עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Mr Gadget,

Most Overclockable AMD CPUs (avg.) CPU Avg. OC Avg. MHz+ Sample Size AMD Athlon MP 500 MHz 1.8 GHz 1300.0 1 AMD Athlon MP 1.8 GHz 2.7 GHz 877.0 1 AMD Athlon Thunderbird 1.5 GHz 2.3 GHz 850.0 2 AMD Athlon Thunderbird 1.7 GHz 2.4 GHz 655.2 4 AMD Athlon Thunderbird 1.7 GHz 2.3 GHz 603.3 3 AMD Athlon MP 1.7 GHz 2.3 GHz 540.0 2 Most Overclockable Intel CPUs (avg.) CPU Avg. OC Avg. MHz+ Sample Size Intel Pentium 3 Tualatin 1.5 GHz 9.5 GHz 7960.0 1 Intel Pentium 4 3.1 GHz 5.0 GHz 1870.0 1 Intel Celeron II 2.0 GHz 2.8 GHz 821.3 9 Intel Pentium 4 2.2 GHz 2.8 GHz 617.5 6 Intel Pentium 4 2.3 GHz 2.9 GHz 590.3 6 Intel Pentium 4 1.6 GHz 2.2 GHz 589.3 22 נלקח מפה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by aviramb,

התקנתי מערכת: מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice ועליו Thermaltake Sonictower (ללא OC). מאוורר המארז 12 ס"מ נמצא בדיוק מול המגדל וכשהוא עובד על 12V 1500RPM המעבד תחת עומס עובד בטמפרטורה של 39 מעלות. הורדתי את הוולט למאוורר ל 5 וולט על מנת להשקיט את המערכת וכרגע המעבד עובד תחת עומס בטמפרטורה של 49 מעלות. נראה לכם סביר לשמור על הקונפיגורציה הזו של 5 וולט או שכדאי לעלות את המתח ולהוריד את הטמפרטורה? אם כן חשבתי על כמה פתרונות: 1. להוסיף עוד מאוורר ב 5V על ה Sonic. 2. להשתמש ב FanMate או כל בקר אחר על מנת להעלות את המתח ל 7V או יותר כנדרש. מה דעתכם? אגב, עוד שאלה שהתקנתי את הסוניק שמתי לב לעובדה שהוא לא מקובע על המעבד אלא "צף" מעליו- כלומר אם אני דוחף אותו מצד לצד הוא זז מעל המעב…

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Wheel,

ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  4. אני עוד לא קראתי פה את חוקי הפורום ואני חדש פה !! רציתי לקבל הצעה מאוורר למעבד של soket 775 ללוח אם p5e delux עם זה עוזר והמעבד הוא 9450q מעבדי מרובעי ליבות כמובן ! זקוק לקירור חזק ומסיבי שיעמוד גם בתנאי אובר קלוקינג בצורה מושלמת שיהיה שקט ושיעמוד בין סביבות המחיר 200 ועם זקוקים לחריגה אז 300 תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by matteo,

יש לי בקביעות ארטיפקטים במשחקים כרטיס מסך 6600 ג'י טי agp נמצא על 43 מנוחה מאמץ 52 הכרטיס ללא אוברקלוק מעבד על 27 מעלות דריברים של אנוידיה 81.משהו הסרתי את הדריברים לא עזר יש למישהו הצעה אחרת?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  6. לא הבנתי מהמדריך: לגבי התדר של הליבה כתוב: את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה. הכוונה שמכל פעם שאני מעלה את התדר ב 5Mhz אז צריך להריץ לופ של 3dmark(מספיק פעם 1)ואם מבחינים במשהו מוזר אז להוריד ולחפש את התדר שיהייה ללא הפרעות תצוגה ואז להריץ 3-4 לופים של 3dmark? אני שואל כי נראה לי משונה כל פעם שאני מעלה ב 5MHZ להריץ 3-4 לופים של 3Dmark או חצי שעה של rthdribl כי אם ככה יקח לי יום שלם לסיים את האוברקלוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. יש לי שני מאווררי מארז 120MM (מ-PCH, אם מישהו מכיר את המאווררים שהם מביאים עם המחשבים) והם באים עם חיישן טמפרטורה אותו אני רוצה לנתק, ולגרום להם לעבוד כל הזמן על המהירות המקסימלית שלהם. אם מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק לבצע את זה, אני אודה לו מאוד. ואם כבר פתחתי כאן ת'רד, אז רציתי גם לדעת אם ב-175 ש"ח אפשר להשיג קירור מעבד טוב יות ל-P4 מאשר ZALMAN CNPS7000B-ALCU. ושוב, תודה מראש לעונים.

8. Started by hagay21,

קראתי את הכתבה באתר ובמקרה יש לי גם את המוצר הנ"ל...... אני לא יודע מי מנסה לקדם כאן מכירות אבל אותי המוצר ממש איכזב עם טמפ של 38 במנוחה ו45 מאמץ טמפ מארז הייתה על 27 שזה 2מעלות פחות מן הבדיקה באתר יש לי אותו מעבד ללא oc הכתבה נישמעת כמו קידום מכירות של החברה.......לדעתי לא מומלץ המוצר שוכב אצלי בארון עם קירור סטוק ומאוורר דלתא הצלחתי להגיע לטמפ יותר יפות

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, הרצתי כרגע 3DMARK05, והתוצאה שלי הייתה עגומה(2-5FPS), והמעבד לא עבר את ה39 מעלות. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? גם בזמן האחרו שמתי לב שהוא קצת איטי יותר(והSPARK שלי שקט יותר). מה קורה כאן?

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Spyro_AE,

שלום, אני מנסה לעשות OC למעבד אבל כשאני משנה את מהירות הFSB (אפילו לא את המכפלה) ושומר, המחשב דולק אבל לא רואים שום דבר והמחשב לא מגיב... למשהו יש מושג מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by oamir1,

http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220129.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220133.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220134.JPG http://www.planetnana.co.il/oamir1/P8220135.JPG חיברתי מאוורר קידמי שיכניס אוויר מבחוץ 8 ס"מ מאוורר אמצעי 12 ס"מ שיאוורר את לוח האם ועוד מאורר 8 ס"מ אחורי שמוציא אוויר חם החוצה בנוסף לרגילים למאורר על הכרטיס מסך (כמו המקורי שנשרף) 4 ס"מ למאורר מעבד ומאורר ספק כוח

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by MOFRA,

אם משהוא יכול להסביר לי אני אודה לו מאוד

13. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  14. למאיץ nVidia Geforce 4 MX440 128MB DDR אני פשוט חושש לפגוע בו, כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל ניתן) ובדרך היעילה והבטוחה? תודה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. יש לי בעיה המחשב שלי מרעיש מאוד איך אני יכול להשתיק אותו אני שומע את סיבובי הדיסק הקשיח והמאוורר מספק רעש רציף ומעצבן מה אני יכול לעשות???? אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Einat,

יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?

17. יש לי את ה GTO2 מה אפקטיבי יותר ב O.C מהירות ליבה או זיכרונות ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by segevgabay,

אני קראתי את המדריך ולא ממש הבנתי אני נכנס לביוס ולא אני הולך ? שמישהו בבקשה ינווט אותי.. דרך אגב יש לי EVGA NFORCE 680I SLI אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by avivlevy,

יש לי קרור של P4 מקורי (זה שמקבילים) עכשיו אני רוצה לשים אותו על ה52FX אבל אני לא יודע איך לתפוס אותו?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by shlomi8,

פתחתי את המארז, והמאוור שמחובר לי מאחורה במארז מתחבר לשלוש שפיצים כאלה ויש לי רק חיבור אחד כזה בלוח עם, מה אני לא יכול לחבר עוד מאוורים..? הסבירו ונמקוו חח(לוח אם p5p800 asus)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Etreme volcano 12 ב200 שקל למעבד את'לון 64 ביט האם הוא מתאים? איך הוא ? טוב? תודה

22. Started by XpHunTeR,

שלום, אני צריך ייעוץ ל OC כי אף פעם לא עשיתי את זה. מעבד E6300 לוח P965-S3 זיכרון 512X2 של TWINMOS ב CL5 מהירות 553 כרטיס מסך 9800GT מארז HEC CI-6A21 עם מאוורר נוסף המחשב שלי פעם בכמה זמן נתקע לכמה שניות, מראה מסך כחול, ועושה RESTART..יכול להיות שזה בגלל הזיכרון.. בכל מקרה, חשבתי על לשדרג את הזיכרון ואני מתלבט אם להעיף את מה שיש לי ולקנות 2GB, או להוסיף למה שיש לי. ואם אני קונה, אז מה לקנות? זה משנה ה CL ?.. אני מתכנן להשקיע 115 ש''ח על 7 PRO ועוד איזה 150 ש''ח +- על זכרונות.. תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by rudyzplace,

*המפרט רשום למטה. אני לא מצליח לעלות יותר מזה ואני יודע שאפשר. גם אם אני מעלה את הטמפ' של המעבד ל 1.7 זה לא שורד בWINDOWS. אני מקבל מסך כחול של MEMORY DUMP. הטמפ במאמץ עכשיו זה 41C משהו כזה. 11.5*214 ו1:1 בזיכרון. מה עוד לעשות? יש בOCDB תוצאות מדהימות-איך אני מגיע אליהן?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by Or_s2006,

שלום חברה מה קורה.. אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עם המעבד הזה: Q6600 עכשיו יש שני סוגי קירור אחד TUNIQ TOWER או Big Typhoon 120VX מה יותר מומלץ?מה נותן את הטמפרטורות הכי טובות? בתודה אור חג שמח ושנה טובה וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by RGod,

אני חושב לקנות קירור לכרטיס שברשותי שזה 8800GT ... מה אומרים על ה S1 ? וה AC TWIN TURBO ?שמעתי שהוא רועש ברמות זה נכון ?האם ניתן לכוון את מהירות המאוררים דרך תוכנה או משהו ? איך הוא לעומת ה S1 בתוספת מאורר 120 ממ? תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים