אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
בניתי ריליי שמחבר 2 ספקים ביחד, אחרי שהכל עבד פניתי לחלק האומנותי של מנורות ביקורת, אני לא ממש זוכר איזה נגד הולך ללד שמתחבר ל-220V ורק זה מה שחסר לי... (הלד הוא לד רגיל, לא אולטרא-ברייט) מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לא, אם זה שייך לתמיכה טכנית אז אני מצטער ומנהלים תעבירו את האשכול הזה בבקשה. עשיתי לפני כמה דקות Restart למחשב, והמחשב לא הצליח לעלות 3 פעמים, והראה לי מסך כחול למשך 2 שניות ואז נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו. אני הייתי עם אוברקלוק ל E8400 שלי ל 3.6 כבר כמה חודשים, הוא עבר בדיקת מאמץ של כמה שעות ומופעל על המחשב World Community Grid כבר די הרבה זמן על 90% ככה שלא הייתה אמורה להיות בעיה. אז אני לא מבין למה פתאום המחשב לא הצליח לסחוב את האוברקלוק אחרי שהוא סחב אותו כמה חודשים :s05: חבל לי כי כן ראיתי שיפור ביצועים בין 3 ל 3.6 GHZ במחשב שלי. תודה מראש למגיבים. עריכה: יכול להיות שזה יכול להיגרם על ידי כרטיס המסך? בגלל שהוא בזמן ה…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני עושה אוברקלוק והמחשב לא עובר פוסט אחרי באס של 417 העלתי את הוולט של המעבד עד 3.8 וזה לא עזר הזכרונות הם על 1:1 5-5-5-15 ו2.1V הצלחתי להגיע עד לבאס של 417 שעבר פוסט והגיע לוינדוס ובדקתי המערכת יציבה. שמתי את המתח של המעבד על 1.3V האם תוכלו לעזור לי להגיע לבאס של 422?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה שמגיעה ל100% מאמץ של המעבד...כדי לבדוק את הטמפרטורה במאמץ....נראה לי שהגעתי ל45...עם פנטיום 4 1.7 עם אוברקלוקינג ל 1.95...
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led Zalman Fatal1ty FC-ZV9 מה ההבדל????
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תמליצו לי על שילוב של נחושת + מאורר.. ויש ברשותי מאורר של P4 2.4 וגם של ספק.. (תגידו לי להשתמש בהם רק אם הם חזקים יותר...) אני רוצה קירור שלוקח את של לידתטק כמו מים אז תמליצו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי עם מעבד E6300 שקיבלתי לא רואים את הטמפרטורה של המעבד....בשום תוכנה...למה זה?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה הקירור הזה יוריד לי לפחות 10 מעלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3087 אם יש לכם משהו יותר טוב במחיר הזה אז תנו הצעות יכול לחרוג בעוד 20 30 לא יותר תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם ה-Q6600 והחלטתי לעשות OC למעבד למהירות 3 Ghz, רציתי לדעת איזה קירור יהיה הכי אפקטבי והכי שקט לתנאים, עד 200 שקלים. בנוסף, רציתי לדעת אם בכלל אוכל לבצע את ה-OC הנ"ל עם החלקים הבאים: SeaSonic M12 - 500W Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB (2X2GB) 800 Mhz CL 4-4-4-12 CoolerMaster CM 690 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איפה אני יכול לבדוק איזה מארזים מאושרים על ידי AMD ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הגיע מאוורר חדש לארץ ושמו: SilenX המאוורר עושה את עבודתו נאמנה - מהירות ודחיסת אוויר זהה למובילים בשוק (scythe). אך בנוסף לכך, ניחן ביכולת עבודה חרישית (14db למאוורר 120 בעוצמה של 1300RPM). זמין בחנויות: נועה מחשבים ו-FOX PC.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חוץ מלהחביא אותו
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אני מחפש שיהיה קירור שקט בתקציב עד 70 ש"ח. האם Alpine 11 GT Rev2 יהיה מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NX8600GTS-T2D256E-HD-OC מבית MSI שנמצא אצלי במארז P182 של ANTEC. המארז הזה היה אמור להשיג לי שקט מוחלט, מה שהוא אכן עשה עד שהגיע הכרטיס (לפני כשבוע) אפילו ב- 4 לפנות בוקר (לפני שהציפורים מתעוררות). לינק לאתר החברה- http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1194&maincat_no=130&cat2_no=136 רציתי לדעת איך אני גורם לכרטיס הנ"ל להפסיד בתחרות על התואר מלך הדציבלים כנגד המכונת כביסה כאשר היא במצב סחיטה? צירפתי תמונה של הכרטיס (העליון מבין השניים), יש לציין שעל הכרטיס שלי התמונה קצת שונה. צירפתי גם ביצועים של הכרטיס כאשר ברקע פועל סרטון של HD. אני רוצה להשתיק את הכרטיס מבלי להעלות את הטמפרטורה שלו! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד פושט של MSI בן 3 וחצי שנים(קיבלתי אותו מתנה לגיוס) עכשיו המחשב מגיע בקלות ל 62 מעלות ומורגש איטיות וגם תחתית המחשב ''בוערת'' . ראיתי קירור בשם Thermaltake Massive23 GT LapTop Cooler ב סך 150 ש''ח , ברצוני לדעת האם מישהו התנסה במוצר דומה ויודע שזה יעיל . תודה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי משאבת מים של פורד ישנה ורציתי לדעת האם היא מספיק טובה . אני רוצה לבנות מערכת קירור מים .
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מישהו ניסה דבר כזה? שמעתי שאפשר לעלות מתח במשהו שנקרא [bios Mod 1.1V]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בוקר טוב- אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה לבדיקת טמפ' של הכרטיס מסך ואני לא מוצא שום תוכנה- תעזרו לי בבקשה. תודה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 400 צפיות
-
-
עשיתי לפני חודשיים +- עדכון ביוס לF6, ובאמת כשאני מדליק את המחשב רשום למעלה ביוס F6.....אבל היום סתם במיקרה הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שבלשונית של הלוח רשום שהביוס שלי הוא F3, זה טעות בCPU-Z הוא שהעידכון לא הצליח?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה נותן ביצועים טובים יותר עם מה אפשר להגיע לFSB גבוהה יותר? אני לא מדבר על הפיצ'רים שיש להם אלה רק על האובר של 2 הלוחות הנ"ל בגלל זה אני חושב שהוא מתאים לפורום הזה תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כדי להחליף את המאורר המקורי של BT למאורר 120 הזה http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/smartfan/a202829.htm
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מצאתי חנות שמוכרים בה את כל הדברים לאלקטרוניקה בזול......... לדים אולטרה בריט אדום וירוק ב-2 שקל, יש לדים דו כיווניות - בצד אחד ירוק וכשהופכים את המינוס והפלוס זה הופך לאדום!!!!! כחול אין במלאי.....חבל......אמרתי לו שיזמין הרבה כי אני הולך לעשות שם קניה רצינית ;D החנות נמצאת ברחוב עוזיאל ברמת גן - שם החנות - D.G אלקטרוניקה. עריכה: עשית זאת שוב, למה כל סימני הקריאה הללו היו בכותרת.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 2500+ מובייל לום אם ABIT NF7 וזכרון A-DATA 400 MHZ 2.5 כאשר אני מעלה את הבאס מעל 200 מה"ז אפילו ב-2 מה"ז המחשב לא עולה אבל אם אני מעלה את המעבד ל 2400 מה"ז בשינוי מכפלה המחשב עולה בקלות. האם הבעיה היא בזכרון? כי הוספתי אפילו מתח מקסימלי לזכרון והעלתי את התזמונים וזה עדיין לא פועל...
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-