אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מדובר במחשב הנייד של דוד שלי. סתם במקרה הורדתי cpuz והסתכלתי בפרטים וראיתי ככה: הנושא של מחשבים ניידים חדש לי, אז אני לא יודע אם זה נורמלי או לא. (לדעתי לא, אבל..) אז המחשב בדאון-קלוק של 900MHz או שככה זה צריך להיות? ד"א, איך נכנסים לביוס במחשב נייד? (זה אמור להיות אחד ה F-ים לא?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הזכרון של חברת TEAM ששבר כבר שיאי עולם עם CL4 ב 1066MHZ הוא מגיע עם קירור של THERMALRIGHT HR-07 שנחשב להכי איכותי שלהם. ובגלל גודלו של הקירור הוא לא מאפשר להתקין 2 סטיקים על הלוח. (זאת לא הגרסה של ה DUO שנותנת) והזכרון הזה הוא 2 מגה והחברה לא מייצרת את הזכרון הזה בקונפיגורציה של 4 גיגה כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה ולכן שאלתי היא : מה יותר חשוב בהשגת שיאים ב SUPER PI 1M הנפח של הזכרון או הפונציאל של המהירות שהוא יכול להגיע כי הזכרון הזה יכול להגיע בכיף ל 1300 MHZ השאלה האם זה ממש קריטי ב SUPER PI 1M שיהיה 4 GB כדי לשבואר שיא או יותר חשוב קירור טוב והפונציאל OC שלו כי שמתי לב שמי ששבר את השיא של ה SUPER PI 1M השתמש ב2 GB רק אני רוצה להיות בטוח... אז מה דעתכם.. בת…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש דבר כזה מפצל מהחיבור חשמל למאוור מהספק שיפצל אותו ל-2 או 3 כדי שיהיה אפשר לחבר עוד מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה קשור לקירור או ללוחות אם, אז בבקשה תעבירו אם לא קשור. המאוורר של ה-NB שלי התחיל לגסוס. מדובר בלוח ABIT-IC7 לא G!!! הקירור הוא אקטיבי ע"י מאוורר קטן שמרעיש בגדול והוא יושב בתוך צלעות קטנות וכחולות שמהוות את הקירור הפאסיבי. מה האופציות? 1. לנתק את המאוורר ולהשאיר רק את הקירור הפאסיבי? 2. לקנות גוף קירור חדש? 3. אני לא מתלהב כ"כ מהרעיון של שימון המאוורר, כי אני מפחד שישאר שמן ובזווית שבו יושב המאוורר זה יכול לנזול.... בבקשה עזרה - הרעש מחרפן אותי!!!
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואין בו מאווררים ואני רוצה להוסיף אתה יכולים להמליץ לי על מאווררים וכמה מאווררים צריך בשביל מחשב כזה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION HEC Win550 550W 20/24PIN NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS Microsoft® Compact Optical Mouse 500 U81-00008 Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775
-
- 9 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי אז ככה שאני בודק בביוס טמפ, הוא עומד על 40, מידי פעם עולה ל41 לכמה שניות.. שאני נכנס לוינדוס ובודק בתוכנה המעודכנת של ASUS, כתוב לי בהתחלה 38,37 שהתוכנות עולות ושהכל נרגע והוא במצב מנוחה, הוא על 35,34 מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
THERMALTAKE TIDE WATER FOR VGA והאם אפשר לשים מים רגילים (מינרליים\ברז)?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מארז מעולה לאוברקלוקינג ואם אפשר שיהיה שקט. תקציב 750. תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כולנו מראים את התוצאה הסופית, אבל בדרך תמיד יש בעיות מעצבנות שמבזבזות יותר זמן מהעבודה עצמה. הנה כמה משלי, מה שלכם? 1)נכון שכולם תמיד מאבדים ברגים? לי יש כישרון מדהים לאבד מברגים! אני מבלה רבע שעה בחיפושים כל פעם שאני צריך מברג, גם אם לפני 20 שניות השתמשתי בו. ודרך אגב, עוד לא איבדתי אף בורג. 2)מצלמה, אין לי מצלמה דיגיטלית ואין לי איך להראות את ההתקדמות שלי. זה משגע אותי.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי חברה ! אני צריך ממכם עזרה , תראו אני לא מבין גדול בעניין הלדים , אז רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ואשמח אם תוכלו לעזור לי .. אז כחה לקחתי סידי ועשיתי בו חריטה (הסביבה החיצונית שלו היא פרספקט) , ואני רוצה להאיר את החריטה שעשיתי אם לדים .. כיצד אני יכול לעשות זאת ? ורציתי גם לדעת אם יש צבעים שזוהרים בחושך והיכן ניתן לקנותם תודה מראש לכל העוזרים ! :-*
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך הגוף קירור הזה? כמה הוא יעיל? האם הוא יותר שקט מהפריזר פרו 7?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חברים שלום לכולכם !! יש לי שאלה... יש לי אמד64 3000+... ושני סטיקים של 256 של קינגסטון... דדר400... האם הזכרונות מנוצלים עד תומם ? יענטו עובדים בכל ה400 ? איך אני מחשב את היחס הזה בין המעבד לזכרונות ? יחס ניצול הזכרונות.. עד כמה להרים תמעבד כדי שהזכרונות ינוצלו כמו שצריך ? צודהההה ( רבה רבההההה ) ועוד משו... אם אני מוסיף עוד סטיק של 512 אבל 500 מ"ה... מה קורה עם הזכרונות ? זה משפיע על הכל ? ובא"ק ? צודהההההההה ( שוב..)
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי שני שאלות האחד יש לי 2 מאווררים של SLFEX איך אני שולט עליהם במהירות בעזרת SPEED FAN היה לי מאווררים ישנים ללא החיבור עם ה4 פינים ויכלתי לשלוט דרך ASUS עם החדשים שאני מחבר את החיבור איני יכול דרך ה ASUS ועוד שאלה האם 1.272V מתח למעבד זה בסדר/< תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום. נתחיל קודם כל עם המפרט: E6600 @ 2.4 Ghz & Asus GEFORCE 8800 GTS GygaByte 965P-S3 & TWINMOS 2GB DDR2 667 Mhz ENERMAX LIBERTY 500W & AURORA 3D, קירור של AC freezer 7 pro. יש לי את המחשב בערך חודש וחצי, עד לפני יומיים הטמפרטורות היו סבירות, של המעבד 40-42 במנוחה, 50 מקסימום במאמץ, של הכרטיס מסך 58 במנוחה, 65 מקסימום במאמץ. ביומיים האחרונים ישנה עליה מפחידה בטמפרטורה, לא נעשה שום שינוי בחומרה/תוכנה, הכל על STOCK ללא OC. טמפרטורת המעבד במנוחה פתאום קפצה ל- 52 מעלות לפחות ובמאמץ בקירוב ל 60-61 מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 62 במאמץ עובר את ה- 75 מעלות. זה פשוט טירוף, אין ספק שמשהו קורה, השאלה היא מה. כל המאווררים פועלים באופן תקין. מה אפשר לבדוק, מה גורם לזה? כל הצ…
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6800gs של Gigabyte והייתי רוצה לדעת אם אפשר לעשות לו OC ד"א התקנתי עליו קירור accelerator X1 של AC
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אתם תצחקו עלי אחרי שאני אספר את הסיפור, אבל בכל זאת... לפני קניית המחשב המליצו לי על מאווררים של AC. מתוך חוסר הבנתי נכנסתי לאתר שלהם והזמנתי מהחנות את המאווררים הכי טוב שהיו להם (PWM). רק אחרי שהם כבר הורכבו במארז הבנתי שהמאווררים האלו הם להוצאת אוויר בלבד. כאמור, בחלק האחורי מותקן 120mm שזה בסדר. אבל נחשו מה? מקדימה מותקן לי 92mm שמוציא אוויר :s07: לכן, לאור העובדה שאני אידיוט התחלתי לבדוק ולהתעניין במאווררים. אני מעוניין להחליף את המאוורר מקדימה ולהוסיף עוד אחד (יש לי שני מקומות ל 92mm מקדימה). הסתכלתי על מספר מאווררים (בלי הגבלת תקציב אך עם טעם טוב בכל זאת) ושמתי לב למאוורר שמאוד משך אותי. Noctua NF-B9. http://www.noctua.at/main.php?show=productview&produ…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC למעבד 3800+ ולהגיע לביצועים של 4000+ אם למעבד יש קירור סטוק ?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
נתנו לי הוראות התקנה ומזה אני מסתבך מההתחלה שם... בכלל הבנתי שצריכים להוציא את הלוח ולהרכיב מאחורה דברים ניראה לי שזה עסק מסובך ולא כמו שחשבתי להלביש על הלוח ועוד קצת חוטים וזהו.. אז אני חסר ניסיון בהרכבות של מאוררים מתקדמים. מאיפה אפשר ללמוד את זה קצת מבלי להרוס איזה משהו (מבלי לנזוק את החומרה)
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום שוב שאלה לגבי מתחים שצריך לתת למעבד E8400 בכדי להגיע לOC של 4GHZ כמובן גם בכמה צריך להעלות את המתחים של ה- MCH ולFSB :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
רק שתבינו - אני מדבר על המדבקה של הציור.... זאת שיש עליה גם את הסמל של החברה המייצרת... קניתי שני 4850 של SAPPHIRE והמדבקות לא ממש ממוקמות טוב וגם העובדה שאלו מדבקות מעצבנת אותי.... בקיצור... אני חושב שאני אוהב יותר את המראה המקורי של ATI וגם הציור לא יהיה מדבקה. וכאן באה השאלה: האם הסרת המדבקה תביא לביטול האחריות? ד"א הנה שאר הרכיבים שצריכים להגיע אלי עוד איזה שבועיים: Q6600 P45-T2RS PLUS חיה של לוח... הגיע ל-690FSB..... CM 690 OCZ Reaper 4GB 1066 OCZ VENDETTA 2 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM PCP&C 610W אל תדאגו.... אני עוד יעדכן ברגע שהכל יגיע....
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי, יש לי את המחשב הבא: Gigabyte GA-K8N Pro SLI AMD Athlon 3500+ 939 + TT BIG TYPHOON CORASIR 1024MB 400MHZ CL 2.5 (512X2) eVga Geforce 6800GS TDH 256mb 256bit HEC 480V טמפרטורות כרגע: מעבד: 22 מעלות, 1.38V ציפסט של הלוח 69 מעלות מארז 25 מעלות כרטיס מסך 37 מעלות מהירות סיבוב של המאווררים: מאוורר מעבד: 1298 RPM מאורר מארז 1308 RPM מאורר ספק: 1592 RPM עכשיו רציתי לדעת כאשר אני יתחיל בOC, האם יש סיכונים שיכולים לקרות לחלקים ? האם האחריות תפוג (גם כאשר אני יחזיר את המהירות לנורמה) ? והשאלה הכי חשובה בכמה זה יכול לעזור לי במשחקים וכו' ?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המערכת שלי מופיעה בפרופיל, לעיונכם אני מחליף למעבד Q9450 ומה שמצאתי זה רק TRAY אז צריך קירור למעבד, איזה כדאי? אני מצאתי בפורום את arctic cooling freezer 7 pro שעולה איזה 130 שקל קירורים יותר טובים שמצאתי כאן הם ביג טייפון ב230 שקל וגם sunbeam tuniq tower שעולה 240 האחרונים אני מניח מיועדים לאוברקלוק המחשב שלי מיועד לעבודת רינדורים ותלת מימד, ללא משחקים אני לא מתכנן OC, האמת אני לא יודע אם המערכת שלי מסוגלת לזה אז השאלה שלי האם המערכת לשי מסוגלת לזה, ובהתאם איזה מאוורר כדאי לקנות אולי כדאי להשקיע טיפה יותר במאוורר כדי שבעתיד אם ארצה אוכל לעשות OC תודה
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-