עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CrashZone,

כן כן סוף כל סוף קניתי כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפה 2 הקלוקר הקטן שלי. קיבלתי בשעה טובה היום את הכרטיס, של לידטק בAGP. כרטיס יפהפה! פתחתי צינורות ועשיתי OC נכון לעכשיו ל 475/740 ! והזכרון פשוט מסרב להגיד שהוא רוצה להפסיק! הליבה עושה לי קצת בעיות אבל אני חושב שזה קשור לספק שלי...אני אסדר כמה דברים ואמשיך. התוצאות הם ב03: 5874 וב05: 2364 קירור סטוק ללא העלאת מתח. זה עוד יעלה! לשם השוואה ה6600GT עושה 7500-8000 ב03 וב05 3000-3200. צפו לביקורות + מדריך בטיפ בשבועות הקרובים. כמו כן צפו לביקורת שלי שתעלה בימים הקרובים לטיפ.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. יש לי מעבד AthlonXP 1800+ Agoia לוח : Asus A7v8x-x זכרונות Generic אבל בטוח שהם לא בעיה שאני ב149 BUS הזכרונות הם בכמעט 370 Mhz עובדים חלק וה PCI עובד על 37 BUS שאני ב 150 ה PCI עובר להיות 30 והזכרונות הופכים להיות 300 והלוח מתריע שהזכרונות חייבים לעבור ב 333 או ביותר. ואין דרך לקבוע את זה. למישהו יש רעיון איך לעבור את ה 149 ?

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by EAD,

היי יש לי 4870 ורציתי לשאול אם אני מעלה מתח (נניח ממש טיפה), זה יתן לי אפשרויות OC טובות יותר? חוץ מחום שברור שיהיה יותר, מה עוד יכול להיות הנזק? והאם אוכל לקבל OC טוב יותר במובן של לעלות יותר גבוהה את הCORE וMEM ועדיין לא לקבל מסכים שחורים או ארטיפקטים ?! מה דעתכם על כל הנושא?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by ofer_mat,

היי אני מחפש מאוורר ל8800 שלי שיהיה שקט וטוב עם אפשרות OC קלה - אין הגבלת מחיר - וקרור מים לא בא בחשבון בשלב זה מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by BravaSX,

שלום, ברשותי לוח GIGABYTE P31-DS3L, זכרונות OCZ 800 1GBX2. כרטיס מסך X1950PRO. ברצוני לעשות OC למעבד אך איני מסתדר עם זה. לא מצאתי הסבר ברור ומפורט (אולי גם תמונות יעזרו) איך ניתן על הלוח הנ"ל ועם המעבד הזה לעשות OC. ניסיתי בעזרת המדריך שיש באתר לעשות משהו אך לא בידיוק הבנתי והסתדרתי עם ההסבר שהגיע עם תמונות למעבד AMD ולא INTEL. אם ישנו הסבר מפורט הכולל תמונות ברורות איך אני אוכל להריץ את הזכרונות והמעבד, אשמח מאוד! חייב לציין גם שמדובר על ספק THERMALTEK 400W תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אין הרבה מה לפרט. מדובר בK6-2, במהירות 500MHZ ללא מאורר, עם היטסינק. האם יש סכנה בהפעלה כזאת או שניתן בלי בעיה? לא ידוע כמה טמפרטורת ואין אפשרות לבדוק, עד כמה שאני מרגיש זה בכלל לא הרבה.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

היי, טוב אני די מנוסה באוברקלוק (אני עושה ככה מדי פעם, לפעמים מוריד, לפעמים מחזיר, לפעמים מעלה, ובחיים לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזאת באוברקלוק). עשיתי הכל כמו שצריך (לנעול את התדר על 100, זכרונות לנעול בCL שלהם, שלצערי שלי הם CL5, בלה, בלה..), ונשארתי עם אותו וואט שהיה בתדר המקורי (1.3250, ב-OCCT וב-CPU Z משום מה זה כותב 1.28), עד שבאחת מבדיקות המאמץ (אני מבצע בדיקת מאמץ של 25 דקות כל 10MHz שאני מעלה למעבד), התוכנה כתבה לי שיש error ב-core 2. בסדר, שיערתי שזה בגלל המתח הנמוך (למזלי הרב, הרבה יותר נמוך ממה שציפיתי), והעלתי אותו פעם אחת (אם אני לא טועה ל-1.33 משהו, שוב ב-OCCT וב-CPU Z כותב לי שזה מעט מתחת). שוב בדיקת מאמץ, והפעם-כיבוי של המערכת. העלתי את התדר בעוד טיפה, אותה …

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by MATOK,

עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי התיחסות להתאמה ללוח שלי : rock lake d856perl. לי יש : p4 2.8 northwood/478 באתר היצרן thermaltake יש התאמה ל- p4/478/prescott. תגובות..

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  9. E6400 מאורר אינטל מקורי GA-965p-S3 האם לשדרג ביוס לזה של DS3? כרגע הביוס F7 השאלה היא האם להוריד את הF9 LD 512x2 ,800mhz power color x1950 pro extrme 256mb WD 250 GB sata2 wd 80 gb ide HEC 6AR6 EZCOOL ps-800 מודולרי 450W. זהו בעיקרון...לא עשיתי אוברקלוק בחיים שלי...ובגלל המערכת החדשה החלטתי שכדאי להתחיל... מיותר לציין שקראתי את המדריך באתר והשאיפה שלי זה לעשות אוברקלוק לכל הרכיבים,כ.מסך,מעבד,וזכרון.. אם תוכלו לסייע באיך להתחיל אני אשמח

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. כמה אתם אומרים? ודבר שני איך אני עושה אוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by nim901,

סוף סוף מצאתי חנות שמוכרת את המארז compucase 6920 (לוג'יטק) ועכשיו אני מחפש לו 2 +- מאוררים שקטים אני לא יודע איזה גודל הם צריכים להיות, אני רק יודע שהמארז מגיע עם אחד, זה כל מה שדוע לי. עדיף שמחיר המאוררים לא יעלה על 100 - 130 שקל (אם מצאתם מאוררים שקטים וגם זולים אז אין לי בעיה שזה יהיה יותר מ 2 מאוררים, העיקר שזה לא יעבור תסכום הנ"ל) תודה רבה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אני לא מצליח לראות באף תוכנה את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב שלי, יש לציין שבעבר כן ראיתי וEVEREST זיהתה את הטמפרטורה של המעבד שני הHD וגם של כ.הסמך והלוח אם. בBIOS אני מצליח לראות את הטמפרטורה של המעבד שלי והלוח אם. יש למישהו עיצה? לוח אם PT880 של MSI...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. שלום, אני עובד על מעבד Q6600 ולוח אם Gigabyte GAEP43CDS3, למעבד קירור פשוט יחסית של ThermalTake, שבמצב עבודה מחזיק את המעבד על 42 מעלות תחת עומס. ברגע (או כמה שניות אחרי) שאני מנסה להעלות תדירות המחשב נתקע (אם אני עושה זאת דרך התוכנה של Gigabyte), או עושה כמה איתחולים וחוזר לתדירות המקורית (אם אני עושה זאת דרך הביוס). יש לציין כי המעבד והלוח חדשים (בני כחודשיים שלושה). האם הגיוני שזאת פשוט היכולת המקסימלית של המעבד? או שיכול להיות שהלוח אם תקול ויש להחזירו לחנות ולבקש חדש (יש עוד כמה בעיות מוזרות שיכולות אולי להגרם על ידו). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  14. מכיוון שאני מעוניין לעשות OC על המחשב, ועל המחשב הנוכחי כמו שהוא היום זה לא אפשרי. אז אני קונה לוח אם וזכרונות חדשים. חשבתי על הלוח giga-byte p35-ds3r אומנם המחיר שלו קצת יקר ואני נשאר בלי תקציב גדול לזכרונות אז אני לא יודע מה עדיף. מערכת שקיימת היום היא Intel Lemont DP965LT E6400 Twinmos 512 * 4 NVIDIA GeForce 7600 GS מכיוון שהלוח בכלל לא נתמך OC ויש לי אפשרות לקבל על הלוח והזכרונות תשלום מלא כמו שהם עולים היום אני מעויין להחליף,למשהו על מנת לבצע OC התקציב הוא בסביבות 1000-1200 ללוח ולזכרונות 2G זכרונות אני מעוניין במה שהכי טוב עבור OC במחיר הנ"ל. לגבי חום מעבד היום בדקתי על החומרה שקיימת היום בתוכנה TAT Workload level 100% הפעלתי את שני הליבות אחרי חמש דקות בערך זה …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by kibub,

היי יש לי תוכנת EVEREST לבדיקת טמפ ושאני מפעיל אותה ליד השעון מופעל 4 אייכונים של טמפ אחד זה CPU השני לוח אם השלישי מתח של המעבד ומה זה הרביע הריבוע השחור?

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by Stick2it,

כרטיס של GIGABYTE... מישהו ניסה? מה התוצאות? דגש: קירור פאסיבי

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by elipok,

אחרי שאני מקרר את הזכרונות ואת הלוח אם את מה ואיך אני צריך להגדיר כדי לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. חברה כל כך הרבה חברה שעושים פה אובר קלוק למעבד ברטון אבל השאלה שלי איזה לוח הכי שווה צריך להיות לו את האפשרויות הבאות: שינוי מתח לזיכרונות ולמעבד שינוי באס ציפ סט איכותי כמו ה 2Nforce או KT600 כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית כרטיס רשת לפחות 4USB 2.0 לפחת 2 יציאות פייר וואיר IDE x2 ata 133-100 2x SATA ושיהיה יציב מעל לכל הלוחות מיהו הלוח המנצח.....

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  19. האם יש דרך נוספת לתפוס מאווררים במארז חוץ מבגים?? כמו קליפסים או משהו דומה שההוצאה שלהם היא מהירה

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by ManA,

עשיתי לפני חודשיים +- עדכון ביוס לF6, ובאמת כשאני מדליק את המחשב רשום למעלה ביוס F6.....אבל היום סתם במיקרה הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שבלשונית של הלוח רשום שהביוס שלי הוא F3, זה טעות בCPU-Z הוא שהעידכון לא הצליח?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by IG,

לפני כמה ימים הפעלתי את המחשב שלי ונכנסתי ישר לביקור בביוס, בדקתי את הטמפ' של המעבד והמארז ולהפתעתי, הטמפ' של המארז הייתה ב6 מעלות יותר גבוהה מהמעבד (המארז הייה פתוח לגמרי... הייה יום חם...) וזה עוד לפני שהווינדוס עלה! יש מצב שזה רק בעייה עם החיישן או שזה יכולה להיות בעייה חמורה יותר? זה הלוח שיש לי: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VAX-A.htm

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. שתי שאלות: 1. האם אפשר בתוכנה אחת לבצע את הפתיחת צינורות וההמהרה חוץ מבRIVA (כי שם יש מגבלה)? בWINFOX אפשר רק המהרה ללא פתיחת צינורות, האם לשם שתי הפעולות האלה אני חייב להשתמש בשתי תוכנות בו זמנית כמו RIVA וWINFOX ואיאפשר לבצע זאת בתוכנה אחת? 2. בקשר לתמונה של אוברקלוק בWINFOX: מה ההבדל בין 3D TURBO ל2D TURBO וכשאני רוצה להעלות בליבה ובזיכרון אז איפה להעלות ב2D או ב3D ?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי כרטיס מסך 9550 128 BIT של GIGABYTE. השאלות שלי הם: 1) זהו כרטיס של חברת ATI. איזו תוכנה הכי טובה לעבוד איתה בשביל OC? 2) האם התוכנה אמורה לעבוד ברקע כדי לקבל את אפקט ה OC? ומה קורה ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב הכרטיס חוזר למקור שלו? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by pumbatal,

יש ביוס חדש ללוח 913 מתאריך 13/09/06 מישהו יודע איך באוברקלוק ?? (אם יש ישפור ?) http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=NA http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID913.ZIP תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by shlomik_i,

זה המפרט שלי: INTEL P4 2.4 533MHZ intel Brownsville2 Kingston 256MB 266MHZ X2 (512MB IBM 60GB 7200RPM SAMSUNG 80GB 7200RPM Gigacube Radeon 9200 LG 52X Plextor PX-708A הציפסט של הלוח אם הוא i845GE כשאני נכנס ל bios אני לא יכול לשנות את ה FSB מישהו יודע אולי איך לפתור את זה? שאלה שניה : מישהו אמר לי שאני לא יכול לעשות OC עם הסידרה של 845 בגלל זה הבעיה? תודה מראש שלומיק

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים