אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איזה קירור עדיף ל-AMD? חשוב שיהיה שקט, אבל חשוב עוד יותר שיהיה איכותי. סכום בערך 160 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
כשקנית את המחשב החלטתי שיום יבוא והוא יהיה חלש וזהו תהיה הזדמנות יפה ללמוד קצת על OC אז כבר קניתי מערכת יעודית למטרה LANPARTY UT nF4 Ultra-D amd 3200 אם קירור FREEZER 64 PRO Crucial Ballistix ddr 4000 2X512 leadtek 7600 GT בכל מקרה קראתי קצת מדרכים באינטרנט והחלטתי שהגיע הזמן לנסות בתחלה העלתי מיד את הFSB ל220 ובדקתי ואת הזכרונות השארתי על מה שרשום בCPUZ 2-3-3-8 עבור 200 בדקתי בS&M הכל עבד ואז המשכתי עד באס 240 בלי שום שנוי העלתי ל250 ואז הS&M הראה שהמעבד קרס העלתי לו מתח ל1.45 והוא עבר ואז הS&M המשיך לבדיקה של הזכרונות בתחלה הוא קרס ואז שינתי את התיזמונים למה שרשום בCPUZ עבור 250 2.5-4-4-10 ועדיין לא עבד בכל המשכתי לשחק אם התיזמונים עד שכבר הע…
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הזכרון של חברת TEAM ששבר כבר שיאי עולם עם CL4 ב 1066MHZ הוא מגיע עם קירור של THERMALRIGHT HR-07 שנחשב להכי איכותי שלהם. ובגלל גודלו של הקירור הוא לא מאפשר להתקין 2 סטיקים על הלוח. (זאת לא הגרסה של ה DUO שנותנת) והזכרון הזה הוא 2 מגה והחברה לא מייצרת את הזכרון הזה בקונפיגורציה של 4 גיגה כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה ולכן שאלתי היא : מה יותר חשוב בהשגת שיאים ב SUPER PI 1M הנפח של הזכרון או הפונציאל של המהירות שהוא יכול להגיע כי הזכרון הזה יכול להגיע בכיף ל 1300 MHZ השאלה האם זה ממש קריטי ב SUPER PI 1M שיהיה 4 GB כדי לשבואר שיא או יותר חשוב קירור טוב והפונציאל OC שלו כי שמתי לב שמי ששבר את השיא של ה SUPER PI 1M השתמש ב2 GB רק אני רוצה להיות בטוח... אז מה דעתכם.. בת…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן להחליף את המחשב שלי לקונרו E6400 ואני מחפש לוח טוב לאוברקלוק במחיר סביר.. אני יודע שה DS3 מומלץ לOC במחיר שלו, רק שאני לא מצליח למצוא שום השוואת לוחות בו מעורב ה S3, אחיו הפשוט יותר. האם הוא לוח זהה לDS3 חוץ מהקבלים? איך היכולת OC שלו ? (השאיפה היא להגיע ל 400 FSB ולא יותר) ההבדל בינהם במחיר הוא 130 שקל (790 ו 920 ש"ח בהתאמה ב KSP..) האם מישהו פה יכול להמליץ על ה S3 כאוברקלוקר טוב/סביר? או להפנות אותי ללינק השוואה בינו ללוחות אחרים..? תודה. *עריכה* מצטער שזה יצא ככה, אבל כבר מצאתי תשובות מעניינות מאד, עדיין אשמח לשמוע תוצאות OC עם S3 אם יש למישהו.. לינק לכל מי שרוצה גם לדעת מה ההבדל בין הלוחות (וזה לא אני אמרתי אלא איש משירות טכני של GIGAB…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
גופי קירור ??מה לקחת?? Zalman CNPS7000A-Cu Cooler או Zalman CNPS7000A-ALCu Cooler שישב על פרסוקט אני לא מתכנן אוברקלוק ...רק בשביל משחקים ועיבוד פשוט ואם מישהו יכול להמליץ על משהוא אחר בתקציב של 250 אני אשמח לשמוע ????????????דחוף דחוף אני רוצה ללכת לחנות לפני שהיא נסגרת.. ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי אפשרות במאפיינים של הכרטיס מסך לעשות דינמיק אוברקלוקינג... מה האפשרות הזאת עושה? במה לבחור?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני יודע איך לבנות פאן באס פשוט אבל אני רוצה משהו משוכלל עם לדים ואפשרות ל7 וולט לא רק לכיבוי והדלקה ואם יותר קל אז ל5וולט במקום לשבע
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם ! המחשב שלי מבוסס על מעבד תוצרת AMD מדגם 3700+ (תושבת 939) ולוח אם תוצרת ASUS מדגם A8N SLI Deluxe. הקירור שמותקן עכשיו ע"ג המעבד הוא קירור הסטוק שהגיע בקופסא של המעבד. המעבד עובד עכשיו בתדר 2.2GHz . החלטתי שאני רוצה לעשות OC למעבד, לטובת ה- OC אני רוצה לקנות קירור אוויר טוב ! אני מעוניין בקירור שההתקנה שלו מתבצעת באמצעות קליפס - כמו בקירור הסטוק. תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
סליחה על הניג'וס הענק אבל אני די מתחיל בקטע הזה.. סליחה אם אני מחבר שלושה לדים של 3V במעגל עם סוללה של 9V (המרובעות) אני צריך לחבר איזה נגד או משהו? או שאפר לחבר ככה.. בלי כלום?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd xp 2800+ ואני מתלבט בין Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 ל ZALMAN CNPS7700-AlCu מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחיברתי האר דיסק נוסף של טרה וחצי(בנוס לשני הארדיסקים שהיו לפני),פתאום הRPM של המאוורר מגיע ל2200 במאמץ. זה הגיוני או שבקרוב יתחילו גם הריסטרטים?האם יש לשקול קניית ספק חדש? עכשיו יש לי 500W של hec. תודה.
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הרבה מאד זמן וכסף מושקע בכדי לקרר את רכיבי המחשב. בהנחה שלא עושים OC , המטרה של קרור היא להאריך את חיי הרכיבים במחשב. שאלתי היא כזו : בהנחה שהטמפ' לא גורמת לשריפת רכיבים או המסת הלוח וכו', למה אכפת לי שמחשב חם מאד ? בכל מקרה כל כ 3- 4 שנים בממוצע מחליפים מעבד+לוח+זכרון, למה לי להאריך את חייהם ? שיעבדו מצדי על המקסימום טמפ' המותר - הם יחזיקו את התקופה עד השדרוג הבא. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום זה כבר פעם שנייה שאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ולא מצליח יש לי כרטיס של ג'יגה ביט 7950GT 512MB עם קירור של זילמן מובנה סטוק : מעבד:550MHZ זיכרון : 700MHZ גירסת דרייבר :93.71 (הכי חדש) עכשיו בהתחלה הישתמשתי ב ForceWare Coolbits הוא עשה לי הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC עכשיו אמרו לי תעבור ל RivaTuner וגם היא עשתה הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC ומה עשיתי בשנייהם הקפצתי רק בתדר של 5MHz את המעבד (ז"א סטוק היה 550MHz הקפצתי ל555MHz) ועשיתי טסט והוא נכשל הינה השלבים : אני ממש לא יודע מה לעשות אם מישהו יודע מה הבעיה שיעזור לי אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
האם הוא צריך להיות על מצב אוטומטי או מצב WPM ??? ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי את הלוח הבא: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=33&model=184&modelmenu=1 עכשיו הוא מתאים לסלרון??(כי אם כן כנראה זה מה שיש לי) עכשיו האפשרויות אוברקלוק חסומות מישהו יודע איך מסירים את החסימה?? תודה מראש יונתן 8)
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ZAMAN 7000B CU (התקציב הוא 200 ש''ח ) יש לי אינטל פנטיום 4 3ג'יגה נורת'ווד הטמ''פ עם קירור סטוק היא 45-6 מנוחה ו52 מאמץ (6 מאווררים במארז 4 מכניסים 2 מוציאים ) 1: האם הטמ''פ שלי עכשיו הם נורמליות ? 2: בכמה יישפר לי הזלמן ? 3:האם הזלמן יכול להחזיק OC עד 3.6 ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לאחר הרבה מחשבות שצרות לי בזמן האחרון על קירור מים (קניית ביגווטר/השקעה במערכת חזקה/הום מייד) החלטתי לדבר עם אבא שלי וגיליתי המון דברים שלא ידעתי קודם. אבא שלי עובד עם מפעל של ברזל והוא יכול להשיג לי נחושת בקלות, מה גם שיש לו גישה למחרטה (מכרסמת) והתברר לי שאנחנו יכולים לבנות בלוק קירור הום מייד. את הבעיה שהייתה לי עם החורים בלוח פתרתי, עכשיו אני מחפש את החורים של הכרטיס מסך.. ניסיתי באתר של לידטק ולא מצאתי כלום אשמח אם תעזרו לי במציאת מיקום החורים והמרחק המדוייק ביניהם ב- 6800GT ואני לא מתכוון רק לחורים של הליבה, אלא של כל גוף הקירור המורכב עליו (אני מעוניין לבנות בלוק שיכסה את הזכרונות)
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת קודם כל מה זה בכלל משחה טרמית ממה היא עשויה?? למה שמים אותה ומה יכול לגרום למעבד עם לא שמים אותה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני רה להשקיט את המארז, הבעיה שהתקציב שלי דל מאוד ! חשבתי לשים קלקר בתוך המארז, איך זה יהיה ? זה ייצור חום ? אם אפשרי לעשות דבר כזה, איזה עובי של קלקר אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני קניתי מאורר 120מ"מ ולא מצליח לחבר אותו בגלל שהמארז שלי (thermaltake sviking) יש לו גם שליטה על מהירות המאורר ולכן זה לא חיבור רגיל... עם מישהו יכול להסביר לי איך מחברים את המאורר זה יהיה נחמד =]
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום אנשים... כמו שהבנתם מהכותרת יש לי 7600GT... הכרטיס הוא של ג'יגהבייט והוא עם קירור פסיבי (silent pipe 2) על הדלת של המארז בדיוק ליד הכרטיס מסך הרכבתי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר החוצה הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא בערך 42 מעלות... במאמץ הטמפ' מתקרבת ל-60 מעלות רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה למרות שיש לו קירור פסיבי? אני מעוניין לתת לכרטיס המזדקן זריקת מרץ... אה ובנוסף... בדרייברים של nVidia יש לי אפשרות לקבוע את טמפ' סף האטת הליבה כרגע הטמפ' המצוינת שם היא 130 מעלות (צלזיוס אני מניח) ולא נגעתי בזה... לשנות לערך אחר או להשאיר את זה ככה? תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 22:45:49 מישהו?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם! אני מחפש קירור טוב למעבד Intel D805 Dual Core תקציב- 150 ש"ח, שיהיה כמה שיותר איכותי, כי אני מתכנן OC בקרוב תודה ניב
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-