עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by d.c.n,

שלום יש ברשותי מעבד‎ ‎,Amd ‎965 ובאחד המשחקים ששיחקתי הוא הגיע ל ‏60 מעלות שזה מטורף לדעתי הסטוק הוא הקירור שמקבלים עם המעבד כל הרעש שהוא עושה והוא כ"כ חם במאמץ. השאלה שלי עם הטפרטורה תקינה ובעקות זה חשבתי לקנות קירור מעבד רציני שיעשה את העבודה התקציב הוא 200 ש"ח, תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הבארטון 2500 רץ עכשיו בבאס 200 (3200+) והזיכרונות ביחס 1:1 רצים ב400 מה"צ. והזיכרונות שלי הם 500MHZ. בביוס ניסיתי להעלות את מהירות הזיכרונות ל120% והמחשב לא נותן תצוגה וצריך לאפס ביוס בלוח (epox 8rda3+) יש דרך לנצל אותם כמו שצריך או להשאיר אותם ככה?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yoav9,

האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום אני רוצה לפנק את ה7800GT בקירור חדש לקיץ, מה אתם ממליצים בתקציב שלא עובר 200 שקל ? עכשיו כאשר מפרקים תגוף קירור אז יש תמשחה הטרמית .. השאלה אם צריך להסיר אותה ולשים חדשה או שלהשאיר ככה :ם בנוסף על הזכרונות יש גם מן "מדבקה" כזאת .. (או שזה משחה?) מה זה בידיוק ? בתודה מראש

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by hag911,

אני צריך קירור מים בשווי 200$... תודה... חשבתי ללכת על Swiftech Apex Ultra H20-220 With Apogee G

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by abl155,

הגעתי עד ל970 במנוע אבל עדיין אני מקבל תוצאה נמוכה ב3D מארק ונטייג' התוצאה היא 16705 אבל כשהמהירות היא על 950 התוצאה היא 16727 ואין לי מושג למה זה... עד כמה הOC למהירות הזכרונות משפיע על הFPS במשחק? כרגע אני ב1.3 V עד כמה אפשר להעלות מתח לכרטיס מבלי חשש לפגיעה בו?(ההגבלה בסמארט דוקטור היא עד 1.5 השאלה אם זה בטוח) ועוד שאלה שנשכחה על הספק 620W של SS זה מספיק גם לOC למעבד וגם לכרטיס? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. למי שלא יודע אתמול קניתי ac extreme החדש והטמפרטורות ניראות לי חמות מדיי עם e7200 3.8ghz הוא מגיע ל70 מעלות ולפעמים קופץ ל75 גם שווה לי להחזיר אותו ולקחת את הקירור scytech infinity ? יש בינהם הבדלים גדולים ? או שאולי הקירור שקיבלתי לא בסדר ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by morbidangel,

שלום לכולם התחדשתי במעבד פנום 955, קירור scythe mugen 2 עם לוח אם MA770T-UD3 וכרגע בתוך מארז CM690 רגיל. הורדתי את התוכנה כדי לקבל מושג על הטמפרטורות בתוך המארז. יש שורה שכל הזמן על 78 מעלות (מסומן באדום) ולא ברור לי למה זה כל כך חם ולמה זה שייך. אשמח לקבל הסברים בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by RedHat_Lover,

אחרי שקראתי את הדיון הזה , חשבתי על לנסות למלאות את החורים עם Nanotherm Blue II, הרי היא לא מוליכה חשמל ואפשר לראות אם היא נכנסה לחורים בניגוד לדבק מגע, דבק מגע יכול גם "לגלוש" מתחת לנייר הדבק וזה לא מומלץ, אתם חושבים שזה יכול לעבוד? עוד דבר- Artic Silver מכל סוג לא יכול לשמש כחומר מוליך בשביל חיבור הנקודות מכיוון שאולי יש לו מוליכות חשמלית אבל היא נמוכה מאוד והוא מוליך רק בלחץ רב.

10. Started by fire15,

זה הדרך לקרר R9700 הלינק

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  11. קניתי את ה6200 של לידטק אז הנה ביקורת קטנה עליו קודם כול חיב לומר שזה כרטיס יפיפה עם אחלה קירור וניראה מאוד דומה ל6600GT בעיצוב שלו אז ככה קודם כול עשיתי לו את המוד הזה שפותח עוד 4 צינרות עיבוד אז שעכשיו יש לו 8 !! וגם לכרטיס יש יכולות OC מדהימות הגעתי מ 300/550 ל 460/700 פשוט מדהים!! וראיתי אנשים שהגיעו גם ליותר וזה עוד עם קירור רגיל זה פשוט בן הכרטיסים הכי טובים לOC שראיתי ועוד אפשר להגיע ליותר עם הVOLT MOD שאפשר לעשות לו אז עכשיו הנה בנצמאר'קים קודם כול המפרט AMD 1800@\2100MHZ 512 זיכרון DDR400 MSI K7N2 DALTE L 6200 LIDITEK 3DMARK03 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c1969f8163c.jpg 3DMARK05 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c436ab2ba6f.jpg סתם ככה לשם השוו…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום ברשותי מארז TRANSFORMER והוא ממש רועש אפילו אחרי בקר מאוררים אז חשבתי ליקנות 4 מאוררים חדשים שקטים צריך שלושה של 80 ו 1 של 120 ואני צריך שכולם יהיו עם LED כחול וכמובן מ EBAY או שיש משהוא יותר זול בחיפה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם המחשב הישן שלי בזמנו לפני 4.5 שנים בערך עלה 6000, המחשב עם PENTIUM4 הכי חזק שהיה אז..3.16GHZ עם לוח אם ששווה 1000 שקל משהו EXTREME של ASUS ספק של 500 HEC קירור טוב של AC ומלא חלקים טובים עכשיו בתאכלס אני לא משתמש בוא ואני לא יודע מה לעשות איתו חשבתי למכור איתו אבל יש לי קצת ידע בOC ואמרתי אולי אפשר לעשות לו OVERCLOCK לפני המכירה או משהו? מה דעתכם ,כי ראיתי בBENCHIM שאנשים הגיעו עם P4 ל7-8GHZ..

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לפני כחצי שנה כתבתי כאן בפורום: "התקנתי לא מזמן מעבד 5600+ X2 בפעם הראשונה ועשיתי את הטעות המצערת של השארת הפלסטיק על גוף הקרור (לא הבנתי למה היה קשה כ"כ להוריד את התפש האחרון... הפעלתי ועברו כמה שניות טובות עד שנפל האסימון והפסקתי את החשמל. שמתי לב שחלק מהפד התרמי כבר נזל לפלסטיק אבל שאלתי ונאמר לי שזה לא כזה קריטי. התקנתי שוב עם אצבעות מוצלבות ולמזלי נראה שהמחשב עובד כשורה והטמפרטורות של שתי ליבות המעבד היו 17 ו-20 ב-idle (אני עובד עם מארז פתוח). הרצתי OCCT והמעלות קפצו באופן חד עד 40 ו-38 וכרגע הן מתנדנדות סביב המספרים האלה..." כפי שניתן לראות הטמפרטורות היו סבירות ביותר. לאחרונה עברתי לחלונות 7 והתחלתי לסבול מקריסות אקראיות שייחסתי אותן לבעיות דרייברים שונות. בק…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Druc,

ערב טוב לצורך התקנה של H110I GTX, רדיאטור 280ממ, נאלצתי להוציא מאוורר 140 שהגיע אם מארז.140X25. לצורך קירור יעיל יותר, אני צריך להתקין 140X15 שאני לא מוצא בארץ. ובאיביי הם דיי יקרים. אולי יש בארץ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. טוב שאלה בכותרת המאוורר הקים שלי מת ותוקע את המחשב מידי פעם פתחתי את המארז עד שיהיה לי זמן להחליף אני גם צריך לשים משחה טרמית למעבד ובנוסף ניקוי יסודי של המאווררים ושימון שלהם את כל זה לא עשיתי בערך 4 שנים מאז שקניתי את המחשב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי , יש לי AMD 64 3200 , כ.מסך 6600GT (של XFX) לוח אם abit kn8 ultra , בתוכנה של nvidia ניתן לבחור OC אוט' , שביצעתי בדיקה ב 3D MARK קיבלתי ציון 7817 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1002 MHz שבחרתי OC אוט' בכרטיס מסך (והמד גלילה עלה ) קיבלתי ציון נמוך יותר 7383 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1229 MHz 2 הבדיקות היו מלאות (כל המבחנים) , למה קיבלתי תוצאה פחות טובה ? ומה כדי לעשות בכדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים ?

18. Started by STRENGTH,

אז ככה אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא רוצה שהמעבד ''יגביל'' אותו. אז חשבתי אולי על OC קטן. יש לי לוח של ABIT IS7 מעבד 2.8C אבל שמעתי ש OC במעבדים זה לא כמו בכרטיסי מסך צריך להסתבך עם תזמונים\מתחים\יחסים ואני ממש לא מבין בזה ולא רוצה להרוס לי את המחשב ;D מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC למעבד?? ושמעתי גם שאפשר לעשות OC למעבד שלא יחייב עלית מתחים וכל השטויות. אם עושים OC קטן של נגיד מ-2.8 ל-3.0 אז אני לא יצטרך לעלות מתח..זה נכון? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Ovid,

איך ה arctic freezer i11 ? שקט?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. טוב, אני החלטתי שאני רוצה מחשב יותר שקט. כשעברתי מה-AXP שלי ל-P4, עברתי מ-AX7 עם מאוורר DELTA 68CFM ל-ZALMAN 7000, שהמאוורר עליו מאד שקט, המאוורר בספק החדש שלי, גם כן שקט לגמריי. רק עכשיו שמתי לב עד כמה מאווררים ה-80ממ שלי רועשים. יש לי מארז דיי ישן בלי מקום למאווררים גדולים יותר מ-80ממ. אני מחפש 3-4 מאווררים, עם חיבור ישירות לספק (אין לי כוח לעשות הלחמות מיותרות, אני רוצה שהמחשב יראה כמה שיותר מסודר ויפה) אני לא רוצה להשקיע הרבה יותר מ-$25 כולל משלוח. מצאתי באי-ביי משהו מעניין, עוד לא ענו לי כמה יעלה המשלוח לארץ, אבל כן שמעתי שאלה מאווררים בדיוק כמו ה-PANAFLO שהם שקטים. אני לא מחפש אחר דממה, אלא מאווררים שקטים, ואיכותיים עד כמה שאפשר במחיר. אני יודע שבארץ מאוורר טוב אחד …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום. החלתי משחה טרמית חדשה. אבל בלית ברירה, הייתי חייב לנתק את ה HS מהמעבד. האם במקרה כזה יש להחיל מחדש משחה טרמית? או שלהחזיר בחזרה זה בסדר? תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Sickp,

יש אפשרות לחבר דבר כזה? מישו ניסה? יש לי אחד כזה של 90W. הכנתי מהדבר הזה פעם מיני בר אבל אני לא משתמש בו ולכן הוא שוכב סתם בארון. פיסית אפשרי לשים אותו בין הקירור למעבד בגלל שיש לי FREEZER13 וזה מוברג אז אפשר לא להבריג עד הסוף פשוט.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by jiddisch,

אני רוצה לקנות כמות גדולה (100-500 גרם) של משחה תרמית. איפה קונים את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום חברים, אז כן אחרי הרבה מאמצים הנחתי את ידיי על המעבד החדש, לוח אם וכו לא היה בעיה שכן הם הושקו הרבה לפני. מה בתוכנית: מעבד - Core i5 750 תדר סטוק של 2.67GHz לוח אם - ASUS P7P55D EVO זיכרונות - PATRIOT XPROJECT 1800MHz CL7 כרטיס מסך - LEADTEK GTX 285 מערכת הפעלה - WIN 7 קצת תמונות של המערכת: מידע על המערכת לפי תוכנות הזיהו השונות: SUPER PI במצב סטוק.. טמפ' במנוחה עם הקירור סטוק, כאשר טמפ' החדר באזור ה28-30+- (כן לא היה מזגן) ;D כמו שאתם רואים המתח של המעבד ממש נמוך יורד מתחת ל1V והתדר עומד על 1.2GHZ+-.. טמפ' במאמץ כן גם אני הייתי ב אבל אנחנו חיים בארץ, וכמו שידוע הקירור של אינטל בסיסי ביותר... נתחיל במלאכה..לפני הכל החלפת הקירור, לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Bug2000,

ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.