עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ^GunX^,

שלום לכולם , לפני יומיים קניתי מחשב חדש מבוסס AMD , המעבד הוא : AMD athlon xp 2500 לוח אם :Epox 8rdai לא קניתי קירור נוסף למעבד , והמעבד בא עם גוף קירור בעל פד טרמי של Foxconn , המעבד שלי עכשיו על 49 C במנוחה , ואין לי מושג על כמה במאמץ או איך בודקים, אם מישהו יכול לעזור אז תודה . דבר שני - המעבד ממש ממש רועש (בערך כמו וולקנו 7 על high או med ) אולי מישהו יודע איך להחליש את המאוורר ? או איך להפוך אותו ליותר שקט ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ראיתי באתרים השונים כל מיני מאווררי מעבדים שונים אבל אני לא יודע על איזה ללכת כדי להגיע למעלות נמוכות יותר יש לי לוח אינטל 865 מעבד פרסקוט 3.0 אני מחפש משהוא חזק תקציב בסביבות 250 ש'ח ומשהוא משולב גוף קירור + מאוורר ראיתי של טרמלטייק וולקנו עם הלהבים האדומים מה אתם אומרים על זה ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  3. אוקיי- אז המפרט שלי רשום בחתימה. אני מעוניין לעשות OC -בתור התחלה אני רוצה להגיע לרמה שהזכרונות שלי יעבדו בתזמון המקורי שלהם ולא ב400 MHZ, על פי חישוב קליל חישבתי וזה אומר שאני צריך להמהיר את הFSB ל250. אז השאלה שלי היא כללית ולא רק עד 250. מה הסדר פעולות הנכון בביוס? (האפשרויות הקיימות אצלי בביוס- להעלות מתח למעבד/לוח אם/זכרונות,להעלות FSB,לשנות תזמונים לזכרונות,לשנות מכפלה למעבד(כלפי מעלה או מטה),לשנות מתחים/תדרים באפיק PCI/AGP (כרגע אני נועל את זה על 66,לא רוצה כרגע להמהיר גם את הAGP)-אגב מה שמוזר לי הוא שלא ראיתי לשנות יחס זכרון/מעבד בביוס-זה הגיוני? (במיוחד בלוח כזה שנחשב לאשף באפשרויות OC) הבאס שלי כרגע עובד על 201MHZ, המכפלה X10,המתחים: vcore:1.5v vagp:1.4v chipset…

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by slater,

אני רוצה לקנות את הzalman cnps7000b-cu ורציתי שתתנו לי דעות עליו........ אתם חושבים שהוא טוב? הוא ברמה מספיק גבוה בשביל אוברקלוקינג? האם בגלל המשקל הרב שלו (753g) כדי לי לא לקנות אותו.........?הוא יכול ליפול לי בתוך המארז או שהוא אמין ואין לי מה לדאוג? ואם יש עוד מידע שכדי לי לדעת עליו אז בבקשה תגידו לי.......

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  5. חזרתי היום מזיגזג עם שני צעצועים ;D ספק Thermaltake - Silent Purepower 480W ו Arctic-Cooling NV Silencer 3 ל Gainward GeForce FX5900XT שלי שנראה כאן לצידו (הדבר הזה ענק!) התחלתי בעבודה של הסרת גופי הקירור הישנים, את הקירור מהזיכרונות תלשתי בעזרת כוח פיזי מתון ;D מריחה חדשה של משחה תרמית מורכב הוא נראה טיפה דומה ל ATI לא? אחרי עבודה ארוכה של סידור חוטים מחדש מותקן הכרטיס יחד עם הספק החדש ההתקנה הסתיימה וכבר הטמפרטורה המדווחת של הכרטיס היא 36 מעולת במנוחה! ירידה של 10 מעלות בטמפרטורה לעומת גוף הקירור של Gainward. בהמשך אני יפרסם את המהירויות שהצלחתי להגיע אליהם. עם גוף הקירור הקודם של Gainward הגעתי למהירות של 400@475 לליבה ו 700@885 לזיכרונות(…

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by tulicooli,

טוב אז ככה אבא שלי צריך פתרון קירור להוריד את הטמפרטורה מ-150 מעלות ל-50 מעלות תוך 5 דק' הוא צריך את כי הוא עובד עם אינטל אז העברת המוח של המחשב צריכה מין עגלה כזאת אז בגלל שהמכונה עוברת בהרבה מכונות אז יש שם כמה חלקים שמתעקמים על כמה זמן ואז נותנים להם 150 מעלות ומקופפים אותם בצורה הרצויה עכשיו לתהליך של העיקום והקירור צריך לעשות את זה ב-10 דק' (עוד לא הבנתי למה) 5 דקות זה החימום ונשאר עוד 5 דק' לקירור אז אולי יש לכם רעיונות להציע לי??? עד 2000 ש"ח תודה מראש אפשר גם לפנות אלי באיסיקיו 174724290

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by ElEmEnt,

אוקי המערכת שלי CPU AMD 2600+ Mobile 2000MHz@2443 Mobo NF7 Ver.2 D25 Bios @232FSB Ratio 1:1 Mem 256*2 A-data 4000 3-4-4-11 HD WD 80GB SE PATA P\S: TT 420 +APFC HS: Vantec AeroFlow אוקי מתחים: Vcore : 1.8V MEM : 2.7V CHIPSET : 1.7V AGP : 1.5V טמפ' מאמץ 55 מקס' מעבד 37 מקס' לוח פריים רץ 5 שעות בלי ארור כמובן תמונות

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש אז אני צריך קירור עד 500 ש"ח לוח אם: asus p4p 800 se p4 2.8 זיכרון: 512 ddr שניים כאלה דיסק קשיח: 120 ג'יגה כרטיס מסך: ati 9600 xt

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אהלן , כבר כתבתי כאן מספר פעמים על הבעיה שלי , ופשוט אני ממשיך לנסות לחשוב מה יכול להיות דפוק כבר :\ בכל אופן , רציתי לדעת האם יכול להיות שבגלל שהזכרון שלי הוא לא DDR400 אפשרי שהמעבד לא מסוגל לעבור את ה 165 FSB ? וכאילו הוא מגביל אותי ? האם יש קשר בין 2 הדברים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by nesa,

אני קונה מחשב מ ksp ואני צריך לבחור משם איזשהו מאוורר איזה כדאי ל AMD Athlon XP 2500+ www.ksp.co.il

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by dabaz,

שמעתי שבלוחות של ABIT הטמפ' גבוהה יותר ממה שהחישן מראה. (או נמוכה יותר? שכחתי, לא משנה...) אם אתם יודעים באיזה לוחות של איזה חברות מצב כזה יכול לקרות, תכתבו בבקשה. פשוט בזמן האחרון החישן שלי משתגע לפעמים...

12. Started by orenc17,

לחבר יש ת'מעבד הישו הזה הוא כל הזמן מקטר שהמחשה שלו רותח הוא מקבל תואות של 65 מעלות מעבד לפעמים הוא רוצה לקנות מאוורר והיטסינק חדש המעבד בכלל לא באוברקלוק מה אפשר לעשות הבן אדם משתגע מדובר במעבד P4 1.5 GHZ WILLMATE לוח של אינטל שלמרבה הצער תומך רק ב SDRAM תודה לכל מי שיעזור

• 9 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by DeeKay,

שלום לכולם. יש לי ידע נרחב בתוכנות וכול מה שקשור לנושא וכשניכנסתי לעולם ה-Hardware חשבתי שזה יהיה לא פחות פשוט. די מהר הבנתי שטעיתי. בגדול. מאט הידע שהיה לי בנושא החומרה בכלל לא היה נכון. למשל, חשבתי שהדיסק הקשיח הוא בעצם השבב הקטן הזה מתחת להיטסינק ושהמעבד הוא חלק גדול ובלתי נפרד מלוח האם... לאחר שקראתי מספר מדריכים שפירסמתם פה(וניסיתי אחד מהם. עזר לי מאד), גברה בי ההתעניינות והתחלתי לחקור לעומק... זאת הסיבה שנרשמתי לאתר. ועכשיו לבעיה: יש לי מחשב ישן יחסית, לוח אם (Pentium 4 Socket 478 Motherboard(P4V845, מעבד 1.6 (אין לי מושג איך אני מברר את השם) וכרטיס GeForce 4 MX שלאחרונה נודע לי(להפתעתי הרבה) שזהו כרטיס חלש... ובעצם מה שאני רוצה לעשות, זה להגביר את מהירות המחשב. יש …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mani007,

מי שיכול להשיג לי תותח אני מחפש אותה כבר הרבה זמן

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  15. יש לי לוח Abit NF7 Series עכשיו אני רוצה לחבר מאוור נוסף 80 מ"מ לאן אני מחר אותו מאיפה אני מביא חשמל והאם טמפ' 52-54 מעלות לא במאמץ של מעבד AXP 2600+ זה בסדר? ???

• 5 תגובות
    • 414 צפיות
  16. היי, יש לי לוח IS7-E ויש עליו 5 מקומות לחבור מאווררים. מאוורר הCPU ומאוורר הNB הסטנדרטיים ועוד 3 חיבורים בשם: SYSFAN1 AUXFAN1 AUXFAN2 הבעיה היא שאני לא מוצא דרך לראות את הסלד של שני האחרונים. לא בביוס, לא בתוכנה שאביט סיפקה עם הלוח וגם לא בSPEEDFAN4.13 (ששם מופיעים 5 מאווררים אבל על 2 האחרונים כתוב 0 RPM.....) למישהו הפיתרון?

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  17. http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin מישהו כבר קנה את המערכת?

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  18. Started by mani007,

agp80 pci40 זה מהירות נורמלית ???

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by GENERAL,

איפה אני מברר את הטמפ של המחשב של מעבד וכו...?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  20. ההודעה נמצאת כאן רק מכיון שאי אפשר להירשם ל trade zone יכול לזרוק עוד כמה מאוורים או גוף קירור אחר +מאוור לעסק (הגוף קירור פשוט גדול מדי בשביל הלוח שלי)

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  21. Started by ohadbx,

יש לי 2 סטיקים של 256 מ"ב DDR, שרצים במהירות 266 (מהירות מקורית 133). רציתי לעשות להם OC, כדי לבחון את זה קצת. עד היום עשיתי OC רק ללמעבד שלי, שהעליתי אותו בהצלחה יותר מ100 הרץ בכל מקרה נכנסתי לביוס (לוח אם GA-8ST800 של גיגהבייט) ושם הייתה לי רשימה של מהירויות שעון אפשריות לזכרונות. הבחירה הנוכחית הייתה על 280 (אני מנחש שזה אמור להיות הכי קרוב ל 266) והבא ברשימה היה 350. קפיצה די גדולה חשבתי, אבל אמרתי שיהיה, בחרתי, שמרתי ויצאתי החוצה. הבעיה: במקום שהווינדוס יעלה עלתה לי הודעה שהקובץ קרנל של ווינדוס פגום או חסר, וצריך להתקין אותו מחדש. לחיצת מקש הפעילה את המחשב מחדש עם אותה תוצאה. בפעם אחרי זה נכנסתי לביוס והחזרתי את הזכרון למהירות הרגילה, מה שאיפשר לווינדוס לעלות ש…

• 7 תגובות
    • 490 צפיות
  22. העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  23. פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו? איך מחברים אותו ללוח? איפה הכי מומלץ להרכיב את המאוורר? מלפנים מאחור או אולי בצד? אשמח לקבל עוד טיפים בנושא. אני חדש בנושא :

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  24. יש לי בעיה בקירור עם מחשב דיי חדש יחסית 2600+barton core 9600xt 256 512mb ddr... ומאזר גנרי מידי טואר,ועכשיו הקטע המגעיל חוץ מהקירור למעבד שאני לא ממש אוהב הקטע הוא שיש לי רק מאוורר אחד שנרי של 60 ממ, שמוציא או מכניס אוויר זה לא ממש משנה ברמת קירור כזאת, עכשיו אני אחרי חודש וחצי עבודה עם תקציב של 3000+ מה שאני כמובן לא הולך להקציב לפתרון של הבעיה הזו,אלא סכום קטן יותר בהרבה בשביל קירור מצויין למעבד ולמחשב עצמו,אני לא מבין בעניין הזה בגלל זה אני מבקש הצעות ממכם,אולי אפילו להחליף את המארז למרות שהשטח שמוקצב לו לא גדול במיוחד, אז בבקשה אני פנוי להצעות ואני חושב שיש תקציב (אגב רק לא קירור מיים) תודה מראש

• 16 תגובות
    • 926 צפיות
  25. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לחבר שלי 2500+ שמתי לו 3200+ על מתח של 1.93V זה לא קצת הרבה? אגב ראיתי שכשהמעבד על 2500+ הזיכרון שלו רק על 333 עכשיו רק הוא על 400 למה הוא לא פועל על 400 בסטוק?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים