עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. קניתי את ה6200 של לידטק אז הנה ביקורת קטנה עליו קודם כול חיב לומר שזה כרטיס יפיפה עם אחלה קירור וניראה מאוד דומה ל6600GT בעיצוב שלו אז ככה קודם כול עשיתי לו את המוד הזה שפותח עוד 4 צינרות עיבוד אז שעכשיו יש לו 8 !! וגם לכרטיס יש יכולות OC מדהימות הגעתי מ 300/550 ל 460/700 פשוט מדהים!! וראיתי אנשים שהגיעו גם ליותר וזה עוד עם קירור רגיל זה פשוט בן הכרטיסים הכי טובים לOC שראיתי ועוד אפשר להגיע ליותר עם הVOLT MOD שאפשר לעשות לו אז עכשיו הנה בנצמאר'קים קודם כול המפרט AMD 1800@\2100MHZ 512 זיכרון DDR400 MSI K7N2 DALTE L 6200 LIDITEK 3DMARK03 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c1969f8163c.jpg 3DMARK05 http://rotter.name/User_files/nor/42bb1c436ab2ba6f.jpg סתם ככה לשם השוו…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

OK.. אני וחבר התחלנו לעבוד על פרוייקט לחופש לצביעת המארז. זאת התמונה המקורית: ואלה כבר סקיצה ראשונית על נייר שהודבק למארז: עכשיו השאלה היא עם איזה סוג של צבעים ליצבוע? ספרי/צבע שמן? וגם באיזו דרך... מכחול/ספוג/ספרי עם קשית? מה אתם אומרים בכלליות על הפרוייקט?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Freezer,

שלום לכולם מבקש עזרה מבעלי ידע נרחב בנושא,מה ה overclocking הטוב ביותר למעבד athlon1000 ,אם אפשר הסבר קצת מפורט,איזה מאורר כדאי לשים למעבד,הוספת צלעות קירור לזכרון,לכרטיס מסך. באמת שאיו לי שום ניסיון בנושא ??? שכחתי לציין הלוח אם הוא :asusa7v133,אין לי מושג עד כמה הוא תומך.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. צריך מאורר 120 חזק לא משנה לא הרעש אבל שיהיה חזק מאיפה אני מביא אחד כזה ומה המחיר לא משנה לי מאיפה להזמין חול וכו... צריך בין 2 ל 3 מאוררים מחיר מקס השקע 250 מקס

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by RedHat_Lover,

אחרי שקראתי את הדיון הזה , חשבתי על לנסות למלאות את החורים עם Nanotherm Blue II, הרי היא לא מוליכה חשמל ואפשר לראות אם היא נכנסה לחורים בניגוד לדבק מגע, דבק מגע יכול גם "לגלוש" מתחת לנייר הדבק וזה לא מומלץ, אתם חושבים שזה יכול לעבוד? עוד דבר- Artic Silver מכל סוג לא יכול לשמש כחומר מוליך בשביל חיבור הנקודות מכיוון שאולי יש לו מוליכות חשמלית אבל היא נמוכה מאוד והוא מוליך רק בלחץ רב.

6. שלום חברים, אז כן אחרי הרבה מאמצים הנחתי את ידיי על המעבד החדש, לוח אם וכו לא היה בעיה שכן הם הושקו הרבה לפני. מה בתוכנית: מעבד - Core i5 750 תדר סטוק של 2.67GHz לוח אם - ASUS P7P55D EVO זיכרונות - PATRIOT XPROJECT 1800MHz CL7 כרטיס מסך - LEADTEK GTX 285 מערכת הפעלה - WIN 7 קצת תמונות של המערכת: מידע על המערכת לפי תוכנות הזיהו השונות: SUPER PI במצב סטוק.. טמפ' במנוחה עם הקירור סטוק, כאשר טמפ' החדר באזור ה28-30+- (כן לא היה מזגן) ;D כמו שאתם רואים המתח של המעבד ממש נמוך יורד מתחת ל1V והתדר עומד על 1.2GHZ+-.. טמפ' במאמץ כן גם אני הייתי ב אבל אנחנו חיים בארץ, וכמו שידוע הקירור של אינטל בסיסי ביותר... נתחיל במלאכה..לפני הכל החלפת הקירור, לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Swimmer,

תמונה שווה 1000 מילים: Jing Ting JTS-0005 - The new king of DFI CHIPSET cooling לפרטים נוספים: http://www.jingting.com.tw/product/product_cooler/product_cooler_jts0005.html http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91638 מתאים גם ללוחות אחרים. כרגיל, בארץ, לא נראה אותו בזמן הקרוב...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  8. טוב שאלה בכותרת המאוורר הקים שלי מת ותוקע את המחשב מידי פעם פתחתי את המארז עד שיהיה לי זמן להחליף אני גם צריך לשים משחה טרמית למעבד ובנוסף ניקוי יסודי של המאווררים ושימון שלהם את כל זה לא עשיתי בערך 4 שנים מאז שקניתי את המחשב

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. היי , יש לי AMD 64 3200 , כ.מסך 6600GT (של XFX) לוח אם abit kn8 ultra , בתוכנה של nvidia ניתן לבחור OC אוט' , שביצעתי בדיקה ב 3D MARK קיבלתי ציון 7817 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1002 MHz שבחרתי OC אוט' בכרטיס מסך (והמד גלילה עלה ) קיבלתי ציון נמוך יותר 7383 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1229 MHz 2 הבדיקות היו מלאות (כל המבחנים) , למה קיבלתי תוצאה פחות טובה ? ומה כדי לעשות בכדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים ?

10. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות מאוורר 12 ס"מ למארז דגם מומלץ קונה רק בירושלים

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם המחשב הישן שלי בזמנו לפני 4.5 שנים בערך עלה 6000, המחשב עם PENTIUM4 הכי חזק שהיה אז..3.16GHZ עם לוח אם ששווה 1000 שקל משהו EXTREME של ASUS ספק של 500 HEC קירור טוב של AC ומלא חלקים טובים עכשיו בתאכלס אני לא משתמש בוא ואני לא יודע מה לעשות איתו חשבתי למכור איתו אבל יש לי קצת ידע בOC ואמרתי אולי אפשר לעשות לו OVERCLOCK לפני המכירה או משהו? מה דעתכם ,כי ראיתי בBENCHIM שאנשים הגיעו עם P4 ל7-8GHZ..

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by abl155,

הגעתי עד ל970 במנוע אבל עדיין אני מקבל תוצאה נמוכה ב3D מארק ונטייג' התוצאה היא 16705 אבל כשהמהירות היא על 950 התוצאה היא 16727 ואין לי מושג למה זה... עד כמה הOC למהירות הזכרונות משפיע על הFPS במשחק? כרגע אני ב1.3 V עד כמה אפשר להעלות מתח לכרטיס מבלי חשש לפגיעה בו?(ההגבלה בסמארט דוקטור היא עד 1.5 השאלה אם זה בטוח) ועוד שאלה שנשכחה על הספק 620W של SS זה מספיק גם לOC למעבד וגם לכרטיס? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! הרכבתי QX9770 על ASUS MAXIMUS II FORMULA אני מצליח להגיע עד 4.36Ghz (9 X 385Mhz , רציתי לדעת האם זה מהירות סבירה או שניתן להגיע יותר רחוק המעבד מקורר על ידי big tayphoon , אם למישהו יש ניסיון אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by gmppaz,

שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק אבל במידה שלא תהרוס לי את הכרטיס... או לפחות שלא תהרוס את הכרטיס באמצעי הקירור בסטוק שלו. הכרטיס שלי הוא MSI 9550 256MB ואני אשמח אם תיתנו לי הצעות איך לעשות כזה דבר... שמעתי שיש תוכנה שנקראת ATI TOOLS אז תגידו לי אם היא טובה למה שאני מחפש ותביאו לי קישור להורדה... תודה

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ZigZag,

החלטתי לפנק את אחד ההארדיסקים שלי (ה60GXP) במגירת קירור בשבילו, ראיתי כמה שמות וכתבות(כמו כאן באתר), אבל אין כמעט השוואות גדולות ורציניות, אז השאלה שלי היא בעצם, איזו מגירת קירור הכי טובה ? Globalwin KINGKONG III HERMANNATOR HARDCANO II\V Enermax Whispersys ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by yoav9,

האם למישהו יש מושג איך אני לכול השדים והרוחות מחבר שני ספקים למחשב אחד??? נ.ב. antec cyclon blower לא שווה 140 שקל, אפילו לא 100 שקל, דרעק לא נורמלי, כאילו בביצעוים הוא די טו, אבל לא מזיז בגרוש את המעלות, והוא ממש מכוער... :-/ לא נורא, לפחות אני עכשיו יותר מגניב.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dR-TraNce,

שלום חברים. יש לי מחר AMD 700MHZ. המארז שלי סגור כל הזמן רק שאני מחליף חומרה וכל זה אני פותח תמארז וסוגר אותו שוב. שמעתי מכמה אנשים המלצות על להשאיר את מארז המחשב פתוח תמיד. האם זה באמת טוב להשאיר את המארז פתוח מצד אחד? זה מפזר המון חום בחדר? ------------- בקשר לניקוי חומרה. רציתי לדעת איך לנקות כרטיסים במחשבים וכל זה בחיים לא נקייתי כרטיסים וכל זה ואני מפחד לשרוף או להרוס אחד מהם ואני רוצה לנקות הם מלאים באבק. ועוד דבר לשאוב את האבק מזה דבר טוב או שזה גם דופק תכרטיסים? --------------

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Guy950,

היי, שיחקתי עכשיו בכמה משחקים והרגשתי את הרגל שלי רותחת והחלטתי להריץ HWmonitor בזמן המשחק לראות מה המצב של הטמפ'. עקרונית יש לי מעבד 4770 עם CoolIT קירור מים, הטמפ' במשחק ובמאמץ בשאר התוכנות במחשב מגיעה לממוצע של 60 מעלות. אני כמובן כותב על זה על סמך הסתכלות על השורה Package תחת טמפ' ברשימה של המעבד. לפי מה שאני מבין, זה בסדר גמור למעבד הזה אז אין לי פה הפתעה. מה שבאמת מפתיע אותי הוא הכרטיס מסך שהוא הכרטיס הזה : http://www.tms.co.il/product/12804 לפי הHWmonitor המקסימום של המאווררים היה 2550RPM והטמפ' הגיע לשיא של 81 מעלות. זה תקין לכרטיס שכזה? במחשב הקודם עם HD6970 וקירור דומה לא הרגשתי כזה חום. עריכה, לפי שיציינו, בדקתי בגוגל ובבדיקות אחרות, הממוצע של הכרטיס הזה הוא 7…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by lgmtk,

שלום, לאחרונה התחלתי לנסות להמהיר את הQ6600 שברשותי (מפרט מלא בצד). העברתי את הFSB ל400 מ-266, ונעלתי את הPCI E על 100 ואת הDRAM על 800 (ה1066 עשה בעיות). עכשיו, כמו שניתן לראות בתמונה, הFSB שלי הוא1600, מה שאמור להיות בלתי אפשרי מבחינת הלוח אם שלי בכלל, כי הוא אמור להיות במקסימום 1066. יש לציין שהRATIO שלי הוא 1:1 והטמפ' בסדר גמור. השאלה שלי היא האם זה נורמלי שהFSB כ"כ גבוה? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. טוב, אני החלטתי שאני רוצה מחשב יותר שקט. כשעברתי מה-AXP שלי ל-P4, עברתי מ-AX7 עם מאוורר DELTA 68CFM ל-ZALMAN 7000, שהמאוורר עליו מאד שקט, המאוורר בספק החדש שלי, גם כן שקט לגמריי. רק עכשיו שמתי לב עד כמה מאווררים ה-80ממ שלי רועשים. יש לי מארז דיי ישן בלי מקום למאווררים גדולים יותר מ-80ממ. אני מחפש 3-4 מאווררים, עם חיבור ישירות לספק (אין לי כוח לעשות הלחמות מיותרות, אני רוצה שהמחשב יראה כמה שיותר מסודר ויפה) אני לא רוצה להשקיע הרבה יותר מ-$25 כולל משלוח. מצאתי באי-ביי משהו מעניין, עוד לא ענו לי כמה יעלה המשלוח לארץ, אבל כן שמעתי שאלה מאווררים בדיוק כמו ה-PANAFLO שהם שקטים. אני לא מחפש אחר דממה, אלא מאווררים שקטים, ואיכותיים עד כמה שאפשר במחיר. אני יודע שבארץ מאוורר טוב אחד …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. איך אני יכול לעשות אוברלוק למחשב שלי בכלליות ( חוץ מהכרטיס מסך כבר חרשתי עליו) להעלות fsb מהירות מעבד לוח אם ועוד בלי שום שינוי פיזי אלא רק אם תוכנות וביוס האם זה אפשרי אם הרכיבים שלי.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Bug2000,

ראיתי באיזו תמונה של בן אדם אחד שעשה מודינג והוא שם על החוטים במקום הניר הדבק המגעיל הזה (כמו השם שלו) שם מן פלסטיק כזה שמכסה את החוטים.... ראיתי את זה כבר מזמן אבל רציתי לשנות משהו במחשב שלי לכן אני רוצה לשאול איך עושים את זה .

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by fire15,

זה הדרך לקרר R9700 הלינק

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by a-v-i,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 המחיר נראה משתלם מאוד ועדיף על רכישת 2 ThermalTake Thunderblade 120mm... השאלה היא האם המאווררים האלה שקטים כמו ה Thunderblade. תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by morbidangel,

שלום לכולם התחדשתי במעבד פנום 955, קירור scythe mugen 2 עם לוח אם MA770T-UD3 וכרגע בתוך מארז CM690 רגיל. הורדתי את התוכנה כדי לקבל מושג על הטמפרטורות בתוך המארז. יש שורה שכל הזמן על 78 מעלות (מסומן באדום) ולא ברור לי למה זה כל כך חם ולמה זה שייך. אשמח לקבל הסברים בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים