עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המארז בנוי ככה למי שלא יודע : 4 מאוררים של 80מ"מ קדמים ושתי מאוררים אחורים של 80מ"מ שקופים + מד טמפרטורה שמוצאים אוויר אשר אותם אני מקבל עם המארז.. והמצב שלי הוא כזה אני מתכנן לעשות OC ולכן אני צריך קירור טוב יותר אשר 3 מאוררים ( 2 מאחורה פולטים אוויר ו1 בדלת מכניס אוויר ) חשבתי על מספר אפשרויות: 1. מצאתי את זה בנועה מחשבים TTTHERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 4 מאוררים של TT + שליטה ב 160 שקל שזה מאוד מאוד זול אבל החסרון בזה שאין לי מד טמפרטורה ואני לא מבין מה יעזור לי שליטה עם אני לא ידע מה הטמפרטורה למרות שזה עדיין טוב ( הרי איך אני ידע מתי לשלוט :\ ) 2. ודבר שני מצאתי את זה בפנדה Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 שז…

• 15 תגובות
    • 959 צפיות
  2. קירור עם מאוורר או צלעות קירור ?

• 16 תגובות
    • 889 צפיות
  3. http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=65747 אותי אישית זה קרע מצחוק במיוחד התגובה השלישית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה אם אתם קונים את זה תחזקו את זה למארז או משהו.. חבל על כרטיס המסך באמת (אם זה ספאם מצטער, פשוט הייתי חייב לשתף)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אוקי המיפרט- EPOX 8RDA3PLUS AMD 2500 BARTON בירצוני לישאול לאיזה אוברקולק אני יכול להגיע אם המכפלה סגורה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by kurush,

שלום לכולם. אני עובד עם מעבד פרסקוט 3.0, זכרון PC4000 של ADATA, ולוח IS7-E של Abit. אני רץ כבר כמה חודשים עם FSB על 220, ללא שום בעיות, ולמרות זה מקבל שגיאות ב-Prime95. אפליקציות אחרות לבדיקה, כמו Sandra BurnIn או MemTest86 לא מדווחות על שגיאות. אני רוצה להעלות את מהירות ה-FSB, אבל אני חושש מזה בגלל שפריים לא מדווח על יציבות מלאה. האם יתכן שהתוכנה לא נותנת חיווי מדויק בעבודה עם תצורה כמו שלי? אם לא, איך ניתן להסביר את העובדה שהמערכת עובדת באופן יציב לחלוטין (כולל הרצת תוכנות כמו קיובייס, והורדות במשך ימים שלמים רצופים, בלי קריסות או שגיאות? בלי קשר לזה, כשנתקלים בכזו שגיאה בפריים95, מה אני אמור לעשות? להעלות את המתח?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by rtr,

מה עם כל ה OC שנעשה על ה AMD A64 או שפשוט הבעלים הגאים לא משתפים ב OC שהם עושים ??

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  7. Started by nimrodim,

נתוני ה - OC לעכשיו: FSB=238--> מעבד ב: 3570. מתח בביוס 1.725 ע"פ MBM נע בין 1.6-1.7 במשך 13 שעות של PRIME 95 אשר עבר בהצלחה. AGP\PCI נעול, HYPERTHREADING=OFF, זכרון היחס 3:2 עומד על 158 (זה אינו גורם מגביל כרגע - עומד להחליף ל ADATA VITESTA). GAT SETTINGS בביוס: Auto, Normal, Auto, Disable, Disable. טמ"פ (זכרו ABIT!!!) - מנוחה : 50. מאמץ : 61. WINDOWS עולה על FSB של 240 אבל ב PRIME - המחשב פשוט נתקע לאחר פחות משעה. (זכרון על 160 ב 2,3,3,6 - היתכן שהבעיה פה?) מטרה - להגיע ל FSB של 240 יציב.... 8) הערות נוספות: HYPERTHREADING - מעלה מתח על המעבד. מעלה טמ"פ מעבד. (נבדק במתח 1.725 בביוס, אפקטיבי ב MBM בין 1.62-1.74 על FSB 233 . נבדק לזמן קצר 45 דקות עם DUAL PRIME - יציב).…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך כתוב שהמידע לקוח מההשוואה בdansdata כשאין שם בכלל את הSP-94 וה-XP-120 (לדוגמא). וההשוואה שם בכלל לא מעודכנת מאז מאי?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by roeiw,

אם אני מריץ Prime 95 במשך 7-8 שעות רצוף על מעבד Athlon XP 2500+ יכול להיגרם נזק כלשהו למעבד? (יושב על 39 מעלות במנוחה ו 46 במאמץ)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לעולם כרגע הבאתי מעבד MOBILE 2500 והגעתי איתו בלי שום בעיה ל 2700MHZ בבאס 245 !! עכשיו השאלה שלי כי כזאת, מעבד 3200+ הוא 2200MHZ אז 2700MHZ כמה זה ב + הזה ??? איזה חישוב אני צריך לעשות ???

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. שמעתי שצריך להיות שם,אבל אני לא מוצא איפה זה צריך להיות?לדוגמא cmos,integrated pirh..... ותחתי איזה שם זה צריך להיות?תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by Arile,

קניתי למעבד amd 64 bit 3000 מה אתם אומרים כדי לבצע איזה oc קטן ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by tehnodrom,

יש לי מעבד 2.0 של אינטל והקירור שלי הוא מה שקיבלתי עם המעבד קירור של אינטל רגיל.... עכשיו השאלה אם כדאי לי לעשות איתו ובכמה מותר לי לעלות ?

14. Started by gigabot,

אז ככה אתמול נחתך לי חתך קטן בצינור של מערכת קירור מים זה לא פגע אבל ... פגע טיפה אחת המגוף הקירור יבשתי ספגתי הכל המחשב עובד אך הוא מתכבה בכל איזה 15 שעה מה לעשות.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by shoeyal,

שלום ראיתי פאנל שליטה של ASUS שנראה מאוד פונקציונלי וזול http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=CASEMON&DRID=9198172 עכשיו בביקורת ראיתי שחשוב שהBIOS שלי יהיה או יתמוך ב -CUSL2 מה זה CUSL2 האם הלוח שלי NF7 תומך בו והאם למישהו יש המלצה על הפאנל הזה או פאנל אחר בסביבות 150 ש"ח

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. Started by itachi,

איך אפשר לעשות oc ל fsb

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. Started by Ryouhu,

שלום, לאחרונה אחד מהמאווררים שלי במארז שווק חיים ומאז המעבד ממריא לטמפרטורות אסטרונומיות בזמן של עומס ( משחקים, מולטי טאסקינג ועד ) ועקב כך המחשב נוטה להתקע ומאלץ אותי לאתחלו בעזרת כפתור הריסט. המחשב נתקע בעיקר באמצע משחק, כאשר המשחק פועל במשך זמן מסויים ( תלוי במשחק ובכובד שלו ). מחר אני נוסע לקנות עוד RAM אבל מה שיותר חשוב לי זה קירור טוב ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי שיכול להוריד את הטמפרטורות בצורה...סבירה בואו נגיד, שלא יגיע למצב בו המעבד יכול לשמש אותי במחבת לטיגון. תקציב.. ? אמממ, עד 200 יכול להספיק למשהו טוב וחזק ? אשמח לתשובות עוד היום אם אפשר. בתודה, גל.

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by re5pect,

יש לי פנטיום 4 2.8 northwood FSB 200 אני רוצה לקנות לו מאוורר אבל פעם אחרונה שניסיתי אוברקלוקינג הצלחתי רק 2.87 ומעבר לזה זה היה עושה פוסט עובר אותו מגיע לווינדוס ואז נותן לי מסך כחול.. OUT OF MEMORY

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by MoAv,

יש לי מעבד P4 3.2 עם 1 מגה Cache הוא מגיע ל-70 מעלות . וגם אלבטרון 6800GT כאשר הליבה מגיע ל-77 (!!) מעלות ... המעבד והכרטיס עם הקירור סטוק שלהם ללא שום שינוי . האם זה טמפרטורות הגיוניות ?? גם אם התשובה היא כן האם כדאי לי להשקיע בקירור יותר טוב , ואיזה ?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  20. אני יודע ששניהם הם אותו דבר כמעט אבל בכל זאת האם יש העדפה לאחד מהם ? המעבד המיועד הוא 2500 מובייל ל 3 ב 1 יש תמיכה ביותר מעבדים והוא גם בא עם גריל בניגוד לשני כך שהוא גם פחות מסוכן... ויצא כבר להרגיש מזה ביס מהג'נרי שלי עכשיו ... לא נעים (למרות שאני בעיקרון דואג יותר לילדים קטנים שמסתובבים בבית שלי בדרך כלל ...שכנים בני דודים - שכונהההההההה )

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by Dwhore,

שלום. עשיתי אובר עם המעבד שלי amd barton 2500+ ABIT nf7 A-data 3200/400 512 מ : 1.8ghz > 2.31 הbus עומד אצלי על 209 עכשיו, השאלה שלי היא איזה יחס אני צריך לשים בין ה FSB ל DRAM? זה דיי חשוב, כי יש לי בעיה עם משחקים, זה כמו כזה "חרבון" בסאונד שקורה, אבל כל פעם שאני משנה את היחס בביוס זה משנה או נפחת... בכל מקרה אני צריך לדעת איזה יחס לשים ..

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  22. אני רוצה ליקנות מאורר טוב ,עד עכשיו החלטתי על הThermaltake Extreme 3 in 1 cooler - Polo 735 האם הוא מאורר טוב ויספק טמפרטורה טוב למעבד ATHLON XP 2500?

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by Amir c,

טוב היום סוף סוף אמרתי שאני צריך לשים סוף לביש מזל שלי עם המאוררים נתחיל בסיפור.. קיבלתי את המחשב התקנתי ולאחר שבוע שבועיים המאורר של הציפ התקלקל (NF7) אמרתי נחכה... עבר שבוע בעע גם זה של הכ.מסך הלך ממש ביש מזל היום לאחר קרוב לחודש אמרתי זהו נמאס פתחתי והבאתי 2 דברים סינק חדש + מאורר שיתאים לכ.מסך שלי מאורר של AMD שמוציא כמות מכובדת של CFM לפני ההתקנה המעלות היו עומדות על 50 מעבד ו37 לציפ לאחר ההתקנה 46~43 מעבד 29~32 ציפ חבל שאינני יכול לשים תמונות של ההחלפה אגב הכ.מסך שלדעתי הלך ממש פצצה פתחתי שמתי גם קצת משחה תרמית (אף פעם לא מזיק) ואולי אולי אולי אני אעשה מדריך לאיך להחליף סינק+מאורר לכ.מסך בתכנון לאפינג לסינק משהו טוב שהבאתי (מתבצע ברגעים אלו - עבודה סיזיפית בעע) הסי…

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by nivster,

שלום, יש לי את המפרט הבא: Epox NForce3 8KDA3J A46 2800 socket 754 שני Kingston 512 DDR400 CL3 מארז TT V7000A דיסק WD 80GB 8MB SATA ספק 500 וואט של KSP Sapphire Radeon 9600SE הגעתי ל-220 רק ע"י שינוי FSB, טמפ' המעבד בסביבות 40 בעומס. שאלותי: 1. אני לא מצליח לעלות מעל 225 (המחשב לא עושה POST), אפילו שהעליתי מתחים ונעלתי את ה-AGP על 66. יש רעיונות? 2. האם הלוח שלי פותח את המכפלה או שה-A64 נעולים? 3. האם יש טעם לשחק עם הבאס של ה-AGP? זה ייתן לי תוספת כלשהי או רק יפגע ביציבות? 4. כנ"ל לגבי הוולטאז' של ה-AGP, האם העלאה שלו תיתן לי יותר יציבות? 5. קראתי בכמה מקומות שה-A64 לא בנויים ל-OC רציני, יש בזה משהו או שזה תלוי בסטפינג? תודה!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by giloman,

איזה קירור למעבד הכי כדאי לי בתקציב של 200 ש''ח ? P4 סוקט 478

• 6 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים