אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי אם זה קשור לקירור או ללוחות אם, אז בבקשה תעבירו אם לא קשור. המאוורר של ה-NB שלי התחיל לגסוס. מדובר בלוח ABIT-IC7 לא G!!! הקירור הוא אקטיבי ע"י מאוורר קטן שמרעיש בגדול והוא יושב בתוך צלעות קטנות וכחולות שמהוות את הקירור הפאסיבי. מה האופציות? 1. לנתק את המאוורר ולהשאיר רק את הקירור הפאסיבי? 2. לקנות גוף קירור חדש? 3. אני לא מתלהב כ"כ מהרעיון של שימון המאוורר, כי אני מפחד שישאר שמן ובזווית שבו יושב המאוורר זה יכול לנזול.... בבקשה עזרה - הרעש מחרפן אותי!!!
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
גופי קירור ??מה לקחת?? Zalman CNPS7000A-Cu Cooler או Zalman CNPS7000A-ALCu Cooler שישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך הקירור הזה? לכרטיס מסך X1950XT הוא יותר מה VF900? מה ההבדל ביניהם? הוא שקט? תודה
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
כנראה רק אני שמתי לב אבל שני סינקים דיי חדשים נראים ממש דומה. הוולקנו 11 מבית TT והXDream מבית CM. הנה הדף לשניהם. http://www.coolermaster.com.hk/en/products/cooler/hsc-v83.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה להכין חיישן חום למעבד די מיושן (pentium II 333 @ 416), ואני יודע שהלוח תומך בכך (יש לי שני פינים לאספקת חשמל לחיישן, ושני פינים לקריאת המידע מהחיישן). איך אני בונה חיישן כזה (איזה תרמיסטור, איך לחבר וכו')?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו Super PI לבדיקת המעבד בOC לX64 ביט, קיימת אחת כזאת ? תודה מראש לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בתמונה הנ"ל רשום כי השיפור במהירות הבאס הוא 227% אך הבאס עלה מ133 ל 217 אם 133 זה 100 אחוז אז לפי ערך משולש 217 זה 163 אחוז. שזה שיפור של 63 אחוז. אז מה הטעות שלי פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כרגע יש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro על המעבד AMD 4200 939 שלי וני כנראה עובר לQ9400 .. אני מבין שהקירור הזה לא יתאים לי כבר נכון? האם שווה להשקיע בקניית קירור חדש או להסתפק במקורי שיגיע עם המעבד? לא מתבצע OC ..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה SPEEDFAN אך מכיוון שאני רוצה שבהפעלת המחשב התוכנה תיפתח אוטמטתי, ול-SPEEDFAN לוקח איזה 5 דקות עד שהוא נפתח והוא מעט בצורה מוגזמת את הפעלת המחשב. אז הייתי רוצה כמה שמות שיתנו לי לשלוט על המאוורר של המעבד. תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת קודם כל מה זה בכלל משחה טרמית ממה היא עשויה?? למה שמים אותה ומה יכול לגרום למעבד עם לא שמים אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני קניתי מאורר 120מ"מ ולא מצליח לחבר אותו בגלל שהמארז שלי (thermaltake sviking) יש לו גם שליטה על מהירות המאורר ולכן זה לא חיבור רגיל... עם מישהו יכול להסביר לי איך מחברים את המאורר זה יהיה נחמד =]
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המעבד שלי כרגע על 2300mhz . השאלה היא אם אני משנה את התדר ישר ל2000Mhz ואז ישר ל2350Mhz מזיק למעבד?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
האם ה-Tuniq 120 מתאים טוב עם ה-35-DS3 ואינו חוסם את ה-HS של הלוח? לא גירסת ה-L של הלוח, אלא הגירסה עם ה-heatsink הגדול יותר. כמו כן, האם המוספטים של הלוח מתחממים יתר על המידה ודורשים קירור נוסף מעבר למאוורר 25 ס"מ של מארז אנרמקס צ'אקרה. ה-OC יהיה Q6600 G0 על 400FSB בתקווה עם מתח 1.45V.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מארז thermaltake סופרנו לוח asus P5K-E/WIFI-AP מעבד Q6600 מהו המשקל והאורך שלו? והאם יש קירורים קטנים יותר שלא נופלים ממנו בהרבה כי אני מעדיף קטן יותר
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למערכת החדשה שלי (שעדיין לא קניתי...): לוח אם P5E מעבד Q6600... (עם הסטפינג הישן) קירור OCZ Vendetta 2 (יותר טוב מ-TR אקסטרים...) מה אתם אומרים? קשה? סביר? מעשי? מה אתם אומרים? עריכה: שכחתי זכרונות... הם לא משהו... אלו שלוש סטיקים של 1 ג'יגה 667. מקווה שהם לא יגבילו אותי כל כך... אבל אני לא חושב שתהיה בעיה כי הם 333 ואני אצטרך 400, כך שזה לא OC כל כך גדול(אני חושב..?) עריכה 2: החלטתי לקנות זיכרונות חדשים! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האלן הורדתי speed fun והמהירות שהמאורר שמוציא עומדת על 490,אני רוצה להגביר את המהירות,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שישב בחלק הקידמי ושהוא יהיה עם Blue Led עכשיו אני מתלבט בין ה SF2 למאורר של קולר מאסטר מה עדיף לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1)אם אני רוצה לשעות OC לכל החלקים במחשב(זיכרון מעבד כרטיס מסך ולוח אם) אז אני צריך לקנות קירור לכל אחד מהם..? 2) מה יותר טוב מארז NZXT APOLLO או 6C28+קירור למעבד ARTIC FREZZING 7 PRO?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והסטפינג שלו הוא LBBLE 0518DPAW יש עוד שתי שורות אחת מעל ואחת מתחת שאני לא יודע עם הם רלוונטיות איך המעבד הזה ל O.C ? ???
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני כבר קונה את Thermaltake 80mm Smart Fan 2 with "Coolmod" ואני רוצה לקנות עוד 1 או 2 לדחוף במארז! חשבתי להסתפק ב-2 מאווררי Generic 80mm Fan ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה כזאת (שם, או קישור ישיר) הכל חוץ מ- speed fan ואל תגידו לי ללחוץ על כפתור חיפוש, כי לא מצאתי תוכנות אלא רק דיונים בנושא...
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי! יש לי מאורר 12 ס"מ של ARCTIC COOLING. זה מהדגמים האלו עם הגומיות. אני לא מוצא מקום לברגים שבאים איתו, זאת אומרת אין הברגה בכלל! איך מבריגים אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-