עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי

• 20 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by tintin,

יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  4. היה פעם ל-KSP אותו בקטלוג ב-210 ש"ח, היום אין אותו יותר שם. כל חנות אחרת לוקחת לפחות 250 ש"ח... האם מישהו מכיר חנות אחרת שתמכור אותו במחיר נמוך? בנוסף, האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר באיכות הקירור מול ה-6500AlCu שיש לי עכשיו?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by re5pect,

אני מחפש מדריך לבניית בלוק מים... עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי אז החלטתי לא לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור כי שאלו כבר שם ללא תשובה... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=7960.msg79378#msg79378

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  6. שלום עשיתי כבר OC למעבד ולזברונות עכשיו הגיע תורו של הכ.מסך יש לי רדאון 8600 פרו שרץ ב 400/300. הטמפי שלו במנוחה 39C בעבודה אחרי כ 30 דקות 47C. אני צריך עזרה ממש מפורטת איך עושים OC בטוח ל כ.מסך ומה הסכנות שכרוכות בכך. חוץ מזה יש לי כמה שאלות: -איך בודקים יציבות של כ.מסך אחרי ה OC? -מה זה ארטיפקטים ו איך לזהות אותם? -מה ה טמפירטורות המומלצות לעבודה של כ.מסך?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  7. יש לי את המארז 6A19, הכונן הראשון הוא הסידירום ואחרי 2 פלסטיקים ואחריהם הצורב שמתי בתוך המארז בין הסידירום לצורב (הרווח איפה שהפלסטיקים) מאוורר 80 מ"מ שמכניס אוויר האם זה יעזור? כי אין לי מאוורר מקדימה שמכניס רק המאוורר 120 מ"מ מאחורה שקיבלתי עם המארז

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. אני מחפש משהו כמו CoolerMaster AeroGate 2 רק שאפשר להכניס ת h.d לבפנים ואז זה אמור לקרר אותו או משהו עכשיו יש לי כמה שאלות זה משתלם? זה באמת מקרר או שעדיף ללכת על אחד בלי מקום ל H.D ? וכמה זה עולה ואיפה אפשר להשיג (חיפשתי בתאילנד לא היה :-\)

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by ras81,

יש לי מעבד AMD 64 3000 ולוח אם + EPOX 8KDA האם המעבד חם מידי, יש להדגיש כי אני לא הפעלתי משהו מיוחד רק גלישה באינטרנט . (הטמפ' נעה בין 44-48 מעלות) 8/12/2004 12:01:08 AM - System FAN:1506, CPU FAN:3068, Power FAN:2766, System Temp:30, CPU Temp:48, VCORE:1552, VAGP:1504, Chipset(V):1616, +5V:5049, VDIMM:2720, BATT:3120, 5VSB:5076, 1092261668

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. הטמפ לא ממש השתנו גם מרחתי משחה טרמית חדשה ועכשיו במקום 54 מנוחה 49 לא לזה ציפיתי 5 מעלות עלו לי בסף הכל 500 שקל, אולי לשנות את קונפיגורצית המאווררים? בינתיים אצלי הגלוב פאן שואב אוויר,וונטק טרמופלו דוחף אוויר מקדימה לשנות את זה?עזרה בבקשה?אני על סף התייאשות נו טוב תיקון קטן 46 מעלות

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by Impreza,

יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  12. יש לי מעבד AMD AXP 2500, ושאר החלקים של המחשב מפורטים בחתימה שלי. אני ניסיתי לעשות OC למעבד, הגעתי עד למתח של 1.875 ו-193FSB. לא יכולתי לעלות FSB יותר מזה, כי הייתי מקבל מסכים כחולים או תקלות בפריים95. אז אני בטח צריך לעלות יותר מתח, אבל אם אני אעלה יותר המעבד פשוט יטוגן בצורה איטית ויישרף לי עוד חודשיים-שלוש. אז רציתי לדעת, אם "התקלה" הזאת שיש לי (כל כך הרבה מתח ורק 193FSB) היא בגלל הספק כוח הג'נרי שיש לי (350W)???? אם אני אקנה ספק 300W ART של HEC אני אוכל להגיע ל-FSB גדול יותר עם פחות מתח?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by galz,

אוקיי יש לי ראדון9800נון פרו, במהירויות 325\580 העלתי אותו ל 337\606 אני חושב שזה שיפור דיי נחמד, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אם אני אקנה קירור לכרטיס (אני עם כירור הסטוק של ג'יגהקיוב) אני אוכל לדחוף אותו עוד בבטחה? 2) כשאני לא משחק במשחקים (שזה השימוש העיקרי של הכרטיס הזה הרי) אלא סתם באנטרנט או בדסקטופ, הכרטיס גם מתחמם מהאוברקלוק? כי הוא הרי לא עובד חזק אז אין סיבה שהוא יתחמם...

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום אני קונה מחשב חדש, ואני מתבלט בין זכרונות.. יש את הדגם של סמסונג של 400 MHZ ויש של TWINMOS גם כן 400 MHZ . איזה אחד מהם טוב יותר ל OC? שני הזכרונות הם 512MB

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  15. טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  16. ראיתי אשכולות שכתוב בהן שהסיילנט טאוור יכול לקרוע את הצורה לסוקט אבל מצד שני הוא שוקל כ600 גרם בדייוק כמו הPLOO/VENUS... אז.. לא הבנתי את זה... אני לא מעוניין בOC (אולי.. ) ואני רוצה שקט יחסי אז תמליצו לי בבקשה על HSF ל64.. תודה!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

CNPS7000B-Cu של זלמן או וולקנו 12 אקסטרים? איזה יותר טוב בביצועים ובשקט אין המ להשוות חחח זלמן שקט הרבה הרבה הרבה יותר...

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  18. Started by miky,

חברה איך אני יכול לדעת אם הביוס לא מזייף טמפרתורות?

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  19. Started by what the fuck,

טוב קניתי את "ערכת הליפוף" של ונטק, או פשוט סליבינג אז עשיתי סליבינג לכבל של מאוורר ה coolermaster שלי (יצא נורא יפה אגב) חיברתי אותו, הדלקתי תמחשב, והוא לא מסתובב טוב כיביתי תמחשב, הדלקתי שוב, עדיין לא מסתובב וזה מאוורר לדים ירוקים, והלדים פועלים, אז זה ממש מוזר... וכן, בדקתי אם אין שום דבר שמפריע לכנפיים להסתובב

20. ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד. היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו. אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון. זה אפשרי? דבר שני, הטמפ במנוחה הן: לוח - 33-35. מעבד- 35-38. יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת. איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by tulicooli,

מה אתם אומרים על מארז מפרספקס האם יהיה לו קירור טוב?? איך הכי כדאי לעשות את הקירור (יענו את כיוון זרימת האויר בכל המארז)? איזה מאוררים הם זולים שקטים וחזקים? אם אפשר גם קישורים המפרט שלי נמצא למטה בחתימה שלי תוכלו לעין בו ואין לי מושג קלוש בקירור אז אם תוכלו תנו יותר תמונות תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by HellWarrior,

היום בעבודה נכנסתי להגדרות של אחד המחשבים שיש לנו שהוא P-3 500mhz וראיתי משהו שהבהיל אותי מאוד....CPU Fan RPM=0 ......ואז ראיתי את החום של המערכת....Chasis Temprature=32C ו ....... CPU Temprature = 91C !!!!!!!!!!!!!! ודרך אגב, המעבד עבד כמו סוס עבודה - בלי אוורור בכלל ז"א שזה המעבד הכי יציב שנתקלתי בו תחת עומס חום 8) למי שיש p-3 דעו נא שיש לכם חיית כח בבית !

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  23. Started by shoeyal,

שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן) ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  24. לא הצלחתי זה הגוף קירור : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 תעזרו בבקשההה

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  25. אני צריך מאוורר שיצליח לשמור על טמפ' מעבד סבירה גם אחרי OC, שיהיה די שקט ולא כל כך יקר. חבר שלי המליץ לי על הוולקנו 12, אבל הוא לא מי יודע מה מבין, אז איך הקירור? אם הוא לא טוב, תנו לי בבקשה המלצה אחרת באותו תחום מחירים, תודה.

• 7 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים