבה (אלה עם ה4 פינים שנמצאים על הכוננים ועל חוטי המטח של הספק). והאם אפשר לקנות אותם בחנויות חשמל

16. Started by yaloner,

שלום לכולם, זה לא ממש שאלה על אוברקלוקינג, אבל הנחתי שפה יהיה לאנשים מושג בטמפרטורות עבודה. יש לי Dell Inspiron 6400 עם T7200 ושמתי לב שטמפרטורת העבודה של המעבד נעה בין 45 ל-60 מעלות. זה סביר ? אני מניח שבניידים יש חימום עודף אבל זה נראה לי חם מידי... זה מ-PC Wizard 2007: CPU Core : 1.28 V Processor Temperature : 66 °C Processor Temperature (Core 1) : 61 °C Processor Temperature (Core 2) : 65 °C : Hard Disk Temperature FUJITSU MHV2120BH : 40 °C

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. הם אמנם קצת קוריאניים, אבל ל-Zalman זה אף פעם לא הפריע http://www.zerotherm.net/eng/product/BTF80.asp

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by nvered,

שלום רב, יש לי מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W המאוור (שהגיע עם המארז) מת היום ... (GP d12sh-12 ) איזה מאוור כדאי לקנות ? הדגש הוא על מאוורr שקט. תודה, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1.אחלה מדריך! 2.התרשמתי מהTOLED זה פשוט חתיכת פלסטיק?(הכוונה בלי PCB כמו בשאר) 3.כמה מסך TOLED אמור לעלות? 4.צורת החיבור שלו זהה לLCDים הרגילים? תודה לכל העונים ;D

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בניתי FANBUS ויש לי בעיה שהמאוררים לא מסתובבים במיטבם! את הפאנבאס בניתי בדיוק לפי הסכימה הבאה: הכל טוב ועובד ,לדים דולקים אך כשאר אני מפעיל מאוור הוא מסתובב איתי יותר ממה שהוא צריך להסתובב (בינתיים עשיתי רק שליטה על מאורר אחד.. כדי לנסות אם הכל עובד) מה יכולה להיות הבעיה אנשים??

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי את הלוח הבא: ואני רוצה לעדכן לו את הביוס כדי שאני אוכל לעשות אובר קלוק. איך אני יכול לעדכן אותו? או אם יש כבר אפשרות לOC אז איך אני עושה?(חיפשתי בביוס ולא מצאתי). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avivlevy,

נעה יבאה את המארז : ZALMAN TNN 500AF 7600 שקל על המארז? עדיף להשכיר דירה נפרדת למחשב במחיר הזה מה אתם אומרים? עריכה: ראיתי את הביקורת של המארז באתר silentpcreview והוא אדיר! למעבד יש קרור כמו של מקרר!......... :o

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי מעבד q6600 הוא מגיע לטמפ 83 79 80 83 בכל ליבה אני יודע שזה גבוה מאוד שמתי לב לזה לאחר שהמחשב נכבה ללא סיבה וחיפשתי למה אני מניח שזאת הסיבה הקירור שיש לי שם הוא מה שהגיע איתו של אינטל השאלה היא אם הוא כזה גרוע או שלא חיברתי אותו טוב?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  24. בעיקרון מה שעשיתי זה לקחת את המנורה האחורית של רכב. פרקתי את הפלסטיק הקדמי ונגלו לעיניי 16 לדים אדומים ונחמדים. במקרה המנורה צריכה 12V אז לא היה בעיה לחבר את זה לספק שלי. הנה כמה תמונות (אני ממש מצטער על האיכות, אבל אין לי משהו יותר טוב כרגע).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המעבד הנ"ל וזקוק לקירור דחוף.. למחשב שלו יש נטייה להתחמם.. יש לו את הקירור הבסיסי של אינטל שלא מספיק לו , אשמח לתשובה עבורו התקציב שלו הוא בסביבות ה200 שקל פלוס מינוס

• 4 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.