עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ה8800GT הוא של gigabyte והוא עם הקירור שהוא בא איתו (הפשוט הרגיל , לא זה שבא עם קירור של zalman) . עם הrivatuner לא הסתדרתי בכלל , ולגבי הntune אז שעשיתי OC והאצתי גם את סיבוב המאוורר של הכרטיס מסך (הוא היה על 29% והעלתי אותו ל55%), אבל זה שמר רק את הOC ולא את הצאת סיבוב המאורר שלו-וניסיתי הכל ולא הצלחתי לשנות זאת (שמרתי פרופיל בntune ועשיתי שיטען אותו עם עליית windows ולא עזר), לכן אני מחפש תוכנה אחרת מה אתם ממליצים? אה ולכמה להגיע בoverclock אתם מציעים ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  2. ככה היום השלמתי את המודינג שלי במארז...(הקדמה לשאלה שתבוא בסוף) הוספתי מאוורר 120מ"מ בחלקו העליון של המארז מסוג I-FLASH של חברת Tt-מכניס אוויר. http://thermaltakeusa.com/product/DCfan/LEDfan/a2346/a2346.asp חוץ ממנו יש לי שני מאווררים של 80מ"מ על הדלת השמאלית של המארז . אחד ממוקם ממול לBT VX ומוציא את כל האוויר החם שהBT VX פולט . ואחד ממוקם מעל לכרטיס המסך מכניס אוויר.(כרטיס מסך במאמץ לא עובר את ה60 מעלות). בדלת הימנית של המארז יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ מכניס אוויר. בחלק האחורי של המארז יש לי עוד 80מ"מ מוציא אוויר.(כל המאווררים מקוריים של המארז מלבד החדש שהוספתי בעצמי). ומקדימה יש לי עוד 120 מ"מ שמכניס אוויר. ועכשיו לשאלה... לפני שעשיתי את המודינג והוספתי את המאוורר החדש הט…

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by Shadowman,

יש לי g-force mx 440 של asus רציתי לדעת עם אפשר להגיע איתו לתוצאות טובות יותר ואיך???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. יש לי מעבד וניס 3000 בביוס החום נע בין 48 ל 55 מעלות ובאברסט בין 44 ל 55 מעלות מה מדוייק יותר ?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by winner,

אני מחפש מאווררים שקטים, חזקים ולא יקרים להחליף את המאווררים הרועשים במארז הנ"ל חשבתי על Arctic Fan 12 http://www.arcticcooling.com/fans2.php?idx=84 אבל אני לא בטוח שאפשר להתקין אותו במארז (גם כקדמי וגם כאחורי) בגלל הצורה המשונה שלו. האם מישהו הרכיב מאווררים כאלו ב-6A19 ? אם לא מתאים - אילו מאווררים ממולצים?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by Skippy,

המאוורר של הכרטיס מסך שלי ממש רועש אני שוקל להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ל-Zalman Vga Cooler VF700-AlCu רשום באתר היצרן שהעוצמת רעש שלו היא כזאת: - Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ± 10% זה שקט לגמרי? אני מחפש קירור שקט לחלוטין שיעשה את העבודה במחיר טוב... הכרטיס מסך שלי הוא raedon x800 xt pe תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי רדאון 8500 le לפני כמה ימים קראתי את הכתבה באתר על oc לפייר gl הלכתי בדיוק לפי התאור בכתבה ושידרגתי את הביוס של הכרטיס אך פתאום חשכו עיני כשגרביג עיטר את המסך ולא ראו כלום מזלי שעשיתי בק אפ על עיוור ועבד לא מומלץ לנסות אלא אם רוצים ממש להתאבד!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by אדם לוי,

? www.isracomp.com

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. יש לי GF4Ti4200 128MB, ואני רוצה לקנות את ערכת הקירור של TT לכרטיסי GF4. בקיצור, שמעתי וקראתי בכמה ביקורות שצלעות הקירור לזכרונות לא בגודל המתאים, וצריכים לחתוך אותם. זה תקף לכל הכרטיסים? וגם אני אצטרך לחתוך?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by edoson,

מישהו מוכן להסביר לי באריכות קצת על אוברקלוקינג של מעבדים? יש לי אפשרות לעשות O\C דרך הביוס, האם יש הבדל בין זה לבין ישירות מהלוח? חוצמזה מתי הטמפ' של המעבד מתחילה להיות קריטית? וכן האם יש הבדל בין מעבד רגיל למעבד של כרטיס מסך? איזה תוכנה יש לכרטיסי מסך?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by spooky,

אני קונה בעוד יומים-שלוש את הלוח Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE וכפי שכתוב בכותרת אני רוצה לדעת אם הוא טוב לOC?

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by ranyr,

הם עובדים אצלי ב 2.8v ב 2235 430 mhz אפשר יותר? עם יותר מתח אולי?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  13. שלום .. אני מחפש את החלקים הבאים ואני רוצה לדעת איזה הכי כדי וכמה יעלה .. אז ככה : מארז יפה ומקרר גוף קירור סוקט 775 ספק כוח מינימום 550W 2GB זיכרון 800MHZ של איזה חברה הכי כדי לי לקחת את הדברים האלו ? ושיהיה גג 1000 ש"ח .. עם צריך אז 100 או 200 שקל לכאן או לכאן ..

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by chmmr,

חשבתי לקנות את המאוורר הנ"ל , טמפ' ההרד-דיסק שלי ( Maxtor 40GB ATA133 ) היא בסביבות 50 מעלות שהוא idle וקרוב ל 55 מעלות בעומס. לגבי סידור הכבלים במחשב יש כבלי IDE רגילים שהם די קשורים ביחד , יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר (מאחורה) ומאוור אחד שמוציא אוויר (מלמעלה) זה האתר הרישמי של המאוורר להרד דיסק : http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=17 אם יש לכם המלצה על מאוורר אחר או על עוד רעיונות להוריד את הטמפרטורה רשמו אותם תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. אני ניסיתי לעשות צריבת לביוס לFX5200 וכפי שהבנתם זה לא הלך.. עכשיו ככה,כשאני מדליק את המחשב המסך מראה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר,מה עושים? ** אין מצב שהכרטיס נשרף,הבעיה היא שמחקתי את הביוס הקיים ולאחר מכן הוא לא קלט את הביוס החדש ומאז יש את הבעיה שכאילו הכרטיס מסך לא מחובר** תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Bashash,

חבר'ה, אני זקוק לעזרה! כרגע אין לי את המחשב עם ה-CF (הלוח מת והוחלף... כרגע מחכה לחדש שצריך להגיע מחרותיים או בשישי) אבל בכל זאת, אני רוצה שתיתנו לי כמה עצות\דעות... רק אחד ה-4850 שלי הצליח להגיע ל-710 לליבה יציב (השני רק ל 690/680 - אני לא זוכר...) וכל זה עם מתח דיי גבוה! (מצטער שאני לא יודע להגיד מספרים, פשוט אני לא זוכר... אבל אני זוכר שזה היה שתי או שלוש רמות מעל הסטוק ב-ATI TRAY TOOLS). לגבי הקירור, אתם יכולים לראות בחתימה ובמפרט שיש לי שני TWIN TURBO עליהם.... קירורים פשוט חלומיים.... בקיצור, אתם חושבים ששני(!!) הכרטיסים שלי עד כדי כך(!!!) גרועים ל-OC?.... מה הסיכויים?... יכול להיות שאני עשיתי משהו לא נכון? אני אשמח אם תביאו את הדרכים שאתם עשיתם OC תודה רב…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by nahum8,

המפרט הוא בצד, רק הכרטיס שברשותי הוא 4850 של MSI. התוצאה שקיבלתי היא P5520 על פרפורמנס, איך התוצאה הנ''ל? לפי ביקורות שראיתי, התוצאה היא בסדר גמור למפרט כמו שלי. נ.ב: זאת תוצאה עם OC לליבה: 690MHz ולזיכרונות 1123MHz. כמו כן רציתי לשאול, אם אני אחליף את הקרור של הMSI לקרור ZALMAN CU900 שיש לי כרגע ונמצא ללא שימוש, אני אוכל להגיע לOC גבוה יותר? -האחריות יורדת אם אני אחליף את הקרור, לכן אני מתיעץ לפני שאני מרכיב אותו.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

אז ככה, הורדתי את התוכנה מהאתר, פתחתי את הזיפ. אני מעלה את התוכנה, שואל אותי פרטים אישיים, לוחץ OK. מבקש ממני להתחבר ל PrimeNet בפרוטוקול HTTP. לוחץ OK ואז הוא נשאר על CONNECTING הרבה זמן עד שהא עושה ERROR. מה עושים? עשיתי משהו לא בסדר? תודה

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  19. שלום אנשים, חבר קונה מחשב חדש עם דגש לשקט. המפרט: q9300 p5k-e wifi wd 500GB X2 wd 320GB X2 G.Skill 4GB 800MHZ pq antec P182 antec PHANTOM 500W plaxtor px-810sa (-t3) HIS 3450 passive cooling(יכול להיות שינוי בלוח אם לאחד עם כ.מסך מובנה ואז זה יתבטל) בינתיים ההתלבטות היא בין toniq tower ללא מאוורר לבין http://skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm ללא תוספת מאוורר. השאלה היא האם האולטרה 120 יותר טוב מהטוניק כפאסיביים (ללא מאווררים עליהם)? תודה לכולם, יוסי.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by djzander,

אני רוצה לקנות קירור גז למעבד שלי ואפילו אולי לכרטיס מסך השאלה שלי היא האם אשר לפצל קירור אחד גם למעבד וגם לכרטיס מסך ? מאיפה אני יכול להשיג מערכת קירור כזאת ? וכמה היא תעלה לי ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  21. שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by aracer,

שלום אני הולך לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לשים לו קירור מים אבל לא רוצה להזמין מחו'ל הוא שום דבר כזה אז עם מישהו יכול לעזור לי לחפש מערכת טובה מחנות מוקרת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני מפחד מה- SLi.. שלא יגיע שם ל-200 מעלות. אני לא מתכנן להוסיף ל- OC שבכרטיסי מסך. תודה ויום נעים!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by sub_man,

טוב יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 2 MX עכשיו אני לא יכול לעשות OC למעבד.... בגלל הצער הזה חשבתי על כרטיס המסך. עכשיו לשאלות.... : 1. מה הסכנות בOC לכרטיס מסך? 2. איך עושים 3. מה התוכנות הדרושות? 4. איך זה יעזור לי עם הכרטיס שיש לי 5. אם יש לי היט סינק+מאוורר של ספק אני יוכל להעזר בהם לפרוייקט? 6. תודה לכל העוזרים

25. איך אני יכול לדעת איזה מהחוטים שיוצאים מהספק הם ה12V חיובי ושלילי? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.