אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2924 איך הוא? טוב? או עדיף ללכת על קרור אחר?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תיראו ניכנסתי ל BIOS ושם ראיתי שאני יכול להעלות את ה CPU פריקוונטלי ( משהו כזה ) עשכיו זה על 200 MHZ ויש לי שם להעלות אותו עד 400.. וגם את ה PCI משהו יש לי שם להעלות מ 100 לא זוכר עד לאיזה מספר.. קצור אני לא יודע ממש מה זה אז מישהו יכול לעזור לי ואולי זה ישפר לי ביצועים במחשב !??!?! עריכה - בדקתי ויש לי את הדברים הבאים : CPU FREQUENCY עכשיו הוא על 200 MHZ ואני יכול להעלות אותו עד 400 PCI CLOCK הוא על 100 אני יכול עד 150 K8 CPU CLOCK RATIO הוא על DEFAULT ואני יכול עד X9 1800 MHZ ROBUST GRAPHICS BOOSTER על AUTO ויש גם FAST ו TURBO בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צריך לדעת אם זה טוב או לא... המערכת היא זו שיש במפרט...מעבד 3.0 גיגה הרץ.. התוצאה בסטוק.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
מאז שהחלפתי את הלוח אם שלי אני רואה דברים מוזרים בEVEREST לפני זה ראיתי את את הטמפ' של המעבד לפי CPU ועכשיו הערך שלו נשאר על 57 קבוע ואני בודק את החום שלו דרך CPU DIODE שגם לא נראה כזה אמין... יש הבדל בינהם? בתוכנה שבאה עם הלוח בשביל זה יש שני ערכים SYSTEM1 ו-2 אחד תמיד על 33-37 (כמו הDIODE פחות או יותר) והשני על 57 (כמו הCPU) דבר דומה קרה לכרטיס מסך שעכשיו נשאר על 75 קבוע, מה שהיא 50 פעם... ועוד שאלה: איך זה שהטמפ' של המעבד היא X והטמפ' של הליבות תמיד יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה לטוכנה שיכולה לשלוט על המהירות של המאוור ( אני יודע שאפשר לשנות את המהירות דרך הביוס, ואני יודע שעל המאוורר יש אפשרות לשליטה על המהירות ) אבל מעניין אותי אם קיימות תוכנות מתוך מערכת ההפעלה שיכולות לשלוט על המהירות ( פרט לאוורסט, שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלה בנוגע למאוור ) יש לי מעבד של AMD אם זה משנה ( אגב המפט זה לא מה שרשום בצד .) תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מתיי יגיע אותו הקירור לישראל וכמה הוא אמור לעלות?והאם בעזרת אותו הקירור יהיה אפשר סוף סוף לעשות קירור לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חוץ מלוח מתאים,סטפטינג טוב,קירור וסוג זכרונות טובים ל-OC? האם המהירות של הזכרונות משפיעה ממש? איזה מומלצת בד"כ או שכמה שיותר מהר יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LCD 20X2 יש לי את התוכנה CrystalControl נחמד אבל לא משהו אני רוצה תוכנה שנותנת טמפרטורות של CPU ו אקולייזר של WINAMP יש למישהו את לינק משהו ????
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ה LCD הוא 20X4 שנקנה מאריהב הבעיה מתחילה עם זה שאחרי החיבור מאירות השורה הראשונה והשלישית כמו שצריך אך כאשר אני מנסה לגרום לכותנה לתקשר עם המסך שום דבר לא קורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי כבר איזה חמש תוכנות והתקנתי DLPortIO... אני מנסה על win98 ד"א
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי clowhumer a64 +3200 s754 עכשיו אני לא יודע למה הטמפ שלו מטורופות 50 מנוחה 64 מאמץ עכשיו זה רק ממשיך לעלות ואני יודע שהמעבד מת ב70 אז לא המשכתי לבדוק עד איפה הוא מגיע האם זה נורמלי ? מה הטמפ שלכם (בעלי מעבד כמו שלי)
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני זקוק למאוורר 80 מ"מ למארז. אין צורך בבקר שליטה אבל הדגש הוא על עוצמה ושקט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לOC, נסיתי להשתמש בTUNER 5 של GB, אבל היא פשוט לא עולה לי אפשר המלצות על התוכנות שאתם משתמשים והאם הם נוחות וקלות (גם להבנה וגם לשימוש) ואנצל את הדיון הזה לעוד שאלה אחת... איך מאפשר בביוס OC בביוס של אינטל (אם צריך את דגם הלוח זה P5LD2-SE) חפרתי שםו לא מצאתי שום דבר
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שמעו אני לא יכול יותר. הקירור האקטיבי של SPARKEL הורג אותי. אני ממליץ לכול מי שרק מתכנן לא לעשות את הטעות שלי ולהשקיע ולקנות של חברה חארת עם קירור פאסיבי, עכשיו אני יודע שלפני כמה זמן לא היה בשוק קירורים תחליפיים לסידרה 8XXX אבל עבר מספיק זמן, ניראה לי שהיו אמורים לצאת כמה אבל אני לא מוצא אותם, אני חיים קירור תחליפי לכרטיס מסך, שיהיה פאסיבי, תקציב עד 300 שקל, אבל אם יש ביותר אני ייקנה גם רק תראו לי למה הוא פשוט חופר לי במוח אפילו אחרי שהורדתי בRIVA TUNER את המהירות למינימום, יש את הקירור הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3030 רשום ששהוא אוניברסלי ומתאים לכול כרטיס מסך האם זה נכון.?? נ.ב החלפת הקירור מבטלת את האחריות?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד P4 1.7 שיוצר בתהליך של 0.18u כלומר Willamette עכשיו איך אני יודע אם עשיתי הכל טוב?... כמה דברים שיש לי להגיד...אני הגדלתי רק את הבאס ולא עשיתי וולט מוד או משהו..!!... מ100 ל117...הקירור שיש לי הוא קירור סטוק...יש לי OC רק רק רק למעבד (בלי כרטיס מסך או משהו)... ויש לי קצת בעיות...הפעלתי את PRIME95 במשך 24 שעות...ולא היו שום בעיות..!!... אבל שאני עושה משהו הרבה זמן...לדוגמא משחק...איזה 6-7 שעות אז הוא פתאום נכבה..!! עכשיו...מה עם הזיכרונות שלי?..אני צריך לעשות להם משהו?...(יש לי 2 סטיקים 1 סמסונג ואחד גנרי...בטכונלוגית SD והם PC133) מה עם הציפסט?...צריך לדאוג לקירור?.. מישהו יודע איך לנעול את הAGP/PCI בלוח מסוג ASUS P4S533-MX?... המעלות: עכשיו....שאני לא מ…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב, כאשר המארז הינו NZXT HUSH, לוח אם GA P35C DS3R ומעבד Q6600. יתכן OC קל בעתיד (עוד שנה או יותר). המטרה העיקרית היא קירור טוב של המעבד והכי חשוב הינו השקט. אח מגופי הקרור שבחרתי הינו Scythe Infinity אך הוא לא קיים בחנות (SkyPC). אני זקוק לחלופה אחרת טובה ושקטה במחיר המתאים (כמה שפחות יותר טוב) שיכנס למארז שבחרתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום , כמות בכותרת ברשותי לוח אם מסוג M2VMX של ASUS עם 4600+ כשאני מחבר כל מכשיר USB בין אם זה אייפוד, DOK או כל גאדגט טמפרטורת הלוח קופצת ב 3-5 מעלות והמעבד ב 7 מעלות האם זה נורמלי ? תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש בערך בין 3-4 חודשים זה פנטיום 4 820(2.8 GHZ) ורציתי לדעת למה כתוב שהמאוורר של המעבד זז רק במהירות 1000-1100 סל"ד אפילו המאורר של הסוקט 478 עושה לי 2700 סל"ד במנוחה! והמעלות בסדר או לא ?
-
- 13 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברשותי E2140 לוח אם Gigabyte 945gcmx וזכרון 667 של OCZ המהרתי אותו ושמתי לב שיש הבדל של לפחות כ-15-20 מעלות בין הטמפ' הנמדדת ב-Bios לבין הטמפ' הנמדדת על ידי Core Temp, שזה מאוווד משמעותי בשבילי. על פי הביוס, במנוחה כ-32 מעלות על פי Core Temp במנוחה קרוב ל-50 מעלות
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק את הדגם של הלוח אם אם זה קריטי אז מישו יכול להגיד לי איפה אני בודק איזה דגם זה(אין לי כוח לפתוח את הקייס אז אם יש תוכנה זה יהיה עדיף)
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום כולם הורדתי מקדום ati tool והרצתי בדיקה של mximum core דרך אגב הכרטיס הוא r9800 pro 128m 256b קיצר הוא הגיע ל410 ואז התחילו להשמע כאלה ציפצופים של שגיאה אבל לא ראיתי שרשום משהו ב eror ואז שמתי לב שהמירות יורדת ל407 ככה והמשיכו הציפצופים האלה קיצר סגרתי את זה והחזרתי ל דיפולט מחקתי תתוכנה ועשיית ריסרט למחשב אז רציתי לדעת אם יכול היה להגרם נזק ואם נגרם ? מה אומרים הציפצופים הלאה? והאם הורדתי את האובר קלוק בצעדים שעשיתי ? אני מזכיר שגם ב410 לא ראיתי ארטיפקטים על המסך וב3d show עם הקוביה הכול נראה טוב
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הטמפרטורה במעבד שלי כבר מגיעה חופשי ל50-60 מעלות (AMD Athlon XP 2600+), אני צריך המלצה למאוורר טוב שיתאים לsocket 462 או בשמה המקוצר socket A, מעדיף מאוורר שיתאים גם לאובר קלוקינג. תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם שלי ד"א הואMSI KT4AV Chipset - KT400A
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב עם מעבד E6600 עם קירור אויר של Aractic Cool לא זוכר איזה דגם,כרטיס 8800GTS OC עם קירור סטוק, וספק כוח של 500W שנותן 38A ב12V+ עם מאוורר מעצבן. המערכת די שקטה חוץ מהמאוורר של הספק, לצערי. מצחיק שדוקא פה המחשב נופל מבחינת הרעש. יש לי שתי שאלות: 1. האם קירור מים למעבד ולכרטיס מסך יהיה שקט באופן משמעותי ממה שיש לי היום? אם כן, אז איזו מערכת קירור כדאי לשים? וכמה עולה? 2. מישהו מכיר ספק כוח FANLESS שמגיע לOUTPUT של הספק שיש לי, או לפחות משהו קרוב? דרך אגב, עם האיוורור הזה הגעתי למהירות של 3.05GHZ והמחשב יציב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי הרכיב הנ"ל, ראשית אומר שקניתי בגלל שהיה זול ולא מתוך צורך ממשי. זו תמונה של האריזה שלו - אני קניתי את זה מנחושת. אני יודע שאין שום צורך ממשי בHEATSPEADER לזיכרונות ללא איורור טוב במארז. אך אם המארז צריך להראות טוב זו סיבה מצויינת לקנות את המוצר חוץ מביצועי קירור לא רעים. לכןמהבדיקות עולה כי בכל סוג של עומס על הזיכרון הטמפ' שלו לא עולה על 23 מעלות. אם זה תורם להעלאת הביצועים אני לא יכול להגיד כי לא שמתי לב לשום שינוי, אך למי שלא היה HSP על הזיכרון זה הפיתרון הטוב ביותר. ההתקנה נוחה מאוד וישנו פד טרמי על כל צד של HSP וכן קליפס נוח שמורכב על שני המודולים של ה HSP. ההתקנה לקחה לי דקה אחת בלבד והיתה קלה ביותר. לסיכום אם למישהו לא היה HSP על הזיכרון שיקנה…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-