עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shloosh,

מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by go_go,

תראו איזה תוצאה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50356

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Lambomeir,

האם oc עוזר להרצה מהירה יותר של משחקים או שהוא עוזר רק להרצה של הרבה תוכנות במקביל, שבירת שיאים בתוכנות בדיקה, קידודים של סרטים וכד'? ואם כן אז האם זה עוזר משמעותית במשחקים או שעדיף בכלל לעשות oc לכרטיס מסך לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by GNU,

כרגע יש לי כ.מסך הבא: PowerColor Radeon 9250 64BIT 128MB Core: 240 Memory: 200 אני עומד לשדרג כמה חלקים במחשב למטרת OC. רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג גם את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל R9550 (ששמעתי שטוב ל OC)? או שעדיף להשאר עם מה שיש לי ולנסות לעשות לו OC (זה אפשרי איתו?) ההתלבטות שלי נובעת מהתקציב. אם זה לא הכרחי להחליף את הכרטיס, זה יחסוך לי יותר. מה אתם אומרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום, ניראה לי שיש לי בעיה בחישן טמפרטוה של הלוח אם . החומרה שלי היא: AMD atlon xp 64 +3000 756pin DFI LanParty 250GB עכשיו הטמפרטוה שלו יושבת על 49 מעלות לפי מה שזה מראה בביוס וזה ניראה לי קצת גבוהה ואני עם קירור של TT Tr2 קיבלתי אותו בימקום הסטוק באותו המחיר והטמפרטוה במארז היא 29 עכשיו השאלה שלי היא אם זה בעיות חישן או שזה שבאמת הcpu יושב על 49 מעלות ?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  6. שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by Donniel,

רכשתי לאחרונה את ה COOLER MASTER 6 יחד עם כונן קשיח 160GB של מקסטור. הטמפ' לפני ואחרי התקנת הקולר היא 40 מעלות. מישהו יכול להדריך אותי בנוגע להתקנה? אני מניח שעשיתי שגיאה איפשהו. תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by waizman,

חיברתי לפני איזה שבוע את הצג של המילונית שלי (עברית-ערבית-אנגלית) למחשב (צג 4*20 בלי תאורה). הבעיה היא כשאני מציג עליו מידע בעברית הם מוצגים ב... ערבית... מה אני עושה??

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by yonni,

המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. Started by edoson,

35 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע נתונים נוספים על המערכת: לוח asus p4s8x זכרון 2…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. בלוח שלי אי אפשר להעלות VOLTAGE בביוס יש דרך נוספת להעלות אותו? כאילו לחבר פינים במעבד או משהו?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. עוד מעט הקיץ... ואני צריך מעבד משהו בן... ואני קונה D 940... אז מה יותר טוב? Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 120mm Cooling Fan with Heatsink - Retail ZALMAN CNPS9500 LED 92mm 2 Ball Blue LED Light Cooling Fan with Heatsink - Retail ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro CPU Cooler - Retail מה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  13. אני צריך מאוורר שיצליח לשמור על טמפ' מעבד סבירה גם אחרי OC, שיהיה די שקט ולא כל כך יקר. חבר שלי המליץ לי על הוולקנו 12, אבל הוא לא מי יודע מה מבין, אז איך הקירור? אם הוא לא טוב, תנו לי בבקשה המלצה אחרת באותו תחום מחירים, תודה.

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

ככה הורדתי את המכפלה של הHTT ל 3 שמתי את הHTT 260 עם מכפלה של 10 למעבד = 2600 הורדתי את המחלק של הזכרון ל14 ככה ש 2600/14=185MHZ לזכרונות VCORE=1.5V וכשאני מריץ PRIME על המבחן הראשון (של המעבד) הוא ישר מקפיץ שגיאה רעיונות למישהו??

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by spongBob,

אוקיי, אני ארכז את השאלות שלי (מצאתי כמה תשובות בחיפוש, אבל הן לא סיפקו אותי). 1.איך משפיעה העלתו של הFSB הנ"ל, על תיזמוני הזיכרונות ועל הזיכרונות בכלל? 2.מהו יחס סינכרוני בין המעבד לזכרונות? (לא ממש הבנתי את החישוב שנעשה).. 3.איזה זיכרונות מתאימים יותר\פחות לאוברקלוק? 4.מה בדיוק קורה כאשר מתבצעת המהרת FSB פשוטה? (האם ביצועיו של המעבד עולים על חשבון הזיכרון?!) סורי אם אני מתקרצץ , פשוט אלו דברים שאני ממש חייב לדעת לקראת הרכישה הקרובה שלי [= אשמח אם מישהו יענה על שאלותיי המעיקות. D:

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום רב, אוקיי - המפרט מופיע בצד... לנוחיות נדפיס אותו פה כדי שיופיע מול העיניים: Cpu: Intel E4300 C2D CpuCooler:AC Freezer 7 Pro M.B:Gigabyte 965p-s3 Memory:SuperTalent 2048 DDRII 667Mhz CL5 VideoCard: BFG 8800GTS 320MB OC Edition case: Compucase 6A19+Enermax 400W Liberty אוקיי- המטרה שלשמה המפרט נקנה היא כדי להריץ מעבד ב3GHZ ... אני צריך הדרכה מכם בכמה נושאים: *מבחינת טמפרטורות... אני רוצה לעשות OC ולעזוב אותו ככה תמיד - לא לשבור שיאים-לכן העניין של הטמפרטורה קריטי לי ... לאיזה טמפ' מקסימלית (בעומס כמובן) אני צריך לכון מתוך שיקול שהוא יפעל עליה כל הזמן מבלי לקצר את חיי הרכיבים ... *מבחינת מתחים- אין לי מושג איזה מתחים לתת למה- על סמך ניחושים אני מאמי…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם מעבד E6600, אני יודע ב100% שאני אף פעם לא יעשה OC למעבד, אבל בכל זאת אני יודע שהקירור המקורי של המעבד הוא לפעמים רועש והוא די גרוע, לכן אני הולך לקנות את המעבד באריזת Tray. אני זקוק להמלצה לקירור שקט מאוד לE6600, בתקציב של עד 90 שקל ואין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by n00bie,

ניסיתי לעשות OverClock למעבד דרך הביוס והעלתי את המכפלה מ 200x10 ל 210x10 הכל עבד פיקס.. לאחר מכן ניסיתי להעלות עוד ל 220x10 ולאחר ששמרתי את השינויים בביוס המחשב עשה ריסטרט וההגדרות חזרו שוב ל 200x10 :\ מה הבעיה? תודה..

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by ye_3333,

אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לעשות או להוסיף …

20. Started by idanpc,

יש לי את האמפר ואת ה ווט כמובן 12V 0.18 A

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by Swed,

האם היא טובה ? זה הכרטיס שיש לי http://skypc.co.il/pl_product~LV388~8~0.htm GPU Clock (Geometric Domain) 648 MHz (original: 650 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1620 MHz (original: 1625 MHz) Real Clock 900 MHz (DDR) (original: 900 MHz) האם זה תוצאה טובה לנתונים האלה ?

22. יש לי מעבד : P4 2.8Ghz Pre' 1MB cach רציתי לשאול אם הביג טייפון יתאים לו או אם יש משהו אחר שמתאים יותר? והאם אפשר לעשות לו אוברקלוק לפחות ל 3.0Ghz ? כי הבנתי שהפרסקוט לא טובים באוברקלוק... ורציתי לשאול אם הקירור Fatality יתאים לכרטיס מסך שלי (R X800XL-->AGP) תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  23. Started by wow,

איפה אני יכול למצוא חלון למארז כזה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1127012410.htm אני מתכוון לחלון גדול.

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by eranmor,

אז זה ככה... קניתי לוח אם של GIGABYTE 8ST800 עשיתי OC למעבד (ראה מפרט לפרטים) והצלחתי להגיע בערך ל2100 MHz אין לי צורך בOC אז ביטלתי אותו אבל יש בעיה מוזרה: בביוס הFSB על 100 אבל בXP אני רואה שיש OC של 101FSB אני רוצה לבטל את זה בגלל שאני רוצה אחריות על המעבד שלי למי שיש פתרונות...

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by yakir1111,

כא מדובר ללא האוברקלוק שעשיתי (בלי שום אוברקלוק הכל עובד מקורי) כל החומרה במחשב שלי הכל רותח ביגלל שהאוויר במארז לא מיתחלף כניראה טוב. יש לי 5 מאווררים במארז 2מקדימה בפאנל מכניסים, 1בצד בדלת המארז מכניס,2מאחורה מוציאים. ועדיין חם. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3200 AM2 כרטיס מסךPALIT GFORCE 7300GT SONIC 256 DDR3 המעבד במנוחה 47-50מעלות ובמאמץ עד65מעלות. הכרטיס מסך במנוחה 55מעלות ובמאמץ 63מעלות. ההרדיסק 40-45מעלות של WD. אם נוגעים במארז הוא ממש חם ואפילו מאוד!. אני כבר לא יודע מה לעשות אם אני פותח את הדלת של המארז אז כל החומרה מיתקררת באופן משמעותי. המארז ממוקם כמו בתמונה וזה המארז שלי. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=270056.0;attach=87835;image מה…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים