עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pringles,

שלום! אני חדש בתום ויש לי כמה שאלות מעבד amd 3000 64bit athlon venice זכרון של KINGSTON CL3 יש לי לוח ga-k8nf-9 הגעתי רק לבאס 231........ דיי עלוב... איפה בביוס אני מבטל cool 'quite? איפה יש כזה דבר command rate ואני מנסה להוריד את התדר של הזכרונות אך ללא הצלחה איך אפשר לעשות את זה? דרך איפה ולגבי ה מכפלה של הHT מה עושים איתה על מה היא משפיעה ועל מה צריך לשים אותה כרגע אצלי ככה 2024MHz fsb:231 (231X9.0)M core: 46 c במאמץ אחרי שעה בתוכנה sp2004 מתח 1.475 יש לי קירור של זלמן הטמפ אצלי דיי טובות הכי הרבה זה 36 במאמץ מבין כל הטמפ' שיש לי במחשב.... איך אני ממשיך מפה מקווה שתעזרו תודה. אלכס.

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by 6600GT,

לפורום שלום , קניתי מחשב לוח חדש של גיגה בייט p35 ds3l ואת המעבד של אינטל e6750... שאני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק מ2.6 ל3.0 הכל טוב ויפה , שווינדוס עולה קודם כל הוא לא מזהה את האורקלוק(בדרך כלל שנכנסים למאפיינים של המחשב רואים את המהירות מעבד ואחרי זה את המהירות העכשווית שלו , גם שם וגם שם כתוב לי 2.6... הורדתי את התוכנה cpu-z ושם רשום לי שמהירות של המעבד היא 2.67 והמהירות העכשווית היא 2250 , אבל שאני גורם למחשב להתאמץ זה פתאום קופץ למהירות 3.0 האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by Darkyyy,

שלום לכולם , אני חדש בפורום והאמת שנרשמתי כי התחלתי להתעסק באוברקלוקינג ורציתי לדעת כמה דברים יש לי מעבד Q6600 לוח : EP35C-DS3R GIGABYTE זכרונות : KINGSTON HYPERX DDR2 1066 רציתי לדעת איך אני מגיע למצב שהזכרונות ירוצו ב1066 במקום ב800 ועוד שאלה על הדרך , לפי האתר של GB הלוח הזה תומך במקסימום 4 גיגה DDR3 לאחר בדיקה קצרה בגוגל גיליתי שהמון אנשים הצליחו להריץ בכיף 8GB של 1333 אז השאלה אם כדאי לעשות אוברקלוק או פשוט לשדרג תזכרונות לDDR3 תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by omermiz,

יש לי מעבד E6300 לוח אם Gigabyte 945P-S3 3G ram זיכרונות של OCZ עם מהירות 800MHZ למרות שהלוח תומך רק ב 667 קירור סטוק של המעבד.. נכנסתי לביוס קראתי מדריכים עשיתי חלק ממה שאמרו ניסתי לעשות אוברקלוק ולא מצליח לי כלום חחח.. אני ממש חדש והייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי... אם מישו ילמד אותי קצת ויעזור לי אני יבין קצת יותר.. תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  5. המפרט הוא כדלקמן: E2140 gigabyte 945gcmx OCZ 667Mhz, זכרון VALUE, לא משהו מיוחד התחלתי את האוברקלוק 1.העלתי את הבאס מ-200 ל-220 2.נעלתי את ה PCI-E 3.שיניתי את המכפלה של של הזכרונות ל-2.66 כדי שלא יעלה מעל 667 כשניסיתי לעלות ל-225 הוא כבר לא עלה וחזר לברירת מחדל אני אשמח לדעת מה עוד אני אוכל לעשות אפילו שהלוח אם הזה פשוט עלוב קשה לי להאמין שאפשר להאיץ את המעבד הזה מ1.6 רק ל-1.76 הרצתי גם חיפוש בגוגל של מערכות דומות ואנשים כמובן עברו את המהירות הזו

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Henz16,

אני חושב שיש לי בעיה בנושא. אני לא מצליח להגיע לבאס של 300. (ב-298 הוא נתקע) כן, קראתי את התר'ד על ההוא עם מעבד כמו ואותו באס. הבעיה שאני חושב שהלוח מאד מגביל אותי - 945. הגוף קירור נראה לי בסדר, AC PRO FREEZER 7 הפופלרי. הוא באמת מגביל אותי? לא הצלחתי למצוא בביוס איפה משנים את המחלקים של הזכרונות, מישהו יודע איך מגיעים לשם?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום וחג שמח יש ברשותי את המעבד phenom 2 720be x3 (בעל מכפלה פתוחה), ואני רוצה להמהיר אותו אך אני מפחד לפגוע בו. כדי להפוך את השאלה ליותר רלוונטית אציין את המפרט שברשותי : Amd phenom 2 x3 720 be Thermaltake Big Typhoon VX Gigabyte ma770 ud3 (rev2 OCZ REAPER 2gb cl5 800mhz (x2) HEC 500TE-2WX 500W Antec three hundred Sapphire radeon hd4850 1gb Vapor X טמפרטורת המעבד במנוחה היא 26 מעלות כשהביג טייפון על 2000rpm וסביבות 33 מעלות כשהוא על 1200rpm . יש ברשותי את התוכנה prime95 לבדיקת יציבות ובנוסף את amd overdrive. אם אפשר בבקשה הדרכה קצרה כמה לעלות במכפלה? האם לשנות מתח? במשך כמה זמן לבדוק יציבות? האם לנסות תוכנות נוספות לבדיקה? והאם מהירות הזכרונות מגבילה אותי…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EternalDarkness,

שלום לכולם אני טל. יש לי לוח של ASUS P4B266-C וכאשר אני מעלה את המהירות של הfsb מעל 105 מתחיל להיות לי בעיות בתיאום עם ההרד דיסק . האם אפשר לפתור את זה או שהלוח עד כדי כך מסריח שלא???

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  9. Started by enter,

קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  10. יש לי לוח אם EPOX 8KDA3J מעבד AMD 64 3000 תגידו לי מה אני יכול לעשות אני רוצה אוברקלוק או משהו זה יעזור לי במשהו??? ואם זה מסוכן יש לי 512+256 DDR תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  11. Started by blueboy,

סוף סוף אחרי שקראתי את המדריך באתר על אוברקלוקיג למעבד חמשה פעמים הבנתי איך העניין פועל, וברוב טיפשותי הלכתי ישר לביוס והעלתי את ה-FSB ל-160 ואחרי זה ניסיתי לעשות ריסיט למחשב אבל הוא לא פעל לי...אז עשיתי ריסיט לביוס, ועכשיו אחרי שלמדתי מהטעות שלי התחלתי להתקדם צעד אחרי צעד והצלחתי להגיע ל-150 אבל אחרי שאני פותח משחקים ואת 3DMark2001 אחרי כמה שנית הם נסגרים, אז יש לי כמה שאלות : 1- הבעיה נובעת מהתחממות של המעבד? (הטמפ עם OC היא 68) 2-הצלחתי להעלות את ה-FSB בלי לפתוח את המכפלה של המעבד, איך זה? תודה מראש. ;D

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by DuDsAn,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד שלי.... אבל בכל הכנות אין לי שמץ של מושג איך... התחלתי לקרוא מאמרים אבל הכל סינית.. פעם אחרונה שניסתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך , שרפתי אותו. יש לי שאלה קצת מוזרה... אני גר בהרצליה... האם יש משהו שיכול לעזור לי פיזית עם האוברקלוק? הייתי מאוד שמח לכך תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by hagay,

היי אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי מ2200 ל2700 אבל ברגע שאני עובר את ה2600 המחשב קורס עוד לפני שהספקתי להריץ עליו את 3dmark אני משתמש בn tune וגם ניסיתי ישירות מהביוס למה זה קורה? הטמפרטורה של המעבד במאמץ במהירות2500 לא עולה על 45 וגם ניסיתי לשנות את המתחים פעם 1.48 ופעם 1.5 ואותו הדבר בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  14. Started by AtR,

ממצב אנשים? יש לי מחשב ישן עם מעבד הנ"ל... ואני לא מוצא ת'אפשרות שלו בביוס לעשות לו אוברקלוק אני לא בטוח שאי-אפשר לעשות לו ולכן אני שואל אתכם איפה ניתן למצוא ת'אפרות לעושות לו... תודה מראש ATR

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  15. חבר'ה , אני צריך את עזרתכם איך לעשות נכון אוברקלוק למעבד שלי בעזרת הלוח אם שלי בביוס , פשוט בביוס של הלוח אם שלי יש כל כך הרבה אפשרויות שאין לי מושג מה הן ולפי המדריכים שקראתי לגבי אוברקלוק את רוב האופציות האלו לא מצאתי שם אני משער שזה בגלל שיש כל כך הרבה לוחות אם שונים עם הגדרות ביוס שונות שפשוט אי אפשר לרשום את כולם במדריך אז בגלל זה אני מצרף פה שני לינקים לתמונות של הביוס שלי כדי שאולי תצליחו לעזור לי לעשות אוברקלוק נכון , יש לי את האפשרות לעשות אוברקלוק בעזרת התוכנה Turbo V של Asus שבאה עם הלוח אם שלי אבל זהו יותר אוברקלוק אוטומטי שכזה וגם עדיין בבדיקת ביצועים של 3DMark 11 כשהיא מגיע לקטע של בדיקת המעבד אז המחשב קורס , אז אני לא כל כל מאמין בתוכנה הזאת אלא יותר בלעשות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Quickly,

לפניי כמה זמן עשיתי אובר קלוק וניסיתי להגיע עם הבאס ל 240 (מכפלה 4 וזכרונות 166) והמסך לא הגיב למחשב לדעתי זה בגלל היציבות והשאלה שלי אם אני מעלה מתח זה אמור לפתור את הבעיה וכמה מתח בערך לעלות (קירור סטוק) ובמקרה שזה לא יעבוד איך אני מאפס את הביוס דרך הג'אמפר אם אפשר תמונה של הג'אמפר הזה נכון לעכשיו אני ב 225 @ x4 והזכרונות 180 טמפ 32 בערך קירור סטוק של amd

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  17. Started by andrey12341,

יש לי amd athlon 64 3200+ gigabyte nf3 s939 agp8x msi 6800le 2xgeil 512 ddr 400 DC TT 470W בכמה אתם חושבים כדי לעלות תה ביצועים ניסיתי לעלות בביוס ב25 אחוזים אבל המערכת לא עולה אז החזרתי את זה כמו שזה היה. הטפמ" של המעבד במנוחה כ30 מעלות.

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by DJ_Yaniv,

יש לי מעבד E6400 ואני לא מצליח לעבור איתו את ה 3.8GHZ (יעני 3.8 זה הגבול שלו) הזיכרונות על 950MHz יחס של 1:1 והמתח של הזיכרונות על 2.050V ושל המעבד על 1.470V מישהו יודע אולי מה הבעייה ? המיפרט שלי בחתימה.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by Tzach_n,

היי, אז המערכת החדשה שלי מורכבת ועובדת, הנה המפרט: מעבד: Q9550 2.83 GHz לוח: Gigabyte EP45-DS3R זכרון: 4GB OCZ DDR2 800Mhz Reaper Edition ביוס: EP45-DS3R F10 קירור: OCZ Vendetta 2 אני רוצה לעשות אוברקלוק ולהגיע לאיזור ה-3.6, אמרו לי שעם הקירור והלוח הנ"ל אפשר להגיע לשם בקלות. אני יודע את הבסיס של הפעולה אבל לא יודע בדיוק איזה פעולות צריך לבצע ב-BIOS, יש המון הגדרות שאני לא מכיר ולא רוצה להתעסק בהן, ניסיתי לקרוא כמה מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמתאים ממש לגרסאת הביוס שיש לי. ניטרלתי את EIST שמורידה את המכפלה של המעבד כשהוא לא במאמץ וגם את C1E שמשפיעה על המתח לפי מה שהבנתי. מה הצעד הבא? מבקש עזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by ron533,

שלום, יש לי מעבד QX9770 עם מכפלה פתוחה, 3.2 GHZ , ורציתי לעשות לו אוברקלוק על לוח אם של ASUS P5Q. יש לי קרור אויר מתאים של OCZ. זכרונות G.SKILL 800GHz FSB 1600. אין לי נסיון ממשי בזה ורציתי ייעוץ לגבי המתחים שצריך להעלות/לשנות באוברקלוק של המעבד בלבד. שיניתי את המכפלה ל 8.5 (ברירת המחדל היא 8) בלי לשנות שום דבר אחר - וכמובן אין בעייה של 200GHz עלייה בתדר. כמה מתח אני צריך להעלות לו עם כל עלייה בתדר? (מה מתח ברירת המחדל? רשום Auto בביוס ) האם אני משנה מתח רק ל CPU או גם למשהו אחר? ל NB למשל? וכמה אם כן? תודה!

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  21. אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לנסות אוברקלוק קטן למעבד על מנת לראות שיפורים (אם אפשרי) במשחקים בתוספת הכרטיס מסך שיש לי כרגע, האם זה יתן שיפור? יש לי את תוכנת Easy Tune 5 שבאה עם הלוח אם ואמרו לי שלא מומלץ לעבוד איתה. מישהו יכול לתת עזרה או מדריך קטן? תודה.

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by JezpeRR,

אז ככה יש לי AMD XP 1800+ Gigabyte GA-7vkml Kingston KVR266X64C25/256 אז ככה אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל בביוס הכל סגור חוץ מלעלות תדר שעון למעבד... אני רוצה לנסות למצוא תגבול של המחשב שלי גם ככה הוא עגלה לפחות נוציא ממנו משהו...אם אפשר עזרה היא תתקבל בברכה! תודה אני חייב לציין שהעלתי את תדר השעון ל-140 (133 בסטוק) והמחשב לא עבר בדיקה בפריימ95 ואני מתכוון שהוא בקושי העלה תבדיקה זה רק התחיל והוא נתקע והוא גם נתקע סתם ככה...נראה לי זה המתח אבל זה נעול אצלי כמו כל דבר אחר כמעט בביוס

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by talikooo,

יש לי פנטיום 3 800 כרטיס מסך וודו 3 3000 וזיכרון 128 מגה 133 הרץ יש משהו שאני יכול לעשות כדי להאיץ אותו יש לי מארז פשוט ללא כל מאווררים ואמצעי קירור ואני חדש ולא מבין כמעט כלום נכנסתי לביוס וראיתי שיש שם אפשרות להאיץ את המעבד עשיתי ניסיון לאיזה עשר דקות והכי הרבה שאפר להאיץ זה מ800 ל900 ומשו ככה זה לפחות כותב שהמחשב נדלק.....איך מאיצים את הזיכרון ובכלל את המחשב.....מה לגבי הקירור שאלה מטומטמת אבל בכל זאת: פתחתי את המאר משני צדדיו כדי לתת לא לנשום זה רעיון טוב ונגיד אני יכוון עליו בנתיים מאוורר זה יעשה משהו? (מאוורר רגיל הכוונה גדוללללללל) תודה והצעות וההערות יתקבלו בברכה בתודה מרא

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. עשיתי אוברקלוק הכל כמו שצריך ויציב, אבל אני פשוט לא מוצא איפה מעבירים את הזיכרון מ2T ל1T! הלוח בברירת מחדל על 2T ואני פשוט לא מצליח למצוא שום ערך בביוס שמשנה את התיזמון הזה! וניסיתי כמעט הכל...

• 9 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.