עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by show_biz,

שבת שלום לכולם , אז התחלתי לשחק קצת עם ה- AI7 , אז אחת הפונקציות היא GURU OC , ז"א אני מעלה את המהירות הבאס (לדוגמא מ200 ל 214 ), ואז מהירות המעבד עולה (במקרה זה מ2800 ל3013 בערך...) ולשאלה : למה בעצם אני צריך להעלות גם את המתח למעבד???? ולמה לכרטיס מסך יש אפשרות של העלאת מתח בלבד? מצטער אם השאלות טיפשיות - אני מנסה להכנס לעסק מקווה להשתפר תודה ???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. Started by inon007,

היי, יש ברשותי מחשב ובו המעבד E6300. בצעתי עליו OC לאחר הביצוע הליבה הגיע ל 1910 במקום 1860, בדקתי ב speedfan מה הטמפרטורה של המעבד והיא 16 מעלות עם קירור stock שלו. עד כמה אני יכול להאיץ את המעבד ואיך אני אדע באיזה שלב הוא יכול להישרף? ד"א, עד כמה ישפיע הOC על הביצועים של המחשב? תודה.

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  3. שלום לחבריה ! אני שומע רבות פה-שם על מושג "פתיחת צינורות עיבוד" והפתיחה שלהם בכ. מסך. אף על פי שאני טכנאי מחשבים כבר קרוב ל 9 שנים, אף פעם לא התעסקתי ב OC , והתחלתי עם זה רק בזמן האחרון. עכשיו לשאלה: מה זה הצינורות האלה אני יודע, אבל קיבינימט, איך פותחים אותם ? והאים אני יכול לעשות את זה אצלי ? כ. מסך שלי הוא ASUS GEFIRCE 6800 GT AGP V9999 GT/TD 256 מגה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. המעבד שלי (פרטים בחתימה) עומד במנוחה על 41 (במאמץ 57) והלוח אם בסביבות 38-41 ... אז אני זקוק למאורר שיקרר לי קצת את המארז... התקציב... גג 100 ש"ח... אה... ואני מזמין מהדובים

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  5. ראו בעצמכם את ה"יצור". http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121074

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by itad,

יש לי שני מאוררים אחד 80 מ"מ מאולתר והשני 120 מ"מ קנוי עכשיו חיברתי את ה80 מ"מ ליציאה בלוח אם איפה שמראים במדריך לאלתור מאוררים לאן אני יכול לחבר את השני??

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  7. המפרט מופיע בצד. ספק 350W. והכרטיס מסך גם כן ב.OC ליבה 300===>400. זיכרונות250===>275. האם ביטוח הOC לכרטיס מסך יתן לי אפשרות להמשיך את הOC על המעבד או שאין קשר בינהם. גרסת ביוס האחרונה שיצאה. מתחים: מעבד 1.6 זיכרון 2.7 צ'יפסט 1.65 תודה מראש. predator_008

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by J.a.C.k,

יש לי כרטיס מסך FX5200 כמו בחתימה אני רוצה לצרוב לו ביוס חדש עם מודיפיקציות שעשיתי כולל מהירויות שעון אחרות ושם של FX5200U ואני רוצה לדעת איזה סיכון קיים אם אני עושה שינוי של :DEVICE ID הנה תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by Baridy,

יש לי את התוכנה Speed Fan . רשום ל שTEMP 3 עומד על 80 מעלות. מזה TEMP 3 ? האם זה בסדר 80 מעלות? AMD Phenom 2 550 X2 ATI 4890 1 GB

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול אם מומלץ לעדכן את הביוס? כרגע יש לי F10 ובאתר של GB יש כבר גירסה F12 אני רואה באתר שיש כל מיני תיקונים לממשק הPCI-E ולאו דווקא עידכוני תמיכה בעוד מעבדים... תודה לעוזרים...

12. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v deluxe k8t800 pro a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by saivas,

שלום קראתי מדריכים על oc למעבד וניסתי אך הם לא תאמו את מה שכתוב אצלי בביוס רציתי לדעת בבקשה אם אפשר מדריך לדגם הביוס שלי קודם כל יש לי לוח אם יש msi דגם msi rc410m2 (msi-7173( דגם מעבד intel pentium d820 דגם ביוס american megatrends דגם:v3.5 (עדכנתי אותו לא מזמן) עכשיו השאלה האם אני יוכל לקבל מדריך וגם האם בכמה כדי לי להעלות את הרמה של המעבד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by PSdesign,

שלום, חבר שלי קונה בקרוב את הכרטיס הנ"ל ויש לו כמה שאלות. קודם כל איך הוא לOC? הוא כנראה יקנה איתו גם את הקירור Accelero X2 אז איך הוא לOC? הוא יוכל להגיע איתו לרמה של ה1950XT לדעתכם ובעיקר מנסיונכם? ולמישהו יש ביקורות על הכרטיס שכוללות בדיקה של OC? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by pumbatal,

זה מדהים מה יכול כיוון טוב לעשות זה עוד ישתפר המערכת החדשה במלוא הכוח יש מצב ל 13000 עושה אוברקלוק לכרטיס מסך... שיט זה גדול מדי ???? מה עושים ?? http://www.upit.ws/uploads/0b630ab34c4d2.jpg

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. מה המצב אנשים ?.. יש לי Hard Disk בשם Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS והוא מגיע לי ל - 47 מעלות וזה לא טוב (כפי שאמרו לי ) .המארז שלי מאוורר ואפילו שמתי מתחתיו (דיסק קשיח) מאוורר 80 מ"מ וזה לא הוריד את הטמפרטורה שלו אז ניסיתי לשים מעליו וגם לא עזר . איזה גוף קירור הכי טוב אני יכול לקנות עד 100 ש"ח (שקל לא יותר) ולא קשה להרכבה ?.. קחו אחד מהרשימה של האתר הזה (פנדה מחשבים): http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_1149 תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  17. בזמן האחרון יש לי תקיעות לא מוסברות. שמתי לב גם שהמחשב חם כשנוגעים בו - בעיקר האיזור של ספק הכוח (תמיד הוא היה ככה אבל זה אף פעם לא השפיע) בקיצור, אני רוצה להיות בטוח שהכל תקין, אני רק צריך לדעת בערך מאיזה טווח של טמפ' משהו כבר לא תקין? כרגע הטמפ' שלי הן - 46 בחיישן אחד ו - 59-60 בשני.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by sdfzxc,

מבית pcmag http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273825,00.html למישהו יש ניסיון עם הערכת השקטה ל sonata 2?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

השאלה היא כאשר המגבלה באה מהלוח אם .... האם אפשר לשנות את זה ע"י OC או שמא שלא.? ואם כן כיצד? פרטו כל מה שצריך שינוי מתחים ביוס....וכל מה שעולה לכם לראש. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by E-man,

מתוך שיעמום (פסח אסור לשתות :-[) החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק למעבד (האמת ניסיתי גם לזכרונות אבל זה בכלל לא הצליח) הצלחתי דרך התוכנה של הלוח AI BOOSTER להגיע ל4.08GHz (כאשר המקור הוא 2.83) וכול ניסיון להעלות מעל המהירות הנ"ל פשוט נכשל, כאשר המחשב אפילו לא עובר את השלב של הביוס ראיתי שאנשים מגיעים עם מעבד כמו שלי למהירויות יותר גבוהות. מה אני עושה לא נכון, או בעצם, איך אני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by oamir1,

http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220129.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220133.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220134.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220135.JPG חיברתי מאוורר קידמי שיכניס אוויר מבחוץ 8 ס"מ מאוורר אמצעי 12 ס"מ שיאוורר את לוח האם ועוד מאורר 8 ס"מ אחורי שמוציא אוויר חם החוצה בנוסף לרגילים למאורר על הכרטיס מסך (כמו המקורי שנשרף) 4 ס"מ למאורר מעבד ומאורר ספק כוח

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  22. שלום לכולם, התקנתי את SPEEDFAN כדי לראות כמה מתח מקבל אצלי כל רכיב.. עכשיו יש כאן כמה מתחים שלא ממש מובנים לי.. (תמונה שווה אלף מילים) למה המתח בפלוס ובמינוס 5V ממש לא קרוב ל5V ?? וגם ממש לא יציב!! כל שניה מתחלף שם מספר אחר - פעם זה על אזור ה4V ..ופעם זה קרוב ל5V ולפעמים כמו שרואים זה יורד גם מתחת ל4V.. והאם זה בסדר שאין לי 12V במדוייק על ה12V ?? מי אחראי יותר על ייצוב המתח ודיוקו ? הספק או לוח האם ?? או ששניהם ביחד?? הוספתי גם תמונה במאמץ מלא - המצב נראה שם הרבה פחות טוב :-[ (מפרט בצד) הייתי שמח לחוות דעת .. תודה. *עריכה- לכל אלה שיגידו שזה ספק ג'נרי ושזה בגללו - אז הוא לא! אני אמנם לא מוצא ברשת השוואת ספקים שכוללת את TOPOWER אבל הנה לינק דיון שמאשר לי פחות או יותר את …

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by SensatioN,

חזרתי ממעבדה שירכיבו לי את המחשב.. התכנאי אומר לי שהגוף קירור [טוניק] גדול מדי ואין מקום לקירור של הלוח אם [המאורר הקטן הזה] ראיתי בעניים שלי זה משנה אם הוא לא ירכיב אותו ? אני עושה אובר רציני..

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  24. יש לי HD של WD) 20 GB) מלפני שנה וחצי אז הבעייה הי כאשר אני עושה OC לא גדול (XP 1600~XP1700) אז הוא רושם לי שיש לי בעייה בחלק מהקבצים(במסך כחול),כל פעם קובץ אחר אחרי שאני עושה איתחול אז זה מיסתדר. אבל אחרי שהמחשב כבוי הרבה זמן ואני מפעיל אותו אז הוא עושה לי את הבעיה הזו בבקשה תעזרו לי עריכה:יש לי כרגע WIN XP אבל זה גם ב 2000 קורה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. האם הנתונים בתמונה המצורפת נורמאליים? מעבד - pentium D 805 מאוורר - של אינטל, זה שהגיע עם המעבד מאמץ - רק ה אימיול פועל ברקע OC- ללא תודה לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים