אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב ואני סגור לגביי לוח האם P35 עם מעבד 6750 וכרטיס מסך 8800 GTS. אני לא מעוניין לעשות OC ושאלתי היא איזה קירור אני צריך (מארז, מאווררים , ספק וכד') אם השאלה היא לא לפורום הזה אני מתנצל אבל אני לא כ"כ מבין בתחום.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 עם SF2 ואני ממש לא מרוצה מהגוף קירור הזה. אני חושב להזמין SK7,מה יהיו ההבדלים בקירור לדעתכם?(יש לי את ה-XASER 3 עם ה-7 מאווררים),האם ה-SK7 טוב משמעותית מהוולקנו 9?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה ביבצוע אוברקלוק למעבד. זה המפרט שלי. asus striker extreme 8800gts 640mb 2gb 800mhz Tuniq tower E6600 עד עכשיו עשיתי אוברקלוק של 20% אוטומטי , היה לי אפשרות כזו. וזה הגיע ל 2.87ghz , עכשיו זה סתם בזבבוז להיות עם סטרייקר ולעשות רק 20% אז אני מצרף כאן כמה תמונות שחשבתי שיעזרו ואשמח אם תגידו לי מה לשנות פרט פרט. תודה רבה והנה לינקים לתמונות שתוכלו לפתוח בדף מלא. http://jifim.info/1.JPG http://jifim.info/2.JPG http://jifim.info/3.JPG http://jifim.info/4.JPG
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אחרי שאני מקרר את הזכרונות ואת הלוח אם את מה ואיך אני צריך להגדיר כדי לעשות OC?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
הכל קשור פה לכרטיס מסך... 1)מה זה MEMORY BUS ? 2)מה זה BUS 3) מה זה RADMAC? תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ב 3D מארק אני מקבל את התוצאה הבאה רציתי לדעת אם היא בסדר '>http://www.2send.us/"] 8800GTS 640MB מעבד 6300 הכרטיס מסך על 665 Core וזיכרונות 1000 המעבד FBS 330 אני מתכוון לעשות עוד OC למעבד .
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי זכרונות ג'נריים ולוח פשוט של אסוס שלא כולל נעילת pci\agp עכשיו אם אני מעלה את המכפלה זה לא יכול להרוס כלום לא את ההארדיס יש לי שני הארדיסקים מחוברים sata ומעבד and 64 3000 athlon יש לי מאוורר אחד 80 מקדימה למטה מכניס אוויר עוד מאוורר מאחורה למעלה מוציא אוויר עוד מאוורר על הדלת ממול הזיכרונות וההיטסינק מכניס אוויר כולם 80 ועוד אני שוקל לשים מאוורר אחד 120 מקדימה למעלה שיכניס אוויר ובעתיד עוד הרבה זמן אני שוקל לשים למעלה מאוורר והמאוורר של המעבד הוא מאוורר של קול מאסטר דפוק 2700 rpm זה הכי הרבה שהוא מגיע (המאוורר של המעבד הוא 80) האם הטמפרטורות יעלו אם אני יעלה את המכפלה הטמפרטורות במאמץ הם הלוח 31 המעבד 43 שני ההארדיסקים 33
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי קראתי פה על איך לעשות OC למעבד אבל החלטתי להתייעץ איתכם קודם לגבי הכל (אני מעוניין לעשות OC למעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות)... זה המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT טמפרטורות של החלקים: מעבד: במהירות של 2000RPM המעבד נמצא בטמפרטורה של 30C כרטיס מסך: במנוחה בלי העלאת מהירות המאוורר של הכרטיס מסך הטמפרטורה שלו היא 49C לוח אם:הלוח אם נמצא בטמפרטורה של 36C מה אתם אומרים המחשב יכול להגיע ל…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב: מעבד INTEL כרטיס מסך NVIDIA לוח אם MSI
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד הביוס הכי עדכני 1013 מה יכולה להיות הבעיה :( כדי להגיע ל 2.6 אני מתח של 1.6 אחרת הs&m עושה לי faild בFPU
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לפני אוברקלוק, אני רוצה להשיג קירור, זול למערכת... AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM לוחם אם של EPOX מארז, לא יודע, תמונה תעזור? שחכתי כבר איזה תוכנה מביאה דגמים מדוייקים של הרכיבים, מישהו יכול להזכיר לי? תודה מרא שעל העזרה עריכה: הבנתי שגם ספק כוח חזק חשוב לאוברקלוק יותר טוב?(אפשרות לאוברקלוק יותר חזק) אז אשמח לקבל על זה הסבר. וגם לפי מה שהבנתי אין לי חיישן טמפ' בכ.מסך, ואני צריך כדי לדאוג שהוא לא יעבור תטמפ' התקינה, כמה אמור לעלות לי כזה חיישן וכמה זה עולה?
-
- 9 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6283 אני מחפש ספק טוב ל OC של ה E6400 שלי. אני רוצה שהספק יהיה שקט ככל האפשר. Silentpcreviews טוענים שזהו הספק השקט ביותר בעולם (פרט לאלו שנמכרים ללא מאוורר כלל). האם אפשר להשיג אותו במחיר טוב יותר ?. 900 ש"ח (כולל משלוח) לספק עם אחריות של שנה אחת, זו שחיטה.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי את הספק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 של אנטק, כחלק מבאנדל ספק+מארז (AMG 1088), במטרה לבצע OC רציני למערכת. קראתי על הספק הזה רק דברים טובים (שינויי מתח של כל הריילים נשארו בסטיית תקן של 1% (!) בלבד גם בעומס גבוה מאוד לפי ביקורת שקראתי) למרבה הצער, לא שמתי לב שמסילות ה-12V שלו הן "רק" 18A, לעומת ספקים איכותיים אחרים, שייש להם 20A ואפילו 22A... השאלה שלי היא איך זה ישפיע על יכולות הOC של המערכת שלי? אני מעוניין להגיע ב-OC התחלתי לסביבות ה-3ghz עם המעבד (עם OC מזערי לזכרונות). המערכת היא: C2D E6300 Scythe NINGA plus GIGABYTE 965- S-3 1GB g.skill 800mhz bhz(אגב מה הצ'יפ של הזכרונות? איך הזמן תגובה שלו?) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רושם את זה כאן מכיוון שאני רוצה לבדוק את הטמפרטורות של ההרדיסק במאמץ רוב הזמן אני משחק במשחקים יחסית כבדים ואני רוצה לדעת על כמה מעלות ההרדיסק יושב
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אנשים אחרי שימים ולילות הלכתי מכות עם המחשב הצלחתי להתקין את הAC7 שאלה קטנה לי אליכם שמתי לב שלמרות שהוא סוף סוף יושב טוב הוא עדין טיפה גבוהה ולא ממש ממש צמוד למעבד יש לי מעבד פרסקוט 3 2 מגה לפני כן טמ"פ התחלתיות שלי היו 55 ומעלה עכשיו זה מתחיל בין 50 ל 55 האם זה הגיוני שהוריד רק 5 מעלות??? בזמן מנוחה??? או שאולי צריך לחכות כמה ימים שהמשחה תתפוס טוב יותר?? בתודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הנה התמונה של המארז, ANTEC SONTA 3 מס' 1 זה מאוורר שמוציא אוויר arctic fan 12 מס' 2 זה ביג טייפון שעובד על העוצמה הכי נמוכה, (3 מאווררים עושים יותר מידי רעש..) 1300 סל"ד בערך מס' 3 מאוורר antec tricool שעובד על העוצמה הכי גבוהה ומכניס אוויר מס' 4 במארז antec sonta 3 יש חריצים מקדימה בצדדים כדי שיכנס אוויר ע"י המאוורר מס' 5 זה מין חורים כאלו במארז כמו שיש למאוורר מאחורה רק בצורה מלבנית, למה צריך את החריצים האלו? האוויר הקר שהמאוורר מכניס לא בורח משם? תמונות של הטמפרטורות תמונות מה BIOS הכל בסדר איתן? מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח? המחשב כרגע יציב מאוד מבחינת טמפרטורות יש בעיה להמשיך לעשות OC? במאמץ הטמפרטורה ב TAT עומדת על 69…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.53 באס 533 לוח אם של אסוס p4p800se ושני סטיקים של זכרון ג'נרי בסינגל צ'אנל אחד PC2100 ואחד PC2600. אני בOC ל באס של 164 כלומר 3116MHZ (אני יכול יותר...אבל הזכרון שלי בלע). על פי אוורסט הבאס של הזכרון פועל על 205 . אמרו לי שזה אומר יחס של 4:5, מה זה אומר?איך זה משפיע על הביצועים? איך אני משנה את היחס ל 1:1?הרי אני אשיג תוצאות טובות יותר ב1:1 לא?כי גם ככה הזכרון בOC כבד מ2100 ו2700 ל 3200... בביוס, למי שמכיר, אפשרתי אקסלרטיון מוד וקבעתי את הזכרון בג'מפר פרי על 333. עריכה: אוקיי עכשיו חזרתי לביוס ושיניתי מ333 לאוטו' והבאס לפי אוורסט הוא 164, כלומר יחס 1:1 נכון?זה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום רב אנשים יקרים.. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי לסדר את כל הכבלים במארז ככה שתהיה זרימת אוויר טובה יותר וכד'.. עכשיו, אחרי שאני מפעיל את המחשב אני קולט שהטמפרטורה של כרטיס המסך עלתה עוד יותר.. =\ וזה עוד כרטיס מסך בלי OC... מדובר על כרטיס מסך מדגם HD4870 והטמפ' שהייתה קודם היא 47-50 ככה ועכשיו זה 55+ וזה עוד כשיש קירור של מאוורר שעומד על 50% פעילות.. =\ מה הבעיה?!?!?! \=
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מדובר במחשב הנייד של דוד שלי. סתם במקרה הורדתי cpuz והסתכלתי בפרטים וראיתי ככה: הנושא של מחשבים ניידים חדש לי, אז אני לא יודע אם זה נורמלי או לא. (לדעתי לא, אבל..) אז המחשב בדאון-קלוק של 900MHz או שככה זה צריך להיות? ד"א, איך נכנסים לביוס במחשב נייד? (זה אמור להיות אחד ה F-ים לא?) תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הלוח שלי ASUS P5Q מגיע לטמפ' גבוה של 60 מעלות במנוחה (פעם הוא לא היהה עובד את ה 45 ) צריך עזרה איך לפתור את זה? ללכת לממש אחריות מה לעשות? נ.ב אני רוצה להתחיל OC אבל ככה אני לא יכול להתחיל
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-