עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מצאתי את הגרסאות האלו בינתיים , האם יש עוד סטפינגים? מי מהם הכי מוצלח ל OC ? מישהו הצליח איתם ? AQXEA 0323TPDW וקיים גם אותו אחד עם AQXDA (שמים לב להבדל בין ה E ל D, שכנראה מציין סדרה חדשה יותר מה D)

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by X7-007,

אני צריך לדעת איך אפשר לנעול את המהירות שלהם, כי יש לי בעיות כשאני מנסה להשתמש עם AGP 88mhz.. וזה לא טוב בכל מקרה. אני רק צריך לזיכרון ולמעבד. Asus P4T mobo

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. מצאתי את המוצר בחו"ל: http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1803 מישהו יודע אם יש את זה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני הולך לקנות מחשב בשבועיים האלה... ולמעבד יש תקציב של 800 שקל ואני רוצה לדעת אם יותר משתלם לקנות איי אם די 1700 ולהביא בו oc עצבני רצח שעולה 337 ובשאר לקנות כל מיני מוצרי קירור או פשוט ללכת על הבארטון 2500 שזה יוצא כבר ככה ועוד שאלה אם אתה ממליצים על 1700 והקירורים האלה אז איזה סטפינג לקחת???...

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. המליצו לי ללכת על Zalman CNPS7000Cu ועל חיבור מאוורר SF2 לגריל שלי ועוד אחד סתם במארז. המעבד:Intel P-4 2.4C GHz 800FSB הלוח:P4P800 (לא יודע אם צריך אבל עדיין) איזה גוף שקט יותר? Zalman CNPS7000Cu או9 Thermaltake Smart & Silent Volcano ??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  6. Started by SixKiller,

מעבד INTEL PENTIUM III 1000 Mhz לוח אם Intel Corporation D815EPEA2

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by iakovl,

במקרה הספציפי הזה השאלה היא: האם הקירור המצויין אך המובנה של ראדון 9700 (NP) מתוצרת הרקולס (החייתיים עם הכרטיסים שלהם) עדיף, או לא על- Iceberq4 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by manbot,

ערב טוב. שמח וטוב לב אני בא היום לעשות איזה אוברקלוק קטן למחשב החזק שלי (2.6C) אני נכנס לביוס, משנה את ה-CPU overclock מ-disable ל-enable ולוחץ על CPU host frequency למרות שה-FSB הוא 200mhz, הוא מתחיל לי שם עם 133. מה אני צריך לעשות מפה? תודה מראש, manbot

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  9. איזה מקומות יש בקפריסין שמוכרים דבק טרמי? בבקשה תעזרו לי אני חייב את זה בשביל לפרוץ מכפלה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by tovtov,

ברשותי מחשב מאוד ישן - סלרון 400 אני רוצה לנסות לשפר את מהירות המעבד (overclocking), אין לי מושג איך עושים את זה. מישהוא יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר איך עושים את זה בצורה בטוחה ויעילה? לוח האם שלי הוא של Shuttle במהירות 66MHZ תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by asilic,

היי יש ברשותי מחשב בן שנתיים עוד מעט והוא מפוצץ באבק יש לי זמן פנוי וחשבתי לנצל איזה יום כדי לנקות את האבק שהצתבר בתוך במחשב. עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המחשב? והאם צריך להוציא גם את הכוננים שמנקים את המחשב?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. היי, אוקי, אתם יודעים שאני לא גולש הרבה בקטע הזה של הפורומים אז אני לא מבין הרבה באובר, אבל כרגע אני מוכרח להבין.... בהנחה שבלי מאוורר או בלי שום קירור הצלחתי לעשות אובר של 50%-60%~ לכרטיס מסך, אם אני אשים עליו מאוור, אני אצליח לשפר את התוצאה בהרבה? שאלה שניה, הסלוט AGP שלי הוא *4 מקסימום, זאת אומרת 264 מגה הרץ הסלוט, האים זה מפריע לי לקבל ביצועים טובים אם נגיד אני מגיע למהירויות של 450-500 מגה הרץ על מעבד ו450 על זיכרונות? שאלה שלישית, בהנחה וזה מפריע, יש דרך לעשות אובר לסלוט (של אינטל) בביטחה, אם יש אז האים יש גם מדריך או שמישהוא יוכל להסביר לי? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  13. Started by talikooo,

יש לי פנטיום 3 800 כרטיס מסך וודו 3 3000 וזיכרון 128 מגה 133 הרץ יש משהו שאני יכול לעשות כדי להאיץ אותו יש לי מארז פשוט ללא כל מאווררים ואמצעי קירור ואני חדש ולא מבין כמעט כלום נכנסתי לביוס וראיתי שיש שם אפשרות להאיץ את המעבד עשיתי ניסיון לאיזה עשר דקות והכי הרבה שאפר להאיץ זה מ800 ל900 ומשו ככה זה לפחות כותב שהמחשב נדלק.....איך מאיצים את הזיכרון ובכלל את המחשב.....מה לגבי הקירור שאלה מטומטמת אבל בכל זאת: פתחתי את המאר משני צדדיו כדי לתת לא לנשום זה רעיון טוב ונגיד אני יכוון עליו בנתיים מאוורר זה יעשה משהו? (מאוורר רגיל הכוונה גדוללללללל) תודה והצעות וההערות יתקבלו בברכה בתודה מרא

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by nivster,

חבר שלי קנה AXP2500 עם הסטפינג הבא: AXDA2500DKV4D איך הוא ב-OC? מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by alienchickenpie,

ניסיתי לשייף את המארז של מחשב ההתעללות שלי- שייפתי אותו עד שהוא נהיה חלק ואז צבעתי אותו עם שיכבה דקה של ספרי ישן ודפוק שמצאתי בבית (לא הספיק כדי לכסות צד אחד של המארז). אחרי שהצבע מתייבש שמתי לב שרואים את השריטות על הצבע. אם אני אצבע את המארז עם צבע מיוחד לרכב, בכמה שכבות, זה יסתיר את השריטות? יש שיטה לשייף בלי שריטות?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by amisha,

איזה סינק+מאורר טוב בשביל OC טוב למעבד הנ"ל? האם יש איזה סטפינג מועדף לOC למעבד הזה ?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by ילד-hw,

רציתי לדעת עד כמה המערכת הזאת טובה למשל החום של המעבד שלי 36 ולוח אם 31 עד כמה המערכת תוריד את החום מהרמה הזאת ועוד דבר תגידו כל כמה זמן מחליפים מים?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  19. אני קונה בארטון שרץ כמובן על באס של 333, עכשיו אני לא יודע האם לקחת זיכרונות של 400 או 333? קראתי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=44161 שאם הבאס של המעבד והזיכרון אותו דבר אז נותן ביצועים יותר טובים, ואם הוא 400 ולא 333 זה אפילו מוריד. זה נכון?? כדאי לי לשנות ת'הזמנה לזיכרונות של 333 במקום 400??? *אנא לא למחוק או להעביר לפורום מעבדים, כי בכל זאת זה קשור לOC. ואם זה עוזר אז אני כן מתכנן OC.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by bunin,

שלום לכולם! יש לי כרגע מפרט הבאה: P4 2.4C ASUS P4P800 (2x512 Kingston HyperX pc3200 (DDR400 הסטיקים הם לא קיט מתאים, לא היה ב-pch. בכל מקרה, הם עובדים ב-dual ב clock 200Mhz. DDR400 עם תזמונים 2-2-2-5 עוברים את כל הטסטים, memtest, prime95 אני לא מצפה להאיץ את הזכרון, לכן שמתי יחס 4/5 ו- clock 250 כך שזכרון יהיה ב 200Mhz, DDR400 והמחשב לא עובר memtest, prime95. ניסיתי גם ב-clock 240 Mhz , שעבור הזכרון יוצה אפילו פחות מ- DDR400 ואני יודע בוודאות שהמעבד עובד ב-240, כי היה לי זכרון זמני מ-pch, שהיה Geil DDR320 אז שמתי יחס 2/3, בלי לעלות מתח על cpu והכל עבד חלק, על 240, מעבד הגיע ל-2.9Ghz ניסיתי עכשיו לעלות תזמונים, אפילו עד 3-4-4-8, לעלות מתח על זכרון, עד 2.8 --- פשות לא עובר…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by Skunkmaster,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. כי אני רוצה מעבד עם ל-OC כבד,לוח אם (כמובן שיתאים ושיהיה טוב ל-OC). זכרונות-על איזה אתם ממליצים,תקציב יש אבל אני גם רוצה לדעת מה עדיף,מהירות,חברה מסוימת וכו'. קירור-ל-OC עצבני. מקווה שלא שכחתי כלום. :

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  23. Started by zolder,

CORSAIR CMX512-3500C2 512MB לא מצאתי את ה-LL והשאלה מה ההבדל בניהם והאם זה מורגש? ומה עדיף הקורסייר שהזכרתי למעלה או ג'ייל גולדן דרגון 3700?(512 בסטיק אחד)

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by eliXir,

I got my new computer with Thermaltake v10 cpu cooler and 2 fans, the freaking fans are doing REALLY hot air to the room!!! I'm sitting here with 2 big fans behind me but i'm still wet here! I guess the fans turns out the heat, BUT I CANNOT LEAVE THIS WAY! Any suggestions!? URGENT! :'(

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by fux,

לזה: http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 לאיפה מתחבר החשמל? אותו שאלה לגבי זה : http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 אשמח לשמוע חוות דעת עליהם... בתודה fux

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.