עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by Woland,

שלום , המעבד שלי E8400 היה מומהר ל 3.6 (400X9) , הורדתי CpuZ ואני רואה שהבאס חזר למהירות הרגילה שלו 333 וגם ב everest יש את אותה תוצאה , בדקתי בביוס ואני רואה ששם עדייו הבאס על ה400 והמהירות היא 3.6 , יש השערות למה זה קורה? תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by jtannous,

אם אני את מהירות הליבה והזיכרון ב100MHZ כמה FPSים זה יוסיף למשחק כגון CALL OF DUTY 4?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  4. Started by nim901,

סוף סוף מצאתי חנות שמוכרת את המארז compucase 6920 (לוג'יטק) ועכשיו אני מחפש לו 2 +- מאוררים שקטים אני לא יודע איזה גודל הם צריכים להיות, אני רק יודע שהמארז מגיע עם אחד, זה כל מה שדוע לי. עדיף שמחיר המאוררים לא יעלה על 100 - 130 שקל (אם מצאתם מאוררים שקטים וגם זולים אז אין לי בעיה שזה יהיה יותר מ 2 מאוררים, העיקר שזה לא יעבור תסכום הנ"ל) תודה רבה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by scimtar,

שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …

6. Started by hck,

תמיד ידעתי שאני לא סתם ממליץ על ה Thermalright SP94 תוצאות סופיות ה"בעיה" היחידה שלו שהוא עולה קצת יותר מגופי קירור אחרים - אבל לא בהרבה.

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  7. מכיוון שאני מעוניין לעשות OC על המחשב, ועל המחשב הנוכחי כמו שהוא היום זה לא אפשרי. אז אני קונה לוח אם וזכרונות חדשים. חשבתי על הלוח giga-byte p35-ds3r אומנם המחיר שלו קצת יקר ואני נשאר בלי תקציב גדול לזכרונות אז אני לא יודע מה עדיף. מערכת שקיימת היום היא Intel Lemont DP965LT E6400 Twinmos 512 * 4 NVIDIA GeForce 7600 GS מכיוון שהלוח בכלל לא נתמך OC ויש לי אפשרות לקבל על הלוח והזכרונות תשלום מלא כמו שהם עולים היום אני מעויין להחליף,למשהו על מנת לבצע OC התקציב הוא בסביבות 1000-1200 ללוח ולזכרונות 2G זכרונות אני מעוניין במה שהכי טוב עבור OC במחיר הנ"ל. לגבי חום מעבד היום בדקתי על החומרה שקיימת היום בתוכנה TAT Workload level 100% הפעלתי את שני הליבות אחרי חמש דקות בערך זה …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by selon10,

זה הלוח שלי MSI K8N Neo4 Platinum יש לי על הציפסט גוף קרור קטן מאוד עם מאוור הוא מאוד מרעיש הייתי רוצה לשאול איזה פתרורנות יש?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by ye_3333,

אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לעשות או להוסיף …

10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , החלטתי לקנות את המארז 570 Gigabyte 3D Aurora. עכשיו הבנתי שהמאווררים שלו לא משהו , קצת "עצלנים" .. רציתי לדעת איזה מאווררים כדאי לשים שם שיהיו שקטים ויעילים. כמובן לא מאווררים ב-38000 ש"ח , המארז גם כה עולה 850 ש"ח :kopfpatsch: מאווררים בסביבות ה-100 ש"ח .. כמה מאווררים איזה ואיפה להחליף במארז , אם מישהו יודע מניסיון? תודה!

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by gshhar,

מה אתם אומרים יהיה השיפור אם בכלל אם אשים על המעבד שלי שני SF2 במקום אחד?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by eyalamzleg,

נימאס לי מהקירור סטוק של אינטל כזה גרוע החלפתי מישחה טרמית סידרתי סירוקלציה במארז סופר קטן ! קדחתי חורים הכל ועדין הnortwood ב49 מעלות במנוחה ו 65 במאמץ גם כן אם הקיץ הזה!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. שלום , אני צריך עזרה ביבצוע אוברקלוק למעבד. זה המפרט שלי. asus striker extreme 8800gts 640mb 2gb 800mhz Tuniq tower E6600 עד עכשיו עשיתי אוברקלוק של 20% אוטומטי , היה לי אפשרות כזו. וזה הגיע ל 2.87ghz , עכשיו זה סתם בזבבוז להיות עם סטרייקר ולעשות רק 20% אז אני מצרף כאן כמה תמונות שחשבתי שיעזרו ואשמח אם תגידו לי מה לשנות פרט פרט. תודה רבה והנה לינקים לתמונות שתוכלו לפתוח בדף מלא. http://jifim.info/1.JPG http://jifim.info/2.JPG http://jifim.info/3.JPG http://jifim.info/4.JPG

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by shloosh,

זהו המפרט שברשותי: AMD Barton 2600 R9700 PRO Epox 8RDA3+ REV 2 512 ddr 33mhz הבנתי שהדבר היחיד שמגביל אותי באוברקלוק זה הזיכרונות. אני לא ממש מבין בנושא. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ממה להתחיל ומה להעלות בביוס. תיזמונים,מהירות באס,מעבד וכו'.... איך להזהר מתקלות ועוד'... תודה!

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by Kirma,

יש לי OC למעבד ל 3Ghz מ 2.4 ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות למה צריך להשים את PCI Express Frequency על 101 ? מה זה בעצם עושה? אותו דבר גם לגבי System Memory Multiplier שנמצא על 2.40B [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש, ולפי מה שאני יודע הרכיבים די טובים לOC: AMD ATHLON 64 3000+ 939 box ABIT AV8 A-DATA 256X2 DDR500 ספק 350W של אנרמאקס (מגיע עם המארז) השאלה המרכזית היא אם הקירור מספיק. לקחתי מארז ENERMAX CS-3088TA BLACK ולפי סיקור ישן מפיסי-ספוט שראיתי אחד מהדגמים שדומים לו CS-3181 הוא עם "פוטנציאל קירור מעולה" אז האם זה יספיק? צריך להוסיף מאווררים\היטסינק?

17. Started by menihen16,

יש לי כרטיס מסך 8600GT.. רמת הקלוק המקסימלית שלי היא:810 MHZ רמת הקלוק המקסימלית לזיכרון שלי היא:610 MHZ אם אני עושה אוברקלוק לרמה הכי גבוהה{עם קירור חזק כמובן}, לאיזה רמה אני יכול להגיע?{לאיזה כרטיס מסך זה ישתווה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  18. Started by urich,

טוב הרגע סיימתי להתקין את הac alpine 64 ההתקנה הייתה פשוטה אפילו שבהוראות כתוב שיש לחזק את הברגים עד שגוף הקירור לא יוכל להתנועע במקום. אבל אצלי לא היה מקום או אפשרות להידוק הברגים, יכול להיות שהברגים כבר היו מחוזקים אבל בהוראות לא כתוב שיש לשחררם בכל מקרה הגוף קירור נכנס לאחר דחיפה עם קצת כוח. הסיבה המרכזית שרכשתי את הגוף קירור הזה היה כדי להחליף את הthermaltake tr2 הרועש יחסית לשאר המערכת וגם לאחר שהתרשמתי לטובה מהומצרים של ac עם ה nv silencer שמותקן על ה6600gt שלי. בבקרה על מהירות המאורר (ע"י speed fan ו eversest) כתוב שהמאורר פועל על 2400 rpm בעוד שהוא אמרו לעבוד על 2000 למה זה אין ךי מושג. חוץ מזה הרעש- המאורר לא יותר שקט מהtr2 שלי ועוד ניתן לשמוע אותו בבירור (יש לו …

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. לפני אוברקלוק, אני רוצה להשיג קירור, זול למערכת... AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM לוחם אם של EPOX מארז, לא יודע, תמונה תעזור? שחכתי כבר איזה תוכנה מביאה דגמים מדוייקים של הרכיבים, מישהו יכול להזכיר לי? תודה מרא שעל העזרה עריכה: הבנתי שגם ספק כוח חזק חשוב לאוברקלוק יותר טוב?(אפשרות לאוברקלוק יותר חזק) אז אשמח לקבל על זה הסבר. וגם לפי מה שהבנתי אין לי חיישן טמפ' בכ.מסך, ואני צריך כדי לדאוג שהוא לא יעבור תטמפ' התקינה, כמה אמור לעלות לי כזה חיישן וכמה זה עולה?

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by zoloboy,

איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. במידה ויש לי את החומרה הבאה E4300 GIGABYTE GA-P35-DS3R TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 לאיפה אני יגיע בערך אחרי אוברקלוק עם המעבד E4300 בסטוק?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  22. יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. Started by lmlm,

שלום, יש לי תלוח שרשום בצד. קיצר הלוח הזה 55+- בממוצע ולפעמים מגיע ל 60 מעלות! ,נגעתי בקירור האפור הזה והוא רותח. האם זה בסדר ללוח? האם אני אוכל לעשות OC בשקט ל E6400? E6400 ב 45+- מעלות מנוחה (ללא משחה טרמית,כאילו המשחה שמגיעה איתו) והכרטיס מסך 50-48 אפילו פחות .(אם צריך) האם צריך להוסיף לו עוד קירור כזה ללוח אם או שזה מספיק בשביל OC ל 350FSB?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אם למשל יש מערכת שהמעבד מגביל, אך הכרטיס מסך חזק, לא משנה כמה אוברקלוק אני יעשה לכרטיס מסך התוצאה של התמונות לשניה לא תשתנה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. שלום אנשים אחרי שימים ולילות הלכתי מכות עם המחשב הצלחתי להתקין את הAC7 שאלה קטנה לי אליכם שמתי לב שלמרות שהוא סוף סוף יושב טוב הוא עדין טיפה גבוהה ולא ממש ממש צמוד למעבד יש לי מעבד פרסקוט 3 2 מגה לפני כן טמ"פ התחלתיות שלי היו 55 ומעלה עכשיו זה מתחיל בין 50 ל 55 האם זה הגיוני שהוריד רק 5 מעלות??? בזמן מנוחה??? או שאולי צריך לחכות כמה ימים שהמשחה תתפוס טוב יותר?? בתודה אמיר

• 4 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.