עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Animor,

שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by YINON110,

בע''ה, אני צריך תוכנות לבדיקת מאמץ של המעבד ושל כרטיס המסך. אפשר לקבל המלצה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Dimer,

אני רוצה להשוות את הטמפ' של הכרטיס שלי לכרטיסי GTO2 אחרים. אצלי זה 48 מעלות במנוחה עם צינורות פתוחים בלי OC והמאוורר של הכרטיס של 54%. קירור סטוק. יש לי מאורר 120MM עם פילטר מקדימה (SILVERSTONE) על מהירות נמוכה , מאורר 80MM בצד שמכניס אוויר, שני מאווררי 80MM של AC שמוציאים אוויר. קירור של המעבד הוא AC FREEZER 64PRO . מארז RAIDMAX SCORPIO. הטמפ' שלי ניראת די גבוהה.... :-\. בעצם....אני בטוח שהיא גבוהה מה הטמפ' אצלכם?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם, סוף סוף קניתי מע' מחשב חדשה וסיימתי להתקין אותה ביום שישי וכרגע אני רק על XP ואינטרנט (ואנטיווירוס כמובן) המערכת היא: 1.לוח אם ABIT IX38 QUAD GT 2.מעבד 8400 3.HD של סמסונג פלטה אחת 320GB 4. קירור TT BT משודך למשחת AC MX2 5.מארז NZXT TEMPEST 6.כ.מסך XFX ALPHA DOG 7.זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ BHZ נתקעתי בבעיה כיוון שהצלחתי להגיע לבאס 400 ואחרי זה כמובן שהמערכת עושה POST אך הווינדוס לא עולה נכון (יש לציין שאיני יודע איזה גרסא של ביוס לבחור מהאתר של ABIT וכרגע מופיע לי לאחר עידכון 07.01.2008 אז אם ישנה גרסא יותר חדשה אודה ללינק) מעל 3.6 למעבד ו930 לזכרונות (וכמובן שלא נגעתי במכפלה או בהעלאת המתח) אז אנא אמרו לי איך להגדיר נכון את הזיכרונות ואת המעבד שאני יוכל לשבו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ZigZag,

החלטתי לפנק את אחד ההארדיסקים שלי (ה60GXP) במגירת קירור בשבילו, ראיתי כמה שמות וכתבות(כמו כאן באתר), אבל אין כמעט השוואות גדולות ורציניות, אז השאלה שלי היא בעצם, איזו מגירת קירור הכי טובה ? Globalwin KINGKONG III HERMANNATOR HARDCANO II\V Enermax Whispersys ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by a-v-i,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2516 המחיר נראה משתלם מאוד ועדיף על רכישת 2 ThermalTake Thunderblade 120mm... השאלה היא האם המאווררים האלה שקטים כמו ה Thunderblade. תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אתה אמרת : לגבי השיפור באחוזים. זה שמעבד מסויים בא מהמפעל ב166 לא אומר כלום כי הוא זהה לחלוטין למעבד שבא ב133. ובדרך כלל מי שמגיע לבאס כזה גבוה הבעיה היא לא המעבד כי המכפלה פתוחה, אלא הלוח והזכרון. אז הטיעון שלך לא קביל לגמרי. אך עדיין ילקח בחשבון אני שאלתי: אז תן לי להבין משהו ( שכנראה אני לא מבין ).. אם יש לי לוח אשר תומך במכפלה עד 12.5. אז אני אקנה AXP1600 ( מכפלה 10.5 ) ופשוט אפתח את המכפלה וישים אותה על 12.5 אז בעצם יש לי מעבד בדיוק כמו של חבר שלי שקנה AXP2000. אז למה בעצם חברות מאפשרות פתיחת מכפלה אם זה כל כך פשוט ? ואם כמו שאמרת, אין הבדל בין המעבד עם באס 133 למעבד 166 אז למה לא לקנות AXP1600 ולשם אותו על לוח שתומך ב- 166 FSB וחבל על הכסף של AXP2600 וכו'... אנא …

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ob,

שלום לכולם . אחרי ששברתי את הראש כבר חודש עשיתי השוואות מחירים מול תועלת והכל , התייאשתי ואז ראיתי את הקירור הזה באחת החנויות . חיפשתי עליו השוואות וביקורות אבל לא מצאתי כלום . כל מה שהיה לי זה מחיר מצויין וכמובן של חברת AC . אז אמרתי אני הולך להמר , הימור בטוח . כמו שאתם רואים קצת צפוף לו כרגע , אני מחכה ל Antec 900 שיבוא . והוא נכנס רק כשהאוויר יוצא למעלה \למטה (כרגע כמובן למעלה) כי הספק לא מאפשר לו להיות בצורה שהוא מופנה כלפי האקזוסט. אלה הטמפ' במצב מנוחה עוד לא עשיתי עוד בדיקות ואני גם צריך לחזור ל OC . המאוורר פועל על 1500 RPM . (הסטוק נתן במנוחה 50מ' 2800 RPM על OC 3.2Ghz) . כמובן יהיה שיפור כשאני יקבל את המארז + הוספת 1\2 מאווררי 120 , והעלאת הסיבובים R…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם. ברשותי מעבד E6750 עם קירור סטוק ומארז Nzxt Apollo עם מאוורר צד שמכניס אוויר ומאוורר אחורי שמוציא אוויר. המפרט המלא בצד. לניטור הטמפרטורות אני משתמש ב Core Temp 0.97.1. כשאני מפעיל את המחשב ללא שום הפעלה של תוכנות נוספות הטמפ' של המעבד עומדת בין 35-40 מעלות. ברגע שאני מפעיל את הדפדפן (אני משתמש ב Firefox) ומתחיל לגלוש קצת הטמפ' מזנקת ל 50 - 55 מעלות. החדר שלי לא חם בצורה יוצאת דופן (20+ מעלות), המחשב מתוחזק באופן קבוע ואין תוכנות מיותרות שעולות עם הפעלת המחשב. בזמן מאמץ (Orthos) הטמפ' מגיעה ל 61 מעלות. האם זה מצב תקין ? עריכה: גילוי מרעיש! כש HWzone נמצא ברקע ב Firefox (לא מדובר על גלישה אקטיבית, פשוט האתר ברקע) השימוש במעבד נע בין 20-40 אחוז. באקספלורר מצ…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by aSim3tRi3,

muwhahahah 170Mhz @ CAS2-2-2 99% stable.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by omerbar,

ה6600K שלי נמצא על תדר 4.6 בvcore של 1.255 ולפי HWMONITOR הוא נמצא תמיד על 1.248 שזה הגיוני כי ביטלתי את הLLC ככה שאן מצב נניח שתחת עומס של 100% הVCORE ירד לא משנה מה הVCORE שלי קבוע על 1.248 עכשיו אני רוצה לעשות שהvcore יעלה ככל שהעומס על המעבד יעלה כלומר נניח שב0% שימוש הvcore יהיה על 1.80 והתדר גם כן יהיה נניח על 3.9 כלומר אני רוצה שהמחשב יוכל להגיע לתדר ולVCORE שלו בהתאם לעומס שמופעל עליו... איך אני מבצע את זה? הלוח אם שלי הוא gigabyte ga-z170-hd3p

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by fire15,

זה הדרך לקרר R9700 הלינק

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. רציתי לדעת עם מישהו יודע כמה עולה לד כחול ואיפה אפשר להשיג? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by WishMaster,

מערכת: P182 HEC ACE 580W Striker Extreme E6600 OCZ Titanium 2x1GB CL4 טמפרטורות נורמליות - מעבד לא עובר 60C בעומס מעבד כרגע במהירות 3.3GHZ עם VCORE של 1.5V NB על 1.35V זכרונות על 2.1V מכפלת מעבד - 9 FSB על 366MHZ זכרונות במצב UNLINKED על 400MHZ (בפועל 800) לא מצליח להגיע ל-3.6GHZ כמו שאר העולם עם המעבד הזה... אשמח לקבל עזרה ממי שכן הצליח או מבין מה לעזאזל הבעיה אצלי אם חסרים פרטים אני אוסיף. תודה מראש!

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי , יש לי AMD 64 3200 , כ.מסך 6600GT (של XFX) לוח אם abit kn8 ultra , בתוכנה של nvidia ניתן לבחור OC אוט' , שביצעתי בדיקה ב 3D MARK קיבלתי ציון 7817 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1002 MHz שבחרתי OC אוט' בכרטיס מסך (והמד גלילה עלה ) קיבלתי ציון נמוך יותר 7383 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1229 MHz 2 הבדיקות היו מלאות (כל המבחנים) , למה קיבלתי תוצאה פחות טובה ? ומה כדי לעשות בכדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים ?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shlomiokev,

שלום רציתי לשאול האם חייב שכל החומרה תתמוך בoc על מנת שאפשר יהיה לבצע oc או מספיק שרק חלק .. (לדוגמא שרק הלוח אם או המעבד יהיו תואמים לoc ולהמחשה לוח אם z87 עם מעבד i7 4770k ) אז האם חייב שכל החומרה תתמוך ? או שמספיק לדוגמא רק מעבד / לוח אם / כרטיס מסך / זכרונות ? ואם לא אז איזה חלק בדיוק צריך שיתמוך ..? תודה רבה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב, אני החלטתי שאני רוצה מחשב יותר שקט. כשעברתי מה-AXP שלי ל-P4, עברתי מ-AX7 עם מאוורר DELTA 68CFM ל-ZALMAN 7000, שהמאוורר עליו מאד שקט, המאוורר בספק החדש שלי, גם כן שקט לגמריי. רק עכשיו שמתי לב עד כמה מאווררים ה-80ממ שלי רועשים. יש לי מארז דיי ישן בלי מקום למאווררים גדולים יותר מ-80ממ. אני מחפש 3-4 מאווררים, עם חיבור ישירות לספק (אין לי כוח לעשות הלחמות מיותרות, אני רוצה שהמחשב יראה כמה שיותר מסודר ויפה) אני לא רוצה להשקיע הרבה יותר מ-$25 כולל משלוח. מצאתי באי-ביי משהו מעניין, עוד לא ענו לי כמה יעלה המשלוח לארץ, אבל כן שמעתי שאלה מאווררים בדיוק כמו ה-PANAFLO שהם שקטים. אני לא מחפש אחר דממה, אלא מאווררים שקטים, ואיכותיים עד כמה שאפשר במחיר. אני יודע שבארץ מאוורר טוב אחד …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Freezer,

שלום לכולם מבקש עזרה מבעלי ידע נרחב בנושא,מה ה overclocking הטוב ביותר למעבד athlon1000 ,אם אפשר הסבר קצת מפורט,איזה מאורר כדאי לשים למעבד,הוספת צלעות קירור לזכרון,לכרטיס מסך. באמת שאיו לי שום ניסיון בנושא ??? שכחתי לציין הלוח אם הוא :asusa7v133,אין לי מושג עד כמה הוא תומך.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

same question same as in the topic and im planning to mode it so i wanna know and get some ideas from other ppl who have done any modding with that case? and that dude with a problem with my english i didnt asked u for that , ok , u %#@$#@$#@$ so please shutup :-X

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by AmonAmarth,

אהלן, ברשותי ספק CORSAIR TX750, עם הזמן הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור. מחיפוש ברשת מצאתי שדרוש מאוורר מסוים שיעבוד עם הספק אחרת הוא לא יקבל מתח כי לא כל מאוורר כנראה מותאם לספק כוח. לא יודע אם זה נכון ולא מבין בנושא הזה בדיוק. אשמח להמלצה למאוורר לספק, 140mm אפשר מהארץ אבל מעדיף מחול לגבי טווח מחירים אין לי מושג. אני לא מבין בזה אשמח להמלצות גם בזה תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by KoM,

אמרתי שאני אכין מדריך, והכנתי... הוא מאד שימושי ופשוט, כדאי לכם לנסות את זה... 8)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Xvertigo,

טוב, אז מצאתי חלק מהתמונות שצולמו כמה ימים לפני ה OCtober הקודם, חבל שאין את התמונות של הCPUZ. יום שישי בלילה, אני , גיא ואלכס (TMS) בחנות עם Dewer (שהשגתי) מלא בחנקן, QX9650 וBlack Ops מHWzone.... תענוג! http://picasaweb.google.com/Tal.Vertigo/DropBox?authkey=Gv1sRgCMaL_fSM1LO64wE&ref=nf#

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by F430,

המעבד ממש חם עקב האוברקלוק(50-60) והייתי מעוניין בקירור הטוב ביותר למעבד בסביבות ה400 שקלים חשבתי על www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&cat=10603 ראיתי באיזה מקום שהקירור הזה Scythe Orochi SCORC-1000 מפגין ביצועים ממש טובים

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by מורדו,

אני ממש חושב לעשות ,יש לי גם מישהו הכי תותח בארץ שיכול לעשות לי את זה בעצימת עניים ,אבל מה על האחריות שלי ,אפילו עים אפשרי להחזיר תכרטיס למצבו הקודם והאים מתח מוגבר לא השרוף לי תכרטיס אחרי זמן מה, אני לא חושב להעלות בצורה דרסטית ראיתי שנתנו לכרטיס כמו שלי עד 1.7 ,אני רוצה רק 1.5 נראה לי די בטוח מה אתם חושבים

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.