עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת קודם כל מה זה בכלל משחה טרמית ממה היא עשויה?? למה שמים אותה ומה יכול לגרום למעבד עם לא שמים אותה?? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by navk2,

שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by BarVaZ,

אני קניתי מאורר 120מ"מ ולא מצליח לחבר אותו בגלל שהמארז שלי (thermaltake sviking) יש לו גם שליטה על מהירות המאורר ולכן זה לא חיבור רגיל... עם מישהו יכול להסביר לי איך מחברים את המאורר זה יהיה נחמד =]

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  4. לילה מצוין לכולם בזמני הפנוי חשבתי לעצמי על שילוב של קירור למעבד S.775 (אני יודע שזה לא דבר חדש קירור של מעבד על כ.מסך!) לחברו בקידוחים שבכרטיס מסך האם מישו ניסה את זה?

5. איך הטמפ' והתוצאות שלי ... התוצאות הם : 4565 PCMark05 9251 3DMark03 3984 3DMark05 43 sec @ 1M super pi הטמפ' הם : מעבד 35-58 מערכת 33-42 מעבד כ. מסך 45-46 גוף כ. מסך 35-36 כונן קשיח 30-33 המפרט הוא : CPU : Intel Pentium D 830 3.0 Ghz HSF : ThermalTake BigTyphoon Thermal Compound : Arctic Cooling MX-1 For CPU & Graphic Card Motherboard : Asus P5WD2 Premium Graphic Card : Leadtek PX6600 GT TDH Extreme @ 8 Piplelines 550/560 Memories : A-Data 1024MB DDRII 533Mhz CL4 (512x2) HDD : WD 160GB SATAII 8MB Cache 7200 RPM [JS] PSU : OCZ Modstream 520W Case : ThermalTake Kandalf VA9000BWS

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  6. מה יותר טוב? מאוורר מאלומיניום או מאוורר מפלסטיק? ומה ההבדלים ביניהם?(רעש וכו)?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  7. הקינגסטון הם PC-3000 וככה קניתי אותם ... זאת לא טעות הם 377MHZ שרצים על 333MHZ בלבד כי אמרו לי שעדיף שהם יהיהו בסנכרון עם המעבד שהוא 2500 עם באס 333.... אז לאיזה תזמונים להוריד אותם?? אני עושה את זה דרך הNvidia UTILITY זה בסדר נכון? הטמפרטורות אצלי הם 24-25 למערכת ו38-39 למעבד ועם הC2NGO המעבד על 32-33 אבל זה עושה לי בעיוךת שאני לא מצליח לפםתור כרגע.... ויש על הזכרונות צלעות קירור כחולות שבאו עם הזכרון.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by ali,

החלפתי לוח אם ובטעות שברתי את הקליפסים של הקירור שמגיע אם הסלרון BOX יש לי סלרון 3.06 775 קניתי גוף קירור של deppcool בשם ROBOT 775 והוא אם 2 HTAT PIPES מכול צד נחשות שמתי את המשחה שלו ומרחתי ושמתי את הגוף קירור חברתי את הקליפסים וזה יציב בדקתי את הטמפרטורה והיא 54 ללא מאמץ מטורף (בביוס וגם בתוכנות זו הטמפרטורה) יכול להיות שהלוח מזייף?(כי בלוח הקודם אם סטוק זה הראה לי 40-45 כי הקירור הזה בא אם צלעות מאלומניום ובסיס נחושת וצינורות נחושת תמונה: ואם צריך לנסות עוד פעם הביאו טרמית ספייר לבנה בתוך שקית שקופה

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by idofr,

שוווב הייייייייי אז כמו שאמרתי יש לי פנטיום 3 500 מגה ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק הטמפ" של המחשב שלי זה בערך 25-28 מעלות דיי קבוע ואין לי בעיה של מטח ואת האוברקלוק יעשה לי חבר שלי שיש לו ניסיון בזה לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. החלטתי שכדי להיות על תדר 2800 MHZ (מדובר על המעבד AMD athlon 3800 + dual core ) עם מכפלה של 10X 285 . שמתי את המעבד על מכפלה 9.5X 300 . מה שמצחיק הוא שבמכפלה הנמוכה יותר (9.5 ) במשחק AA (אמריקס ארמי ) לצורך העניין, המשחק זז כמו ב-"סלו מושן" וה- FPS יורד ל- 30 - עם דרופים חזקים מז כמה ימים . בדקתי רוגלות אך ללא הועיל . היום החלטתי לחזור למכפלה הקודמת (10 X 285 ) ותתפלאו, אנימקבל 80 FPS, משחק רץ יפה וחלק .. מהי הסיבה לכך ? לוח לא עומד (גשר צפוני ?) בעומס ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by *BYZ*,

כדאי לקנות את זה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO + ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER או רק את הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. מעבד : P4 1.7 S478 מתח : 3.056 מכפלה : X17.0 קוד ליבה : Willamette מהירות באס : 100MHZ FSB : 399.0 לוח אם : INTEL D805MV אהה ועוד משהו, יש לי מקלדת אלחוטית שלא עובדת אחרי ריסט, יענו רק כשאני מגיע לווינדוס, אז איך אני יכול להיכנס לביוס?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. היום סיימתי לקנות את כל החלקים לקירור מים, אני כנראה ירכיב הכל לקראת סוף חודש[בגרויות :nixweiss: :nixweiss:], לפני כן, רציתי לשאול, האם יש טעם להוסיף אציטון/כדורי אנטיביוטיקה מסויימים, בזמן התקנת המערכת, בכדי למנוע הצטברות של גיפ'ה מאוחר יותר?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by shayw,

E2180 (קירור סטוק) GA-P35-DS3L Mushkin 2X1GB DDR2-800 CL5-5-5-12 Seagate 320 GB 7200 RPM SATA2 16MB EZCool 400W מארז ג'נרי עם מאוורר 1 קידמי (140mm) 1 על דלת המארז (80mm) 1 אחורי (80mm) אני משוכנע שהבנתי איך לבצע OC למעט התעסקות במתחים לאיזה תדר יציב אוכל להגיע עם המערכת הישנה שלי לפני שאתחיל להעלות מתחים? וכשיגיע הזמן לדבר בוולטים, מה אני מגביר? V-CORE? V-DIMM? FSB?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by ThePinkPanther,

1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?

17. קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מדגם x800gt מבית ATI. כאשר אני נכנס לאוורסט ניתנות לי 4 טמפרטורות: ספק, מעבד, לוח אם וכונן קשיח (כולן מתחת ל-30 אגב...) כיצד ניתן להראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, במיוחד מכיוון שאני מתכנן אוברקלוקינג ואני רוצה לעשות אותו זהיר, אבל גם בגלל סקרנות טהורה. ניסיתי עם ATI טול אבל לא מצאתי את האפליקציה. גם בביוס לא מצאתי. מישהו יכול לעזור? תודה מראש, פטאליקו.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  18. אהלן חברה יש לי דילמה ורציתי לשמוע את דעתכם יש לי 3 אפשרויות: האופצייה הראשונה לחתוך את גופי הקירור (שהיו גופי קירור של מעבדים) על פי צורת גוף הקרור המקורי ולקדוח בו חורים ( בידיוק היכן שהיו החורים המקוריים עבור בירגי הפלסטיק האוריגינליים) החיסרון הוא שמדובר בטירחה לא מועטה האופצייה השנייה להדביק ישירות את גופי הקירור ישירות על הציפים על ידי דבק טרמי --arctic alumina adhesive החיסרון- החיבור קבוע ולא ניתן להסרה האופצייה השלישית לשטח את גופי הקירור המקוריים ,כלומר לחתוך את הבליטות ההיקפיות שנועדו לשמש כתושבת למאוורר המקורי כך שייוצר משטח ישר שעליו ניתן להדביק בעזרת דבק טרמי את גופי הקירור הנוספים , כך שהתוצאה הסופית היא גוף קירור משולב …

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. Started by moshel7,

לאחר התקנת גוף הקרור הנ"ל על לוח-אם מידגם: gigabyte ga-m61sme-s2 ניכנסתי לתוכנת ה-everest וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר היא בין-360-450 rpm האים זה תקין? פונקציית cool&quiet מופעלת אים זה משנה תודה מראש לכל העונים וכמו כן לא מרחתי מישחה תרמית כי אמרו לי בחנות שרכשתי את המאוורר שהמישחה שבאה אים גוף הקרור היא מספיקה ואיכותית האים עשיתי נכון שהקשבתי להמלצותיהם?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by sarkise,

אז ככה, עשיתי OC מאוד קטן (300MHZ, כאילו שעכשיו המעבד הוא 5600+) למעבד מסוג 4800 מהסטפינג החדש (BRISBANE 65NM) בזמן ביצוע הOC נתקלתי בכמה בעיות, כמו : לא מצאתי איפה הSPREAD SPECTRUM (לפי המדריך של HWZONE), הלוח שלי נמצא במפרט במצד. לא מצאתי איפה זה הCPU THERMAL TROTTLING, היחידי שמצאתי זהCool'n'quiet שאותו כיביתי. נעלתי את הPCI-EXPRESS לא מצאתי איפה יש את המחלק זכרון, לכן לא נגעתי בו ... (גם את הDRAM BANK INTERLEAVE לא מצאתי) בקיצור כל מה שעשיתי זה להעלות את הבאס למעלה, בקיצור הגעתי ל2.8Ghz במקום 2.5 (וזה עם תוספת של מתח למעבד, לזכרונות ולצ'יפסט) הפעלתי למשך 5 שעות ו55דקות את הPRIME95, לאחר הוספת עוד מעט מתח לצ'יפסט הPRIME95 הגיב ללא כל תקלה (הזמן שהייתי בבית הספר). כרגע …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. צריך המלצה למשחה טרמית, אני מבקש שזה יהיה מFOXPC... יש לי את הקירור Scythe Ninja שהוא למעבד,והבנתי שאפשר להוסיף עליו עוד שני מאווררים אז גם לזה.. וקירור לכרטיס מסך 8800GT שלא יעבור את ה150 שקל בקטע הזה.. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  22. יש לי מעבד Q9450 זכרון של OCZ 4 GB סידרתREEPER של 800הרץ עם זמני גישה ש 4 כרטיס מסך 4870 ולוח אם של ASUS דגם P5K EPS אני מעוניין להגיע ל 10-15% שיפור זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by guy1235,

תגידו חברה מה קורה למאגר ה- OCDB? אני מפרסם את הפרוייקטים שלי ולא מפרסמים אותם.. זה ככה כבר קרוב לחודש.. וכבר היו עידכונים ואת שלי לא מכניסים.. מישהו יודע למה? זה ממש מוזר.. מה בגלל שאני שחור? LOL שלחתי הודעות למעכרת בתקווה שיעזרו לי אך לא חזרו אלי או עידכנו לי את הפרוייקטים... אולי מישהו מפה יוכל להגיד לי מה קורה.. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by OC,

שלום אני צריך לוח חזק פלוס קרור... יש לי מעבד 2.6 אני רוצה לעשות 3.4 אני צריך קירור חזק ולוח שמתאים ל OC תקציב כמה שצריך היקר שהיה לי OC מוצלח או שכדי לי לעשות OC לכרטיס מסך וליקנות קירור קיבלתי ב תוכנה 3DMARK2003 5521 ויש לי radeon 9800 pro לפני שלוש שבעות בערך קיבלתי אותו והוא של ATI והתדכוונתי את הדרייברים הכי חדשים ויש תוצאות נמוכות

25. Started by artur2,

רציתי לדעת את הפרטים הטכניים של הכרטיס (מצאתי באיזה אתר, אבל לא בטוח שזה נכון) כדי להתכונן לOC. עד איזו מהירות רצוי לעשות OC בלי לפגוע בשום דבר? איזה קרור מומלץ לקנות?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים