אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, סוף סוף הצלחתי לשבור את השיא של עצמי הגעתי ל 4.1Ghz! http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=167445 קירור סטוק! יציב בוינדוס כמו אבן. טמפ' במנוחה: 54~ מתח: 1.5555V תגובות
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני קראתי את המדריך ולא ממש הבנתי אני נכנס לביוס ולא אני הולך ? שמישהו בבקשה ינווט אותי.. דרך אגב יש לי EVGA NFORCE 680I SLI אם זה משנה..
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
כרגע יש לי מאורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד קטנצ'יק על הכרטיס מסך, ואחד על המעב (כמובן). יש לי מאורר רגיל, 18mm שתלשתי מאיזה ספק שמצאתי בחדר, במצב טוב, עובד כמו חדש (דאגתי לשימון קטן). ואני מתלבט איפה לשים אותו, מתחת למאורר האחורי או על הדלת של המארז. מה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שמעו אני לא יכול יותר. הקירור האקטיבי של SPARKEL הורג אותי. אני ממליץ לכול מי שרק מתכנן לא לעשות את הטעות שלי ולהשקיע ולקנות של חברה חארת עם קירור פאסיבי, עכשיו אני יודע שלפני כמה זמן לא היה בשוק קירורים תחליפיים לסידרה 8XXX אבל עבר מספיק זמן, ניראה לי שהיו אמורים לצאת כמה אבל אני לא מוצא אותם, אני חיים קירור תחליפי לכרטיס מסך, שיהיה פאסיבי, תקציב עד 300 שקל, אבל אם יש ביותר אני ייקנה גם רק תראו לי למה הוא פשוט חופר לי במוח אפילו אחרי שהורדתי בRIVA TUNER את המהירות למינימום, יש את הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3030 רשום ששהוא אוניברסלי ומתאים לכול כרטיס מסך האם זה נכון.?? נ.ב החלפת הקירור מבטלת את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למעבד - ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO למארז - Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM אם הם לא שקטים במיוחד תציעו לי מאווררים שקטים במקומם
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב, כאשר המארז הינו NZXT HUSH, לוח אם GA P35C DS3R ומעבד Q6600. יתכן OC קל בעתיד (עוד שנה או יותר). המטרה העיקרית היא קירור טוב של המעבד והכי חשוב הינו השקט. אח מגופי הקרור שבחרתי הינו Scythe Infinity אך הוא לא קיים בחנות (SkyPC). אני זקוק לחלופה אחרת טובה ושקטה במחיר המתאים (כמה שפחות יותר טוב) שיכנס למארז שבחרתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר'ה, אני זקוק לעזרה! כרגע אין לי את המחשב עם ה-CF (הלוח מת והוחלף... כרגע מחכה לחדש שצריך להגיע מחרותיים או בשישי) אבל בכל זאת, אני רוצה שתיתנו לי כמה עצות\דעות... רק אחד ה-4850 שלי הצליח להגיע ל-710 לליבה יציב (השני רק ל 690/680 - אני לא זוכר...) וכל זה עם מתח דיי גבוה! (מצטער שאני לא יודע להגיד מספרים, פשוט אני לא זוכר... אבל אני זוכר שזה היה שתי או שלוש רמות מעל הסטוק ב-ATI TRAY TOOLS). לגבי הקירור, אתם יכולים לראות בחתימה ובמפרט שיש לי שני TWIN TURBO עליהם.... קירורים פשוט חלומיים.... בקיצור, אתם חושבים ששני(!!) הכרטיסים שלי עד כדי כך(!!!) גרועים ל-OC?.... מה הסיכויים?... יכול להיות שאני עשיתי משהו לא נכון? אני אשמח אם תביאו את הדרכים שאתם עשיתם OC תודה רב…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כמה מאוורים של מעבדים שאני רוצה לבדוק אותם ללא לוח אם. יש איזה סטנדרט של מתחים שנכנס למאוורים האלה? יש מצב שאני יכול לחבר אותם ישירות לספק מחשב בצורה כזו או אחרת ? אני מדבר כרגע על מאוור של פנטיום 4.
-
- 11 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 עם SF2 ואני ממש לא מרוצה מהגוף קירור הזה. אני חושב להזמין SK7,מה יהיו ההבדלים בקירור לדעתכם?(יש לי את ה-XASER 3 עם ה-7 מאווררים),האם ה-SK7 טוב משמעותית מהוולקנו 9?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב הישן שיש לי בבית חשבתי לקנות לוח אם וגם זכרנות ולעשות למעבד OC אני צריך שתגידו לי איזה לוח הכי טוב ל OC מבין הדגמים הבאים 1 IS7-E Abit 2 AI7 Abit 3 P4P800 Asus 4 P4P800 Deluxe Asus 5 D865PERLL Intel אם יש דגמים יותר טובים בתקציב הזה 500-600 השאלה השנייה בקשר לזכרנות אני רואה שיש כול מיני סוגים של 400\500\533 איזה הכי כדי לקנות ואיזה חברה גם התקציב גם 500-600 זה המפרט של המחשב הישן שלי מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM אני רוצה לקנות את החלקים עוד השבוע תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק טמפרטורת ליבה של כרטיס מסך RADEON 9200 ? ומה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה שלו? בתודה manorking
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי טמפ CPU 34 טמפ CORE 1# 48 טמפ CORE 2# 51 איזה טמפ היא תכלס של הCPU?
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם האם הערך של הנגד המישתנה(הפוטנציומטר) זה הניגודיות הכי גבוהה שהוא מגיע או הכי נמוכה. אם לא הבנתם את שאלתי אז השאלה היא אין אני יודע מה אומר נגד מישתנה של 100 אום(אני יודע לימדוד ניגודיות וכל זה רק רוצה לדעת את שיטת המדידה) שאלה זה קשורה בקשר לבנית הLCD למחשב בתודה דניאל נורמן
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי את ה VF900 על ה 7900GS שלי ורציתי לדעת האם הכיוון שהתקנתי אותו הוא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe כרטיס קול Creative Live 7.1 24Bit צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי זכרונות ג'נריים ולוח פשוט של אסוס שלא כולל נעילת pci\agp עכשיו אם אני מעלה את המכפלה זה לא יכול להרוס כלום לא את ההארדיס יש לי שני הארדיסקים מחוברים sata ומעבד and 64 3000 athlon יש לי מאוורר אחד 80 מקדימה למטה מכניס אוויר עוד מאוורר מאחורה למעלה מוציא אוויר עוד מאוורר על הדלת ממול הזיכרונות וההיטסינק מכניס אוויר כולם 80 ועוד אני שוקל לשים מאוורר אחד 120 מקדימה למעלה שיכניס אוויר ובעתיד עוד הרבה זמן אני שוקל לשים למעלה מאוורר והמאוורר של המעבד הוא מאוורר של קול מאסטר דפוק 2700 rpm זה הכי הרבה שהוא מגיע (המאוורר של המעבד הוא 80) האם הטמפרטורות יעלו אם אני יעלה את המכפלה הטמפרטורות במאמץ הם הלוח 31 המעבד 43 שני ההארדיסקים 33
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה SpeedFan,אני לא יודע אם מצב הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה או לא.. לכן העלתי לכאן תמונה שמראה לכם את פרטי הטמפרטורה של המחשב. INTEL CORE 2 DUE E6300 GIGABYTE 965P-S3 2048MB RAM DDR2 7900GS MSI מארז של TT SOPRANO הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ואמינה לבדיקת טמפ' המחשב: מעבד INTEL כרטיס מסך NVIDIA לוח אם MSI
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אם אני ישים אינפניטי במארז שבכותרת אני יהרוס את הסירקולציה במארז..? והאם המקס אורב מומלץ??האם הוא שקט??? כמה DBA הוא..? האם הוא יחזיק לי Q6600 על 3.2 בטמפרטורות טובות כשוהא לא על המקס..
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מארז עם מקום לשני מאווררים של 80. אני רוצה שמערכת הקירור תהיה סבירה עד כמה שניתן. לעניינינו: האם הדבר החכם ביותר הוא לשים את אחד מהם כINTAKE ואחד כEXHAUST? ראיתי שהיום המארזים המודרניים באים בדרך כלל עם שילוב בין שתי האופציות. ניסיתי את שתי האופציות, ובנתיים אני לא רואה שום הבדל ביניהן : כמו כן, האם לEXHAUST נמכרים מאווררים "מיוחדים" או שזה תמיד אותם מאווררים?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC למערכת שלי עד שאני יקנה מעבד נורמלי בנויה מ לוח ABIT KD7A מעבד AMD Athlon XP 1800 מאורר מעבד CoolerMaster X-Dream מגיע ל 5000rpm אבל עובד על ה4800 בדר"כ מישהו יכול להגיד לי לכמה אני יכול להגיע? הגדרות מקוריות 133x11.5 = 1533 מישהו יכול לתת לי את ההגדרות הטובות ביותר שאפשר להגיע, בלי לשרוף את המעבד? כרגע אני עם 133x13.5 = 1800 בבקשה עזרה 512 Memory 1 slot - Kingston Gainward Geforce FX 5200 128 bit 128 DDR DVI י
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד הביוס הכי עדכני 1013 מה יכולה להיות הבעיה :( כדי להגיע ל 2.6 אני מתח של 1.6 אחרת הs&m עושה לי faild בFPU
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Asus Star Ice CPU Cooler http://www.asus.com/products2.aspx?l1=7&l2=38
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6283 אני מחפש ספק טוב ל OC של ה E6400 שלי. אני רוצה שהספק יהיה שקט ככל האפשר. Silentpcreviews טוענים שזהו הספק השקט ביותר בעולם (פרט לאלו שנמכרים ללא מאוורר כלל). האם אפשר להשיג אותו במחיר טוב יותר ?. 900 ש"ח (כולל משלוח) לספק עם אחריות של שנה אחת, זו שחיטה.
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-