אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים רכשתי את המפרט הבא GIGABYE 965-DQ6 E6300 1.86GHZ 2GB RAM KINGSTON VALUE RAM 667MHZ GF7600GT האם ניתן פה לעשות אוברקלוקינג של נגיד 20% ללא סיכון מיוחד? אם כן איך בדיוק עושים ומה צריך לעשות? אני משתמש במאוורר למעבד של אינטל שהגיע איתו תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז זהו, כמו שיידעתי אותכם קודם, קיבלתי את המערכת החדשה. AMD 3800+ X2 2GB 3200/400 samsung geforce 7800GT leadtek asus sli premiume אלו הדברים החשובים... אז זהו, לאחר שלעולם לא התנסתי באובר, שיחקתי קצת בביוס רק עם הFSB והגעתי ל מהירות יציבה של 2700 לליבה , בדקתי שזה יציב לפי זה שהרצתי פיי של 32 מגה והוא לא עלה מעל טמפ' של 55 מעלות למעבד. מעל זה הווינדוס עושה ריסטרטים לבד. האים יש לזה פתרון? לעלות מתח אולי לליבה? איך פותרים את זה כי מבחינת טמפ' הוא יכול לספוג הרבה יותר... עכשיוו את המכפלה אני לא יכול להעלות מעל 10, האים זה קשור לדבר הזה שנקרא HYPERTRANSPORT, קראתי איפהשהוא שאם מעלים את הכפולה שלו זה מאפשר להעלות מכפלה. מבחינת הכרטיס מסך פתחתי לו את הצינורות לGTX אבל אין הבד…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכם מפרט מחשב... לוח אם asus p5ld2 deluxe זכרון Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched TWIN2X1024A-4300C GB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 240-PIN - DDR II - 533 MHz / PC2-4300 - 1.8 V מעבד LGA775 3.0GHZ 630 קירור מים קניתי אתמול ולקח לי 7 שעות להתקין בגלל שלא חשבתי שזה כזה מסובך וצריך להוריד את כל הלוח מהמאז בכדי להתקין את זה.. ועוד נתקלתי במלא בעיות בסוף הצלחתי להתקין את זה לדעתי... THERMALTAKE BIGWATER SE WATER COOLING KIT אז בבקשה אני רוצה לעשות אובירלוקינג בתוכנת AI BOOSTER למי שיודע תעזרו לי אני מסתבך בזה קצת לפעמים אני משנה בתוכנה הגדרות מפעיל מחשב משנה לי מהירות ל 4000MHZ ומוריד לי מהירות זכרון וההפך קורה .!! למישהו יש מושג לכמה מהירות אני יכול להגדיל את המע…
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
היי אז קניתי לא מזמן מחשב חדש: core i7 6700k hyperx savage 2400hz 32g noctua nh d15 asus z170 pro gaming בין היתר... ניסיתי להמהיר לבד את המערכת הפעלתי על ידיד מעקב אחר מדריכים שונים באינטרנט(אין עדכני באתר וזה הניסיון הראשון שלי בנושא) הרצתי את בדיקות של realbanch ו aida64 והם לא מצאו לי בעיות אולם עדיין המחשב נופל(לרוב במשחקים אבל גם בלי סיבה מיוחדת) ונתקע. אשמח לעזרתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב יש לי מעבד 2.4C עם 2 סטיקים של זכרונות של מושקין 400MHZ DUEL DDR 512MB על לוח ABIT 1C7-E2 הבנתי איך פותחים את מכפלת המעבד, ואני עדיין רוצה להישאר בקירור רגיל (לא לפתוח את המארז ולהוסיף מאוורים וכולי) יש לי 2 מאוורים על המארז 120MM ועוד 80MM 1. לאיזו טמפרטורה מומלץ להגיע במעבד כדי לא לסכן את המעבד ? 2. איך אני מסנכרן את הזכרונות להתאים למהירות החדשה של המעבד ?? 3. מהי מהירות סבירה שלא תסכן את המעבד יותר מדי ?? תודה
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב ראו מפרט, חבר שלי עשה לי OC למעבד ל3 GHZ במקום 2.2 בסטוק. מסיבה כלשהי ולא ידוע התאפס לי הOC אבל המתח נשאר כפי שהיה (1.45 אם אני לא טועה) עברה חצי שנה מאז שהOC התאפס , וניסתי עוד פעם לעשות לבד OC. נכנסתי לביוס והורדתי את המכפלה מ11 ל8 ואת FSB העלתימ200 ל375.במתח לא נגעתי. יצאתי עם שמירה, אבל משום מה כשאני מדלחק מחדש את המחשב המכפלה נשארת 8 אבל הFSB יורד ל200, וכתוב במסך השחור כשאני מדליק את המחשב 1.6GHZ איפה אני טועה? נ.ב בהתאפסות המוזרה רק התזמון של הזכרון חזר לסטוק ומהירות המעבד חזרה לסטוק, כל שאר ההגדרות נשארו כמו שהיו לפני(בזמן הOC)
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדש בעניין יש לי לוח של גיגה בייט : GA-k8nf-9 AMD 3000+ winchester 1 gb A-DATA VT קניתי שבוע שעבר מערכת קירור מים ואני רוצה לעשות אובר קלוק.. עכשיו הבעיה היא שאני מעלה את הבאס במעבד הוא עולה גם בזכרון ואני לא חושב שהזיכרון יכול לסחוב את זה.. איך אני נועל את זה.. ד"א בדקתי בביוס לא מצאתי את זה...
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
איזה אוברקלוק אני צריך לעשות לgeforce 5700 כדיי שאני יראה תוצאות במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
ברשותי E600 באוברקלוק ל-9X350=3150 עם לוח P5B-DLX מתח-1.35 כאשר אני מנסה להגיע לאותו תדר עם באס 400X8 המחשב לא עולה , ניסיתי מתח 1.45 FSB =1.4 שום דבר לא עוזר האם אני מפספס משהו (הטמפ של המעבד במאמץ -54 ושל המערכת -36 )
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עד כמה רחוק אתם חושבים ש אני יילך עם ה REVISION הזה ? כרגע יש לי 512 DDR 400.... בקרוב יהיה לי עוד אחד. ה קירור למעבד הוא FREEZER 4 אם למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה (IS7 E2) אנא תעזרו עם ה BIOS לא הבנתי מזה ה CPU STRAP.... וזה מאוד מוזר,ש המעבד לא יעלה ב יחס זכרון\מעבד של 1:1, רק 4:5 תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הזה ואני מעוניין לבצע אוברקלוק amd authlon xp 1800 הטמפ' מעבד שלי בד"כ היא 58 מעלות... אז אני חייב מאוור אז אני כנראה אקנה את ה extreme volcano 12 הזה שעשו עליו כתבה פה... עכשיו, האם אני צריך עוד משהו כדי לבצע אוברקלוק? כלומר משהו עם מתחים או משהו כזה... כי אני לא מבין בזה ממש, או רק להעלות FSB ומתי ואיך יכול לקרות שאני לא מעלה יותר fps.?
-
- 1 תגובה
- 372 צפיות
-
-
שלום חברה השאלה שלי היא כזו. יש לי מחשב שאת המפרט הרלוונטי שלו אני ירשום עוד רגע, הבעיה שלי היא שצלחתי להמהיר אותו מבאס של 200 לבאס של 216 (2.4 @2.6) וזה נראה לי קצת עלוב. רציתי לבקש עזרה בנסיון לשפר את האוברקלוק אם זה אפשרי, ושתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי. מעבד - INTEL P4 2.4C לוח - GIGABYTE 8IPE1000PRO (בזמנו היה נחשב לאחד הלוחות הטובים ביותר של גיגהבייט) זיכרונות - 2 יחידות של ELIXIR 256M PC3200 מארז - Compucase super Midi Tower CI 6A19 קירור - שני מאווררים 120 מ"מ לזרימת אוויר מהחלק הקידמי לחלק האחורי של המארז, מאוורר אינטל למעבד, שני מאוררים לציפסטים על הלוח, ומאוורר על הכרטיס מסך * שאר המפרט (דיסקים כוננים וכרטיסים נמצאים ב"מפרט מחשב שלי") רקע לנסיון שלי להמהרה. ה…
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ומעבד p4 2400mhz 533bus B עכשיו שאני נכנס לביוםהוא לא נותן לי לשנות את הוולטים וה באס והמכפלה... זה אפור כזה... ועוד שאלה אמרו לי שאולי יצרו את המעבד בפס יצור של 3 גיגה ורק צרבו אותו על 2.4 מה שאומר שאני יכול להעלות אותו ל 3 בקלות בלי התחממות גדולה עכשיו אמרו לי שצריך להזיז גאמפר על הלוח כדי שאני יוכל לשנות בביוס הבעיה היא שאני לא מוצא תספר למישהו יש כזה לוח אולי או יודע בערך איפה ולמה לשנות ודרך אגב אני לא משתמש בקירור מיוחד.... הסטנדרט של המחשב האם זה יכול לשרוף משהו?
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
שלום לכולכם! דבר ראשון - אני יודע שיש מ-ל-א אנשים שעשו אובר למעבד כמו שלי..... אז לפני שצועקים פה "תעשה חיפוש בפורום", הסיבה לתרד הזה היא הזכרונות.... והכ.מסך, שאני לא יודע עד איזו נק יחזיקו אז אני מבקש טיפים ממקצוענים. אוקי, המפרט: לוח ABIT AV8 מעבד 3000 סוקט 939 (לא ווניס) עם מאורר של TT פשוט זכרון: Kingston 512MB DDR400 CL3 - x2 כ.מסך: XFX 6600 256MB AGP עם מאוורר Zalman 700CU בנוסף מול המאוורר של המעבד יש עוד מאוורר שמושך אוויר קר מבחוץ, אז אני לא חושש מהתחממות יתר של המעבד כל המארז מקורר ע"י מיטב מאווררי TT - אז מבחינת קירור אני בסדר ;D יש דיסק SATA ודיסק ATA הספק הוא 400W אמיתי המטרה היא לעלות מ-1800 של המעבד לסביבות 2100. אם אפשר ובטוח יותר - יותר טוב! …
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי יש לי מפרט מעבד - אינטל 6320 מהירות 1.8 לוח אם - GA-965P-S3 rev. 3.3 קירור מעבד - ARCTIC COOLING V7 חדש לגמרי זיכרון - 2 GB OCZ אם חשובים המהירויות אני יכול להוסיף אם כרטיס המסך חשוב אני יכול להוסיף אותו זו פעם ראשונה שלי שאני עושה אוברקלוקינג כרגע טמפ מעבד 20 מעלות ללא אוברקלוקינג עד כמה אני יכול להגיע עם קירור הזה מה ההגדרות בביוס או שעדיף להתקין את התוכנה של לוח האם ומשם לעשות אוברקלוקינג
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, ברצוני לעלות את תדר המעבד מ3.0 ל3.6 (400X9=3.6) ולא יותר על מנת למנוע קיצור אורך חיים/בעיות שונות במעבד. פרטי המערכת כרגע: מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) זכרון: G Skill F2-8000CL5-2GBPI (X2) סה"כ 4GB לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כ.מ: PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD 4870 קירור טוב של ocz vendetta (לא זכור לי הדגם, אך אם זה חשוב אוכל לברר) מארז: COOLER MASTER CM 690, כולל 2 המאווררים למעלה של ה120mm) ספק כח: SEASONIC 550 טמפרטורות (במצב לא עמוס) לפי REAL TEMP: 31-32 distance to TJ-MAX: 69-68 לפי הEVEREST: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode, Volterra VT1165 (ATI-Diode, 70h…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כרגע אני יושב על באס של 320 (מה שנותן ביחס של 5:4 זכרונות במהירות 800) אבל אם אני משנה את התדר אז אז הזכרונות לא יוצאים בול 800 לא משנה איזה יחס אני אתן להם (חוץ מ 1:1 בתדר 400 אבל משום מה הוא לא עולה לי עם זה) ואם הוא לא יושב בול על 800 אז הוא בכלל לא עובר את הפוסט ובמסך LCD מאחור (למי שמכיר את הלוח) כתוב SET DRAM. זה הגיוני? עצות מישהו? טוב העניין נפתר; הייתי צריך להגדיר את תיזמוני הזיכרון ידנית. עכשיו אני על באס 400 עם orthos רץ ברקע ועל 61 מעלות. מעניין כמה גבוה אני אוכל להגיע... יש למישהו המלצות למתחים?
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה כדי להגיע ל4 GHZ יציב אני כרגע נימצא על 3.9 וכל פעם שאני מגיע ל4 זה לא יציב העלתי מתחים וניסיתי לשנות עוד בביוס אבל לא מצליח להגיע מצב יציב, המחשב קורס אחרי חצי שעה. תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם התחלתי לא מזמן באובר קלוק למעבד... בינתיים הגעתי לבאס יציב של 280 ואלו הפעולות שביצעתי... העלאת הבאס ל280... הורדת מכפלת ה HT ל4 הוספת 10 אחוז מתח למעבד... לא נגעתי בזכרונות או בבאס של הPCIE כי אני לא ידוע מה לעשות שם... כיצד ניתן להגיע לתוצאות טובות יותר?
-
- 40 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם חברה, איני נוטה לכתוב כאן הרבה אך אני משתדל לעבור על הפורום ומעודכן ביותר. אז ככה לעניינו.. הקירור שנרכש כדי לתמוך באובר האגרסיבי למעבד - Big Typhoon VX - הזכרונות מגיעים עם קירור - הזכרון נרכש במיוחד לאוברקלוק. הצלחתי להגיע עם המעבד הנ"ל על באס של 450 (מכפלת מעבד מקסימלית - 8) 450X 8= 3600MHZ. SPD - אוטומטי על 3.2 העברתי אותו ל2.4 ז"א מהירות זיכרון 2.4*450= 1080 (זכרון עובד על 1066MHZ). ה- SETUP הנ"ל ללא נגיעה בחשמל - על AUTO! אתמול עוד התלהבתי מהתוצאות אבל לאחר שהלכתי לישון והתעוררתי בבוקר נוכחתי לדעת שה SETUP אגרסיבי מדי (ללא נגיעה במתחים) והמחשב נתקע חשוב לציין שהמשחקים להורדת הבאס (מ 450 ומטה) לא עזרו והמחשב מאז עובד בין 20- 40 דקות ונתקע. ה SETUP עכש…
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי, המפרט שלי הוא: E8500 AC Freezer 7 pro GA-P35-DS3L OCZ 4GB 800MHz 9800GTX WD 500AAKS DVDRW Corsair 550W CM 690 אם תוכלו לתת לי הדרכה איך לשחק עם המכפלות ואיזה כמה עצות קטנות אני יודה לכם ! ד"א יש לי ידע בנושא אבל לא היה לי ניסיון עם מעבד כפול ליבה ... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי Gigabyte GA-Z77-D3H i7-3770k קראתי המון על אוברקלוקינג וכל אחד אומר לשנות דבר אחר בביוס. רציתי לדעת מה לשנות בביוס לפני שמתחילים באוברקלוק. רשימה של דברים תעזור לי מאוד ובכל מקרה הנה כמה הגדרות שהייתי רוצה לדעת מה לשנות בהם: :advanced cpu core features (?Turbo power limit: ? (250 (?Core current limit: ? (250 ? :Cpu core enabled ? :cpu enhanced halt ? :c3/c6 state support ? :cpu thermal monitor ? :cpu eist function :cpu core voltage control ?? :cpu PLL :3D power control (?Vcore loadline calibration: ??? (extreme
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כל הזמן נוגע באוברקלוק ומנסה לעשות כמה שיותר תדר גבוהה..אבל כל הזמן מתפקשש לי..השאלה שלי היא איזה מתחים עוד צריך לעלות למעבד?הגשר צפוני זה קריטי?עכשיו אני על 3.6 מתח בביוס 1.4 הMCH על 1.3 וה TERMINIATION על 1.4..מעל התדר 3.6 פשוט לא יציב גם עם מתח של 1.45..למה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-