עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ori The Man,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2924 איך הוא? טוב? או עדיף ללכת על קרור אחר?

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by go_go,

לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש שלדעתי מפרט המחשב הינו ברמה גבוהה (פירוט בהמשך), אחרי OC של 15% המחשב מתחמם לטמפרטורה של 53-55 מעלות. מבקש עצה/עזרה בקרור. להלן מפרט המחשב: מעבד-P4 2.8 לוח-ASUS P4C-800-E DELUX כ.מסך- GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128MB זכרונות-SUMSUNG DDR400 -2GB מארז-ENERMAX SERVER CASE צורב+CD+כל השאר.......... מבחינת מאווררים-2אחוריים+1 עליון+1 קידמי (על המעבד מאוורר סטנדרטי של אינטל) הטמפרטורה הנ"ל נמדדה בעבודה סטנדרטית(לא במשחקים) נא עזרתכם!!!! בתודה מראש GO-GO

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  3. שלום, אני רוצה ליצור פרופיל למשחקים ! שבמאמץ המאורר יעבוד על 100% ! ובמנוחה על הכי נמוך איך עושים זאת ? תודה רבה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by Omerole,

אני לא רוצה להוריד את הDPS ככה שאני לא יכול את ה120...לפי מה שהבנתי הXP-90C עולה עליו בכל זאת,זה נכון?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by oamir1,

http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220129.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220133.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220134.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220135.JPG חיברתי מאוורר קידמי שיכניס אוויר מבחוץ 8 ס"מ מאוורר אמצעי 12 ס"מ שיאוורר את לוח האם ועוד מאורר 8 ס"מ אחורי שמוציא אוויר חם החוצה בנוסף לרגילים למאורר על הכרטיס מסך (כמו המקורי שנשרף) 4 ס"מ למאורר מעבד ומאורר ספק כוח

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by noambaum,

אני מחפש מארז חדש כי נמאס לי משלי אבל אני מחפש מארז שיש לו פילטרים לפני המאווררים וגם שיהיה לו אפשרות ל-2 מאוררים מאחורה ו-2 מקדימה אני גם צריך המלצה לקירור אוויר זול למעבד והכרטיס מסך תנסו רק לרחם על הכיס שלי כי קניתי עכשיו R9800P ואני לא ממש עמוס כסף לגבי המארז אני יכול למשוך לכיוון ה- 600 שקל אבל אני ממש ממש לא רוצה להגיע לסעום הזה תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  7. הזמני מ PANDAS את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 הוא במחיר טוב והוא מורכב כולו מנחושת שזה טוב. בנוסף גם יש לי משחה תרמית כסופה הכרטיס מסך שלי זה 6600GT של XFX כשרק קניתי הוא סגר 81 מעלות בכיף החלפתי לו משחה למשחה כסופה זה הוריד 5 מעלות עכשיו אני רוצה לקנות את הקירור שציינתי בראש הדיון. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  8. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שמגיעה במארז Thermaltake Armor LCS Super Tower .. נחשב איכותי ?!?!? האם טוב מה BIG WATER 745 ? אני רואה שמבחינת משאבה כן כי כאן היא 500L

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. ראיתי את המאוורר הזה אצל הדובים ורציתי לדעת אם הוא טוב ואם למישהו יש ניסיון איתו. הדחיפה שלו משתווה (כמעט כמעט) לזאת של האינרמקס 120ממ. רציתי גם לדעת מאיפה כדאי לי להזמין (ראיתי את המוצר הזה רק בפנדס' ולא בזיגזג או pch .. אולי פספסתי אותו) ומה בקשר למשלוח? (אני גר בירושלים) הנה לינקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633&products_id=5818 זה המאוורר באתר של פנדה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/bluesmart.htm אלה הפרטים באתר של Tt (יש טבלה למטה).

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום הרצתי בדיקה בתוכנה S&M הוא הראה לי 2 בעיות ב CPU(FPU) power supply את השני הבנתי שזה אומר שאין מספיק מתח אבל מה הראשון אומר מה אני צריך לעשות כדי לפתור אותו עריכה בזיכונות הוא מראה לי בעיה מספר 1 מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. הבנתי שאפשר לעשות OC גם למעבד וגם לכרטיס הגרפי ,השאלה אם החלקים שיש לי עכשיו יאפשרו לי את זה מבלי לרכוש פריטים נוספים? המפרט שלי הוא: INTERL CORE 2 DUO Processor E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-P45-DS3 DDR2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz CL4 HK ATI HD4870 1024MB DDR5 SAMSUNG DVD x22 SHS223 SUMSUNG HD501LJ 500G SATA 2 CoolerMaster Hyper 212 CPU Cooler CoolerMaster REAL PRO 550W PSU Sumsung 22'' T220P FULL HD 50000:1 CoolerMaster CENTURION RC-590 BLACK בנוסף לזה יש לי 4 מאווררים במארז. נתוני טמפ' נוכחית -מצורפת תמונה אם אני כן יכול לעשות OC לכמה אני צריך להגיע בלי בעיות אם הקירור שיש לי והכרטיס הגרפי ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  13. טבלה\תרשים\שרטוט\וואטאבר.. העיקר שיוכל להגיד לי באיזה מהירות יזרק 30-35CFM אם אין גם CFM וגם DBA אז רק אחד מהם תודה (: (יש לי את הטבלה הזאת של TEMP אבל לא אכפת לי מזה כל כך כי אני לא משתמש בחיישן)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by scimtar,

שלום חברים! האם אפשר לשים את ה- stock cooler שבא עם 2400+ T-B על 1800+ עם palamino core ? על ה- palamino יש את ה- cooler הבא, הביקורת אומרת שהוא לא משהוא אבל בזמנו זו הייתה האופציה היחידה. http://www6.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-19.html במצב רגיל הטמפ' של המעבד היא 46 מעלות, אני לא בטוח איפה החישן נמצא - זה לוח מבוסס KT333 של Gigabyte 7VRXP. בזמן האחרון ה- evercool עושה יותר רעש מבדר"כ ואני חייב להליף אותו. האופציות שלי הן להשתמש ב stock 2400+ או להזמין WhisperRock IV בדקתי את ה- 2400+ עם ה- stock עם לוח אחר כהלוח על השולחן ללא מארז, ובלי משחה או פד טרמי אני מקבל 42 מעלות אחרי כמה דקות של פעולה. אני חושש שהוא לא יהיה מספיק כדי לקרר את ה- palamino. ועוד שאלה: אני …

15. Started by XpHunTeR,

שלום, אני צריך ייעוץ ל OC כי אף פעם לא עשיתי את זה. מעבד E6300 לוח P965-S3 זיכרון 512X2 של TWINMOS ב CL5 מהירות 553 כרטיס מסך 9800GT מארז HEC CI-6A21 עם מאוורר נוסף המחשב שלי פעם בכמה זמן נתקע לכמה שניות, מראה מסך כחול, ועושה RESTART..יכול להיות שזה בגלל הזיכרון.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג את הזיכרון ואני מתלבט אם להעיף את מה שיש לי ולקנות 2GB, או להוסיף למה שיש לי. ואם אני קונה, אז מה לקנות? זה משנה ה CL ?.. אני מתכנן להשקיע 115 ש''ח על 7 PRO ועוד איזה 150 ש''ח +- על זכרונות.. תודה

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by shahar0592,

טוב יש לי מחשב עם סטוק LGA775 וכרטיס מסך HD 4670 ATI ואני רוצה קרור לשניהם אבל המכירים של זה מתחילים מ1000 ש"ח וניגמרים ב000'20 ש"ח ואני חייב קרור שלניהם . טוב בעקרון אני רוצה לקנות ARCTIC 7 PRO ואם אני אמצא בארץ את-accelero l2 pro מי שימצא לי משהוא יותר זול (500 ש"ח ) במים זה יהיה ממש טוב ^^ או שתמצאו איפה לקנות את הקרור לכרטיס מסך שלי^^ תודה מראש שחר פארן

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by Bashash,

חבר'ה, אני זקוק לעזרה! כרגע אין לי את המחשב עם ה-CF (הלוח מת והוחלף... כרגע מחכה לחדש שצריך להגיע מחרותיים או בשישי) אבל בכל זאת, אני רוצה שתיתנו לי כמה עצות\דעות... רק אחד ה-4850 שלי הצליח להגיע ל-710 לליבה יציב (השני רק ל 690/680 - אני לא זוכר...) וכל זה עם מתח דיי גבוה! (מצטער שאני לא יודע להגיד מספרים, פשוט אני לא זוכר... אבל אני זוכר שזה היה שתי או שלוש רמות מעל הסטוק ב-ATI TRAY TOOLS). לגבי הקירור, אתם יכולים לראות בחתימה ובמפרט שיש לי שני TWIN TURBO עליהם.... קירורים פשוט חלומיים.... בקיצור, אתם חושבים ששני(!!) הכרטיסים שלי עד כדי כך(!!!) גרועים ל-OC?.... מה הסיכויים?... יכול להיות שאני עשיתי משהו לא נכון? אני אשמח אם תביאו את הדרכים שאתם עשיתם OC תודה רב…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by selon10,

זה הלוח שלי MSI K8N Neo4 Platinum יש לי על הציפסט גוף קרור קטן מאוד עם מאוור הוא מאוד מרעיש הייתי רוצה לשאול איזה פתרורנות יש?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by hitman21m,

יש ברשותי כרטיס 6800GT AGP של CLUB3D שהרכבתי עליו קירור של AC SILENCER הכי חדש שיש. הטמפרטורות בסדר גמור והכל אבל משהו מוזר שקורה לי מדי פעם רק במשחקים זה שלפעמים בהתחלת המשחק הוא נתקע לאיזה 5-6 שניות ואז הוא ממשיך כאילו לא קרה כלום. מה זה יכול להיות??? לא הגיוני שזה התחממות כי הוא 48 במנוחה ובסביבות 59 במאמץ. אשמח לדעת אם יש למישהו מושג מזה יכול להיות.... 8) בתודה מראש ליאור

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , החלטתי לקנות את המארז 570 Gigabyte 3D Aurora. עכשיו הבנתי שהמאווררים שלו לא משהו , קצת "עצלנים" .. רציתי לדעת איזה מאווררים כדאי לשים שם שיהיו שקטים ויעילים. כמובן לא מאווררים ב-38000 ש"ח , המארז גם כה עולה 850 ש"ח :kopfpatsch: מאווררים בסביבות ה-100 ש"ח .. כמה מאווררים איזה ואיפה להחליף במארז , אם מישהו יודע מניסיון? תודה!

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by idanpc,

יש לי את האמפר ואת ה ווט כמובן 12V 0.18 A

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by gshhar,

מה אתם אומרים יהיה השיפור אם בכלל אם אשים על המעבד שלי שני SF2 במקום אחד?

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by CoNDuReR,

היי יש לי את הכרטיס הרשום בכותרת, הרכבתי לו TT DUORB והוא רץ על טמפרטורות של בין 33-50 עכשיו אני מעוניין לעשות OC לכרטיס איפה אני מתחיל? המפרט שלי אם צריכים C2Q6600@3.0GHz + Tuniq 120 G.Skill 800MHz CL4 2X1GB PK Cooler Master CM-690 (עם כל המאווררים חוץ מה 80 מ"מ וזה על הצד של המארז ליד המעבד כי הטוניק גדול מידי)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. רגע לא הבנתי עם הנוזל מתאדה מאיזור של המעבד ומתאבה באיזור אחר שרחוק מהמעבד ואז נוזל לקצה השני של הצינור אז הוא לא יתאדה יותר לא הלך פה קצת ביצועים???? ואם זה ככה הלוחות קירור האלו לדוגמא XP-90 או 120 וכו לא שווים הרבה אחרי הכל הם אף פעם לא יעילים אלא אם הם בישיבה כמו במחשבים הישנים לא בעמידה כמו כל המחשבים שיש היום

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  25. הE1240 הוא חד ליבה או 2 ליבות? ויש לו רק 1 מגה קאש... אז אם אני עושה לו אוברקלוק נגיד בלי קירור ועם זכרונות VALUE 667MHZ לאיזה רמה של מעבד אני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד ? הוא לא יתחמם מאוד ויפריע לפעילות של המחשב? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים