אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
התחלתי להתעניין בOC באופן כללי קלטתי את העניין אבל ישנם מספר מושגים שאינם ברורים לי לחלוטין, אשמח אם תעזרו לי. 1. מה זה BCLK? האם זה BUS CLOCK או BASE CLOCK או שזו אותה גברת בשינוי אדרת? 2. בתוכנה CPU-Z, האם BUS SPEED מתייחס לBCLK? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני בונה מחשב A64 3200+ Socket 939 + OCZ Plat. PC3200 Memory ומחפש מארז טוב ואיכותי עם דגש על *שקט* שיתן לי גם טמפ' טובה גם כאשר אני אעשה OC למעבד/זיכרון כרטיס המסך שבחרתי הוא Radeon 9800 אבל יתכן ועוד שנה+ אשדרג למשהו יותר כמו ה - 6800 הסתכלתי על ה - ANTEC SONATA אבל אני לא בטוח עד כמה הוא יכול לתמוך ב- OC גם בגלל שהספק שלו רק 380, ועל ה - SUPER LANBOY שהבנתי שהוא לא הכי שקט. מישהו מכיר את ה - Thermaltke SViking VA4000 Black ? איזה עוד מארזים יתנו לי איכות מארז, *שקט* ותמיכה ב- OC סטנדרטי, לא משהו מטורף תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי גוף קירור לצ'יפסט של זלמן במקום המרעיש שהיה לי ב Dfi Lanparty הכל עבד בסדר כבר איזה שבועיים, היום התקנתי דמו של Dark messiha heros of M&M זה הדבר היחיד שעשיתי במחשב, אולי המשחק דרש יותר מהמערכת ומהצ'פסט וגרם לבעיות אחרי הדמו כל כמה דקות של עבודה אני מקבל הודעות שגיאה, גם אחרי כיבוי מנוחה והדלקה. פרסמתי אותם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197365.0 האינטרנט מפסיק לעבוד עד ריסט, יותר חמור זה נתקע לי שאני בביוס אחרי כמה דקות עבודה שם האם המשחק חימם אותו מדיי, אני נמצא על 61 מעלות אבל ב NF4 שאמור להיות חם?, חוץ מזה אולי שמתי יותר מדיי משחה, (שמתי "הרבה" אבל לא מוגזם אני חושב פחות ממש שהיה שם קודם) ואז המשחק גרם לחימום של הצ'פסט? בקיצור.. תוך כדיי …
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור מקורי וחדש לחלוטין של אינטל, חשבתי אולי לעדות איתו משהו ולהתאים אותו למעבד ATHLON64 3200 AM2 יש מצב להתאים אותו? הגוף קירור הזה היה יושב על פרסקוט.... http://www.pccenter.co.il/uploadimages/25769.JPG
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
נמאס לי שהכרטיס מסך שלי (6800GT) על 63 מעלות במנוחה (וזה עכשיו כשקר, בקיץ הוא היה על 69 במנוחה ), כרגע אני עוד מתלבט אם לבקש שיחליפו את הכרטיס או לקנות לו קירור, ופה מגיעה השאלה, עד כמה טוב הסיילנסר? יספיק בשביל להחזיק את הכרטיס בלי להתחמם יותר מידי? (אולי גם לקצת אוברקלוק כדי להגיע לULTRA) ואם לא אז איזה קירור מומלץ (בכמה שפחות כסף, מקסימום 150) ועוד משהו, הסיילנסר מקרר גם את הזכרונות או שצריך לקנות להם קירור בנפרד? ד"א הסינק שיש לי עכשיו (קירור סטוק של לידטק) מכסה את שני הצדדים של הכרטיס ולפי מה שראיתי הסיילנסר מכסה רק צד אחד, זה משנה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
טוב, אני עומד לקנות: Athlon XP 2500+(512k 333) אנשים פה הציעו לי לשים את המאוורר הזה עליו: Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus אבל שכחתי לציין שאני עומד לעשות OC לפני שנתנו לי את המאוורר הזה. אז אתם מציעי לי להישאר איתו למרות שאני עומד לעשות OC או להחליף אותו? אם להחליף אז תמליצו לי על מאוורר טוב למעבד.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה , אני חדש לגמרי בנושא הזה ובחיים לא עשיתי OC לאף חלק במחשב. יש לי כרטיס מסך R9200SE שהוא נחשב לדיי איטי , ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר אותו בעזרת OC. וכן יש לי זיכרון 256DDR (400MHZ) לא יודע של איזה חברה , יש איזה שהיא דרך לשפר גם אותו? תודה רבה לכול העונים.... עידן.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. עם בוא הקיץ ועלית הטמפרטורות והחום במחשב אני אשמח לעזרתכם במחשב שלי. את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. המארז שלי הוא http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6a21.php# מאווררים. 1. על המעבד (סטוק רגיל). 2. מאורר פליטה באחור המארז. 3. מאורר על S1 ACCELERO REV2 שנמצא על הכרטיס מסך. זהו. היה לי מאורר בקידמת המארז שמכניס אוויר קר , אבל הוא הרעיש לי את כל המערכת בצורה מטורפת. חייב לציין שהטמפרטורות של הכרטיס מסך עלו ב8 מעלות בערך ל-42.. ועם המאורר באזור ה35.. אבל זה עשה רעש ובד"כ המחשב דלוק בלילה וזה מפריע.. רציתי לדעת איזה מאורר אתם ממליצים לקנות לשים בקידמת המארז או לשפר לי בכללי את הסירוקלציה.. תודה חבר'ה...יאיר
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי נורטווד פנטיום 4 2400 MHz והוא על 46-54 מעלות גם בלי אובר קלוק עם אובר של 100 MHz אותו דבר עם קירור זלמן 9500 וגם לפני עם הקירור סטוק של אינטל הוא היה על יותר מעלות למה ?? זה רק נורטווד לא פרסקוט .. :nixweiss: ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא הגיוני שזה ככה! ניקיתי אותו דיי מזמן... אבל בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה הגיע ל 5X .. תמונה: שיחקתי במשחק שלא דורש הרבה בכלל !! וזה הגיע אפילו ל - 101 !! וזה היה ב 5 דקות הראושונות.. והמשחק פשוט נתקע... ופעם אחת אחרי שהוא נתקע התכבה המחשב.. אחרי שיצאתי מהמשחק זה ירד ל - 95.. [ עם מזגן , ומאוורר עליו.. למרות שמארז סגור אבל יש פתח אוויר בשביל המאוורר.. ] מה זה?!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כמובן מחשב משרדי פשוט להורים שלי. צריך לקנות לו מאוורר? ואם כן איזה או שמגיע איתו מאורר מספיק טוב
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ברשותי מאוורר 40ממ ואני רוצה לחבר אותו על הצ'יפסט שלי שעליו יש קירור פסיבי. את המאורר אני רוצה לשים על הגוף קירור הפסיבי שיש על הצ'יפסט. למאוורר יש חיבור של שקע בעל שני חורים ששימש קודם לכן כמאוורר לכרטיס מסך. איך אני אמור לחבר את המאוורר ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
איך הקירור הזה? לכרטיס מסך X1950XT הוא יותר מה VF900? מה ההבדל ביניהם? הוא שקט? תודה
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
THERMALTAKE TIDE WATER FOR VGA והאם אפשר לשים מים רגילים (מינרליים\ברז)?
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפי מידע שקראתי, ידוע לי שמתווספים 40mhz נוספים בעת שמפעילים יישומי 3d. אם כן, למה בriva יש שלושה טאבים שנראים לי מוזר. 2D - מהירות הכרטיס בעת הפעלת יישומי 2d. low power 3D - אני מניח שזה מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3d שלא דורשים כוח עיבוד רב. performance 3D - מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3D שדורשים כוח חישוב גדול. עכשיו, ההפרש בין הlp 3D לבין הP 3D הוא 80Mhz. עלתה לי בראש ההשערה שאולי הperformance 3d זו מהירות הכרטיס עם התוספת של ה40, אבל ההפרש של ה80 מהlp 3D בלבל אותי לגמרי. אם כך, אז איך אני עושה OC בצורה הנכונה? זו פשוט הפעם הראשונה שלי עם כרטיס Nvidia ואין לי מושג איך כל הביזנס פועל.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש משהו כמו CoolerMaster AeroGate 2 רק שאפשר להכניס ת h.d לבפנים ואז זה אמור לקרר אותו או משהו עכשיו יש לי כמה שאלות זה משתלם? זה באמת מקרר או שעדיף ללכת על אחד בלי מקום ל H.D ? וכמה זה עולה ואיפה אפשר להשיג (חיפשתי בתאילנד לא היה :-\)
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב עם המעבד הנ"ל וספק 500W, החלטתי לתת ל-SKYPC לעשות לי OC, האם המאוור הזה למעבד יספיק? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RR-CCH-L9U1-GP ואם יש לכם המלצות מה להגיד להם בטלפון שאני מתקשר להזמין תמחשב לגבי ה-OC [בשביל שיעשו לי משהו טוב].. תודה רבה לעוזרים :] נ.ב המאוור הזה רועש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כנסו לפה ותשבו את המעבד שאתם חפצים בו עם אחר http://www23.tomshardware.com/index...l2=116&chart=30 תהנו חברה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=33&model=184&modelmenu=1 עכשיו הוא מתאים לסלרון??(כי אם כן כנראה זה מה שיש לי) עכשיו האפשרויות אוברקלוק חסומות מישהו יודע איך מסירים את החסימה?? תודה מראש יונתן 8)
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. נתחיל קודם כל עם המפרט: E6600 @ 2.4 Ghz & Asus GEFORCE 8800 GTS GygaByte 965P-S3 & TWINMOS 2GB DDR2 667 Mhz ENERMAX LIBERTY 500W & AURORA 3D, קירור של AC freezer 7 pro. יש לי את המחשב בערך חודש וחצי, עד לפני יומיים הטמפרטורות היו סבירות, של המעבד 40-42 במנוחה, 50 מקסימום במאמץ, של הכרטיס מסך 58 במנוחה, 65 מקסימום במאמץ. ביומיים האחרונים ישנה עליה מפחידה בטמפרטורה, לא נעשה שום שינוי בחומרה/תוכנה, הכל על STOCK ללא OC. טמפרטורת המעבד במנוחה פתאום קפצה ל- 52 מעלות לפחות ובמאמץ בקירוב ל 60-61 מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 62 במאמץ עובר את ה- 75 מעלות. זה פשוט טירוף, אין ספק שמשהו קורה, השאלה היא מה. כל המאווררים פועלים באופן תקין. מה אפשר לבדוק, מה גורם לזה? כל הצ…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה SPEEDFAN אך מכיוון שאני רוצה שבהפעלת המחשב התוכנה תיפתח אוטמטתי, ול-SPEEDFAN לוקח איזה 5 דקות עד שהוא נפתח והוא מעט בצורה מוגזמת את הפעלת המחשב. אז הייתי רוצה כמה שמות שיתנו לי לשלוט על המאוורר של המעבד. תודה מראש ושבת שלום
-
- 7 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי Inno3D Geforce FX5700LE שעובד על 225/400. כל פעם שאני עושה Test להגדרות החדשות שאני רוצה לתדירויות שעון וזיכרון ב -RivaTuner הוא נותן לי הודעה שעלי להוריד את המהירות שרציתי (מצורפת תמונה) הוא מראה את אותה ההודעה גם כשאני מוריד את מהירות ה-Default! הורדתי את העידכון האחרון לדרייבר שלי וגם עידכון אחרון ל-RivaTuner. כמו כן ניסיתי להשתמש ב-Omega Drivers והוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אני צריך לעשות? ראיתי שיש בתוכנה אפשרות לשנות משהו ב-Registry - אולי זה מה שאני צריך לעשות? אולי לשנות את המתח לכרטיס מסך??? בבקשה תעזרו לי! אני מת להגביר את הכרטיס
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-