אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף תיזמונים 3-3-3-5 עם מהירות 133Mhz או תיזמונים 2-2-2-5 עם מהירות 100Mhz
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E7200, לוח אם GA-G31M-S2L ומאוורר מקורי של אינטל. המאורר עובד כל הזמן במהירות מקסימלית (3000RPM). בביוס עשיתי enable לאפשרות שאומרת שהביוס שולט על המעבד. ניסיתי להוריד את המהירות בעזרת SpeedFan. הוא מזהה שהמאוורר עובד ב- 3000RPM, אבל כשאני מנסה להוריד מהירות הוא לא מגיב. המאוורר מחובר במקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מפרט בצד. מה בדיוק צריך לעשות? לא הכי זוכר... -העליתי את הFSB והקפצתי את המתח ל1.5V בקירור סטוק (כרגע המחשב פועל ללא מארז כך שהסירקולציה מצויינת) -הורדתי את הHT LINK ל 800 (לוח תומך ב1000) -נעלתי PCI-E ל100 -הורדתי את תדר הזיכרונות והעליתי מתח ב0.100V שחכתי משהו? עכשיו כמה שאלות. מה הטמפרטורה המומלצה ללוח אם? האם הספק (350W) יסחוב בכלל את הOC או שלא כדי לנסות בכלל (2 קשיחים+4870HD) מה אומר ה ERROR בOCCT הנ"ל תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
טוב אז עוד כמה חודשים אני הולך לקנות מחשב מאד חזק 64 ביט עם 6600GT ו1ג'יגה זכרון פנימי 200 ג'יגה הארדיסק זה מחשב שיהיה פתוח 24 שעות אני כמעט סגור,אולי יהיה משהו בצבא ואז אני יוותר על המחשב בכלל השאלה שלי היא אם אני צריך קירור מיוחד כלומר אני מתכנן לקנות מארז CHENBRO Gaming Bomb האם זה מספיק ? כי אני לא הולך לעשות אוברקלוק...או שיש קירור שכדאי לי להוסיף למערכת... תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה MBPROBE ומדדתי את הטמפ' אבל אחרי כמה שניות התחילו ביפים מעצבנים מהספיקר. צילמתי את הנתונים שהתוכנה מראה לי, האם הם בסדר ואם לא מה לעשות כי לשפר אותם? נ.ב איך אני מפסיק את הביפים האלו? אני לא מוצא איפה להפסיק אותם
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אוקי צירפתי תמונה של המצב הקיים עכשיו השאלה שלי מתחלקת לשני חלקים 1. מה התזמונים הנחשבים טובים לNF2 (עד עכשיו ירדתי לאט לאט... ובדקתי עם PRIME) ? (ראיתי הרבה על מה מומלץ ל NF4 אבל לא מצאתי הרבה מידע על NF2) האם אתם חושבים שאפשר יותר טוב מבחינת MHZ ? (אני שואף ל 220 ככה) הזיכרון הוא TwinMOS Speed Premium PC3200 Review - AA4T 2. מתח לליבה ... אני ממש אבוד כאן ... אני לא יודע כמה להתאים ביחס למהירות... למישהו יש איזה נוסחא ? כי אני פשוט מנסה כל הזמן ונראה לי שאני נותן מתחים נמוכים מדי כי ה PRIME כל הזמן מפיל אותי ... בקיצור נמרץ, הבנתי שאני יכול לשבת בשקט ככה על 2400MHZ... מה נדרש מבחינת מתח ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי במעבד שלי יש מכפלה פתוחה. אז מה עדיף, תאכלס מבחינת רוחב פס של זכרון, זה לא ממש משנה לי FSB גבוה יותר. אבל מבחינת מהירות מעבד נטו אני מדבר. יותר מכפלה או יותר FSB לדוגמא מכפלה של 10.5 על 400 FSB או 10 על 420 FSB ושמתי לב שאני די "תקוע" בOC כשמכפלה על 10.5 (11 דורש מתח אדיר!!) ובכלל שמכפלות גבוהות דורשות הרבה מתח מבחינת VCORE לעומת זאת FSB גבוהה יותר אומר לעלות מתח יותר לN BRIDGE וגם את הVTT (שזה מתח של FSB לפי מה שהבנתי, נכון?!) בקיצור, עבור מעבד ולוח כמו שלי, איזה טקטיקה הייתם ממליצים עבור OC ? העניין הוא שכרגע אני עושה OC שבעיקר מעלה מכפלה - ויש לי מתח VCORE ממש גבוה, ולכן גם המעבד נורא חם!
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR אני הולך לעשות לו OC החלקים שאני הולך לקנו הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 ועכשיו אני לא יודע איזה קרור לקנות לזיכרון יש 2 אפשרויות 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 שזה גם עולה פחות 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=1567 וזה כמובן עולה יותר מה ההבדל ביניהם ומה יותר כדאי לקנות? ויש עוד משהו שכחתי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלשום הגיע חלקי המחשב שהזמנתי מ KSP. זאת הפעם הראשונה שהזמתי מחשב מפורק לחלקים, ואני חייב להגיד שהחוויה של להרכיב מכלום היתה מהנה ומלמדת. עכשיו ברצוני לדאוג לקירור קצת יותר מקצועי מאשר זה שהיה לי במחשב הישן. המארז שהזמנתי הוא ה Cumpucase 6A19 - שמאוד התפעלתי מהאיכות שלו במחיר כל כך זול. חיברתי את הלוח אם, וקראתי את המדריך למריחה נכונה של חומר טרמי. השלב הבא היה לחבר את כל הכרטיסים, זיכרונות וכבלים. פה כבר נתקעתי בכמה בעיות - א) בלוח ה abit שהזמנתי, הכניסות IDE מאוד רחוקות מה Cdrom. ככה שיוצא מצב שהכבלים של ה IDE מתוחים בצורה מאוד קיצונית כדי להגיע לכוננים העליונים. האם יש אישהו פיתרון לזה? ב) המחשב נראה כמו גונגל כרגע, מליון ואחת חוטי חשמל ו IDE. האם מישהו יוכל לתת לי לינ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)
-
- 12 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תראו יש לי AMD64 3200? Gigabyte K8VT800 Pro אני לא יודע איך להגיע לביוס ואני רוצה לעשות אוברקלוק נחמד למעבד אם אפשר הסבר בקטנה תודה.
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
שלום , רכשתי בששון את ה-Maze4GPU בתקווה להתקין אותו על ה Abit RADEON 9600xt שלי , אך יש בעיה, כאשר אני מנסה להרכיב אותו , ישנו רכיב אלקטרוני שחוסם את ההצמדה של הבלוק ל-GPU... באתר שלהם רשום שזה תומך בכל הרדיאונים (לא כולל ה-All in Wonder) ומכאן שזה אמור לעבוד. מה עליי לעשות? האם להחליף אותו בדגם אחר או לשייף קצת את הפינה של הנחושת? (נ.ב. אני צריך רק עוד איזה 2-3 מילימטרים כדי שזה יעבור ויעבוד...) תודה.
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST מסומן לי בליבות 1 ו 2 טמפ' 25 במנוחה ו37 בCPU למה ההבדל כ''כ גדול ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ה OCCT מספיק כדי לדמות לחץ על המחשב גם ל CPU וגם ל GPU ? אם לא מה מומלץ עוד ? מה ינתר לי טוב את כל הטמפ של המערכת (כולל הכוננים) ? מה הטמפ שאני צריך לשאוף ב idle וב load עבור 4970K ללא OC ו 780 עם OC ובדיסקים של SSD ?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך לחדש את המשחה??? 10 חודשים... סביר?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הגעתי עד באס 453 במתח 1.3625... זיכרונות על 905Mhz ב 2.1.. (זה המקסימום שהלוח נותן.. ) ואז הכטיס מסך עבד רק על 4 ביט.. משהו כמו 16 צבעים.. למה זה קורה? - נעלתי תדר ל 100 אני עובד עם המדריך הזה: http://secure.ncix.com/forumpost/displaythread.php?threadid=1257318 וזה: http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html CPU-Z http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=176022 בראל. כל מה שניסיתי לא עזר.. לא עובר באס 465... בכל מקרה אני מרוצה..
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: intel E2140 עם קירור סטוק לוח אם: gigabyte ga 945gcmx זכרון של OCZ בתדר 667 אני מעוניין לדעת האם אני יכול להעלות את התדר מ-1.6 בלי לעשות שום השקעה כלומר להשאיר את הקירור סטוק הפשוט במערכת הנל צריך גם לקחת בחשבון שזה לוח אם מאוד פשוט. אם כן אני רוצה לדעת לכמה אני אוכל בערך להעלות בלי שום סיכון למערכת בקירור סטוק.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
Hi, everyone. Where can I find Thermalright heatsink products in Israel?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html אופס... חשבתי שזה פורום "אוברקלוק".. סליחה.. תנעלו עריכה 2:... זה כן הפורום הזה... וואי.. ממש התבלבלתי!!... פתחתי עוד נושא.. סליחה.. תנעלו את זה או את ההוא =\
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ולאיזה מהמעבדים הבאים יש את הסטפינג הכי טוב לOC 1700 2400 2100
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה מדהים מה יכול כיוון טוב לעשות זה עוד ישתפר המערכת החדשה במלוא הכוח יש מצב ל 13000 עושה אוברקלוק לכרטיס מסך... שיט זה גדול מדי ???? מה עושים ?? http://www.upit.ws/uploads/0b630ab34c4d2.jpg
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז החלפתי סוף סוף את הקירור הסטנדרטי של הכרטיס בטווין טורבו של AC. עכשיו, הכל טוב ויפה, אבל שמתי לב שבקירור המקורי היה גם קירור לעוד סט של צ'יפים - חוץ מהליבה והזכרונות, עליהם יש גופי קירור גם ב AC. זו מין שוב של צ'יפים שחורים קטנים בצידו האחורי של הכרטיס, ליד כניסת המתח של ה PCI - להם אין פתרון קירור בטווין טורבו. מה הם אותם צ'יפים? צריך בכלל לשים עליהם גופי קירור? תכלס עכשיו המחשב עובד... והם לא חמים למגע...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-