עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המעבד שלי 3.0 HT NORTHWOOD עם איורור סטוק יש לי במארז מאוור אחד שמוציא אוויר של אנמרקס 120 ואחד שמכניס ליד ההארד דיסקים של 80 .. לא יודע של איזה חברה נראה לי TT או משהו כזה.. בכול מקרה אני אמור לקבל תכרטיס מסך שלי בקרוב או תליטק 6800 אולטרה או ת XFX ואני חושש שהם יעלו לי תטפמ' של המעבד ומלוח אם המעבד במנוחה בערך 40-41 והלוח בין 38-40 מה כדי לפי דעתכם לעשות???

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by -Blaze-,

אוקיי, באיזו טמפרטורה אני צריך להתחיל להיזהר עם הOC? PRIME95 מביא למאמץ מלא נכון? אם כן אז במאמץ הטמפרטורות שלי זה: * מעבד - 52 * לוח אם - 63 בערך, שזה נראה לי המון אבל כלום לא קורס בינתיים. בכל אופן, כמה זה יותר מדי?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  3. המערכת: AMD 3200 DFI INFINITY NF4 ULTRA X2 DDR512 + X2 DDR256 = 1536 האוברקלוק הראשון שלי... המטרה היא לדחות קניית מחשב חדש, בלי להוציא כסף על האוברקלוק ככה שאני עם הקירור של הסטוק. בהתחלה דרך הביוס כיביתי את אפשרות הקול אנד קוויט את הHT הורדתי ל X4, את הראם הורדתי ל166. התחלתי דרך הביוס לעלות את המתח ואת הCPU FREQ מ200 בהדרגה וכל פעם בדקתי עםCPU-Z וPRIME95 עשר דקות עד שהגעתי ל250 ושם כבר היו בעיות, גם עם מתח של 1.550, הורדתי את הCPU ל240, את המתח ל1.450. שמתי PRIME95 והלכתי לישון. כשקמתי אחרי 8 שעות, רצתי למחשב והפלא ופלא אין שגיאות. שמחתי. הרצתי את CPU-Z ומה אני רואה?!?!? CORE SPEED:2000 BUS SPEED:200 HT LINK:800 WTF??? רצתי לביוס ושם כתוב שהכל טוב ויפה ושCURRENT CPU FR…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  4. שלום רב אנשים יקרים.. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי לסדר את כל הכבלים במארז ככה שתהיה זרימת אוויר טובה יותר וכד'.. עכשיו, אחרי שאני מפעיל את המחשב אני קולט שהטמפרטורה של כרטיס המסך עלתה עוד יותר.. =\ וזה עוד כרטיס מסך בלי OC... מדובר על כרטיס מסך מדגם HD4870 והטמפ' שהייתה קודם היא 47-50 ככה ועכשיו זה 55+ וזה עוד כשיש קירור של מאוורר שעומד על 50% פעילות.. =\ מה הבעיה?!?!?! \=

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by danieln9,

שלום בביקור האחרון שלי בחנות האלקטרוניקה ובתיכנול של הפן בס ראיתי הרבה פוטנציומטרים בעלי 10-15 פינים??האם אתה יודעים מהם??? שאלה שניה היא יש מתגים של ON\ON שזה כמו מתג לשני מצבים עם 3 פינים שאחד משותף וראיתי גם כאלה עם 6 פינים למה הם משמשים??? בתודה דניאל נורמן

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. מישהו יודע היכן ניתן לקנות את ה- tuniq tower , אין בנעה מחשבים (שגם אמרו לי שלא יהיה להם בחודשיים הקרובים) וגם אין בפלונטר. תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by amir_xxx,

שלום. קודם כל מפרט: p4-1.7 asus ps333 256 mb 40 gb redeon 9200se 128mb windows xp pro קבלו מה אתם אומרים. הנה:

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. יש לי קבל שמפריע להתקנת הסיילנסר, מדובר על סיילנסר 2 על R9600XT

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. הקירור שהיה לי בלוח Dfil lan party uktra היה רועש מאוד, הבנתי שזה בעיה מוכרת החלפתי אותו לפסיבי של זלמן שלא מקרר מספיק טוב, הצ'פסט Nforca שיש בלוח פשוט רותח אני חושב שיש לי בגלל זה תקיעות במשחקים, הוינדוס פשוט נתקע :'( באמתע משחק אחרי כמה דקות הבעיה בלוח הזה זה המיקום הבעייתי של הצ'פסט, אז... האם הקירור הבא מתחבר טוב ללוח שלי והאם הוא שקט מספיק. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14895 תודה

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  10. בדרך כלל המאוורר של המעבד עובד ב- 2700RPM ואז הטמפרטורות של המעבד טובות. מדי פעם הוא יורד ל- 1600, ואז המעבד עולה ל- 86 מעלות. למה זה קורה ואיך משאירים את זה ב-2700? מדובר בקירור של אינטל. אם אני מכבה ומדליק מחדש הוא חוזר ל- 2700.

• 10 תגובות
    • 571 צפיות
  11. מתחת ל 5 שזה תזמון המקור, לעומת זאת את כל שאר התזמונים הוא נותן לי להוריד. שיניתי ב BIOS ועובד.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום, יש לי כרטיס מסך GV-3D1 של GIGABYTE שכולל שני מעבדי 6600GT ועושה לי רעש כמו טרקטור קטן ביחס לשאר המחשב שלי שהוא שקט מאוד. מה עושים למישהו יש עצות, האם יש גופי קירור שקטים לכרטיסים כאלה, האם ניתן לשלוט במהירות המאווררים כך שרק כאשר הכרטיס מתחמם הם יכנסו לפעולה, האם יש אפרות להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר? תודה מראש, מידד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by HwareNewb,

שלום, התקנתי סיילנסר על הכ. מסך שלי וכעת אני צריך לקחת אותו לחנות שיחליפו אותו כי יש בו איזה פאק. לפני שאני מחזיר לחנות אני רוצה להחזיר את הקירור המקורי במקום הסיילנסר (שמרתי אותו עם כל הברגים וכו'). השאלה שלי האם אני אוכל להסיר את הסיילנסר ולשים אותו מחדש על הכרטיס שייתנו לי במקום(האם לא יהיו שום בעיות). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by Shay0600,

טוב אז ככה.. אני מעלה את הבאס בגבול מסויים המחשב עולה אבל אחרי כמה זמן הוא נתקע ואם אני בכל זאת עובר תגבול הזה אז הוא גם לא עולה קירור או ספק כח?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by etay34,

שלום. כאשר אני מפעיל את התוכנה אז בצד שמאל של המסך ליד השעון עולה ההודעה הבאה: sensors detected it8718f lm75 hd0 (500gb) intel core מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by integral,

:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=61987&page=1&pp=25

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by zm13,

טוב זה תמונה של המחשב שלי איפה שהXים הכחולים יש לי מאוורים כמו שאתם רואים אחד על הדלת ואחד בגג המארז שניהם בגודל 80 מ"מ ויש לי עוד 3 מקומות ל80 מ"מ אחד בקדמת המארז ועוד 2 מתחת למעבד עכשיו אני רוצה לדעת איזה סוג של מאוורים יתנו לי קירור שקט וטוב ובאיזה קומבינציה לשים אותם (מכניס/מוציא אוויר) תודה

• 12 תגובות
    • 571 צפיות
  18. ראיתי בפרום גרמני לא בטוח לא זהיתי את השפה .. בכל אופן תרגמו לי את זה לאנגלתי ויש תוכנה בגרמנית כזו שתומכת למחשב ... בזיכרון ובהכל שהוא נמצא באברקלוק ?. קיים כזה . דבר ?בכלל

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  19. הקינגסטון הם PC-3000 וככה קניתי אותם ... זאת לא טעות הם 377MHZ שרצים על 333MHZ בלבד כי אמרו לי שעדיף שהם יהיהו בסנכרון עם המעבד שהוא 2500 עם באס 333.... אז לאיזה תזמונים להוריד אותם?? אני עושה את זה דרך הNvidia UTILITY זה בסדר נכון? הטמפרטורות אצלי הם 24-25 למערכת ו38-39 למעבד ועם הC2NGO המעבד על 32-33 אבל זה עושה לי בעיוךת שאני לא מצליח לפםתור כרגע.... ויש על הזכרונות צלעות קירור כחולות שבאו עם הזכרון.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  20. החלטתי שכדי להיות על תדר 2800 MHZ (מדובר על המעבד AMD athlon 3800 + dual core ) עם מכפלה של 10X 285 . שמתי את המעבד על מכפלה 9.5X 300 . מה שמצחיק הוא שבמכפלה הנמוכה יותר (9.5 ) במשחק AA (אמריקס ארמי ) לצורך העניין, המשחק זז כמו ב-"סלו מושן" וה- FPS יורד ל- 30 - עם דרופים חזקים מז כמה ימים . בדקתי רוגלות אך ללא הועיל . היום החלטתי לחזור למכפלה הקודמת (10 X 285 ) ותתפלאו, אנימקבל 80 FPS, משחק רץ יפה וחלק .. מהי הסיבה לכך ? לוח לא עומד (גשר צפוני ?) בעומס ?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. יש לי לוח של ABIT במודל SG-80. עכשיו השאלה אם אני יכול להעלות מתחים איתו?? או של הזיכרונות או של המעבד או של הכרטיס מסך....? ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!! ואני מצטער אם זה ספאם...כי לא מצאתי מקום אחר ליכתוב בוא על זה....בבקשה תעזרו!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. רק שתבינו - אני מדבר על המדבקה של הציור.... זאת שיש עליה גם את הסמל של החברה המייצרת... קניתי שני 4850 של SAPPHIRE והמדבקות לא ממש ממוקמות טוב וגם העובדה שאלו מדבקות מעצבנת אותי.... בקיצור... אני חושב שאני אוהב יותר את המראה המקורי של ATI וגם הציור לא יהיה מדבקה. וכאן באה השאלה: האם הסרת המדבקה תביא לביטול האחריות? ד"א הנה שאר הרכיבים שצריכים להגיע אלי עוד איזה שבועיים: Q6600 P45-T2RS PLUS חיה של לוח... הגיע ל-690FSB..... CM 690 OCZ Reaper 4GB 1066 OCZ VENDETTA 2 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM PCP&C 610W אל תדאגו.... אני עוד יעדכן ברגע שהכל יגיע....

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by Esparco,

הרצתי בדיקה ב S&M ה CPU עבר הכל אבל משום מה בזכרונות הוא נופל לי ב SINGLE ERROR או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי למה??

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Selinko,

שלום לכולם! נכנסתי למאפיני מעבד בביוס ויש לי שם RATIO וזה עומד על 3 מה זה אומר בכלל? אני יודע שזה יחס אבל איך זה מתקשר? ראיתי באתר של הלוח אם שלי (FREETECH P6F116V) שהRATIO צריך להיות על 5 עם מעבד כמו שלי (667\133 P3) לשנות את זה?? ועוד דבר שאני מריץ את הבאס ל-150 אני רואה הרבה הודעות שהמחשב נותן לי בדוס אני לא מספיק לקרוא את זה אבל זה קורה רק שאני מריץ את הבאס. ושאני מריץ את BURN IN WIZARD של סנדרה המחשב נתקע מה עושים?? תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.