עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sake,

טוב אז רציתי הסבר בבקשה 1.מה זה Fan Control http://www.pchardware.co.il/docs/pi1502359760.htm איך מחברים את זה ולאן ו מה זה בכלל 2.למה משמש הPanels http://www.pchardware.co.il/docs/pi158021006.htm תודה!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

אתם יודעים מה יותר טוב ? לא מצאתי סקירות ראש בראש ... אבל לפי איזושהי סקירה הוא (הקולרמרסטר) עוקף את ה SK-6 במעלה (לטובתו). {שניהם מתאימים למאווררים 60) לקולמאסטר יש גם היטפייפ . וההשוואה האמיתי שלי היא הקולמאסטר + מתאם + מאוורר 80 נגד ה SK ומאוורר 80 .

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by darkman,

מפרט: 256 sdram p3 733 EPOX EP 3VBM+ שווה בגלל לנסות לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by shlomi_bt,

שלום, שמי שלומי, אני מנסה למצוא מדריך/מאמרים לגבי אוברקלוקינג - כיצד להתחיל ? מה לחפש ? מה ניתן לבצע ומה לא ? מה כדאי לבצע ומה לא לגעת... בתודה מראש וחג שמח שלומי

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by neil4,

אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by ccc,

לגשר הצפוני(בתוספת מאוורר 40 ממ או לכרטיס מסך (ליבה) אני מדבר מבחינת אפקטיביות וכדאיות כי יש לי רק אחד כזה. על הכרטיס מסך יש כבר סינק מקורי שעשיתי לו לאפינג והחלפתי משחה. איפה אתם הייתם שמים? ד"א אני מתכנן VDD MOD

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by Royu,

רציתי לדעת איזה סוגי כבלים קיימים. ( ATA 100 66 33 ) ואיזה כדאי להשתמש אם אני רוצה לחבר הרדיסק 80 ג'יגה, CDROM ללוח אם MSI neo2

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by ilan_n,

שלום לכולם, אני חדש ב-OC. הצלחתי לבצע OC למעבד 2200XP והעלתי את הביצועים מ-1800MHZ ל-2000MHZ. טמפ' המעבד לפני ה-OC היתה 44 מע' (לפי הביוס) ואח"כ 49 מע'. בסנדרה הטמפ' לאחר ה-OC היא 39 מע'. מה הטמפ' הנכונה ? מה שמראה הביוס או סנדרה ? תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  9. Started by Pop3Sail,

אוקי.. חיפשתי קצת במחשב שלי ולא! לא מצאתי שום דבר על ram mhz או שום דבר כזה וגם לא במדריכים שבאתר אז בבקשה הנה אני שואל: איך עושים אובקלוק לזכרון? האם עשיתי כבר אוברקלוק כשהעליתי את הfsb כי רציתי לעשות אוברקלוק למעבד? :\ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by OR007,

היום, קיבלתי את את הכלים שלי (בשעה 12 בערך) שהם - דרמל,ג'קסון,כמה מקדחי כוס וקצת פרספקס. חלונות עוד לא יצא לי לקדוח, ואת המארז שלי אני לא מקריב על הניסיון הראשון ! נזכרתי שיש לי דלת של מארז ישן שלא בשימוש, לקחתי אותה, סידרתי מקום עבודה ויאללה לעבודה (עם הג'קסון), אמנם 3 בבוקר, But who fucking gives a shit ?! הקיצר פעם ראשונה שאני עושה חלון, פעם ראשונה שאני עובד עם ג'קסון, וזאת התוצאה (תתחשבו בשעה המאוחרת ובעובדה שב-3 בבוקר לא הייתה לי מצלמה נורמלית) כמה לקחים - תמיד אבל תמיד לעבודה עם משקפי מגן, ולא לזלזל (עף לי שבב פרספקס לתוך העין כי התעצלתי בשלב הסיום בחיתוך הפרספקס ללבוש את המשקפיים, לסמן קווים מדוייקים של חיתוך החלון - אני אישית השתמשתי באיזולירבנד, וזהו.) …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by nadav1379,

אני רוצה להוסיף עוד מאוורר אבל לאן אני מחבר את המאוורר? אני לא יודע לאן לחבר את החוט? ??? זה לא כתוב במדרידים.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת מה זה כרטיס פיתוח הבנתי שזה משהו שמשהו שיושב בPCI ובישנים דSIAA או הסלוט הישן ששככתי איך הוא ניקרא. שאלתי השניה היא באיזו שפה מתכנתים את הכרטיס פיתוח בתודה דניאל נורמן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות אפילו 2 בשביל מחשב AMD 2500??? התקציב הוא בערך עד 120 שקל למאוורר... תודה בנצי. D:

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by yovlal,

אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by yovlal,

אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by 114508534,

יש לי משאבת מים של פורד ישנה ורציתי לדעת האם היא מספיק טובה . אני רוצה לבנות מערכת קירור מים .

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by SuB,

למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by oren_vegas,

האם טמפרטורה של 52 מעלות לHARD DISK- זה סביר?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by Gnome,

ערב טוב, רציתי לדעת למה במתח של המעבדים החדשים, למשל 2.4C הוא 1.6V ולעומת זאת, המתח של שלי שהוא 866MHZ הוא 1.75. וגם בלוח אם IC7 המקסימום זה 1.925V אם אני לא טועה ובשלי שהוא CUVX4 זה יכול להגיע למעל 2.2V? מה הרעיון מאחורי צריכת החשמל... תודה לכל העונים עריכה: העניין הוא שגם ב OC אצלי ל 949MHZ העליתי את המתח ל 1.8V ואנשים שעושים OC ב 2.4C לאיזה 2.7GHZ מעלים מתח ל 1.65V... ???

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by mr-j,

שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ועליו גוף קירור בלבד.. אני מעוניין להכניס עליו מאוור וגוף קירור חדש. אני רוצה לפני ההחלפה לראות מה הטמפ' או איזשהו סימן זיהוי ואז להשוות לאחר המודינג.. יש לכם הצעה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Psychopath,

Alright fellas, after a week with my new computer (check specs), i'm very satisfied.. but now it's time to overclock this baby... I'm currently working with AMD stock cooling, and i wanna buy a new CPU cooling.. one one hand, there's the Volcano 11, 180 nis~ and it's v.good at high fan speeds.. but then again it's NOISY.. on the other hand, i've been told that combining the Thermalright SLK800 heatsink with a good fan such as the Thermaltake smart fan 2, can give me amazing results.. the contrast in this is that price of the SLK800... can anyone here recommend me a good and quiet (and ofcourse cheap) combination for cooling my CPU and overclocking with peace ? if i…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by lamborghini,

אני צריך דבק תרמי(לא משחה) להדביק צלעות קרור לזכרונות של הכ מסך .. האם מה שכתוב בכותרת יהיה לי טוב ? זב בא 5 גרם ב60 שקל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Psychopath,

Ok, here goes: A while ago I opened a thread asking how to clear my airflow and i did it correctly... then I checked my CPU temperature and had a nice (and pretty amazing actually) 32c degrees with my AMD stock cooling... then i realized i didn't put my DDR on the dual DDR slots and i fixed that, and in the same opertunity i rearranged some cables in my case.. now all of a sudden my CPU reaches temperatures such as 40... at idle and maybe 50 at work.. what can be the cause? help me please I plan to buy a new CPU cooling soon either the SLK800/600 + Tt SF2 or the Tt Volcano 11 but i still want to optimize everything else but the CPU cooling itself..

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.