עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. 1. יש לי כרטיס מסך ASUS 9600XT. הכרטיס כבר ישן והמאוורר שלו לא עובד בכלל. לכרטיס יש גוף קירור די גדול. במנוחה הטמפ' של הכרטיס עומדת על בין 45 ל50 מעלות. לא משחקים במחשב שהוא מותקן עליו, אבל כן רואים הרבה סרטים. לא כל כך מתאים לי להוציא איזה 150 שקל על קירור לכרטיס הזה. חשבתי בכיוון של לארגון מאוורר שישב מתחתיו ויזרוק עליו אוויר. ראיתי הרבה מאווררים שמתחברים לסלוט של כרטיס, אבל הם שואבים אוויר החוצה מהמארז וזה לא נראה לי יעיל במקרה הזה. מה אתם אומרים? 2. באותו מחשב, יש על הצ'יפסט מאוורר 40MM. לאיזה כיוון הוא צריך להסתובב? בבקשה רק מי שבטוח שיענה. תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by full_clip,

מארז thermaltake סופרנו לוח asus P5K-E/WIFI-AP מעבד Q6600 מהו המשקל והאורך שלו? והאם יש קירורים קטנים יותר שלא נופלים ממנו בהרבה כי אני מעדיף קטן יותר

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by dorish,

שלום אני חדש פה יש לי מעבד amd 750 ואני רוצה לעלות את המהירות שלו. הט"פ שלו עכשיו 39 מעלות את כמה מעלות הוא יכול להגיע ואיך אני מעלה את המהירות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. היי אני מחפש קירור טוב למעבד E8400 שיקרר טוב אחרי הOC... תודה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by show_biz,

שבת שלום לכולם , אז התחלתי לשחק קצת עם ה- AI7 , אז אחת הפונקציות היא GURU OC , ז"א אני מעלה את המהירות הבאס (לדוגמא מ200 ל 214 ), ואז מהירות המעבד עולה (במקרה זה מ2800 ל3013 בערך...) ולשאלה : למה בעצם אני צריך להעלות גם את המתח למעבד???? ולמה לכרטיס מסך יש אפשרות של העלאת מתח בלבד? מצטער אם השאלות טיפשיות - אני מנסה להכנס לעסק מקווה להשתפר תודה ???

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by bbvv,

מחפש הדרכה ל- OC ב LENOVO R61 . עד כמה ניתן לעלות ללא קירור מיוחד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by -Tal-,

שלום לכם, אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש, זה המפרט: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY COOLER MASTER DI5 CPU COOLER Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset CoolerMaster Sileo 500 RC-500-KKN1-GP Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe LG DVD-RW X22 Sata Black GH22NS השאלה שלי - האם הקירור והאיוורור הנ"ל, מספיקים על מנת שהמחשב לא יתחמם וישמור על טמפרטורה טובה? תודה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by itad,

יש לי שני מאוררים אחד 80 מ"מ מאולתר והשני 120 מ"מ קנוי עכשיו חיברתי את ה80 מ"מ ליציאה בלוח אם איפה שמראים במדריך לאלתור מאוררים לאן אני יכול לחבר את השני??

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by esaly,

אשמח אם תוכלו לייעץ לי: החלפתי ספק לליברטי וביצעתי את אותם השלבים כמו באתר הבא: http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1]]http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 לאחר ריצה נורמלית ויציבה של המערכת במשך שבועיים מרגע החלפת הספק ועבודה על תדר של 3.0GHZ למעבד ו752MHZ לזיכרון ,ביצעתי ריסטרט באחת הפעמים והמערכת כבתה שוב ואיתחלה את עצמה בהגדרות המקור של הלוח אם, השאלה שלי למה זה קורה? האם אני צריך להוסיף מתח למעבד? בבקשה עזרה....אני ממש לא מבין מה לא בסדר...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. Started by sarkise,

אז ככה, עשיתי OC מאוד קטן (300MHZ, כאילו שעכשיו המעבד הוא 5600+) למעבד מסוג 4800 מהסטפינג החדש (BRISBANE 65NM) בזמן ביצוע הOC נתקלתי בכמה בעיות, כמו : לא מצאתי איפה הSPREAD SPECTRUM (לפי המדריך של HWZONE), הלוח שלי נמצא במפרט במצד. לא מצאתי איפה זה הCPU THERMAL TROTTLING, היחידי שמצאתי זהCool'n'quiet שאותו כיביתי. נעלתי את הPCI-EXPRESS לא מצאתי איפה יש את המחלק זכרון, לכן לא נגעתי בו ... (גם את הDRAM BANK INTERLEAVE לא מצאתי) בקיצור כל מה שעשיתי זה להעלות את הבאס למעלה, בקיצור הגעתי ל2.8Ghz במקום 2.5 (וזה עם תוספת של מתח למעבד, לזכרונות ולצ'יפסט) הפעלתי למשך 5 שעות ו55דקות את הPRIME95, לאחר הוספת עוד מעט מתח לצ'יפסט הPRIME95 הגיב ללא כל תקלה (הזמן שהייתי בבית הספר). כרגע …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by Psychopath,

Aight here goes: I bought my new vantec Aerflow VA4-C7040... I installed it and my CPU temp is 45 at idle(5 higher than with the stock cooling.. my steps of installation: 1. remove old heatsink 2. wipe the thermal pad left overs from the CPU with ear sticks 3. apply some (I'm not good at that) thermal paste on the CPU, and some one the heatsink.. 4. put on the heatsink 5. running the computer... ---------------------------------- The fan of the AerFlow works faster, the heatsink is better... what in hell can go wrong? the installation. I have a feeling i didn't install the heatisnk right (maybe some bad thermal paste applying, god knows.. please help me out here... advice…

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by vipnisim,

4 * 120 + 4 * 80 עם לדים תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. שלום, ברצוני לקנות מחשב המבוסס על מעבדהQ6600 המרובע ליבות. כמובן שחשבתי על אוברקלוקינג מטורף כמו שראיתי באחד הלינקים ולהגיע למהירות של כ4KMHZ. המפרט: לוח אם של ASUS P5DELUXE או GIGABYTE P35-DQ6 (הASUS מעט יקר יותר) זכרונות של OCZ 2G - 1066MHZ ספק כח TT 650W מסדרת הTOUGHPOWER מארז של ENERMAX עם המאוור 250MM בצד. מערכת קירור של TT דגם 745. ההתלבטויות הן: ראשית הלוח אם, איזה עדיף יותר??? לגבי הקירור רציתי להוסיף גם קירור מים לזכרונות והNB, במידה ואני אוסיף בלוקים ממילא הם יקבלו את המים מחוממים לאחר המעבר בבלוק המעבד, לחילופין ישנם גופי קירור איכותיים של TT לזיכרונות מדגם SPIRIT RS ולNB ישנו גם כן גוף קירור עם מאורר. מה דעתכם בנושא??? כמו כן חשבתי במקום הבלוק למעבד לקנות את ה…

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by most,

קרוב אני קונה geforce 6200 ואני כנראה יעשה לו פתיחת צינורות. ראיתי שהרבה אנשים עושים פתיחת צינורות עם תוכנה שנקראת riva tuner... אבל יש בעיה אחת...אני לא יודע איך עושים את זה הגירסה של ה-6200 היא purevideo ככה שאני יודע שאפשר לעשות פתיחת צינורות והכרטיס הוא בחיבור agp ... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את בדיוק או לתת לי מדריך פשוט ומפורט כדי שאני ידע איך לעשות את זה? דרך אגב...פתיחת צינורות גורמת לעלייה בטמפרטורה? כרגע המחשב עובד לי על 38 מעלות...אני אצטרך להוסיף קירור בשביל אוברקלוק(או לפתיחת צינורות אם זה מעלה טמפרטורות)?

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by Ori The Man,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2924 איך הוא? טוב? או עדיף ללכת על קרור אחר?

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by scarymovie,

הטמפרטורה בלי מאמץ היא 68 מעלות של ה GPU ו ה- GPU AMBIENT היא 50 זה נורמלי? ואם אני רוצה לעשות אוברקלוק קטנטן ממה אסור לי לחרוג?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  18. איך עושים אוברקלוק למעבד.אני לא יודע כלום על הנושא אז נא לפרט. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. משהו יכול להראות לי?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by infer73,

יש לי GeForce 4 Ti 4200 64MB של אסוס (אין לי כוח למצוא את מספר הדגם,אם זה חשוב אני אביא) מהי הטמפ' המומלצת לכזה כרטיס? ואיך אני בודק את מה הטמפ' של הכרטיס ברגע מסויים?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל

• 10 תגובות
    • 568 צפיות
  22. הזמני מ PANDAS את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב. בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופה הכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFX כשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיף החלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלות עכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  23. יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. ראו במפרט שלי - יש לי זכרון של קינגסטון עם תזמונים: 2.5-3-3-7. אם אני משנה את התזמונים של הזכרון האם הוא יכול להשרף? איך אני יכול לעקוב אחריו? לאיזה תזמונים כדאי לי לשנות?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.