אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם יש לכם אולי גוף קירור טוב (עד 180 ש"ח ) בשביל כרטיס מסך 7300 GT של ג'יגאבייט
-
- 10 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Asus Star Ice CPU Cooler http://www.asus.com/products2.aspx?l1=7&l2=38
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
במצב IDLE אני מקבל 38-39 מעלות ובזמן מאמץ כאשר הרצתי S&M הגעתי ל-61 מעלות בתדירות לא רציפה. את הטמפרטורה בדקתי על ידי התוכנה CORE TEMP 0.95 הגעתי ל-3100GHZ האם הטמפרטורה סבירה?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
האם הקירור של אינטל ל 775 מתאים גם לקונרו??
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
משהו טוב, אבל לא יקר מדי, שיקרר את המעבד שלי מספיק בשביל OC סביר. עדיף קירור מהאתר זיגזג ושנמצא פיזית בחנות, כדי שאני אוכל לקחת אותו בזמן הקרוב. אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים. תודה, יואב.
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ניסיתי קצת ב-EasyTune5 העלתי רק ב-Easy Mode http://img85.imageshack.us/img85/4553/easytune59bf.jpg והמחשב נתקע ופעם אחת עשה ריסט ניסיתי ב-Advanced Mode וניתן לעלות רק את ה-FSB אז העלתי קצת http://img69.imageshack.us/img69/2749/easytune5br.jpg וגם שם חטפתי ריסט בביוס אני לא יודע איך לעשות OC
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
הקרור מתאים לכרטיסי מסך מהסדרה 8800 http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/ZM-VF1000LED
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף לבצע לו אוברקלוק. HD2900PRO gecube אז יש לי כמה שאלות. מה אני צריך לבדוק לפני הכל. מה עושים שלב שלב ואיך אני יודע שאני מתקדם כמו שצריך ולא הורס שום דבר. לאן אני אמור להגיע עם הקלוקים. בדקתי טמפ' עם אוורסט. לוח אם - 37 מעבד 1 - 36 מעבד 2 - 41 Aux - 57 האם הטמפ' בסדר? תודה חבר'ה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
חודש OCtober נגמר לפני יותר משבוע :jump:
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום עניין אותי פיתאום הנושא ולא ראיתי התייחסות לזה עד עכשיו בפורום.האם ניתן לעשות אובר קלוק לניידם הן מבחינת החומרה הקירוק והן מבחינת אפשרויות הביוס? או שהיצרנים מונעים כל אפשרות כזאת?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מתחת ל 5 שזה תזמון המקור, לעומת זאת את כל שאר התזמונים הוא נותן לי להוריד. שיניתי ב BIOS ועובד.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני יודע איך לבנות פאן באס פשוט אבל אני רוצה משהו משוכלל עם לדים ואפשרות ל7 וולט לא רק לכיבוי והדלקה ואם יותר קל אז ל5וולט במקום לשבע
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GV-3D1 של GIGABYTE שכולל שני מעבדי 6600GT ועושה לי רעש כמו טרקטור קטן ביחס לשאר המחשב שלי שהוא שקט מאוד. מה עושים למישהו יש עצות, האם יש גופי קירור שקטים לכרטיסים כאלה, האם ניתן לשלוט במהירות המאווררים כך שרק כאשר הכרטיס מתחמם הם יכנסו לפעולה, האם יש אפרות להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר? תודה מראש, מידד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
סליחה על הניג'וס הענק אבל אני די מתחיל בקטע הזה.. סליחה אם אני מחבר שלושה לדים של 3V במעגל עם סוללה של 9V (המרובעות) אני צריך לחבר איזה נגד או משהו? או שאפר לחבר ככה.. בלי כלום?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחיברתי האר דיסק נוסף של טרה וחצי(בנוס לשני הארדיסקים שהיו לפני),פתאום הRPM של המאוורר מגיע ל2200 במאמץ. זה הגיוני או שבקרוב יתחילו גם הריסטרטים?האם יש לשקול קניית ספק חדש? עכשיו יש לי 500W של hec. תודה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפי מידע שקראתי, ידוע לי שמתווספים 40mhz נוספים בעת שמפעילים יישומי 3d. אם כן, למה בriva יש שלושה טאבים שנראים לי מוזר. 2D - מהירות הכרטיס בעת הפעלת יישומי 2d. low power 3D - אני מניח שזה מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3d שלא דורשים כוח עיבוד רב. performance 3D - מהירות הכרטיס בהפעלת יישומי 3D שדורשים כוח חישוב גדול. עכשיו, ההפרש בין הlp 3D לבין הP 3D הוא 80Mhz. עלתה לי בראש ההשערה שאולי הperformance 3d זו מהירות הכרטיס עם התוספת של ה40, אבל ההפרש של ה80 מהlp 3D בלבל אותי לגמרי. אם כך, אז איך אני עושה OC בצורה הנכונה? זו פשוט הפעם הראשונה שלי עם כרטיס Nvidia ואין לי מושג איך כל הביזנס פועל.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הרבה מאד זמן וכסף מושקע בכדי לקרר את רכיבי המחשב. בהנחה שלא עושים OC , המטרה של קרור היא להאריך את חיי הרכיבים במחשב. שאלתי היא כזו : בהנחה שהטמפ' לא גורמת לשריפת רכיבים או המסת הלוח וכו', למה אכפת לי שמחשב חם מאד ? בכל מקרה כל כ 3- 4 שנים בממוצע מחליפים מעבד+לוח+זכרון, למה לי להאריך את חייהם ? שיעבדו מצדי על המקסימום טמפ' המותר - הם יחזיקו את התקופה עד השדרוג הבא. מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium 4, 1500 MHz (15 x 100), Willamette, CPU Stepping C1 לוח אם: Intel Winnipeg D845WN זכרונות ג'נריים (SDRAM 133Mhz). שווה בכלל להתאמץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ראיתי ב rivatuner שלוש אפשרויות של אוברקלוק- 2d standard, low-power 3d, performance 3d. למה אני עושה אוברקלוק בדיוק? ועוד שאלה, זה בסדר להשאיר את המהירויות המואצות איך שהם במשך כל הזמן? זתומרת, לאפשר להגדרות של האוברקלוק לעלות אחרי ריסט?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש E6600 לוח אם לא ידוע כרגע מערכת קירור Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp אני רוצה להתחיל OC כרגע אני בעל ידע בסיסי איך המערכת קירור הזו משפיע על הטמפרטורה ועם שווה להשקיע בה ומה אני צריך חוץ ממנה תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
לאחר הרבה מחשבות שצרות לי בזמן האחרון על קירור מים (קניית ביגווטר/השקעה במערכת חזקה/הום מייד) החלטתי לדבר עם אבא שלי וגיליתי המון דברים שלא ידעתי קודם. אבא שלי עובד עם מפעל של ברזל והוא יכול להשיג לי נחושת בקלות, מה גם שיש לו גישה למחרטה (מכרסמת) והתברר לי שאנחנו יכולים לבנות בלוק קירור הום מייד. את הבעיה שהייתה לי עם החורים בלוח פתרתי, עכשיו אני מחפש את החורים של הכרטיס מסך.. ניסיתי באתר של לידטק ולא מצאתי כלום אשמח אם תעזרו לי במציאת מיקום החורים והמרחק המדוייק ביניהם ב- 6800GT ואני לא מתכוון רק לחורים של הליבה, אלא של כל גוף הקירור המורכב עליו (אני מעוניין לבנות בלוק שיכסה את הזכרונות)
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-