עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itad,

יש לי שני מאוררים אחד 80 מ"מ מאולתר והשני 120 מ"מ קנוי עכשיו חיברתי את ה80 מ"מ ליציאה בלוח אם איפה שמראים במדריך לאלתור מאוררים לאן אני יכול לחבר את השני??

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by moshel7,

לאחר התקנת גוף הקרור הנ"ל על לוח-אם מידגם: gigabyte ga-m61sme-s2 ניכנסתי לתוכנת ה-everest וראיתי שמהירות סיבוב המאוורר היא בין-360-450 rpm האים זה תקין? פונקציית cool&quiet מופעלת אים זה משנה תודה מראש לכל העונים וכמו כן לא מרחתי מישחה תרמית כי אמרו לי בחנות שרכשתי את המאוורר שהמישחה שבאה אים גוף הקרור היא מספיקה ואיכותית האים עשיתי נכון שהקשבתי להמלצותיהם?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by esaly,

שלום! רציתי לשאול אם מומלץ לעדכן את הביוס? כרגע יש לי F10 ובאתר של GB יש כבר גירסה F12 אני רואה באתר שיש כל מיני תיקונים לממשק הPCI-E ולאו דווקא עידכוני תמיכה בעוד מעבדים... תודה לעוזרים...

4. Started by Swed,

האם הקירור החדש של TT שווה משהו ? Thermaltake BigWater 760i זה השם... זה האתר הראשי http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp ???? :s05:

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by amir.o,

האם יש איזה תוכנה שתראה לי את המתח שהמעבד מקבל ? בביוס אני לא מוצא את המתח עצמו ,רק אפשרות להעלות אותו באחוזים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by Wheel,

ההיטסינק שבא לי עם המעבד בא ביחד עם איזה thermalgrease זול אז החלטתי לנקות אותו בשביל לשים AC5 השתמשתי באלכוהול שתיה ופיסת בד עכשיו אחרי הניקוי ההיטסינק נהיה קצת שחור ואני מפחד שעשיתי משהו לא נכון האם זה נורמלי או שהוא אמור להראות לבן אפור לגמרי על כל ההיטסינק? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by DoR TnT,

באחד: E6750 אני רוצה להעלות אותו שיהיה יציב על 3.0 עם קירור סטוק ואני לא יודע כמה מתח לשים. בשני: E8200 אני רוצה להעלות אותו ל3.2 עם קירור של זלמן אני לא יודע כמה לשים מתח. לשני המחשבים יש לוחות של ג'יגה בייט P35 DS3L ואחד P35 S3L ועוד משהו איך אני משנה בלוח את היחס של הזכרונות והFSB ל1:1. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by Ori The Man,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2924 איך הוא? טוב? או עדיף ללכת על קרור אחר?

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  9. האם הטמפרטורות האלו נורמאליות בהתאם לאוברקלוק? השתמשתי בתוכנה ATItool והגעתי לאוברקלוק של : ליבה:650 זכרונות:1050 ויש לי במנוחה 64c במאמץ של הבנצמארק 3D ל-85c האם זה נורמאלי ,הטמפרטורות? האוברקלוק טוב? יש מה לשפר? *לא תאמינו ,תוספת של כמעט 20 פריימים בקרייסיס!!!! אני משחק עכשיו על הגדרות גבוהות ו46-54 FPS תמונה=> [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by sdfzxc,

מבית pcmag http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3273825,00.html למישהו יש ניסיון עם הערכת השקטה ל sonata 2?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by nehmia,

אני עושה לא קלוקים פה ושם ואני כל הזמן רואה שיש באתר תראדים על לפתוח צינורות עיבוד וכל מיני דברים כטילה...אצלי אני רק משנה מהירות ליבה ומהירות זכרונות.... אני יכול לשנות עוד משהו בכרטיס שלי או שהוא ממש ישן בשביל זה?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  12. חייב לציין לפני במארז יש : 2 מאווררים 1.68 W מאוורר CPU אינטל מקורי . מאוורר ספק כח ;D [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV OUT פעם עשיתי OC ממש קטן לכרטיס מסך שלי בעזרת התוכנה V-TUNER נדמה לי שהייתה כלולה עם הדרייבר של הכרטיס מסך. אבל מאז שאני התקנתי את הגירסה החדשה של הדרייבר, CATALIST 4.7, אני לא מצליח למצוא את התוכנה הזאת. אז רציתי לדעת אם יש תוכנה אחרת שבה אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך (ושתהיה טובה) או אם אני יכול להוריד מאיפה שהוא את התוכנה V-TUNER בעצמה? ולעשות איתה OC

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by shloosh,

מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by Fighter,

מדובר במעבד E6300 שהבאס הוא 266 אם יש לי 2 ג'יגה של שתי סטיקים של 667MHZ הם לא יתנו לי לעבור את 333באס באוברקלוקינג?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  16. לשים באמצע ולהניח את הקירור על זה? או למרוח שכבה דקה אחידה על כל המעבד? בכל הפעמים שמרחתי עשיתי את האפשרות השניה, אבל תאמת נראה לי שהשיטה הראשונה יותר אפקטיבית... אז, מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by Zvuv,

Hi ! I got a TT SF2 blue and ended up not using the supplied thermal sensor. Well thinking about the many uses i could do with this i checked the manual and caught up with the PWRTMP1 connector. Plugged it in, set it up in MBM as ASUS3 and vaulaa extra thermal sensor for that GPU/NB :dance: I checked it up against reading from thermal diode on CPU - and dead on accurate. BTW if this is old news, please ignore/flame/spam ;D

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכל העוזרים מה תחום הנורמל בעבודה רגילה שירים ואינטרנט נימצא בדרך כלל בין 45 עד 55 אבל כאשר אני מכין דיסק DVD ובזמן ההמרה הוא עולה ל 64 עד 68 מעלות האם זה מסוכן או נורמל

• 10 תגובות
    • 552 צפיות
  19. שלום לכולם, התקנתי את SPEEDFAN כדי לראות כמה מתח מקבל אצלי כל רכיב.. עכשיו יש כאן כמה מתחים שלא ממש מובנים לי.. (תמונה שווה אלף מילים) למה המתח בפלוס ובמינוס 5V ממש לא קרוב ל5V ?? וגם ממש לא יציב!! כל שניה מתחלף שם מספר אחר - פעם זה על אזור ה4V ..ופעם זה קרוב ל5V ולפעמים כמו שרואים זה יורד גם מתחת ל4V.. והאם זה בסדר שאין לי 12V במדוייק על ה12V ?? מי אחראי יותר על ייצוב המתח ודיוקו ? הספק או לוח האם ?? או ששניהם ביחד?? הוספתי גם תמונה במאמץ מלא - המצב נראה שם הרבה פחות טוב :-[ (מפרט בצד) הייתי שמח לחוות דעת .. תודה. *עריכה- לכל אלה שיגידו שזה ספק ג'נרי ושזה בגללו - אז הוא לא! אני אמנם לא מוצא ברשת השוואת ספקים שכוללת את TOPOWER אבל הנה לינק דיון שמאשר לי פחות או יותר את …

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  20. האם הנתונים בתמונה המצורפת נורמאליים? מעבד - pentium D 805 מאוורר - של אינטל, זה שהגיע עם המעבד מאמץ - רק ה אימיול פועל ברקע OC- ללא תודה לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  21. ראיתי ב"מדריך אוברקלוקינג - חלק ב" של קובי חסון שאוברקלוקינג באמצעות צריבת ביוס הרבה יותר יעיל מאשר שימוש בתוכנה ורציתי לדעת מה זה איך אני יכול לעשות זאת ובמיוחד לכרטיס המסך שיש לי,אם זה מעין FIRMWARE UPDATE אז תשלחו לינקים אם יש לכם לתוכנות כלשהם לשינוי הזה. אני מודה מראש על העזרה שלכם

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. תעזרו לי לסדר את פעולות המאווררים לפי הציור הבא: אחורה א - דוחף או שואב ? אחורה ב - דוחף או שואב ? למעלה - דוחף או שואב ? קדימה - דוחף או שואב ? במעבד - דוחף או שואב ?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  23. שאלה, אני משחק בשלל המשחקים שלי ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות המקסימליות והמחשב רץ חלק. השאלה היא אם ככה הדבר למה אני צריך להגביר את פעילות המאוורר אם הכל עובד בסדר ? יש מצב שהכרטיס (HD 4850) יישרף ?

• 6 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.