עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by miky,

חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?

• 3 תגובות
    • 470 צפיות
  2. ראיתי את המאוורר הזה אצל הדובים ורציתי לדעת אם הוא טוב ואם למישהו יש ניסיון איתו. הדחיפה שלו משתווה (כמעט כמעט) לזאת של האינרמקס 120ממ. רציתי גם לדעת מאיפה כדאי לי להזמין (ראיתי את המוצר הזה רק בפנדס' ולא בזיגזג או pch .. אולי פספסתי אותו) ומה בקשר למשלוח? (אני גר בירושלים) הנה לינקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=5818 זה המאוורר באתר של פנדה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm אלה הפרטים באתר של Tt (יש טבלה למטה).

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by ratzabi,

בתוכנות בדיקה של המחשב כמו סנדרה וכל אלה, אני רואה שהOC המקסימלי שאני יכול להגיע אליו הוא 3000Mhz. אם זה נכון אז איך זה שיש אנשים שגם להם רשום את זה ובכל זאת הם עקפו אז מה שרשום? המעבד שלי A64 +3000

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by The-Fox,

יום טוב אנשים, כבר איזה כמה זמן שאני חושב על לשפר את הקירור במארז היפיוף שלי ה ALien A-top.... למי שמכיר את המארז יודע שיש מאורר 120 מאחורה שמוציא ו 2 של 80 מקדימה למטה מול המגירה של ה HDD שאחד מכניס ואחד מוציא.. עכשיו מה שקורה בפועל זה שכמעט ואין אוויר שנכנס למארז או אוויר שעובר על המעבד, הזיכורונת והכרטיס מסך, וכל העסק שם די חם... חשבתי על שלים עוד מאורר 120 בגג שמכניס אוויר (בדקתי ויש מקום), ועוד מאורר 120/92 מ"מ בדלת שגם יכניס אוויר. עכשיו בדלת אני לא סגור אם יש מקום כל כך וזה גבולי, ועוד דבר זה שבדלת צריך לקדוח בחלון. עכשיו מה שחשוב זה כמה דברים: א. שיכניסו כמה שיותר אוויר במינימום רעש ב. שיהיהו זוהרים (רצוי בצבע כחול כי ככה גם שאר המואררים) …

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by X-Gamer,

הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by tom123,

יש לי ספק של TT 430W או 420W לא בטוח אני עוד שניה ייבדוק כי שחכתי כבר :-\ קיצר המתח של ה- 12V אצלי הוא נע בין 11.98 ל- 11.92 ולפעמים הוא מגיע ל- 11. 86 זה לא טוב נכון? למה זה קורה? אולי התוכנה מזייפת? אני משתמש ב- ABIT EQ אני רוצה לעשות אובר קלוק בקרוב אז לא יודע מה עם הספק הזה מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  7. סתכלו אני רוצה להזמין את המוצרים האלו אבל אני צריך דעה שלכם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=2490 אני מחפש מאוורר פשוט ומצאתי את זה אני רוצה בלי חיישן בלי שום דבר רק שיסתובב אבל שיהיה מחברה טובה ביגלל שאני רוצה שיהיה איכותי ויעבוד כמו שצריך למשך הרבה זמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 ומה אתם אומרים על הסט הזה הפאן באס הזה בידיוק מה שאני רוצה עם מפסק לאור וג מקבלים איתו 2 קטודות שזה מעולה אז איך הקטודות הם טובות? והפאן באס? אם יש הצעות לשיפור אודה לכם מאוד

8. Started by shoeyal,

שלום ברשותי ABIT NF7(-s)v.2) מהו עדכון ה BIOS המומלץ(ואם אפשר אז לינק) ועל מה להקפיד בתהליך ואם אפשר הסבר קצר.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by almogas,

ok שתי שאלות דבר ראשון יש לי 2 מאוררים של 80 מ"מ שתיהם מאחורה אחד של הספק והוא מוציא אוויר ואחד מתחת איזה 10-15 סנטימטר למטה שגם מוציא אוויר כל החלק הזה הוא ממש קר כאילו נעים ואני לא יודע אם לשים עוד מאורר אני אל ממתעסק באוברקלוק ודברים כאלה אז בבקש תנו לי את הטמפרטורות שלוח אם אמור ליהיות בערך ואיזה חלק של הלוח אם ני מוודד? והספק כמה? ובערך דיסקים קשיחים מה הטמפרטורה.. ואם אני יששים מקדימה מאורר שיכניס אוויר זה יהיה טוב.? תודה מראש.. אה ואני חדש פה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nimrodim,

צריך המלצות לגבי מארז טוב וקריר. חשבתי על המארז הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htm יש למישהו המלצות אחרות?

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  12. אוקיי , יש לי שלושה מדי טמפרטורה , ואין לי מושג מי מהם מודד את טמפרטורת הצ'יפסט הצפוני שלי , אני יגיד לכם ככה , הצ'יפסט הצפוני שלי בקושי חם(הסינק שלו בקושי חם) והסינק של הצ'יפסט הדרומי רותח... אני מוסיף תמונה , אני לא יודע מה הטמפרטורות של הלוח אם שלי , מה שאני בטוח זה שהמעבד שלי על 48... , אבל זה כי חם עכשיו , לרוב הוא על 44-40מעלות... , והטמפרטורה שעל 45 עכשיו היא לרוב על 40-39... ועוד דבר , האם הטמפרטורות טובות? , בקשר ל20 אין לי מושג מזה , אבל אני בטוח שזה לא הלוח אם.

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by X-Gamer,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 והוא מגיע לטמפרטורה של 48-53 במנוחה ו58-62 במאמץ יש לי גוף קירור מקורי של אינטל הוא חדש יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  14. עקב "קפאון" של המחשב בכול הפעלת גרפיקה כבדה ולאחר שבדקתי את המעבד במשך שעתיים \שלוש במעמץ + ram + הר דיסק הגעתי לכרטיס מסך שלא מקורר כראוי.. ורציתי להדביק גוף קירור כמו שצריך על המעבד + הזכרונות, חיפשתי פה בפורום וחיפשתי באתרי מכירות של חלקי מחשבים \אובר קלוקינג בארץ וכלום אף אחד לא מתעסק או יודע מה זה דבק טרמי.. חנויות אלקטרוניקה כנ"ל יש איזה תחליף? קראתי פה שאפשר להשתמש בדבק איפוקסי וכתבו פה שזה מאוד מאוד לא מעביר חום השאלה עד כמה? אנשים מתעלמים מזה וחנויות מתעלמות אבל זהו מוצר שצריך אותו אבל לא ניתן למצוא אותו בשום מקום פשוט שום מקום מה אפשר לעשות?? אנשים בלי תגובות כמו "תחפש בחנויות ברשת" וכו חיפשתי בכול מקום אפשרי (כמעט : ) ואין.. אזיקונים לא בא בחשבון זה לא מס…

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by Spyro,

שלום, אני רוצה ללמוד קצת על איך עושים OC לזכרונות, למעבדים וכו'... במקום לבקש ממשהו בפורום לבזבז זמן יקר להסביר לי, חשבתי שבטח יש מדריכים שיכולים ללמד אותי את הבסיס. אם משהו מכיר מדריך טוב לOC עדיף בעברית כמובן אבל אין בעיה גם באנגלית אני אשמח לקרוא אותו. או אם למשהו יש דרך יותר טובה להתחיל ללמוד על OC אני גם אשמח לדעת מה מי ואיך...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pc student,

חברה בדקתי ומצאתי את ה sk6 של thermalright מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by overload,

מה זה SYS,PWM,VCore ,+3.3V? תודה.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  18. הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by ron26,

יש אותו בפנדה,חשבתי שתרצו לדעת ;D

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by pc student,

חברה מצאתי פתרון קירור מהיר ושעולה לא אגורה אבל הוא לבעלי אודף משחה תרמית בלבד! אז ככה אתם לוכחים את הסינק שמים אותו בפריזר של המקרר לכמה דקות הציאו ועברו מכל הצדדים עם נייר תואלט ושימו בחזרה הכל באחריותחם אם משהוא קןרה זה לא באשמתי

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  21. שאלת תם למה חברות החומרה לא עושות את ה - OC בעצמן? אין ספק שהם יעשו את זה יותר טוב ממני! למה להם לספק רכיב במהירות X כשמראש ניתן להפעילו במהירות X*1.5? (סתם כתבתי 1.5)

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  22. טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel(R) Pentium(R) 4 Processor External Clock 133 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F) CPU 33 °C (91 °F) Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  23. יש דבר כזה שאני יכול להעלות את ה FSB לא דרך הביוס אלה דרך תוכנה או משהו?? אתם בטח שואלים למה אז אני אסביר לכם הלוח שלי לוח דפוק, והביוס עוד יותר! מה שאומר שאין בו אפשרויות אוברקלוק בכלל!!! (טוב נו יש כמה אבל מוכנות כאילו משהו כזה: CPU HOST / SDRAM / PCI 100/100/33 100/133/33 100/166/33 108/133/36 ניסתי לעדכן ביוס ניסיתי הכל!! כלום כלום כלום!! מחשב דפוק מן היסוד!!!) אז זה אפשרי להעלות FSB לא דרך הביוס?

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by Idan-h,

יש לי P4 2.4B באס 533 וזכרון 333 בדואל (כלומר 666) אם אני יוריד בביוס את המהירות של הזכרון ל266 אני יקבל ביצועים טובים יותר (בגלל שיהיה יחס 1 ל1)? ועוד שאלה, מישהו אמר לי שאם אני מעלה את הבאס של המעבד בביוס גם הזכרונות עולים, לא רק המעבד, זה נכון?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by the_king00,

יש לי רדאון 9600 פרו של חברת קלאב 3D אפשר להפוך אותו לא 9600XT? או ל 9800 ?

• 9 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים