אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
הנה התמונה של המארז, ANTEC SONTA 3 מס' 1 זה מאוורר שמוציא אוויר arctic fan 12 מס' 2 זה ביג טייפון שעובד על העוצמה הכי נמוכה, (3 מאווררים עושים יותר מידי רעש..) 1300 סל"ד בערך מס' 3 מאוורר antec tricool שעובד על העוצמה הכי גבוהה ומכניס אוויר מס' 4 במארז antec sonta 3 יש חריצים מקדימה בצדדים כדי שיכנס אוויר ע"י המאוורר מס' 5 זה מין חורים כאלו במארז כמו שיש למאוורר מאחורה רק בצורה מלבנית, למה צריך את החריצים האלו? האוויר הקר שהמאוורר מכניס לא בורח משם? תמונות של הטמפרטורות תמונות מה BIOS הכל בסדר איתן? מה ההודעה באדום בתמונה השנייה אומרת? שאני צריך לעלות מתח? המחשב כרגע יציב מאוד מבחינת טמפרטורות יש בעיה להמשיך לעשות OC? במאמץ הטמפרטורה ב TAT עומדת על 69…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם במדריך שמצאתי ברשת הוא מתרכז בOC למעבדי A64 כתוב שזה ללוחות DFI אבל רוב ההגדות שם הם אוניברסליות לכל הלוחות! המדריך פשוט מעולה!!! קראתי אותו באיזה 3 שעות הוא מלא בלינקים לעמודים אחרים להרחבת הידע לא יודע אם כבר שמו את העמוד הזה כבר בעבר אבל אני ישים אותו בכל מקרה http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=20823 שווה קריאה גם אם אין לכם לוח DFI אפשר ללמוד הרבה פה על הכל!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
הלוח שלי ASUS P5Q מגיע לטמפ' גבוה של 60 מעלות במנוחה (פעם הוא לא היהה עובד את ה 45 ) צריך עזרה איך לפתור את זה? ללכת לממש אחריות מה לעשות? נ.ב אני רוצה להתחיל OC אבל ככה אני לא יכול להתחיל
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר של וואנטק ואני מעוניין לנקות אותו, עכשיו המאורר יושב על הסינק עם ברגים כאשר יש לו מגנטים בכל פינה כמו שאתם יודעים כי זאת השיטה שהוא פועל לפיה, אז השאלה שלי האם מותר לי לפתוח את הברגים האלה כדי להוצאית המאורר ולנקות את המאוורר עצמו וגם את הסינק? תמונה של המאורר כדי להבין איך הוא יושב: תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו Super PI לבדיקת המעבד בOC לX64 ביט, קיימת אחת כזאת ? תודה מראש לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי אני רומה לעשוטת OC למעבד אז איך אני בדיוק נכנס לביוס ומה בדיוק לשנות שם כדי לעלות את המחשב לדוגמא ל 2.8 GHZ הנה המפרט שלי: Pentium 4 2.4C 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 512MB(256*2) 400 PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש E6600 לוח אם לא ידוע כרגע מערכת קירור Thermaltake BigWater 745 Liquid Cooling System http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp אני רוצה להתחיל OC כרגע אני בעל ידע בסיסי איך המערכת קירור הזו משפיע על הטמפרטורה ועם שווה להשקיע בה ומה אני צריך חוץ ממנה תודה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
לילה מצוין לכולם בזמני הפנוי חשבתי לעצמי על שילוב של קירור למעבד S.775 (אני יודע שזה לא דבר חדש קירור של מעבד על כ.מסך!) לחברו בקידוחים שבכרטיס מסך האם מישו ניסה את זה?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רציתי להיות בטוח האם יש בביוס אפשרות להגדיר את הזכרון לעבוד ב 400mhz שאלה נוספת - במידה ואני קונה את לוח האם הנ"ל בזמן הקרוב, האם יש סוגיות ביוס כלשהן שדורשות עדכון? הכוונה בעיקר למטרות OC... (אני מתכוון להגיע למהירות באס של עד 450mhz)
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
החלטתי שכדי להיות על תדר 2800 MHZ (מדובר על המעבד AMD athlon 3800 + dual core ) עם מכפלה של 10X 285 . שמתי את המעבד על מכפלה 9.5X 300 . מה שמצחיק הוא שבמכפלה הנמוכה יותר (9.5 ) במשחק AA (אמריקס ארמי ) לצורך העניין, המשחק זז כמו ב-"סלו מושן" וה- FPS יורד ל- 30 - עם דרופים חזקים מז כמה ימים . בדקתי רוגלות אך ללא הועיל . היום החלטתי לחזור למכפלה הקודמת (10 X 285 ) ותתפלאו, אנימקבל 80 FPS, משחק רץ יפה וחלק .. מהי הסיבה לכך ? לוח לא עומד (גשר צפוני ?) בעומס ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חייב עזרה בדחיפות... לא הצלחתי להוציא את הכרטיס , במקום זה הוא חצי לא מחובר וחצי כן מחובר. אני לא יודע כיצד לחבר אותו חזרה , אני פוחד ללחוץ עליו בכח... אין כפתור כזה להוציא אותו או להכניס אותו? כמו בזכרונות? בבקשה תעזרו , אני תקוע בלי מחשב ובקרוב זה יהיה גרוע
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. האם הטמפרטורת במחשב שלי הן נורמליות ?.. מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המליצו לי על וולקנו 9 בגלל שסביבת העבודה שלי דיי חמה, אבל עכשיו יצאו וולקנו חדשים, אז מה עכשיו אתם ממליצים? עדיין עליו?
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאורר למארז שישב בחלק הקידמי ושהוא יהיה עם Blue Led עכשיו אני מתלבט בין ה SF2 למאורר של קולר מאסטר מה עדיף לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
למישהוא יש אותו ? איפה הוא נגיד בהשוואה ל sk-7 ? אמור להיות שקט האם גם יעיל ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
1)אם אני רוצה לשעות OC לכל החלקים במחשב(זיכרון מעבד כרטיס מסך ולוח אם) אז אני צריך לקנות קירור לכל אחד מהם..? 2) מה יותר טוב מארז NZXT APOLLO או 6C28+קירור למעבד ARTIC FREZZING 7 PRO?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
ביצעתי OC לאחר שנעלתי תדר PCI-E על 100, נעלתי מתח מעבד על 1.325 והורדתי מכפלת זכרון ל2.0 העלתי באס ישר ל300 מ266 ואבצע בקרוב בדיקות יציבות. לפני כן, רציתי לדעת מהם הפונקציות הבאות בביוס: DIMM OverVoltage Control PCI-E OverVoltage Control FSB OverVoltage Control G)MCH OverVoltage Control) האם צריך לגעת בפונקציות האלה? (כולן מכוונות על Normal) האם יש פונקציות נוספות, בתפריט הAdvanced BIOS, שרצוי לבטל/להוסיף? תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
במפרטים רבים של אתר זה מומלץ gt12252bdl של glacialtech שהוא עם 19 DBA ומחיר של כ- 50 ש"ח באתרים בארץ לא מצאתי. האם יש לו שם אחר? או איזה מאוורר 120 מ"מ שקט (19 דציבל) אפשר לשים ב- מארז 6A21 (מעונין להחליף את שניהם) ואיזה פוטנציומטר
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי להיזה כיוונים נכנס או יוצאה האויר ומאיפו? כי אני קונה מארז ורציתי לדעת איך לחבר את המאורירם בצד מקדימה ומאחורה ? תודה מצטער עם זה להקטגוריה הנכונה פשוט לא מצאתי נכונה יותר
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
צריך קירור רציני עד 400 ש"ח למעבד AMD 1700+ (איך שקוראים לו עם 0.13 מיקרון)... עכשיו אני עם יותר מ45 של רעש וזה לא מפריע לי , אז לא כל כך משנה לי איזה רעש הוא יעשה תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1.גריז טרמי = משחה טרמית? 2.מה לקנות: ARCTIC ALUMINA או ARCTIC SILVER 3 ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-