אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי ככה: core i3 530 @2.93 ghz MSI H55M-E33 בלי כ.מסך אני משחק PORTAL2(לא משחק כבד אבל גרפיקה נחמדה) ופתאום המשחק קורס(פשוט נסגר) ובspeedfan כתוב שהמעבד ב80 מעלות ואחרי 3 דקות הוא יורד ל50 ונשאר יציב ככה-לא יורד מתחת ל47 מעלות... כל זה אחרי שפתחתי את המחשב והוצאתי לכלוך במעבד והנמכתי בביוס את הטמפ' הרצויה ל40 מעלות... אני צריך קירור חדש? אם כן על איזה אתם ממליצים? ועל איזה משחה תרמית אתם ממליצים? האם באה עם הקירור משחה(במחשב הקודם לא ידעתי בכלל מה זה קירור ועד עכשיו לא שיחקתי ככה שהטמפ. לא הפריעה לי)?האם היא טובה? בקיצור, א-ת של קירור חדש...תודה=]=]=]
-
- 48 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חנות ליד הבית אמרה לי 30 שקל מארז סטנדרטי אין שם ואין חברה.. אני מניח שאני לא אקפוץ על זה.. אבל בכל זאת המחיר בלי התקנה עכשיו השאלה.. איך מתקינים מאוורר? איפה להתקין אותו? יש לי אחד מלפנים למטה ואחד באמצע מאחורה במארז MIDI TOWER שלי.. אז איך מתקינים איפה כדאי לי באיזה כיוון כל זה.. כרגע האחורי מוציא אוויר והקדמי מכניס.. טמפרטורותל שלי כרגע: CPU 62C SYSTEM 40C 4200RPM CPU FAN 2109ROM SYSTEM FAN ויש עוד מאוורר אבל הביוס לא יכול לקרוא אותו כי הוא מחובר רק לחשמל ולא ללוח אם..
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת כדי לייצב את המערכת על באס 500 Scythe NINJA Plus או Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler PL-P0310 שניהם עולים 280 שקל בפנדס מישהו מכיר קירור יותר משתלם בפחות כסף?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
האם השארתו של המארז פתוח עלולה להוריד את המעלות? האם יש לזה סיכונים אחרים כגון הצטברות אבק מוגזמת?(בהשוואה להצטברות הרגילה במצב סגור).
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמתי לב שלכל כרטיסי המסך המאורר יושב בדיוק מתחת להיטסינק וזה גורם למאורר להכניס מעט אויר וכמעט ולא לקרר את הכרטיס! העצה שלי היא פשוט מאוד להרים מעט את המאוור בערך כ2-3 ס"מ ואז זורם יותר אויר להיטסינק!!! נכון זה פשוט? וזה גם פועל טוב!!! אני ניסיתי לעשות זאת לכרטיס מסך שלי והטמפרטורה ירדה בכ5-6 מעלות!!! תנסו ותראו שזה פועל!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי ככה.. מעבד2.0@ e2180 לוח אם:asus p5gc-mx\1333 זכרונות :2 גיגה 667 מהצ טמפ' המעבד היא:25 לפי speed fan קבעתי יחס 1:1 ידנית ז"א הזכונות פועלים על 400 מה"צ.. יש לי אפשרות בלוח להוריד מכפלה אם זה עוזר.. יש לי כ.מסך מובנה של אינטל (950) יש מצב שהוא מגביל אותי?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ASUS P5Q או GIGABYTE EP45DS3 ? קניתי אתמול מחשב ואני לא יודע האם כדאי להחליף את הלוח לoc (קניתי את הASUS). המערכת היא e8400 קירור ZEROTHERM NIRVANA זיכרונות 4G G.SKILL 1000MHZ 5 CL ספק SEASONIC 500 איזה לוח עדיף? תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה BEARING לסוגיו (BALL BEARING, DUAL BALL BEARING וכו') תודה
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי את ה Msi K8N Neo Platinum Amd64 2800+ newcastle Sh7-C0 ThermalRight 480Watt ButterFly Rail 12V-18 A-DATA 2X512 DDR500 Slot 1 2 על המעבד קירור של Thermalright SLK-948U athlon 64bit +Vantec ThermalFlow מעלות 30-48 מקס. המעבד לא ממש טוב לאוקינג כמו שגיליתי, אבל זה לא ממש מונע את האוקינג ל FSB, פשוט להשתמש במולטיפלייר, מה שרציתי לדעת מה זה ה HTT בדיוק והדיפולט הוא 4X, כזכור לי באתר של אמאסאיי אמרו כשעושים אוקינג כדאי להוריד ל 3X, אבל במה זה משפיע ? בבאצמארקים שעשיתי לא ממש ראיתי הבדל במהירות הזיכרון או המעבד בסאנדראה, אולי זה משהו שקשור ל 64ביט ? כי רשום בסאנדרה 2X800=1600, ואת זה לא ממש הכי הבנתי, זה רשום במהירות של המעבד כקשור ל HTT
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי הטמפרטורות של המעבד שלי 49-50 רגיל 58-57 במאמץ מלא מעבד intel celeron 3.06 775 ליבת prescot 90 nm ולפי intel הטמפרטורה המקסימלית של המעבד(67.7°C)(מקור : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sl8hd ) המעבד עם zalman 9500 AT לפי מה שהבנתי לפרסקוט אלה טמפרטורות טובות?
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
קודם כול אפשר לעשות OC למחשב הזה אינטל פנטיום 4 2000 לוח אם של DFI מעלות ממוצעות בזמן מנוחה מעבד:39 לוח אם:26 דיסק קשיח:35 ואם כן איך אני עושה OC?צריך תוכנה או משהו ולכמה זה יוכל להגיע לי בלי לגרום לחימום רב..?
-
- 14 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שימו לב לצריבת הביוס שנעשתה(מביוס מקורי של FORCE3D/ATI לביוס של MSI על מנת לקבל שליטה למהירויות שעון גבוהות יותר מהמקורי) שימו לב למהירויות בAfterBurner מכיוון שהכרטיס עוד לא נתמך במלואו על ידי GPUZ ככה שהמהירויות בAfterBurner הם המהירויות הנכונות(1020/1185) מתח יחסית נמוך, כרטיס מדהים! בסטוק/אוברקלוק בינוני הוא מאוד שקט וכמעט ולא שומעים אותו. 5850 - 3dmark06 1020/1185 1.237vgpu 5850 - 3dmark Vantage 1020/1185 1.237vgpu וקצת תמונות לשטוף את העיניים :
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Riva TNT 2 M64 עם 32 מגה בכרטיס של Creative CT6938 והטמפ' שלי ללא פעולה גרפית כלשהי היא 57 מעלות וזה עם מארז פתוח!! זה כנראה מה שגורם לבעיית החום במארז שלי... מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפ' או שבכלל לא כדאי לי להשקיע ועדיף להחליף כ. מסך וזהו...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:
-
- 11 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים קניתי מאורר של AC FREEZER 7 ויש לי בעיה אני לא מצליח לחבר אותו על הלוח 775 שלי אפילו היה אצלי טכנאי ולא הצליח משהו מוזר במאורר כאילו הוא קטן בכמה מילמטרים בקיצור החלטתי להחזיר את זה לחנות lamir והם יזכו אותי על סך 140 שקל רציתי לדעת האם יש בלמיר מאוורר במחיר הזה שיכול לתת לי את אותו איכות ושקט כמו של AC? בתודה אמיר
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טמפ' המעבד עומדת על 67+ במצב לא מאומץ יש לי את המחשב (ATHLON XP 1800 PALOMINO) כבר 4 וחצי שנים. מה אתם אומרים? שווה להחליף את הHEATSINK? כי את המאוורר החלפתי למקורי של AMD מחבר שלי
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
בשביל לעשות אובר למעבד צריך להכנס לביוס ושם יש את ה FSB ולשנות אותו כול הזמן ב 2 ,3 או 5 נכון?! אז ניכנסתי לביוס ויש לי את האופציה של 100,133,166,200 אני עכשיו על 166 ואתם אומרים לעלות ב 3 אני לא יכול יש לי ישר אחרי 166 200 המכפלה שלי על AUTO וכתוב שם 13 עכשיו ניסיתי לעלות ל 200 MHZ והמחשב בכלל לא עלה... בקופסא של הMB כתוב לי ככה 400MHZ FSB AGP PRO \ 8X DUAL CHANNEL DDR 400 ואז למה בביוס יש לי עד 200? ואם יש לכם תוכנות לOC למחשב בבקשה תביאו ...
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה FanSpeed עכשיו היא מציגה לי 4 מודדי חום יש אחד שכתוב עליו HD אז אני יודע שזה הכונן הקשיח עכשיו יש עוד אחד עם טמפרטורה נמוכה אין לי מושג מה הוא ויש 2 שאחד מהם הוא המעבד הבעיה היא שאני לא יודע מה! בגלל שבביוס שלי כתוב שהמעבד (אחרי הרבה שעות עבודה) על 44-45 מעלות...ובFanSpeed יש מד אחד שגם מראה ככה והשני גם מראה ככה! עכשיו השני לפעמים מתחיל לעלות ל50 60 אפילו 70!!! ולפעמים ממש עובד על 60-65 ככה כל הזמן! והשני מגיע בזמן מאמץ ל49-50 כמו שהייתי מצפה מהמעבד שלי הבעיה היא שבזמן מאמץ אני לא יכול להסתכל בביוס, אז אני לא יודע 1 זה המעבד או ה2 של המעבד שניהם עולים בזמן מאמץ אבל אחד משתגע ועולה המון השני עולה סביר ועוד דברים זה שקופץ...לפעמים יורד מה זה נמוך אני לא מב…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לe2160 עם oc ל3.0 אולי יותר ניראה עם הקירור יצליח לשנות משו... יש לי תקציב 200 שקל...
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-