אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן....... יש לאחי מיניבר שהוא לא בדיקו זקוק לו ונראה לי שעם קצת שכנוע אני אוכל לקחת את המיניבר ולעשות לו טיפה מודינג ולהכניס לתוכו מחשב......... כמובן שהמעבד והכרטיס מסך ישרדו בטמפ' נמוכה של מיניבר אבל האם בכלל חומרה כמו הארדיסקים וסידירומים ישרדו בטמפ' נמוכה? והאם יכול להיות שיהיה לח מדי וזה יצור קצר וישרוף את כל העניין?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי אני חושב לבנות מערכת קירור מים מישהו יכול להמליץ על משאבה שנמכרת בארץ שעובדת על 12V? איך הבלוק הבא למעבד? [אני יכול לארגן תבלוק הזה...] בתיכנון לשים ראדיאטור עם 2 מאווררי 120 מ"מ... השאלה הכי חשובה האם זה שווה? האם יהיה שיפור טמפרטורות רציני לעומת קירור אוויר?
-
- 11 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי מחו"ל כשבאמתחתי 3 מאווריי 120MM של thermaltake. חיפשתי דגם שקט במיוחד אז לקחתי את ה Thermaltake Silentcat 120MM על האריזה שלו היה מצויין שהוא מפיק 16db. מיותר לציין שכאשר יצרן מציין כמות רעש שרכיב מייצר, זו אמורה להיות כמות הרעש המירבית שאותו רכיב עשוי לייצר, בשימוש תקין. מיד לאחר שהחלפתי את המאוורר הישן שלי ( גנרי, הגיע עם המארז 3d-aurora של גיגהבייט ) ב- Silentcat החל הזמזום הטורדני. רק כדי להיות בטוח שזה לא איזה פגם בייצור, בדקתי את זה גם כן מול שני המאווררים הנוספים, והתוצרה זהה. כדי להפטר ממרבית הרעש הורדתי את המתח ( ע"י בקר מאוררים) עד ל 800 סל"ד. עדיין, הרעש היה גבוה יותר מאשר היה לפני כן. עוד מספר הבהרות : 1. המאוררים הישנים עבדו ב 800 סל"ד תמיד. 2. …
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי X1950Pro שיגיע עוד מעט ועשיתי משתמש חדש כי קיבלתי באן מוזר מאיזה "מנהל" שמוק פה באתר שאני לא אזכיר את שמו.... ("כי אז הוא יכעס") עכשיו התקזזתי לשתי אשפרויות כלומר סיננתי הכל והגעתי לשתי אפשרויות: 1. Arctic Cooling Accelero X2 שמעתי ביקורות מעולות... 2. Zalman V900 המוצלח מניסיון היה לי אחד כזה הוא מעולה!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כשקנית את המחשב החלטתי שיום יבוא והוא יהיה חלש וזהו תהיה הזדמנות יפה ללמוד קצת על OC אז כבר קניתי מערכת יעודית למטרה LANPARTY UT nF4 Ultra-D amd 3200 אם קירור FREEZER 64 PRO Crucial Ballistix ddr 4000 2X512 leadtek 7600 GT בכל מקרה קראתי קצת מדרכים באינטרנט והחלטתי שהגיע הזמן לנסות בתחלה העלתי מיד את הFSB ל220 ובדקתי ואת הזכרונות השארתי על מה שרשום בCPUZ 2-3-3-8 עבור 200 בדקתי בS&M הכל עבד ואז המשכתי עד באס 240 בלי שום שנוי העלתי ל250 ואז הS&M הראה שהמעבד קרס העלתי לו מתח ל1.45 והוא עבר ואז הS&M המשיך לבדיקה של הזכרונות בתחלה הוא קרס ואז שינתי את התיזמונים למה שרשום בCPUZ עבור 250 2.5-4-4-10 ועדיין לא עבד בכל המשכתי לשחק אם התיזמונים עד שכבר הע…
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הזכרון של חברת TEAM ששבר כבר שיאי עולם עם CL4 ב 1066MHZ הוא מגיע עם קירור של THERMALRIGHT HR-07 שנחשב להכי איכותי שלהם. ובגלל גודלו של הקירור הוא לא מאפשר להתקין 2 סטיקים על הלוח. (זאת לא הגרסה של ה DUO שנותנת) והזכרון הזה הוא 2 מגה והחברה לא מייצרת את הזכרון הזה בקונפיגורציה של 4 גיגה כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה ולכן שאלתי היא : מה יותר חשוב בהשגת שיאים ב SUPER PI 1M הנפח של הזכרון או הפונציאל של המהירות שהוא יכול להגיע כי הזכרון הזה יכול להגיע בכיף ל 1300 MHZ השאלה האם זה ממש קריטי ב SUPER PI 1M שיהיה 4 GB כדי לשבואר שיא או יותר חשוב קירור טוב והפונציאל OC שלו כי שמתי לב שמי ששבר את השיא של ה SUPER PI 1M השתמש ב2 GB רק אני רוצה להיות בטוח... אז מה דעתכם.. בת…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. עם בוא הקיץ ועלית הטמפרטורות והחום במחשב אני אשמח לעזרתכם במחשב שלי. את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. המארז שלי הוא http://www.compucase.de/englisch/produkte/gehaeuse/supermidi/6a21.php# מאווררים. 1. על המעבד (סטוק רגיל). 2. מאורר פליטה באחור המארז. 3. מאורר על S1 ACCELERO REV2 שנמצא על הכרטיס מסך. זהו. היה לי מאורר בקידמת המארז שמכניס אוויר קר , אבל הוא הרעיש לי את כל המערכת בצורה מטורפת. חייב לציין שהטמפרטורות של הכרטיס מסך עלו ב8 מעלות בערך ל-42.. ועם המאורר באזור ה35.. אבל זה עשה רעש ובד"כ המחשב דלוק בלילה וזה מפריע.. רציתי לדעת איזה מאורר אתם ממליצים לקנות לשים בקידמת המארז או לשפר לי בכללי את הסירוקלציה.. תודה חבר'ה...יאיר
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
גופי קירור ??מה לקחת?? Zalman CNPS7000A-Cu Cooler או Zalman CNPS7000A-ALCu Cooler שישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום עניין אותי פיתאום הנושא ולא ראיתי התייחסות לזה עד עכשיו בפורום.האם ניתן לעשות אובר קלוק לניידם הן מבחינת החומרה הקירוק והן מבחינת אפשרויות הביוס? או שהיצרנים מונעים כל אפשרות כזאת?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אני קונה עכשיו את הכרטיס ואני צריך גם קירור פאסיבי טוב יעבוד? (הכוונה יתן יותר טוב מהסטוק) זה יבוע עם MX2
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש קומבינה להדביק היטסינק לזכרון או להיטסינק אחר יש משהו כזה שזה גם דבק וגם משחה טרמית ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגיד משהו בקשר למדריך החדש שיצא המערכת הקירור. אז עלה בדעתי למה לא לשים קוביות קרח למיכל המים אשר יורידו את טמפרטורת המים והמעבד. וכך שמשתמשים בקוביות קרח כשרוצים לשחק במשחקים אז אנחנו רוצים שהמחשב יעבוד במהירות רבה יותר. תגיבו בבקשה בקשר לרעיון!! להתראות
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם 7600gt. המארז שלי הוא Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case עם ביג טייפון. במארז יש רק מאוורר אחד של 120mm והביג טייפון חוסם אותו לגמרי. הכרטיס מסך מגיע לכמעט 70 מעלות במנוחה והוא קורס במשחקים. עכשיו רציתי לשאול מה האפשרויות שלי X_X? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מסך מדגם PC-1602F 16*2 ניסיתי לחבר אותו לחיבור המדפסת וכל הזמן זה מראה שורה עליונה דלוקה ולפעמים הוא מהבהב כשאני מנסה לשלוח משהו בתוכנה האם המסך מתאים? איזה עוד סוגי חיבור יש (השתמשתי בסכמה שבאתר ויכול להיות שלא מתאים למסך הזה)?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת קודם כל מה זה בכלל משחה טרמית ממה היא עשויה?? למה שמים אותה ומה יכול לגרום למעבד עם לא שמים אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אפשר לעשות OC למעבד 3800+ ולהגיע לביצועים של 4000+ אם למעבד יש קירור סטוק ?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למערכת החדשה שלי (שעדיין לא קניתי...): לוח אם P5E מעבד Q6600... (עם הסטפינג הישן) קירור OCZ Vendetta 2 (יותר טוב מ-TR אקסטרים...) מה אתם אומרים? קשה? סביר? מעשי? מה אתם אומרים? עריכה: שכחתי זכרונות... הם לא משהו... אלו שלוש סטיקים של 1 ג'יגה 667. מקווה שהם לא יגבילו אותי כל כך... אבל אני לא חושב שתהיה בעיה כי הם 333 ואני אצטרך 400, כך שזה לא OC כל כך גדול(אני חושב..?) עריכה 2: החלטתי לקנות זיכרונות חדשים! http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
גופי הקירור המדוברים הם: 1) Thermalright HR-03 2) Vantec IceBerg 6 Premium
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה כזאת (שם, או קישור ישיר) הכל חוץ מ- speed fan ואל תגידו לי ללחוץ על כפתור חיפוש, כי לא מצאתי תוכנות אלא רק דיונים בנושא...
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם יש צורך לשדרג את הקרור למעבד ? מפרט : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 הארד דיסקים : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive + 6 הארד דיסקים של 120-250GB כל אחד קירור להארד דיסקים : Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler כרטיס מסך : EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card לוח אם : ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard זכרונות : GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA אם כן, איך ה-zalman 9700 ?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עד 200 שקל, רוצה להגיע ל-3.6 (q6600) עד עכשיו רציתי ללכת על ה-7 freezer pro ואז שקלתי freezer extreme אני לא יודע אם שווה להוסיף ויש הבל משמעותי.. כדי שלא יהיו אי הבנות, זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME הבנתי שהלוח מגביל אותי ל-420, זאת אומרת 3.78, אבל אולי זה לא ממש משנה כי אני לא מתכנן לעבור את ה-3.6 עדיף לי ללכת על ה-extreme? ועוד שאלה.. אם אני עושה 50…
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה לא עובד. עוד לפני חודשיים ומשהו ניסיתי לשמן כמה מאווררים שהתחילו להרעיש והם המשיכו להישאר כך אחרי השימון שלפי ידיעתי נעשה כראוי. אני חושב שכשהשמן המקורי של המאוורר נגמר אז ה bearing נהרס, ועוד שימון לא יעזור לו. השתמשתי לא בWD40, אלא ב 3 in 1 של אותה חברה.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-