אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לילה מצוין לכולם בזמני הפנוי חשבתי לעצמי על שילוב של קירור למעבד S.775 (אני יודע שזה לא דבר חדש קירור של מעבד על כ.מסך!) לחברו בקידוחים שבכרטיס מסך האם מישו ניסה את זה?
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מה יותר טוב? מאוורר מאלומיניום או מאוורר מפלסטיק? ומה ההבדלים ביניהם?(רעש וכו)?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אודה לרעיונות כיצד למקמו טוב ללא תזוזות באמצע הסוניק ?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4 800 מגה הרץ והוא בא עם ספיר פרידג רוק שהוא לא מי יודע מה חשבתי ללכת על THERMALTAKE Spark 7 אבל אני לא מבין כל כך בזה אני צריך עזרה בזה גם יש לי בעייה שהוצאתי פעם את המאוורר ונתלש לי גם המעבד כי המשחה הטרמית נדבקה ממש חזק אם מישהו יודע מאיפה לקנות משחה טרמית זה ממש יעזור תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד יש לי מעבד e6300 של אינטל העלתי את מהירות המעבד מי 1.86 ל2.20 עכשיו הטמפ' במאמץ עם פרימיום 95 היא 56-55 וקירור המעבד הוא זה שבא עם המעבד האם זה טוב ? האם אני יכול להעלות עוד קצת?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד שלי מסוג AMD Athlon xp 2000+ שיושב על לוח לוח אם של MSI דגם 6712 עם CHIPSET VIA Apollo KT400A. זאת פעם ראשונה שאני מנסה דבר כזה ומצאתי כמה מדריכים שנעשו במיוחד על המעבד מהסוג הזה. המעבד עצמו הוא מלפני 3 וחצי שנים. השאלות שלי הן: 1. האם יש סיכוי שלמרות שאני יפעל על פי הוראות מדוייקות יכול להישרף לי רכיב כלשהו במחשב ? 2. האם יש מקום לטעויות באובר קלוקינג של מעבד, מה לא לעשות בשום אופן ? 3. המלצות כלשהן ? ;-) תודה מראש לכל העוזרים D:
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הטמפ' של הCPU גבוהה יותר משל הליבות(בלתי אפשרי ). עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת??
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את התוכנה אם צריך בכלל רק תגידי לי מה ואני מסמך ב וי מה שצריך מה שלא צריך אני מוריד רק תעזרו ! תודה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני רואה פה המון הודעות אם הנושא פתיחת צינורות וכאלה מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מזאת אומרת פתיחת צינורות? (יש לי מפתח שוודי זה לא הבעיה ) אהה ועוד משהו קטן יש לי את הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache האם אפשרי לפתוח צינורות בכרטיס הזה? אם כן אשמח אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה לינק לאיזה מדריך או משהו..תודה רבה תודה רבה
-
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אפילו OC אחד ברשת של המעבד AMD 6000 X2 65nm. יכול להיות שפשוט לא חיפשתי במקומות הנכונים, אבל מישהו אולי יכול לכוון אולי לסקירה/תואות OC של המעבד הזה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
זקוק למדריך לגבי VOLT-מודינג לזיכרון ללוח של -GIGABYTE-K8NS-ULTRA-939 אני מודה מודה מודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לכן אז הנה השאלה שלי יש לי את הלוח הנל וה OC היחידי שאני יכול לעשות בביוס זה כיביכול למהירות המעבד החיצונית שזה ה HTT מה שמעלה גם את המהירות לזכרונות איך אני יכול לנעול את הזכרונות ל 200 ולהעלות את המהירות של המעבד בלבד אם זה בכלל אפשרי???
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Speed Fan . רשום ל שTEMP 3 עומד על 80 מעלות. מזה TEMP 3 ? האם זה בסדר 80 מעלות? AMD Phenom 2 550 X2 ATI 4890 1 GB
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט במיוחד למעבד (ללא התפשרות על איכות הקירור כמובן), צמצמתי את ההתלבטות לפחות או יותר שניים: Scythe Zipang SCZP-1000 ZALMAN CNPS9500 AM2 ע"פ נבירות ברשת, הם נראים לי מתמודדים די אידיאליים. מכיוון שהמחשב כבר מורכב עם הקירור המקורי, כדאי שהרכבתו תיהיה די פשוטה. מי יתן את השקט הטוב ביותר? דעות? הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 1500 MH אבל שאני נכנס לביוס אני לא מצליח למצוא איך אני עושה אובר קלוק יש אפשרות אחרת לאובר קלוק בלי הביוס המחורבן
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בוקר טוב ... הכרטיס מסך gigabyte FX7600gs http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744 רותח ולא במאמץ מה האפשרויות לקירור האם כדי להוסיף קירור "PCI" או יש דרך אחרת ומומלצת ? כמו כן הציפסט של הלוח האם gigabyte 965p-ds3 שיושב בצמוד למעבד מתחמם גם כן , האם לקנות מאורר 80\40 ולעשות איזה אילתור או יש מאווררים מיועדים . ראיתי את הפטנט ...תעלת אוורור אז חשבתי אולי לעשות לציפסט מה אתם אומרים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b יש לציין שאין כל כך מקום למעבד 6400 - BT תופס הרבה מקום :-( מארז : CI6A21 מחיר : מנסה לא לעבור את 200 ש"ח :-) או להוסיף עוד ....
-
- 10 תגובות
- 549 צפיות
-
-
k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v deluxe k8t800 pro a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
זה מדהים מה יכול כיוון טוב לעשות זה עוד ישתפר המערכת החדשה במלוא הכוח יש מצב ל 13000 עושה אוברקלוק לכרטיס מסך... שיט זה גדול מדי ???? מה עושים ?? http://www.upit.ws/uploads/0b630ab34c4d2.jpg
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חובה שיהיה שקט מאוד ולא צבע לבן. עם דחיפה חזקה של אוויר. + המלצה לקנייה מחנות באיזור המרכז.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם על מנת להשיג ביצועים טובים יותר אד הוק, או על מנת לרכוש רכיב זול יותר שייתן תפוקה של רכיב רגיל יותר הפועל ללא OC? האם ניתן לבצע OC בלי "לטפל" בו באופן שוטף? כלומר, אני אין לי מושג ב - OC. האם אוכל לתת למישהו לבצע עבורי OC ולפעול עם המחשב בלי בדיקות שוטפות לגבי הביצוע?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 זה המפרט השאלה עם המחשב מתאים לOC לא כזה רציני אבל שיעלה לי את הביצועים... ועם כן איך עושים את זה? =[ יש לי את התוכנה TRIXX שקיבלתי עם המחשב.... עם זה עוזר.... תודה לעוזרים =]
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עד איזה FSB אפשר להגיע עם קירור כמו XP-90\XP-120 עם מאורר תואם ? זכרון: PC4400 GSKILL לוח אם:DFI NF4 SLI-DR ספק : ANTEC 480W
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-