עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by heilper,

לתשומת ליבם של קוראי הפורום ניתן להסתכל על ההודעה שלי בפורום לוחות אם מעבדים וכו... בקשר לגאוניותו של האוברקלוק מודינג זה הדבר היחיד שבאמת כדאי בפורום הזה לפי דעתי וגם זה לרוב נעשה בחוסר טעם אומנותי

2. Started by Shane McMahon,

תראו את המערכת קירור מים הזאת: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin היא נראית לכם טובה או חרטא?

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס מסך GV-3D1 של GIGABYTE שכולל שני מעבדי 6600GT ועושה לי רעש כמו טרקטור קטן ביחס לשאר המחשב שלי שהוא שקט מאוד. מה עושים למישהו יש עצות, האם יש גופי קירור שקטים לכרטיסים כאלה, האם ניתן לשלוט במהירות המאווררים כך שרק כאשר הכרטיס מתחמם הם יכנסו לפעולה, האם יש אפרות להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר? תודה מראש, מידד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by taimor,

אני מחפש תוכנה כמו Super PI לבדיקת המעבד בOC לX64 ביט, קיימת אחת כזאת ? תודה מראש לעוזרים....

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by AMD 64,

שלום, אחרי שחיברתי האר דיסק נוסף של טרה וחצי(בנוס לשני הארדיסקים שהיו לפני),פתאום הRPM של המאוורר מגיע ל2200 במאמץ. זה הגיוני או שבקרוב יתחילו גם הריסטרטים?האם יש לשקול קניית ספק חדש? עכשיו יש לי 500W של hec. תודה.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by amir456,

שלום זה כבר פעם שנייה שאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ולא מצליח יש לי כרטיס של ג'יגה ביט 7950GT 512MB עם קירור של זילמן מובנה סטוק : מעבד:550MHZ זיכרון : 700MHZ גירסת דרייבר :93.71 (הכי חדש) עכשיו בהתחלה הישתמשתי ב ForceWare Coolbits הוא עשה לי הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC עכשיו אמרו לי תעבור ל RivaTuner וגם היא עשתה הודעת שגיאה שניסיתי לעשות טסט ל OC ומה עשיתי בשנייהם הקפצתי רק בתדר של 5MHz את המעבד (ז"א סטוק היה 550MHz הקפצתי ל555MHz) ועשיתי טסט והוא נכשל הינה השלבים : אני ממש לא יודע מה לעשות אם מישהו יודע מה הבעיה שיעזור לי אני ממש לחוץ בקשר לזה תודה מראש .

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by media22,

יש לי P4 2.4 FBS 800 ולוח של ABIT IS7-E זיכרון SAMSUNG 2X@256 PC3200\400 ניסיתי לעלות את התדר ל250 עם VCORE של 1.575 למעבד 2.7V לDDR ו 1.65V ל DDR המחשב עולה עד לתחילת הWINDOS ואז נותן לי הודעה של בוצעו שינויי חומרה בלה בלה ....... ואז ניתקע או עושה ריסטרט אני לא יודע כבר מה לעשות :-[ מבקש את עזרתכם ....................

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

טוב יום נחמד 1 demonshlomo בא אלי אם המחשב שלו. לא היה לנו מה לעשות אז החלטנו לשבור שיאים . אז שמנו מזגן והבנו את החדר ל19 מעלות והתחלנו בOC. אם הכרטיס מסך שלי הגענו ל4638 נקודות (3d mark 2k3) שזה 585\355 והמעבד ב3.3 אם תזמונים לזיכרון ב2.3.3.5 הדגם המדויק של הכרטיס הוא: radeon 9600XT 128MB זיכרונות של סמסונג בלי סינקים וקירור לליבה VGA silenser אם AS5

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by din707b,

שלום לכולם, כרגע יש לי את המאוורר המקורי הוא עובד טוב אבל קצת מרעיש. אין בכוונתתי לעשות המהרהשל המעבד וכו'. פשוט מחפש מאוורר מתאים ושקט שיעשה את העבודה בשקט ושלא יהיה מהיקרים. תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by arikam,

טוב אחרי שקראתי קצת אתמול והיום החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק ל e4600 שיש לי והעלתי את ה FSB ל250 , את הזכרונות שלי שמתי ביחס 5:8 כדי לשמור על תדר העבודה המקורי שלהם, וואלה נראה לי שזה בסדר ככה, אני מעדיף שמישהו יאשר לי שזה באמת סבבה ככה ואז אני אוכל להתחיל עם בדיקה של יציבות מצורפות כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by liordavid,

מישהו יכול להסביר לי קצת על נושא היחס של הזיכרון לבין ה-? לפי מה נקבע היחס ?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אני פשוט לא מצליח להעלות את ה-FSB יותר מ-212 . המכפלה היא 8 . FSB 213 והוינדוס לא עולה יותר . תודה .

13. Started by gilad0327,

מה זה הדבר הזה בתמונה ... אני נוגע בקירור שלו .. והוא ממש חם אבל ממש ... יותר מ- 3 שניות אי אפשר לגעת בו... מה זה????? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by GGuyZ,

היי חבר'ה. אני חושש שהחיישן מזייף קשות, ולכן אני צריך למדוד את טמפ' הליבה. יש דרך לעשות זאת? אני יודע שלC2D יש את TAT. אבל מה עושים עם פנטיום D?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  15. המעבד שלי כרגע על 2300mhz . השאלה היא אם אני משנה את התדר ישר ל2000Mhz ואז ישר ל2350Mhz מזיק למעבד?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. Started by Eluha,

כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by Alroit,

שלום שוב שאלה לגבי מתחים שצריך לתת למעבד E8400 בכדי להגיע לOC של 4GHZ כמובן גם בכמה צריך להעלות את המתחים של ה- MCH ולFSB :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by mdmdmd,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב ב EVEREST שהלוח אם שלי נמצא ב48 מעלות במנוחה ולאחר מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 75 מעלות הלוח שלי הוא GIGABYTE 8I915ME GL בלי שום קירורים מיוחדים רציתי לדעם האם הטמפ' האלו רגילות למאמץ בקירור סטוק? מאמץ הכוונה 3DMARK06 \ NFSC \FEAR על הגדרות מקסימליות---עם FPS נורמאלי האם הטמפ' באמת לא מוגזמת? ובדקתי גם בEVEREST וראיתי שהמאורר שלי במהירות של 2000 RPM בערך ה טמפ' של המעבד לא עולה על 38 מעלות גם במאמץ והכרטיס מסך שלי עם טמפ' של 45 מקסימום במאמץ אמרו לי לבדוק עם התכנה של GIGABYTE (EASYTUNE כי לפעמים הלוח אם מזייף את הטמפ' שלו בתוכנות אחרות אבל גם בEASYTUNE הטמפ' דומה העלתי בתוכנה את המהירות של המאורר מ2000 ל 2500 כדי לראות אם זה עוזר לקירור …

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  19. אוקיי... הדיון שלי מתפצל לשני חלקים, הראשון הוא שאני רוצה לצבוע את הפאנל הקידמי של המארז, כולל הכל (דיוידי, צורב, כונן דיסקטים, מתגי הפעלה וכו'), עם איזה סוג צבע אני צריך לצבוע את זה (אקרילי? לקה?) ואיך אני יכול לדאוג שהכפתורים לא ידבקו לי מהצביעה ויתקעו או משהו בסגנון?? --- החלק השני הוא בקשר לאוברקלוקינג שעשיתי למחשב, רציתי לדעת אם התוצאות שהגעתי אליהן הן בסדר או לא משהו... קודם כל לכ. מסך: יש לי ABIT GF4Ti4200 והגעתי מ250/440 ל290/502 בלי קירור מוסף. עשיתי גם למעבד, מPIV 2.4 ל2.5, עכשיו אני לא יודע עד איזו טמפ' אני יכול להגיע שזה יהיה "בטוח", אני עם המאוורר שבא עם המעבד, והטמפ' במאמץ מירבי (בדיקה בסנדרה למעבד) היא 44 מעלות. מקווה לתשובה מהירה, תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by Internal,

אז חבר'ה כל נושא האוברקלוק דיי מעניין אז לפני מחשב חדש היתי רוצה לשחק קצת עם הישן אז יש לי פ500 עם לוח של gigabyte. ניכנסתי לביוס ואין שם שום דבר שקשור להלאת המתח או מכפלות אז איך אני יכול להמהיר אותו קצת?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by Selinko,

שלום לכולם! נכנסתי למאפיני מעבד בביוס ויש לי שם RATIO וזה עומד על 3 מה זה אומר בכלל? אני יודע שזה יחס אבל איך זה מתקשר? ראיתי באתר של הלוח אם שלי (FREETECH P6F116V) שהRATIO צריך להיות על 5 עם מעבד כמו שלי (667\133 P3) לשנות את זה?? ועוד דבר שאני מריץ את הבאס ל-150 אני רואה הרבה הודעות שהמחשב נותן לי בדוס אני לא מספיק לקרוא את זה אבל זה קורה רק שאני מריץ את הבאס. ושאני מריץ את BURN IN WIZARD של סנדרה המחשב נתקע מה עושים?? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  22. שלום חברים אז ככה ..יש לי לוח ג'יגהביט M55PLUS-s3g ורציתי לשחק קצת עם הגדרות ה- OC .. אבל ראיתי שחסר משהו זה מה שרשום בחוברת CPU Frequency CPU Clock Ratio Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL Pci Clock וכו' וכו' כמו בתמונה שצילמתי את הביוס שלי .. ומה שלא ברור לי זה ..שאין לי את ההגדרות האלה שרשומות בחוברת , יש אישזהו "הגדרות מתקדמות " שאני אמור לראות בביוס שלי ? יש כפתור מיוחד שאני צריך ללחוץ כדי לראותם ? כי אני פשוט לא מבין מה הולך פה חסר לי את Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL זאת תמונה מהביוס שלי : תודה לעזורים

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מעבד AMD AXP 1700+ ולעזות לו OC יש לי כיום כרטיס מסך של צ'יינטק TI 4200 האלה היא איזה לוח לקנות כדי לקבל OC ולהנות מביצועים טובים ויציבים במשחקים חדשים ( כמו C&C GENEGALS ו UNREAL 2003 ) האם לקנות: 8K9A2+ KT400 או : 8RDA+ וכמו כן אילו זיכרונות לקנות DDR333 או DDR 400 ושל איזה חברה? ( זיכרונות DDR400 של סמסונג נחשבים לטובים עבור OC ? ) בתודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Yosi199,

לפי מה שאני מבין OC מזיק למעבד עקב החום שגודל עם הגברת מהירות השעון. זאת אומרת שכל עוד המעבד בטמפ נכונה אפשר גם לתת לו 6 וולט? מכאן שאין חוקים בכמה וולט לתת או לא העיקר שהמעבד יהיה קר. וכמו כן אם המעבד שומר על טמפ' סבירה אין סיבה שהוא יקצר את חייו. האם הבנתי נכון?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  25. שלום לחבריה ! אני שומע רבות פה-שם על מושג "פתיחת צינורות עיבוד" והפתיחה שלהם בכ. מסך. אף על פי שאני טכנאי מחשבים כבר קרוב ל 9 שנים, אף פעם לא התעסקתי ב OC , והתחלתי עם זה רק בזמן האחרון. עכשיו לשאלה: מה זה הצינורות האלה אני יודע, אבל קיבינימט, איך פותחים אותם ? והאים אני יכול לעשות את זה אצלי ? כ. מסך שלי הוא ASUS GEFIRCE 6800 GT AGP V9999 GT/TD 256 מגה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.