עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך אפשר לבדוק טמפרטורת ליבה של כרטיס מסך RADEON 9200 ? ומה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה שלו? בתודה manorking

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. יש לי P4 2GHZ עם 1GB זיכרון 2.5cls (שתי יחידות של 512MB של קינגסרון) המעבד עובד ב 400MHZ (סוקט 478). לוח אם של אסוס כפי שצויין בכותרת. כ. מסך Gaindward FX5200 שכנראה יוחלף ל 6600 בשביל קידוד HD חומרתי . הכל יושב בתוך מארז באך של TT . חשוב שהמחשב יהיה שקט (מה שהוא עכשיו עם הקירור המקורי של interl למעבד). כמה "מיץ" אפשר עוד לסחוט מהמעבד , עד כמה OC ניתן לעשות ובאיזה קרור מומלץ להשתמש? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 607 צפיות
  3. מה הנתונים שלו ? הוא רועש ? עדיף מניסיון אישי.. על כמה מעלות+- יהיה פרסקוט 3 גיגה הרץ 1 מגה קאש איתו ?

4. Started by BomBast,

אם אני ינצל אותו דרך ATItool עד הסוף יהיה שיפור או לא ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by The Ripper,

הדבר החשוב ביותר עבורי הוא שהקירור יהיה הכי שקט שאפשר, וגם שתהיה אפשרות להחליף את המאוורר עצמו. בגלל שמדובר במחשב ישן אני מעדיף את המינימום ההכרחי - אלא אם תתקנו אותי. (נראה לי לא לעניין להשקיע 215 שקל על נינגה פלוס עבור 478) מה דעתם ועל איזה קרור אתם ממליצים. ריפר.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  6. זה המפרט: http://www.geocities.com/exploits2003/GamingComputer.html אני מפחד מה- SLi.. שלא יגיע שם ל-200 מעלות. אני לא מתכנן להוסיף ל- OC שבכרטיסי מסך. תודה ויום נעים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. ה" אני חדש פה ובעניין... יש לי מעבד של intel פנטיום 4 CPU:2.4 הורדתי את התוכנה שנקראת ( אתם בטח מכירים ) speed fan הגירסה הכי חדשה.... והוא רושם לי ככה...: HDO:42 c Temp1: 23 c Temp2: 127 c Temp 3: 127 c מה אני אמרו להבין מזה??? אמרו לי שזה מסוכן מאוד ואמרו לי לנקות את המארז ואת כל המאוררים... זאת עשיתי אבל עדיין אותו הדבר אני ממש לא יודע מה לעשות!!!! בבקשה תעזרו לי..!!!

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by SensatioN,

שאני משחק במשחקים הכרטיס [7950gt] עולה ל110 מעלות ובמנוחה הוא 65, זה יותר מדי ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by yambtz,

יש לי צג LCD ממילונית. לא זה ששרפתי, מצאתי את המילוניץ של אחותי ופירקתי גם אותה. הלחמתי לפי המדריך, בדקתי עם זכוכית מגדלת שההלחמות לא נוגעות, חיברתי, התקנתי crystal control והוספתי את הצג בתור generic HD44780 בגודל 40x20 והוא לא עובר את התצוגת אתחול! התקנתי את ה I/O driver שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by esharone,

מהי טמפ' נורמלית ללוח אם? יש לי ds4 של ג'יגהבייט והוא על 37 מעלות (יותר מהמעבד) זה טמפ' טובה? מה אפשר לעשות אם רוצים להוריד את הטמפ?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

אני צריך המלצה על לוח אם טוב (כמה שיותר טוב) שיהיה אפשר לעשות בו OC (לא רק למעבד) רציני.... כמו כן גם המלצה לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by buyom2003,

אני מעוניין לבנות מחשב ל O/C הסתכלתי במפרט המומלץ והמפרט נראה לי אחלה החלטתי לרכוש את המעבד + לוח אם + מארז . . הבעיה היא שבכל חנות שאני מכיר לא ראיתי את המחירים האלה . . את ה 2600+ בלי מאוורר מצאתי ב 440 שקל האם למישהו יש חנויות זולות וטובות ? ובקשר למעבד עצמו לא שווה להשקיע עוד 80 שקל ב 2800 או 3000 ? הם לא יתנו תוצאות יותר טובות ב O/C ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. האם הקירור של אינטל ל 775 מתאים גם לקונרו??

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by lmlm,

שלום, יש לי תלוח שרשום בצד. קיצר הלוח הזה 55+- בממוצע ולפעמים מגיע ל 60 מעלות! ,נגעתי בקירור האפור הזה והוא רותח. האם זה בסדר ללוח? האם אני אוכל לעשות OC בשקט ל E6400? E6400 ב 45+- מעלות מנוחה (ללא משחה טרמית,כאילו המשחה שמגיעה איתו) והכרטיס מסך 50-48 אפילו פחות .(אם צריך) האם צריך להוסיף לו עוד קירור כזה ללוח אם או שזה מספיק בשביל OC ל 350FSB?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. כמו שהכותרת אומרת ;D

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. כשקנית את המחשב החלטתי שיום יבוא והוא יהיה חלש וזהו תהיה הזדמנות יפה ללמוד קצת על OC אז כבר קניתי מערכת יעודית למטרה LANPARTY UT nF4 Ultra-D amd 3200 אם קירור FREEZER 64 PRO Crucial Ballistix ddr 4000 2X512 leadtek 7600 GT בכל מקרה קראתי קצת מדרכים באינטרנט והחלטתי שהגיע הזמן לנסות בתחלה העלתי מיד את הFSB ל220 ובדקתי ואת הזכרונות השארתי על מה שרשום בCPUZ 2-3-3-8 עבור 200 בדקתי בS&M הכל עבד ואז המשכתי עד באס 240 בלי שום שנוי העלתי ל250 ואז הS&M הראה שהמעבד קרס העלתי לו מתח ל1.45 והוא עבר ואז הS&M המשיך לבדיקה של הזכרונות בתחלה הוא קרס ואז שינתי את התיזמונים למה שרשום בCPUZ עבור 250 2.5-4-4-10 ועדיין לא עבד בכל המשכתי לשחק אם התיזמונים עד שכבר הע…

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by aviv00,

אתם ממליצים לי להמשיך עם ה OC ? או לחזור ל 2.4GHZ הוספתי מאורר על הלוח האם לא עוזר הרבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  18. היי , שמתי לב שהמאוור של הרדיאטור לא עובד (למזלי לא קרה למחשב כלום) , פרקתי את הרדיאטור מהמארז עם המאוורר , הדלקתי את המחשב והמאוורר מסתובב כמה שניות ומפסיק , מסתובב ומפסיק וחוזר חלילה... ניסיתי להחליף את חיבורי החשמל , לא עזר. פרקתי את המאוורר מהרידאוטר (המרכז של הרוטור היה חם , בדיוק מעל המנוע) עשיתי "פוו" להעיף אבק שהיה על הרדיאטור והמאוורר... חיברתי חזרה ונכון לעכשיו הוא עובד... אבל אני מפחד שהוא יפסיק שוב.... האם התופעה מוכרת ? מה כדאי לעשות ? בתכל'ס לא עשיתי O/C ככה שיכול להיות שמיותר שיש לי את המערכת במחשב , אבל זה בלאגן לפרק אותה (וןחוץ מזה , אין לי איפה לאחסן אותה כרגע ואני לא חושב שירצו לקנות אותה מכיוון שהTyphoon יותר פופולארי היום...) אז מה אתם ממליצים לעשות…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?יותר מ-‏CM 690 Black

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by sagi5,

המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by DOR_2911,

כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by nec5e,

האם מישהו יודע האם ניתן להרכיב מאוורר zalman 7700 על הלוח? (ללוח יש pipe) ונראה לי שזה יכול להפריע. האם זה נחשב ללוח טוב? תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by lipa,

שהמעבד היה ב-OC של 3.7GHZ הציון ב-3D MARK 05 היה 11175 נקודות המעבד ב-OC של 3.6GHZ הציון 11750 נקודות http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2277754 זה הגיוני ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by vic07,

בדקתי את טבלת התאימות באתר היצרן - אך סדרה 8 לא מופיעה, גם בטבלת המתאימים וגם בטבלת הלא מתאימים. עושה רושם שהטבלאות נערכו לפני יציאתה של הסדרה לשוק. מישהו יודע אם אפשרי להרכיב, בלי להתחיל לנסר צלעות קרור ולעקם קבלים? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by yos11,

אני רוצה ליקנות שני סטיקים האם ללא אוברקלוק הם יעבדו כמו DDR400? ,USV KGUZRHO

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים